ΜΑΡΤΥΡΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΞΥΛΟ Ο ΤΑΚΗΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ



Αντιγράφουμε χαρακτηριστικά κομμάτια από τη συνέντευξη που έδωσε πριν λίγο στον Sport FM ο Τάκης Μπαλτάκος.
 
«Άμα κινώ τα νήματα για την ομάδα μου καλά θα κάνω. Ας κινεί κάποιος τα νήματα για την δική τους ομάδα.
 
Τι να πει κανείς, όταν τα λένε μονάχοι τους οι απέναντι. Αυτό φυσικά αποθηκεύεται, αφού μας τα έχει ξαναπεί στο παρελθόν.
 
Ναι, πήγα χθες στην ΕΕΑ. Δεν υπάρχει θέμα, κανένα απολύτως πρόβλημα με την καταγγελία του Ολυμπιακού. Δεν χρειάζεται να ζήσει τον Παναθηναϊκό ο Παπαδόπουλος, να βάλει λεφτά. Είναι πρόεδρος και διοικεί. Έχει αυτοτελείς πόρους ο Παναθηναϊκός και όχι κάποιον που να βάζει χρήματα και είναι αρκετά τα χρήματα από τους χορηγούς.
 
Δεν βάζει δηλαδή λεφτά από την τσέπη του ο Δημητρης Γιαννακόπουλος; Εμείς τα έχουμε αναλύσει, αλλά λίγες μέρες πριν μας είπε πως βάζει τα λεφτά του και επενδύει στον μπασκετικό Παναθηναικό. Ποιον να πιστέψουμε, τον Μπαλτάκο και τα δημόσια έγγραφα ή το Δημήτρη Γιαννακόπουλο;
 
 
Όλες οι τιμωρίες είναι αντισυνταγματικές και θα αποδειχθεί αυτό.
 
Ποιες τιμωρίες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου;
 
Με την υπ’ αριθμ. 45/4-7-2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. ΕΣΑΚΕ τού επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δέκα μήνες.
Με την υπ’ αριθμ. 22/29.07.2014 απόφαση της Ε.ΦΙ.Π. τού επιβλήθηκε η ποινή στέρησης της φίλαθλης ιδιότητας για επτά μήνες.
Με την υπ’ αριθμ. 54/31.10.2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. ΕΣΑΚΕ τού επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για  πέντε μήνες.
Με την υπ’ αριθμ. 69/24.12.2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. ΕΣΑΚΕ τού επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δέκα μήνες.
Με την υπ’ αριθμ. 42/2015 απόφασή του, το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του Δ. Γιαννακόπουλου κατά της ποινής απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δέκα μήνες, η οποία του επιβλήθηκε από το ΜΔΟ ΕΣΑΚΕ, κατόπιν καταγγελίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός, για την παράνομη παρουσία του στον αγώνα με το Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ
 
Ποια από τις παραπάνω ποινές είναι αντισυνταγματική και γιατί; Αρχίσαμε από τώρα τα ''να'χαμε να λέγαμε'' κύριε Μπαλτάκο;
 
Για το γεγονός ότι επιστρέφει με τον Ολυμπιακό πρωταθλητή: «Το σχολιάζω ως πρόσκληση. Όταν πήγα την προηγούμενη φορά στον Παναθηναϊκό. Δεν με ξενίζει. Είναι ελκυστικό. Το να είναι δεύτερος είναι πρόκληση, διότι το να είναι πρώτος τι να το κάνεις, δεν μπορείς να τον πας πιο ψηλά».
 
Το μόνο σίγουρο μετά την επιστροφή Μπαλτάκου, είναι πως τα γραφεία της μπασκετικής ΚΕΔ θα παραμείνουν δίπλα στα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, όπως και το ότι το επί 7 σερί χρόνια μέλος της ΚΕΔ Κορομηλάς και το επί 5,5 σερί χρόνια μέλος της ΚΕΔ Ζαβλανός θα συνεχίσουν να βγάζουν τους διαιτητές στα ματς της Α1 για πολλά χρόνια ακόμη. Για τίτλους όμως,

 
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού γνωρίζουν ότι οι βάζελοι είναι κατά βάθος καλοί άνθρωποι.
 
Το λέει κι ο Μπόκολης. Είμαστε καλά παιδιά, έτσι δεν είναι ρε;
 
Θα είναι πολύ ωραία η νέα μπασκετική σεζόν...

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ευεργετηθέντας, αχάριστος, εχθρός... Η γνωστή παροιμία ταιριάζει γάντι στον κο Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Δηλαδή, έχει παράπονα από τη φετινή διαιτησία των τελικών; Όχι, να το δούμε λίγο το πράγμα. Στον πρώτο τελικό, με τον Χριστοδούλου πρώτο διαιτητή, είχε εξασφαλισμένο τουλάχιστον το 50-50 σε μία δύσκολη έδρα για την ομάδα του. Και με τον γνωστό βάζελο και Βολιώτη, που το πάει φιρί φιρί..., Καρακατσούνη, να μην σφυρίζει ούτε ένα φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού, είχε και το διαιτητικό αποτέλεσμα που ήθελε. Στο Ο.Α.Κ.Α έκαναν το παν για να πάρουν τη νίκη, αλλά δεν τους έκατσε. Ειδικά η φάση που έδωσαν την μπάλα στον Παναθηναϊκό επειδή, δήθεν, ο Μάντζαρης πάτησε γραμμή, ενώ στην πραγματικότητα απείχε το πόδι του μισό μέτρο από τη γραμμή, θύμησε πάλι μία φάση του Ο.Α.Κ.Α που ο Μπατίστ πάτησε και με τα δύο πόδια ένα μέτρο έξω από τη γραμμή, αλλά οι διαιτητές άφησαν τη φάση να εξελιχθεί. Στον τρίτο τελικό, όταν όλα είχαν κριθεί και το ήξεραν και οι ίδιοι αυτό, διαιτητής πρώτος ήταν ο Σχινάς. Ε, δε θα μας τρελάνει, λοιπόν. Βέβαια, θα μου πεις ότι ο Μπαλτάκος προσλήφθηκε για τα νομικά κυρίως θέματα, καθώς αυτά αφορούν τον έκπτωτο κο Γιαννακόπουλο. Αυτό που τον ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να γλιτώσει τα πολλά πρόστιμα και τις πολλές ποινές που έχουν επιβληθεί σ' αυτόν αλλά και στην ομάδα του.

Εικόνα john

Για τη φάση με τον Μπατιστ αναφέρεσαι στον αλησμόνητο τρίτο τελικό του 2010? Όσα χρονια και αν περάσουν η πίεση ανεβαίνει και μόνο στη θύμηση του συγκεκριμένου αγώνα. Μιλάμε για σφαγή οχι αστεία.Εκεινη την ημέρα δεν κράτησαν ούτε Κάν τα προσχήματα.100-0 απο τη στιγμή που εβαλε το μεγάλο σουτ ο Μπιυρουσης. Απο εκει και πέρα εύχομαι αυτές οι στιγμές να μείνουν στο παρελθόν. Πλέον ειναι τοσο μεγαλη η διαφορά κλάσης των 2 ομάδων που ούτε τέτοιες διαιτησίες μπορούν να μας σταματήσουν. Και ανεξάρτητα απο αυτο για εμένα η φετινή ομάδα ειναι καλύτερη και απο την ομάδα των 2 κολλητών ευρωπαϊκών.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ναι, φίλε. Στοιχειωμένο παιχνίδι εκείνο. Τότε που ο Σκουντής έλεγε για τα χαρίσματα του Σάρας στη φάση που έκανε 7 βήματα πριν σκοράρει... Και ο Σκουντής τώρα δεν καλάρεσε στην Πράσινη. Δεν ξεχνάμε, κύριοι...

Εικόνα CVRED

Εγώ απλά πιστεύω πως ο Μπαλτάκος ήταν γκόμενός του. Χώρισαν και τα ξαναβρήκαν. Έτσι είναι τα ζευγάρια.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Τώρα παντρεύτηκαν δηλαδή.

Εικόνα markonis

Ο πρεζάκιας δεν κάνει ούτε με τα σκώτια του και σύντομα θα γίνουν μαλλιοκούβαρα.Ένα 6μηνο βαριά βαριά δίνω στο Μπαλτάκο,εδώ θα είμαστε να δούμε αν πέσω μέσα.

ΥΓ.Σημαία είχε κάνει χθες την επιστροφή Μπαλτάκου σελίδα που φιλοξενεί πράσινα πρόβατα.Μάλιστα από τη χαρά του ένας εκ των διαχειριστών το έριξε στο χορό και πήρε απάντηση πληρωμένη.
Η πλάκα είναι ότι η χιουμοριστική μου απάντηση όχι μόνο δημοσιεύτηκε αλλά συνεχίζουν μέχρι σήμερα να μου δίνουν απαντήσεις χωρίς δυνατότητα να δευτερολογήσω αφού είμαι αποκλεισμένος (banned).
Προφανώς τα πρόβατα πρέπει να ικανοποιηθούν επειδή με «κατατρόπωσαν» με τα επιχειρήματα τους.
Πούστηδες και κότες μια ζωή.

Εδώ ο διάλογος

http://s9.postimg.org/4to6wh5sf/betghetto.png

Εικόνα CVRED

Τελικά σε ποιόν αναφερόταν ο Π&Π όταν έκανε δηλώσεις και έβριζε τον Σπανούλη;
Γιατί έλεγε οτι κάποιοι βάζουν τα λεφτά τους στο μπάσκετ.

Και ας μας πει ο κύριος Μπαλτάκος, αν και η μήνυση για εξύβριση που κατέθεσες η ΚΑΕ και ο Σπανούλης, είναι αντισυνταγματική. Να ξέρουμε ρε παιδί μου, μην τον κατηγορούμε άδικα τον ΠΟΥΣΤΗ & ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ.

Εικόνα savvas gridlock

''ΠΟΥΣΤΗ & ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ''

Περιττό να πω ότι δεν υιοθετούμε, αλλά και δεν αποποιούμαστε.