UEFA MAFIA ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ



Το ''στήσιμο'' για να προκριθεί η αγαπημένη ομάδα του προέδρου της UEFA Μισέλ Πλατινί Γιουβέντους ολοκληρώθηκε χθες. Στο Μάλμε-Ολυμπιακός είχαμε αυτό.
 

 
Στο Μάλμε-Γιουβέντους, όλο το γήπεδο φώναζε ''UEFA MAFIA'', αφού η ''διαιτητάρα'' κατάπιε ένα πέναλτυ υπέρ της Μάλμε στο 0-0 (στο 00:31 και μετά εδώ) και μέτρησε άκυρο γκολ στο 0-2, για να σιγουρέψει το διπλό η Γιουβέντους. Χθες το έργο ολοκληρώθηκε με μία ακόμη παράσταση των μαφιόζων της UEFA. Στο παιχνίδι Γιουβέντους-Ατλέτικο που έληξε με σκορ 0-0, είδαμε τα παρακάτω.
 
Both teams appear to be settling in for the final 10 minutes, with the draw looking ever more likely. A share of the spoils would ensure Juventus advance ahead of Olympiakos, while Atletico would go through as group winners. Can - or will - anyone break the deadlock?
There is absolutely nothing doing now. Juventus are passing it around 10 yards inside their own half, with Atletico doing nothing to try and pressure them in possession. The inevitable seems likely now, as the assistant referee holds up the board for just ONE minute of added time.

 
Από το 70' και μετά, η ισοπαλία έμοιαζε πολύ πιθανή, σύμφωνα με το live της ιστοσελίδας goal.com. Στα τελευταία 2 λεπτά του παιχνιδιού, οι παίκτες της Γιουβέντους άλλαζαν πασούλες μέσα σε 9-10 μέτρα του δικού τους μισού γηπέδου, δίχως να κάνουν κάτι για να επιτεθούν, αλλά και δίχως να τους πιέζουν οι παίκτες της Ατλέτικο. Ο τέταρτος διαιτητής μάλιστα σήκωσε πινακίδα με μόλις 1 λεπτό καθυστερήσεις. Όπως διαβάζουμε εδώ,
 
το παιχνίδι Γιουβέντους-Ατλέτικο ολοκληρώθηκε δίχως να κάνουν ούτε μία αλλαγή οι προπονητές των δύο ομάδων, κάτι που παρατηρείται μόλις για τρίτη φορά στην ιστορία του Champions League. Μετά το τέλος του αγώνα, οι παίκτες των δύο ομάδων αγκαλιάστηκαν και η ''ομορφιά του ποδοσφαίρου'' ολοκληρώθηκε.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ GOAL NEWS 10-12-2014
 

 
Ελπίζουμε να καταλαβαίνει ο καθένας ότι όπως κι αν παρουσιαζόμασταν εμείς στα παιχνίδια των ομίλων, ακόμη κι αν δεν εμφανίζαμε ούτε μία αγωνιστική αδυναμία (δεν γίνεται, αλλά λέμε τώρα), δεν υπήρχε περίπτωση να προκριθούμε στους ''16''.

Σχόλια

Εικόνα olympiakaraga7te

Λυπαμαι που το λεω, αλλα διαφωνω καθετα, με Γιουβε αν το κραταγαμε το 1-2 λιγο ακομα θα φευγμα απο εκει με την ισοπαλια. Με την Ατλετικο δωρισαμε 2 τερματα που μας εκοψαν καθε ελπιδα. Και με Μαλμε εγινε η μεγαλυτερη αλλοιωση αποτελεσματος σε ευρωπαϊκο μας αγωνα με εξαιρεση τον Παλοτάι. Διαφωνειτε; Οπως τους κερδισαμε και τους τρεις μεσα θα μπορουσαμε να ειχαμε και αλλη μια ισοπαλια απ το ματς στη Σουηδια, τι θα κανανε δηλαδη θα παιζανε μπαλα οι εποπτες για να χασουμε;

Εικόνα savvas gridlock

Αν παίρναμε ''χ'' στη Σουηδία, θα κέρδιζε η Γιουβέντους την Ατλέτικο με 1-0 στην τελευταία αγωνιστική και θα έβγαινε πάλι δεύτερη στον όμιλο.

Εικόνα dgkirle

Όχι μόνο αυτό. Ένα διαφορετικό αποτέλεσμα σε οποιοδήποτε αγώνα μπορεί να επηρεάσει εντελώς όλα τα επερχόμενα παιχνίδια.
Μπορει π.χ. να νικούσαμε στο Τορίνο άμα κάναμε διπλό στο Μάλμε. Όταν ένα αποτέλεσμα έρχεται διαμορφώνει μια ισορροπία (βαθμολογία, ψυχολογία κτλ).

Εικόνα olympiakaraga7te

ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ ΦΙΛΤΑΤΕ ΑΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ
ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΚΟΥΙΖ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΜΩΣ; ΘΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑ

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ 3 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΟ ΤΣ.Λ. ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΝΟΗΣΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ
HINT: ΣΤΟ ΕΝΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ, ΣΤΟ ΑΛΛΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΟΥΕΦΑ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ
πραγματικα οποιος βρει ενα τοσο δυσκολο κουιζ θα τον παραδεχθω

Εικόνα KCS

Παρ'οτι θεωρώ πως δεν έχεις δίκιο (ο Ολυμπιακός έχει καεί πολύ περισσότερες φορές και πιο οδυνηρά από άσχετα αποτελέσματα,ενώ και στις περιπτώσεις που θα αναφέρω η βοήθεια δεν ήταν καθοριστική με την έννοια ότι μαζέψαμε αρκετούς βαθμούς) θα ποντάρω στα τρία παρακάτω αποτελέσματα άλλων αγώνων που κάπως βοήθησαν.
Τα παρακάτω είναι από μνήμης χωρίς γκουγκλ.

1. 1998-1999, Αγιαξ-Κροάσια 0-1 και Πόρτο-Αγιαξ 3-0 5η και 6η αγωνιστική αντίστοιχα. Η κατάρρευση του Αγιαξ μας βοήθησε-την Κροάσια την είχαμε, δεν την φοβόταν ο Ντούσαν που και ως παίκτης στην Ενωμένη Γιουγκοσλαβία τους είχε κάνει κηδείες. Μαζέψαμε και 11 βαθμούς όμως οπότε περάσαμε πανάξια πρώτοι.

2. Λογικά εννοείς τις ήττες της Πόρτο από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ ,μέσα έξω, το 1999-2000. Ντάξει Ρεάλ είναι αυτή. Και 7 βαθμοί για 3η θέση δεν είναι λίγοι (OYEΦΑ).

3. Η μόνη περίπτωση που σου δίνω κάποιο δίκιο ήταν το 2009-2010 όταν η Σταντάρ έχασε 1η αγωνιστική μέσα από την Αρσεναλ αν και προηγούνταν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Εμείς παίξαμε με την Αρσεναλ και κερδίσαμε την τελευταία αγωνιστική 1-0 με γκολ του Λεονάρντο στο Kαραϊσκάκη. Πάλι όμως 10 βαθμούς μαζέψαμε-δεν ήταν λίγοι.

Εικόνα olympiakaraga7te

1.) ΣΩΣΤΟΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 1998-99 ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΠΟΡΤΟ-ΑΓΙΑΞ 3-0 ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΗΤΤΑ ΜΕ 1-0 Η 2-1 Η ΚΑΙ 3-1 ΑΠΟ ΚΡΟΑΣΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΥΡΟΙ ΑΡΑ ΜΑΓΚΕΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ ΚΙΟΛΑΣ (ΟΠΟΥ Ο ΜΠΑΣΙΝΑΣ ΕΒΑΖΕ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΤΟΣ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΣΤΟ 2-1)

2. ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ, Η ΠΟΡΤΟ ΤΟ 1999-00 ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ 3-2 ΤΗ ΡΕΑΛ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΦΕΡΑΜΕ 3-3 ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1999-00 ΑΛΛΑ ΤΟ 2000-01 ΠΟΥ Η ΒΑΛΕΝΙΑ ΠΕΡΑΣΕ 1-2 ΑΠΟ ΤΗ ΛΥΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ Χ-2 ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΑΧ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΛΥΩΝ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΕΜΑΣ ΠΕΤΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΤΣΑ ΤΗΣ ΧΕΡΕΝΦΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ.

3.) ΝΑΙ ΤΟ 2009-10 ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΜΑΤΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 7 ΒΑΘΜΟΥΣ, ΣΤΟ ΣΤΑΝΤΑΡ-ΑΛΚΜΑΑΡ ΘΕΛΑΜΕ Χ-2 ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΤΕΛΙΚΑ 1-1 ΜΕ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΝΤΑΡ ΣΤΟ 94 ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΥΕΦΑ ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ, ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΙΣΟΦΑΡΙΖΕ Η ΑΡΣΕΝΑΛ ΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΗΤΤΑ ΠΕΡΝΑΓΑΜΕ.

ΕΙΧΕΣ 2/3 ΠΑΝΤΩΣ ΑΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!
ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΜΟΝΑΚΟ 0-5 ΧΑΣΑΜΕ 2Η ΘΕΣΗ, ΡΕΑΛ-ΛΑΤΣΙΟ 3-1 ΧΑΣΑΜΕ 1Η ΘΕΣΗ, ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΜΑΡΣΕΪΓ 2-3 ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΠΑΡΙ 2-1 ΔΕ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΕΥΤΥΧΩΣ, ΜΑΛΜΕ-ΓΙΟΥΒΕ 0-2 ΚΑΙ ΓΙΟΥΒΕ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ 0-0, ΠΟΡΤΟ-ΡΕΑΛ 3-2, Ε ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ!

Εικόνα olympiakaraga7te

* πορτο-ρεαλ 2-1 σορρυ για το λαθος, επισης ενα αλλο ασχημο για εμας αποτελεσμα ηταν το μακαμπι-μαντσεστερ 3-0... αν κερδιζε η μαντεστερ με 4-3 επι της μακαμπι στη ριζουπολαρα θα περναγαμε ουεφα... η αν δε μας σφαζαν στο νησι μου... τεσπα ειναι πολλα τα αποτελεσματα που δε μας κατσανε ως και στους νεους μας δεν ηρθε αυτο που θελανε και με 12 βαθμους μεινανε δευτεροι...

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

http://news247.gr/eidiseis/politiki/o-kasidiarhs-edwse-hxhtiko-sth-voylh... Μαγκες μου ακουστε λιγο το ηχητικο. Φυσικα και δεν το ποσταρω για πολιτικους λογους, απλα το ονομα "παναθηναικακιας" το εχουμε ξανακουσει...

Εικόνα savvas gridlock

Έχουμε κάνει άρθρο από τον Απρίλιο.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140407/mpaltakos-kai-o-panat...

Αν ήταν ''ολυμπιακάκιας'' ο Ντογιάκος, θα έπαιζε πρώτη είδηση σε πολλά ''αντικειμενικά'' sites. Τώρα ''δεν ασχολούμαστε με πολιτικά''.

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Ναι Σαββα, το ειχα διαβασει το αρθρο και για αυτο το ποσταρα εδω μολις επεσε πανω το ματι μου.

Εικόνα μαουνιέρης

Δυστυχώς, σύγγαυροι, επιβεβαιώνεται το "άμα δεν μπορείς να ξυστείς μόνος σου και περιμένεις να σε ξύσουν άλλοι". Σιγά μην έτρεχε η Ατλέτικο για τον Θρύλο. Ίσα-ίσα της ήρθες βολικά να τακιμιάσει με τη Γιουβέντους. Καλύτερα έτσι, όμως. Σιγά-σιγά θα μάθουν και όλοι οι νεοολυμπιακοί ότι ο Θρύλος είναι πάντα μόνος του παντού (μέσα και έξω).

Εικόνα vagio

Στη βρωμια και στην πουστια, οι ιταλοι και δη η γιουβεντους ειναι ετη φωτος μπροστα. Τους εζησα χρονια πολλα και δεν μπορω να τους ξεσιχαθω.
Οσο για εμας, το πεομενο βημα στην ευρωπαικη μας καταξιωση πρεπει να ειναι αυτο, να πηγαινουμε στην καθε Μαλμε με πραγματικο αερα υπεροχης, να ειμαστε το πραγματικο φαβορι.

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Σαββα καλησπερα. Το στησιμο εγινε στο Μαλμε-Ολυμπιακος. Χτες απαραιτητα δεν ηταν στημενο. Οταν υπαρχει ελλειψη κινητρου και οταν και οι 2 ομαδες ειναι ευχαριστημενες με την ισοπαλια τοτε δεν υπαρχει λογος να ρισκαρουν. Τωρα θα μου πεις αν στην θεση της Γιουβεντους ηταν ο Ολυμπιακος για παραδειγμα, η Ατλετικο τι θα εκανε? Θα χτυπουσε το παιχνιδι? Πιθανοτατα ναι, θα το χτυπουσε για να ευνοηθει το μεγαλυτερο ψαρι. Οποιος εχει παιξει μπαλα καταλαβαινει τι εννοω. Εμενα προσωπικα μου εχει τυχει. Και αλλη μεγαλη ομαδα να ηταν στην θεση της Γιουβεντους παλι το ιδιο αποτελεσμα θα ειχαμε.

Εικόνα savvas gridlock

Ώπα λίγο, εντάξει το να μην ρισκάρουν, ΟΚ. Εδώ δεν κάνανε ούτε μία αλλαγή σε 90 λεπτά, όχι μόνον οι Ισπανοί, αλλά και οι Ιταλοί. Εδώ τους γιούχαραν οι ίδιοι οι Ιταλοί, επειδή οι παίκτες της Γιουβέντους αλλάζανε πασούλες κάτω από τη σέντρα και οι παίκτες της Ατλέτικο δεν πήγαιναν να τους πιέσουν. Αν αυτό δεν μυρίζει προσυνεννόηση, πολύ πριν μπούνε μέσα οι ομάδες να παίξουν μπάλα ή έστω στο ημίχρονο, στη χειρότερη περίπτωση, τότε τι άλλο πρέπει να δούμε για να πούμε ότι έγινε μόντα σε ένα ματς;

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Στοιχεια εχουμε? Δεν εχουμε. Αρα παμε στα δεδομενα. Τα δεδομενα ποια ειναι? Η Γιουβεντους περυσι αποκλειστηκε απο τους ομιλους ενω δηλωνουν επισημα εδω και 3 χρονια οτι θελουν το κατι παραπανω στην Ευρωπη. Σπρωχτηκε η Γιουβεντους για να περασει απο την διαιτησια? Σπρωχτηκε. Με ισοπαλια εβγαινε πρωτη η Ατλετικο και η Γιουβεντους απεφευγε καθε κινδυνο αποκλεισμου? Ναι. Οταν εισαι προπονητης η ποδοσφαιριστης, σε τετοιες περιπτωσεις λειτουργεις απο μονος σου ετσι. Περυσι 1 αγωνιστικη πριν το τελος η ομαδα του χωριου μου επαιζε με τον 1ο της βαθμολογιας. Με ισοπαλια εμεις αποφευγαμε τον υποβιβασμο και αυτοι εβγαιναν και μαθηματικα πρωταθλητες. Ε το παιχνιδι ηρθε ισοπαλια ομορφα και ωραια χωρις καμια ομαδα να ρισκαρει και χωρις στησιματα και τετοια. Ειμαι σιγουρος πως αν μιλησεις και με αλλους που εχουν ζησει κατι παρομοιο θα καταλαβεις τι εννοω. Και μιλαω παντα για περιπτωσεις που οι ομαδες δεν ειχαν καμια κοντρα. Απλα το βλεπω απο αλλη οπτικη. Τωρα μπορει και οντως να ηταν στημενο. Μεταξυ διοικησεων και δεν ξερω και εγω τι αλλο. Το σιγουρο ειναι οτι η Γιουβεντους επρεπε παση θυσια να περασει και αυτο εγινε ΠΡΙΝ φτασουμε στην τελευταια αγωνιστικη.

Εικόνα savvas gridlock

Το να μην γίνεται ούτε μία αλλαγή κι από τις 2 ομάδες στο ματς, προδίδει συνεννόηση. Για'μένα τουλάχιστον.

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Και μια παρατηρηση Σαββα. Αν το ειχαν στησει δεν νομιζω να το εκαναν τοσο εξωφθαλμα. Δηλαδη να μην κανουν ΚΑΜΙΑ αλλαγη. Δεν τους εχω για τοσο βλακες.

Εικόνα savvas gridlock

Χειρότερος από τον βλάκα είναι αυτός που αποθρασύνεται. Με Πλατινί στην ΟΥΕΦΑ, πώς να μην αποθρασυνθούν οι Ιταλοί;

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Τα δεχομαι Σαββα τα επιχειρηματα σου, απλα εγραψα και εγω μια αλλη αποψη. Τουλαχιστον συμφωνουμε ολοι πως ειτε με τον εναν τροπο, ειτε με τον αλλον η Γιουβεντους περασε οπως περασε....

Εικόνα Chief Bromden

Τι ειρωνεία...
Στην πρώτη μας συμμετοχή στο CL το 97-98 όντας αδιάφοροι βαθμολογικά παίξαμε για την φανέλα και τον κόσμο μας ενάντια στην Ρόζενμποργκ στο ΟΑΚΑ και με το 2-2 στείλαμε την Γιουβέντους στην επόμενη φάση. Οι Νορβηγοί με νίκη πέρναγαν ως καλύτεροι δεύτεροι, λόγω της ισοπαλίας πέρασε η Γιουβέντους...

Εντάξει η Ατλέτικο στα αρχίδια της, πρώτη τερμάτισε.
Η ανοιχτομπούτα η Μεγάλη Κυρία ούτε καν την φιλοδοξία να παλέψει για την πρώτη θέση δεν είχε. Νίκη με δυο γκολ διαφορά της έδινε την πρωτιά. Αν την κυνηγούσε θα άνοιγε το παιχνίδι και όλα θα ήταν πιθανά αλλά συμβιβάστηκε με τα λίγα...
Μεγάλη ομάδα η Γιούβε αλλά τέτοιες συμπεριφορές την μικραίνουν, θα το πληρώσει στην επόμενη φάση...

Τους ξεφτίλισες ρε Θρύλε...

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon

Δυστυχώς σε εμάς εφαρμόζεται πάντα η παροιμία που λέει,έχεις νύχια να ξυστείς,γιατί μην καρτεράς απ`αλλον.Αυτό ας τους γίνει μάθημα και εμπειρία στην ομαδα ....Απο το χθεσινό παιχνίδι (που μου άφησε στο τελος μια πικρόγλυκη γευση λόγω αποκλεισμού απο το CH.L.),κρατάω ως θετικό στοιχείο την έξυπνη και απλής ομορφιάς σε ομαδικότητα που ειχε σαν αποτέλεσμα αυτών των κινήσεων τους, την επίτευξη ενώς ωραίαου και σημαντικότατου γκολ. Επίσης προσδοκώ να σταμάτησε η "γκαντεμια"του (λουκυ λουκ) μήτρογλου αλλά και να κατάλαβε πως το ποδοσφαιρικό του εγώ (όπως και όλων μας)είναι κάτω απο την ομάδα.Αν το θέλει, το θέλουμε και εμεις σε υπερθετικό βαθμό για το καλο της ομάδας , της ομαδάρας μας ήθελα να πω. ,,,,, Μαζι με φιλους θα τραγουδαω, για την θρυλαρα μου που τοσο αγαπαω ΥΓ.εκείνο το αξεπέραστο σε συμπεριφορΆ που είχες πει για το χαλάκι που ξεχνά να σκουπίζει κάποιος τα παπούτσια του οταν επιστρέφη απο την περιβόλα του τουιτι(και των αλλων μπρόκολων),μου άρεσε και γέλασα, ηταν φινο.Να εισαι καλα , καλη συνεχεια για την ομαδα την ποδοσφαιρικη οσο και την "ΡΑΤΜΙΚΗ"...Η μπάλα παίζεται παντου..www.youtube.com/watch?v=Ava83Cwcs78

Εικόνα μαουνιέρης

Τώρα είδα ότι ξεκινάμε με το ίδιο επιχείρημα. Να είσαι καλά.

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon

Εμεις τιτανο,συγαυρε ΜΑΟΥΝΙΕΡΗ το επιχειρημα αυτο το έχουμε νιώσει αρκετές φορές στο πετσί μας σαν γαυροι,όπως το ξέρεις ηδη.Εξάλλου απο εκει πηγάζει η αγωνία μας για το κάθε αποτέλεσμα.Το ζητούμενο λοιπον ειναι να το εμπεδώσουν αυτοι που πρέπει ώστε να μην μας γίνει μεταδοτικη και χρονία αυτη η παροιμία. Να εισαι ευτυχής και να περνάς καλά

Εικόνα μαουνιέρης

Κι εσύ ποτέ να μην τσιμπήσεις τίποτα, σύγγαυρε! Εξαιρούνται, βεβαίως, τα μαγουλάκια ωραίων δεσποινίδων - εκεί τσιμπάμε! Να είσαι καλά, μου έφτιαξες το βράδυ (που είχε ξεκινήσει στενόχωρο...)

Εικόνα Chief Bromden

Που το θυμήθηκες ρε μηtsimpona εκείνο με το περιβόλι; να είσαι καλά, το είχα ξεχάσει ...
Η ομάδα έδειξε σημάδια αντίδρασης χθες παρόλα τα συνηθισμένα πλέον κενά στην αμυνα.
Όσο για τον Μητρογλου πραγματικά βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση και αγωνιστικά και ψυχολογικα , φαινεται σε κάθε του κίνηση...
Μακάρι με το χθεσινό γκολ να αρχίσει να πέρνει τα πάνω του, αποκλειστικά στο χέρι του ειναι. Η διοίκηση και ο προπονητής τον έχουν στηρίξει απίστευτα, πρέπει και ο ίδιος να προσπαθήσει περισσότερο...

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon

Εξακολουθώ να το θυμάμαι γιατί παρόλη την αρνητική του(σαν σχόλιο) επισήμανση για την συνήθεια κάποιου,η λεκτικη μεταφορά σε μια εικόνα που έδωσες με λέξεις, ηταν προσεγμένα ευγενική αλλά και στοχευμένα δεικτική εκει που έπρεπε.Οσο για τον "ΛΟΥΚΥ" ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ θα πρέπει να κατάλαβε ότι οι αψυχολόγητες και πολυ βεβιασμένες ενέργειες φέρνουν παρενέργειες πρώτα στην ομάδα και των προπονητή μετα σε εμάς και τέλος σ`αυτόν να γυρνα ολο το αποτέλεσμα της ενεργειας του .ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ και εμεις θα του το αναγνωρίσουμε.Δεν ξερω αν τον απασχολεί κατι, που του αποσπά την πολύτιμη αυτοσυγκέντρωση στο καθε παιχνίδι.Ομως θα πρΈπει να του πούν, αν δεν το εχει καταλάβει πως η ποδοσφαιρική ζωη ειναι συντομη και οι ευκαιριες,(οταν παρουσιάζονται) μη επαναλαμβανΌμενες.Ο προέδρος ο κοουτς ΑΛΛΑ και ολο το team της ομάδας ξερουν και στηρίζουν τους παντες ακομα και εμας η καποιους απο εμας(τους φιλαθλους) ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΑΟΥΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΑΡΣ.Δεν ξεχναμε ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΤΕ .Ζητω ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς,οπως βροντοφωναζει και επισημαίνει παντα ο ταπεινος και ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟΣ ΜΑΟΥΝΙΕΡΗΣ