Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ''ΓΑΥΡΟΠΑΡΑΡΤΗΜΑ'' ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ...



Αντιγράφουμε την είδηση.
 
Eπιτακτική έκριναν την ανάγκη προσθήκης ενός τερματοφύλακα, ο οποίος θα αποτελέσει ένα αξιόπιστο back up του Λουκ Στιλ, οι Τάκης Φύσσας, Λεωνίδας Βόκολος και Γιάννης Αναστασίου.
Οι τρεις άνδρες συμφώνησαν ότι η έλευση ενός γκολκίπερ επιβάλλεται και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Goal, κατέληξαν στον 22χρονο, Νίκο Γιαννακόπουλο.
Ο γεννημένος στις 19/2/1993 ποδοσφαιριστής, αποδεσμεύτηκε πριν μερικές ημέρες από τον Πανιώνιο και προκρίθηκε ως η καλύτερη λύση τη δεδομένη χρονική περίοδο.
Οι Φύσσας και Βόκολος έχουν άποψη για τον Γιαννακόπουλο, αφού τον γνωρίζουν από την παρουσία του στις μικρές εθνικές ομάδες, ενώ, ο Αναστασίου έχει αποκομίσει πολύ καλές εντυπώσεις από την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.
Επίσης, παρότι είναι μόλις 22 ετών, ο Γιαννακόπουλος μετράει 38 συμμετοχές στη Superleague και έχει δείξει ότι διαθέτει καλά στοιχεία. Ο γκολκίπερ ύψους 1,92μ. αναμένεται να υπογράψει τριετές ή τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, μετά το πρώτο παιχνίδι με τη Μπριζ.
 
Όλα αυτά λίγες μέρες μετά την απόκτηση Ευαγγέλου από τον Πανιώνιο και τις δηλώσεις Αλαφούζου στο τριόροφο της greenwin Μπύρας 13 για τον ''εξωσυστημικό'' Κομπότη του Λεβαδειακού. Φανταστείτε τώρα το ενδεχόμενο, πριν από ένα ευρωπαικό ματς του Ολυμπιακού, να εντόπιζε η διοίκηση της ομάδας μας κενά στις θέσεις του τερματοφύλακα και του στόπερ και να τα κάλυπτε με προσθήκες από τον Πανιώνιο, όπως και να εγκωμίαζε ο Μαρινάκης σε συζήτησή του με τη Θύρα 7 τον Κομπότη και το Λεβαδειακό, με τον οποίο θα κλείναμε φιλικό προετοιμασίας. Τι θα ακούγαμε/διαβάζαμε για τα ''γαυροπαραρτήματα'' Πανιώνιο-Λεβαδειακό; Τι θα διαβάζαμε για τον ''επενδυτή Μαρινάκη και τις μεταγραφές της πλάκας που κάνει''; Πόσα χρόνια θα γίνονταν σημαία στα χείλη των αντιολυμπιακών ΑΡΔ, ρεπόρτερ-οπαδών, οι δηλώσεις Μαρινάκη υπέρ Κομπότη; Τώρα, τι έχουμε; Κο-κο-κο, ε;

 
ΥΓ. Σύμφωνα με το transfermarkt, ο ΠΑΟ ως τώρα έχει δώσει συνολικά λιγότερο από 1 εκ. ευρώ σε ομάδες για μεταγραφές παικτών αυτό το καλοκαίρι, την ώρα που ο Ολυμπιακός έχει ξεπεράσει τα 9. Για να δούμε, θα περάσει το μύριο ο ''υγιής επενδυτής'' μπανιστηρτζής καναλάρχης μέχρι τα τέλη Αυγούστου;

Σχόλια

Εικόνα red7neck

Ευαγγέλου, Σπυρόπουλος Παναγιώτης, Σπυρόπουλος Νίκος, Τζιόλης, Μάντζιος, Ραγκουέλ, Βο-κώλος, Φύσσας, Λαγωνικάκης, Μαραγκός, Σαραβ(λ)άκος. Μια εντεκάδα παίκτες έχει πάρει από το γαυροπαράρτημα!! Αφαίμαξη πραγματική όπως κάνατε και με τα υπόλοιπα παραρτήματα-δορυφόρους (Δόξα Δράμας, Αθηναϊκό, Απόλλων, Πανιώνιο κτλ...)!

Η ιστορία δεν ξεγράφει ζέλες! Ξεφτιλισμένοι και κωλοτούμπες ήσασταν και θα είστε! Επενδυτές του πρωκτού και των κωλοsite! Το χω ξαναγράψει αρκετές φορές θα το ξαναγράψω και άλλη μία!!! Εάν δεν κάνουμε το 6/6 (μέσα και εξώ με ΑΕΚ,ΠΑΟ,ΠΑΟΚ)φέτος είμαστε για τα πανηγύρια!

Εικόνα koropi48

Πρώτο βήμα, καταγγελία στη δικαιοσύνη για εικονική αποδέσμευση- μεταγραφή, προκειμένου να διακινηθεί μαύρο χρήμα και να μην πληρωθεί ΦΠΑ.
Δεύτερο βήμα, αίτημα για άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών όλων των διοικητικών στελεχών του πανιώνιου, ώστε ν αποκαλυφθεί ποιός κατέθεσε ποσά και για ποιό λόγο.
Μόνο έτσι αντιμετωπίζεις την πραγματική εγκληματική οργάνωση, η οποία έχει σύστημα αυτού του είδους τις συναλλαγές (πχ μεταγραφή του βιτόλο ως ελεύθερου από τους μπουγάτσες), όπως είχε παλιότερα τα μηδενικά συμβόλαια. Με τις μεθόδους αυτές πετυχαίνουν τρεις στόχους. Γλυτώνουν όλοι την πληρωμή φόρου μεταγραφής στο κράτος αλλά και εισφορές προς ερασιτέχνη- σωματείο ποδοσφαιριστών- ΕΠΟ κλπ. Ο πληρώνων με μαύρο χρήμα δεν καλείται να δικαιολογήσει το ποσό της μεταγραφής. Ο λαμβάνων το χρήμα δεν το καταχωρεί σε βιβλία ή τραπεζικούς λογαριασμούς κι έτσι το κάνει ό,τι θέλει (το παντελονιάζει), ενώ ταυτόχρονα όσοι διεκδικούν χρήματα απ αυτόν (πρόστιμα, οφειλές από μεταγραφές, κατασχέσεις, ληγμένες επιταγές κλπ) δεν ικανοποιούνται.
Είμαστε περήφανοι που ακόμη και τα πέτρινα χρόνια, δεν εμπλακήκαμε σε τέτοιες απάτες.

Εικόνα thita

ούτε τα μισά δεν έχεις πει σάββα

η ιστορική πανιωνάρα,

με πρόεδρο τον Δάρα, μην ξεχνιόμαστε ε

να ΑΦΗΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ (!!!) τον ελπιδοφόρο νέο τερματοφύλακά της

και μετά από λίγες μέρες, αυτός να υπέγραφε ΤΖΑΜΠΑ

στον θρύλο, που είχε στο μεταξύ πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα γιατί είχε π.χ. χτυπήσει ο καπίνο

ω ρε μάνα μου

τα ΑΡΔάκια θα είχαν κατουρηθεί από τη χαρά

ο σαγώνιας θα γύρναγε εσπευσμένα από χαλκιδική για έκτακτη εκπομπή που θα παιζόταν αντί του δελτίου ειδήσεων στις 10 το βράδυ

ο παπαθεοδώρου θα σήκωνε στο sdna άρθρο 6000 λέξεων

ΕΠΤΑ αθλητικές εφημερίδες θα είχαν τίτλο ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – ΠΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΜΑΡΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΠΑΙΚΤΕΣ, κλπ.

η Interpol θα το έγραφε στο εβδομαδιαίο δελτίο

ο ιβάν θα έκανε καταγγελία στην uefa

ο Κορέας με τον Ανδρεάδη θα καλούσαν ως κατηγορούμενους παίκτη, μάνατζερ, διοίκηση πανιωνίου, ταξιτζή που τον πήγε στου Ρέντη ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ, ΠΑΛΙ

και οι βαζελόγαυροι θα δήλωναν αηδιασμένοι, «ε όχι και έτσι ρε παιδιά» θα λέγανε στο facebook

ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ?

seriously now, ο πανιώνιος έχει παράδοση στις ατυχίες βρε παιδί μου, «χάνει δελτία», κλπ., κλπ., έτσι ώστε με κάποιον ΜΑΓΙΚΟ τρόπο οι παίκτες καταλήγουν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ στην πανάθα, χρόνια τώρα

Εικόνα john

Εύστοχη ανάρτηση. Όσο για την ιστορια με τα γαύρο παραρτήματα και τις ομάδες δορυφόρους μόνο να γελάσει μπορει κάποιος. Ποιες ομάδες κατηγορούνται οτι ειναι στο "άρμα του Βαγγελα" οπως λένε και οι αντιολυμπιακοι? Ο Αστέρας,ο Εργοτελης,η Κέρκυρα, Ο Λεβαδειακός ,ο ΟΦΗ,ο Πανιώνιος,η Ξανθη ΟΛΕΣ αυτές οι ομάδες εχουν δυσκολέψει αφάνταστα τον Ολυμπιακο σε σημείο που κόντεψαν να του στερήσουν το πρωτάθλημα(2012 Ξανθη και Τρίπολη). Και όλες ανεξαιρέτως οι ομάδες αυτές εχουν ματώσει για να πάρουν αποτέλεμα απο τον Θρύλο. Εγω πιστεύω πως οι αντί Ολυμπιακοί δεν βλέπουν καν τους αγώνες του ολυμπιακού με τα υποτιθέμενα παραρτήματα αλλιώς δεν θα είχαν τέτοιες γελοίες απόψεις. Απλα τρώνε αμάσητο το σανό του Αλαφούζου και αρκούνται σε αυτο. Το παραμύθι των γαύρο παραρτημάτων εχει ξοφλήσει εδώ και καιρο.

Η μόνη φορα που ο θρύλος δεν ζορίστηκε να νικήσει σε αγώνα πρωταθλήματος και έχασε ύποπτα ηταν στο ματς με τον Λεβαδειακό το 2006. Ομως αυτο ΒΛΑΚΑ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗ εγινε για να πέσει το παράρτημα σας στη Β εθνικη και οχι για να μείνει επι τούτου ο Λεβαδειακός στην Α.Γι αυτο ο Σολιντ εγινε σοφότερος εκείνη την ημέρα ΑΝΟΗΤΕ ΤΑΣΟΥΛΗ.

Εικόνα apostolos gaganis

Eίπαμε. Το τοπίο της ΄΄ενημέρωσης΄΄ της φίλαθλης κοινής γνώμης, είναι ακριβώς όπως το περιγράφεις δειγματοληπτικά με το παράδειγμά σου ( και ) σε τούτη την ανάρτηση κι αυτό το ξέρουμε άριστα, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ. Έτσι πορευόμασταν, πορευόμαστε και θα εξακολουθήσουμε να πορευόμαστε. ΒΕΒΑΙΟ. Το γιατί, αναφέρεται πλήρως μέσα σε δυο γραμμές στο υστερόγραφό σου. ΑΠΛΑ.

Υ.Γ. Όλα εντάξει με το θέμα της κεντρικής φωτο, υιού...διευκολύνοντος και εν τέλει διασώζοντος... Ευχαριστίες πάντως και προς υμάς, αλλά και προς τον Νεφεληγερέτη...