Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ



Μετά τα χθεσινά, μαθαίνουμε σήμερα καινούρια πράγματα.
 
Με την κατάθεση του στις 10 Μαρτίου, υπέδειξε τους Γεωργέα, Καλαϊτζίδη, Καφέ , που πήγαν στον ανακριτή  στις 23 Μαρτίου και στις 24 του ίδιου μήνα αντίστοιχα, ενώ ο Καφές πήγε στις 11 Μαΐου στην Ευελπίδων.
Διαβάστε την κατάθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη, που ουσιαστικά έδειξε τους τρεις προαναφερθέντες μάρτυρες και κατέθεσε ως μέλος της κατασκευαστικής "Δικέφαλος ΑΕ" , τονίζοντας ότι δεν είναι διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ.


 
Εστιάζουμε εδώ.
 

 
Βλέπουμε λοιπόν ότι στην κατάθεση του Μελισσανίδη στηρίχθηκε το κατηγορητήριο εναντίον ΚΑΙ του ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ για το ματς Ολυμπιακός-Βέροια του Ιανουαρίου του 2013.
 
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΟΤΙ ''Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΤΑΔΕ ΜΑΤΣ ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE, ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ'', ΘΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ.
 
Σωστά; Λογικά αυτό προκύπτει. Εκτός κι αν υποθέσουμε πως ο ανακριτής Ανδρεάδης είναι ΕΠΙΟΡΚΟΣ και εξυπηρετεί συμφέροντα. Προχωράμε όμως, γιατί το καλύτερο είναι αλλού.
 
Με την κατάθεση του στις 10 Μαρτίου, υπέδειξε τους Γεωργέα, Καλαϊτζίδη, Καφέ , που πήγαν στον ανακριτή  στις 23 Μαρτίου και στις 24 του ίδιου μήνα αντίστοιχα, ενώ ο Καφές πήγε στις 11 Μαΐου στην Ευελπίδων.
 
Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΥΠΕΔΕΙΞΕ 3 ΜΑΡΤΥΡΕΣ. ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΕΛΗ ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΙΣ 11 ΜΑΙΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ; ΠΩΣ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΥΟ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΤΟ ΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΦΕ;
 
Φανταστείτε τώρα όλα αυτά να γίνονταν ανάποδα. Να κατέθετε ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ στον ανακριτή πως ένα ματς των ΠΑΟ-ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ήταν στημένο, να υποδείκνυε ως μάρτυρες ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, εκ των οποίων ο ένας να τον διέψευδε κατηγορηματικά, τα δικόγραφα των κατηγορητηρίων εις βάρος του Αλαφούζου-Μελισσανίδη-Σαββίδη να διέρρεαν αποκλειστικά σε ΜΜΕ που χρηματοδοτεί ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ και να ασκούνταν διώξεις με αυτά τα ''στοιχεία''. Τι θα διαβάζαμε άραγε για ''το γαύρο, την ομάδα του συστήματος, που ελέγχει και τους δικαστές''; Τώρα γιατί δεν διαβάζουμε κάτι τέτοιο; Mήπως γι'αυτό;

Σχόλια

Εικόνα anderson

Σας τα είπα; Θα πάω κι εγώ να καταθέσω. Θα πάω ως "Εχων ενασχόληση με το ποδόσφαιρο εδώ και 30 χρόνια δια της παρακολουθήσεως από κάθισμα κερκίδος, πριν από αυτό, από τσιμέντο ή και όρθιος και ενίοτε από οικιακής συσκευής ονόματι τηλεόραση". Επίσης έχω γεωστρατηγική θέση στην απορρόφηση καφέ κατά την διάρκεια του αγώνος, που με κάνει έμπειρο και όμορφο ώστε να τα πω όπως έγιναν.
Μου είπε λοιπόν αυτός ο άλλος και του είπα ότι χθες άλλος μπου είχε πει πως αυτό που είχε πει αυτός, δεν ίσχυε γιατί είχα μάθει πως ο εκεί ήρθε και μου την είπε. Στεγνά.
Μετά του λέω ότι αυτό δεν πρόκειται να περάσει έτσι και μου λέει ότι αυτό που του είπα ήταν αιτία για να τα πει. Τα καλάντα. Σε μη προκαθορισμένη μέρα και ώρα.
Αυτά έχω να καταθέσω και πέραν αυτού τίποτε άλλο.
Ουφ. Ξαλάφρωσα.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ωραίος!

Εικόνα DoctorRED

εγω θα σταθώ και στο άλλο... στην αρχή της κατάθεσης του λέει:

"Είμαι 35 χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου, από το 1992 έως το 1995 ήμουν πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ και σήμερα είμαι μέλος της κατασκευαστικής εταιρείας "Δικέφαλος ΑΕ", η οποία έχει αναλάβει να κατασκευάσει το γήπεδο της ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια.
Όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο πάντα υπήρχε παρασκήνιο και πάντα ευνοούνταν οι μεγάλες ομάδες, αλλά από το 2010 και μετά η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί ξεπερνά κάθε προηγούμενο."

Ας μας απαντήσει λοιπόν ο τίγρης, πως πήρε τα πρωταθλήματα η ΑΕΚ το 1989, 1991, 1992, 1993?? Μήπως τα πήρε με το παρασκήνιο που, όπως δήλωσε, λειτουργούσε και τότε?

Εικόνα Chief Bromden

Αναρωτιέται στην κατάθεση του ο Μελισσανίδης με ποια ιδιότητα επισκέφτηκε ο Μαρινάκης τον Ζωγράφο στο νοσοκομείο!!!
Ας μας απαντήσει ο τίγρης με ποια ιδιότητα ο ίδιος έπαιρνε τηλέφωνα τον Ζωγράφο πρίν και μετά από τους αγώνες της ΑΕΚ και με ποια ιδιότητα μιλάει σε συνεντεύξεις τύπου για λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΚ...

Ο Μαρινάκης κατονόμασε ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης στον Ζωγράφο τον Μελισσανίδη, τα ίδια ακριβώς κατέθεσε και ενώπιον του αθλητικού εισαγγελέα Σιμιτζόγλου.
Η μαρτυρία Μελισσανίδη που όπως αποδείχτηκε στηριζόταν σε μαρτυρίες παιχτών που στην συνέχεια τον διέψευσαν έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από την μαρτυρία του Μαρινάκη;

Εικόνα savvas gridlock

Αμπράβο. Ο Μαρινάκης δεν έχει καμιά δουλειά λέει να επισκεφθεί το Ζωγράφο, αλλά ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ, έχει δουλειά να τηλεφωνεί κάθε τρεις και λίγο σε μέλος της ΚΕΔ. Μιλάμε για την ντροπή του Πειραιά τώρα.

Εικόνα Red Dragon

Οπως εγραψα και στο αρθρο με τις καταθεσεις των Καφε και Καλτσα...

Και βαση της καταθεσης αυτης με αυτα τα τρομερα αδιασειστα στοιχεια στοιχειοθετηθηκε κατηγορια(δεν χρειαζεται να δουμε την καταθεση του αλλου λαθρεμπορα γιατι θα ειναι αντιγραφη των οσων λεει ο καταδικασμενος σε συκοφαντικη δυσφημιση Σαγονιας).

Για να καταλαβει καποιος ποσο κατευθυνόμενη είναι η ολη ιστορία.
Ο Μελισσανιδης κατεθεσε στις 10 Μαρτιου.Επελεξε 3 μαρτυρες.Ο Καλαιτζιδης κατεθεσε στις 23 του μηνα και ο Γεωργεας την επομενη.Οι υπολοιποι οπως και ο Καφες κατεθεσαν αργοτερα δηλ στις 11 Μαιου.Το πορισμα εκδοθηκε πριν τις καταθεσεις των πολλων πριν ακομα καταθεσει ο ενας απο τους τρεις που κατανομασε ο ανακριτης.Οταν ενας μαρτυρας καταθετει κατι και ονοματιζει 3 ατομα πως γινεται ο ανακριτης να καλει μονο τους 2 και οχι τον τριτο που καταγγελεται οτι ηταν παρον στο περιστατικο ,βγαζει ενα πορισμα βαση του οποιου εισηγειται διωξη και μετα καλει τον τριτο δηλ τον Καφε.Πως γκενεν αυτο?

Ειναι να φρικαρει κανεις ή οχι?Ποιος να βγαλει απο το μυαλο μας οτι αυτος ο ανακριτης δεν ειναι μερος ολου αυτου που εχει στηθει μετα και τον επιορκο Κορεα?

Εδω διαβασαμε οτι θα πανε αυτοι που εχουν καταδικαστει,που χρωστανε χρηματα στην Uefa και θα απευθυνθουν σε αυτη και θα ζητησουν να παρεμβει.Και τι θα της πουν ρε νουμερα?Ελατε να απολαυσετε το σοου που εχουμε στησει που 2 υπαλληλακια στειλαμε(Φυσσας,Γεωργεας) και ξεμπροστιαστηκαν και οι 2 ψευδομαρτυρες?Αυτα θα πειτε?Διαβαζουμε απο το αρδακι τον Βεργη οτι κατι τετοιο εγινε και με την Μεταλιστ και την Φενερ.Να χτυπας το κεφαλι σου με ολες αυτες τις μ@λακιες που συνεχιζουν να αναπαραγουν.Να συγκρινουν ολο αυτο το ξεφτιλικι που βλεπουμε και να το τσουβαλιαζουν με τις υποθεσεις των Φενερ και Μεταλιστ οπου τους πιασανε στα πρασα,υπηρξαν συγκεκριμενες κατηγοριες,αποδεικτικα στοιχεια(βιντεο κλπ) και φυσικα πρωτα τιμωρηθηκαν απο την αθλητικη δικαιοσυνη.

Δεν ξερω τι αλλο απομενει να δουμε σε αυτη την υποθεση.Εχει εξοργιστει ο κοσμος.

Εικόνα apostolos gaganis

M΄αρέσει που σπρώχνεις τη φαντασία μας να οργιάζει... Και το κάνεις συχνά... Τώρα όσον αφορά τη γνωστή εικόνα στο τέλος της ανάρτησης, νομίζω πια ότι το ΄΄ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ΄΄ είναι πλεονασμός. Φτάνει το ΄΄ΑΛΗΤΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ΄΄. Εκείνοι ΞΕΡΟΥΝ ποιούς εννοείς...

Εικόνα Falcon7

Σωστά Απόστολε, γιατί μόνο δημοσιογράφοι δεν είναι αυτοί οι τύποι. Απλά και μόνο ΑΛΗΤΕΣ και ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ...