Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, Ο ΦΙΛΗΣ ΚΙ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΤΟΥ Δ.Σ



Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή μάγκες...
 
Προπαραμονή Χριστουγέννων (23/12/2014) είχαμε την βίαιη διάλυση του δημοτικού συμβουλίου Ν.Φιλαδέλφειας - Ν.Χαλκηδόνας ύστερα από εισβολή ..."αγανακτισμένων" κιτρινόμαυρης αποχρώσεως. Το ντου στο δημοτικό συμβούλιο πυροδοτήθηκε κατόπιν αιτήματος του αντιπολιτευόμενου Γιώργου Αράπογλου να τεθεί εκτός ημερησίας διατάξεως το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ ...όλως τυχαίως. Όλως τυχαίως επίσης, στόχος της οργής των αγανακτισμένων ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι που ήσαν αντίθετοι στο χτίσιμο της Αγίας Σοφίας και πίεσαν προκειμένου ο Δήμος να προσφύγει στο ΣτΕ κάνοντας λόγο για καταπάτηση δασικής έκτασης. Τόσο ο δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι όσο και απλοί πολίτες τραμπουκίστηκαν και χτυπήθηκαν με ορισμένους από αυτούς να καταλήγουν στο νοσοκομείο. 
 
Αρχικά ας θυμηθούμε το ρεπορτάζ της "Αυγης" για τα γεγονότα ...υπάρχει λόγος:
" Με την τραμπούκικη επίθεση ομάδας περίπου 30-40 «οργισμένων» οπαδών της ΑΕΚ, εναντίον δημοτικών συμβούλων της παράταξης της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας και πολιτών που αντιδρούν στα σχέδια για κατασκευή γηπέδου της ΑΕΚ, σημαδεύτηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ., η οποία διεκόπη λίγο μετά τις 8.30 μ.μ. Θέμα της συνεδρίασης ήταν η διαφύλαξη τους άλσους της Φιλαδέλφειας, αλλά ο επικεφαλής της αντιπολιτευόμενης παράταξης Γ. Αράπογλου επέμενε να τεθεί εκτός ημερήσιας διάταξης θέμα για το γήπεδο γενικά, προκαλώντας την επίθεση μερίδα των 50 οπαδών της ΑΕΚ που παρακολουθούσαν την συνεδρίαση. Να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας Άρης Βασιλόπουλος, φοβούμενος επεισόδια, είχε ενημερώσει έγκαιρα την Αστυνομία, ζητώντας την διακριτική της παρουσία στον χώρο της συνεδρίασης. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όμως, στο χώρο ήταν μόνο ένας αστυνομικός και όταν ξεκίνησαν τα επεισόδια κανείς αστυνομικός δεν παρενέβη. Από την επίθεση τραυματίστηκαν ο δημότης - σύμβουλος του δημάρχου Κώστας Μπαρούτας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Πάνος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Αντανωρόπουλος, Αρσένης Πρελορέντζος και Βασίλης Παπακώστας, οι οποίοι διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο Αγία Όλγα. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες που μεταδίδουν αθλητικές ιστοσελίδες, ο δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, μετά τη διακοπείσα συνεδρίαση είχε συνάντηση με οπαδούς της ΑΕΚ, στην οποία συμφωνήθηκε να γίνει συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπείας οπαδών και δημοτικής αρχής, ώστε να συζητηθεί το θέμα του γηπέδου. "
 
Πάμε τώρα να θυμηθούμε και την δήλωση του δημάρχου Βασιλόπουλου στον ραδιοφωνικό σταθμό "Νοva Sport FM 94.6" :
«Σήμερα καταλήφθηκε η δημοκρατία στην πόλη. Είχαμε μήνες να το δούμε αυτό. Ενώ είχε συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο περίπου 50 οπαδοί έκαναν επίθεση. Απαιτώντας να μπει θέμα για το γήπεδο της ΑΕΚ, που ήταν εκτός ημερησίας διάταξης. Είδαμε σκηνές αγριότητας και βιαιότητας, ενώ πέντε δημοτικοί σύμβουλοι είναι στο νοσοκομείο. Ο κύριος Αράπογλου επιχείρησε να βάλει το εκτός ημερησίας διάταξης θέμα για το γήπεδο της ΑΕΚ μέσω ψηφοφορίας και εκείνη την ώρα διεκόπη η συνεδρίαση, λόγω αυτών που ακολούθησαν. Επειδή υπήρξε  υποψία για έκτροπα, το μόνο που κάναμε ήταν να ενημερώσουμε την αστυνομία και εκείνη να είχε διακριτική παρουσία, γιατί δεν είχαμε ασφαλείς πληροφορίες για το αν θα γινόταν κάτι».
 
"Ε και τι έγινε; 'Ηθελαν ορισμένα μέλη του δημοτικού συμβουλίου την προσφυγή στο ΣτΕ προκειμένου να μην γίνει το γήπεδο. Το μάθανε αυτό αεκτζήδες -συνδεσμίτες και μη- και βρέθηκαν εκεί για πίεση, προκειμένου να δηλώσουν την αντίθεση τους ...την αγανάκτησή τους ρε αδερφέ. Ο εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης που κατάλαβε την όλη φάση ζήτησε, για ψηφοθηρικούς λόγους, να τεθεί εκτάκτως το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ. Είχαμε βαριές κουβέντες από και προς κάθε πλευρά, το'να μπινελίκι έφερε τ'άλλο και έγινε το μπέρδεμα. Σάμπως είναι η πρώτη φορά ή η τελευταία; Ας γίνουνε μηνύσεις, ας πάρει το θέμα την δικαστική οδό να ...αποκατασταθούν όσοι κοπανήθηκαν για να τελειώνουμε." Θα μπορούσε να ισχυρισθεί κάποιος ...καλόπιστα.
 
 
Έλα όμως που όποιος παρακολούθησε τον διευθυντή της Αυγής και στέλεχος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α εχθές στην εκπομπή του Χατζηνικολάου "Στον ενικό" εύκολα μπορεί να σχηματίσει αντίθετη άποψη. Μετά το 16.20 του βίντεο, βλέπουμε πως ο Σοφιανός του ΚΚΕ εγκαλεί τον Φίλη με αφορμή το πακέτο είκοσι εκατομμυρίων που η περιφέρεια φέρεται πρόθυμη να καταβάλει στο ΑΕΚ του λαθρέμπορα.  Λεφτά που θα δοθούν νταβατζιλίκι από την τσέπη την δική μας. Για να λάβει την εξής απάντηση απ'τον δημοσιογράφο και υποψήφιο βουλευτή...
 
" Ούτε φράγκο τσακιστό. Σε κανέναν. Τίποτα. Για αυτό και οι μαφιόζοι στην Νέα Φιλαδέλφεια επιτέθηκαν στην δημοτική αρχή. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. "
 
Ο διευθυντής της Αυγής λοιπόν που ανέδειξε σε πρώτο χρόνο το θέμα μας είπε επώνυμα και ευθέως ότι εδώ δεν μιλάμε για απλούς εξαγριωμένους οπαδούς. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.  Και αναρωτιόμαστε, ποιου τα συμφέροντα θίγονται στην περίπτωση που η Περιφέρεια δεν καταβάλει τα χρήματα; Ποιος θα πρέπει να βάλει τα λεφτά αυτά από την τσέπη του σε περίπτωση που η ΑΕΚ φτιάξει το γήπεδο χωρίς το δώρο των Ελλήνων φορολογουμένων;;;
 
Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη δήλωση έρχεται αφενός να συνοδεύσει τα υπονοούμενα των δαρμένων δημοτικών συμβούλων,  αλλά μας θυμίζει και τις ΔΗΛΩΣΕΙΣ της νυν περιφερειάρχη Ρένας Δούρου που περί τα μέσα Σεπτεμβρίου ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
 
ΠΡΩΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ:
Προτίθεται ο Νίκος Φίλης να κάνει την ίδια δήλωση οπουδήποτε αλλού τον καλέσουν ...ή αυτά μας τα λέει μόνο στον τηλεοπτικό αέρα για να κάνει τον μάγκα και να μαζέψει ψηφαλάκια; Η θέση περί φράγκου τσακιστού θα συνεχίσει να ισχύει και αύριο και πάντα για το κόμμα του διευθυντή της Αυγής; Μήπως απ'τα τέλη του Γενάρη και έπειτα θα αρχίσει να μυρίζει χέσιμο τόσο στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α όσο και στο κομματικό του έντυπο; Το λέω αυτό γιατί αν εμπιστευθώ τα γκάλοπ,  πολύ σύντομα θα'χουν και το μαχαίρι και το καρπούζι ...ΑΣ ΧΩΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΣ ΦΘΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΑΚΡΑ!
 
ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΡΟΥΠ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ:
Θα ακουμπήσει ο υπερκοριός της ΕΥΠ και τα τηλέφωνα κανένος άλλου ποδοσφαιρικού παράγοντα; Μπας και μάθουμε ποια ήταν τα επιχειρηματικά συμφέροντα που απείλησαν την ζωή της Δούρου κατά την προεκλογική εκστρατεία, όχι τίποτε άλλο. Μπας και μάθουμε ποιος έστειλε στο δημοτικό συμβούλιο Ν.Φιλαδέλφειας - Ν.Χαλκηδόνας τους ...μαφιόζους που έστειλαν κόσμο στο νοσοκομείο. Μπας και μάθουμε από ποιον στοχοποιήθηκαν τα μέλη που πίεσαν για την προσφυγή στο ΣτΕ  και ποιος υπέδειξε στην αντιπολίτευση και στον Αράπογλου να θέσει το ζήτημα του γηπέδου στο συμβούλιο ... όλως τυχαίως εκτός προγράμματος.  Άντε να δούμε, μπας και διανθίσει ο Σαγόνιας τις εκπομπές του με κανένα καινούργιο θεματάκι...
 
Ευτυχισμένο το νέο έτος και ...με τις υγείες μας!
 
DRAZA

Σχόλια

Εικόνα markonis

Ας κρατήσουμε μικρό καλάθι στις προεκλογικές εξαγγελίες αφού τα τελευταία χρόνια έχουμε φάει (σαν λαός) το σανό της αρκούδας.
Μακάρι να γίνουν όλα όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ και να πληρωθεί ο Λαθρέμπορας με το νόμισμα που του αρμόζει,όμως έχω αμφιβολίες και εύχομαι να κάνω λάθος.

Εικόνα DRAZA

Και εγώ έχω τις ίδιες αμφιβολίες για τους ίδιους λόγους ακριβώς φίλε Ασυρματιστή.

Και για να κάνουμε και λίγο χαβαλέ με την πολιτική.

http://www.dailymotion.com/video/xr6lak_%CF%84%CE%BF-%CE%BE%CE%AD%CF%83%...

https://www.youtube.com/watch?v=plb6JyOl5FQ