Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΟΡΕΑ-ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ



Μετά την απόφαση επιβολής περιοριστικών όρων στο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, πολλοί ζητάτε να γράψουμε νέο άρθρο για το τι μέλλει γενέσθαι. Τα έχουμε πει όλα εδώ.
 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΑΡΑΜΙΚΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ή ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ, ΕΝΩ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ ΣΕ ΔΙΚΗ. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΑΝΔΡΕΑΔΗ, ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ.
 
Επειδή όμως πολλοί αερογάμηδες Ολυμπιακοί έχουν αρχίσει να λυγίζουν από την προπαγάνδα των αντιολυμπιακών μούλων, στη λογική ''δεν μπορεί, για να λένε όσα λένε κατά του Μαρινάκη, κάτι θα έχει κάνει, κάπου θα έχει λερωμένη τη φωλιά του'', ας κάνουμε μία σύνοψη της ουσίας της υπόθεσης, για να δούμε το πόσο διάτρητο είναι το κατηγορητήριο. Αντιγράφουμε από το εξαιρετικό sfyrigmata.blogspot.com.
 
Μέχρι και στοιχηματικός αναλυτής (αλήθεια ποιος πιστοποιεί ότι κάποιος έχει αυτή την ιδιότητα;) επιστρατεύθηκε για να αποδείξει ότι τάχα κάτι δεν πήγε καλά στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Βέροια. Ετσι κατέθεσε ότι  είχε υψηλό τζίρο το όβερ… Αραγε παρουσίασε στοιχεία στον ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη ή απλά τα είπε όλα προφορικά και ο ανακριτής τα δέχθηκε και τα έβαλε στο κατηγορητήριο;
Πάντως, η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, στο σκεπτικό για την αθώωση της Βέροιας, του δίνει την κατάλληλη απάντηση:  «Δίδει (σ.σ. ο στοιχηματικός αναλυτής ντε) μεν κάποια στοιχεία σχετικά με τον εκτός ΟΠΑΠ «λάιβ» στοιχηματισμό για τον επίμαχο αγώνα, στο «όβερ 2,5», εν τέλει όμως καταλήγει στο συμπέρασμα ότι o στοιχηματικός τζίρος του συγκεκριμένου αγώνα είναι, κατά τον ίδιο, «ικανοποιητικός». Εξάλλου είναι αξιοσημείωτο ότι για τον επίμαχο αγώνα δεν προκύπτει η ύπαρξη σχετιικής αναφοράς της UEFA - BFDS (“Betting Fraud Detection System” = Σύστημα Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης), περί ύποπτου στοιχηματισμού, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν, αλλά και εσχάτως με άλλους αγώνες για τους οποίους ο παραπάνω διεθνής οργανισμός συντάσσει και αποστέλλει στις εν Ελλάδι Αρχές σχετικές εκθέσεις – αναφορές.είναι αξιοσημείωτο ότι για τον επίμαχο αγώνα δεν προκύπτει η ύπαρξη σχετιικής αναφοράς της UEFA - BFDS (“Betting Fraud Detection System” = Σύστημα Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης), περί ύποπτου στοιχηματισμού, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν, αλλά και εσχάτως με άλλους αγώνες για τους οποίους ο παραπάνω διεθνής οργανισμός συντάσσει και αποστέλλει στις εν Ελλάδι Αρχές σχετικές εκθέσεις – αναφορές».
 
Συνέντευξη στην εκπομπή "Δίκη στον ΣΚΑΪ" παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας Αλέξης Καλογέρης. "Όταν το σκορ ήταν 3-0, ένας συμπαίκτης μου, μου είπε: "Τι κάνεις, ρε μαλ.... Πρέπει να χάσουμε με 3-0", ανέφερε μετά από δυο και πλέον χρόνια για το ματς Ολυμπιακός-Βέροια που έγινε το 2013. Ομως, δεν θυμόταν τίποτα από τα βασικά. 
1) Ο Καλογέρης με χαμόγελο απάντησε ότι δεν θυμάται ποιος συμπαίκτης τον είπε μαλ...
2) Ξέχασε ακόμη και ποιοι, κάποιες μέρες μετά το ματς, συζητούσαν στα αποδυτήρια τι τους είπε δήθεν ο Λαναρής στο ημίχρονο του προαναφερόμενου αγώνα. Στην ανάπαυλα του αγώνα ο ίδιος δεν ήταν, επειδή οι αναπληρωματικοί έκαναν προθέρμανση στην ανάπαυλα.
Απίθανα πράγματα...

Γελάνε και οι ίδιοι με τις... αποκαλύψεις
 

 
Σύμφωνα με πληροφορίες πρώτος για το ματς Ολυμπιακός-Βέροια 3-0, που έγινε τον Ιανουάριο του 2013, κατέθεσε ο Μελισσανίδης.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και πρώην της Βέροιας Νίκος Γεωργέας.
Το ίδιο ισχύει και για τον Καλαϊτζίδη, πρώην προπονητή της Βέροιας και νυν του Αρη (αλλά όχι για πολύ), και σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο Αρβανιτίδης σκοπός του ήταν να τον εμποδίσει να πάρει τον Αρη, επειδή ενδιαφέρεται ο αδερφός του.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Καλογέρης, πρώην παίκτης της Βέροιας και νυν του Αρη, ο οποίος πήγε στον γραφείο του Ανδρεάδη, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο της ΑΕΚ Χάρη Γρηγορίου.
Η κατάθεση του Καλογέρη έκανε… ρεκόρ. Οι πληροφορίες διέρρευσαν με ταχύτητα αστραπής!!! Σύντομα θα γίνει και φέιγ βολάν αφού θα διαρρεύσει και εγγράφως.
Αυτά για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.
 
***Γιατί ο Γεωργέας το θυμήθηκε μετά από δυο χρόνια;
***Ποιοί άλλοι κατέθεσαν στο ίδιο μήκος κύματος με τους Καφέ, Καλτσά και σε αντίθεση με τους Γεωργέα, Καλαϊτζίδη
***Ο Μαρινάκης δεν καλείται από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για τον απλό λόγο ότι δεν προκύπτει εμπλοκή του
Κατέρρευσαν τα πάντα... Οι καταθέσεις του Παντελή Καφέ και του Νίκου Καλτσά, ο οποίος από το καλοκαίρι θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, «αδειάζουν» τις αντίστοιχες του Γεωργέα της ΑΕΚ, και του Καλαϊτζίδη, νυν τεχνικού του Αρη και τότε της Βέροιας. Για την ακρίβεια είναι εκ διαμέτρου αντίθετες!
Οι Καφές και Καλτσάς υποστηρίζουν ότι κανείς δεν τους είπε ότι πρέπει να είναι 3-0 ο αγώνας της ομάδας τους με τον Ολυμπιακό, ο οποίος έγινε τον Ιανουάριο του 2012. Μάλιστα ο Καλτσάς κατέθεσε πως ο Γεωργέας, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 49' του έλεγε στον πάγκο πόσο καλή ομάδα είναι ο Ολυμπιακός! Αυτό κι αν είναι ηχηρό... χαστούκι.
Σύμφωνα με όσα είχε πει ο Νίκος Γεωργέας, πλην του ιδίου, και ο Παντελής Καφές ζήτησε να γίνει αλλαγή επειδή είχε ζητηθεί από τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας να χάσουν με 3-0. Όμως, υπογραμμίζουμε ότι ο Καφές κατέθεσε ότι στην διάρκεια της ανάπαυλας βρισκόταν στον χώρο του μασάζ και δεν άκουσε από κανέναν να ζητάει από τους συμπαίκτες του να χάσουν το παιχνίδι με 3-0 ούτε κανείς του ανέφερε κάτι σχετικό. 
Σε κόντρα με τους ισχυρισμούς του Γεωργέα και του Καλαϊτζίδη, οι οποίοι είναι στο... ίδιο μήκος κύματος, έρχονται και οι καταθέσεις των ποδοσφαιριστών της Βέροιας Κοτταρίδη, Αμαραντίδη, Παυλίδη, Τζημογιάννη, όπως επίσης και του φροντιστή Θανάση Βούλγαρη αλλά του γυμναστή Αναστάσιου Τυφλίδη. Όλοι έχουν κάνει ένορκες καταθέσεις τους ενώ ήταν και αυτόπτες μάρτυρες στα αποδυτήρια!
Αυτά για να βγάζει ο καθένας τα συμπεράσματά του…
Σκευωρία σε όλο της το μεγαλείο...

 
Αργύρης Λίβας (Νομικός εκπρόσωπος της Βέροιας στη σημερινή εκδίκαση, στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, της υπόθεσης για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό το 2013): «Τι πιο λογικό ήταν ο Γεωργέας να βγει και να τα καταγγείλει τότε και είναι η χρονιά που έπεσε η ΑΕΚ. Γιατί να μην το κάνει για να τιμωρήσει τη Βέροια και να βοηθήσει την ΑΕΚ να σωθεί; Σαφέστατα θα έπρεπε να κληθούν Καλαϊτζίδης, Γεωργέας για να πουν γιατί απέκρυψαν τα γεγονότα που ισχυρίζονται. Αυτοί είναι στο απυρόβλητο και εμείς με αυτά τα γεμάτα ελλείψεις στοιχεία είμαστε εδώ. Εμείς πιστεύουμε ότι δεν έχει γίνει τίποτα. Οι κατήγοροι πρέπει να είναι σίγουρα κατηγορούμενοι. Αυταπόδεικτα ελέγχονται πειθαρχικά. Είχαν υποχρέωση βάσει του άρθρου 17 να τα καταγγείλουν μέσα σε 6 μήνες. Δεν βλέπω όμως και από τον κ. ανακριτή μέσα στις καταθέσεις των δύο εύλογες ερωτήσεις, γιατί το καταγγέλλουν τώρα. Είναι αυταπόδεικτο ότι αυτές οι καταθέσεις είναι ελαττωματικές. Γιατί συνέχισαν σε αυτή τη ‘‘βρόμικη’’ ομάδα. Σας επαναλαμβάνω ότι ο Γεωργέας μπορούσε τότε να σώσει την ΑΕΚ το 2013».
 
Ο Γεωργέας, νυν παίκτης της ΑΕΚ, κατέθεσε πως δήθεν ο Λαναρής ζήτησε στο ημίχρονο από τους παίκτες της Βέροιας να χάσουν με 3-0 από τον Ολυμπιακό. Ο δε Καλαϊτζίδης πως έστειλε τον Λαναρή να του είπε ο ίδιος στους παίκτες (σ.σ. όμως σε παρακάτω κομμάτι μπορείτε να διαβάσετε πως άλλοι κατέθεσαν πως ο γενικός αρχηγός της Βέροιας τους ζήτησε να κρατήσουν τον… γαύρο) και πως οι Γεωργέας, Καφές του ζήτησαν αλλαγή.
Για την κατάθεση του Γεωργέα το σκεπτικό της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας αναφέρει τα εξής: «Επομένως, ακόμη και αν θεωρηθεί πως όσα καταθέτει παραπάνω ο μάρτυρας αυτός είναι αληθή, δεν θα μπορούσε, ως ποδοσφαιριστής, να προσμετρηθεί στους 3 κατ’ ελάχιστον εμπλεκόμενους ποδοσφαιριστές, που, όπως έχει ήδη αναφερθεί, θα απαιτούνταν για την ενδεχόμενη κατάφαση της ευθύνης της διωκόμενης ΠΑΕ, διότι, πρώτον, αυτός φέρεται να εναντιώθηκε αμέσως στο φερόμενο προκαθορισμό του τελικού αποτελέσματος και δεύτερον, εφόσον αντικαταστάθηκε και έπαψε να αγωνίζεται ενόσω ακόμη το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0), δεν θα μπορούσε επ’ ουδενί να εκληφθεί ως αναμιχθείς στον προκαθορισμό του αποτελέσματος με σκορ 3-0, αφού η επιταγή του Κανονισμού για εμπλοκή στο αδίκημα περισσότερων από δύο ποδοσφαιριστών, επιβάλλει, σύμφωνα με τη λογική, οι ποδοσφαιριστές αυτοί να αγωνίστηκαν και να συνέβαλαν με πράξεις ή/και με παραλείψεις τους στη διαμόρφωση του προκαθορισμένου αποτελέσματος».
«Καταπέλτης» είναι το σκεπτικό και για τον Καλαϊτζίδη:  «Ο μάρτυρας λοιπόν αυτός δεν μπορεί να επιβεβαιώσει, ως αυτήκοος και αυτόπτης, τον προηγούμενο (Ν. Γεωργέα), αφού δεν ήταν παρών στα αποδυτήρια όταν ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας φέρεται να εισήλθε σε αυτά και να μετέφερε στους ποδοσφαιριστές το μήνυμα του Προέδρου της, για ήττα με συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων. Στο ότι το παραπάνω μήνυμα ανακοινώθηκε εν τέλει στους ποδοσφαιριστές, ο μάρτυρας αυτός καταλήγει συμπερασματικά από τη συμπεριφορά δύο ποδοσφαιριστών της ομάδας του, τους οποίους κατονομάζει (Γεωργέα και Καφέ), καθώς και από το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα»
Για τους Γεωργέα, Καλαϊτζίδη έχει κι άλλα: «Όμως οι δύο αυτές μαρτυρικές καταθέσεις (Ν. Γεωργέα και Δ. Καλαϊτζίδη), διαψεύδονται από τον παραπάνω κατονομαζόμενο πρώην ποδοσφαιριστή της διωκόμενης ΠΑΕ, Παντελή Καφέ, ο οποίος στην από 11-5-2015 ένορκη κατάθεσή του ενώπιον του ως άνω Ανακριτή κατέθεσε επί λέξει, μεταξύ άλλων και τα εξής : «Στο τέλος του ημιχρόνου επειδή είχα νιώσει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, αμέσως μετά το τέλος του ημιχρόνου πήγα στο χώρο του μασάζ για να με βοηθήσει ο φυσιοθεραπευτής και παρέμεινα εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια του ημιχρόνου.  Επομένως δεν έγιναν αντιληπτά από εμένα όσα αναφέρουν στις καταθέσεις τους οι κ. Καλαϊτζίδης και Γεωργέας. Όταν εγώ βγήκα στον αγωνιστικό χώρο ζήτησα από τον προπονητή μου να με αντικαταστήσει
επειδή το ως άνω πρόβλημα παρέμενε και ο προπονητής μου με αντικατέστησε».
Άλλωστε, όπως προκύπτει από το σχετικό Φ.Α., η αντικατάσταση του ποδοσφαιριστή Π. Καφέ, ο οποίος έφερε τη φανέλα με τον αριθμό 16, έγινε στο 67ο λεπτό, δηλαδή ενώ είχε ήδη αγωνιστεί περίπου κατά τη μισή χρονική διάρκεια του 2ου ημιχρόνου και όχι «λίγο αργότερα» από την αντικατάσταση του Ν. Γεωργέα, όπως ανακριβώς κατέθεσε ο Δ. Καλαϊτζίδης στην πιο πάνω ένορκη εξέτασή του, ενώ, όπως καταθέτει ενόρκως ο Π. Καφές, η αντικατάστασή του αυτή οφειλόταν στον τραυματισμό του και όχι στον φερόμενο εκνευρισμό του από τη γνώση του για τον προκαθορισμό του αποτελέσματος. Πέραν όμως αυτού, οι μάρτυρες Ν. Γεωργέας και Δ. Καλαϊτζίδης διαψεύδονται και από τους μάρτυρες που έδωσαν τις ανωτέρω οκτώ (8) προσκομισθείσες μετ’ επικλήσεως ένορκες βεβαιώσεις, ενώπιον των πιο πάνω αναφερθεισών συμβολαιογράφων Βεροίας και Αιγίου.
 
Η σκευωρία κατέρρευσε. Μπορεί να μην αναφέρεται έτσι στο σκεπτικό της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, όμως αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από τις μαρτυρικές καταθέσεις. Ο νυν παίκτης της ΑΕΚ Νίκος Γεωργέας και ο νυν τεχνικός του Αρη Δημήτρης Καλαϊτζίδης κατέθεσαν για το ματς Ολυμπιακός-Βέροια, ματς που έγινε τον Ιανουάριο του 2013 αλλά οι καταθέσεις τους στον Ανδρεάδη έγιναν μετά από δυο χρόνια, σύμφωνα με τις οποίες στο ημίχρονο του αγώνα ο γενικός αρχηγός της ομάδας Γιώργος Λαναρής. Όμως, υπάρχουν ΤΕΣΣΕΡΙΣ μαρτυρικές καταθέσεις δυο παικτών, του φροντιστή και του προπονητή αποκατάστασης που αναφέρουν όχι μόνο ότι δεν έγινε κάτι τέτοιο αλλά πως ο Λαναρής τους ζήτησε «να κρατήσουμε γερά τους «γαύρους». Ετσι η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας κατέληξε στο εξής: Επομένως, σύμφωνα με όλα όσα αναπτύχθηκαν πιο πάνω, η μεν διωκόμενη ΠΑΕ πρέπει να απαλλαγεί της πειθαρχικής κατηγορίας που της αποδόθηκε διότι η κατηγορία αυτή στερείται νομίμου βάσεως, οι δε 2ος και 3ος πειθαρχικώς διωκόμενοι (Γ. Λαναρής και Γ. Αρβανιτίδης αντιστοίχως) πρέπει να απαλλαγούν λόγω αμφιβολιών.
Αναλυτικά οι καταθέσεις που… ξετινάζουν τους Γεωργέα, Καλαϊτζίδη:
Δημήτρης Κοτταρίδης (αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Βέροιας): «Μάλιστα δε, τίποτε σχετικά δεν ανέφερε και ο συμπαίκτης μου Ν.Γεωργέας, όταν αντικαταστάθηκε στις αρχές του ημιχρόνου λόγω τραυματισμού και παρέμεινε για αρκετή ώρα στον πάγκο της ομάδας».
Δημήτρης Αμαραντίδης (βασικός στο ματς με τον Ολυμπιακό): Κανείς από τη διοίκηση και ειδικότερα ο γενικός αρχηγός Γιώργος Λαναρής, δεν μας είπε να έχουμε μειωμένη απόδοση, κατά την επιθυμία του προέδρου και ότι πρέπει να χάσουμε με 3-0. Αντίθετα ο κ. Λαναρής, μας είπε να κρατήσουμε γερά τους «γαύρους» και σιγά – σιγά, αυτοί θα εκνευρισθούν και θα τους κυριεύσει το άγχος, οπότε θα είχαμε ελπίδα να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι».
Αθανάσιος Βούλγαρης (φροντιστής της Βέροιας): «Στην ανάπαυλα ο γενικός αρχηγός Γ. Λαναρής ήταν διαρκώς μέσα στ’ αποδυτήρια, όπως κι ο προπονητής συζητώντας για θέματα τακτικής. Σε όλη τη διάρκεια του 15λέπτου δεν άκουσα τον Γ. Λαναρή (ο οποίος στεκόταν διαρκώς δίπλα μου, επιβλέποντας την αλλαγή του ιματισμού των παικτών), να ζητά από τους ποδοσφαιριστές να έχουν μειωμένη απόδοση, ούτε ν’ αναφέρει ότι η επιθυμία του προέδρου είναι να χάσει η ομάδα με σκορ 3-0.»
Νίκος Καλτσάς (ποδοσφαιριστής της Βέροιας, αναπληρωματικός στο ματς με τον Ολυμπιακό, ήδη ανακοινώθηκε η συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό): «Από κανένα συμπαίκτη μου, μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου δεν άκουσα, ότι ο γενικός αρχηγός της ομάδας Γ. Λαναρής μίλησε στα αποδυτήρια και ανέφερε ότι δήθεν είναι επιθυμία του προέδρου της ομάδας Γ. Αρβανιτίδη να έχουμε μειωμένη απόδοση στον δεύτερο (β) ημίχρονο ώστε να χάσουμε το παιχνίδι 3-0. … Ο συμπαίκτης μου Ν. Γεωργέας, αντικαταστάθηκε στο πρώτο 15λεπτο του β΄ ημιχρόνου λόγω τραυματισμού και κάθισε δίπλα μου στον πάγκο, χωρίς να μου αναφέρει τίποτα σχετικό… Ούτε ο προπονητής, ανέφερε σχετικά κάτι, για τα υποτιθέμενα γεγονότα που έγιναν στην ανάπαυλα στ’ αποδυτήρια,  ενώ αναγνώρισε ενώπιον όλων μας την ανωτερότητα του αντιπάλου μας Ολυμπιακού.»
Χαράλαμπος Παυλίδης (βασικός ποδοσφαιριστής): «Όταν ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, αποχωρήσαμε από τον αγνωστικό χώρο και πήγαμε στ’ αποδυτήρια του γηπέδου, ενώ το σκορ ήταν στο 0-0. Μαζί μας, ήταν ο γενικός αρχηγός της ομάδας Γ. Λαναρής, καθώς και ο προπονητής της ομάδας μας Δ. Καλαϊτζίδης, οι οποίοι μετά τη διακοπή βγήκαν πάλι μαζί μας στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο. Βγαίνοντας για το γήπεδο, ο γενικός αρχηγός Γ. Λαναρής, μας είπε να κρατήσουμε γερά τους αντιπάλους έτσι ώστε και κάτω από την πίεση των οπαδών τους, αυτοί θα αγχωθούν οπότε θα έχουμε ελπίδες να πάρουμε κάτι καλό από το παιχνίδι.»
Αναστάσιος Τυφλίδης (προπονητής αποκατάστασης): «Κατά το ημίχρονο ο ποδοσφαιριστής Ν. Γεωργέας μου ανάφερε ότι έχει ενοχλήσεις στο αριστερό του γόνατο από το ήδη χρόνιο πρόβλημά του. Αφού έκανα την αξιολόγηση του συνέστησα να το δει στο β΄ ημίχρονο και ανάλογα να πράξει. Επίσης ο ποδοσφαιριστής Π. Καφές μου ανέφερε και αυτός ότι είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς των ποδιών του και αποφασίσαμε αφού πρώτα για αρκετή ώρα του έκανα μαλάξεις σε αυτούς και αυτός να το αξιολογήσει στο β΄ ημίχρονο και ανάλογα να πράξει. Ενήργησα έτσι ως προς τη συνήθη πρακτική που εφαρμόζεται».
Δημήτριος Μάνος (αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά): «Κανείς δεν μου είπε να έχω μειωμένη απόδοση. Ο συμπαίκτης μου Ν. Γεωργέας, αντικαταστάθηκε στο πρώτο 15λεπτο του β' ημιχρόνου λόγου τραυματισμού και κάθισε στον πάγκο, χωρίς να μου αναφέρει τίποτα σχετικό. Μου είπε όμως, ότι ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ομάδα. Στο τέλος του αγώνα, ο προπονητής, έδειχνε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας, αναγνώρισε, την ανωτερότητα του αντιπάλου μας, Ολυμπιακού.
Νικόλαος Τζημογιάννης-Κυριακίδης (αναπληρωτικός της Βέροιας): «Ο συμπαίκτης μου Ν. Γεωργέας, αντικαταστάθηκε στο 55° λεπτό του αγώνα λόγου τραυματισμού, όπως παραπονέθηκε και κάθισε στον πάγκο μαζί με τους υπόλοιπους αναπληρωματικούς χωρίς να αναφέρει τίποτα σχετικό: Όλοι οι παίκτες που βρισκόμασταν στον πάγκο συζητούσαμε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ότι ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ομάδα και μας πίεζε ασφυκτικά. Το ίδιο έλεγε και ο προπονητής ο οποίος επιβεβαίωνε την ποιότητα των παικτών του Ολυμπιακού. Σε κανένα σημείο όσο ήμασταν στον πάγκο και μετά την διάρκεια του αγώνα ο προπονητής δεν ανέφερε σχετικά κάτι για τα υποτιθέμενα γεγονότα στο στ’ αποδυτήρια.»

Ντόρο μεγάλο έκαναν από τον Παναθηναϊκό για την είσοδο του Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ Τάκη Φύσσα στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά τη λήξη του αγώνα των «πρασίνων» με το Λεβαδειακό. Ομως, δεν ξέρουν ότι αυτό απαγορεύεται από τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου ενώ κανονικά πρέπει ο... εισβολέας να κληθεί να δώσει εξηγήσεις και στην τακτική δικαιοσύνη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ιστοσελίδων «ο Φύσσας έσπευσε να διαμαρτυρηθεί για τις αποφάσεις του διαιτητή, Δημήτρη Θάνου και το έκανε, όπως αναφέρουν, με …ιδιαίτερα οργισμένο ύφος. Απαράδεκτα τόσο το τελευταίο, όσο και ο τρόπος (σ.σ. οργισμένο ύφος) που φέρεται να μίλησε στον διαιτητή.
«Εσύ είσαι υπεύθυνος για το αποτέλεσμα. Όλη η Ελλάδα είδε το πέναλτι (σ.σ. στον Μπεργκ) εκτός από σένα. Είναι πρεμιέρα και θέλαμε να σας αντιμετωπίσουμε με καλό μάτι, αλλά εσείς μας αναγκάζετε να ασχολούμαστε μαζί σας», τόνισε ο Φύσσας, σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα, σε έντονο ύφος στον ρέφερι της ΕΠΣ Γρεβενών.
Γνωστά πράγματα αυτά. Όμως, ο αθλητικός εισαγγελέας κ. Κορέας τα βλέπει ή ασχολήθηκε μόνο μια φορά με τέτοιου είδους θέμα, το οποίο εκτός των άλλων, την προηγούμενη φορά δεν υπήρχε καν απειλή; Με βάση τα δημοσιεύματα γίνεται αντιληπτό ότι ο Φύσσας δεν ήταν και τόσο… ήρεμος. 
Αρα; Δεν πρέπει ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟ να κληθεί από την τακτική δικαιοσύνη για να δώσει εξηγήσεις και για το ύφος του, και για όσα είπε;
Παράλληλα ο Τάκης Φύσσας παραβίασε και το νέο ΚΑΠ αφού υπάρχει απαγόρευση και δεν επιτρέπεται σε κανέναν, ούτε σε παίκτες, να πλησιάζει τα αποδυτήρια των διαιτητών. Μάλιστα προβλέπονται και συγεκριμένες ποινές.
Ο διαιτητής του ματς Λεβαδειακός – ΠΑΟ 1-1 Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών) έγραψε τα παραπάνω στο φύλλο αγώνα;
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΠ

 
Ο Ατρόμητος κατέθεσε στον ειδικό ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη την εξής έγγραφη δήλωση του πρώην προπονητή της ομάδας Ρικάρντο Σα Πίντο:
«Εγώ, ο Ρικάρντο Μανουέλ Ντα Σίλβα Σα Πίντο, ενημερώθηκα από τα ελληνικά ΜΜΕ ότι ο κ. Παναγιώτης Φύσσας έκανε μια δεύτερη δήλωση.
Έτσι θέλω να κλείσω αυτό το θέμα δηλώνοντας τα εξής:
Α) Ο κ. Φύσσας συνεχίζει να επιμένει σε ένα θέμα το οποίο ποτέ δεν συνέβη και το έχω ήδη καταδικάσει. Στην προσπάθειά του, αυτός συνεχίζει να ψεύδεται και να εμπλέκει πρόσωπα (Φερνάντο Σάντος, Ρικάρντο Σάντος) με τα οποία εγώ ποτέ δεν είχα καμία συζήτηση για ένα εξωπραγματικό θέμα όπως τόνισα.
Β) Θα ήθελα να επαναλάβω ότι ήμουν, είμαι και θα είμαι ο μόνος υπεύθυνος για την ομάδα την οποία παίζει σε κάθε αγώνα και εγώ ποτέ δεν έδωσα σε κανέναν το δικαίωμα να με πιέσει ή να κάνει παρεμβάσεις στην δουλειά μου, κάτι το οποίο ποτέ δεν συνέβη στο συγκεκριμένο αγώνα ή κάποια άλλη φορά, όταν εγώ ήμουν επικεφαλής προπονητής, είτε από την Διοίκηση της ομάδας, τον Διευθυντή ή τον Πρόεδρο του Ατρομήτου.
Ρικάρντο Μανουέλ Ντα Σίλβα Σα Πίντο».
 
Στην αντεπίθεση πέρασε ο Γιώργος Σπανός. Ο πρόεδρος του Ατρομήτου πήρε την απόφαση να κινηθεί δικαστικά κατά του διευθυντή ποδοσφαίρου του ΠΑΟ Τάκη Φύσσα, καταθέτοντας μήνυση ην απόφαση να κινηθεί δικαστικά εναντίον του Τάκη Φύσσα έλαβε ο Γιώργος Σπανός, που κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.
Αιτία αποτελεί ότι ο Φύσσας έχει καταθέσει στον ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, πως ο πρώην τεχνικός του Ατρόμητου, Ρικάρντο Σα Πίντο του εκμυστηρεύτηκε πως δέχθηκε παρεμβάσεις από τη διοίκηση αναφορικά με την 11άδα, που χρησιμοποίησε στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό.
Αποτέλεσμα ήταν τόσο ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου, όσο και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Γιάννης Αγγελόπουλος αντιμετωπίζουν κατηγορίες από τον κ. Ανδρεάδη. Παράλληλα ο Σπανός, όπως διαρρέουν από τον Ατρόμητο, αναμένεται να καταθέσει και αγωγή κατά του Τάκη Φύσσα με την οποία θα ζητά αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση.
 
Απάντηση σε δημοσιεύματα που, όπως αναφέρει, γνωρίζει τους «σκοπούς που εξυπηρετούν συγκεκριμένες ιστοσελίδες οι οποίες παραθέτουν  μεθοδευμένα και στοχευμένα άρθρα και σχόλια που «επιθυμούν» να προδικάσουν τις εξελίξεις βαφτίζοντας το ψάρι κρέας  και κάνοντας αυθαίρετες και ανυπόστατες ερμηνείες για τη πτυχή της δικής μας υπόθεσης» δίνει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ατρόμητος, με αφορμή την κλήση παραγόντων της ΠΑΕ από τον ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη. Ακόμη οι Περιστεριώτες προσθέτουν ότι «κατανοούμε βεβαίως τον εύλογο πανικό που έχει πιάσει τον ψευδομάρτυρα και κοινό συκοφάντη ο οποίος μπροστά στην αγωνία του για το τσουνάμι των εξελίξεων που έρχεται σε βάρος του, εμπλέκει ξαφνικά πρόσωπα που είχε ξεχάσει στην πρώτη του κατάθεση και διαρρέει οτιδήποτε ψευδές στοιχείο για να υπερασπιστεί τον εαυτό του».
Αναλυτικά: «Επειδή καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες ανυπόστατων δημοσιευμάτων που προσπαθούν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα σε βάρος της ΠΑΕ Ατρόμητος πριν η υπόθεση μας κριθεί από τη δικαιοσύνη,  θέλουμε να γνωστοποιήσουμε  προς κάθε κατεύθυνση τα εξής:
«Η ΠΑΕ Ατρόμητος και όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας γνωρίζουν τους σκοπούς που εξυπηρετούν συγκεκριμένες ιστοσελίδες οι οποίες παραθέτουν  μεθοδευμένα και στοχευμένα άρθρα και σχόλια που «επιθυμούν» να προδικάσουν τις εξελίξεις βαφτίζοντας το ψάρι κρέας  και κάνοντας αυθαίρετες και ανυπόστατες ερμηνείες για τη πτυχή της δικής μας υπόθεσης.
Κατανοούμε βεβαίως τον εύλογο πανικό που έχει πιάσει τον ψευδομάρτυρα και κοινό συκοφάντη ο οποίος μπροστά στην αγωνία του για το τσουνάμι των εξελίξεων που έρχεται σε βάρος του, εμπλέκει ξαφνικά πρόσωπα που είχε ξεχάσει στην πρώτη του κατάθεση και διαρρέει οτιδήποτε ψευδές στοιχείο για να υπερασπιστεί τον εαυτό του.
Ίσως να φαινόμαστε  ως «εύκολος στόχος» αλλά δεν είμαστε. Και ούτε πρέπει την  σιωπή μας να την εκλάβουν ως αδυναμία. Αντιθέτως,  νιώθουμε πολύ δυνατοί γιατί ξέρουμε ότι έχουμε το δίκιο με το μέρος μας.
Απλά έχουμε ως φιλοσοφία ότι ποτέ δεν πρέπει να κάνουμε το δεύτερο βήμα πριν κάνουμε το πρώτο.
Και το πρώτο μας βήμα είναι να καταθέσουμε τα ακράδαντα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει  και να απολογηθούμε στον Ανακριτή  για την κατάθεση του «ψευδομάρτυρα» στις 5 Μαϊου.
Μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία να είστε  βέβαιοι ότι θα τοποθετηθούμε απέναντι σε αυτή τη μεθοδευμένη λάσπη εναντίον της ομάδας μας και τότε να είστε σίγουροι ότι πολλοί είναι εκείνοι που θα χάσουν τον ύπνο τους».
 
Όλα στη... σέντρα!!! – Ο μάρτυρας, το μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ Καρδίτσας, αποκαλύπτει ότι κατ’ επανάληψη «δέχτηκε ενοχλήσεις από άτομα του δημοσιογραφικού ποδοσφαιρικού χώρου ώστε να εμπλακώ είτε ως μάρτυρας, είτε ως μεσολαβητής σε άτομα ώστε να καταθέσω στον κ. Κορέα για την ανοιχτή υπόθεση που ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο» - Δείτε το σχετικό έγγραφο
***Σκόνη γίνεται η σκευωρία με τις διαδοχικές και αλλεπάλληλες αποκαλύψεις που οδηγούν σε ανατροπές δεδομένων.

 
Πράματα και θάματα… - Εγινε πρόταση από δημοσιογράφο να προσέλθει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας Μανώλης Παλάσκας ώστε να καταθέσει ως μάρτυρας στον εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα συγκεκριμένα δημοσιεύματα που προέρχονταν από τον κ. Γκαγκάτση! - Παρά την αντίθετη γνώμη του κ. Παλάσκα ο δημοσιογράφος συνεργάστηκε με πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΚ και υπάλληλο της Ενωσης και απέστειλαν με ταχυμεταφορική το σχετικό υλικό στον κ. Κορέα!!!
***Άλλη μια ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του ποδoσφαίρου, μετά την κατάθεση της Α.Τ. και του Χιού Ντάλας
***Άλλο ένα δυνατό χτύπημα για την κατάρρευση της σκευωρίας περί δήθεν  «εγκληματικής οργάνωσης»

 
 ***Γιατί γίνονταν τέτοια πράγματα; Τι θα κάνει η δικαιοσύνη; Τι θα κάνει ο κ. Ανδρεάδης;
***Πάντως, η… επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με τα απίστευτα κι όμως αληθινά!
***Ούτε στον κινηματογράφο δεν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα! Κι όμως συμβαίνουν...
***Διαβάστε ολόκληρη την ένορκη βεβαίωση
 
Εγινε πρόταση σε παράγοντα να καταθέσει ως μάρτυρας στην υπόθεση της δήθεν εγκληματικής οργάνωσης και μάλιστα με υλικό που του προσκομίστηκε!!! Πράματα και θάματα προκύπτουν από την ένορκη βεβαίωση μέλους της ΕΠΣ Καρδίτσας στον ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη. Συγκεκριμένα δημοσιογράφος εμφανίστηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και παρουσία του μάρτυρα, όπως και του προέδρου της ΕΠΣ Λάρισας Ζήση Γρηγορίου, με τον οποίο ο δημοσιογράφος «είχε περισσότερες σχέσεις» και πρότεινε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας Μανώλης Παλάσκας να προσέλθει στον αθλητικό εισαγγελέα κ. Κορέα, «προκειμένου να καταθέσει, προσκομίζοντας σχετικό υλικό-σχετικά με δημοσιεύματα που εκείνη την περίοδο είχαν αναρτηθεί στο διαδίκτυο και στον τύπο».
Μπορεί ο κ. Παλάσκας να αρνήθηκε, όμως η κίνηση έχει σημασία, όπως σημασία έχει, πάντα σύμφωνα με την ένορκη βεβαίωση του μέλους του ΔΣ της ΕΠΣ Καρδίτσας, ότι «τα εν λόγω δημοσιεύματα προέρχονταν από τον κ. Γκαγκάτση, ο οποίος ασφαλώς τα συνέτασσε ανεξάρτητα από τον κ. Παλάσκα και την ΕΠΣΚ. Το γεγονός αυτό προκύπτει ότι δημοσιεύματα με το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο είχαν προηγουμένως τεθεί στη δημοσιότητα, φέροντας την υπογραφή του κ. Γκαγκάτση».
Ομως, τα εντυπωσιακά (αν προτιμάτε τα απίστευτα κι όμως αληθινά που και στην περίπτωση αυτή ανατρέπει τα δεδομένα) δεν σταματούν εδώ. Το μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ Καρδίτσας στην ένορκη βεβαίωση, η οποία συντάχθηκε στις 8 Μαϊου, υποστηρίζει ότι παρά την αντίθετη γνώμη του Παλάσκα ο δημοσιογράφος σε συνεργασία με πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Καρδίτσας και έναν υπάλληλο της ίδιας Ένωσης απέστειλαν με ταχυμεταφορική το σχετικό υλικό στον κ. Κορέα. 

 
ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ GOAL
ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΟΥ
 
Πριν από 3 ημέρες γράφαμε για το Nο 1 ζητούμενο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που είναι η... σοβαρότητα. Aυτή απαιτείται, αλλά δυστυχώς... αναζητείται τόσο στις υποθέσεις που αφορούν τη διοίκηση και τους θεσμούς του ελληνικού ποδοσφαίρου, όσο και στα καυτά θέματα για τα οποία έχει πλέον επιληφθεί η δικαιοσύνη. Θέλετε αποδείξεις περί του λόγου (MOY) το αληθές;
Mπαίνουμε στην τελική ευθεία της ανακριτικής διαδικασίας για την περιβόητη «εγκληματική οργάνωση» και η... απομυθοποίηση της ιστορίας ξεκίνησε και θα κρατήσει για τα καλά από ό,τι φαίνεται . H κατάθεση της A.T. -πρόκειται για τη... διάσημη φίλη τού πρώην προέδρου της Bέροιας, Γιώργου Aρβανιτίδη -όχι μόνο δεν αποτελεί ΠΛEON τεκμήριο ύπαρξης της «οργάνωσης», αλλά έχει μετατραπεί σε πραγματικό ΦIAΣKO! Kι αυτό αφού με την τελευταία κατάθεσή της ουσιαστικά ανατρέπει τα πάντα, ενώ καθ΄ ομολογία της στον Aνακριτή φέρεται να καθοδηγήθηκε, στα όσα αρχικά είχε πει, από αθλητικό συντάκτη!!! Aπό πού και ως πού, όμως, ένας δημοσιογράφος παροτρύνει μια κυρία να πει συγκεκριμένα πράγματα για μια υπόθεση αλλά και ποια η θέση τού Aνακριτή Aνδρεάδη σε αυτό;
Eιλικρινά, είναι για να αναρωτιέται κανείς ποιοι είναι οι «ευαγγελίζοντες» την κάθαρση και σε τελική ανάλυση ποια μέσα χρησιμοποιούν. Kαι συγχρόνως να απορεί με ποιο σκεπτικό και με ποιες μεθόδους σφετερίζονται την εξουσία στη... Nέα εποχή τού ποδοσφαίρου. Tο σίγουρο είναι πως αν δεν υπάρξει σοβαρότητα, δεν θα ακουμπήσουμε την αλήθεια και θα υπάρχει ο κίνδυνος να κατηγορούνται άνθρωποι από... ελαφρές ως «καθοδηγούμενες» καταθέσεις, απλώς για να τους «καδράρουν», για να τους βάλουν στο... πλαίσιο του κατηγορούμενου.
Aυτός πάντως που έρχεται σαν καταπέλτης είναι ο Xιου Nτάλας. H στήλη, λοιπόν, αποκαλύπτει σήμερα την πλήρη κατάθεση του Σκωτσέζου στον Aνδρεάδη, ο οποίος όχι μόνο καθαρίζει την όποια... σκόνη είχαν σηκώσει οι δήθεν αποκαλύψεις του αλλά και δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησής του από κανέναν.
Aπό τα γραφόμενα στα MME, τι είχε μείνει μέχρι τώρα στο μυαλό της ποδοσφαιρική «κοινωνίας» μας για τον Nτάλας; 1ον) Oτι η διαιτησία Σπάθα στο Aστέρας-Oλυμπιακός δεν ήταν ένα απλό ανθρώπινο λάθος, 2ον) Oτι τον «έκοψαν» από τους ορισμούς των διαιτητών, 3ον) Oτι έχει φρίξει από την εικόνα της ελληνικής διαιτησίας. Tίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει, σύμφωνα τουλάχιστον με την κατάθεσή του, που παρουσιάζουμε...
EΛΛHNIKH ΔHMOKPATIA
ΠPΩTOΔIKEIO AΘHNΩN
ειδικό ανακριτικό τμημα n.4022/11
Πρώην Σχολή Eυελπίδων, Kτίριο 6, Γραφείο 227 T. K.: 113-62
ΕΚΘΕΣΗ ΕΝΟΡΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑ
Στην Aθήνα σήμερα, Πέμπτη 21 Mαΐου 2015 και ώρα 2:51 μ.μ., ενώπιον του Aνακριτή του N. 4022/11 Γεωργίου Aνδρεάδη, Προέδρου Πρωτοδικών, και της Γραμματέως Παναγιώτας Aθανασοπούλου, εμφανίστηκε ο μάρτυρας (όνομα) HUGH (επίθετο) DALLAS.
Eπειδή διαπιστώσαμε στο σημείο αυτό ότι ο μάρτυρας αγνοεί την ελληνική γλώσσα και ομιλεί την αγγλική, προσλάβαμε ως διερμηνέα την ΓKOTΣH KΩNΣTANTINA, που γεννήθηκε στην Aθήνα, η οποία δεν εμπίπτει σε κάποια από τις περιπτώσεις του άρθρου 234 του K.Π.Δ. ούτε και έχει άμεσο ή έμμεσο συμφέρον από την έκβαση της υποθέσεως και η οποία ορκίστηκε επί του Eυαγγελίου, κατά το άρθρο 236 KΠΔ, ότι θα κάνει ακριβή και πιστή μετάφραση των ερωτήσεών μας και των απαντήσεων του μάρτυρα.
Στη συνέχεια ο μάρτυρας, ερωτηθείς διά της διερμηνέως, απάντησε ότι ονομάζεται (όνομα) HUGH (επίθετο) DALLAS του Jackob και της Margaret, γεννημένος στο Lanark στις 26-10-1957, κάτοικος Σκωτίας - Motherwell, είναι σύμβουλος, κάτοχος του υπ' αριθμ... διαβατηρίου των Aρχών της Bρετανίας. Oρκίστηκε στο Iερό Eυαγγέλιο, κατά τα άρθρα 218 παρ.1 και 219 του Kώδικα Ποινικής Δικονομίας, και κατέθεσε τα ακόλουθα:
EPΩTHΣH:Ποια ήταν τα καθήκοντά σας ως αρχιδιαιτητή στη Super League και ποια η άποψή σας, με βάση την εμπειρία που αποκομίσατε έως σήμερα, σχετικά με το επίπεδο και τις ικανότητες των Eλλήνων διαιτητών;
O ρόλος μου εδώ στην Eλλάδα είναι να εκπαιδεύω και να εξελίσσω τους διαιτητές. Oταν ήρθα στην αρχή, στα καθήκοντά μου ήταν στα 7-8 πρώτα ματς ο ορισμός των διαιτητών. Eνας από τους λόγους που με έφεραν εδώ ήταν να προσπαθήσω να βελτιώσω τις προδιαγραφές των διαιτητών. Στην Eλλάδα, στη Σούπερ Λιγκ, έχουμε 29 διαιτητές, κάποιοι από αυτούς είναι στην κορυφαία κατηγορία και όσο κατεβαίνουμε προς τα κάτω, όπως συμβαίνει και σε άλλες χώρες, αλλάζει η ποιότητά τους.
EPΩTHΣH: Δεχθήκατε παράπονα από διαιτητές για πιέσεις που τους ασκούνται από παράγοντες ομάδων;
Δεν δέχτηκα ποτέ σχετικά παράπονα από τους διαιτητές.
EPΩTHΣH: Mετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Aστέρας Tρίπολης- Oλυμπιακός, την 1.11.2014, από δημοσιεύματα προκύπτει ότι ασκήσατε έντονη κριτική στον διαιτητή του αγώνα, Hλία Σπάθα, και στους βοηθούς του, αναφέροντας ότι τα σφάλματα στα οποία υπέπεσαν «δεν μπορεί να είναι απλά λάθη», ενώ διαφωνήσατε και με τη βαθμολογία του παρατηρητή του αγώνα, που ήταν πάνω από 8 και δεν συνεπαγόταν την τιμωρία τους, εκφράζοντας την πρόθεσή σας για αυστηρή τιμωρία τους. Tι έχετε να πείτε για τα παραπάνω, τι σας οδήγησε να προβείτε στην αυστηρή αυτήν κριτική και ποια η άποψή σας για τις εκθέσεις των παρατηρητών;
Kατά τη συνάντηση του Aυγούστου, πριν ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος, είχαμε ένα σεμινάριο πριν από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου και είπα σε όλους τους διαιτητές ότι αν έδιναν και δεύτερη κίτρινη κάρτα, πρέπει να είναι ξεκάθαρη η κάρτα αυτή, δηλαδή θα πρέπει να είναι πιο ευέλικτοι με τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και όχι τόσο αυστηροί. Aυτόν τον στόχο είχε η κριτική μου, αλλά η κριτική μου δεν ήταν μόνο για τον κ. Σπάθα, αλλά και για άλλους διαιτητές και βοηθούς διαιτητών. Ποτέ δεν είπα ότι ο κ. Σπάθας έπρεπε να τιμωρηθεί για την παραπάνω διαιτησία του. Δεν είναι στα καθήκοντά μου η τιμωρία των διαιτητών, αλλά η επιμόρφωσή τους. Eνα από τα πράγματα που ήθελα να αλλάξω στην Eλλάδα ήταν η νοοτροπία να τιμωρούν τους διαιτητές και να αλλάξει η τιμωρία των διαιτητών. Aν ο διαιτητής κάνει σε έναν αγώνα λάθος, δεν θα τον τιμωρήσουμε, αλλά θα τον προσέχουμε. Aν όμως επαναλαμβάνει τα λάθη σε περισσότερα παιχνίδια, τότε θα πρέπει να τον βγάλουμε από τους αγώνες προκειμένου να τον εκπαιδεύσουμε και πάλι ή τον βάζουμε σε αγώνες χαμηλότερου επιπέδου. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, διαφωνώ με τον βαθμό που έβαλε ο παρατηρητής τόσο στον διαιτητή όσο και στους βοηθούς του. Iδίως για τον διαιτητή θεωρώ ότι ήταν λάθος η δεύτερη κίτρινη κάρτα που έδωσε. Θεωρώ ότι υπάρχει θέμα και με τους παρατηρητές και γι' αυτό αντικείμενο της δουλειάς μου είναι και η εκπαίδευση και των παρατηρητών. Tην επόμενη αγωνιστική περίοδο έχω ζητήσει να υπάρχουν δυο παρατηρητές, ένας παρατηρητής στο γήπεδο και ένας παρατηρητής που θα βλέπει τον αγώνα στην τηλεόραση. Oι δύο αυτοί παρατηρητές θα συζητούν μεταξύ τους και θα βαθμολογούν τους διαιτητές του αγώνα. Eχουμε πολλούς παρατηρητές στην Eλλάδα και πρέπει να τους περιορίσουμε και να μείνουν οι πλέον ικανοί.
EPΩTHΣH: Στη διερευνούμενη υπόθεση κατηγορούνται για παρέμβαση με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα έξι διαιτητές, οι Iωαννίδης, Aμπάρκιολης, Kάμπαξης, Δημητρόπουλος, Σπάθας και Γιάχος, ενώ υπάρχουν υπόνοιες και για άλλους διαιτητές της Super League. Ποια είναι η άποψή σας για τους προαναφερόμενους έξι διαιτητές;
Eίναι μεγάλο σοκ για μένα να κατηγορούνται διαιτητές. Γνωρίζω τον Γιάχο και τον Σπάθα, επειδή είναι διεθνείς διαιτητές. Oταν ήρθα στην Eλλάδα, οι διαιτητές στους οποίους στηρίχτηκα για να φτιάξω τη βάση των διαιτητών ήταν οι Σπάθας, Γιάχος, Σιδηρόπουλος κ.λπ. Tους άλλους διαιτητές που αναφέρονται δεν τους γνωρίζω καλά.
EPΩTHΣH: Tον Nοέμβριο του 2014 υποβάλατε τους διαιτητές της Super League σε τεστ φυσικής αντοχής, στα οποία κόπηκαν επτά διαιτητές (Iωαννίδης, Δασκαλόπουλος, Tοπούζης, Στυλιαράς, Kάμπαξης, Mήτσιος και Λαμπρόπουλος). Tι συνέπειες θα είχε η αποτυχία των διαιτητών στα τεστ αυτά και γιατί μόλις έναν μήνα μετά τούς δόθηκε δεύτερη ευκαιρία συμμετοχής στα τεστ αυτά, χάρη στην οποία επανήλθαν οι έξι από αυτούς;
Aν αποτύχεις στα τεστ αυτά, επιτρέπεται να επανέλθεις και να ξαναπροσπαθήσεις μετά από έναν μήνα. Tα τεστ αυτά γίνονται τρεις φορές, το καλοκαίρι, τον χειμώνα και ένα λίγο πριν από τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.
EPΩTHΣH: Kατά τη διάρκεια της θητείας σας στην Eλλάδα δεχθήκατε οποιαδήποτε πίεση ή παρέμβαση, είτε από παράγοντα ελληνικής ομάδας είτε από παράγοντα της EΠO;
Ποτέ δεν δέχτηκα καμία παρέμβαση και από κανέναν.
EPΩTHΣH: Σύμφωνα με ανακοίνωση της KEΔ στις 18.11.2014, παύσατε να είστε αρμόδιος για τον ορισμό των διαιτητών «μέχρι να διαμορφώσετε πλήρη εικόνα και άποψη για το σύνολο των διαιτητών με βάση την απόδοσή τους» και περιοριστήκατε στα καθήκοντα της εκπαίδευσης και επιμόρφωσης των διαιτητών. O παραπάνω περιορισμός των καθηκόντων σας έγινε κατόπιν αιτήματός σας ή κατόπιν απόφασης της EΠO, και στην τελευταία περίπτωση τι θεωρείτε ότι προκάλεσε την απόφαση αυτήν; Συνδέετε την απόφαση αυτή με την κριτική που ασκήσατε στους διαιτητές του αγώνα Aστέρας Tρίπολης-Oλυμπιακός ή με τη διάψευση του προέδρου της EΠO, κ. Σαρρή, που είχε πει ότι είχατε δεχθεί και εσείς απειλές για τη ζωή σας;
Tα καθήκοντά μου περιορίστηκαν κατόπιν δικού μου αιτήματος προς τον Πρόεδρο της EΠO, τον κ. Σαρρή, και τον Πρόεδρο της KEΔ, κ. Γκιρτζίκη, για τους λόγους που αναφέρθηκαν στην παραπάνω ανακοίνωση. Mέχρι τότε, γινόταν η επιλογή από εμένα με βάση ενός πίνακα στον οποίο είχα κατατάξει τους διαιτητές με βάση τη βαθμολογία από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά αυτό ήταν αρκετά δύσκολο και κάποιες φορές έκανα λάθη στις επιλογές μου. Eτσι, υπήρχαν περιπτώσεις που όριζα διαιτητές απ' την ίδια περιοχή με την ομάδα που έπαιζε και από την KEΔ μου έλεγαν ότι αυτό δεν έπρεπε να γίνεται. Δεν είχε σχέση η απόφασή μου αυτή με τη διάψευση του Προέδρου της EΠO, του κ. Σαρρή, επηρεάστηκε όμως από την επίθεση που έλαβε χώρα σε βάρος του κ. Zωγράφου. Προς το παρόν, αναθεωρώ την άποψή μου για το τι θα κάνω του χρόνου στην Eλλάδα. Aν συνεχίσω του χρόνου, θα ζητήσω να συνεχίσω να κάνω αυτό που γνωρίζω, δηλαδή εκπαίδευση και ανάπτυξη. O ορισμός διαιτητών ήταν μέρος της δουλειάς μου, για την οποία είχα έρθει στην Eλλάδα και ελπίζω να μην είναι του χρόνου. Tους πρώτους μήνες οι άνθρωποι στο γραφείο με ενημέρωναν για όσα έγραφαν οι ιστοσελίδες και τα MME, για πράγματα που δεν είχα πει, γιατί δεν είχα μιλήσει ποτέ στα MME. Tότε κατάλαβα ότι υπήρχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον των MME για τους διαιτητές. Tότε είπα στην EΠO ότι δεν ήθελα να ενημερώνομαι για τίποτα από όσα γράφονται. Mέχρι τότε δεν είχα καμία πληροφόρηση, και μάλιστα στο Hνωμένο Bασίλειο δεν γράφουν για τους διαιτητές. Πραγματικά, έχω συγκλονιστεί με την υπόθεση αυτήν, γιατί δεν είχα κανένα πρόβλημα με τους διαιτητές. Eίχα δει κάποιες καλές αποδόσεις και κάποιες άλλες που ήταν πολύ φτωχές. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι υπάρχει κάτι ύποπτο στη διαιτησία ή κάποια διαιτησία ξεπερνά τα όρια του σφάλματος και δεν είπα ποτέ αυτά που γράφτηκαν για τα λάθη που έκανε η διαιτησία στον αγώνα Aστέρας Tρίπολης - Oλυμπιακός. Eίμαι κατηγορηματικός γι' αυτό. Tο μόνο που είπα για το παιχνίδι αυτό είναι ότι η δεύτερη κίτρινη κάρτα ήταν μια αστεία απόφαση. Tίποτε άλλο δεν έχω να προσθέσω».

 
Σταχυολογούμε από την κατάθεση του Ντάλας στον ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη, την οποία αποκάλυψε η εφημερίδα GOAL και μπορείτε να διαβάσετε πιο κάτω:
 1) Σε ερώτηση αν δέχθηκε παράπονα από τους διαιτητές για πιέσεις που τους ασκούνται απάντησε: «Δεν δέχτηκα ποτέ σχετικά παράπονα από τους διαιτητές».
 2) Σε ερώτηση αν δέχθηκε παρεμβάσεις στο έργο του απάντησε: «Ποτέ δεν δέχτηκα καμία παρέμβαση και από κανέναν».
 3) «Η κριτική μου δεν ήταν μόνο για τον κ. Σπάθα, αλλά και για άλλους διαιτητές και βοηθούς διαιτητών. Ποτέ δεν είπα ότι ο κ. Σπάθας έπρεπε να τιμωρηθεί για την παραπάνω διαιτησία του. Δεν είναι στα καθήκοντά μου η τιμωρία των διαιτητών, αλλά η επιμόρφωσή τους. Eνα από τα πράγματα που ήθελα να αλλάξω στην Eλλάδα ήταν η νοοτροπία να τιμωρούν τους διαιτητές και να αλλάξει η τιμωρία των διαιτητών».
 4) «Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι υπάρχει κάτι ύποπτο στη διαιτησία ή κάποια διαιτησία ξεπερνά τα όρια του σφάλματος και δεν είπα ποτέ αυτά που γράφτηκαν για τα λάθη που έκανε η διαιτησία στον αγώνα Aστέρας Tρίπολης - Oλυμπιακός. Eίμαι κατηγορηματικός γι' αυτό. Tο μόνο που είπα για το παιχνίδι αυτό είναι ότι η δεύτερη κίτρινη κάρτα ήταν μια αστεία απόφαση».
 5) «Tα καθήκοντά μου περιορίστηκαν κατόπιν δικού μου αιτήματος προς τον Πρόεδρο της EΠO, τον κ. Σαρρή, και τον Πρόεδρο της KEΔ, κ. Γκιρτζίκη, για τους λόγους που αναφέρθηκαν στην παραπάνω ανακοίνωση».
 6) «Δεν είχε σχέση η απόφασή μου αυτή με τη διάψευση του Προέδρου της EΠO, του κ. Σαρρή, επηρεάστηκε όμως από την επίθεση που έλαβε χώρα σε βάρος του κ. Zωγράφου».
 7) «Aν συνεχίσω του χρόνου, θα ζητήσω να συνεχίσω να κάνω αυτό που γνωρίζω, δηλαδή εκπαίδευση και ανάπτυξη. O ορισμός διαιτητών ήταν μέρος της δουλειάς μου, για την οποία είχα έρθει στην Eλλάδα και ελπίζω να μην είναι του χρόνου».

Αλλάζουν τα πάντα στην έρευνα του ανακριτή Γιώργου Ανδρεάδη περί δήθεν «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο. Από τη «μαγική εικόνα» που δημιουργήθηκε, και φυσικά υπάρχουν υπεύθυνοι για αυτό αλλά είναι θέμα της δικαιοσύνης, περνάμε στην ανώμαλη προσγείωση για όσους την είχαν δημιουργήσει, προσπαθώντας να πλήξουν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο μονόδρομος είναι ένας… Να λάμψει η αλήθεια εφόσον η σκευωρία καταρρέει. Πλέον ο λόγος ανήκει στη δικαιοσύνη.
Όλα αυτά σε συνδυασμό τόσο με την ένορκη κατάθεση του Χιού Ντάλας που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά σε προηγούμενες αναρτήσεις, όσο και με αυτή της Α.Τ., η οποία δόθηκε στις 8 Μαϊου και την παρουσιάζουμε αναλυτικά, ενώ τονίζουμε ότι την περασμένη Πέμπτη η Α.Τ. κατέθεσε και αυτοπροσώπως στον ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη, χωρίς να συνοδεύεται από κανέναν.    
Στην ένορκη κατάθεση της 8ης Μαϊου η Α.Τ. τονίζει ότι δεν γνώρισε προσωπικά τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.
Συγκεκριμένα αναφέρει: «Μάλιστα ο κ. Θωμαΐδης είχε προηγουμένως συνεννοηθεί με τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, κ. Κορέα, ο οποίος γνώριζε την περίπτωσή μου και με περίμενε να καταθέσω. Ωστόσο στην κατάθεση που έδωσα, συνοδευόμενη από τον κ. Θωμαΐδη, παρασυρμένη για μια ακόμη φορά από την συναισθηματική μου κατάσταση και την ψυχολογική πίεση που μου είχε ασκηθεί, αναφέρθηκα σε πρόσωπα που μου ήταν άγνωστα έως εξ ονόματος (κ. Μαρινάκης) ή ελάχιστα γνωστά (κ. Κουρίδης) και που για τις συναλλαγές τους με τον κ. Αρβανιτίδη δεν είχα καμία απολύτως γνώση η πληροφόρηση».
Σύμφωνα πάντα με την κατάθεσή της, η Α.Τ. πριν οδηγηθεί στον αθλητικό εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα είχε παραχωρήσει συνέντευξη στον δημοσιογράφο Κυριάκο Θωμαϊδη, η οποία θα προβάλλονταν μετά από μια εβδομάδα.
Οσον αφορά στο αν γνωρίζονται οι Μαρινάκης-Αρβανιτίδης, η Α.Τ. κατέθεσε στον ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη ότι «δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν και κατά πόσο έχουν συναντηθεί».
Ενδιαφέρον έχει και το εξής σημείο των όσων αναφέρει στον ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη: «Αξίζει να σημειωθεί στο σημείο αυτό ότι ένα μήνα πριν περίπου, ήτοι περί τα τέλη Μαρτίου-αρχές Απριλίου 2015 ο κ. Θωμαϊδης ήρθε και πάλι σε επικοινωνία μαζί μου προκειμένου να μου ζητήσει να πραγματοποιήσουμε μια δεύτερη συνέντευξη για το ίδιο θέμα με απώτερο σκοπό να καταθέσω, όπως μου είπε εκ νέου στον Ανακριτή κ. Ανδρεάδη. Ωστόσο εγώ έχοντας μετανιώσει για τις ενέργειες και τις αναληθείς και υποθετικές δηλώσεις μου αρνήθηκα πεισματικά».
Πολλά συμπεράσματα μπορεί να βγάλει κάποιος και από το εξής… κομμάτι της κατάθεσης της Α.Τ.: «Περί τα τέλη του μηνός Μαρτίου 2014 επικοινώνησε μαζί μου τηλεφωνικά ο κ. Θωμαϊδης και γνωρίζοντας ότι η σχέση μου με τον κ. Αρβανιτίδη είχε κλονιστεί, καθώς και τα προσωπικά και οικογενειακά μου προβλήματα που αντιμετώπιζα, μου ζήτησε να δημοσιοποιήσω κάποια στοιχεία για αυτό και κάποιες ενδεχόμενες «ύποπτες» συναλλαγές του που σχετίζονταν με το χώρο του ποδοσφαίρου. Στην ερώτησή του λοιπόν σχετικά με το αν γνωρίζω κάτι για τον κ. Αρβανιτίδη αποκρίθηκα ότι γνωρίζω πολλά».
Καταλήγοντας η Α.Τ. επικεντρώνεται στους λόγους που ανακαλεί την κατάθεσή της στον εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα: «Λόγω του ότι αντιμετωπίζω συνειδησιακό πρόβλημα καθ’ ον μέρος αφορά τις σχέσεις του κ. Κουρίδη και του κ. Μαρινάκη με τον κ. Αρβανιτίδη δεδομένου ότι δεν έχω καμία γνώση από αυτές, οι δε δηλώσεις μου επηρεάστηκαν από την ψυχοσυναισθηματική μου κατάσταση».

 
Με λίγα λόγια, οι στημένες αυτές κατηγορίες δεν θα καταπέσουν απλώς, αλλά θα γυρίσουν μπούμερανγκ στους εμπνευστές τους. Προς τα αντιολυμπιακά τσουτσέκια και τους εμπαθείς ψευτο-ολυμπιακούς που χαίρονται απόψε, για πολλά χρόνια ακόμη θα ισχύει το

Σχόλια

Εικόνα vagio

Όσα συνεβησαν τον τελευταίο καιρό με αποκορυφωμα τα σημερινά, πρέπει και θα μας κάνουν πιο δυνατούς και ενωμένους από ποτέ. Λοιπόν, στην μπάντα οι ντροπιασμενοι, εμείς γεμίζουμε τα γήπεδα με φωνή και λύσσα. Οποιος και αν είναι ο αντίπαλος μας στο γηπεδο, είναι μισητός. Και κάτι άλλο: η μπάλα στο Βαγγελα τώρα:
Πρόεδρε, υπερασπίσου τις επενδύσεις σου. Φέρε παίχτες , φτιάξε ομάδα πιο δυνατή από ποτέ. Να τους ξεκωλιαζουμε στα γκολ κάθε Κυριακή. Να νοιώθουν την ανάσα μας καυτη, μέσα κι έξω από το γήπεδο.
Αδέρφια, πιο δυνατά από ποτέ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!

Εικόνα KYTHNOS 7

Συγνώμη αλλά θα διαφωνήσω με κάποιους εδώ.... Για μένα ο φάκελος δεν πρέπει να πάει στον κάλαθο των αχρήστων, αλλά μόλις ξεμπλέξει ο πρόεδρος με αυτές τις παπαριες ,θα πρέπει να τον χρησιμοποιησει για να κυνηγήσει τους πάντες. Από τον Κορέα, τον Ανδρεάδη, τα βλαμμένα της κουλας και του πόα (γεωργεα και φυσσα φυσικά) μέχρι το μουνι που τους ξερασε όλους αυτούς...

Ερώτηση : Ρε ολυμπιακαρα της τσέπης που δημοσιογραφεις στο μπουρδελοσταθμο και τύχαινε να είσαι γείτονας με το αφεντικό σου, τη βίλα με τα χρήματα ποιου κρατικού καναλιού την έφτιαξες??? Μήπως κάποια σεμινάρια βοήθησαν???

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Επικοινωνιακή αντεπίθεση, ομαδάρα που να τους γαμάει και ξεβράκωμα σε όλα τα επίπεδα. Αυτά χρειάζονται σε συνδυασμό με καλύτερες συμβουλές στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Εικόνα Red Dragon

Αντιγραφω το εξης σχολιο...

Εκαναν μια τρυπα στο νερο.Κοινως τα τρια δυο.Οταν το θεωρητικα νουμερο ενα προσωπο που θεωρει η πραγματικη εγκληματικη οργανωση δεν προφυλακιζεται και δεν επιβαλλεται καν ο περιοριστικος ορος απαγορευσης εξοδου απο την χωρα σημαινει πολλα για την σοβαροτητα της υποθεσης.Οι περιοριστικοι οροι ειναι προσωρινοι και μετα απο αιτηση αρσης στο συμβουλιο εφετων δεν θα εχουν ισχυ αργα ή γρηγορα.Επισης παραμενει προεδρος της ομαδας μας ενω αυτος ο περιριστικος ειναι τελειως αντισυγματακικος και θα πεσει στο πρωτο δικαστικο συμβουλιο.Οπως ειπε ο Μιχος πριν περιμενατε βατερλω και σας γυρισε μπουμερανγκ.Τωρα οντως ερχονται τα χειροτερα καθως ξεκιναει η αντεπιθεση.

Επισης οπως διαβεβαιωσε πρωτος και ο Μανωλαρος η ομαδα οπως λεγαμε τοσο καιρο δεν εχει το παραμικρο θεμα με την συμμετοχη της στις Ευρωπαικες διοργανωσεις οπως και ο Αστερας και ο Ατρομητος καθως δεν ειχε την παραμικρη σχεση η υποθεση αυτη με τις συρραφες και τα παραποιημενα στοιχεια με τις υποθεσεις των Φενερ και Μεταλιστ που πριν καιρο κανανε σημαια οι ¨αντικειμενικαρες¨.Δεν σας χαλασε μπασταρδια.Απορω αν απλα ειστε τοσο αυτιστικοι και τα πιστευετε ή απλα πλασαρετε σανο στα υπαλληλακια με τα πολλαπλα accounts(κανουν και αυτο)...Βαλτε τους φακελους τωρα λαθρεμπορες και εσυ Ρωσοποντιε που τελικα εισαι οντως τοσο μαλακας και σερνεσαι πισω απο τον αφραγκουζο ενω σε λιγες μερες ξεκινας προκριματικα στον π@το σας.

Απο εκει και περα επιβεβαιωθηκαν οσα διαβαζαμε καιρο.Ο Ανδρεαδης λεει θα καλεσει ως κατηγορουμενο τον Σα Πιντο ενω τους διεψευσαν ολοι οι εμπλεοκομενοι και δεν τεθηκε κανενας περιοριστικος ορος στον Σπανο γιατι δεν μπορουσε να στοιχειοθετηθει καμια κατηγορια.Θα κληθει ως κατηγορουμενος σαν τον Καλογερη που μετατραπηκε σε μαρτυρας με τον δικηγορο της κουλας.

Γελαει ο κοσμος πια αλλα το κακο δεν ειναι οτι γελαει αλλα περισσοτερο οτι εχει εξοργιστει και ολα αυτα θα επιφερουν τσουναμι με τον κοσμο του μεγαλυτερου συλλογου στην χωρα.

Ολα αυτα πρεπει να πεισμωσουν την διοικηση,να γινουν πολυ σωστες κινησεις και δεν χρειαζονται κινησεις απλα εντυπωσιασμου,να φτιαξουμε μια πολυ καλη ομαδα και να τους θεριζουμε εντος και εκτος.Ειμαι σιγουρος οτι θα πεισμωσει αφανταστα την διοικηση και δινεται μια τεραστια ευκαιρια.
Για τους υπολοιπους που εχουν καταδικαστει 2 και 3 φορες θα τα πουμε.Εχετε εξοργισει τον κοσμο που δεν βαζετε φραγκο και τρεχετε και βαζετε δημοσιογραφους που εχουν καταδικαστει για συκοφαντικη δυσφημιση να πιεζουν γυναικες να καταθεσουν,να στελνουν υπαλληλακια που πληρωνουμε σαν τον Μπλουνα της Νεριτ υλικο στον Κορεα κλπ κλπ.

Με εσας θα τα πουμε και δεν ξεχναμε οτι εχετε κανει.
Ας ξυπνησουν ολοι πλεον απο τους καναπεδες.Υπαρχει πολεμος.Τωρα ξεκιναει η αντεπιθεση.

Εικόνα Red Dragon

Και για να συμπληρωσω πλεον ο φακελος περναει στον εισαγγελεα και ο φακελος θα καταληξει στην φυσικη του θεση δηλ στον καδο.

Για να καταλαβετε αν και δεν γνωριζω πως διερρευσαν ολα αυτα παραθετω αποσπασμα απο αρθρο του Καισαρα για να καταλαβετε οτι εκτος απο τις γελοιες κατηγοριες που διαβαζαμε για την Βεροια κλπ οπου δεν εμπλεκεται η ομαδα διαβαστε το εξης εξωφρενικο για το πως στοιχειοθετηθηκε κατηγορια για ηθικη αυτουργια για τον φουρναρη...Αυτο τα λεει ολα...

Ένταση δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της απολογίας του Β.Μαρινάκη στον ανακριτή Γ.Ανδρεάδη. Ήταν η στιγμή που ο ανακριτής ρώτησε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού σχετικά με την έκρηξη στο φούρνο του διατητή Κωνσταντινέα, τον Ιανουάριο του 2012.

Ακολούθησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εξής διάλογος:

Μαρινάκης: Πρέπει να ντρέπεστε!

Ανδρεάδης: Ξέρετε που βρίσκεστε

Μαρινάκης: Ξέρω πολύ καλά

Με παρέμβαση του συνηγόρου του κ.Μαρινάκη, κ.Δημακόπουλου, που ήταν παρών στη διαδικασία δεν υπήρξε συνέχεια.

Κατά τη διαδικασία της απολογίας, ο ανακριτής υποβάλλει ερωτήσεις στον κατηγορούμενο για ό,τι περιλαμβάνεται στο κατηγορητήριο.

Σχετικά με το φούρνο του Κωνσταντινέα (απόπειρα ανθρωποκτονίας) ο εισαγγελέας Κ.Κορέας αναφέρει στο πόρισμά του, ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού “έδωσε εντολή σε αγνώστους δράστες να το ανατινάξουν”, χωρίς στο πόρισμα να συμπεριλαμβάνεται κάποια μαρτυρική κατάθεση, ή κάποιο άλλο επιβαρυντικό στοιχείο. Ο Β.Μαρινάκης θεωρώντας τη κατηγορία έωλη αντέδρασε με τον τρόπο που προαναφέραμε.

Ξεφτιλες θα τα βρειτε μπροστα σας συντομα...

Εικόνα red7neck

Πραγματικά είναι να κλαις από τα γέλια από την χαρά των αντιολυμπιακών πουσταράδων! Να βλέπεις την πουτάνα τον Παπαθεοδώρου, τον μεγαλύτερο ρουφιάνο όλων των εποχών Σαγόνια και το μεγαλύτερο καρπαζοεισπράκτορα τον Ασβεστά να χαίρονται για την δήθεν καταδίκη του Προέδρου Ευάγγελου Μαρινάκη! Αχ ρε μούλοι πόσο αμόρφωτοι είστε και θα είστε! Θα θέλατε πόλυ μέσα στην νοσηρή σας φαντασία να έχει πρόβλημα τόσο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ όσο και ο ίδιος ο Πρόεδρος! Είστε τόσο βαθιά νυχτωμένοι που ζείτε στο όνειρο σας! Αυτό που κάνατε όμως μας δυναμώνει και το πρωτάθλημα του 2015-2016 θα είναι λες και δεν πήραμε ποτέ κανένα! Θα μας δείτε όπως πρέπει να μας δείτε γιατί τόσο καιρό ήμασταν πολύ soft που λέμε και στο χωριό μου! Σαν μια γροθιά ενωμένοι να ασελγήσουμε πάνω σας σε όλες τις διάθεσιμες τρύπες!

Πιάνατε τον Ολυμπιακό συνέχεια στο στόμα σας ρε καριόλια λες και μιλάτε για τις μάνες σας? Ποιοι νομίζετε ότι είστε? Τα πολλά λόγια είναι άνευ σημασίας! Με αποδείξεις από δω και πέρα εντός και...εκτός γηπέδων!

Με εκτίμηση,
Η εγκληματική οργάνωση του Πειραιά, αυτή που έχει κάνει το όνειρό σας εφιάλτη!

Εικόνα CVRED

Όλοι διαρκείας και φανέλες φέτος. Γεμάτο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι και βόλτες στον Πειραιά.
Κι ας τολμήσει κανένα SDNA ή κανένας Sport-FM να στείλει "δημοσιογράφο" του κάτω.

Εικόνα CVRED

Μια και πόσταρες το συγκεκριμένο άρθρο στο blog σου Θωμαϊδη, καταδικασμένε συκοφάντη, έχε υπ' όψιν σου οτι ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν ξεχνάει. Και θυμίσου κάτι άσχημες στιγμές που πέρασες σε ένα studio της Θεσ/νικης.

Εικόνα μαουνιέρης

Μέχρι να εκδοθεί αμετάκλητη δικαστική απόφαση ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αθώος. Τα νομικά δεν είναι εντυπώσεις, αλλά ουσία μετατρεπόμενη σε σχηματισμό δικανικής πεποίθησης.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και το νομικό επιτελείο της θα αναλάβουν από σήμερα κιόλας να πράξουν τα πάντα, προκειμένου να επιβεβαιωθεί στο πλαίσιο των νόμων και με δικαστική απόφαση η κατ' αρχήν τεκμαιρόμενη αθωότητα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Εικόνα mikele7

για σου γιωργαρε,"τα νομικα δεν ειναι εντυπωσεις,αλλα ουσια" γιαυτο ειμαι
σιγουρος οτι ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ,θα αθωοθει πανηγυρικα.οι αλλοι θα μεινουν στις
εντυπωσεις και εμεις στην ουσια,που ειναι οι τιτλοι.
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ ΒΑΓΓΕΛΑ!

Εικόνα Falcon7

Σήμερα πολλοί χάρηκαν. Πολύ περισσότεροι όμως, θύμωσαν , τσαντίστηκαν και το χειρότερο ορκίστηκαν Εκδίκηση. Κάποιοι θα πληρώσουν για όλη αυτή την φαρσοκωμωδία. Λένε ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Κάποιοι θα το δοκιμάσουν πολύ παγωμένο. Τόσο μακρυά θα φτάσει το κυνηγητό. Και θά'ναι κι τόσο ανελέητο. Με λάθος ανθρώπους τα έβαλαν. Με λάθος ομάδα. Και προπάντων με λάθος Λαό. Τον Λαό του Ολυμπιακού Πειραιώς. Κοινώς την εγάμησαν πατόκορφα. ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ....

Εικόνα Αλέξανδρος

Και οι αντί-Ολυμπιακοί πανηγύριιιιι... Θα λάμψει η αλήθεια όμως ρε αλήτες και μετά θα λέτε για την δικαιοσύνη της Ελλάδας... Όλα γυρίζουν...

Εικόνα REDNYC

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ - ΟΡΙΣΤΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ - ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΤΟΝ

http://www.gavros.gr/content/manwlhs-gabathiwths/100570-h-uefa-milhse-ka...

ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ

http://www.gavros.gr/content/football/100576-laquo-paramenw-eggyhths-toy...

ΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ - ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ!!!!

Εικόνα CVRED

Φέτος δεν θα τους γαμήσει μόνο ο Βαγγέλας όμως.
Τα "αυτά καλό είναι να μη γίνονται", πάνε περίπατο. Ούτε τα προσχήματα δεν θα κρατηθούν.

Εικόνα MIKE.A

Ναι ρε παιδια αλλα εδω μιλαμε για κανονικο πολεμο απο τους παντες και προπαντων απο ανακριτες και εισαγγελεις! Ειναι τοσο ευκολο να ξεμπερδεψεις; Αυτους εχουνε βαλει μπροστα τα καθικια!
Οταν ο Ανδρεαδης θεωρει κατηγορουμενο τον Σαν Πιντο και οχι μαρτυρα οπως επρεπε δεν καταλαβαινετε πως το δουλευουν το πραγμα; Επειδη του το ειπε ο Φυσσας; Ε ΜΑ ΚΑΙ Ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ γαμω το κερατο μου καταγγειλε το λαμογιο τον Μελισσανιδη για τις απειλες και το ξυλο που εφαγε! ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ; Τ Ι Π Ο Τ Α!
Τον καλεσε κανενας απο αυτα τα καθ@@ια τους ανακριτες; Καταγγελια δεν ηταν και αυτη;
Τον κυνηγησε κανενας ανακριτης τον Γεωργεα γιατι δεν αναφερε στην δικαιοσυνη τοτε που επρεπε να το κανει 2.5 χρονια πριν; Και τον ρωτησε γιατι εξακολουθουσε να παιζει στην Βεροια; Και εκει βεβαια ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΕ παιχτες γιατι ειπανε "δεν ειδα δεν ακουσα"! Μιλαμε απο μαρτυρες πανε να τους κανουν κατηγορουμενους!
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ; Δειτε τι εκαναν με την ΕΠΣ Καρδιτσας η με την φιλη του Αρβανιτιδη ο ξεφτιλας ο σιαγωνιας ο πουστης ο Μπλουνας και οι αλλοι! Δεν ξερω, τι να πω;

Εικόνα CVRED

Φίλε, μέχρι σήμερα καλούσαν τον Μαρινάκη να αποδείξει οτι είναι αθώος.
Του επέβαλαν τους προσωρινούς περιοριστικούς όρους και η υπόθεση πάει στον εισαγγελέα.
Ξέρεις τι πρέπει να κάνει αυτός; Να αποδείξει οτι ο Μαρινάκης είναι ένοχος.
Και δεν μιλάμε για στοιχειοθετήσεις του τύπου "μου είπε ο Φύσσας" και "με είπε μαλάκα κάποιος". Μιλάμε για ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
Να βρούν χρήματα σε λογαριασμούς, να βρούν ομιλίες στις οποίες να αναφέρονται ΚΑΘΑΡΑ οι αξιόποινες πράξεις που ισχυρίζονται κτλ.
Το αποτέλεσμα είναι σίγουρο. Όπως και με την υπόθεση koriopolis, ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ, δεν θα παραπεμφθεί καν σε δίκη.
Σήμερα είναι η τελευταία μέρα της χαράς τους.

Εικόνα christos Zoumpoulidis

Τώρα θέλω να τους γαμηση περισσότερο φέτος που όλα θα είναι οκ δίκαια γιαυτους

Εικόνα Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Εχουν να δουν πολλα τα ματια μας αδερφια,λιγη υπομονη χρειαζεται.
Αυτο που πετυχαν ειναι να πληξουν τον ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ επικοινωνιακα.Ας ειναι καλα η προπαγανδα.
Το επομενο βημα ειναι να διεκδικησουν τα χρηματα του τσου-λου και να τα μοιρασουν.Αυτο τουλαχιστον νομιζουν.
Αυτο που δεν καταλαβαινετε πουστηδες ειναι οτι θα μας κλασετε τα αρχιδια.
Με μια πουτσα αγκαλια θα μεινετε πουτανοσπερματα.
Μιλησα με δυο γνωστους μου,πολυ καλους νομικους.Αυτο που μου ειπαν ειναι οτι προκειται για αστεια υποθεση.
Το μονο που καταφερνετε πουτανας γιοι,ειναι να μας συσπειρωσετε ρε μουνοσκυλα.Παρτε το χαμπαρι.
Πλεον ειμαι σιγουρος οτι θα πιασει λοξυγγα το μουνι που σας πεταγε.
Ειμαι σιγουρος οτι απο δω και περα θα ματωσει ο κωλος σας.
Βαγγελα στα δικα μου ματια παραμενεις ο μαγκας προεδρος με τα πολλα κιλα αρχιδια.
Παρε μια ανασα και πιτσιλισε τους γκαστρογαλο.
Οπως επιβαλλει η ιστορια της ομαδας που αγαπας απο μικρο παιδι.
ΑΡΔΑΚΙΑ,ΚΑΤΑΔΙΚΟΙ,ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΙ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ.

Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Εικόνα REDNYC

SOSTOS - TO EXOUME XANAPEI, ME PSEYTOKATHGORIES "MOU EIPE OTI TOU EIPE" KAI KLEMMENES SYNOMILIES / SYRAFES DEN MPOREI NA KOLHSEI APODEIXH ENOXHS GIATI DEN EXOYN VRETHEI PEISTIRIA EGLHMATOS (XRHMATA SINITHWS, LOGARIASMOI) GIA NA DESOYN OI KATHGORIES.

GIA NA DWSW ENA PARADEIGMA PROSFATO: TA AMERIKANAKIA PRWTA ANAKALYPSANE XRHMATA SE OFFSHORE LOGARIASMOUS TWN AXIOMATOYXWN THS FIFA KAI META TOYS MAGWSANE...EIXANE DHLADH DEMENH THN DOULEIA...

EDW STO ELLADISTAN GINONTAI OLA ANAPODA...GIA TIS ENTYPWSEIS VEVAIA.....

SAS GAMAEI O BAGELAROS RE!