''ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΩ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΞΕΡΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ''.



Αντιγράφουμε από το σημερινό άρθρο του Βαγγέλη Μπραουδάκη στην εφημερίδα GOAL NEWS.
 
«Ζούμε σε άλλη χώρα; Με δουλεύεις; Θα σε πετάξω στη θάλασσα. Ξέρω το σπίτι σου» κατέθεσε ο Χριστόφορος Ζωγράφος ότι του έλεγε τηλεφωνικά ο συνομιλητής του, που του συστήθηκε ως Δημήτρης Μελισσανίδης, σε τηλεφώνημα που δέχθηκε την Κυριακή 2 Νοεμβρίου γύρω στις 2 το μεσημέρι!
Ο συγκεκριμένος διάλογος (και άλλοι) αναφέρονται στη μήνυση του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ κατ' αγνώστων για την απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον του τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 13 Νοεμβρίου έξω από το σπίτι του στον Κολωνό.
Ο κ. Ζωγράφος υποστηρίζει ότι την επομένη του αγώνα Αστέρας - Ολυμπιακός δέχθηκε κλήση στο κινητό του, από κινητό που ο ίδιος δεν αναγνώριζε, και αυτός που τον κάλεσε του συστήθηκε ως Δημήτρης Μελισσανίδης! Αρχισε αμέσως να τον εξυβρίζει λέγοντας μεταξύ άλλων «ρε μαλ*** είδες πώς ξευτιλίστηκαν στην Τρίπολη».
Ο Ζωγράφος καταθέτει ότι προσπάθησε ενοχλημένος να εξηγήσει στον συνομιλητή του ότι αφενός μεν δεν είναι αρμόδιος για τους ορισμούς διαιτητών σε αγώνες και αφετέρου δεν έχει δώσει το δικαίωμα να του μιλούν έτσι, για να ακολουθήσουν οι απειλές που προαναφέρθηκαν.
Σημειώνει επιπλέον ο Ζωγράφος ότι ενημέρωσε αμέσως για το περιεχόμενο του τηλεφωνήματος τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή και τρεις ημέρες αργότερα από αριθμό με απόκρυψη η ίδια φωνή (την αναγνώρισε όπως καταθέτει) τον απείλησε εκ νέου!
Τέλος, πριν φτάσει στην εξιστόρηση των γεγονότων της νύχτας του ξυλοδαρμού του, υποστηρίζει ότι το πρωί εκείνης της ημέρας δέχθηκε πάρα πολλές κλήσεις από συγκεκριμένο σταθερό αριθμό, στις οποίες ωστόσο δεν απάντησε.
Ζητά, καταληκτικά, στη μήνυσή του να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο τόσο του δικού του κινητού όσο και των αριθμών που κατέδειξε (προκειμένου να φανεί σε ποιους ανήκουν και με ποιους άλλους επικοινωνούσαν πλην αυτού) προκειμένου να είναι «δυνατή η διερεύνηση» της απόπειρας ανθρωποκτονίας εναντίον του!
 
Αυτά κατέθεσε ο Ζωγράφος και όλα τα ''επιχειρήματα'' του Μελισσανίδη στη σημερινή του συνέντευξη Τύπου κατέρρευσαν. Το σημερινό ''δείρανε αλλού το Ζωγράφο, όχι στο σπίτι του'', από το Μελισσανίδη που του είπε ''ξέρω το σπίτι σου'', άρα τον παρακολουθούσε, είναι αστείο. Περιμένουμε να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου άμεσα, για να φανούν όλες οι κλήσεις, από σταθερά και κινητά τηλέφωνα, προς το Ζωγράφο. Αυτό το πράγμα ΔΕΝ κουκουλώνεται. Έγινε απόπειρα ανθρωποκτονίας και ο παρ'ολίγον νεκρός δείχνει ξεκάθαρα τον ηθικό αυτουργό. ΔΕΝ γίνεται ο (φερόμενος έστω ως) ηθικός αυτουργός να μην διωχθεί ποινικά.
 
Αντωνάκη Σαμαρά, ψευτο-ολυμπιακέ που συμπεριφέρεσαι σαν βάζελος από τότε που έγινες πρωθυπουργός, κανόνισε να βάλεις τα στήθια σου μπροστά, για να σώσεις το φιλαράκο σου. Ούτε την ψήφο σου θα βρίσκεις στις κάλπες. Θυμάσαι τι πάθανε όλοι οι εκλεκτοί του λαθρέμπορα στις πρόσφατες Δημοτικές-Περιφερειακές Εκλογές, έτσι;
 

 
Υ.Γ. Ψάχνουμε στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας GOAL NEWS
 

 
μία αναφορά έστω στο άρθρο του Βαγγέλη ή σε όσα περιέχονται σε αυτό και δεν βρίσκουμε τίποτε. Τι έγινε ρε παιδιά, ποιος κάνει κουμάντο στην εφημερίδα; Ούτε τους αρθρογράφους σας προβάλλετε; Βαγγέλη πρόσεχε, γιατί παλαιότερα με εντολή του Φορέα της greenwin Μπύρας 13 έχασες τη δουλειά σου στη NOVA, επειδή τόλμησες να ειρωνευτείς το Δαλούκα στο γελοίο πέναλτυ του ηλεκτρο-Χαβίτο στο Βύντρα.
 

Σχόλια

Εικόνα Aprosarmostos17

Ε, εντάξει. Το "κάποιος που συστήθηκε ως Μελισσανίδης" δεν παίζει σαν ενδεχόμενο, καθώς η φωνή σε στυλ καθυστερημένου πρεζάκια είναι χαρακτηριστική και μπορεί εύκολα να αναγνωριστεί. Είμαι σίγουρος ότι όποιοι έχουν καταθέσει για τις απειλές του λαθρέμπορα, δεν θα έχουν κανένα θέμα να αναγνωρίσουν τη φωνή του.

Εικόνα manolis gabathiotis

Θα γράψω κάτι πού δεν μπορώ να γράψω αλλού. Συγνώμη, αλλά θεωρώ ότι η άρση του απορρήτου του Μελισσανίδη είναι από εξαιρετικά ΔΥΣΚΟΛΗ έως ΑΠΙΘΑΝΗ. Βάση της κοινής λογικής ομιλώ, διότι ΑΝ αρθεί το απόρρητο των τηλεφώνων του, το πιό πιθανό είναι να ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ και τηλεφωνικές συνομιλίες του με ΠΡΟΣΩΠΑπού ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ακουστούν ( τι θα λέγατε, π.χ., γιά ένα ... πρωθυπουργό ;) και γιά πράγματα πού επίσης ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να μαθευτούν ( τι θα λέγατε, π.χ. γιά τίποτα ΜΙΖΕΣ σχετικών με επενδύσεις κ.λ.π. κ.λ.π. . Πιστέυω λοιπόν ότι δεν θα ζητηθεί το άνοιγμα των τηλεφώνων του Μελισσανίδη ( αγνωστος ο αριθμός τους )και κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει με το να διαταχθεί ΑΝΆΚΡΙΣΗ ή και απ` ευθείας παραπομπή του,θεωρουμένων των ήδη υπαρχόντων στοιχείων ως ΑΡΚΕΤΩΝ γιά να στοιχειοθετηθεί κατηγορία.
Επαναλαμβάνω ότι ΔΕΝ ΣΥΤΜΦΕΡΕΙ τη σημερινή ΧΟΥΝΤΑ η δηοσιοποίηση ΟΛΩΝ των τηλεφωνημάτων του Νιάου και γι` αυτό, δεν πρόκειται να τη ζητήσει κανένας εισαγγελέας. Μακάρι να πέφτω έξω.

Εικόνα savvas gridlock

Ούτε ακόμη κι αν πιέσει ο πρόεδρος, Μανώλη; Το λέω γιατί οι Σαμαράδες, οι Μανιάτηδες και οι λοιποί ''αδέσμευτοι'' πολιτικοί της σημερινής κυβέρνησης με τις γνωστές σχέσεις με το Μελισσανίδη, μετράνε μέρες.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Τελείωσαν τα ψέματα. Αν η δικαιοσύνη κάνει σωστά τη δουλειά της και ευσταθούν οι καταγγελίες του Μαρινάκη και του Ζωγράφου, τότε ο Μελισσανίδης θα οδηγηθεί στη φυλακή. Το ζήτημα είναι σε ποιες φυλακές θέλει να πάει. Σε αυτές που πήγε ο Φιλιππίδης ή στις ανδρικές;

Εικόνα REDNYC

ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑΣ ΡΕ ΝΙΚΟ, ΤΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?

ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ - ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ!

https://www.youtube.com/watch?v=iJ0uO58w2dQ

Εικόνα Romain

Ετσι που έχουν το πρωτοσέλιδο είναι σαν να εξισώνουν αυτόν που κάνει την καταγγελία (Μαρινάκη) με τον κατηγορούμενο (Μελισσανίδη)

Αυτή είναι η GOAL NEWS που και ο Κούγιας την ξεσκέπασε στη δήλωση του. Ότι έχουν ειδικές σχέσεις με τον Μελισσανίδη.

Και όντως αποδεικνύεται με το σημερινό τους πρωτοσέλιδο.

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

Νομιζω αδερφε εδω κανεις ενα λαθος γιατι καπου λεει οτι ο Ζωγραφος κατεθεσε οτι καποιος τον πηρε τηλ. και του ειπε οτι θα σε πεταξω στην θαλασσα,ξερω που μενεις και του συστηθηκε ως Μελισσανιδης

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

http://www.contra.gr/newspapers/Sport/goal_news/goal-news.3151766.html
Κατω απο τον Μαρινακη το λεει.