ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΣΑ ΠΙΝΤΟ



Είχαμε δει χθες το θέμα της παντελώς αστήρικτης κατηγορίας προς τους παράγοντες του Ατρομήτου, έπειτα από ένορκη κατάθεση του Τάκη Φύσσα του ΠΑΟ ότι ο τότε προπονητής της ομάδος του Περιστερίου, Σα Πίντο, του εκμυστηρεύτηκε πως δέχτηκε πιέσεις από τη διοίκηση του Ατρομήτου για να αποκλείσει από την αποστολή του φετινού παιχνιδιού Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1 στο Καραϊσκάκη 4 παίκτες. Ο Σα Πίντο έκανε δηλώσεις στο gazzetta.gr με τις οποίες διέψευσε το θέμα.
 
Ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου, Γιάννης Αγγελόπουλος βρέθηκε το πρωί ενώπιον του ειδικού ανακριτή για τον φετινό αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος στο «Καραϊσκάκη» καθώς κατηγορήθηκε πως συνέστησε στον πρώην τεχνικό της ομάδας του Περιστέριου να μην χρησιμοποιήσει συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Ο Γιάννης Αγγελόπουλος εξήγησε στον ανακριτή πως ακολουθούσε το κρίσιμο ματς με τη Βέροια, ενώ φανερά εκνευρισμένος φέρεται να του είπε: «Όταν γυρίσω στο γραφείο θα παραιτηθώ από τον Ατρόμητο γιατί μπορεί να πάω σε ένα βενζινάδικο να βάλω βενζίνη και να βρεθώ κατηγορούμενος»! Σύμφωνα με τον δικηγόρο του και αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ατρόμητος, Βαγγέλη Μπαταγιάννη ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκης Φύσσας έχει καταθέσει ενόρκως ότι ο πρώην προπονητής του Ατρόμητου, Σα Πίντο τού είχε πει πως δέχθηκε παρέμβαση για να μην χρησιμοποιήσει τους Κατσουράνη, Πίτου Γκαρσία, Ναπολεόνι και Κιβρακίδη στο παιχνίδι του Φαλήρου!
Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Ρικάρντο Σα Πίντο, με τον τελευταίο να εκφράζει την έκπληξη του για την έκταση που έχει πάρει το συγκεκριμένο θέμα αποφεύγοντας να πει περισσότερα. «Έχω εκπλαγεί με αυτή την ιστορία. Δεν έχω κάτι να πω. Το μόνο που θέλω είναι η πρώην ομάδα μου να προκριθεί στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος και να κάνει ένα βήμα παραπέρα σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν.
Επιστεύομαι τους πρώην παίκτες μου και ξέρω πως μπορούν να τα καταφέρουν. Σας ευχαριστώ», ήταν τα λόγια του.
 
Στο site sdna.gr του πρώην ''Πρασινοφρουρού'' της ''ΠΡΑΣΙΝΗΣ'' Βασίλη Παπαθεοδώρου, το οποίο πρωτοστατεί στις ''αποκαλύψεις'' σχετικά με την ''εγκληματική οργάνωση που δρα στο χώρο του ποδοσφαίρου'', είχαν κάποιο πρόβλημα να καταλάβουν το τι είπε ο Σα Πίντο.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο Τάκης Φύσσας κατήγγειλε ότι ο Πορτογάλος τεχνικός του είπε πως δέχτηκε παρέμβαση από την διοίκηση για να αφήσει συγκεκριμένους παίκτες εκτός ενδεκάδας στο ματς Ολυμπιακός-Ατρόμητος (2-1). 
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κατηγορηθεί ο τεχνικός διευθυντής των Περιστεριωτών, Γιάννης Αγγελόπουλος, για δωροδοκία - δωροληψία και να εμφανιστεί ενώπιον του ειδικού ανακριτή διαφθοράς που ερευνά την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο.
Ο Σα Πίντο εξεπλάγην με τα όσα του είχαν μεταφέρει πριν την επικοινωνία μας και συγκεκριμένα δήλωσε: 
«Είμαι έκπληκτος από αυτή την ιστορία. Δεν έχω κάτι να πω. Θέλω η πρώην ομάδα μου να προκριθεί στα πλέι οφ και να κάνει ακόμα ένα μεγαλύτερο βήμα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Εμπιστεύομαι τους πρώην παίκτες μου και ξέρω ότι μπορούν να τα καταφέρουν».
Η ερμηνεία της αόριστης δήλωσης
Η δήλωση του Πορτογάλου επιδέχεται πολλών ερμηνειών, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως αν ήθελε να διαψεύσει ή αν η ιστορία δεν ήταν αληθινή, θα το έκανε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Το γεγονός ότι αφήνει ένα θέμα που παίρνει τεράστιες διαστάσεις, να αιωρείται ίσως λέει πολλά. 
Όπως άλλωστε, έλεγε και στο περιβάλλον του ο Σα Πίντο αν ήθελε να τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα αυτό θα το έκανε αμέσως μετά τον αγώνα ή αμέσως μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Ατρόμητο.
Θα ήταν οξύμωρο λοιπόν, να προβεί σε οποιαδήποτε επιβεβαίωση μιλώντας για πρώτη φορά για το θέμα αυτό στα ελληνικά media. Ως εκ τούτου, και δεδομένων των πιέσεων που πιθανόν να δεχθεί, το σημαντικό θα είναι να δούμε τι θα καταθέσει όταν και αν κληθεί για την υπόθεση αυτή.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σα Πίντο δεν προτίθεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα. Σε περίπτωση που κληθεί από τον εισαγγελέα, όμως, είναι διατεθειμένος να αποστείλει στις Αρχές έγγραφο υπόμνημα. Με ό,τι συνεπάγεται αυτό...

Έτσι σήμερα ο Σα Πίντο τα ξαναείπε, στην πορτογαλική Record.
 
 
Ο Πορτογάλος τεχνικός σε χθεσινή επικοινωνία του με το gazzetta.gr εξέφρασε την έκπληξη του για την καταγγελία του Τάκη Φύσσα σχετικά με παρεμβάσεις που δέχθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό αναφέροντας: «Έχω εκπλαγεί με αυτή την ιστορία. Δεν έχω κάτι να πω. Το μόνο που θέλω είναι η πρώην ομάδα μου να προκριθεί στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος και να κάνει ένα βήμα παραπέρα σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν. Επιστεύομαι τους πρώην παίκτες μου και ξέρω πως μπορούν να τα καταφέρουν. Σας ευχαριστώ».Σήμερα ήταν η σειρά της Record να επικοινωνήσει με τον 42χρονο προπονητή με αφορμή όπως τονίζεται στο άρθρο τις δηλώσεις του τελευταίου στο gazzetta.gr. Ο Σα Πίντο επανέλαβε πως δεν έχει καμία εμπλοκή με το συγκεκριμένο θέμα δηλώνοντας: «Δεν έχω καμία σχέση με αυτό το θέμα. Με βάζουν σε πολέμους». Παράλληλα επανέλαβε πως έχει εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από τον Ατρόμητο. 
 
Αναμένουμε τη συνέχεια του θέματος και τις μηνύσεις της ΠΑΕ Ατρόμητος προς τον Τάκη Φύσσα, ο οποίος θα κληθεί να αποδείξει τα όσα κατέθεσε. Αν δεν το κάνει, ας ετοιμάζεται για τις γυναικείες φυλακές, γιατί στις αντρικές μπορεί να περάσει και καλά.

Σχόλια

Εικόνα CVRED

Υπομονή μάγκες. Μερικοί μήνες έμειναν και όλοι αυτοί οι λασπολόγοι θα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν.

Εικόνα KYTHNOS 7

Πόσο μέσα έπεσε πάλι ο Γαβαθιωτης??? Έγραφε εδώ και πόσο καιρό για την αντίδραση των διαιτητών και τσουπ.... Έσκασε η είδηση!!! Να δω μετά την καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ πως θα τη βγάλει καθαρή ο ανακριτής και ο εντολοδοχος του ΠΟΥΣΤΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ...

Εικόνα matrasimca

Αν ο κυριος Κοντονης εχει να κανει κατι θετικο του προτεινω το εξης.
Φερε ξενους διαιτητες, τιμωρησε την ομαδα που κανει επεισοδια με κεκλεισμενων στα παιγνιδια που θα παιξει η ομαδα τα επομενα χρονια με τον ιδιο αντιπαλο, δηλ τρως 3 αγωνιστικες, αυτες θα ειναι με τον ιδιο αντιπαλο, τελος εφαρμοσε τους κανονισμους του Τσαμπιονς Λιγκ
Δεν μπορει να τιμωρειται ολο το Ελληνικο ποδοσφαιρο για τις καφριλες μερικων ατομων.
Οταν υπαρχει δε αποδεδειγμενα χρηματικη συνναλαγη ριξτε την εμπλεκομενη ομαδα 2 κατηγοριες
Για τα ατομα που προξενουν επεισοδια επαναφερετε το ιδιωνυμο και βαλτε καμερες
Αυτες ειναι λυσεις και οχι τα παραμυθια με δρακους και μουσια Ντ' Αρτανιαν
Αυτα κανεις κ. Κοντονη και τελειωνει η καχυποψια στην Ελλαδα οτι ταχα πισω απο καθε στημενο ειναι ο Ολυμπιακος.
Δεν πιστευω βεβαια οτι θα κανει τιποτα απο αυτα γιατι το χρωμα της γραβατας του κ. Κοντονη ειναι καταπρασινο, και αυτοι που κανουν επεισοδια τρομοκρατιας σε ποδοσφαιρο και μπασκετ ειναι κυριως απο τον Παναθηναικο και μετα απο τον ΠΑΟΚ
Επισης θα πρεπει να κανουν τον νομο περι συκοφαντιας κακουργημα διοτι "Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης , από τα ήμερα ο κόλακας*. (Διογένης από τη Σινώπη)"

Εικόνα Romain

Όσον αφορά τον Κοντονη, ποια ηταν η αντίδραση του για τη μπούκα Δημητράκη, τις απειλές, την επίθεση στον Τούρκο διαιτητή, τις βρυσιες για τη μάνα, τη γυναίκα του και τα παιδιά του και τις απειλες να τον σκοτώσει?
Μήπως δεν τον ενδιαφέρει το μπάσκετ τον κ. ΚΟΝΤΟΝΗ?
Ή μήπως ειναι ολα ωραία?

Εικόνα jimakos

Μη βιάζεσαι Romain.Θα καθαρίσει πρώτα το ποδόσφαιρο από τους κακούς, θα ξεκουραστει(γιατί του 'τυχε και βαριά δουλειά) και μετά θα σώσει το μπάσκετ.

Εικόνα kostas alsoupoli

Θεωρητικα θα πρεπει να καλεσει ο εισαγγελεας τον κυριο Φυσσα και να δωθουν εξηγησεις...
Υποθετω οτι και ο Σπανος και ο Αγγελοποθλος θα πρεπει να του κανουν μηνυση για συκοφαντικη δυσφημηση..
Αναμενουμε με ενδιαφερον τις εξελιξεις επι του θεματος και ελπιζω να μην υπαρξει καμια συγκαλυψη.

Εικόνα Romain

Αυτό ειναι το σωστό.
Όταν ομως ο ανακριτής ειναι τόσο hypersensitive μόνο για μια ομαδα, ειναι λίγο δύσκολο να γυρίσει 180 μοίρες.

Για να δούμε αν θα βρεθεί ανακριτής να καλέσει το μπουμπούκι τον Δημητράκη για τις επιθέσεις στους διαιτητές της Ευρωλίγκας? Στους Έλληνες διαιτητές το κάνει σε κάθε δύσκολο για την ομαδα του αγώνα. Και δεν τρέχει τίποτα.

Εικόνα red7neck

Φύσσα πατώνειιιιιιιιιις?

Εικόνα mikele7

κε ΑΝΑΚΡΥΤΑ θα καλεσεις τωρα το ΦΥΣΣΑ να απολογηθει σαν
κατηγορουμενος;για διασπορα ψευδων ενορκων καταθεσεων,
που μπορουν να προκαλεσουν σοβαρα επισοδεια;

Εικόνα vagio

Διαβαζοντας την τελευταια προταση, μου ερχεται τελειως αυθορμητα να σε συμπληρωσω λεγοντας:
Σας γαμαω βαζελια!
Μερικες φορες γινομαι αθυροστομος..

Εικόνα Romain

Αν δεν ητσν ρουφιάνος δεν θα είχε τα απαραίτητα προσόντα για να προσληφθεί σαν υπάλληλος του Γιαννάκη.
Παρόμοια προσόντα εχει και ο προπονητής, αλλα και ο αλλος υπάλληλος, αυτος που κρίνει τις φάσεις στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Ο Βαρούφας. Ο οποίος ηταν στον ανακριτή Ανδρεάδη και μόλις είδε τον Γιάχο μπροστά του τα έχασε.

Ακόμα μια απόδειξη του τρόπου που ο Αλαφουζος χρησιμοποιεί τους υπαλλήλους ειναι οι μύνησεις πέρυσι του Κωνσταντίνου ( του νταή- Χαχαχα) στους μισούς διαιτητές της Σούπερλιγκας.

Εικόνα REDNYC

BY THE WAY, SWSTOS GIA TIS GYNAIKEIES FYLAKES...NA PAEI NA VREI TON FILIPIDH, GIATI STIS ANTRIKES THA GOUSTAREI POLY KAI DEN LEEI....

Εικόνα REDNYC

GIA NA MHN AFHNEI TON KATHE TYXARPASTO O SPANOS NA PAIZEI ME TO ONOMA TOY KAI ME TO ONOMA TOY ATROMHTOY, THA PREPEI NA DWSEI ENA GERO MATHIMA STON FYSSA-ROUFA KAI NA TOU KANEI MIA WRAIA MINISOULA GIA SYKOFANTIKH DISFIMISH. APLA PRAGMATA. O KATHE MALAKAS PAEI KAI KATATHETEI OTI GOUSTAREI..ELEOS DHLADH... SE LIGO THA POINIKOPOIISOUN KAI TA DOKARIA...

Εικόνα REDHERAKLIO

Η πλάκα είναι ότι με απόφαση της "κόκκινης" ΕΠΟ αυτός ο Τάκης Φύσσας, έλυνε και έδενε στην εθνική Ελλαδας για χρόνια....ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΣΙΧΑΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

Εικόνα jimakos

Κανονικά, ο Σπανός και ο Αγγελόπουλος πρέπει να τον σκίσουν τον Τακη. Να του γαμίσουν όποια τρύπα του 'χει μείνει αγάμητη.

Εικόνα lefteris sl

τζιμυ μην την ψαχνεις φιλε δεν υπαρχει,ο τελευταιος λαγος αγαμητος αγνοειται.

Εικόνα lefteris sl

Εσυ θες να μην γινει τιποτε δηλαδη με αυτο το παραδειγμα,ο τακης ειναι γνησιο παιδι της πουστιας και της πουτανιας,γνησιος βαζελος με το στομα ανοιχτο και την πουτσα στο ατριχο κορμι του.Φυσα ρουφα ερχεται μωρη αδερφη.

Εικόνα KYTHNOS 7

Όλες οι τρύπες φίλε είναι καλυμμένες... Έχουμε φροντίσει απανταχού Ολυμπιακοι τόσα χρόνια... Κάθε χρόνο τον στοκαρουμε για τα καλά...