ΕΚΙ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ=ΔΥΟ ΡΙΒΑΛΝΤΟ



Λογικά θυμάστε όλοι την ατάκα του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟ Αργύρη Μήτσου ''ο Έκι Γκονζάλες ισοδυναμεί με δύο Ριβάλντο''. Θυμάστε και τις συζητήσεις τότε, σεζόν 2004-05, για το ποιος είναι καλύτερος, με τα βαζελάκια να προσπαθούν να μας πείσουν ότι το αστέρι της Ροζάριο Σεντράλ=Παναιτωλικός της Αργεντινής ήταν μεγαλύτερο όνομα από το Ριβάλντο, που είχε κατακτήσει ''χρυσή μπάλα'' και Μουντιάλ. Σήμερα ήρθε η ώρα να πληρώσουν το λογαριασμό για τις μούφες τους.
 
Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία γνωστοποιεί στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ότι ο Εζεκιέλ Γκονσάλες κέρδισε την σε βάρος της προσφυγή και του επιδικάστηκε συνολικά το ποσό του 1.200.000 ευρώ!
Συγκεκριμένα, ο "Έκι" μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2008, υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός του όφειλε ένα ποσό κοντά στις 800.000 ευρώ από δεδουλευμένα, ωστόσο η τότε διοίκηση Βαρδινογιάννη κέρδισε την υπόθεση στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ!
Η τότε σχετική ανακοίνωση ανέφερε: "Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ έκανε δεκτή την αίτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά του ποδοσφαιριστή Ε. Γκονζάλες και λύει τη σύμβαση παροχής υπηρεσιών από τις 14/5/2008 με αποκλειστική υπαιτιότητα του ποδοσφαιριστή" (να σημειωθεί ότι η απόφαση λύσης της συνεργασίας με τον Έκι Γκονσάλες λήφθηκε μετά από το επεισόδιο που είχε με τον τότε προπονητή της ομάδας, Ζοζέ Πεσέιρο, στα πλέι οφ του Μαΐου εκείνης της σεζόν).
Ο ποδοσφαιριστής έκτοτε δεν άφησε την υπόθεση στη μοίρα της και αξιοποίησε όλα τα πιθανά και απίθανα ένδικα μέσα, έως ότου τελικά όχι μόνο δικαιώθηκε, αλλά του επιδικάστηκε και ποσό που υπερβαίνει το ένα εκατομμύριο ευρώ και φτάνει το 1.200.000 €!
Τα ερωτήματα για το μέλλον
Από δω και πέρα ξεκινούν τα ερωτηματικά και αποτελούν ρεπορτάζ των επόμενων 24 ωρών. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει δικαίωμα να εφεσιβάλλει την υπόθεση; Οι πληροφορίες λένε πως "ναι". Δεν είναι τελεσίδικη σε ανώτατο βαθμό και θα υποβάλλει έφεση, ανεξαρτήτως εάν η θέση της είναι εξαιρετικά λεπτή εφ' όσον τελεί ήδη υπό την αυστηρή επιτήρηση του Financial Control Panel.
Μπορεί η συγκεκριμένη οφειλή να διαδραματίσει οποιοδήποτε αρνητικό ρόλο στην υπόθεση αδειοδότησης της "πράσινης" ΠΑΕ, όσο τουλάχιστον παραμένει εκκρεμής και την ελεύθερη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις; Ασφαλώς, στην περίπτωση που η διοίκηση του "τριφυλλιού" αναγνωρίσει την οφειλή και προβεί στον επιτρεπόμενο διακανονισμό με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, αίρονται τα ερωτηματικά. Άλλωστε κάτι ανάλογο έχει συμβεί και με την οφειλή προς τον Τοτσέ, ο οποίος επίσης δικαιώθηκε σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ωστόσο είναι επίσης γνωστό ότι η οικονομική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ λαμβάνει υπ' όψιν της τελεσίδικες αποφάσεις.
Η στάση Βαρδινογιάννη
Πρέπει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη αρνητικότατη εξέλιξη, ως θέμα τουλάχιστον δεν ήταν "κεραυνός εν αιθρία" στο στρατόπεδο των "πρασίνων". Πιθανότατα δεν θεωρούσαν δεδομένη την δικαίωση του ποδοσφαιριστή ή σε κάθε περίπτωση δεν περίμεναν ότι ακόμη κι αν συμβεί αυτό το ύψος της οφειλής θα "σκαρφαλώσει" στα 1.200.000 ευρώ.
Ως ενδεχόμενη πάντως εκροή χρημάτων από το "πράσινο" ταμείο είχε συμπεριληφθεί στο φυλλάδιο προκήρυξης της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου στις 4 Σεπτεμβρίου του 2012, με την υποσημείωση  ότι ο "Έκι" διεκδικούσε το ποσό των 1.369.000 ευρώ!
Και βεβαίως μεγαλύτερο ερωτηματικό όλων, αποτελεί η στάση της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Εάν δηλαδή θα αναγνωρίσει τη συγκεκριμένη οφειλή ως τίμημα των διοικήσεών της έως το καλοκαίρι του 2008 (ακολούθησε όπως όλοι θα θυμούνται η πολυμετοχικότητα) και θα προβεί καθ' οιονδήποτε τρόπο στην αποπληρωμή της.
Το βέβαιο είναι ότι τα ήδη στριμωγμένα οικονομικά της "πράσινης" ΠΑΕ δέχονται ένα ακόμη καίριο πλήγμα, σε μία μάλιστα στιγμή που ο σύλλογος προετοίμαζε το δικό του "άνοιγμα", σε μία πιο ευέλικτη οικονομικά μεταγραφική πολιτική εν όψει του καλοκαιριού.
 
Tι έγινε ρε παιδιά; Έχει χρέη η ΠΑΕ ΠΑΟ; Τι έλεγε ακριβώς το ενημερωτικό δελτίο του 2012, το οποίο μνημονεύει και ο Κριτής στο contra.gr; Μήπως προβλέπεται να σκάσουν νέες ''βόμβες'' στα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟ; Και τότε πώς ακριβώς αδειοδοτείται από την ''κόκκινη ΕΠΟ'' και από το διευθυντή του αρμοδίου τμήματος κύριο Δημητρίου, που όλως τυχαίως είναι ο γιος της γυναίκας του πρώην παράγοντα του ΠΑΟ mr Manos Mavrokoukoulakis; Σε κάθε περίπτωση,
 
ΕΚΙ ΓΕΡΑ ΠΑΡ'ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
 
Υ.Γ. 1 Πρόστιμο από την UEFA για μη τήρηση του financial fair play, ''βόμβα'' για χρέη προς τον Έκι και οι φήμες ολοένα και πληθαίνουν πως σκάνε κι άλλα ''κανόνια''. Ρε τον Τουίτη, ''συμμάζεψε'' όντως τα οικονομικά της ΠΑΕ.
 
Υ.Γ. 2 Οι παλαιότεροι θα θυμούνται ότι αρκετοί οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟ, στην αρχή αγαπούσαν τον Έκι. Μετά που έβγαινε ως αρχηγός της ομάδος στις συνεντεύξεις Τύπου και υπερασπιζόταν τον τότε πρόεδρό του, ''Τζίγκερ'' Βαρδινογιάννη, τον έβγαζαν ''Ρουσσόπουλο'', από το όνομα του τότε κυβερνητικού εκπροσώπου της κυβέρνησης της ΝΔ του Κωστάκη Καραμανλή. Μετά που χτύπησε και έφυγε από την ομάδα τους, τον ξανα-αγάπησαν. Τώρα ήρθε η ώρα για να τον ξαναμισήσουν.
 

Σχόλια

Εικόνα mikele7

αυτο ηταν, τωρα θα του παρουν και τα σωβρακα του αλασκουζου,
να δειτε που θα παει στον εισαγγελαια και τον βαρδινογιαΝη.
αληθεια ΒΑΖΕΛΟΚΟΝΤΟΝΗ θα επιτρεψεις στο ΣΔΟΕ να κανει ελεγχο
στον ΠΟΑ μετα την καταγγελεια του ΜΑΧΛΑ για τα υποτιμημενα
εισιτηρια της ομαδαρας σου;η θα τημωρισης παλι τις αλλες
ομαδες για τις πουστιες σας,η θα στειλεις εμενα στο ΓΚΟΥΛΑΚ.

Εικόνα Romain

ΕΚΙ = 2 Ριβάλτο, και

Ο Μπίαρσμιθ (τον θυμάστε) είναι καλύτερος από τον Μέλμπερκ. Είχαν βάλει τον μεγάλο προπονητή Χενκ Τεν Κάτε να κάνει αυτή τη δήλωση.

Βέβαια εγω θα διαφωνήσω με τον Σάββα. Διότι είμαι βέβαιος ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στα οικονομικά του Παναθηναικού που όντως τα έχει συμμαζέψει ο Αλαφούζος.

Απλά το 1.2 εκ ευρώ θα τα καλύψει εύκολα η διοίκηση με μικρή περικοπή στις μεταγραφές. Απλά για τα επόμενα χρόνια δεν θα κάνει μεταγραφές. Η θα παίρνει κάθε χρόνο και ένα Μπούρπο. Με την προυπόθεση να είναι ελέυθερος.

Μέχρι το πολύ πέντε χρόνια για να μην πω τέσσερα θα έχει καλυφθεί.

Αν δεν έρθουν και άλλοι βέβαια και ζητάνε να πληρωθούν.

Εικόνα red apple

Έλα Ρομέν, πάρε μια κίτρινη κάρτα επειδή δεν θυμάσαι τα ΑΣΤΈΡΙΑ που φώτισαν τα γηπεδάκια της σούπερ λίγδας... ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ, Ο Μπιάρσιμιρ Ο ΘΕΟΣ!

Ρε σεις, δεν είναι τρελός ο Αλαφούζος. ΠΟΥΣΤΗΣ άντρας είναι! Αυτά δεν λέμε τόσο καιρό; Πως επειδή ΔΕΝ θα πάρουν πρωτάθλημα στον αιώνα τον άπαντα, θα κοιτάξουν το πώς να ξεπατώσουν το ποδόσφαιρο; Κι απο πάνω θα μας προκαλούν εξακολουθώντας να μιλάνε για τον ΜΑΡΙΝΑΚΗ και τον ΚΟΚΚΑΛΗ, τους "καταστροφείς" του ποδοσφαίρου.

Δεν πάει άλλο... κι έχουν ολοφάνερα "πλάτες"...

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

Εχω να θεσω 1 ερωτημα.
Μηπως ηρθε η ωρα να δουμε τον Βαζελακο να ακολουθει τα βηματα της κουλας?
Εν τω μεταξυ του χρονου θα εχουν πολυ μεγαλυτερα προβληματα γιατι πρεπει να εχει θετικο ισολογισμο ο βαζελακος

Εικόνα Kaine

Δείτε τις δηλώσεις του Αλαφιούζιον στο BBC. Έναν στόχο έχει, να συνεχίζει να κάνει μπουρδέλο το πρωτάθλημα μήπως και αποφασίσει ο υπουργός να αποκλείσει τις ομάδες από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος, το λέω όσο πιο κυριολεκτικά γίνεται.

Εικόνα REDNYC

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΕΧΤΕΣ - ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ Ο ΤΟΥΙΤΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΛΑΓΟΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ - ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ, ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ...

Εικόνα Kaine

Μόλις το είδα φίλε μου. Πρέπει να έτρωγε πολλές φάπες στο σχολείο και κάπου κάτι πειράχτηκε στην όλη συνδεσμολογία του εγκεφάλου.

Εικόνα REDNYC

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο 2 ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΣ - ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ? ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ) ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!

Εικόνα Son of Hoof

Τιμή και δόξα σε FIFA και UEFA. Πάρτε τους και τα σώβρακα!!!

ΥΓ. Με εξιτάρει το γεγονός οτι η είδηση έσκασε αμέσως μετά τα ψέμματα του tweety σε διεθνές μέσο.

Εικόνα markonis

Υποτίμησε τον Έκι Γκονζάλες ο αλμπάνης γιατρός και πρώην πρόεδρος του ΠΟΑ, αφού με βάση τη σημερινή μηδαμινή χρηματιστηριακή αξία της ομαδούλας του,το οφειλόμενο ποσό που καλείται να πληρώσει για τον συγκεκριμένο πρώην ποδοσφαιριστή,τον κάνει αυτομάτως να ισοδυναμεί με ΔΥΟ Μέσι και ΔΥΟ Κριστιάνο Ρονάλντο ταυτόχρονα !!!

Εικόνα markonis

Πέρα από το αστείο της υπόθεσης είναι δεδομένο πως ζελές και κούλα θα έχουν σίγουρα προβλήματα με το Financial fair play.

Είναι επίσης δεδομένο πως στην Ευρώπη οι νόμοι εφαρμόζονται κατά γράμμα και δεν υπάρχει καμία σχέση με το σάπιο ελληνικό δικαστικό σύστημα,όπου κυριαρχούν διάφοροι «ψηλοί παναθηναϊκάκηδες»,ούτε το νέο δήθεν αριστερό lifestyle κυβερνητικό μόρφωμα,που επέβαλε στον αθλητισμό έναν τυχάρπαστο υφυπουργό με πράσινη γραβάτα,ο οποίος κοντεύει να περάσει σε συνεντεύξεις ακόμα και τον Μπαρουφάκη!

Η πρώτη κουβέντα του αχυράνθρωπου υφυπουργού ήταν πως σκοπεύει να αποβάλλει τις ελληνικές ομάδες από την Ευρώπη,ενώ τώρα τελευταία κάτι προσπαθεί να ψελλίσει δεξιά και αριστερά το «μαδημένο στρουμφάκι» για νέες λίγκες.Αυτά τα δυο συνδυαστικά μου γεννούν διάφορες υποψίες για υποβόσκοντα σενάρια συνωμοσίας.

Ελπίζω να έχουσιν γνώσιν οι φύλακες.....

Εικόνα red apple

Για να σου δώσω ένα μέτρο σύγκρισης της βλακείας που έχει παρασύρει πολλούς "γαύρους", θα σου γράψω, απλώς, πως όταν τους τονίζω την οικονομική ευρωστία της ομάδας, αυτοί βρίζουν τον Μαρινάκη που πούλησε, λέει, τον Σάμαρη και τον Μανωλά!
Αυτά για να καταλάβεις το πόσο άσχετος και αστοιχείωτος είναι ο "μέσος" Έλλην.
Βρε μπαγλαμά, δίχως οικονομική ευρωστία γίνεσαι, σε χρόνο ντε τε, παναθηναϊκούλης και αεκάκι... Δε χαμπαριάζουν όμως... Γι αυτό μας έχουν καβαλήσει, σε αυτή τη χώρα...

Εικόνα mike the red

Πονάνε ρε τα παλικάρια;Θα τα πληρώσει ο περήφανος,διαφορετικός και πάντα ανεξάρτητος κόσμος του Παναθηναικού με τα ψιλικά από το paomprosta.Αφού όπως διαβάζω και στην wikipedia:

Panathinaikos F.C. is one of only two supporter-owned football clubs in Greece, along with Aris Thessaloniki

Και να ρωτήσω ρε παιδιά μήπως γνωρίζετε.Έφτιαξε ένας φίλος μου μια καφετέρια και θέλει να την διαφημίσει.Ξέρετε πόσο πάει το διαφημιστικό με πανό από την μπύρα 13;Με ευρωλίγκα και αυστρίες συμπεριλαμβανομένου,για να πιάσει και κανά τουρίστα.

Εικόνα xristoforas

Σαββα μου θυμησες ενα συνθημα που ειχα βγαλει καποτε και το ειχα στειλει στο mirc (μαζι με εκατονταδες αλλα...τοτε που δεν υπηρχε youtube,facebook,twitter και λοιπα)

ΒΑΖΕΛΕΣ ΒΑΖΕΛΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΣΑΝΜΑΡΤΕΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ
ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΧΤΩ..ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ
ΓΑΜΩ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΚΙ ΟΛΗ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ!!!!!

Ή ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ?

ΡΕ ΣΥ ΝΤΕΜΗ...ΔΕ ΣΤΟ ΚΡΥΒΩΩΩΩ
Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΡΙΜΠΟΟΟΟΟ (ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ!)

ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΚΑΔΙΑ ΤΑ ΠΑΟΚΙΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΟΙ ΑΜΠΑΛΟΙ?

ΜΑΘΕ ΣΤΟ ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΛΙΓΟ(Η) ΜΠΑΛΑ
ΣΙΚΑΜΠΑΛΑ ΣΙΚΑΜΠΑΑΑΑΛΑ

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΑ ΦΟΥΛ ΑΠΟ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ,ΓΕΜΑΤΟΙ ''ΑΜΠΑΛΙΑΣΗ''
ΕΔΩ ΚΑΝΑΝ ΘΕΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΩ/ΜΑΘΑΙΝΩ ΕΧΑΣΕ ΔΟΝΤΙΑ ΑΠΟ ΝΤΙΟΓΟ