ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΥΡΑΣ 7 ΜΕΤΑ ΤΟ ''ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ''



Σαν σήμερα, στις 28 Δεκεμβρίου 1994, ημέρα Τετάρτη και με ώρα έναρξης τις 20:30, έγινε ένα ιστορικό από πολλές απόψεις ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο Στάδιο Καραϊσκάκη. Έχουμε αφιερώσει μία ανάρτηση σε αυτό το θέμα. Σήμερα θα παραθέσουμε κι άλλα στοιχεία γύρω από αυτό το παιχνίδι και ειδικά την ανακοίνωση της ΘΥΡΑΣ 7 μετά το ματς. Πρώτα θα δούμε το πώς έσκουζαν οι βάζελοι (δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα πάνω σε όλες τις φωτογραφίες, ακόμη κι αν δεν μπορεί να ''πατήσει'' κανείς επάνω τους με αριστερό κλικ, για να μεγεθυνθούν και να διαβαστούν πιο άνετα).
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 30-12-1994
 

 

 

 

 

 

 

 
Στο χορό μπήκαν και οι σύνδεσμοι οπαδών του ΠΑΟ, με ιστορικές (για εμάς περισσότερο...) ανακοινώσεις τους.
 

 

 

 
Το ρεπορτάζ είχε κι άλλα ωραία, όπως το πώς ξέφυγαν κάποιοι από την επιτήρηση και άλειψαν με βαζελίνη τον πάγκο των φιλοξενουμένων στο Στάδιο Καραϊσκάκη.
 

 

 

 

 

 

 

 

 
Την επόμενη μέρα απάντησε ο Άρης Ποϊλας σε όσα του καταλόγιζαν οι βάζελοι.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 31-12-1994
 

 

 
Πάνω από όλα όμως απάντησε η ΘΥΡΑ 7 στις ανακοινώσεις των Cockneys, Athens Fans και της ΠΑΛΕΦΙΠ, με μία τιτανοτεράστια ανακοίνωση.
 

 
Αντιγράφουμε.
 
''Σε απάντηση των όσων υποστήριξαν οι ΠΑΛΕΦΙΠ και τα υπόλοιπα κλαμπ της συμφοράς, κατευθυνόμενα από τους Σκιάνηδες, Ζαβραδινούς, Μήτσου και λοιπούς τσάτσους, η Θύρα 7 έχει να επισημάνει τα ακόλουθα:
 - Κακώς αναρωτιούνται ποιος έχει την ευθύνη για το αν έχει γυρίσει το ποδόσφαιρο 30 χρόνια πίσω. Όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι αποκλειστικός υπεύθυνος γι'αυτό είναι ο Βαρδινογιάννης, οι πράξεις του οποίου είναι γνωστές σε όλη την Ελλάδα (περίστροφα, διαιτησίες, θυγατρικές, Μπουμπλήδες κ.α.), αλλά και στην Ευρώπη (για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε τον κ. Λόρενσον).
 - Για τα περί τρομοκρατίας που ισχυρίζονται (με πρώτο τον ασήμαντο προπονητάκο τους Ρότσα ή Μπουμπλή) μπορεί να κρίνει ο κάθε φίλαθλος, αφού το παιχνίδι μεταδόθηκε από την τηλεόραση.
 - Οι δικοί τους... τεχνίτες παίκτες (Καλιτζάκης, Κολιτσιδάκης, Δώνης, Ουζουνίδης), πόσες φορές έχουν δεχθεί κάρτα;
 - Όσο για τις καταγγελίες τους περί βαζελίνης στον πάγκο, εμείς το διαψεύδουμε κατηγορηματικά. Εκτός κι αν προήλθε από εκκρίσεις των παικτών τους, μόλις αντίκρισαν τον κόσμο του Ολυμπιακού.
 - Η υβριστική αναφορά τους στον κ. Ποϊλα μας ευχαριστεί, γιατί είναι αγνός Ολυμπιακός και αντι-παναθηναϊκός και ευχόμαστε να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του και στο ποδόσφαιρο, όπως στο βόλεϊ (8 στα 8 πρωταθλήματα). Από μας παίρνει άριστα.
 Τελειώνοντας θα ευχηθούμε καλή χρονιά σε όλους τους Ολυμπιακούς''.
 
CoTneys-Athens Fans-ΠΑΛΕΦΙΠ από τη μία, ΘΥΡΑ 7 από την άλλη. Κάθε σύγκριση είναι περιττή. Έτσι καταλήξαμε στο ''τιμή και δόξα στους οδηγούς'' και στα ''ωωω'' των βάζελων, μόλις ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα η απεργία των οδηγών των συρμών του Ηλεκτρικού. Μάθαμε και το από πού προήλθε η βαζελίνη στον πάγκο του ΠΑΟ. Ήταν από εκκρίσεις μελών της αποστολής του Παναθηναϊκού, μόλις αντίκρισαν τον κόσμο του Θρύλου.
 
20 χρόνια έχουνε περάσει, μα οι βαζέλες δεν το'χουν ξεπεράσει...
 
Υ.Γ. Στην ανακοίνωση της ΘΥΡΑΣ 7 γίνεται λόγος για το Λόρενσον. Για όσους δεν ξέρουν ή για όσους θέλουν να τα θυμηθούν, εδώ.

Σχόλια

Εικόνα ΔΙΑΣ

Σαββα να εξηγήσουμε ότι ο "δαίμων του τυπογραφείου" (που λέγανε και οι παλαιοι ΑΡΔ όταν γινόταν κανα τυπογρφικό λάθος) μετέτρεψε τους CoTneys σε CoKneys στο ρεπορταζ της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ

Εικόνα savvas gridlock

Πουλ-πουλ-πουλ-πουλ Στεφανάκο. Χρόνια πολλά και για χθες...