Η ΑΘΩΩΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ PART 1



Διαβάζουμε τα παρακάτω, στο ''αντικειμενικό'' ''Βήμα''.
 
«Δεν προκύπτει ότι ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού προσέφερε δώρα, ωφελήματα ή άλλες οποιεσδήποτε παροχές στον διαιτητή του αγώνα Ολυμπιακός Παναθηναϊκός 2-1 (τον Φεβρουάριο του 2011 με την ακύρωση του γκολ του Κατσουράνη) Δημήτριο Καλόπουλο και στον β΄ βοηθό του ανωτέρω αγώνα Σπυρίδωνα Τρύφωνα και όλα αποδίδονται σε διαιτητικά σφάλματα».
 «Το Βήμα» αποκαλύπτει την απαλλακτική εισήγηση του αντιεισαγγελέα κ. Παναγιώτη Πούλιου σχετικά με τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Ευάγγελου Μαρινάκη που είχε κατηγορηθεί σαν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στο περιώνυμο σκάνδαλο Coriopolis με στημένους αγώνες, που αποκαλύφθηκε το 2011. Για την υπόθεση αυτή από τον κ. Πούλιο ζητείται η παραπομπή συνολικά 93 ατόμων και η απαλλαγή 59.
Όπως σημειώνεται στην απαλλακτική εισήγηση του αντιεισαγγελέα στο κρίσιμο ζήτημα της εμπλοκής του κ. Μαρινάκη:
«Δεν προκύπτει ότι ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Ευάγγελος Μαρινάκης παρενέβη σε διαιτητές, παρατηρητές και άλλους ποδοσφαιρικούς παράγοντες για να αλλοιώσουν αποτελέσματα. Τι σχετικές ενέργειες τις έκανε «ερήμην» του κυρίως ο πρώην Πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου κυρίως ο κ. Αχιλλέας Μπέος»
Πιο αναλυτικά οι κατηγορίες που αντιμετώπιζε ο κ. Μαρινάκης και η εισαγγελική εισήγηση για την απαλλαγή του έχουν ως εξής:
Το κατηγορητήριο
 «Όσον αφορά τον κατηγορούμενο Μαρινάκη Ευάγγελο του Μιλτιάδου.
Ο ανωτέρω κατηγορούμενος, ο οποίος τυγχάνει Πρόεδρος της «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ», φέρεται, ότι παρέσχε συνδρομή στους Αχιλλέα Μπέο, Ιωάννη Παπαδόπουλο, Νικόλαο Ζαμάνη, Βασίλειο Γεωρτσιάκο, Βασίλειο Καρακούλια και Δημήτριο Ζαβαντία, για την συγκρότηση και ένταξή τους σε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας επεδίωκαν οικονομικά και άλλα υλικά οφέλη, με την διάπραξη κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια περισσότερων κακουργημάτων που προβλέπονται στα άρθρα 385 παρ. 1β΄ και 386 παρ. 3α, του ΠΚ, εξαναγκάζοντας, αφ΄ ενός, με απειλή βλάβης, ακόμη και ηθικής, του επαγγέλματος των εξαναγκαζόμενων (ποδοσφαιριστών, παρατηρητών, διαιτητών κλπ) σε πράξη παράλειψη και ανοχή, από την οποία επερχόταν ζημία στην περιουσία τους, και αφ΄ ετέρου, μεταβαίνοντας οι ίδιοι ή δίνοντας εντολή σε τρίτα πρόσωπα να μεταβούν στα πρακτορεία της ΟΠΑΠ ΑΕ, όπου παρίσταναν ψευδώς, με συμπερασματικά συναγόμενη δήλωση, στους αρμόδιους υπαλλήλους του πρακτορείου, ότι παίζουν στο στοιχηματικό παιχνίδι «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ», τηρώντας τις διατάξεις του Κανονισμού συμμετοχής σ’ αυτό του ΟΠΑΠ υπό τους όρους της αρχής των πιθανοτήτων, δηλώνοντας με τη συμπεριφορά τους σιωπηρά, ότι δεν γνώριζαν εκ των προτέρων το αποτέλεσμα της έκβασης του γεγονότος (αποτέλεσμα αγώνα κλπ), στο οποίο επέλεγαν κάθε φορά να στοιχηματίσουν, με αποτέλεσμα, να παραπλανούν τους υπαλλήλους των πρακτορείων της «ΟΠΑΠ ΑΕ», να παραλαμβάνουν δελτία προκαθορισμένης απόδοσης, ενώ αν το γνώριζαν οι τελευταίοι, δεν θα προέβαιναν στην αποδοχή των δελτίων και στην εξαργύρωση αυτών για λογαριασμό της «ΟΠΑΠ ΑΕ», με αποτέλεσμα να επέλθει βλάβη στην περιουσία της.
Επίσης, ο ανωτέρω κατηγορούμενος, φέρεται ότι, την 22/1/2011, λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα «ΑΕΚ – Ολυμπιακός Βόλου» και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος εσκόπευε, να εισέλθει στο χώρο των παρατηρητών και διαιτητών του ανωτέρω αγώνα, είπε σ΄ αυτόν να χρησιμοποιήσει και τα δικά του «διαπιστευτήρια», επί πλέον δε, μετά από παρότρυνση του Αχιλλέα Μπέου, προσπάθησε να τηλεφωνήσει στον Γενικό Διευθυντή της ΕΠΟ Πατρίκ Κομνηνό, για να εξαναγκασθεί και ο ίδιος να δώσει εντολή για την είσοδο του Αχιλλέα Μπέου στο χώρο των παρατηρητών και διαιτητών του αγώνα.
Προσέτι, φέρεται ότι, την 1/2/2011, στις 1.2.2011, στην Αθήνα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αχιλλέα Μπέο, βοήθησε αυτόν, ερχόμενος σε επαφή με πρόσωπο άγνωστο ακόμη στην ανάκριση, που ήταν αρμόδιος στον ορισμό διαιτητών, έτσι ώστε, να μην οριστεί διαιτητής στον αγώνα «ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός» ο Σιδηρόπουλος, αλλά ο Παμπορίδης, τον οποίο ήθελε να ορίσει ο Αχιλλέας Μπέος και συμφώνησε και αυτός.
Ακόμη, φέρεται ότι, ο ανωτέρω κατηγορούμενος ήλθε σε συνεννόηση και προσέφερε δώρα, ωφελήματα ή άλλες οποιεσδήποτε παροχές, στον Δημήτριο Καλόπουλο, και στον Σπυρίδωνα Τρύφωνα, οι οποίοι είχαν ορισθεί ως διαιτητής και β΄ βοηθός διαιτητή, αντίστοιχα, του ποδοσφαιρικού αγώνος μεταξύ των ομάδων «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ», ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί και διεξήχθη στις 19.2.2011, με αποτέλεσμα 2-1, με σκοπό να αλλοιωθεί υπέρ της ομάδας «Ολυμπιακός Πειραιώς» το αποτέλεσμα του εν λόγω αγώνα, με την τήρηση μεροληπτικής εκ μέρους τους διαιτησίας.»
Το σκεπτικό της απαλλαγής
 «Αναφορικά με τον κατηγορούμενο Μαρινάκη Ευάγγελο του Μιλτιάδου.
Όπως προαναφέρθηκε, στον ανωτέρω κατηγορούμενο αποδίδονται οι αξιόποινες πράξεις: α) της απλής συνέργιας σε εγκληματική οργάνωση, β) της απλής συνέργιας σε εκβίαση με απειλή βλάβης του επαγγέλματος του εξαναγκαζομένου, κατ΄ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ΄ εξακολούθηση, και γ) της δωροδοκίας, για αλλοίωση αποτελέσματος αθλητικού αγώνος, κατά συρροή.
 Ο κατηγορούμενος, δια της απολογίας του και του απολογητικού υπομνήματός του, αρνείται, ότι ετέλεσε τις παραπάνω αξιόποινες πράξεις. Από τα στοιχεία της δικογραφίας δεν προκύπτουν, πράγματι, επαρκείς ενδείξεις ενοχής αυτού για τις αξιόποινες αυτές πράξεις. Ειδικότερα:
α) Δεν προκύπτει από τα στοιχεία της δικογραφίας, ότι ο ανωτέρω κατηγορούμενος εγνώριζε την συγκρότηση και την δράση της διευθυνομένης από τον κατηγορούμενο Αχιλλέα Μπέο προαναφερθείσης εγκληματικής οργανώσεως και ότι, παρέσχε, με πρόθεση, οποιαδήποτε συνδρομή πριν ή κατά την τέλεση των υπό της εγκληματικής οργανώσεως αυτής τελεσθεισών αξιοποίνων πράξεων. Ειδικότερα, δεν προκύπτει από τα στοιχεία της δικογραφίας, ότι ο ανωτέρω κατηγορούμενος, παρέσχε, με πρόθεση, οποιαδήποτε συνδρομή, στα μέλη της ως άνω προαναφερθείσης εγκληματικής οργανώσεως, προκειμένου να εξαναγκάσουν, ποδοσφαιριστές, παρατηρητές, διαιτητές ή άλλα πρόσωπα σχετιζόμενα με τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, με απειλή βλάβης ακόμη και ηθικής, του επαγγέλματος τους, σε πράξη, παράλειψη ή ανοχή από την οποία επερχόταν ζημία στην περιουσία τους, ή ότι παρέσχε, με πρόθεση, οποιαδήποτε συνδρομή στα μέλη της εγκληματικής αυτής οργανώσεως, να μεταβαίνουν οι ίδιοι ή τρίτοι κατ΄ εντολή τους, σε διάφορα πρακτορεία της ΟΠΑΠ ΑΕ και να παριστάνουν, εν γνώσει ψευδώς, με συμπερασματικά συναγόμενη δήλωση τους, στους αρμόδιους υπαλλήλους των πρακτορείων, ότι παίζουν στο στοιχηματικό παιχνίδι «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» τηρώντας τις διατάξεις του Κανονισμού συμμετοχής σ’ αυτό του ΟΠΑΠ υπό τους όρους της αρχής των πιθανοτήτων, δηλώνοντας με τη συμπεριφορά τους σιωπηρά ότι δεν γνώριζαν εκ των προτέρων το αποτέλεσμα της έκβασης του γεγονότος (αποτέλεσμα αγώνα κλπ), στο οποίο επέλεγαν κάθε φορά να στοιχηματίσουν, με αποτέλεσμα να παραπλανούν τους υπαλλήλους των πρακτορείων της «ΟΠΑΠ ΑΕ», να παραλαμβάνουν δελτία προκαθορισμένης απόδοσης και να εξαργυρώνουν αυτά, με αποτέλεσμα την επέλευση βλάβης στην περιουσία της ΟΠΑΠ ΑΕ.
β) Δεν προκύπτει από τα στοιχεία της δικογραφίας, ότι ο ανωτέρω κατηγορούμενος, παρέσχε, με πρόθεση, οποιαδήποτε συνδρομή στον κατηγορούμενο Αχιλλέα Μπέο, προκειμένου ο τελευταίος να εξαναγκάσει, με απειλές, τους διαιτητές και τον παρατηρητή του διεξαχθέντος στις 22/1/2011 ποδοσφαιρικού αγώνος μεταξύ των ομάδων «ΑΕΚ – Ολυμπιακός Βόλου», να μεροληπτήσουν, ώστε, να αλλοιωθεί το αποτέλεσμα του ανωτέρω αγώνος υπέρ της ομάδος του Ολυμπιακού Βόλου. Ειδικότερα, από το περιεχόμενο της από 22/1/2011 τηλεφωνικής συνομιλίας, μεταξύ του ανωτέρω κατηγορουμένου Ευαγγέλου Μαρινάκη και του κατηγορουμένου Αχιλλέως Μπέου προκύπτει ότι, ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρει στον παραπάνω κατηγορούμενο Ευάγγελο Μαρινάκη, ότι παρεμποδίζεται από τρίτους να εισέλθει στο γραφείο του παρατηρητού του ανωτέρω αγώνος και ζητεί να τηλεφωνήσει στον Πάτρικ Κομνηνό (Γενικό Διευθυντή της ΕΠΟ), ώστε, να δυνηθεί να επισκεφθεί τον χώρο των ανωτέρω γραφείων. Όπως δε αναφέρει ο κατηγορούμενος Ευάγγελος Μαρινάκης στο απολογητικό του υπόμνημα, τοιούτου είδους παρεμπόδιση αντιμετώπισε και ο ίδιος στον διεξαχθέντα μεταξύ των ομάδων «ΑΕΚ – Ολυμπιακός Πειραιώς» αγώνα, και για τον λόγο αυτόν, απευθυνόμενος στον Αχιλλέα Μπέο, χρησιμοποίησε την φράση «τα ίδια διαπιστευτήρια που είχαν με τον Ολυμπιακό», επί πλέον δε, με την παρέμβασή του προς τον Γενικό Διευθυντή της ΕΠΟ αποσκοπούσε, να επιτραπεί η είσοδος του κατηγορουμένου Αχιλλέα Μπέου στο γραφείο του παρατηρητού του ανωτέρω αγώνος, προκειμένου να παραδώσει τις συνθέσεις και τα δελτία της ομάδος του και να αρχίσει ο αγώνας. Σημειωτέον ότι, όπως προκύπτει από το περιεχόμενο της ανωτέρω τηλεφωνικής συνομιλίας, ο κατηγορούμενος Αχιλλέας Μπέος, απευθυνόμενος στον κατηγορούμενο Ευάγγελο Μαρινάκη, αναφέρει «Δεν με αφήνουν να μπω μέσα στον παρατηρητή…Δεν ξεκινάω ούτε πάω συνθέσεις ούτε τίποτα. Αν δεν φύγουν και δεν ανοίξουν την πόρτα θα γίνει μέγα θέμα… Εμείς καθόμαστε εδώ, ούτε δελτία πάμε ούτε τίποτα, δεν ξεκινάει το παιχνίδι». Όπως δε προκύπτει από το περιεχόμενο της ανωτέρω συνομιλίας, ο κατηγορούμενος Ευάγγελος Μαρινάκης, τελικώς, δεν ηδυνήθη να έχει τηλεφωνική συνομιλία με τον Πάτρικ Κομνηνό (Γενικό Διευθυντή της ΕΠΟ). Επί πλέον, από τα στοιχεία της δικογραφίας δεν προκύπτει, ότι ο ανωτέρω κατηγορούμενος Ευάγγελος Μαρινάκης απείλησε τον παρατηρητή ή τους διαιτητές του ανωτέρω αγώνος ή τον Γενικό Διευθυντή της ΕΠΟ ή με οποιονδήποτε τρόπο εβοήθησε (παρέσχε οποιαδήποτε συνδρομή) στον κατηγορούμενο Αχιλλέα Μπέο, ώστε αυτός, να εξαναγκάσει τον παρατηρητή και τους διαιτητές του ανωτέρω αγώνος, να μεροληπτήσουν υπέρ της ομάδος του Ολυμπιακού Βόλου και να επέλθει αλλοίωση του αποτελέσματος του ανωτέρω αγώνος.
γ) Δεν προκύπτει από τα στοιχεία της δικογραφίας, ότι ο ανωτέρω κατηγορούμενος Ευάγγελος Μαρινάκης, εβοήθησε με οποιονδήποτε τρόπο τον κατηγορούμενο Αχιλλέα Μπέο, να παρεμβαίνει στον ορισμό των διαιτητών και παρατηρητών των ποδοσφαιρικών αγώνων, ώστε, να επιτυγχάνει το ορισμό προσώπων της αρεσκείας του, προκειμένου να ωφελείται η ομάδα του «Ολυμπιακού Βόλου» ή άλλη ομάδα. Αναφορικά με την από 1/2/2011 τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του ανωτέρω κατηγορουμένου Ευαγγέλου Μαρινάκη και του κατηγορουμένου Αχιλλέως Μπέου, από το περιεχόμενο αυτής προκύπτει ότι, ο κατηγορούμενος Αχιλλέας Μπέος ανακοινώνει στον κατηγορούμενο Ευάγγελο Μαρινάκη, ότι στον αγώνα μεταξύ των ομάδων «ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού», πρόκειται να ορισθεί διαιτητής ο Σιδηρόπουλος, ο ίδιος δε (Αχιλλέας Μπέος) διαφωνεί με τον ορισμό αυτόν και ότι, προτείνει, αρχικώς, τον ορισμό, ως διαιτητού στον ανωτέρω αγώνα, ενός εκ των Γιάχου ή Παμπορίδη ή κάποιου άλλου, εκφράζοντας, τελικώς, την προτίμησή του στον ορισμό ως διαιτητή, του Παμπορίδη, άποψη με την οποία συμφωνεί και ο κατηγορούμενος Ευάγγελος Μαρινάκης. Δεν προκύπτει όμως, από το περιεχόμενο της ανωτέρω τηλεφωνικής συνομιλίας ή από τα λοιπά στοιχεία της δικογραφίας, ότι ο κατηγορούμενος Ευάγγελος Μαρινάκης προέβη σε οποιαδήποτε παρέμβαση για να μην ορισθεί, ως διαιτητής στον ανωτέρω αγώνα, ο Σιδηρόπουλος αλλά έτερος, ούτε ότι, παρέσχε, με πρόθεση, οποιαδήποτε συνδρομή στον κατηγορούμενο Αχιλλέα Μπέο, ώστε, ο τελευταίος να επιτύχει, με απειλές προς τα αρμόδια για τον ορισμό των παρατηρητών και διαιτητών ποδοσφαιρικών αγώνων όργανα, το ορισμό συγκεκριμένων παρατηρητών και διαιτητών προς όφελος της ομάδος του Ολυμπιακού Βόλου ή τον ορισμό του διαιτητού στον αγώνα μεταξύ των ομάδων «ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός».
δ) Όπως προαναφέρθηκε, δεν στοιχειοθετείται η αντικειμενική υπόσταση του ως άνω διωκομένου εγκλήματος της εκβιάσεως, με απειλή βλάβης του επαγγέλματος του εξαναγκαζομένου, κατ΄ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ΄ εξακολούθηση, σε βάρος του κατηγορουμένου Αχιλλέως Μπέου, φερομένου ως φυσικού αυτουργού αυτού. Επομένως, δεν στοιχειοθετείται η αντικειμενική υπόσταση του ως άνω διωκομένου εγκλήματος της απλής συνέργιας στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη της εκβιάσεως, με απειλή βλάβης του επαγγέλματος του εξαναγκαζομένου, κατ΄ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ΄ εξακολούθηση, αναφορικά με τις παραπάνω μερικότερες πράξεις του εγκλήματος αυτού, σε βάρος του κατηγορουμένου Ευαγγέλου Μαρινάκη, καθ΄ όσον, δεν είναι νοητή η ύπαρξη απλής συνέργιας σε αντικειμενικώς ανύπαρκτο έγκλημα.
ε) Ανεξαρτήτως των διαιτητικών σφαλμάτων, τα οποία έλαβαν χώρα κατά τον διεξαχθέντα την 19/2/2011 ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων «Ολυμπιακός Πειραιώς – Παναθηναϊκός», δεν προκύπτει από οποιοδήποτε στοιχείο της δικογραφίας, ότι ο κατηγορούμενος Ευάγγελος Μαρινάκης, προσέφερε δώρα, ωφελήματα ή άλλες οποιεσδήποτε παροχές στον διαιτητή του ανωτέρω αγώνα Δημήτριο Καλόπουλο και στον β΄ βοηθό του ανωτέρω αγώνα Σπυρίδωνα Τρύφωνα, προκειμένου να μεροληπτήσουν, για να αλλοιωθεί το αποτέλεσμα του ανωτέρω αγώνος υπέρ της ομάδος του Ολυμπιακού Πειραιώς και δη, ότι οι εσφαλμένες αποφάσεις των ανωτέρω διαιτητών, ήτοι ότι: 1) δεν υπέδειξαν στο 45ο λεπτό του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 1-0, σε χέρι του αμυντικού της γηπεδούχου ομάδας, πέναλτι υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας, 2) στο 81ο λεπτό του αγώνα, όπου το αποτέλεσμα ήταν 1-1 και ενώ η φιλοξενούμενη ομάδα πέτυχε τέρμα, ακύρωσαν το γκολ με την αιτιολογία ότι ήταν οφσάιντ ο ποδοσφαιριστής της φιλοξενούμενης ομάδας που πέτυχε το γκολ και 3) στο 91ο λεπτό, στις καθυστερήσεις του αγώνα και ενώ το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν ισόπαλο 1-1, δεν ακύρωσαν τέρμα που πέτυχε ποδοσφαιριστής της γηπεδούχου ομάδας, ο οποίος ευρίσκετο σε θέση οφσάιντ, ήσαν απόρροια υποσχέσεως ή προσφοράς δώρων, ωφελημάτων ή άλλες οποιωνδήποτε παροχών σ΄ αυτού εκ μέρους του κατηγορουμένου Ευαγγέλου Μαρινάκη.
Επομένως, δεν στοιχειοθετούνται σε βάρος αυτού οι αντικειμενικές υποστάσεις των ως άνω διωκομένων πράξεων».

 
Σε πρώτη φάση, ας θυμηθούμε κάποια χαρακτηριστικά πρωτοσέλιδα εφημερίδων τον Ιούνιο του 2011, όταν και ξέσπασε το ''Coriopolis'', το σκάνδαλο των ''στημένων αγώνων'' που ''θα οδηγούσε το γαύρο στη Β' Εθνική'', σύμφωνα με κάποιους φωστήρες (μεταξύ αυτών και κάποιοι ''ντροπιασμένοι'' Ολυμπιακάρες).
 
24-6-2011
 

 

 

 

 

 
25-6-2011
 

 

 

 

 

 

 
Από αύριο θα ξεκινήσουμε την παράθεση άρθρων ορισμένων ''δημοσιογραφάρων'' μόλις ξέσπασε το Coriopolis. Όλοι όσοι προέβλεπαν ''υποβιβασμούς του γαύρου'' θα βγουν σέντρα και μάλιστα με ονοματεπώνυμα. Εκτός αν βρουν την εντιμότητα να αναγνωρίσουν το λάθος τους και να παραδεχτούν ότι παραπληροφόρησαν τον κόσμο, προοικονομώντας εξελίξεις όχι με βάση τις δημοσιογραφικές τους πληροφορίες, αλλά με βάση τις προσωπικές τους επιθυμίες, ''να πληρώσει επιτέλους ο Ολυμπιακός για την παράγκα του''. Από εδώ και πέρα, έχει σεξ και βία. Λεκτικά πάντοτε, μέσα από επιχειρήματα και ανταλλαγή απόψεων. ''Προσχηματικά''...

Σχόλια

Εικόνα ΔΙΑΣ

Coriopolis: ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ για τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/150730/coriopolis-oristiki-a...

Εικόνα takistsoukalakos

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΟΝΟΥΣ ΠΡΕΖΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΘΩΟΘΕΙ.

Εικόνα savvas gridlock

Τον Κοτσωνη θα κατηγορησουν, οχι το Μαρινακη. Και στην περιπτωση του Αιμιλιου θα παρουν τα αρχιδια μας, αφου δεν εχει καμια εμπλοκη, ενω για το Μαρινακη ουτε για αστειο δεν υπαρχει κατι. Περιμενε και θα τα δεις σε λιγους μηνες ολα αυτα. Θα πληρωσεις κι ενα καρο προστιμα ως Μπυρα 13 για τα πανια που βγαζουν εμπορο ναρκωτικων το Μαρινακη και θα στρωσεις, βιαστικο κι ατιμουλικο λαγουδακι. Εκτος αν εχεις στοιχεια που μπορουν να σταθουν στο δικαστηριο. Εχεις; Αν ναι, βγαλ'τα και θα μπουμε εμεις μπροστα ως site για να φυγει απο τον Ολυμπιακο και το ελληνικο ποδοσφαιρο ενας εμπορος ναρκωτικων. Αν δεν εχεις, θα ματωσεις. Στα προστιμα εννοω, μην το πας αλλου, γιατι εσυ μπορει να το εχεις, αυτο, μεσα σου.

Εικόνα KYTHNOS 7

Ρε Σάββα απαντάς στο βαζελο-κουλα-μπουγατσακι???? Ασ'τον στη μιζέρια του...

Εικόνα RED HELL

ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΤΗ ΜΠΑΡΤΣΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΗΣ ΜΕ 3 ΒΟΛΕΣ.ΠΑΡΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΟΑΚΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΓΑΜΑΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΑΛΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.Α ΡΕ ΣΠΑΝΟΥΛΑΡΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ.Απιστευτη μερα καθως μετα την πουτσα στο φοινικα ηρθε πουτσα στη Μπαρτσα.Κριμα καποιοι να λενε στην πρωτη στραβη για ταβανια και μαλακιες.Αυτο που κανει ο Θρυλος δεν υπαρχει.Τιποτα ομως δεν τελειωσε ακομα.Η Μπαρτσα καλλιστα μπορει να μας δημιουργησει προβλημα και εδω μεσα αφου και εκτος εδρας ειναι εξαιρετικη.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΕΦ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.
ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ

Εικόνα μαουνιέρης

Δεν ήσαν "προσωπικές "επιθυμίες" των ΑΡΔαίων, σύγγαυρε Σάββα, αλλά "τσατσιλίκια" και "καραπουστιές" ξεφωνημένων αληταράδων.

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!
(Την ξεσκίσαμε την Μπαρτσελόνα)

Εικόνα mikele7

ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ ΣΑΒΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ.

ΠΩΠΩ ΠΩ ΠΩΠΩ ΠΩ ΤΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ.

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ,

ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ.

Εικόνα μαουνιέρης

Ήρεμε Μικέλε, ξεσπάθωσες άγρια βλέπω!

Εικόνα mikele7

ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΗ,ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ,ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ,ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ,ΔΥΝΑΤΟ,ΜΑΓΚΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ,ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ.

Εικόνα Kaine

Βαγγέλη στο 'χα πει να μην κάνεις παρέα με σιχάματα σαν τον Αχιλλέα. Είδες δηλώσεις σήμερα;

Εγώ τηρώ σιγή ιχθύος για τα δικαστικά, όπως και ο πρόεδρος. Αν και όταν τελεσιδικήσουν οι αποφάσεις (για όλες τις υποθέσεις), αν υπάρξει αθώωση θα βγάλω μια φωτογραφία τις τριχωτές μου μπάλες, θα τις βάλω με photoshop στην τροπαιοθήκη του συλλόγου και θα το αναρτήσω παντού.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

Εικόνα CVRED

Αθώος ο Μαρινάκης;
"Εντάξει το "koriopolis" δεν είναι τίποτα. Το περιμέναμε.", λένε τώρα.
"Η δίκη απο το πόρισμα Κορέα έιναι το ζουμί.".
Μετά την αθώωση του Βαγγέλαρου και σε εκείνη τη δίκη, θα βρουν κάτι άλλο. Είναι δεδομένο.
Αποκλειστική ευθύνη για όλο αυτό, είναι της διοίκησης.
Γιατί ΒΑΓΓΕΛΑΡΕ δεν παίρνεις όλα αυτά τα πρωτοσέλιδα και δεν αρχίζεις τις μηνύσεις;
Γιατί τους αφήνεις να ρίχνουν λάσπη χωρίς κανένα τίμημα;
Απ' όσα λάθη (τα οποία είναι λίγα πραγματικά) έχει κάνει ο Πρόεδρος, αυτό είναι μακράν το μεγαλύτερο.

Εικόνα kostas alsoupoli

Το 2011 οταν και ξεσπασε το εν λογω σκανδαλο και μιλωντας τοτε με καποιους αλλοθρησκους φιλο-γνωστους (γιατι αδερφους στη ζωη εχω μονο γαυρους)επεμενα να τους αναφερω οτι ΑΝ αποδειχτει οτι ειναι μπλεγμενος ο προεδρος της ομαδας μας σε αυτη την ιστορια με αποδειξεις και επειτα απο μια δικαια δικη,ας ειμαστε τοτε εμεις αυτοι που θα μας αφαιρεσουν τα λερωμενα πρωταθληματα και ας παιξουμε στην Α πειραια...ειναι τοση μεγαλη η δοξα και η ιστορια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας που δεν επιτρεπει τιποτα και σε κανενα να την λερωσει...
Ολα αυτα τα χρονια εκανα υπομονη και περιμενα αυτη την στιγμη που θα αποδειχτει η ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ του προεδρου και του συλλογου μας σε αυτη την ιστορια...
Τωρα ειναι που πρεπει να περασει ο Μαρινακης στην αντεπιθεση. Τον σπιλωσαν,των λερωσαν τον δικασαν πριν καν αποδειχθει τιποτα και μας περασαν ολους πριονοκορδελα.
Τωρα ηρθε η ωρα να τους γαμησουμε τα αγαμητα,να σταξει το λοκω τους αιμα και να μην αφησουμε κανεναν απο ολους αυτους σε χλωρο κλαρι...
Μηνυσεις και αποζημιωσεις απο ολους !!!! Να τους παρει και τα στρινγκ που φορανε γιατι ετσι μονο καταλαβαινουν αυτοι...
Θα ειναι ενα καλο μαθημα για ολους να μην λερωνουν το στομα τους χωρις αποδειξεις και ειμαι σιγουρος οτι θα το ξανασκεφει ο οποιοσδηποτε δημοσιογραφακος να ξαναγραψει την παπαρια του ετσι επειδη του καβλωσε η επειδη του το επεβαλε ο οποισδηποτε.

Εικόνα matrasimca

Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι το κόμπλεξ των “αντικειμενικών” είναι αμέτρητο.
Κάποτε ο Καλοπουλος άφησε τον Σαλπι να σεντράρει ενώ η μπάλα είχε βγει όλη έξω και σκόραρε ο Εντοι, ο Ιβανσιτς έκανε πέναλτι που δεν δόθηκε, ο Αντζας δεν έκανε πέναλτι και δόθηκε, και οι ΛΑΓΟΙ έφυγαν με 1-1
Το ΦΩΣ έβαλε μια μικρή μαρκίζα με την γνώμη του Περικλή Βασιλάκη και παπαλα
Οι αντικειμενικοί όμως για το ένα λάθος του Καλοπουλου με την ακύρωση του γκολ του Κατσουρανη το παιζαν ένα χρόνο στα κανάλια τους και κατηγορούσαν τον πρόεδρο μας.
Δείχνει την διαφορά της μεγάλης ομάδας από την μικρή

Εικόνα savvas gridlock

Εδω εβαλε δυο μετρα οφσαιντ γκολ στο 80' σε ντερμπι τιτλου το 2000 ο πολυτροπαιουχος Νικολας Λυμπερόπουλος στο ΟΑΚΑ και δεν μιλαει κανεις γι'αυτο.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130326/san-simera-ntermpy-to...

Εικόνα μαουνιέρης

Σάββα, μου φαίνεται ότι μόνο εσύ κι εγώ θυμόμαστε αυτή την αλητεία. Τόσο το έχουν "θάψει!"

Εικόνα REDNYC

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΣΑΒΒΑ, ΕΥΓΕ! ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ 2011! ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΣΑΒΒΑ - Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ ΔΕΝ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΑΠΑΛΑΧΤΗΚΕ!!!!! ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΑΘΩΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ,ΠΗΓΕ ΣΕ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ Η ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΗΤΑΝ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΕ ΔΙΚΗ... ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΤΩΡΑ, ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΝ ΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ!!!!

ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ!!!!

Εικόνα savvas gridlock

Ετσι ειναι Γιαννη, απλως το αθωωση χτυπαει καλυτερα και ποναει περισσοτερο τα λαγουδακια, που εχουν κολλητιλικια με εισαγγελεις.

Εικόνα Red Dragon

Καταπληκτικη δουλεια παιδες.Συνεχιστε ακομα πιο δυναμικα και εχετε την συμπαρασταση ολων μας.
Ελπιζουμε ολους αυτους η Παε να τους περιλαβει οπως τους αρμοζει οταν τελειωσει και το τελευταιο τους παραμυθακι και να μην δειξει ελεος σε κανενα και για κανενα λογο οσες κυβιστησεις και να κανουν απο εδω και στο εξης.

Εικόνα dgkirle

Και όμως. Αρχίσουν και τα παραδέχονται.

http://www.sport24.gr/Columns/Karpetopoulos/mpoyrdologias-to-anagnwsma.3...

Δε πειράζει. Κάλλιο αργά απο ποτέ.

Εικόνα savvas gridlock

Όντως, πολύ καλό άρθρο. Έχω αλλάξει εδώ και χρόνια τελείως άποψη για τον Καρπετόπουλο, γράφει πολύ σωστά και εμπεριστατωμένα πάντοτε. Παλιότερα με τους ''Κατάπτυστους'' και τις μαλακίες που έγραφε για το Σωκράτη μας έσπαγε τα νεύρα, αλλά πλέον τα λέει μια χαρά.

Εικόνα μαουνιέρης

Μεγάλωσε επιτέλους...

Εικόνα Red Dragon

Εξαιρετικο αρθρο που λεει πολλα τοσο για την υποθεση του 2011 οσο και για την υποθεση που εκκρεμει.Ο Καρπετ παντως εγραφε εδω και καιρο για τις αερολογιες του πορισματος και αναμενεται να γραψει και αλλα.Μην εκπλαγουμε αν πολλοι απο τους δηθεν ¨αντικειμενικαρες¨ που αρθρογραφουν σε σαιτ που χρηματοδοτουνται απο λαθρεμπορες να αλλαξουν γραμμη και ξεκινανε ομαδικες μεταμελειες.Το σιγουρο ειναι οτι το ονομα του Ολυμπιακου δεν θα το ξαναπιασει στο στομα του κανεις κυντερος απο ολους αυτους.

Εικόνα KYTHNOS 7

ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ

Εικόνα apostolos gaganis

ΤΈΤΟΙΑ ΑΝΆΡΤΗΣΗ, ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΛΛΟ ΜΜΕ. ΜΙΛΗΣΑΝ Σ-Τ-Ο-Ι-Χ-Ε-Ι-Α ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΩΝ... ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΘΥΜΗΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΄΄ΦΡΕΣΚΑΡΟΥΝ΄΄ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΧΝΙΩΝΤΑΙ ΑΠΟ΄ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ RATM! ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

Υ.Γ. Κανένα ΄΄μεζεδάκι΄΄ από...Nordland, δεεεν έχουμε; Τώρα που μας άνοιξες την όρεξη με τούτα τα...προκαταρκτικά;

Εικόνα savvas gridlock

Αυτό εννοείς, Απόστολε;

https://www.youtube.com/watch?v=9dsp0Q4mWAo

Εικόνα apostolos gaganis

Lagertha και πάσης Ελλάδος...