ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ



Εκλογές είχαμε προχθές, όπου φάνηκε για μία ακόμη φορά το ποιος είναι το αφεντικό στην Ελλάδα.
 
- Στο Δήμο Αθηναίων, τα βαζέλια που διαδίδουν ότι είναι το κουμάντο, είχαν στοχοποιήσει το μέχρι πρότινος δήμαρχο Καμίνη. Αυτό ήταν το μήνυμα στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπύρας 13.
 

 
Κατέβασαν δικό τους υποψήφιο με το Παναθηναϊκό Κίνημα (τον πρώην ΟΝΝΕΔ-ίτη Αβραμίδη) και εμφανίζονταν σίγουροι για την ήττα του Καμίνη. Τι έγινε τελικά; Δήμαρχος παρέμεινε ο Καμίνης και είμαστε σίγουροι πλέον πως τα βαζελο-παραμύθια ''η Λεωφόρος μας ανήκει'' θα πάνε περίπατο. Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ και αυτό το ξέρει καλά ο κύριος Καμίνης.
 

 
- Στην Περιφέρεια Αττικής, το πειθήνιο όργανο του Μελισσανίδη (πρώην μέντορας του ντοπάνθρωπου αρχιβάζελου προπονητή και αθλητή Χρήστου Ιακώβου της άρσης βαρών), Ιωάννης Σγουρός, πήγε σπίτι του. Έταζε λεφτά για έργα στα γήπεδα ΑΕΚ-ΠΑΟ-Πανιωνίου-Εθνικού και αυτά πλέον θα κριθούν από τη νέα περιφερειακή αρχή. Διότι μιλάμε για ΚΡΑΤΙΚΑ λεφτά, λεφτά ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Στη θέση του εξελέγη η κυρία Ρένα Δούρου, που είχε μπει στο μάτι των ''αυθόρμητων'' οπαδών της ΑΕΚ.
 

 
Πάλι στο κλαρίνο ο ''τίγρης'' και οι επαγγελματίες οπαδοί της Fl-original. Αναμένουμε να υλοποιήσει τα όσα έλεγε προεκλογικά η κυρία Δούρου. Ας κάνει γήπεδο η ΑΕΚ, αλλά όχι με κρατικά λεφτά, εκτός αν το γήπεδο ανήκει στο Δημόσιο.
 
- Aν πόνεσε μια φορά η ήττα του Σγουρού, πόνεσε 100 φορές το λαθρέμπορα Μελισσανίδη η νίκη του Βασιλόπουλου στο δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας. Παίζει να ήταν ο μόνος υποψήφιος που δεν καθόταν σούζα στα κελεύσματα του ''τίγρη'' (εξαίρεση φυσικά το ΚΚΕ). Διαρκής στοχοποίηση από τα αεκάκια, αλλά αποδείχθηκε πως ΚΑΙ στα Φιλαδέλφεια, κουμάντο ΔΕΝ κάνει η Fl-original. Είμαστε σίγουροι πως πλέον δεν θα πειραχθεί ούτε μισό τετραγωνικό μέτρο από το Άλσος Νέας Φιλαδελφείας, σύμφωνα με τις προεκλογικές εξαγγελίες Βασιλόπουλου. Γήπεδο ας κάνουν, αρκεί να τηρηθούν όλοι οι προβλεπόμενοι κανονισμοί και να μην βάλουμε εμείς οι μη αεκτζήδες Έλληνες πολίτες το χέρι στην τσέπη, ούτε φυσικά να δωθεί δημόσια έκταση σε ανώνυμη εταιρεία για να χτίσει και να την θεωρεί ιδιοκτησία της.
 
- Αφήσαμε τελευταία την πόλη μας, τον Πειραιά. Ο αχυράνθρωπος του λαθρέμπορα Μελισσανίδη Μιχαλολιάκος, που σε όλη την προεκλογική περίοδο είχε εξασφαλίσει στασίδι στο κανάλι του άλλου λαθρέμπορα, στον ΣΚΑΙ του Αλαφούζου, πήγε σπίτι του. Ο καιρός που αλωνίζανε οι αντιολυμπιακοί στον Πειραιά μας, πέρασε ανεπιστρεπτί. Αν πλέον θέλουν να συνεχίσουν τις λοβιτούρες τους τα δύο λαμόγια (στις Πολεοδομίες και στις διάφορες Υπηρεσίες του Δήμου), ξέρουν πως απέναντί τους θα βρίσκεται μία άλλη δημοτική Αρχή, όχι και τόσο πρόθυμη να κάνει σκόντο (με το αζημίωτο). Ο βρώμικος πόλεμος κατ'εντολή Μιχαλολιάκου για την στήριξη της Χρυσής Αυγής στο ψηφοδέλτιο Μώραλη, πήγε περίπατο. Ένα από τα πρωτοκλασάτα στελέχη της Χρυσής Αυγής, ο Νίκος Κούζηλος, κατέβηκε υποψήφιος στον Πειραιά και πήρε ποσοστό 5,67% την πρώτη Κυριακή. Μία εβδομάδα μετά, στις Ευρωεκλογές η Χρυσή Αυγή πήρε ποσοστό 10,7%. Παρά την κωλοπιλάλα αρκετών για το ''γιατί η Χρυσή Αυγή έπεσε τόσο στον Πειραιά;'', τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν τα ποσοστά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.. Το κόμμα που κέρδισε τις Ευρωεκλογές πήρε 27,4% στο Δήμο Πειραιά στις Ευρωεκλογές, αλλά μία εβδομάδα πριν ο επίσημος υποψήφιός του, ο κύριος Δρίτσας, πήρε 17%. Ποια ήταν μεγαλύτερη πτώση, το 5% των ''χαμένων'' ψήφων της Χρυσής Αυγής ή το 10% των ''χαμένων'' ψήφων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.; Γιατί άραγε δεν αναρωτιούνται κάποιοι φωστήρες το ''πού πήγαν οι ψήφοι των Συριζαίων στις δημοτικές εκλογές;'', αλλά ακούμε μπηχτές για τους ''Χρυσαυγίτες που στήριξαν Μώραλη'', την ώρα που ο μεγάλος μας πρόεδρος ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ καταδίκασε ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ την δράση του συγκεκριμένου κόμματος δημοσίως;
 

 
Προφανώς όλα αυτά μόνον αυθόρμητα δεν είναι, ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες εξελίξεις με ονομαστούς βαζελο-συνδεσμίτες που κατέβηκαν στις εκλογές με την Χ.Α.. Για μία ακόμη φορά αποδείχθηκε πως στον Πειραιά, μας ενώνει όλους πρώτα και πάνω από όλα ο Θρύλος μας. ΟΛΟΥΣ ΟΛΟΥΣ. Δεξιούς-αριστερούς-κεντρώους-κομμουνιστές-αναρχικούς-εθνικιστές-χρυσαυγίτες κι ό,τι άλλο υπάρχει (που μακάρι τα δύο τελευταία να μην υπήρχαν, αλλά αυτά δεν είναι για εδώ, ούτε θα τα λύσουμε εδώ και βέβαια δεν θα τα προβάλλουμε στον Θρύλο...). Ο Θρύλος μας είναι έτοιμος να απογειωθεί, καλλιεργώντας νέα αθλήματα σε εγκαταλελειμμένους χώρους του Δήμου, τους οποίους ζητούσαμε να μισθώσουμε (όχι να τους πάρουμε τζάμπα, δεν είμαστε βάζελοι) και ο κύριος Μιχαλολιάκος πετούσε χαρταετό κατ'εντολή του λαθρέμπορα φίλου του.
 
Για μία ακόμη φορά αποδείχθηκε πως κράτος στην Ελλάδα δεν είναι κανένα κόμμα και κανένας ιδεολογικός χώρος.
 
ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ.
 
Για τους υπόλοιπους ισχύει αυτό που φωνάζαμε πριν λίγο στο ΣΕΦ.
 
ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ.
 
Πουθενά όμως. Στο τέλος θα μπαίνουμε μέσα στα σπίτια σας και θα σας παίρνουμε τα βρακιά. Ανύπαρκτοι αντιολυμπιακοί...
 
Υ.Γ. Θλιβερή παραφωνία οι 395 ψήφοι που πήρε το Παναθηναϊκό Κίνημα στο Δήμο Πειραιά. Δηλαδή περίπου 400 άρρωστα βαζέλια υπάρχουν στο Δήμο μας; Μήπως είναι και Εθνικοί ταυτόχρονα οι συγκεκριμένοι;