Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟ ΘΩΜΑΪΔΗ



Συμπεράσματα από την χθεσινή τηλεοπτική ''ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ'', εκπομπή που έχει αναρτηθεί στο site του ΣΚΑΙ, καναλιού ιδιοκτησίας του καταδικασμένου σε φυλάκιση για φοροδιαφυγή και πρώην καταζητούμενου επί διετία από την INTERPOL, Ιωάννη Αλαφούζου. H εκπομπή είναι εδώ.
 
- Στο διάστημα 26:03-29:44 του βίντεο της εκπομπής, ο δικηγόρος και οπαδός του Παναθηναϊκού Αλέξανδρος Λυκουρέζος εξηγεί στο Θωμαϊδη πως η διαρροή υλικού δικογραφίας σε αυτήν τη φάση της εισαγγελικής έρευνας, είναι παράνομη. Είναι ο τρίτος δικηγόρος που το δηλώνει δημοσίως αυτό. Το ξεκίνησε ο Αλέκος Κούγιας, το συνέχισε ο δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος (από το 03:38 και μετά στο βίντεο)
 
 
και πλέον το λέει στο Θωμαϊδη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. 3 δικηγόροι εξηγούν πως ο Θωμαϊδης παρανομεί. Είναι που κατά τα άλλα ''σέβεται την Ελληνική Δικαιοσύνη'' ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος.
 
- Στο διάστημα 53:00-59:38 ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος εξηγεί με απλά λόγια το τι έχει γίνει ως τώρα και το τι προβλέπεται από εδώ και πέρα. Στο διάστημα 56:16-56:40 του βίντεο, ο Λυκουρέζος εξηγεί πως
 
ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ''ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ''.
 
Για κακουργήματα μέχρι 10 χρόνια, με βάση τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν αυτοί στους οποίους ασκήθηκαν οι ποινικές διώξεις, απαγορεύεται η προσωρινή κράτηση των κατηγορουμένων. Προσέξτε τη φάτσα του Κυριάκου Θωμαϊδη όταν ακούει ότι δεν προβλέπεται προφυλάκιση ούτε για τον κατηγορούμενο ως αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης, γιατί δεν υπάρχει αυτό το πράγμα στο Νόμο, η διάκριση για τον ''αρχηγό''. Ο μέχρι τότε χαμογελαστός Θωμαϊδης, ''σκοτεινιάζει''...
 

 
Ο Λυκουρέζος επίσης εξηγεί πως σε αυτήν τη φάση δεν εξυπηρετεί σε τίποτε η δημοσιοποίηση των ονομάτων των ανθρώπων στους οποίους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις.
 
- Στο πάνελ της ''ΔΙΚΗΣ'' βρέθηκε και ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λασιθίου, Λάμπρος Μάρης. Να θυμίσουμε το τι εστί Μάρης, από ένα παλαιότερο κείμενό μας για τις κασέτες που έβγαλε ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος το 2002 και οι οποίες αφορούσαν το ελληνικό ποδόσφαιρο.
 
Υπάρχει όμως και κάτι άλλο σε αυτές τις κασέτες, το οποίο προκύπτει από μία συνομιλία του Σπάθα με τον τότε εν ενεργεία διαιτητή Σπύρο Βούλγαρη.
 
Σπάθας: Καλησπέρα.
Σπύρος: Έλα, καλησπέρα.
...Σπάθας: Έχεις μιλήσει με τον Λάμπρο καθόλου;
Σπύρος: Με τον Λάμπρο τον Μάρη;
Σπάθας: Ναι.
Σπύρος: Ναι, με πήρε τηλέφωνο.
Σπάθας: Περιμένεις κάτι;
...Σπύρος: Εντάξει; Λοιπόν...και μου είπε, έλα να συναντηθούμε. Λοιπόν...και πράγματι συναντηθήκαμε. Λοιπόν. Μου είπε, λοιπόν ότι οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για τον άσο και είναι διατεθειμένοι να δώσουνε χρήματα. Του λέω, άκουσε με να σου πω κάτι. Εγώ έχω μιλήσει με τον Γιάννη. Μου έχει πει όσο μπορώ χωρίς να εκτεθώ, να πάω λίγο την ομάδα. Έτσι; λοιπόν αλλά από κει και πέρα Λάμπρο το μόνο που προέχει είναι ο Σπύρος και τίποτα άλλο.
Σπάθας: Πολύ ωραία.
Σπύρος: Και γυρίζει και μου λέει θα σου ζητήσω τότε κάποιες κάρτες. Λοιπόν και μου ζητάει τα ονόματα που μου είχες δώσει εσύ να μην τα δείξω.
Σπάθας: Μάλιστα.
Σπύρος: Έτσι; Μου είπε ότι οι άνθρωποι στον "άσο" είναι διατεθειμένοι να δώσουν κάποια χρήματα. Έτσι; Εγώ του είπα αυτά τα πράγματα, μπήκα μέσα στο παιχνίδι, από τους έξι που μου είχες δώσει εσύ παίζανε οι δυο. Οι άλλοι τέσσερις ήταν πάγκο.
Σπάθας: Ωραία.
Σπύρος: Έβγαλα στον έναν...
Σπάθας: Μπράβο.
...Σπύρος: Και πάμε παρακάτω. Τελειώνει το παιχνίδι και με πιάνει στην άκρη ο φίλος μας, ο...
Σπάθας: Ο Παντελής...
Σπύρος: Με το τυρί. Λοιπόν και μου λέει μίλησα, μου είπε ότι τα πάει καλά μαζί σου, οτί δεν τα πάει τόσο καλά με τον Παππά
Σπάθας: Μπράβο, έτσι μου είπε, μου το είπε.
Σπύρος: Μπράβο. Λοιπόν και του λέω ναι, ο Γιάννης μου μίλησε, μου είπε ότι μπορούσα, αλλά ξέρεις ότι ήταν το πρώτο μου παιχνίδι. Μου λέει ότι δεν έχω απολύτως κανένα παράπονο.
Σπάθας: Δεν έχουν οι άνθρωποι.
Σπύρος: Έτσι ακριβώς. Όπως το λες. Κανένα απολύτως παράπονο.
Σπάθας: Σπύρο, εγώ επειδή θέλω να είμαι...
Σπύρος: Και ξέρεις και τι άλλο μου είπε; Και την Τρίτη θ' ανέβω στην Αθήνα.
Σπάθας: Ναι, δεν θα έλθει λόγω της Εθνικής το παιχνίδι.
Σπύρος: Και να δω πως μπορώ να σώσω την ομάδα.
Σπάθας: Αδελφέ, εγώ απέναντί σου αγόρι μου θέλω να είμαι εντάξει, γι' αυτό επειδή τους είπα να μη στείλουνε πουθενά τίποτα, θα φροντίσω με τους ανθρώπους να πιούμε ένα καφέ γιατί είναι καλοί άνθρωποι, αλλά θέλω να ακούσεις ότι ο Γιάννης δεν έχει ανακατευτεί σε τίποτα που να ήταν επιλήψιμο για το Σπύρο.
Σπύρος: Και εσύ Γιάννη να ξέρεις ότι ο Σπύρος δεν πάιζει χωρις τον Γιάννη. Εντάξει;
Σπάθας: Φιλιά, τα λέμε.
Σπύρος: Ό,τι θέλεις...
Σπάθας: Γεια σου.
Σπύρος: Γιάννη, ό,τι θέλεις για το επόμενο, σε περιμένω.
Σπάθας: Φιλιά.

 
''Λάμπρος'' είναι ο Λάμπρος Μάρης, τότε αντιπρόεδρος της ΕΠΑΕ (για τους λίγους που ίσως δεν ξέρουν, ΕΠΑΕ ήταν η σημερινή Superleague), πρώην αντιπρόεδρος του ΠΑΟ και παράγοντας, επισήμως, της ομάδας του Αγίου Νικολάου εκείνη την περίοδο. Ήταν αυτός που ως πρόεδρος της ομάδας της Κρήτης, έστειλε το Σωτήρη Κυργιάκο στον ΠΑΟ, για όσους θυμούνται. Ο συγκεκριμένος κύριος λοιπόν φέρεται να προσπάθησε και εν τέλει να πέτυχε να κιτρινιστούν δύο παίκτες του ΠΑΟΚ, που ήταν ο Ουντέζε και ο Αμπονσά, στο παιχνίδι της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της σεζόν 2000-01 ΟΦΗ-ΠΑΟΚ, που έληξε με σκορ 0-0. Γιατί όμως μπήκανε στο μάτι οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ? Πολύ απλά, έπρεπε να συμπληρώσουν έξι κίτρινες και να χάσουν τα δύο επόμενα ματς. Δύο εβδομάδες μετά το ΟΦΗ-ΠΑΟΚ, το Σάββατο 10 Μαρτίου 2001, ο ΠΑΟ αντιμετώπιζε στη Λεωφόρο τον ΠΑΟΚ, σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τη δεύτερη θέση, που οδηγούσε στα προκριματικά του Champions League. Τελικά κέρδισε με σκορ 5-2, με τον Ολισαντέμπε να κάνει πάρτυ, αφού οι γρήγοροι αμυντικοί του ΠΑΟΚ που θα μπορούσαν να τον περιορίσουν απουσίαζαν και η ομάδα του Μπάγεβιτς έμεινε πολύ πίσω στη βαθμολογία.
 
Εμφανίστηκε λοιπόν ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟ Λάμπρος Μάρης, με τον ίδιο ή την ομάδα του Παναθηναϊκού να μην αντιμετωπίζουν ποτέ κυρώσεις για τα παραπάνω, ως έτοιμος κι αυτός να ''εξυγιάνει'' το ελληνικό ποδόσφαιρο στη ''ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ''.
 
 
Τα ουσιαστικά συμπεράσματα της χθεσινής ''ΔΙΚΗΣ'' ήταν αυτά. Τα υπόλοιπα, για τον Κωνσταντινέα και τα ξένα δημοσιεύματα με τα ονόματα αυτών στους οποίους ασκήθηκαν διώξεις, αφορούν το συνήθη ΒΟΘΡΟ της εκπομπής. Από εδώ και πέρα, μετράει το τι λένε άνθρωποι που έχουν σχέση με τη Δικαιοσύνη. Όλοι όσοι έχουν κάποια σχέση με τη Δικαιοσύνη κι έχουν μιλήσει ως τώρα, έχουν ξεβρακώσει για τα καλά το Θωμαϊδη και το πρώην καταζητούμενο επί διετία από την INTERPOL αφεντικό του, Ιωάννη Αλαφούζο. Θυμίζουμε πως ο Κυριάκος Θωμαϊδης έχει καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμηση πριν λίγους μήνες. Και θα έχουμε συνέχεια.
 
Τώρα αρχίσαμε, Κυριάκο. Θα καθαρίσει για τα καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο, να είσαι σίγουρος...

Σχόλια

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Πάμε τώρα ενωμένοι ολοι, αρχής γενομένης από τη Λειβαδιά, να μπει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, και κάθε πουσταριό στο Σκάι και στην Καθημερινή

Εικόνα apostolos gaganis

Είμαι ήρεμος αδέλφια, είναι μία και μισή πρωϊ πια, κάθομαι αναπαυτικά στην πολυθρόνα μου, νιώθω την βαθιά και ανακουφιστική ικανοποίηση της νίκης μετά την φωτιά και την υπέροχη αποψινή φούντωση του αγώνα κι΄ έχω εκείνη την γλυκειά κούραση του γηπέδου που ναρκώνει τα μέλη σου και σε κάνει να τα τεντώνεις όπως τα αιλουροειδή... Σας γράφω την πολύ πρώΙμη καλημέρα μου με...συγγαυρική αγάπη και σας υπόσχομαι - πρώτα ο Θεός - να τα πούμε ξανά σύντομα...

ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΣ ΥΠΝΟ... ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ, ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΜΑΣ... ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟ ΚΙ ΑΠ΄ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ... ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ!

Εικόνα μαουνιέρης

Απόστολε, αυτό που γράφεις για τα αιλουροειδή ο Διονύσιος Σολωμός (στον Ύμνον εις την Ελευθερίαν) το σημαίνει με το διπλό ρήμα "περιορίζεται, πετιέται":

32.- Τὸ θηρίο π' ἀνανογιέται
πῶς τοῦ λείπουν τὰ μικρά,
περιορίζεται, πετιέται,
αἷμα ἀνθρώπινο διψᾶ.

Και ο Σολωμός γαύρος ήταν / είναι!
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Κύριε Απόστολε σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Παρακολουθώ τα πάντα, απλώς δεν προλαβαίνω να σχολιάζω ό,τι επιθυμώ. Στις γηπεδικές υποχρεώσεις μου πάντως είμαι ετσι οπως πρεπει. Παρεμπιπτόντως ο Φουστέρ, αυτό το παληκάρι με την ατόφια ολυμπιακή καρδιά μας δικαίωσε πάλι (αναφέρομαι στα περί Ελλήνων και ξένων που λεγαμε το καλοκαίρι), και εμένα προσωπικά με συγκίνησε μέχρι δακρύων, είναι και συμπαθέστατος πανάθεμά τον, θα θελες να τον εχεις γιο, μικρό αδερφό. Εχει πάρει τα πάνω του και τον χρειαζόμαστε, ελπίζω να μη χτύπησε, είναι συχνά άτυχος. Και τα άλλα παιδιά ομως δεν υστέρησαν, ειδικά ο μαέστρος Τσόρι και ο οδοστρωτήρας Κασάμι.

Εικόνα apostolos gaganis

Ζήτα από τον Σάββα την ηλεκτρονική μου διεύθυνση και ειδοποίησέ με κατάλληλα.

Εικόνα μαουνιέρης

Συνυπογράφω!

Εικόνα Kaine

Δεν είναι άτυχος φίλε μου. Ψυχάρα είναι, γαύρος γεννημένος σε λάθος χώρα, και πάει και βάζει το κεφάλι του εκεί που οι άλλοι κλωτσάνε. Ένα στα τρία παιχνίδια παίζει ή με επίδεσμο στο κεφάλι, ή με κλεισμένο μάτι (όπως σήμερα). Ανανέωση του αξίζει και πρώτος αρχηγός, αφού και ο Μανιάτης δεν το θέλει το περιβραχιόνιο μιας και του προκαλεί έντονη εφίδρωση.

Εικόνα μαουνιέρης

Συνυπογράφω και εδώ!

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Να σου πω ότι έχεις άδικο..ψέματα θα πω αδερφέ! Παντως με τον μανιάτη ας είμαστε επιεικής και ας του αναγνωρίσουμε το ελαφρυντικό της "ειλικρινούς μεταμέλειας", ειδικά από το Μουντιάλ (και κατά τη διάρκεια του εννοώ) και μετά.

Εικόνα Kaine

Να διευκρινήσω πως αναφέρομαι στην ενέργειά του μετά τη λήξη του αγώνα. Εγώ είμαι πολύ επιεικής μαζί του καθώς δεν τον αναφέρω συχνά αν και δεν μου αρέσει καθόλου σαν παίχτης.

Εικόνα Spiros Legend

Μεγάλη χαρά για τη νίκη,αλλά οι δηλώσεις ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ ήτανε μεγάλη ταύλα!Θα χάσουν τον ύπνο τους όλοι οι βρωμιάρηδες,θα τον φάνε στη μάπα μέχρι να αλλάξουν πλανήτη.ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ είπε πως έχει,ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ,ενίσχυση είπε και συνέντευξη τύπου που θα φέρει χαρτιά(papiers!) να δείξει για ότι λέει,κάτι που δεν έχει ξαναγίνει!ΉΤΑΝ ΣΚΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΣΟΥ-ΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ!ΣΙΧΑΜΑΤΑ,ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ,ήταν πολύ πεισμωμένος και αποφασισμένος,είπε ότι η φανέλλα μας είναι πολύ βαριά,δεν μπορούν να την σηκώσουν όλοι,όσο καλό και να είναι το σκάουτινκ...Υ.Γ.ΜΙΤΣΕΛ ΦΤΙΑΞΕ ΑΜΥΝΑ-ΑΜΥΝΤ.ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ,ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΣΥΓΚΟΠΗ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΣΑΝ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΛΑ Η ΟΜΑΔΑ,ΕΙΧΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ,ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ ΟΛΑ,ΚΡΙΜΑ ΚΙ ΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ...

Εικόνα REDNYC

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΠΥΡΟ, ΑΥΤΟ ΧΑΡΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ! ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΥΛΑ!!! ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΙΠΕ? ΟΤΑΝ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ ΜΙΛΑΕΙ, ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!! ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ, ΑΜΑ ΕΙΧΑ ΖΕΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΝΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ - ΗΑΗΑΗΑ!

ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΓΑΜΩ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΘΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ?????? ΕΤΣΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! Η ΑΜΥΝΑ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΜΑ / ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!

ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΟΥ ΣΑΓΟΝΙΑ! ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ!!!!!!

Εικόνα Spiros Legend

Περιμένουμε αυτή την συνέντευξη πως και πως,θέλει όμως το timing που πρέπει.Όπως περίμεναν οι σάπιοι μια γερή στραβή μας,για να διαρρεύσουν τις πουστιές τους,χάσαμε από Πάοκ,και όλως τυχαίως σε λίγες ώρες είπαν να μας αποτελειώσουν με δήθεν φοβερές αποκαλύψεις,κακουργήματα και φυλακές.ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΙΜΙΝG ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ,ΕΝΩ ΉΜΑΣΤΑΝ ΣΚΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΑΟΚ,ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ...Αντε,καληνύχτες,αν και εκεί είναι βραδάκι,εδώ,Κέρκυρα,3 παρά ξημέρωμα!

Εικόνα REDNYC

ΣΩΣΤΟΣ - ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΔΕΛΦΕ!

Εικόνα Kaine

Καιρός ήταν, γιατί πολύ αέρα τους δώσαμε. Παπάρα Θωμαϊδη, ασχολήσου με την εγκληματική οργάνωση της Ευρώπης καλύτερα. Ούτε αλλαγές δεν έκαναν σήμερα Γιουβέντους και Ατλέτικο, έτσι για τα προσχήματα.

Εικόνα Aprosarmostos17

Η ξανθιά ρατσίστρια Μαρούπα που στις πρωινές εκπομπές συμβουλεύει τους Έλληνες να μην αφήνουν τα παιδιά τους να πηγαίνουν μόνα στο σχολεία, ακόμα και αν αυτά φοιτούν στο γυμνάσιο ή το λύκειο (!!!), τα βράδια στις εκομπές του σαγόνια ωρύεται για την κατάντια του ελληνικού αθλητισμού, την ίδια στιγμή που έχει τοποθετηθεί με αδιαφανείς διαδικασίες μέλος ενός βασικού φορέα του ελληνικού αθλητισμού, της ΕΕΑ. Και αντί να της πει κάποιος "και εσύ τι κάνεις μωρή για όλα αυτά; γιατί σε πληρώνουμε;" κάθονται και την ακούνε να ξεφουρνίζει τις παπαριές της για να χαϊδεύει τα αυτιά του οικοδεσπότη της.

Εικόνα Chief Bromden

Ο Λυκουρέζος έβαλε στην θέση του τον Θωμαΐδη και όταν ο τελευταίος του ζήτησε να σχολιάσει ανώνυμες επιστολές που έχουν σταλεί στην εισαγγελία. Μόνο το ύφος του Λυκουρέζου να έβλεπε κανείς θα καταλάβαινε πως ένας σοβαρός νομικός τις θεωρεί κωλόχαρτα.
Στη μία εξ αυτών κατονομαζόταν ο Βαγγέλας ως ηθικός αυτουργός της επίθεσης στον φούρνο του Κωνσταντινέα!! Με λίγα λόγια το κατηγορητήριο στηρίζεται μεταξύ άλλων και σε ανώνυμες επιστολές...

Μεγάλο κουτσαβάκι ο Κωνσταντινέας ο φούρναρης...
Όλο το άγχος του να περάσει προς τα έξω πως όλα αυτά τα κάνει χωρίς να κρύβεται κανείς από πίσω του, τρείς φορές το είπε...
Και δώστου οι μπηχτές για τον κωλοτούμπα τον Κούγια, τον φωτογράφιζε, δεν τον κατονόμαζε ανοιχτά...

Είχα ακούσει πως οι βασικοί μάρτυρες κατηγορίας στην υπόθεση είναι οι Κούγιας και Κωνσταντινέας, αληθεύει Σάββα;

Εικόνα ase_ree

Θωμαιδη εισαι αδερφη και καρκινο να βγαλεις μαζι με αυτο τον γελοιο τον μαρη.Αυτο το μουνοπανο γαμω το σπιτι του το θυμαμαι απο τα πετρινα χρονια ακομη.Θελω να ανεβασω λιγο το επιπεδο της συζητησης εδω και εχω να πω μερικα(γραψω)μερικα πραγματα με δυναμη ψυχης.Θωμαιδη γαμω το σπιτι σου καρκινο να βαλεις ρε πουστη εσυ και ολη η οικογενεια σου γαμω το χριστο σου την παναγια σου και τα καντηλια σου ολα.Οσα βγαζεις ρε πουστη να τα δινεις στους γιατρους και να μην σου φτανουν.Τα ιδια να παθει και η κοντη πουτανα που κανει πως σε πληρωνει να μην μεινει ποδαρι στο αλαφουζεικο και ο καρκινος να μην φευγει απο εκει μεχρι να σας θερισει ολους.

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Σαββα μαι ερωτηση. Ποια ηταν οι ποινη του Θωμαιδη οταν λες οτι εχει καταδικαστει? Χρηματικο προστιμο η κατι αλλο? Δεν τα παω καλα με αυτα.

Εικόνα savvas gridlock

Πρόστιμο τρως σε αυτές τις περιπτώσεις, στην πράξη δεν πας ποτέ μέσα για συκοφαντική δυσφήμηση.

Εικόνα REDNYC

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ - ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΧΤΕΣ Ο ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ RED PLANET.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ. ΚΑΤΑΡΧΗΝ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΨΑΝΕ....ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ.

ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΑΥΡΩΝ

-ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ
-ΤΟΥΣ ΝΕΟΓΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΥΑΛΩΤΟΙ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΙΤΙ.
-ΤΟΥΣ ΒΑΛΤΟΥΣ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΛΑΡΟ (ΒΛΕΠΕ ΚΑΤΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΠΛΟΦΑΣ 7 ΚΤΛ...)

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ - Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΟΙ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ - ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΜΗΔΕΝ, ΝΑ ΧΩΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΤΛ. ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ....ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΘΡΥΛΟΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ - ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ.

ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 10000% ΘΕΤΙΚΟΣ!!! ΜΠΟΡΕΙ ΕΦΕΤΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΜΕΜΠΤΟ. ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΛΑΓΕ ΜΑΝΩΛΑ, ΣΑΜΑΡΗ, ΜΗΤΡΟ ΚΤΛ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ? ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΛΟΙΠΟΝ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΚ, ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝΕ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΑΡΓΑ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΑΛΛΑ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ (ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΝΕΟΓΑΥΡΟΙ). ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ. ΔΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΝΤΟΥΡΜΑΖ, ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΔΟ ΚΤΛ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ? ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΨΑΧΝΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΧΑΘΗΚΕ ΧΡΟΝΟΣ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, Ο ΝΤΟΥΡΜΑΖ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΟΤΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΛΟΚΕΣ. ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ, ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ, ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΞΩ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ? ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΝΕΟΓΑΥΡΟΙ - ΣΟΥ ΛΕΝΕ, ΧΩΣΕ 50 ΕΚ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΠΑΙΧΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΟΜΩΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ. ΟΧΙ ΟΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΙΣΩΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΤΕΛΟΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΔΩ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ - ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥΙΤΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΦΥΛΑΔΕΣ ΤΟΥ. Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΙΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.

ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ, ΒΓΑΛΑΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΚΟΥΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗ? ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΒΓΑΛΑΜΕ ΓΑΥΡΟ, ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ!

ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ!

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

όταν δικηγόροι επισημαίνουν στον σαγώνια ότι αυτό που κάνει είναι παράνομο,οι θιγόμενοι από τις "αποκαλύψεις" θα πρέπει να του πάρουν και τα σώβρακα (κυριολεκτικά).

Εικόνα Spiros Legend

Ευγενικη προσφορα του RATΜ για τους ντροπιασμενους νεογαυρους,που λενε πως μας καταντησε ετσι ο Μαρινακης(Με 4 στα 4 πρωταθληματα και την καλυτερη θεση στην καταταξη της Ουεφα σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ!)και παπαγαλιζουν τις μαλακιες και τα ψεμματα του Θωμαιδη...Να τους ενημερωσω,επειδη ειναι τοσο μαλακες που δεν παιρνουν χαμπαρι,οτι αν λεγανε αυτα τα ξεφτιλικια,δηλωνοντας Ολυμπιακοι,πριν 10-20-30-40-50 χρονια,δεν θα περνουσαν ουτε σε αποσταση 7 χιλιομετρων απο το Καραισκακη...ΒΡΕ ΖΩΑ,επι παντοδυναμιας,και καλά,Κοκκαλη,ΕΣΤΗΝΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΑΡΑΓΚΑΡΧΗ ΣΠΑ-ΝΑ-ΘΑ,ΧΩΡΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ εις βαρος τους,παροτι αυτα τα ειχαμε ακουσει τοτε σε ΗΧΗΤΙΚΟ ντοκουμεντο,οχι κομμενα και ραμμενα γραμμενα στην οθονη,τα ακουσαμε με τα αυτια μας!ΖΩΑ,που την πεσατε στον Καραπαππα,που βγηκε να απαντησει αντρικεια στις μαλακιες σας,καραγκιοζηδες,ντροπη και στιγμα για την ιστορια του Ολυμπιακου ειστε ΕΣΕΙΣ οι πανηλιθιοι,που σας πειθουν οι Γατες,οι Θωμαιδηδες,οι Μπλουνες για τα δικια του Αλαφουζου και του Μελισσανιδη...Φανταστειτε,βρε ζωα,τι γινοταν επι απολυτου ελεγχου του Βαρδινογιαννισμου,αν αυτα γινονταν επι Κοκκαλη,και τι θα γινοταν αν δεν προσπαθουσαν να προφυλαξουν,οσο μπορουσαν,την ομαδα ο Σωκρατης και Βαγγελης!Θα ειχατε παει 30 χρονων και πρωταθλημα δεν θα ειχατε δει,αυτα που λετε τωρα για τους Παοκτζηδες,τα ανεκδοτα,θα τα ελεγαν για εμας ΜΟΣΧΑΡΙΑ,ΞΥΠΝΗΣΤΕ και τσακιστειτε να πατε γηπεδο να ενισχυσετε την ομαδα,που επειδη δεν ειμαστε 20 βαθμους μπροστα,θελετε να φυγει ο Μαρινακης,γιατι,λεει,μας κατεστρεψε...Οι μονοι που θελουν να φυγει ο Μαρινακης ειναι οι ΒΙΑΣΜΕΝΟΙ αντιολυμπιακοι και εχουν βαλει Σαμαρα,Ανδριανο,Εισαγγελεις και Αστυνομια να κανει αυτα τα αισχη προχτες στη Τριπολη,τραμπουκους να απειλουν και να τρομοκρατουν τον κοσμο στην Φιλαδελφεια,να εχουν δωσει τη μιση Μακεδονια στον επενδυτη Σαββιδη(Σεκαπ,Μακεδονια Παλλας,φιλετο τεραστια εκταση στην Χαλκιδικη με δασος και ακτογραμμη και ενα Ξενία μεσα)και να τον ανεχονται να εκβιαζει και να απειλει μεσα στην ελληνικη Βουλη για τα παγωμενα χρεη της Μπαοκαρας...Αυτοι ολοι θελουν να φυγει ο Μαρινακης,οποιος δηλωνει Ολυμπιακος και λεει αυτες τις μαλακιες να παει στο διαολο και ακομα παραπερα...Ε ρε και να γινουν τα αναμενομενα αποψε,νικη επι Μαλμε και νικη της Ατλετικο,τι κωλοτουμπα εχει να πεσει...!Αντε και να γινετε Κομανετσι το βραδυ,εμεις,οπως και να εχει,περηφανοι Ολυμπιακοι ημασταν,ειμαστε και θα ειμαστε.

Εικόνα savvas gridlock

Θανούυυλη Μπλούυυνα, πατώνεις;

Εικόνα μαουνιέρης

Ο Μπλούνας "έγραφε" κάποτε στο επίσημο περιοδικό της ΠΑΕ, στο "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ", ή κάνω λάθος;

Εικόνα μαουνιέρης

Λάθος! (Ευτυχώς...)

Εικόνα Spiros Legend

Που να πατώσει ο αρχιδοσίλογος,ο απόγονος του Εφιάλτη,που τροφοδοτεί αυτός και το σκυλολόι της Καθημερινής τους ξένους που λένε για τον Μαρινάκη,επικαλούμενοι...αστυνομικές πηγές!Σιγά μην είναι και ιαματικές οι πηγές των ξένων ΜΜΕ...Ρουφιάνοι,καταδότες,συνεργάτες και Απόγονοι των Ναζί,μαυροκουκουλάκηδες και Πρυτάνεις της λάσπης,του βούρκου και της προπαγάνδας...Πάντως ο μόνος που έχει μιλήσει ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΑ για Επίορκους δικαστικούς,είναι ο Ολυμπιακός!Μόνο αυτή η διοίκηση είχε τα φρύδια,οι Κούγιες και οι Λυκουρέζοι τα λένε στο Θωμαίδη για να τα ακούνε οι Επίορκοι Εισαγγελείς,που δίνουν παράνομα τόσα χρόνια όλο αυτό το υλικό στο Υπουργείο Δικαιοσ.,ε λάθος,στον Σκαι ήθελα να πω...Η Πόπη ελέγχεται απο τον Άρειο Πάγο για τα νομικά αίσχη της το 2011,πότε θα έρθει η ώρα του Κορέα να λογοδοτήσει για παράβαση καθήκοντος;Οκ,και καλά και καλά ο Λυκουρέζος,είναι που είναι πρώτη φίρμα και δεν φοβάται μην τον καθαρίσουν σαν αυγό τα παραδικαστικά κυκλώματα,αλλά θα έρθει και η ώρα του Κορέα,κάτσε να δούμε την αδιάφθορη Παπανδρέου που έδωσε στον Σκάι καιρό πριν ασκήσει τις ποιν.διώξεις τα ονόματα...Μιλάμε για ανεξάρτητη δικαιοσύνη,όχι αστεία,και καθόλου κατευθυνόμενες έρευνες και διώξεις...

Εικόνα apostolos gaganis

Σε λίγο φεύγουμε για Καραϊσκάκη Θρυλόσπυρε... Άσε πρώτα να πάρουμε τον αγώνα ( ΄΄κάτσει δεν κάτσει΄΄ το άλλο ματς ) και θα τα πούμε μετά...

Εικόνα Spiros Legend

Άντε,με το καλό και με τη νίκη,εγώ απο μακρυά,αλλά έχω στείλει εκπρόσωπο μου για να φωνάζει και για μένα,τον αδερφό μου!Δε γινόταν να μην εκπροσωπηθεί η θρυλοοικογένειά μου σε τέτοιο ματς,θα το είχα βάρος στη συνείδησή μου!ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Εικόνα Kaine

Κι ο δικός μου μέσα ήταν και ούτε που μου το είχε αναφέρει. Να πω ότι δεν ζήλεψα, θα πω ψέματα.

Εικόνα Spiros Legend

Χα,χα!Τι να κάνουμε βρε αδερφέ,για να ήμουνα εκεί,έπρεπε να κάνω πήγαινε-έλα 1000χλμ.στεριά+4ώρες θάλασσα με φέρρυ...Βάλε και τις δύσκολες εποχές που περνάμε όλοι.Δεν πειράζει,φέρανε γούρι τα αδέρφια μας,κερδίσαμε!Αν και μας σκάσανε μέχρι το 87,απαράδεκτη αμυντική λειτουργία,2 γκολ στάνταρ τρώμε για πλάκα σε κάθε μάτς.Ενίσχυση και να αναθεωρήσει και ο Μίτσελ κάποια πράγματα...

Εικόνα nmavronas

ΣΑΒΒΑ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ!

Εικόνα SotosFeanor

Παρόλα αυτά όταν μιλάνε για τις κασέτες του Μάκη μόνο για την ατάκα του Σπάθα λένε.Ο καημένος ο Goebells θα είχε πολλά να μάθει από τους "δημοσιογράφους"

Εικόνα savvas gridlock

Η ατάκα του Σπάθα, η οποία δεν έχει και τίποτε επιλήψιμο μέσα. Τι θα πεις δηλαδή, ''είπε ο Σπάθας για τον Ολυμπιακό, τιμωρήστε τον Ολυμπιακό''; Τι έκανε για να ευνοήσει τον Ολυμπιακό ο Σπάθας; Υπάρχει κάτι τέτοιο; Όχι βέβαια. Ενώ το αποπάνω του Λάμπρου Μάρη, είναι συγκεκριμένο. Στο τάδε ματς, να κιτρινιστούν αυτοί οι παίκτες. Και κιτρινίστηκαν. Και στο κάτω κάτω τι είπε δηλαδή ο Γιάνναρος ο Σπάθας; Nα κερδάει ο Ολυμπιακός. Δεν κατάλαβα δηλαδή, τι έπρεπε να πει ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ, αλλά σε μία ιδιωτική του συνομιλία; Από το Κερατσίνι είναι και είναι γνήσιος γαύρος. Με ένα γνωστό του μιλάει και του λέει αυτό που νιώθει. Όλοι αυτοί που έχουν ένα πόστο, ένα αξίωμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν υποστήριζαν κάποια ομάδα μικροί; Πώς άρχισαν να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο; Έτσι, στο ξεκάρφωτο; Δεν πήγαιναν σε κάποιο γήπεδο πιτσιρικάδες; Σε ποιο γήπεδο θα πήγαινε ο Γιάνναρος ο Σπάθας μικρός, ενώ έμενε στο Κερατσίνι; Στη Λεωφόρο και στα Φιλαδέλφεια; Ρε δεν γαμιόμαστε λέω εγώ, που έχει κάνει σημαία το κάθε σούργελο μία ατάκα και την λέει και με στόμφο κιόλας, και καλά ότι ''κοίτα τι σου'πα, άκου τον Σπάθ''. Κάτι τέτοιους στον Πειραιά τους πηδάμε κιόλας, να ξέρεις, φίλε.

Εικόνα SotosFeanor

Και καλά τους κάνετε!Τόσες φορές έχω προσπαθήσει να πως το ίδιο πράγμα με εσένα σε κόσμο που λέει για τον Σπάθα και δεν καταλαβαίνουνε!Βγάλανε οι άλλοι από τον Βορρά πρόσφατα την φωτογραφία του Αρετόπουλου.Φωτογραφία στην οποία ο άνθρωπος δεν θα είχε πάει ακόμα καν με γυναίκα και το κάνανε θέμα.Οι διαιτητές Σάββα γεννιούντε διαιτητές και δεν υποστήριζαν ομάδες όταν ήταν μικροί.Εεεε ρε τι άλλο θα ακούσουμε από δαύτους