Ο ΛΙΒΑΘΗΝΟΣ, Ο ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ



Την ιστορική πρόκριση στο Κύπελλο του 1992 του Θρύλου επί του ΠΑΟ, με το πέναλτι του Κουκούλα, την έχουμε δει. Έχουμε δει την Αντριάνα Μαραγκού. σύζυγο του τότε ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ Σπύρου, να κυνηγάει το διαιτητή, αλλά και τον ''καπετάνιο'' Γιώργο Βαρδινογιάννη να επιτίθεται με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς στην τότε κυβέρνηση Μητσοτάκη της Νέας Δημοκρατίας (για λόγους που αναλύσαμε εδώ). Σήμερα θα δούμε μία άλλη πτυχή της ιστορίας.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 9-4-1992
 
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 10-4-1992
 
 
 
Πέρα από παλαίμαχος του ΠΑΟ, ο Σπύρος Λιβαθηνός ήταν και προπονητής στην Κόρινθο τότε. Μια Κόρινθος που με τις δύο ισοπαλίες που πήρε από τον Ολυμπιακό σε εκείνη τη σεζόν, 1991-92, στο πρωτάθλημα, 0-0 στο Καραισκάκη στις 19 Ιανουαρίου 1992 για τη 16η αγωνιστική και 1-1 στην Κόρινθο στις 31 Μαίου 1992 για την 33η και προτελευταία αγωνιστική, ουσιαστικά στέρησε τον τίτλο από τον Θρύλο. Φανταστείτε τώρα το σενάριο ''παλαίμαχος του Ολυμπιακού να είναι προπονητής σε μικρομεσαία ελληνική ομάδα, η οποία κόβει το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟ κι αυτός ο προπονητής να έχει συμμετοχή σε επεισόδια εναντίον του διαιτητή σε αγώνα Κυπέλλου Ολυμπιακός-ΠΑΟ στο Καραισκάκη''. Σκεφτείτε τα πύρινα άρθρα των ''αμερόληπτων'' sites και φυσικά τους μύδρους του ''Γιάννη Αυλακιώτη'' στο sdna.gr. Επειδή αυτήν την στήλη την γράφουν ο Βασίλης Παπαθεοδώρου κι ο Μανώλης Γρηγοράκης, ποιος να'ναι άραγε αυτός ο Γρηγοράκης που μετέδωσε για την ΕΤ-1 το ντέρμπι ''του Κουκούλα'' το 1992 κι έσπασε τα νεύρα των Ολυμπιακών;
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 10-4-1992
 
 
Τι ωραία, αγνά χρόνια ρε παιδιά. Καμία σχέση με τα σημερινά ''εγκλήματα της παράγκας του γαύρου, με τα οποία έχει αηδιάσει όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα''...

Σχόλια

Εικόνα john

" Μαζι με τα 500.000 ευρώ ο Ολυμπιακος θα προσφέρει στους μαθητές της Κεφαλλονιας απο μια σφυρίχτρα,ώστε σε περίπτωση σεισμού να σφυρίξουν πεναλντι".

Αυτη τη μαλακια ο Γρηγοράκης την έγραψε αμέσως μετα τους σεισμούς στην Κεφαλλονια το 2014. Δεν σέβεται τιποτα,κανει χιούμορ ακόμα και εις βάρος των κατοίκων που επλήγησαν απο τις τοτε καταστροφές. Σατιρίζει μια φιλανθρωπική ενέργεια ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου. Αρχιδι και μουνοπανο απο τα λίγα.
ΡΕ ΚΑΛΟ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Πέταξε τέτοια μαλακία το μπαστάρδι;

Εικόνα john

Ξαναδιάβασε το παλιό άρθρο του Ratm με τίτλο " Ο βόθρος σας στο τελος θα σας πνίξει "