ΑΛΕΞΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ, ΜΗΝ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ



Μετά το τέλος του σημερινού αγώνα Κυπέλλου του Ολυμπιακού στον Ταύρο με το Φωστήρα, η αποστολή της ομάδος μας επέστρεψε άρον άρον στου Ρέντη (οι παίκτες δεν έκαναν ούτε μπάνιο...), δίχως κάποιο μέλος της να κάνει δηλώσεις στην κάμερα του ΟΤΕ TV που μετέδιδε το ματς. H επίσημη θέση της ΠΑΕ για τους δημοσιογράφους που κάλυψαν το παιχνίδι για λογαριασμό της συνδρομητικής τηλεόρασης, είναι αυτή.
 
«Η συνεργασία και η συστέγαση με τον ΣΚΑΙ, έχει προκαλέσει τύφλωση στους σπίκερ του ΟΤΕ tv. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι ο κ. Σπυρόπουλος, μέλος της παρέας των εχθρών του ελληνικού ποδοσφαίρου, είχε μόνο ειρωνικά σχόλια για τους παίκτες του Ολυμπιακού και τις προσπάθειες τους και φυσικά δεν είδε ούτε πέναλτι, ούτε γκολ του Ολυμπιακού σε φάση που η μπάλα πέρασε καταφανέστατα τη γραμμή! Δεν είναι τυχαίο το ότι είχε διαρκώς απαξιωτικά σχόλια μόνο για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και για τον διαιτητή, όταν τα σφυρίγματα ήταν υπέρ του Ολυμπιακού.
Ούτε είναι η πρώτη φορά που οι δημοσιογράφοι του ΟΤΕ tv που αμείβονται από τον ΣΚΑΙ αντιμετωπίζουν ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού με τέτοιο τρόπο. Φανταζόμαστε λοιπόν τι θα συμβαίνει με τους κυρίους αυτούς σε πιο σημαντικές αναμετρήσεις.
Αν η διοίκηση του ΟΤΕ νομίζει ότι την ικανοποιούν περιγραφές βγαλμένες από τους ορόφους του ΣΚΑΙ θα πρέπει να αναθεωρήσει, τουλάχιστον για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού.
Εκτός αν έχει ταχθεί στο πλευρό του ΣΚΑΙ στην προσπάθεια που κάνει το συγκεκριμένο κανάλι να κατασυκοφαντήσει διεθνώς το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο κύριος Τσαμάζ (πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος του ομίλου ΟΤΕ), αλήθεια, αισθάνεται υπερήφανος για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο σχολιαστές τέτοιου τύπου και πως θα απολογηθεί για αυτή τη συμπεριφορά τους στους μετόχους της εταιρείας του που έχουν επενδύσει εκατομμύρια στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος και συνολικότερα στο ποδόσφαιρο;».
 
Έχουμε ασχοληθεί και στο παρελθόν με τον κύριο Αλέξη Σπυρόπουλο, ο οποίος μικρός ήταν Ολυμπιακός, μετά έγινε Παναθηναϊκός, μετά ΑΕΚ και πλέον δηλώνει Πανιώνιος. Εδώ θα δούμε το γιατί εκνευρίστηκαν στην ΠΑΕ Ολυμπιακός με τη μετάδοση που έκανε στο ματς, παίρνοντας υλικό από το βίντεο με τις φάσεις της αναμέτρησης.
 

 
Στην αρχή του βίντεο είναι οι φάσεις του παιχνιδιού Φωστήρας-Ολυμπιακός. Από το 00:18 και μετά, βλέπουμε τη φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός.
 
 
Πολύ σωστά ο Σπυρόπουλος το χαρακτηρίζει ανύπαρκτο, αφού ο παίκτης του Φωστήρα δεν κάνει χέρι, με την μπάλα να βρίσκει στην κοιλιά του. Στο διάστημα 00:48-00:53 του βίντεο, βλέπουμε τη φάση της προβολής του Ντοσεβί και το αν η μπάλα πέρασε την γραμμή του τέρματος.
 
 
Είναι οφθαλμοφανές πως ολόκληρη η μπάλα έχει περάσει την γραμμή.
 
 
Εδώ ο κύριος Σπυρόπουλος δεν είναι κατηγορηματικός. Μας λέει ''πέρασε η μπάλα την γραμμή; Δεν ξέρω''. Τον βοηθάμε λοιπόν να μάθει, γιατί πέρα από το βαζελο-ΟΤΕ του ΣΚΑΙ, ο κύριος Σπυρόπουλος εργάζεται και στο sdna.gr του πρώην ''Πρασινοφρουρού'' της ''ΠΡΑΣΙΝΗΣ'' Βασίλη Παπαθεοδώρου και λογικά θα ζοριστεί να κρίνει μια φάση υπέρ του Ολυμπιακού.
 
Αυτή είναι η ''αντικειμενική'' αθλητική δημοσιογραφία στην Ελλάδα. Ευνοείται διαιτητικά ο Ολυμπιακός σε μία φάση; ''Ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού'', ρητά και κατηγορηματικά. Αδικείται από τη διαιτησία ο Ολυμπιακός σε μία άλλη φάση; ''Δεν ξέρω, ναι μεν αλλά, δύσκολη φάση''. Κι αυτά τα λένε δημοσιογράφοι που κατά βάθος είναι...Ολυμπιακοί.
 

Σχόλια

Εικόνα markonis

Μέχρι και τα άουτ κάνει γκολ για την Κούλα σήμερα ο εμετικός Σπυρόπουλος.

ΕΜΠΟΛΑ και ΨΟΦΟ

Εικόνα CVRED

Δεν θα τον μάθουμε τώρα τον Σπυρόπουλο.
Εδώ ήταν κατά του Ολυμπιακού ακόμα και στους αγώνες του Champions League, όταν έκανε περιγραφές για το MEGA.
Ειδικά σε κάτι παιχνίδια που δεν παίρναμε αποτελέσματα, έκανε πλακίτσα και γελάκια κατά τη διάρκεια των μεταδόσεων.

Εικόνα markonis

Όποιος τον έχει ακούσει να περιγράφει Κούλα ξέρει πόσο εμετικός είναι,αφού βγάζει κανονικά όλα τα μουσαντένια πέναλτι και κόκκινες σε βάρος αντιπάλων που ευνοούν την Κούλα.

Πραγματικά τραγικός ήταν χθες όταν έλεγε για τη φάση του γκολ που δεν μέτρησε «κάθε κάμερα δείχνει και διαφορετική άποψη»

Φυσικά από ΟΛΕΣ τις κάμερες,μόνο ένας τυφλός (ή ένας στημένος όπως αυτός) δεν θα έβλεπε ότι η μπάλα περνάει ΟΛΟΚΛΗΡΗ μέσα από τη γραμμή του τέρματος.

Απλά γελοίος και ανάξιος αναφοράς ο εκφωνητής πτυχιούχος στη μπουρδολογία.

Εικόνα Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Σαββαρε καλημερα.
Πηγα να σχολιασω πριν και μου σκασε μυτη ενας κορκοδειλας τιγκα στη μαστουρα και μου την ειπε ασχημα.
Δεν μου περνουσε το σχολιο.
Εκανε καμια μπινια το συστημα η φταιει η τεχνολογια του Σακαφλεουρα;
Για ριξε ενα βλεφαρο.

Για τον Ολυμπιακαρα Σπυροπουλο κανε για πολλοστη φορα μια αναδρομη σε μεταδοσεις τσου-λου του Θρυλεοντα,τοτε που γινοταν βραχυκυκλωμα στα μικροφωνα απο τα σαλια του μπεκροκανατα του Αλεξακη.
Ετσι για να εμπεδωσουμε τη μεταλλαξη..

Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Εικόνα Chief Bromden

ΧΑΧΑΧΑ...
Σακαφλιά μην ανησυχείς! Αραιά και πού τον βλέπω και εγώ τον ζόρικο κροκόδειλο όταν προσπαθώ να μπω στην σελίδα, εσένα βέβαια σου μιλάει και από πάνω...
Πήγα σε δικό μου ειδικό και μου έδωσε συνταγή: CTRL-ALT-SHIFT το ESC πατημένο και στο καπάκι δύο LEXOTANIL...

Είσαι ωραίος ρε Σακαφλιά...

Εικόνα Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Το χειροτερο Τσιφ δεν ειναι ο κορκοδειλας..
Εχω ενα υπολογιστη δεκατιας που δεν μπορει να σηκωσει ουτε τ'αρχιδια του και ενα ταμπλετακι τραβεστι-αδιευκρινιστου ρατσας.
Αντε μετα να μπω να σχολιασω.
Γαμω τα κοντρολ,τα αλτ τις ει,τα σιφτ,τα ντελιτια και τα χετζαουτ του Σπανουλη!
Θα το δοκιμασω παντως το κολπακι σου.
Λεξοτανιλ δεν χρειαζομαι.Καπνιζω στουκας απο Αρτα και πεφτω ρεκλα απ'τη μαστουρα!

Εικόνα Chief Bromden

Και αυτό σωστό Σακαφλια!
Το συνιστούν και 29 κατασκευαστές PC...

Εικόνα kg

ΤΙ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΙ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ?

ΚΑΙ ΟΙ 2.......ΞΑΝΘΙΕΣ ΕΙΝΑΙ!