ΕΛ.ΑΣ. ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ



Μέχρι και 3 μέρες μετά το ντέρμπι της προηγούμενης Κυριακής στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ξέραμε πως έχουν γίνει δύο συλλήψεις για τα έκτροπα.
 
Μετά, όμως. Από όλα όσα έγιναν, πόσες ήταν οι συλλήψεις στη Λεωφόρο; Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχει η Σούπερ Λίγκα, μόλις δύο! Ενός ατόμου για... εξύβριση αστυνομικού και ενός για χρήση κάνναβης! Ουδενός για κάποιο... άλλο λόγο!
 
Την Παρασκευή μάθαμε πως συνελήφθησαν άλλα 2 άτομα.
 
Τα στοιχεία δύο οπαδών, ταυτοποίησε η ΕΛ.ΑΣ., και σχηματίστηκε δικογραφία για συμμετοχή τους στα επεισόδια στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στον αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακς (22/02). Απο τα στοιχεια -καταθέσεις, φωτογραφίες και το βιντεοληπτικο υλικό απο τις «κρυφές»-φορητές αλλα και σταθερές κάμερες του γηπέδου- η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ταυτοποίησε τα στοιχεία δύο ατόμων, το οποία και αναζητούνται ενω η ερευνα συνεχίζεται γιατί τον  προσδιορισμό όλων των εμπλεκομένων. Πρόκειται για έναν 36χρονο, ο οποίος είχε καταγράφει στο βιντεοληπτικο υλικό  να εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο πριν από την έναρξη του αγώνα κρατώντας στο δεξί του χέρι μεταλλική αλυσίδα και έναν 26χρονο, ο οποίος επίσης είχε εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο και είχε καλυμμένα πλήρως τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κουκούλα τύπου full face χρώματος πράσινου-λευκού (ριγέ) και κρατούσε στο δεξί του χέρι φωτοβολίδα. Οι δύο ανδρες, από κοινού και με άλλα άτομα τα οποία εξετάζονται προκειμένου να ταυτοποιηθουν, οπως αναφέρεται στο διαβιβαστικου της Ασφαλειας, προς τον αρμόδιο Εισαγγελεα, «εξαπέλυσαν επιθέσεις με βαρέα αντικείμενα και φωτοβολίδες σε βάρος μελών της αποστολής αθλητικής ομάδας και των αστυνομικών δυνάμεων».
Στη δικογραφία περιλαμβανεται το πόρισμα για τα επεισοδια που καταδεικνύει ευθύνες στον ΠΑΟκαθως και αναφορες για παράγοντας του ποδοσφαίρου, οι οποίοι έχουν καταγραφεί στις κάμερες της Αστυνομίας, με την Εισαγγελική διάταξη να είναι εκτελεστή, οι οποίοι φέρονται να «προκάλεσαν» με τη συμπεριφορά τους, τους οπαδούς, και τον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος εξετάζει τη δικογραφία, όπως προβλέπεται, να αναμένεται να εκδόσει σχετική παραγγελία- διάταξη δημοσιοποίησης, για το υλικό το οποίο περιλαμβάνεται στη δικογραφία, προκειμένου να δημοσιοποιηθούν φωτογραφίες και μέρος του βιντεοληπτικού υλικού, ως προς την ταυτοποίηση των υπαιτιων για τα επεισόδια. Σε  έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, που πραγματοποιήθηκε στο σπιτι του 26χρονου στο Ίλιον κατασχέθηκαν ρούχα και παπούτσια που φορούσε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.
Σε βάρος των δύο ονομαστικοποιηθηκαν οι κατηγοριες στη δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης από κοινού από δράστες οι οποίοι τέλεσαν τις πράξεις με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων και μη, επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και κατά συρροή τετελεσμένη και εν αποπείρα και εναντίον αστυνομικών εντός αγωνιστικού αθλητικού χώρου, παράνομη κατοχή και ρίψη βεγγαλικών, καπνογόνων και κροτίδων εντός αγωνιστικού χώρου κατά τη διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης και παράβαση του Νόμου «περί εξωσχολικού αθλητισμού».
Η δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων δραστών συνεχίζεται.
 
Υπάρχουν και φωτογραφίες (εδώ).
 

 
Προσέξτε τι περιγράφεται στην έκθεση της Αστυνομίας και πόσες συλλήψεις έγιναν.
 
2+2=4 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, 50 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
 
Ποια μπορεί να είναι η εξήγηση γι'αυτό; Μας ενημερώνει ο λαθρέμπορας-πρώην καταζητούμενος από την Interpol Ιωάννης Αλαφούζος, στο 31:12 και μετά του παρακάτω video.
 

 
''ΓΕΝΙΚΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΙ ΕΧΕΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ''.
 
Ο Αλαφούζος μιλάει, αυτό το κομπλεξικό παράσιτο της ελληνικής κοινωνίας, που παριστάνει τον οπαδό του ΠΑΟ ενώ είναι Ολυμπιακός (φωτογραφία του από το ΣΕΦ το 1994, στον πέμπτο τελικό των play off μπάσκετ με τον ΠΑΟΚ)
 

 
και μιλάει για ''μπαμπεσιά'' ενώ είναι πρώην καταζητούμενος από την Interpol, φυγόδικος λαθρέμπορας, που έχει κλέψει το Κράτος ως γνήσιος φοροφυγάς (καταδίκη από το Εφετείο) και συνεχίζει να το κλέβει μέσω της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.
 
- Ούτε μία συγγνώμη δεν ζήτησε το σκουπίδι για τον τραυματισμό του Κασάμι στο γήπεδο της ομάδος του.
 
- Ούτε μία συγγνώμη δεν ζήτησε το σκουπίδι για τον τραυματισμό του γυμναστή του Ολυμπιακού από security της ΠΑΕ ΠΑΟ.
 
- Ούτε μία συγγνώμη δεν ζήτησε το σκουπίδι για την καρέκλα στο κεφάλι που έφαγε ο υπεύθυνος ασφαλείας της Superleague κύριος Τζάτζος.
 
- Ούτε μία συγγνώμη δεν ζήτησε το σκουπίδι για τις επιθέσεις που δέχτηκαν στην προθέρμανση ο Τσόρι με τον Αφελάι.
 
- Ούτε μία συγγνώμη δεν ζήτησε το σκουπίδι για τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο Καρεμπέ.

Για όλα τα παραπάνω, σύμφωνα με το σκουπίδι που λέγεται Ιωάννης Αλαφούζος, ευθύνεται ''η οργή του κόσμου του ΠΑΟ εναντίον του Μαρινάκη'' και το ότι ''προκάλεσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Περέιρα''. Αφήνουμε απ'έξω τελείως τις φωτοβολίδες που σφύριζαν πάνω από τα κεφάλια των ανθρώπων του Ολυμπιακού καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα και τον παρ'ολίγον θάνατο του προέδρου του Ολυμπιακού, με τη φωτοβολίδα που του εκτόξευσαν οι επαγγελματίες οπαδοί της greenwin Μπύρας 13 να περνάει ξυστά από το κεφάλι του. Για το σκουπίδι Αλαφούζο, για ό,τι έγινε την προηγούμενη Κυριακή στη Λεωφόρο φταίνε ο Μαρινάκης με τον Περέιρα. Γι'αυτό κάηκαν τα χέρια του Κασάμι.
 
Ε ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΑΛΑΦΟΥΖΕ ΓΙΑ ΤΗ ''ΖΟΥΓΚΛΑ'' ΠΟΥ ΒΙΩΣΕΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΦΗ; ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΩΣ ''ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ'' ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ''ΡΙΞΕΙΣ'' ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΕΒΑΛΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.
 
Πώς λοιπόν να έχει παράπονα γενικά από την Αστυνομία αυτό το σκουπίδι; Έχει αθωωθεί για ένα κάρο υποθέσεις, όπου όλα τα κόμματα του Κοινοβουλίου έσπευσαν να τον σώσουν από τη φυλακή, ενώ έχει καταδικαστεί για άλλες τόσες. Στην ΠΑΕ ΠΑΟ αλωνίζει ο πρώην στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. Κασκάνης. Ούτε συλλήψεις βάζελων θα γίνονται, ούτε θα ελέγχει κανείς το παράσιτο που λέγεται Αλαφούζος.
 
ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ.
 
Αυτού του ''μπουμπουκιού''.
 
 
Υ.Γ. 45 λεπτά κράτησε η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρώην καταζητούμενος από την Interpol Αλαφούζος. Για τις καταγγελίες του Μαχλά και τη ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ της ΠΑΕ ΠΑΟ, δεν βρήκε τον χρόνο να ψελλίσει μισή, έστω, κουβέντα. Αν δεν ήσουν σκουπίδι και φοροφυγάς, δεν θα έμπλεκες και με την ομάδα-αιώνιο σκάνδαλο ρε απατεώνα Αλαφούζε.

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

ΕΛΛΑΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΜΠΥΡΑ 13.

Εικόνα red apple

Τί ώρα περνάει η σκουπιδιάρα από την Λεωφόρο, ρε Σάββα;

Εικόνα savvas gridlock

Για να μην το παρεξηγήσουν κάποιοι, με το ''σκουπιδιάρα'' δεν εννοούμε τον γνωστό αυτιστικό καραγκιόζη βάζελο.

Εικόνα xristoforas

Σαββα τα βαζελια ειναι αυτιστικα σαν τον Κανελλο απο αγια παρασκευη,χολαργο που σκατα μενει...και ανορθογραφα ατομα βεβαια!
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/121221/bazeloi-anorthografoi...
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130501/bazeloi-anorthografoi...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...ΓΝΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/141121/pao-thriskeia-astynom...

και ρουφιανοι ειναι
ΒΑΖΕΛΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΣΕ ΜΠΑΤΣΟ (απο youtube καναλαρα: κοκκινο ασπρο)
https://www.youtube.com/watch?v=VwfqR0oK2Gw

δεν τους λεει αδικα ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ο ΤΑΚΑΡΟΣ

δε βλεπεις τι τσουτσεκι διοικει την παε βαζελος?