Η ''ΔΙΚΗ'' ΚΑΙ Ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ



Μετά τις ''σοκαριστικές'' αποκαλύψεις του βόθρου που λέγεται ''ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ'' για το Ζωγράφο,
 
 
ας δούμε και την αλήθεια, μέσα από κείμενα ''αντικειμενικών'' δημοσιογράφων. Αρχικά του Βαγγέλη Μπραουδάκη,
 
Την ίδια ημέρα, επιπλέον, επικοινωνούνται οι συρραφές από ηχητικές υποκλοπές, οι οποίες αναρτήθηκαν στο youtube το περασμένο Σάββατο και αφορούν τα όσα κουβεντιάζει σε ανοικτή ακρόαση στο τηλέφωνο, ενόσω οδηγεί, ο Χριστόφορος Ζωγράφος, ο υπεύθυνος των ορισμών διαιτητών στην ΚΕΔ. Εμφανώς καταγεγραμμένες από κοριό τοποθετημένο στο αυτοκίνητό του (από τον περασμένο Οκτώβριο έως και πρόσφατα όπως συνάγεται από τα συμφραζόμενα) και πασίδηλα μονταρισμένες ?ήτοι, αποσπάσματα από συνομιλίες και όχι ολόκληρες...
Υποκλοπές απολύτως παράνομες προκειμένου να αναμεταδοθούν και αναξιόπιστες ως υλικό, αφού οι συζητήσεις έχουν παραποιηθεί. Καλές για να συντηρούνται θόρυβος και εντυπώσεις, ανούσιες και άχρηστες για οτιδήποτε παραπάνω (μια σοβαρή έρευνα από εισαγγελέα)...
 
εν συνεχεία της σημερινής GOAL NEWS
 
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal», τα επίμαχα CD με όσα λέει ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, είχαν σταλεί πριν από έναν μήνα σε δικαστικό λειτουργό, όμως αυτός δεν προχώρησε σε κάποια ενέργεια.
Ο λόγος, είναι πως τα έκρινε προϊόν παράνομης υποκλοπής και τα επέστρεψε, αφού θα μπορούσε να τα εξετάσει μονάχα αν προέκυπταν από άρση τηλεφωνικού απορρήτου κατόπιν εισαγγελικής εντολής.
ADVERTISEMENT
Ο λόγος, είναι πως τα έκρινε προϊόν παράνομης υποκλοπής και τα επέστρεψε, αφού θα μπορούσε να τα εξετάσει μονάχα αν προέκυπταν από άρση τηλεφωνικού απορρήτου κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

 
και τέλος του Κώστα Καίσαρη.
 
Ερώτηση: Πώς είναι δυνατόν να αποστέλλονται στα χέρια της δικαιοσύνης προϊόντα υποκλοπής που έγινε χωρίς την άδεια του εισαγγελέα; 
Τζίφος. Πέντε μήνες έγραφε ο κοριός τον Ζωγράφο κι ούτε μία συνομιλία με μέλος της εγκληματικής οργάνωσης δεν πιάσανε. -Observer
 
Ο Ζωγράφος προαναγγέλλει προσφυγή στη Δικαιοσύνη και μηνύσεις-αγωγές εναντίον του ΣΚΑΙ, κάτι που ήδη έχουν κάνει άλλοι διαιτητές, όπως ο Σπάθας. Για την πορεία και την τύχη αυτών των αγωγών θα αφιερώσουμε προσεχείς αναρτήσεις (''πλημμύρισε'' το Internet από ''πρόθυμους'' να μας ενημερώσουν δημοσιογράφους...). Ως τότε, συμπαραστεκόμεθα στο Ζωγράφο που κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του δίχως να κατηγορηθεί κανείς (μάλλον του'ρθε να αυτοκτονήσει και αυτοτραυματίστηκε...) και φωνάζουμε κι εμείς μαζί του
 
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΓΙΓΑΝΤΑ ΖΩΓΡΑΦΟ.
 
Φυσικά, ούτε κουβέντα για το ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΚΟΡΙΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΔΙΧΩΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΔΕΙΑ, όπως και για το ΠΟΙΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΟΪΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΕΒΛΗΘΗΣΑΝ, οι ''δημοσιογραφάρες'' που ''πρωτοστατούν στις αποκαλύψεις για την εγκληματική οργάνωση στο χώρο του ποδοσφαίρου''...

Σχόλια

Εικόνα REDNYC

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΙΣΧΗ - ΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!

ΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΙΚΟΙ: Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ!

Εικόνα MIKE.A

Εγω ξερω οτι αυτα τα "οντα" το εχουνε παραξηλωσει και ειναι τοσο παθιασμενα που στο τελος μπορει να μπλεξουν με κανενα που να μην χαμπαριαζει και να τους κυνηγαει με κανενα πιστολι! Η να βαλει κανενα "καλοπαιδο" απο αυτους που καθαριζουν και την μανα τους για 1000 ευρω για να κανει την δουλεια του! Δεν υπερβαλω οταν βαζουνε ακομα και παρανομα κοριους σε αυτοκινητα και δεν υπερβαλω γιατι κοντευω πια 60 χρονων και εχω ακουσει, διαβασει, αλλα και δει ( εστω ενα-δυο) πολλα περιστατικα το που μπορει να φτασει ενας ανθρωπος οταν τον φερουν στο αμην!
Πρωτα πρωτα εδω δεν μιλαμε για ΕΥΠ που να το κανει κατοπιν εντολης εισαγγελεα η υπουργου η πρωθυπουργου η και εγω δεν ξερω... Ασχετα που και οι ξεφτυλισμενοι της ΕΥΠ το κανανε μονο σε μερικα προσωπα και οχι σε οσους γενικα ασχολουντε με το ποδοσφαιρο αφου ενας ειναι ο στοχος! Τουλαχιστον ομως ειχαν τον νομο με το μερος τους! Αυτοι εδω τα μουνοπανα απο που και ως που; Ποιος τους εμποδιζει επειτα αν ο Ζωγραφος και ο καθε Ζωγραφος που εχει και την ιδιωτικη του ζωη εκτος την επαγγελματικη να λεει στο τηλεφωνο αλλα πραγματα και επειτα να τον εκβιαζουν ζητωντας του και λεφτα! Αν τα πραγματα αργοτερα (και δεν μιλαω στο επαγγελματικο) γινουν πιο σοβαρα και φοβουμενος μην εχει προβληματα μεσα στην οικογενεια του, αν λοιπον τα παρει στο κρανιο ο Ζωγραφος και ο καθε Ζωγραφος, ποιος θα τον εμποδισει να τους την κανει για καλα επειτα ειτε ο ιδιος ειτε οπως ειπα παραπανω να πληρωσει καποιους! Και δεν νομιζω οτι ειναι υπερβολη αυτα που λεω!
Τωρα πως διαολο αυτος ο εισαγγελεας η οποιος δικαστικος ητανε οταν του πηγανε τις κασετες πριν απο ενα μηνα, πως διαολο ξαναλεω δεν αρχισε διωξεις εναντιον τους την αλλη μερα! Να δουμε θα τις εβαζαν στο ιντερνετ ο πουσταρας ο σιαγωνιας (απο τα τσιμπουκια εχει μεγαλωσει το σαγονι του αλλωστε το λεει και η επιστημη της σεξολογιας), να βλεπαμε λοιπον θα τα βγαζανε στην φορα; Επειδη μαλλον δεν φοβηθηκαν να το κανουν μηπως καποιος ισχυρος ειναι απο πισω ωστε να μην τους ακουμπησει ο εισαγγελεας; Γιατι σε αλλο ανεπτυγμενο κρατος τωρα θα ητανε μεσα κιολας η πουσταρα ο πρωην πρασινοφρουρος αλλα και ο σιαγωνιας!

Εικόνα Kaine

Σε κάθε άλλη χώρα της Ευρώπης θα είχαν μπουκάρει εν ώρα εκπομπής και θα του είχαν περάσει τα βραχιόλια επί τόπου. Πάντως, στη συγκεκριμένη περίπτωση, μου κάνει εντύπωση το ότι δεν κουνιέται φύλλο. Δεν μιλάμε για μένα ή τον δίπλα, μιλάμε για τον Ολυμπιακό που υποτίθεται έχει μια άλφα δυναμική να ασκήσει πιέσεις (για να γίνουν τα αυτονόητα και νόμιμα). Ψυχραιμία, πολλά θα δούμε και θα ακούσουμε ακόμα.

Εικόνα KYTHNOS 7

Παίδες βλέπω μια ηρωική έξοδο γενικότερα του ψυχακια με το πουστο-καναλο του!!!!

Και εξηγώ :Έχει ένα κανάλι που είναι καταχρεωμενο (όπως και η κωλο-ομαδα που διοικεί), στο οποίο απ ότι φαίνεται έχουν ξεκινήσει διάφοροι οικονομικοί έλεγχοι για τα δάνεια του!!! Προσπαθώντας λοιπόν να παραπλανήσει την κοινή γνώμη και γνωρίζοντας ότι κάποια στιγμή θα τον πάρουνε χαμπάρι, μπαίνει στο ποδόσφαιρο, διοικοντας τη συγκεκριμένη κωλο-ομάδα.
Στη συνέχεια για να εντείνει την παραπάνω παραπλάνηση, ανοίγει μέτωπο με τον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό, μπας και καταφέρει να συσπειρωσει τα ζωαδια σε μορφή λαγών δίπλα του!!!
Η μνημονιακη ρητορική του κωλο-καναλου του φυσικά απ ότι φαίνεται γίνεται με διάφορα αντικρισματα, μήπως και αποφύγει τους ελέγχους, αλλά και για την επιπλέον χρηματοδοτηση του μέσω θαλασσοδανειων (ειδικά την εποχή που οι τράπεζες διασοζονται μέσω ΔΝΤ και ΕΚΤ, με τον λαό να ματώνει για τη χρηματοδοτηση αυτή).
Έτσι λοιπόν το αντι-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μέτωπο αυξάνεται από μεριάς του, ειδικά την περίοδο που φαίνεται ότι η μνημονιακες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ - ΝΔ χάνουν αισθητά τη δυναμική τους!!!

Μέσα σε όλα αυτά έχει υποσχεθεί MEDIAκη κάλυψη σε άλλα δύο λαμογια που κατά την περίοδο των μνημονιων έχουν ανοίξει αλισβερισι με τις τότε κυβερνήσεις. Αγορές - πωλήσεις κρατικών επιχειρήσεων σε τιμή κάτω του κόστους!! Φυσικά μιλάω για τον Ρώσο και τον γατούλη!!!

Όλοι μαζί πλέον μπαίνοντας στο ποδόσφαιρο, κάνουν συμμαχία και με πρόσχημα την κάθαρση (?), προσπαθούν να συσπειρωσουν κόσμο γύρω τους, ανοίγοντας πόλεμο στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τον πρόεδρο του, γνωρίζοντας ότι επειδή ο Ολυμπιακός είναι παντοκρατορας τα τελευταία χρόνια, είναι πολύ πιασαρικο να τα βάζεις μαζί του.
Φυσικά όλα τα παραπάνω γίνονται γιατί προσπαθούν να καλύψουν τις βρωμιες τους με το δημόσιο τα προηγούμενα χρόνια, σε περίπτωση που κάποιος τολμήσει να θίξει τις επιχειρηματικες λαμογιες τους. Μέσα σε όλα αυτά καλό είναι να αναφέρουμε ότι ο Μαρινακης δεν έχει κανένα απολύτως πάρε δώσε με το δημόσιο, ως εφοπλιστής, άρα δεν έχει ανάγκη τη συνεργασία καμίας κυβέρνησης, σε αντίθεση με την "αγία τριάδα" (επίκαιρο λόγω τριημέρου) των παραπάνω λαμογιων.

Γι αυτό εκτός του ότι τους ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ, πρέπει να τους ρίχνουμε κι εμείς κανένα καυλι, για να μοιραστούμε την απόλαυση (ποδοσφαιρικά πάντα μιλάω)!!!!!

Εικόνα Red Dragon

Οπως γραφει ο Μπαμπης αποψε...

Πάμε και στα «απαγορευμένα» του Ζωγράφου. Βγήκαν τα δισκάκια, στήθηκε το «κατηγορητήριο», έγινε η φασαρία και μετά μάθαμε ότι τα δισκάκια επιστράφηκαν ως προϊόν παράνομης ηχογράφησης από τον Εισαγγελέα. Η δουλειά (μας) όμως είχε γίνει. Και ρωτάω με το φτωχό μου το μυαλό: δεν πρέπει κάποιος να αρχίσει να ρωτάει πώς και ποιος έγραψε τα δισκάκια αυτά;

Επισης...

Η ομοσπονδία δεν πρόκειται να αντικαταστήσει τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ και μάλιστα προτίθεται να καλύψει και τα έξοδα της υπόθεσης καθώς ο Ζωγράφος αναμένεται να περάσει στην αντεπίθεση σε νομικό επίπεδο. Ήδη σχεδιάζονται οι πρώτες κινήσεις.Mόλις γίνει αυτό θα ξεκινήσουν και έρευνες για το ποιος διοχέτευσε τα cd και ποιος προχώρησε στην υποκλοπή των συνομιλιών.

Για να δουμε θα το συγκαλυψουν και αυτο το σκανδαλο.Η εκτοξευση λασπης καλα κρατει(τωρα θα παιξει πχ η ¨κασετα¨ με τους εξυγιαντες της ΕΠΣ Θεσσαλιας,γελανε και οι πετρες).Μια η υποθεση που στηριζεται σε ενα ματσο καταδικασμενους,ψευδομαρτυριες με τις οποιες γελανε και οι πετρες.μια η ιστορια με την πιεση απο καταδικασμενους δημοσιογραφους με αφεντικα λαθρεμπορες σε ανθρωπους για να ψευδομαρτυρησουν και τωρα διαβαζουμε οτι εφτασαν στο αρρωστημενο σημειο ολα αυτα τα σκουπιδια να βαλουν κοριους για να παρακολουθησουν ενα ανθρωπο(ποιος ξερει αν δεν το εχουν κανει και αλλου) και μετα απο 6-7 μηνες παρακολουθησης δεν προεκυψε καμια συνομιλια με κανενα παραγοντα και πουθενα δεν γινεται αναφορα για ευνοια καποιας ομαδες.Καμια αναφορα απο τους βοθρους του μπ@υρδελοσταθμου του κοντοστουπου λαθρεμπορα,καμια αναφορα στο βοθροσαιτ με τα π@υτανακια.
Πλεον πρεπει να τους ξεσκισουν τα ραμματα.Αγωγες απο διαιτητες και απο οσους εμπλεκονται στην υποθεση που ξεκινησαν.Να απολογηθουν και να γνωστοποιηθουν τα στοιχεια των ελεεινων αρδ και οσους κρυβονται πισω απο αυτες τις υποθεσεις και να αναλαβει η δικαιοσυνη.
Εχουν γινει πραγματικα επικινδυνοι.

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

φήμες λένε ότι ο Ζωγράφος πηγαίνοντας για το αυτοκίνητό του,συναντήθηκε με αδέσποτο λοστό και άρχισε να χτυπάει με μανία το κεφάλι του πάνω στον λοστό,με μοναδικό βρώμικο σκοπό να ενοχοποιήσει γνωστό εκπρόσωπο κατασκευαστικής εταιρίας ο οποίος συμπτωματικά τον είχε καλέσει δύο φορές στο κινητό του για να τον ρωτήσει τι γνώμη είχε για το τραγούδι με το οποίο θα συμμετείχε η Ελλάδα στη Γιουροβίζιον.

Εικόνα anderson

Μπορεί να το επιβεβαιώσει και αυτόπτης μάρτυρας αυτό που λες, Αλεξ, ενόρκως. Γεωργέας λέγεται...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Έτσι, μόλις είχε δει το fight club και, εμφανώς επηρεασμένος, προέβη σε τέτοιους αυτοβανδαλισμούς.

Εικόνα savvas gridlock

Και μετά καθίσανε όλοι αυτοί μαζί και είδανε τη ''Δικαίωση'' στο MEGA, ένα σίριαλ που συγκλονίζει.