Ο ''ΕΞΩΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ'' ΚΟΜΠΟΤΗΣ



Από το πρόσφατο άρθρο του dono με τη συνέντευξη Ιωάννη Αλαφούζου στο τριόροφο της επιδοτούμενης greenwin-Μπύρας 13.
 
Για το φιλικό με τον Λεβαδειακό: “Το παιχνίδι με Λεβαδειακό κλείστηκε την τελευταία στιγμή για να δοκιμαστούν κάποια παιδιά και να έχουν παιχνίδια στα πόδια τους”.
Για τον Κομπότη: “Ο Κομπότης δεν ήταν σύμμαχος, αλλά είναι από τις λίγες εξαιρέσεις που είχε το θάρρος της γνώμης του και τελικά το πλήρωσε. Δεν είπα πως υπάρχει ο κύριος φούφουτος και είναι άγιος. Και ξαναλέω πως ο Κομπότης είχε τον θάρρος της γνώμης του και σήκωνε φωνή…”
 
Και τώρα ρε παιδιά, αυτά τα ''υπέροχα'' άρθρα του sdna.gr τι θα απογίνουν;
 
Τόσα χρόνια προπαγάνδας για ''τον υπηρέτη του γαυροσυστήματος'' Κομπότη και το ''γαυρο-παράρτημα της Λιβαδειάς'', πάνε στράφι; Πού πήγε ο Κομπότης που ''δέχτηκε να πάρει δανεικό τον Πουλίδο το Γενάρη, για να σωθεί από το Μαρινάκη''; Ο Κομπότης που ''συχνάζει στη σουίτα του Μαρινάκη''; Ο Κομπότης που ''ανοίγει τα πόδια στο γαύρο''; Ο Κομπότης που ''προαλειφόταν για αντι-Μαρινάκης στο γαύρο, μπροστινός'', αν ο Ανδρεάδης ''έδιωχνε από το ποδόσφαιρο τον πρόεδρο του Ολυμπιακού''; Κάτι για όλα αυτά, μετά το σαββατιάτικο φιλικό Λεβαδειακός-ΠΑΟ, θα διαβάσουμε;
 
Γεια σου ρε Κομπότη αντισυστημικέ.
 

Σχόλια

Εικόνα Romain

Ωραία ανάρτηση.

FUCK THE SYSTEM.

I like that!

Εικόνα thita

Έτσι και με την Βέροια,δέθηκε στο άρμα του ΠΑΟΚ και έγινε ξαφνικά συμπαθής σε sdna και sport-fm.

Τα ίδια και με τον Κομπότη τον αντισυστημικό χαχαχα...

Τώρα δηλαδή αυτό,γιατί μέχρι προχθές ήταν άνθρωπος του Βαγγελα κλπ. Το είπε κι ο αυλάκιωτης άλλωστε,έγκυρο λοιπόν.

Αυτοί είναι ικανοί αύριο να βγάλουν ψυχούλα τον περειρα αν πει κάτι κακό για τον θρύλο.

Η κατάντια τους είναι η γραφικότητα,εκτός από τα δυο αυτά sites τα σιχαμερά,δεν ασχολείται κανένας άλλος πλέον με τις μαλακιες που λένε/γράφουν.

Μεθαύριο δε,θα φταίει και η uefa που θα γράψει στα αρχιδια της τα ρουφιανιλικια του ποα.

Ο καιρός γαρ εγγύς όμως...

Εικόνα tasos

Έτσι γίνονται ρόμπες ξεκούμπωτες. "Αλλά το πολύ τής θλίψεως γεννά παραφροσύνη". Έχουν νά δούν τά ματάκια μας καί νά ακούσουν τά αυτάκια μας πολλά ακόμη μέχρι τίς αποκρηές νομίζω.