ΠΕΡΙ ''ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ''



Χωρίς πολλά λόγια, μόνο με εικόνες και links.
 
 

 
Την στήριξή του στο «Παναθηναϊκό Κίνημα» εξέφρασε με τον πλέον επίσημο τρόπο, με ανακοίνωσή του, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Λίγες ώρες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές και ενόψει των Ευρωεκλογών, ο Παναθηναϊκός Α.Ο αισθάνεται την ανάγκη να στείλει μήνυμα σε όλο τον κόσμο του Συλλόγου να συμμετάσχει ενεργά στην εκλογική διαδικασία. Για πρώτη φορά, οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν επιλογή και μπορούν με την ψήφο τους στις 18/5 και στις 25/5 να καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τα δρώμενα για τον ιστορικότερο Σύλλογο της χώρας.
Για πρώτη φορά τόσα πολλά και αγαπημένα πρόσωπα της Παναθηναϊκής οικογένειας με εμπειρία, γνώση και αγάπη για την ανάπτυξη του αθλητισμού και του πολιτισμού ρίχνονται στη «μάχη» των εκλογών με μοναδικό γνώμονα να χαράξουν μια νέα πρωτοπόρα πορεία στα δρώμενα της Αθήνας και της Ελλάδας.
Για τους λόγους αυτούς, όπως και για την ακέραια και αδιαπραγμάτευτη στάση του στην παραμονή του Συλλόγου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ο Όμιλος ξεκάθαρα στηρίζει το Παναθηναϊκό Κίνημα γιατί το «γήπεδο μόνο στη Λεωφόρο» δεν είναι ουτοπία είναι μια πραγματικότητα που όλοι έχουν καθήκον να στηρίξουν!».
 
http://gate13.gr/?p=12804  (επίσημο site Θύρας 13)
 

 
Αυτές οι εκλογές δεν είναι μία απλή εκλογική διαδικασία για κανέναν Παναθηναϊκό. Είναι η χρυσή μας ευκαιρία. Είναι η ευκαιρία που θα έχουμε μία φορά στη ζωή μας σαν Σύλλογος να αναδείξουμε τον Παναθηναϊκό μας σε όλον τον κόσμο. Είναι η ευκαιρία να θωρακίσουμε τον σύλλογο μας απέναντι σε κάθε αντίπαλο μας. Είναι η στιγμή που θα μπούμε στα κέντρα αποφάσεων και θα παίρνουμε και εμείς μέρος σε αυτές. Ήρθε η στιγμή που με την ψήφο μας μπορούμε να βοηθήσουμε και οικονομικά το Σύλλογο και να τον ξανακάνουμε πρωταθλητή σε όλα τα σπορ μοναδικό και πάλι. Και εκτός από όλα αυτά ήρθε η στιγμή να αποδείξουμε πόσοι είμαστε σε όλη την Ελλάδα. Και σε περιοχές που δήθεν είμαστε λίγοι και που είναι δήθεν “κόκκινες”, “κίτρινες”, “μαύρες” ή οτιδήποτε άλλο. Είναι η μοναδική μας ευκαιρία να δείξουμε τη δύναμη μας σαν κόσμος του Παναθηναϊκού.
Όποιος αγαπάει και αισθάνεται πραγματικά Παναθηναϊκός, πρέπει να σηκωθεί από το κρεβάτι του την Κυριακή και να ψηφίσει το Παναθηναϊκό Κίνημα. Με μία απλή ψήφο θα βοηθήσει απεριόριστα τον σύλλογο και θα κάνει μία νέα αρχή.
Δεν είναι όνειρο, είναι πραγματικότητα. Ενάντια σε όλους αυτούς που δεν εμφανίζουν πουθενά, που δεν μας υπολογίζουν, που μας αγνοούν παντού και πάντοτε. Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε, όλοι πρέπει να πιάσουμε φίλους, γνωστούς, συγγενείς για να το πετύχουμε. Όλοι μαζί μπορούμε. Όπως κάναμε τόσα πολλά, έτσι μπορούμε και τώρα να τα καταφέρουμε.
Όλοι μαζί και δυνατά την Κυριακή ψηφίζουμε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.
Τελεία και παύλα!!!
 
 
 
 
 (γήπεδο της Λεωφόρου, άρα ευθύνη και της ΠΑΕ ΠΑΟ)
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ 21-5-2014
 

 

Με μία εκτός τόπου και χρόνου ανακοίνωση αντέδρασε η δημοτική παράταξη του συλληφθέντα επ’ αυτοφώρω να λαμβάνει μίζα  πρώην διοικητή του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», Χάρη Τομπούλογλου.
Στην ανακοίνωση ο Χ. Τομπούλογλου χαρακτηρίζεται «ατόφιος και χαρισματικός άνθρωπος, αγωνιστής για την ανθρωπιά με ακέραιο χαρακτήρα», που «θα συνεχίσει τον αγώνα του και δεν θα σκύψει το κεφάλι όση λάσπη και αν δεχθεί»!
Παράλληλα γίνεται αναφορά σε «λαϊκά δικαστήρια που στήθηκαν προεξοφλώντας τις εξελίξεις και εκδίδοντας ετυμηγορίες, σαν να γνώριζαν και είχαν ήδη έτοιμα τα κείμενα λοιδορίας και λασπολογίας».
Και η ανακοίνωση καταλήγει:  «Χάρη, ήσουν και είσαι ο άνθρωπος της γειτονιάς, ο άνθρωπος που πιστεύει τους ανθρώπους. Αυτό εκμεταλλεύθηκαν  και αυτό πληρώνεις σήμερα. Όμως και πάλι όρθιος εσύ θα οδηγήσεις σε νίκη τον κόσμο που σε πιστεύει.»!!!
Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της παράταξης «Καλημέρα Όμορφη Πόλη» και των Δημοτικών της Συμβούλων είναι το εξής:
Προχωράμε για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα
Οι άνθρωποι του ανεξάρτητου Συνδυασμού Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας «Καλημέρα Όμορφη Πόλη» εκφράζουν και με την παρούσα την αμέριστη συμπαράσταση, εμπιστοσύνη και πίστη στον ιδρυτή και εμπνευστή του Χάρη Τομπούλογλου.
Στον Χάρη που ποτέ δεν συμβιβάστηκε, δεν έσκυψε το κεφάλι, δεν χαρίστηκε και δεν εξυπηρέτησε συμφέροντα. Η ειλικρίνεια, το σθένος, η τόλμη έκφρασης λόγου και αντιπαράθεσής του με ισχυρά συμφέροντα, ενοχλούσε και ενοχλεί πολλούς. Για το λόγο αυτό, όπως όλοι γνωρίζουμε, δέχθηκε τόσες κακοήθεις επιθέσεις, έγιναν τόσες προσπάθειες σπίλωσής του και απόπειρες φίμωσής του. Όμως αυτά δεν ήταν ικανά να κάμψουν την ικανότητα και θέλησή του να προσφέρει στους πολίτες, στον τόπο που γεννήθηκε και αγαπάει.
Και τώρα που μια ολόκληρη πόλη στηρίζει τον ανεξάρτητο συνδυασμό του Χάρη Τομπούλογλου και είναι ορατή, είναι βέβαιη για όλους, φίλους και μη, η εκλογική νίκη του, στήθηκε μία ακόμη σκευωρία σε βάρος του με μοναδικό σκοπό την αποδυνάμωσή του και τον «εξαναγκασμό» του σε υποχώρηση.
Εμείς τα μέλη του Συνδυασμού τον πιστέψαμε και τον πιστεύουμε.
Σύντομα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και θα αναφανεί η αλήθεια.
Αυτός ο ατόφιος και χαρισματικός άνθρωπος, ο αγωνιστής για την ανθρωπιά με τον ακέραιο χαρακτήρα, θα συνεχίσει τον αγώνα του και δεν θα σκύψει το κεφάλι όση λάσπη και αν δεχθεί.
Όσοι βιάστηκαν να πανηγυρίσουν θεωρώντας ότι αποδυναμώθηκε ο Χάρης και ο Συνδυασμός μας, πλανώνται πλάνην οικτρά.
Τα λαϊκά δικαστήρια που στήθηκαν προεξοφλώντας τις εξελίξεις και εκδίδοντας ετυμηγορίες, σαν να γνώριζαν και είχαν ήδη έτοιμα τα κείμενα λοιδορίας και λασπολογίας, θα απαντηθούν από τον κόσμο αυτού του τόπου όταν έρθει η στιγμή.
Χάρη, ήσουν και είσαι ο άνθρωπος της γειτονιάς, ο άνθρωπος που πιστεύει τους ανθρώπους. Αυτό εκμεταλλεύθηκαν  και αυτό πληρώνεις σήμερα. Όμως και πάλι όρθιος εσύ θα οδηγήσεις σε νίκη τον κόσμο που σε πιστεύει.
 
Ο γραμματέας της Παράταξης
Αντωνόπουλος Λευτέρης
 
Ο Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας
Κοπελούσος Χρήστος
 
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Γεωργαμλής Λύσσανδρος
Γραμμένος Σπύρος
Κοσκολέτος Σωτήρης
Τομπούλογλου Γιάννης
 
 
 
Ο Λύσανδρoς Γεωργαμλής θα είναι ο αντικαταστάτης του  Χάρη Τομπούλογλου ως επικεφαλής στην παράταξη που θέτει υποψηφιότητα για το δήμο Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας.
Αρχικά ο Γεωργαμλής αρνήθηκε ευγενικά στον Τομπόλογλου την πρόταση που του έκανε ο τελευταίος, αλλά το θέμα λύθηκε έπειτα από παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίοδη, ο οποίος παρότρυνε τον παλιό παίκτη της ΑΕΚ να ηγηθεί της παράταξης.
Η εξέλιξη αυτή δίδεται σε αποκλειστικότητα από την ιστοσελίδα μας, μετά την γνωστοποίηση της παραίτησης του Χάρη Τομπούλογλου από  την ηγεσία της παράταξης λόγω της περιπέτειάς του με το νόμο για τη μίζα στο νοσοκομείο παίδων.
Στην παράταξη του Λύσανδρου Γεωργαμλή, πλέον, αναμένεται να εισέλθουν κι άλλες μεγάλες φυσιογνωμίες της Ένωσης, όπως ο Στέλιος Μανωλάς και ο Θωμάς Μαύρος, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν μέχρι και για μεταγραφή του Μιχάλη Παυλή από την παράταξη του Αράπογλου!
 

Την απόλυτη στήριξη του Δημήτρη Μελισσανίδη εξέλαβε ο Λύσανδρος Γεωργαμλής κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στο Ολυμπιακό στάδιο. Οι δύο άντρες τα είπαν στο κεντρικό μπουθ του ΟΑΚΑ, όσον αφορά την δημαρχία της Νέας Φιλαδέλφειας ενώ μαζί τους βρέθηκαν και οι Μαύρος, Παπανικολάου (υπ. Σύμβουλος με το σχήμα του Κόντου) και Παυλής.
Ενωμένη όλη η ΑΕΚ λοιπόν στο πλευρό του Γεωργαμλή για την Δημαρχία, κάτι που φάνηκε και από την σημερινή συνάντηση με τον ισχυρό άντρα της ΑΕΚ.
 

Στην αρχή υπήρξε λογική ουδετερότητας. Η ΑΕΚ δεν επιθυμούσε να εμπλακεί σε πολιτικά παιχνίδια, που είχαν κοστίσει ακριβά κατά το πρόσφατο παρελθόν. Αλλωστε, μέλη της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας υπήρχαν σχεδόν σε όλους τους συνδυασμούς. Ωστόσο, τώρα τα δεδομένα άλλαξαν. Η Νέα Φιλαδέλφεια θα επιλέξει για δήμαρχο ανάμεσα σε κάποιον που θέλει το γήπεδο της ΑΕΚ (Γεωργαμλής) και κάποιον που θέτει προϋποθέσεις σχεδόν απαγορευτικές για την ανέγερση του (Βασιλόπουλος). Μοιραία, η Ενωση δεν έχει κανένα ενδοιασμό.
Ολη η ΑΕΚ συντάσσεται πλέον με την προσπάθεια του Λύσανδρου Γεωργαμλή. Αλλωστε, πρόκειται για «παιδί» της ΑΕΚ, που έχει εξαιρετική σχέση τόσο με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, όσο και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς (συμπαίκτες, αλλά και στενοί συνεργάτες επί χρόνια). Συν τοις άλλοις, στο ψηφοδέλτιο του Γεωργαμλή υπάρχουν πολλοί ακόμα Ενωσίτες, με πρώτο και σημαντικότερο τον Θωμά Μαύρο, αλλά και τους Νίκο Σταθόπουλο και Μιχάλη Συμιγδαλά.
Η στήριξη προς τον Γεωργαμλή θα επικυρωθεί με κάθε επισημότητα τις επόμενες ημέρες. Ενδεχόμενη παρουσία του στο γήπεδο στην αποψινή αναμέτρηση, θα τον φέρει στο πλευρό του Δημήτρη Μελισσανίδη. Υπάρχει σκέψη μάλιστα, να παρευρεθεί ο «τίγρης», αλλά και άλλοι εκπρόσωποι της νέας τάξης πραγμάτων της ΑΕΚ σε κάποια από τις προσεχείς εκδηλώσεις του Γεωργαμλή, ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για την «κιτρινόμαυρη» στήριξη.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ
 
Και η δική μας θέση για όλα αυτά.
 
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΜΩΡΑΛΗ-ΜΑΡΙΝΑΚΗ-ΚΟΚΚΑΛΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΑΓΝΟΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙ ΕΧΕΙ ΚΩΛΟΠΙΛΑΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΔ, ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΤΣΑΤΣΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ-ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥ ΚΗΦΗΝΑ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ.
 
Υ.Γ. 1 Γιατί άραγε έχουν λυσσάξει οι δύο λαθρέμπορες, Αλαφούζος-Μελισσανίδης, ώστε να βγει ο Μιχαλολιάκος;
 
 
Μήπως φοβούνται πως αν χαθεί το τσιράκι τους από το Δήμο, θα κοπούν και οι βρωμοδουλειές τους; Εξ ου και το στασίδι στον ΣΚΑΙ που έχει εξασφαλίσει ο Μιχαλολιάκος;
 
Υ.Γ. 2 Ωραίο πανί για ''ψήφο στο Παν.Κι.'' βγάλατε χθες ρε ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ της Μπύρας 13.
 
 
Στο ίδιο γήπεδο που βλέπαμε πανιά για την Χρυσή Αυγή, για Ναζί Κροάτες και ''αυθόρμητες'' καταδίκες του Γεωργιάδη (ας θυμηθούμε και τι καταλογίζουν για όλα αυτά κάποιοι οπαδοί του ΠΑΟ στην Μπύρα 13), βλέπουμε κι αυτό. Εις ανώτερα, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. Φυσικά ακόμη περιμένουμε κάποιους ευαίσθητους ΑΡΔ να τα καταδικάσουν όλα αυτά. Αν γίνονταν στο ΣΕΦ ή στο Καραϊσκάκη, θα διαβάζαμε πύρινα άρθρα πάλι για τον ''κακό'' κόσμο μας, που είναι γεμάτος με ''υπαλλήλους-μπράβους της νύχτας-φασίστες''. Σωστά ρε ΑΡΔάκια, ροζ αριστεροί του κώλου;
 
Υ.Γ. 3 Για μία ακόμη φορά, επειδή εμείς δεν είμαστε επαγγελματίες ΑΡΔ ή ροζ αριστεροί του κώλου. ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ. Και πιο καθαρά, ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΑΥΡΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΩΡΑΛΗ.

Σχόλια

Εικόνα ΔΙΑΣ

τις τελευταιες ωρες κυκλοφορεί η φήμη πως η ΚΟΝΤΣΙΤΑ δήλωσε ότι αν το ΠΑΝΚΙ εκλέξει ευρωβουλευτή θα κάνει συναυλία στο ΟΑΚΑ.....

Εικόνα drenios

Για τα χανούμια αδιαφορώ πλήρως, δεν τα θεωρώ ΚΑΝ αντίπαλο για τα επόμενα 2 χρόνια τουλάχιστον. Για τους άλλους όμως... Είναι ήδη γνωστό πως 20 εκατομμύρια θα μοιραστούν τα κόμματα ως κρατική επιχορήγηση για το 2014. Το ποσό αυτό όμως ενδέχεται να ανέβει κι άλλο λόγω του οτι το 2014 είναι χρονιά εκλογών. Επιδότηση θα πάρουν εάν πιάσουν ένα ποσοστό (1,5% με 2% περίπου) στις Ευρωεκλογές. Αυτό το μαρούλι έχουν μυριστεί οι βάζελοι που θέλουν να σπρώξουν όλο το πακέτο στον Ερασιτέχνη. Αντίθετα τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό συντηρεί κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό η Θύρα 7. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 2 ΣΥΛΛΟΓΩΝ. Μια ζωή στην πουστιά οι βάζελοι, μια ζωή να ματώνουν (οικονομικά και μη) για την ΟΜΑΔΑ τους οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ.

Εικόνα savvas gridlock

Mην αδιαφορείς καθόλου, φίλε. Ο τίγρης μοιράζει με τη σέσουλα μεροκάματα δεξιά κι αριστερά σε διάφορους ΑΡΔ, ακόμη και του πολιτικού ρεπορτάζ στους οποίους δεν πάει το μυαλό σου. Τίποτε δεν είναι αθώο στις μέρες μας...