ΟΙ ''ΚΟΚΚΙΝΕΣ'' ΕΠΟ ΚΑΙ SUPERLEAGUE ΤΙΜΩΡΟΥΝ



Χθες, παρά τα όσα γράφαμε για το ΑΣΤΕΙΟΝ της υπόθεσης, ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη από τον αθλητικό εισαγγελέα Πετρόπουλο στους Περέιρα-Κασάμι, αλλά και στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Φυσικά, από την στιγμή που ούτε στο φύλο αγώνος, αλλά ούτε και στην έκθεση του παρατηρητή καταγράφεται τίποτε, δεν υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθούν με πρόστιμο (γιατί στη χειρότερη περίπτωση ένα πρόστιμο θα φάνε, αυτό προβλέπεται). Από εκεί και πέρα όμως, περιμένουμε ισονομία.
 
α) Περιμένουμε να ασκηθεί ποινική δίωξη στο Δημήτρη Μελισσανίδη (σε βαθμό πλημμελήματος, δεν ''θα πάει μέσα'', αλλά η δίωξη είναι δίωξη) για την παρουσία του στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, στο ματς Κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Ακριβώς όπως ασκήθηκε δίωξη εις βάρος των ΜΑΡΙΝΑΚΗ-ΣΑΒΒΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ για τον ίδιο λόγο, στο ίδιο γήπεδο 2 χρόνια πριν, στον τελικό Κυπέλλου Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης.
 
β) Περιμένουμε να κληθεί ο κύριος Νίνης σε απολογία για τα παρακάτω.
 
γ) Περιμένουμε να κληθεί ο κύριος Μπεργκ σε απολογία για τα παρακάτω, στο πρόσφατο ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακός στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
 

 
Επίσης, περιμένουμε εξηγήσεις για το γιατί ΔΕΝ αφαιρέθηκαν βαθμοί από την ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΑΕΚ από το νέο πρωτάθλημα,
 
 
όπως και για το πώς εξομοιώθηκαν τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ με αυτά εδώ, από τα οποία κινδύνευσαν περισσότερες της μιας ανθρώπινες ζωές.
 
 
Είπαμε, έτσι; Ό,τι θέλει κάνει ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ σε ΕΠΟ-Superleague...

Σχόλια

Εικόνα RED HELL

Ενας μανωλιουδακης αν το λεω σωστα το μεσημερι στο ραδιο ειπε ΤΟ απιστευτο.Ο μπεργκ λεει εκανε τη χειρονομια επειδη επεφταν αντικειμενα στο Ντουρμαζ και(ερχεται η μαλακια μεγατονων)ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ.ΜΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.Και δεν του λεει κατι και ο Βερβελες...Με την ιδια λογικη οταν ο Μητρο κατεβαζε το σορτσακι του με τον Πανιωνιο δεν επρεπε να κλαιγονται αλλα να το βουλωνουν.Φυσικα οι εφημεριδες μας αντι να βγουν με φωτογραφιες οπως αυτη του μπεργκ καθονται και διαφημιζουν πουτανες.Σε εμας κανουν πανηγυρισμους με οπλα και τοξα αλλα φυσικα αυτα δεν προκαλουν.Μονο ο Κασαμι προκαλει.Εγω θεωρω οτι σωστα ασκηθηκε η διωξη για αυτον(οχι ομως για τον Περειρα)αλλα σιγουρα επρεπε να εχουν ασκηθει διωξεις σε κλαους πρανιτς αμπεντ.
Καλα για την τιμωρια της προσφυγοπουλας σιγα το νεο.Με τοση κλαψα λογικο ειναι.Τους περιμενουμε το χρονο για να τους γαμησουμε οπως πρεπει.
Βαγγελη οσο δε φτιαχνεις καναλι-ραδιο αυτα θα γινονται μεχρι που το καζανι θα εκραγει και τοτε θα δουμε ποιος εχει την πραγματικη δυναμη.

Εικόνα red apple

Σε μένα το είπε αδελφέ... Με μένα γινόταν η συζήτηση!

Εικόνα RED HELL

Με εστειλες τωρα.Η αποψη μου καλε μου φιλε ειναι οτι ησουν πολυ ευγενικος και καθωσπρεπει με τον καραγκιοζη.Δεν σου κανω καμια υποδειξη η κατι τετοιο για να μην παρεξηγηθω.Απλα με κατι τετοια μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.Παντως απο τη συζητηση ακουστηκες ανθρωπος με υψηλο ηθος και νηφαλια σκεψη.

Εικόνα red apple

Μα το βλέπεις και στα κείμενά μου, εδώ μέσα. Δεν θα γίνω κάτι άλλο επειδή το θέλουν κάποιοι άλλοι. Άλλωστε, προσωπικά πιστεύω στο σφάξιμο δια του βάμβακος! Εάν του μίλαγα νταλικέρικα θα με είχε κλείσει και θα το έπαιζε και θιγμένος. Αν θυμάσαι, βγήκε ο ένας από το τριολέ και είπε οτι συμφωνεί μαζί μου...

Εικόνα lamousis

Φαντάζομαι ότι η όλη ιστορία έγινε γιατί διαμαρτυρόταν η παε αεκ κ οι εφημεριδα της με τα πρωτοσέλιδά της. Εμείς έχουμε κάποιο τμήμα επικοινωνίας ή οτιδήποτε το οποίο θα υπερασπίζεται την ομάδα;; γιατί αυτό με το μελισανίδη κ τα αποδυτήρια είναι απόλυτα σωστό! (μας είχαν πρήξειμε τον τελικό κυπέλου που ο Μαρινάκης στο ημίχρονο κατέβηκε στα αποδυτήρια των διαιτητών. Τώρα δεν υπάρχει πρόβλημα;;;)
αυτό με τους αντιολυμπιακούς αρδ έχει ξεφύγει. Δεν υπάρχει κάποιος να βάλει χέρι στους τουιτοφρίσκηδες; να μαζέψουν τους (αναλώσιμους) υπαλλήλους τους;
όχι τπτ άλλο αλλά σε μια κοινωνία που τα πράγματα δεν πάνε καλά δε θέλει κ πολύ να εκραγεί ο κόσμος να έχουμε φασαρίες, επεισόδια κ το γνωστό ηλίθιο φαύλο κύκλο για (δήθεν) αντιμετώπισης της βίας

Εικόνα Νίκος Γόδας

Η ποινή είναι "άποινη", στην ουσία. Αφαίρεση 3 βαθμών από ένα πρωτάθλημα που έχει κατακτήσει ήδη, χρηματικό πρόστιμο που αντιστοιχεί στο 1% των εσόδων από το συγκεκριμένο παιχνίδι μόνο, αποφυγή αφαίρεσης βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα, που εκεί πραγματικά καίγεται η Α.Ε.Κ. Αυτό είναι σκάνδαλο χανούμια. Αυτό είναι σκάνδαλο.

Και επιτέλους, να βγουν αύριο οι εφημερίδες μας με πρωτοσέλιδο πανολυμπιακή απαίτηση την τιμωρία του Μπεργκ, του Νίνη και του Μελισσανίδη. Δεν μπορεί να γίνεται μια ζωή ό,τι γουστάρει η Ψ-ώρα και η πράσινη.

Εικόνα J.P. Red

Αυτό θεωρούν ισονομία οι αντιολυμπιακοί. Δεν θυμάμαι αλλη περίπτωση που να έχει ασκηθεί ποινική δίωξη στην Ελλάδα για τον τροπο που πανηγύρισε ένας παίκτης ή προπονητής (αν και έχουμε δει πολλές χειρονομίες-κυρίως απο Αεκτζηδες αλλα και απο παναθηναϊκούς). Αν κάνω λάθος πείτε μου.
Ο Μαρινάκης ειναι, επίσης, ο μόνος που εχει δικαστεί γιατί πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών (που γινεται στα μισά ματς στο ελληνικό ποδοσφαιρο). Για να δικαστεί πρόεδρος άλλης ομάδας πρεπει να τραβήξει τουλάχιστον 10 φορές πιστόλι...

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

έτσι ακριβώς Σάββα,τα μεν χανούμια την γλύτωσαν με 17 χιλιάρικα και αφαίρεση βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα που παίρνουν περίπατο,η δε "κόκκινη" ΕΠΟ μας δουλεύει κανονικότατα.