ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΕΜΠΕ



Αφιερώνουμε ξεχωριστή ανάρτηση στο βιντεάκι που κυκλοφόρησε με τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο Κριστιάν Καρεμπέ στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας την προηγούμενη Κυριακή, από δύο λαγουδάκια.
 
 
Όπως διαβάζουμε, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα κυνηγήσει το θέμα, για το οποίο θα επιληφθεί η FARE. Θυμίζουμε το τι είχε γίνει για το περιβόητο banner 2x2 των MISFITS στο ματς με την Άντερλεχτ (εδώ κι εδώ), όπου με τη μεσολάβηση του κολλητού του Νικόλα Πατέρα Δαλούκα τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός σε ευρωπαϊκό ματς, για ένα σύμβολο που υπάρχει εδώ και 15 χρόνια τουλάχιστον σε όλα τα γήπεδα που αγωνίζεται ο Θρύλος (και ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχει με αυτό που το συνδέουν). Αναμένουμε επίσης και ''πύρινα'' άρθρα καταδίκης του video από τους υποτιθέμενους πολέμιους του ρατσισμού, όπως ο κύριος Νίκος Ασημακόπουλος, που είχε βρει το Δεκέμβριο του 2013 την αφορμή που έψαχνε για να αρχίσει τα μυθιστορήματα στην ''Εφημερίδα των Συντακτών''.
 
 
ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΝΟΧΛΕΙΣΤΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΣΕ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
 
Ε, Ασημακόπουλε; Περιμένουμε...

Σχόλια

Εικόνα Chief Bromden

Εάν το περιστατικό αυτό γινόταν σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι ο Αλαφούζος θα έτρεχε και δεν θα έφτανε.
Εμάς η ΟΥΕΦΑ μας έκλεισε την μισή 7 για μια νεκροκεφαλή...

Με την μπανάνα που έριξαν στον Σαλίνο πέρυσι στην Τούμπα τι έγινε;

Όσο για το βαζελοειδές τι να πω; Το συγκεκριμένο είδος στην πορεία της εξέλιξης λοξοδρόμησε.
Ο Δαρβίνος θα έβρισκε ενδιαφέρουσα την περίπτωση του...

Εικόνα CVRED

Μην πάμε μακριά.
Πριν μερικούς μήνες, μετά τον πανηγυρισμό του Κασάμι, είχε γίνει μακελειό απο τους ΑΡΔ σε βρωμοφυλλάδες και sites.
Εδώ που έχουμε ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΗ περίπτωση ρατσιστικής επίθεσης, γαργάρα και στα ψιλά απ' όλους.

Θα γυρίσει ο τροχός όμως λαγουδάκια. Αυτά που κάνετε φέτος θα τα μετανιώνετε για μια ζωή.

Εικόνα markonis

Το «αντικειμενικό» sport24 αναφέρει σχετικά με το ρατσιστικό περιστατικό :

«Με τιμωρία κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός μετά τη ρατσιστική επίθεση στον Κριστιάν Καρεμπέ καθώς η υπόθεση έχει οδηγηθεί στη FARE. Ελαφρυντικό η ΑΜΕΣΗ αντίδραση του "τριφυλλιού", όπως σας έχουμε ενημερώσει.»

Βέβαια πώς μπορεί να χαρακτηριστεί «άμεση αντίδραση» μια τυπική ανακοίνωση του ποα η οποία βγήκε δυο μέρες μετά,αφού πρώτα βούιξε ο τόπος,αφού η υπόθεση έφτασε στη FARE και τέλος αφού προηγήθηκε επίσημη συνέντευξη τύπου του προέδρου της παε ποα,χωρίς την παραμικρή αναφορά στο συμβάν;

Προφανώς κάποιοι μας έχουν περάσει για πουλιά.....

Εικόνα red apple

Mη το περιορίζεις μόνο στον Καρεμπέ. Ο Καρεμπέ έχει, προφανώς την καλή έξωθεν μαρτυρία και γι αυτό ευαισθητοποιήθηκαν. Μιλάμε, όμως, για τον διεθνή περίγυρο. Οι εδώθε αρχές σφυράνε αδιάφορα, όχι μόνο για την περίπτωση Καρεμπέ, αλλά και για τις απείρως πιο ρατσιστικές επιθέσεις σε βάρος του Μπονγκ -πέρυσι- και του Μαζουακού -φέτος- σε Τούμπα, Λεωφόρο, Γεντί Κουλέ. Από εκεί καταλαβαίνει κανείς το πόσο πρίμα τους πάνε- για να μιλήσω για τα κοράκια που ανέχτηκαν όλα αυτά τα φαινόμενα και δεν διέκοψαν τον αγώνα. -