ΠΑΠΑΛΑΚΗΣ, ΚΑΕ ΠΑΟ ΚΑΙ ΠΑΕ ΑΕΚ



Σε συνέχεια αυτού του άρθρου μας, αντιγράφουμε από εδώ.
 
Στροφή 180 μοιρών (λέγεται κι αλλιώς) έκανε ο πρόεδρος της ΕΕΑ Κωνσταντίνος Παπαλάκης στην περίπτωση της Κέρκυρας και… ανακάλυψε άλλο άρθρο, ώστε η ομάδα των Φαιάκων να μην τιμωρηθεί με υποβιβασμό παρά με πρόστιμο. Ενώ η προαναφερόμενη κρατική επιτροπή είχε αποφασίσει ότι «συντρέχει περίπτωση εφαρμογής του άρθρου 29 παρ.12 ν.2725/99» και επρόκειτο να στείλει πόρισμα στην ΕΠΟ για να το διαβιβάσει στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, με την προβλεπόμενη ποινή να είναι υποβιβασμός, όμως όχι μόνο καθυστερεί το πόρισμα αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού προσπαθεί να αλλάξει το άρθρο με το οποίο θα παραπεμπφεί η ομάδα των Φαιάκων και ταυτόχρονα η προβλεπόμενη ποινή από υποβιβασμός να είναι απλό πρόστιμο. Το άρθρο με το οποίο ο Παπαλάκης θέλει να παραπέμψει την Κέρκυρα είναι το 77.
Όμως, η καταγγελία του Εργοτέλη κατά της Κέρκυρας δεν είναι η «καυτή» υπόθεση που έχει στα χέρια της η ΕΕΑ. Για την ακρίβεια πρόκειται για δυο καυτές υποθέσεις:
Η πρώτη είναι η εξής:
Α) Εξώδικη δήλωση – Διαμαρτυρία και Πρόσκληση της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί παραβίασης του Κανονισμού Οργάνωσης Λειτουργίας και Διεξαγωγής των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε. (ΚΥΑ 37336/2008, ΦΕΚ Β΄1590) από την ΠΑΕ ΑΕΚ.
Β) Αίτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ περί έγκρισης συμμετοχής της στα έντυπα προγράμματος των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε.
(Συζητήθηκε)
Η δεύτερη είναι η εξής:
Αίτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός περί ανάκλησης της από 05.12.2014 χορηγηθείσας άδειας μεταβίβασης μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
 (Υπό διάσκεψη)
Ας δούμε το δελτίο Τύπου που εξέδωσε την Πέμπτη (2/7) η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού: «Προσφυγή – Καταγγελία της ΠΑΕ Εργοτέλης κατά της ΠΑΕ Κασσιόπη λόγω παράβασης των όρων μεταβίβασης μετοχών της.
Η Επιτροπή έκρινε ότι συντρέχει περίπτωση εφαρμογής του άρθρου 69 παρ.12 ν.2725/99 και θα αποστείλει έκθεση στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο για την αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα. Η απόκτηση των μετοχών από τον Ίσσαρη είναι εικονική και η Επιτροπή του απαγορεύει την άσκηση όλων των δικαιωμάτων από τις μετοχές αυτές».
Το ερώτημα είναι γιατί ο Παπαλάκης φαίνεται να θεωρεί ότι οι τρεις αυτές υποθέσεις είναι σχετικές; Είναι ή όχι δυνατόν τα δεδομένα τα είναι διαφορετικά;
Sportday, 11/7

 
Πού να μπλέκουμε τώρα ρε παιδιά. Κυνηγάει και τη Μαρούπα ο Γιαννακόπουλος...

Σχόλια

Εικόνα thita

Η ΕΕΑ εισηγείται να μην πέσει η Κέρκυρα.

ΑΡΔ: ο Μαρινακης σώζει το παράρτημα.

Η ΕΕΑ εισηγείται να πέσει η Κέρκυρα.

ΑΡΔ: ο Μαρινακης ρίχνει την Κέρκυρα για να δημιουργήσει πρόβλημα σε ΑΕΚ/νιαου και σε ΠΑΟ/τρακη.

Απιαστοι οι ΑΡΔ,στα καλύτερα τους.

Γενικό συμπέρασμα: ο Μαρινακης φταίει για όλα.

Ε ρε ξεβράκωμα που σας χρειάζεται...

Αλλά έρχεται (λένε) ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες,έχει γέλια εκεί,θα ιδρώσουν πολλοί κωλοι.

Εικόνα REDNYC

O...ADEKASTOS KYRIOS PAPALAKHS! HAHAHA! ELA OMWS POY OI KANONISMOI EINAI POLY SYGEKRIMENOI KAI EXEI STRIMWXTEI! GIA NA DOUME PWS THA KANEI THN KWLOTOUMPA! AN THN KANEI, GIATI APO THN ALLH TON PERIMENOUN O VAGELAS KAI OI AGGELOPOULOI!

Εικόνα Spiros Legend

http://www.sport24.gr/football/omades/Kerkyra/h-eea-apesteile-ekthesh-ou... Η Έκθεση,πάντως,έγινε σύμφωνα με το άρθρο 69,δηλαδή για υποβιβασμό,έτσι κι αλλιώς δεν αποφασίζει η ΕΕΑ,λόγω Αυτοδιοίκητου,επειδήείναι Κρατική Επιτροπή,διορισμένη από τον Κοντονή πρόσφατα.Αυτό που ξέρω εγώ είναι ό,τι έχει γίνει η μαλακία(λεπτομέρειες δεν χρειάζονται εδώ,για το πως και γιατί έφτασε το ιδιωτ.συμφωνητικό στα χέρια του Εθνικού Χαφιέ,Κούλας Θωμαίδη,και έτσι άνοιξε από το πουθενά αυτή η υπόθεση,πάντως έγινε από μέσα η ρουφιανιά λόγω οφειλόμενων χρημάτων...Εκτιμώ ό,τι δύσκολα θα την γλυτώσει η Κασσιώπη(δεν είναι ο γνωστός Α.Ο.Κέρκυρα και εδώ είναι το κλειδί γιατί έγινε το ιδιωτ.συμφωνητικό...).Εδώ θα εξαντληθεί και η κάθαρση του αθλητισμού,πιστεύει κανείς ό,τι με τον κερδοφόρο ισολογισμό της Καέ Πάο θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα για τους Απατεώνες-Ψεύτες-Κλέφτες;Ή για τον φίλο του Καμμένου κ.Γατούλη,που ζητούσαν στοιχεία από τον Ολυμπιακό,σαν να ζουν σε άλλο Πλανήτη τα μέλη της ΕΕΑ;Εδώ θα είμαστε και θα τα δούμε όλα.

Εικόνα Chief Bromden

Γεια σου ρε Κέρκυρα με την παράγκα σου!!!

Εικόνα Spiros Legend

Γεια σου και σένα Τσίφη,ο Ολυμπιακός(πάνω από όλα βέβαια!) και η Κέρκυρα να κερδάνε και όλοι οι άλλοι να πάνε να αγαπηθούνε!Όχι μόνο παράγκα,Ουρανοξύστης,ελέγχει τα πάντα όλα η τοπική ομάς εδώ πέρα...Δεν θα γίνουμε ποτέ σοβαρή χώρα,αυτό είναι το μόνο βέβαιο,φίλε!