ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΠΟΥ ''ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΖΕΙ''



Επίσημη καταμέτρηση εισιτηρίων στο ματς-φιέστα Ολυμπιακός-Καλλονή την Κυριακή που μας πέρασε, από το site της Superleague. 31.343 εισιτήρια.
 

 
Το βάζουμε πρώτο πρώτο, επειδή υπάρχουν κάποια πουτανάκια της δημοσιογραφίας, όπως ο ''Γιάννης Αυλακιώτης'' στο site του πρώην ''Πρασινοφρουρού'' της ''ΠΡΑΣΙΝΗΣ'' Βασίλη Παπαθεοδώρου, που μας λένε άλλα.
 
Μην ακούτε όσα διαδίδουν οι γνωστοί κύκλοι της διαπλοκής, ότι δηλαδή υπήρχαν πολλά άδεια καθίσματα στο «Καραϊσκάκη» παρότι είχαν μοιραστεί δωρεάν προσκλήσεις στα μισά σχολεία του Πειραιά. Το γήπεδο ήταν κατάμεστο. 35 χιλιάδες είχε μέσα και 35 χιλιάδες απ’ έξω. Το λένε το koulouri και ο Σάββας.
 
Τα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού για το φετινό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκαν. Πάλι από το site της Superleague, βλέπουμε το γενικό μέσο όρο εισιτηρίων του. 18.297 εισιτήρια.
 

 
Περυσινός μέσος όρος εισιτηρίων του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, από το ίδιο site. 17.909 εισιτήρια.
 

 
Πάμε τώρα να κάνουμε μαθήματα αριθμητικής επιπέδου Δημοτικού. Ποιος αριθμός είναι μεγαλύτερος, ο ''17.909'' ή ο ''18.297'';
 
ΕΤΣΙ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΡΕ ''ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΕΣ''; ΜΕ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΡΙΑΚΗ) ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ;
 
Στους δύο παραπάνω πίνακες, παρατίθενται νούμερα και για τις άλλες μεγάλες ομάδες. Ο ΠΑΟΚ από τις 12.751 εισιτήρια έχει πέσει στις 10.547, ενώ ο ΠΑΟ από τις 9.307 εισιτήρια βρίσκεται στις 7.879. Στα περυσινά συμπεριλαμβάνονται και οι αγώνες play off, την ώρα που ο ΠΑΟ έχει να δώσει εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας την Κυριακή, οπότε τα φετινά τους νούμερα δεν είναι οριστικά. Σε κάθε περίπτωση όμως, το ερώτημα παραμένει.
 
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ''ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ'';
 
2 χρόνια τώρα ρωτάμε και απάντηση δεν παίρνουμε...
 
Y.Γ. 1 Όπως έχουμε δει, ο περυσινός μέσος όρος εισιτηρίων του ΠΑΟ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ήταν 9.075 εισιτήρια. Για να δούμε τι θα γράψει το κοντέρ την Κυριακή. Η μείωση ως τώρα ξεπερνάει το 13%...
 
Υ.Γ. 2 Δεν λέμε ότι ''είμαστε μια χαρά με τις 18.297 εισιτήρια μέσον όρο στο Καραϊσκάκη''. Μακάρι να είχαμε 28.000 εισιτήρια μέσο όρο στο πρωτάθλημα. Όπως έχουμε πει όμως σε πολλά άρθρα, έχουμε περάσει αντίστοιχες καταστάσεις και στο παρελθόν και μάλιστα πολλές φορές. Τη σεζόν 1996-97, στο πρώτο πρωτάθλημά μας μετά τις 9 πέτρινες σεζόν, είχαμε μέσο όρο 16.935 εισιτήρια...

Σχόλια

Εικόνα kostas alsoupoli

Συμφωνω με τον Σπυρο και τον Σαββα,ολοι μας μπαινουμε λιγο αργοπορημενα στο γηπεδο αλλα αυτο συμβαινει σχεδον σε ολα τα προηγμενα ευρωπαικα γηπεδο που οι φιλαθλοι απολαμβανουν την μπυρα τους κτλ εξω απο το γηπεδο και συζητουν μεταξυ τους και οι κερκιδες γεμιζουν με την εναρξη του αγωνα...

Εικόνα Spiros Legend

Θέλω να μας πούνε οι φίλοι που πάνε συστηματικά γήπεδο το εξής:Ισχύει αυτό που βλέπω στην ΤV,ότι ο κόσμος έρχεται πολύ αργά στο γήπεδο,δηλαδη 5 λεπτά πριν τη σέντρα η εικονα ειναι απογοητευτική,αλλά μέχρι και το 20λεπτο έχει αλλάξει πολύ,πυκνώνει αρκετά ο κόσμος,καμία σχέση με λίγο πριν τη σέντρα,απο όπου βγάζουν φωτογραφίες και τις ανεβάζουν στα μπουρδελοsites τους και ξερνάνε όλα αυτά και σου λένε ορίστε και η απόδειξη...Αυτό παρατηρώ τα τελευταία χρόνια,ειδικα στα παιχνίδια με μικρομεσαίες ομάδες έχω την εντύπωση ότι έρχονται μέχρι το ημίχρονο,κάνω λάθος? Σε αυτόν τον στηπού που έγραψε αυτά στο sdna να ευχηθώ τα καλύτερα,πόρτα και απο τον ΟΑΕΔ,χαρτομάντηλα στα φανάρια και ύπνος σε χαρτόκουτο σε κάποιο στενό γύρω απο την Ομόνοια...Μια-δυο φορές τον είχα διαβάσει στην αρχή,αλλά το έκοψα ως επικίνδυνο για την υγεία μου,όπως και γενικώς το site,πολύ αραιές επισκέψεις,το συνιστώ και σε συμπάσχοντες σύγγαυρους...

Εικόνα savvas gridlock

Εγώ φέτος με διαρκείας είναι ζήτημα να έχω μπει σε 5 ματς εγκαίρως μέσα. Όλο κάτι γίνεται και μπαίνω αργοπορημένος. Ναι, κάνα δεκάλεπτο μετά την έναρξη του ματς, οι κερκίδες έχουν πολύ μεγαλύτερη πυκνότητα από ότι ένα δεκάλεπτο πριν αρχίσει. Είμαστε της τελευταίας στιγμής.

Εικόνα Spiros Legend

Οκ,ευχαριστώ Σάββα.Έτσι εξηγείται το θέμα με τα δήθεν φουσκωμένα εισιτήρια που δίνει ο Ολυμπιακός.Εγώ μετράω με το μάτι τον κόσμο προς το τέλος του ημιχρόνου για σιγουριά,τότε πράγματι αντιστοιχεί στους αριθμούς που δίνει η Παέ.Αλλά οι ΑΡΔαίοι βάζουν φωτογραφίες και βίντεο με τον μισό κόσμο την ώρα που μπαίνουν οι παίκτες μέσα,για να πείσουν τα αιγοπρόβατα ότι πάλι άδειο είναι το Καραισκάκη...Πρυτάνεις και πανεπιστήμονες στην διαστρεύλωση και στην εικονική πραγματικότητα,και να έχεις και τους δικούς μας να παπαγαλίζουν τις μαλακίες τους...

Εικόνα Red Dragon

Τους αποκαλουμε απογονους του Γκεμπελς αλλα πραγματικα πλεον ο Γκεμπελισμος εχει αποκτησει αλλες διαστασεις.Να προσθεσω και εγω οτι ισχυει 100% οτι μεταα το ξεκινημα του ματς ο κοσμος ειναι πολυ περισσοτερος και να αναφερω κατι.Κατα την διαρκεια της φιεστας καποιος λοβοτομημενος στο συγκεκριμενο σαιτ που χρηματοδοτειται με δανεια απο τον λαθρεμπορα εγραφε οτι το γηπεδο δεν γεμισε.Ποσο φελος πρεπει να ειναι καποιος για να γραψει τετοια ηλιθιοτητα.Πηραν τα διανοητικα αναπηρα οντα καποια πλανα κανα 20λεπτο με μισαωρο πριν αρχισει το ματς και στο πρωτο πενταλεπτο καναν καποια print screen απο το βιντεο της νοβα και μετρουσαν καποια αδεια καθισματα σε συγκεκριμενες θυρες και κατεληξαν στο τελος οτι δυσανασχετησε ο κοσμος.Καμια φυσικα φωτο κατα την διαρκεια της φιεστας οπου μην ξεχναμε το ματς αρχισε στις 7 ο κοσμος επινε τις μπυρες του απο τις 5 και τελικα εφυγε απο το γηπεδο στις 10 και.
Τοσο γκεμπελισμο ουτε ο μεντορας τους ο Γιοζεφ.

Εικόνα Spiros Legend

Πολύ σωστός,την είδα κι εγώ αυτήν την πουστιά που κάνανε με τη φιέστα,τα δε σχόλια απο κάτω ελεγαν,λογικό είναι να είναι μισοάδειο,τι να πάνε να δούνε...Δεν πίστευα στα μάτια μου,η φωτογραφία ήταν με ντάλα ήλιο!Εδώ βάφτισαν από μόνοι τους Φιέστα το ματς με Λεβαδειακό οι ΑΡΔ και έλεγαν μόνο 18.000 κόσμο στην φιέστα κατάκτησης τίτλου,έτσι αυθαίρετα...Ό,τι και να πεις,όσο και να τους βρίσεις,είναι ελάχιστο μπροστά στις αλητείες που κάνουν,δεν έχουν τίποτα πάνω τους,ίχνος τσίπας και ανδρισμού...

Εικόνα Red Dragon

Οπως το γραφεις.Κανανε print screen σε συγκεκριμενο πλανο με νταλα ηλιο μιση ωρα πριν την εναρξη του ματς.Εχουν πλεον αναγαγει τον Γκεμπελισμο σε επιστημη και απο κατω εμμισθα λοβοτομημενα οντα ο καθενας με 20 λογαριασμους να βελαζει και να μην βλεπει με αυτα και με αυτα οτι προπερσι η ομαδα τους ηταν εβδομη στο -38,περσι τεταρτο στους -25 και φετος παλι με διψηφια διαφορα και εχουν να κανουν νικη στην Ευρωπη μια 5ετια και φετος τερματισαν 3 θεσεις πανω απο την τελευταια θεση του Γιουροπα Λιγκ.Οπως το ειπες.Ιχνος τσιπας...Οταν τελειωσει και αυτη η ιστοριουλα δεν βλεπω να μενει για πολυ ανοιχτο.Ηδη ξεκινησαν αγωγες εναντιον του λαθρεμπορα απο μεριας διαιτητων και θα ακολουθησουν φυσικα και αλλες.

Εικόνα vagio

Εγω ειμαι αντικειμενικος ομως, και στα αντικειμενικα σαιτ που διαβαζω, λενε συχνα πυκνα οι αντιολυμπιακοι θαμωνες πως η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δινει ψευτικα στοιχεια για τεισιτηρια. ΚΑΙ η σουπερ λιγκ το ιδιο. Τα οποια οπως καταλαβαινεις, ειναι λιγοτερα.

Εικόνα kg

ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΣ!

ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ....ΕΣΝΤΙΕΝΕΕΙΚΟΙ..ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ?
---------------------------------------------------------------------------------------------
ΥΓ,RESPECT ΣΤΟΝ ΒΛΑΧΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΟ ΠΟΛΟ

ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΗΔΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ 8 ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!!!!!! ΣΤΟ 23 ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΑΣΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ

Ο ΔΕΡΒΙΣΗΣ.............ΑΠΕΣΥΡΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ!!!!!!!

ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ............ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ......Η ΣΕΛΙΔΑ!

Εικόνα nissios

Πλάκα κάνει, αδερφέ. Ξινό του το βγάλατε του ανθρώπου. Διάβασε και τ' άλλα σχόλια παρακάτω. Όλοι δικοί μας είμαστε, μη βαρούτε.

Εικόνα REDNYC

RE VAGIO, SKEPSOY LIGO TI GRAFEIS: H KATHE OMADA PLIRWNEI FORO STO KRATOS STA EISITHRIA POY KOVEI. NOMIZEIS OTI EINAI TOSO MALAKES STHN PAEI NA PLHRWNOYN FORO STO KRATOS PERISSOTERO APO AYTO POY PRAGMATIKA ANALOGEI?

TO ANTITHETO EXW DEI NA GINETAI GIA NA PLIRWSEI MIA OMADA LIGOTERO FORO EPI TWN EISPRAXEWN... ALLA MIA OMADA NA THELEI NA PLIRWSEI MEGALYTERO FORO ETSI GIA NA MHN LENE OI APENANTI, SORRY, DEN TO EXW DEI....
FILIKA PANTA...

Εικόνα vagio

Αδερφέ, προφανώς και ειρωνεύομαι τους σκατοκεφαλους και αγαμητους βαζελοτουρκους.

Εικόνα REDNYC

AAAA, KALWS, SYGNWMH ADELFE...DEN TO EPIASA... :-)

Εικόνα Spiros Legend

Κι εγώ αυτό κατάλαβα,ότι μας τσιγκλάει ο vagio για να μπινελικώσουμε και λέω,ελπίζω να μην νομίζει κανένας ότι αναφέρομαι σε αυτόν,σε βαζελόγαυρους άλλων sites και γενικώς εκεί έξω λέω ότι παπαγαλίζουν...Καμιά φορά στον γραπτό λόγο συμβαίνουν αυτά.

Εικόνα savvas gridlock

Ψεύτικο όνομα πατρός δίνουν αυτοί στις δουλειές τους.

https://www.youtube.com/watch?v=xcdhxA1cd0A

Εικόνα CVRED

Ο μέσος όρος μας, μπορεί να συγκριθεί με μέσους όρους σε πολύ μεγαλύτερα πρωταθλήματα απο το δικό μας. Φυσικά και είναι μικρός αριθμός για τον Θρύλο, αλλά αν λάβουμε υπ' όψιν την παγκόσμια οικονομική κατάσταση, ο κόσμος που βρίσκεται κοντά στην ομάδα αυξάνεται.
ΑΡΔ τι λέει ρε; Όλα καλα ρε σάπιοι με τη φιέστα; Ματώσατε;

Εικόνα apostolos gaganis

Στην Ιταλία τα γήπεδα είναι μονίμως μισογεμάτα. Το ίδιο και στη Γαλλία. Στην Ισπανία και στις μικρομεσαίες ειδικά ομάδες, το ίδιο. Στην Πορτογαλία, χειρότερα. Μόνο στη Μ. Βρετανία και στη Γερμανία έχουμε γεμάτα γήπεδα, για κατανοητούς λόγους.

Αυτός ο...απολαυστικός Αυλακιώτης πάλι, εμένα Σιβιρέδειε με διασκεδάζει... Δεν ξέρω αν αιτία είναι κι αυτή η φατσούλα ( δικιά του; ) στο avatar που χρησιμοποιεί, με την ασχήμια, το χαζοχαμόγελο, τα τεράστια γιαλιά και τα...αφεστώτα ώτα. Ο,ΤΙ και να γράψει εναντίον μας ( ή...σχεδόν Ο,ΤΙ ), δεν μπορώ να του κακιώσω. Αδύνατον. Με κάνει και γελάω... Ίσως γιατί κατά βάθος τον έχω κι εγώ γραμμένο γωνία οσχέου και δεξιάς μηροβουβωνικής πτυχής μου...

Εικόνα red apple

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΜΑΣ