4 ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ ΣΕ 1,5 ΧΡΟΝΟ



Από το Μάιο του 2013 που υποβιβάστηκε η ΑΕΚ στη Γ' Εθνική, επανεμφανίστηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στα πράγματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έκτοτε σημειώνουμε τα παρακάτω (παραθέτουμε links από ''αντικειμενικά'' sites, για να μην γυρίσει κάποιος να πει ''αυτά τα λένε οι γαύροι, ψέματα είναι'').
 

 

 

 

 

 
Εδώ να θυμίσουμε το σχετικό μας άρθρο, με την κατάθεση του Τσαχειλίδη εναντίον του Μελισσανίδη και την ΕΠΟ που έστειλε στον εισαγγελέα τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ.
 

 
Με αυτήν την αφορμή δήλωσε όσα δήλωσε σήμερα ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ. Απειλές κατήγγειλε επίσης ο πρόεδρος της ΕΠΣ Τρικάλων, Θανάσης Μπουτζιώλης, ενώ σήμερα ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, είπε πως απειλές έχει δεχτεί και ο Σκοτσέζος αρχιδιατητής Χιου Ντάλας. Εμείς δεν λέμε πως εμπλέκεται ο Μελισσανίδης σε αυτές τις ιστορίες. Αυτό θα το κρίνει η Δικαιοσύνη. Περίεργο δεν είναι όμως; Μέσα σε 1,5 χρόνο, από τότε που γύρισε στην ΑΕΚ ο Μελισσανίδης, να έχουν συμβεί όλα αυτά μαζί; Και να μην αναρωτιέται κανείς ρε παιδί μου το αν εμπλέκεται ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ; Να αναρωτηθεί λέμε, όχι να βγει φόρα παρτίδα να το πει, εφόσον δεν υπάρχουν στοιχεία. Οι δημοσιογράφοι είναι λογικό να μην λένε τίποτε, αφού συντηρούνται τα ΜΜΕ τους μέσω του ΟΠΑΠ και δεν θέλουν να κακοκαρδίσουν το μικρομέτοχο του Οργανισμού, για να μην κοπούν οι χορηγίες. Οι παράγοντες του ποδοσφαίρου, πλην Ολυμπιακού, γιατί δεν λένε τίποτε; Αν υπήρχαν υποψίες για το ΜΑΡΙΝΑΚΗ (όπως υπάρχουν υποψίες, όχι κάτι βέβαιο και τώρα για το Μελισσανίδη), τι θα λέγανε οι παράγοντες των υπολοίπων ομάδων; Θα ακούγαμε τη φωνή του Σαββίδη και του Αλαφούζου για παράδειγμα; Ο μόνος που αντέδρασε, ως τώρα τουλάχιστον, είναι ο Αλέκος Κούγιας.
 

Σχόλια

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

Και υπαρχουν και επιθεσεις σε σπιτια-μαγαζια.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Απάντησαν πριν από λίγο, αλλά επίκεντρό τους ήταν πάλι ο Ολυμπιακός. Άβυσσος η ψυχή του αντιολυμπιακού.

Εικόνα k1p

Οι ενέργειες αυτές σίγουρα είναι είδηση αλλά το θέμα για μένα είναι η αντιμετώπισή τους.Εκεί απεικονίζεται η κατάσταση που ζούμε.Μια κατάσταση που όσο περνάει ο καιρός θα κορυφώνεται το "μόνοι μας εναντίον όλων".Δεν είναι μόνο τα μαφιοζιλίκια του τιγρούλη αλλά μια ολόκληρη συντονισμένη οργάνωση επηρεασμού των "αντικειμενικών" στο να αποκρύπτουν αυτά αλλά να υπερπροβάλουν οτιδήποτε εναντίον του ολυμπιακού.

Το κακό για αυτούς είναι πως το έχουν ξανακάνει και καταλήξανε με τα παπάρια μας στο στόμα τους.Κατηγορούσαν τον σωκράτη για προπαγάνδα απο ένα πειραϊκό κανάλι μέσω μιας εκπομπής οπαδικού περιεχομένου ενώ ταυτόχρονα όλα τα βαρδινογιαννοΜΜΕ πανελλαδικής εμβέλειας καθώς και στοχευμένες εφημερίδες των 1500 φύλλων (παίρνοντας όμως προκλητικά το μερίδιο του λέοντος στις επιδοτήσεις εκατομυρίων απο τον κρατικό ΟΠΑΠ όλως τυχαίως) λασπολογούσαν 24 ώρες καθημερινά.

Ας αποκρύψουν ότι γουστάρουν.Ας εξισώσουν τον τιγρακο με τον βαγγέλα στην τελική μην θέλοντας να πάρουν θέση.Η μόνη επίπτωση θα είναι στη χιλιογαμημένη αξιοπρέπειά τους.Γιατί αποκλείοντας τον κόσμο του ολυμπιακού θα πρέπει να εξασκηθούν πολύ στην πεολειχία στους εκάστοτε τιγρούληδες και αλαφούζους μπας και κρατησουν την όποια δημοσιογραφική τους καριέρα στην επιβίωση...