Ο ΣΑΛΙΑΡΕΛΗΣ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟ 1991



Την προηγούμενη εβδομάδα στην τηλεοπτική ''ΔΙΚΗ'' ακούστηκε ότι το 2014 ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης Μπάμπης Αθανασίου μεσολάβησε για να εκδοθεί ευνοική δικαστική απόφαση υπέρ του Ολυμπιακού.
 
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνομιλεί με δικηγόρο, ο οποίος τον διαβεβαιώνει για ευνοϊκή δικαστική απόφαση που αφορά στον Ολυμπιακό, επικαλούμενος το γεγονός ότι ο πρόεδρος του δικαστηρίου «ο Γεωργέλης είναι Μυτιληνιός, περιβάλλοντος Χαράλαμπου Αθανασίου».
 
Η απόφαση είναι αυτή και αφορά τις περιβόητες απαιτήσεις της Τράπεζας Κρήτης από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Έχουμε δει αναλυτικά το θέμα και το πόσο αστείο είναι να λέει κανείς πως μπορεί να υποχρεωθεί ο Ολυμπιακός να πληρώσει σήμερα την Τράπεζα. Επανερχόμαστε μέσα από ένα παλαιότερο άρθρο μας.
 
Η ''Αθλητική Ηχώ'' θα κάνει μία σημαντική αποκάλυψη. Θα φέρει στο φως το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ντέταρι το καλοκαίρι του 1990 με την Μπολόνια, όταν και τον πούλησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Ανάργυρος ισχυριζόταν πως η ΠΑΕ εισέπραξε 50 εκ. δραχμές, κάτι που όλοι γνωρίζαμε πως δεν έστεκε, αλλά λεγόταν για να μην μπουκάρει η Τράπεζα Κρήτης και απαιτήσει τα χρήματα της μεταγραφής, ώστε να ξεχρεώσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός από την οφειλή των χρημάτων που τσέπωσε ο Κοσκωτάς από την Τράπεζα για να φέρει το Λάγιος στο λιμάνι το 1988. Υποτίθεται πως τα λεφτά του Ντέταρι χρησιμοποιήθηκαν για την αγορά των 3 Σοβιετικών, Προτάσοφ-Σάβιτσεφ-Λιτόφτσενκο. Εδώ όμως αποδεικνυόταν κάθε μέρα πως και οι Σοβιετικοί ποδοσφαιριστές, αλλά και οι ομάδες τους, ήταν απλήρωτοι. Άρα, πού πήγαν τα λεφτά, συγκεκριμένα τα 1,1 δις δραχμές που σύμφωνα με την ''Ηχώ'' έδωσαν οι Ιταλοί της Μπολόνια για τον Ντέταρι? ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ, ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ-ΕΓΓΥΗΣΗ...
 
Ας δούμε το ρεπορτάζ της ''Ηχούς''.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-5-1991
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΝΤΕΤΑΡΙ ΣΤΗΝ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΤΟ 1990, ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Π.Χ. ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ''ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΚΟΝΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ''). ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΣΑΛΙΑΡΕΛΗ. ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ (Η EUROBANK ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕ) ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΕΤΑΡΙ, ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΛΙΑΡΕΛΗ.
 
Άντε να δούμε το πότε θα τελειώσει η προπαγάνδα με αυτό το θέμα...