ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟΥ SDNA.GR ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ



Όπως φαντάζομαι ξέρετε όλοι, απολύθηκε ο Αλέξης Σπυρόπουλος από τον ΟΤΕ TV. Στο site του πρώην ''Πρασινοφρουρού'' της ''ΠΡΑΣΙΝΗΣ'' και υπαλλήλου του παιδόφιλου μπανιστηρτζή καναλάρχη Ιωάννη Αλαφούζου (στο ραδιόφωνο του Sport FM υπαλλήλου, προς Θεού όχι στο αδέσμευτο sdna.gr...), Βασίλη Παπαθεοδώρου, έχουν οργιάσει και στοχοποιούν το ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ γι'αυτήν την απόλυση.
 
Την ίδια ώρα, στον Sport FM του παιδόφιλου μπανιστηρτζή,
 

 
16 άνθρωποι έμειναν στον δρόμο. Ούτε ''κιχ'' δεν ακούστηκε γι'αυτούς. Λες και δεν είναι εργαζόμενοι. Ο ένας εξ αυτών μάλιστα, ο Θανάσης Λαζαρίδης, το προχώρησε και επικαλέστηκε πολιτικούς λόγους για την απόλυσή του.
 

 
Δημοσιογράφοι οι 6 εκ των απολυθέντων, αλλά ούτε ένα δημοσιογραφικό κείμενο συμπαράστασης προς το πρόσωπό τους δεν είδαμε. Είναι δηλαδή ''χούντα'' όταν επεμβαίνει ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ για να απολυθεί ένας ΑΡΔ, σε ΜΜΕ μάλιστα που δεν του ανήκει και εκπέμπει μέσα από το μέγαρο του ΣΚΑΙ (άρα η ευθύνη της απόλυσης βαραίνει πρώτα και κύρια τα αφεντικά του ΟΤΕ), αλλά δεν είναι ''χούντα'' η απόλυση ενός εργαζομένου, επειδή το αφεντικό του δεν γουστάρει τις πολιτικές του απόψεις. Ναι, ε; Και μιλάνε για ''χούντα'' οι ''δημοκράτες'' του sdna.gr, που κόβουν σχόλια αναγνωστών τα οποία δεν περιέχουν βρισιές-χαρακτηρισμούς-οτιδήποτε μηνύσιμο, μόνο και μόνο επειδή δεν τα γουστάρουν οι διαχειριστές του site. Δεν ζούμε πια σε μια εποχή που μιλάμε ''έτσι'', επειδή ''κάποιοι μας το είπαν και τους πιστεύουμε''. Υπάρχουν αποδείξεις. Ενδεικτικά δύο από τα σχόλια που εστάλησαν από αναγνώστες στο sdna.gr και μας έχουν έρθει στο site, με την ένδειξη removed, ότι δηλαδή αφαιρέθηκαν από το διαχειριστή του sdna.gr.
 

 

 
Yπερασπίζονται το ''δικαίωμα στην εργασία των δημοσιογράφων'' ποιοι ακριβώς; Αυτοί που πανηγύριζαν όταν έκλεισε το olympiacos24; Δεν δούλευαν δημοσιογράφοι εκεί;
 
Είπαμε όμως, ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό, το κοσκινίζουμε και το ελέγχουμε δέκα φορές τουλάχιστον. Ό,τι αφορά προέδρους άλλων ομάδων και δη τον παιδόφιλο μπανιστηρτζή καναλάρχη, που συντηρεί με 100ρικα αρκετούς ΑΡΔ, αποσιωπάται. ''Διυλίζουμε τον ολυμπιακό κώνωπα, καταπίνουμε την αντιολυμπιακή κάμηλον''. Και για αυτούς που είναι Ολυμπιακοί και στενοχωρήθηκαν για την απόλυση Σπυρόπουλου, ας διαβάσουν το παρακάτω παλαιότερό μας άρθρο.
 
Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ήταν φανατικός Ολυμπιακός από μικρός, μετά που του ανέθεσε το ρεπορτάζ Παναθηναικού στο ΦΙΛΑΘΛΟ ο Καραγιαννίδης έγινε βάζελος, μετά έγινε ΑΕΚ για το φίλο του τον Ντέμη Νικολαίδη και πλέον ''ωρίμασε κι έγινε Πανιώνιος''. Μην ανησυχείτε, θα βρει δουλειά. Οι Σπυρόπουλοι σε αυτήν τη ζωή άνεργοι δεν μένουν ποτέ...
 
Συγχαρητήρια και στον ΠΣΑΤ για την ''παντελονάτη'' ανακοίνωσή του.
 
Για τις απολύσεις Λαζαρίδη-Μαχαίρα-Αντύπα-Γκαραγκάνη-Μαζιά-Κουτσογιανέλη από τον Sport FM του παιδόφιλου μπανιστηρτζή, κο-κο-κο ο ΠΣΑΤ. Για την απόλυση Σπυρόπουλου, ''πύρινη'' ανακοίνωση.
 

 
Υ.Γ. Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολύ πιο σκληρά πράγματα, με πολύ πιο οξύ ύφος, αλλά έχουμε λάβει πάρα πολλά μηνύματα από αγανακτισμένους Ολυμπιακούς, που μας γράφουν διάφορα (απειλητικά προφανώς...) για δημοσιογράφους οι οποίοι κάνουν το άσπρο-μαύρο και παρουσιάζουν αυτά που τους συμφέρει, όπως τους συμφέρει. Αν και δεν είναι η δουλειά μας να παίζουμε το χωροφύλακα, προσπαθούμε να συγκρατήσουμε τον κόσμο, για να μην ξεφύγει η κατάσταση και βρεθούν διάφορες μούρες στα πεζοδρόμια. Το λέμε κι από εδώ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ/ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ, Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟΣ, ΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΙ ΑΝ ΛΕΕΙ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΣΑΝΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΟΠΑΔΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ. Η υπομονή όμως κάποια στιγμή τελειώνει και ο κόσμος του Ολυμπιακού βράζει. Πουτανάκια της δημοσιογραφίας, κανονίστε την πορεία σας...

Σχόλια

Εικόνα jdancer7

Για τον Αβραμίδη μπορώ να πω ότι όσο ήταν στο TV MAGIC ήταν ο πιο light απ'όλα τα παιδιά εκεί που ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν ολυμπιακοί. Σχεδόν ποτέ δεν έπαιρνε θέση ούτε θετική ούτε αρνητική. Και δεν είναι και κακό άλλωστε. Ο άνθρωπος μπορεί να μην ήταν ολυμπιακός αλλά είχε τύχει τότε να εργαζόταν σε ολυμπιακό ΜΜΕ.

Και για να πω μια ιστορία που μου είχε τύχει προ αμνημονεύτων..... κάποτε έτυχε κι εγώ να ψάχνομαι να βρω δουλειά, να ξεκινήσω κιόλας την δημοσιογραφία καθώς μόλις είχα τελειώσει ιδιωτικό ΙΕΚ... και μέσω γνωστού από γνωστό λόγω ίδιας καταγωγής μας, έτυχε να συναντηθώ με έναν Μανώλη Γρηγοράκη που τότε δούλευε, προς το τέλος της δεκαετίας του '90 στην αθλητική ηχώ. Η πρώτη ερώτηση που μου έκανε ήταν τι ομάδα είμαι... του απάντησα ειλικρινά Ολυμπιακός.. αμέσως κόμπιασε και μου είπε ότι η εφημερίδα στην οποία ίσως θα μπορούσε να μεσολαβήσει να εργαστώ ήταν παναθηναϊκών συμφερόντων και του είπα το ξέρω αλλά ο δημοσιογράφος είναι δημοσιογράφος και δεν έχει να κάνει τι ομάδα είναι.... και κάπου εκεί "τελείωσε" η όποια συζήτηση.....

Εικόνα savvas gridlock

Ρε τη Μανωλια...

Εικόνα koropi48

Ξέχασα να προσθέσω και τον αιώνιο ορκισμένο εχθρό του θρύλου, τον ξεδοντιάρη γεωργίου. Αλλάζουμε σταθμό. Όχι realfm όποτε έχει εκπομπή.

Εικόνα koropi48

Αδέλφια το ξαναλέω, ούτε ένα κλικ στα κωλοσάιτ τους, ούτε από περιέργεια. Να μην τους αυξάνουμε την επισκεψιμότητα. Τέρμα ο ΣΠΟΡΦΜ, στα τάρταρα, υπάρχει και ο spotr24. Διακοπή συνδρομής στον ΟΤΕ- και ΟΤΕ TV που δεκαετίες τώρα δίνει χορηγίες και μεγάλα ποσά διαφημιζόμενος στις κωλοφανέλλες τους. Υπάρχουν κι άλλες εταιρείες, ελληνικές κι όχι γερμανικές κι όσο για τα ματς, σε καφετέριες ή το ίντερνετ. Εγώ τα έκοψα και κάθε φορά που με παίρνουν τηλέφωνο τους λέω ότι δεν ενδιαφέρομαι για εταιρείες σπόνσορες του ποα. Να είστε σίγουροι ότι οι τηλεφωνήτριες καταγράφουν την άποψή σας, τη μετρούν και τη συζητούν στα κωλομήτιγκ τους. Το ξέρω από μέσα το θέμα. Είμαστε συντριπτικά περισσότεροι και με το εμπάργκο μας μπορούμε να τους τιμωρήσουμε και να τους αλλάξουμε.

Εικόνα KYTHNOS 7

Κύριε εισαγγελέα μιας και εκτός από δικαστικός λειτουργός είσαστε και σχολιαστής φάσεων ποδοσφαίρου (τους τελευταίους μήνες), θα ήθελα να ακούσω τα σχόλιά σας για τα γκολ του μπαουγκ!!!

Τρομερά τα μαρκαρισματα (με τα μάτια) και οι απομακρύνσεις των παιχτών της Βέροιας εεεεεε γαμω το σπιτάκι σου???

Θα κάνεις κάτι για το συγκεκριμένο παιχνίδι που όλοι γνώριζαν τον αποτέλεσμα και το overακι από τον Ιούνιο πουστοεισαγγελεα???

Εικόνα KYTHNOS 7

Θα συμφωνήσω με τον φίλο από κάτω!!!
Δε θα πέσω στην παγίδα να πιστέψω ότι θα υπάρξει κάθαρση στον ΟΤΕ TV με την απόλυση του καραγκιοζακου Σπυροπουλου, καθώς υπάρχουν κι άλλοι καραγκιοζιδες σε αυτό το κανάλι, τύπου τσωχος κτλ...

Ίσως η απόλυση έγινε για τα μάτια του κόσμου, ίσως και για παραδειγματισμο των υπολοίπων για να προστατέψει ο ΟΤΕ τα προϊόντα του όπως το Champions League και το κύπελλο... Θα δούμε στη συνέχεια...

Έχω όμως μια απορία μιας και είπαμε για καραγκιοζακους, ο Αβραμιδης δεν ήταν αυτός που δούλευε κάποτε στο tv magic και τώρα στον ΟΤΕ tv λέει τις παπαριτσες του κι αυτός???

Εικόνα thita

ο στέφανος αβραμίδης δεν ξέρω τι ομάδα υποστηρίζει, και ας δούλευε στο μάτζικ

ο δικηγόρος αδελφός του πάντως, με τον οποίο υπήρξα συμμαθητής, ήταν ΑΡΡΩΣΤΟΣ (όχι προκλητικός όμως) αεκτζής

Εικόνα savvas gridlock

Τι ειπε ο Στεφανος Αβραμιδης του TV MAGIC στον ΟΤΕ TV, φιλε;

Εικόνα KYTHNOS 7

Σάββα απάντησα και πιο κάτω στο φίλο John.
Μου έκανε τεράστια εντύπωση το πόσο προσπαθούσε να ωραιοποιησει την κατάσταση του βαζελου στις εκπομπές που έκανε ο ΟΤΕ tv αμέσως μετά τα παιχνίδια του βαζέλα στην Ευρώπη...Κάνω λάθος???

Εικόνα savvas gridlock

Οχι απλως δεν ξερω το θεμα, γι'αυτο ρωτησα.

Εικόνα john

Σοβαρά μιλάς φίλε μου? Λεει μαλακιες στον ote ο Αβραμιδης? Μπορεις να μου δώσεις μερικά παραδείγματα? Τον θυμάμαι καλα στο TV magic πριν ακριβώς 10 χρονια σε καθημερινή εκπομπή με τον Σταύρο Καρυακατζη (μέγαλος γαύρος) και γενικα τον συμπαθούσα αρκετά. Μη μου πεις πως εγινε και αυτός αρδ γιατι θα χάσω πάσα ιδέα..

Εικόνα KYTHNOS 7

Θυμάμαι τα σχόλιά του μετά τα παιχνίδια του βαζέλα στο σύντομο ταξίδι του στην Ευρώπη, που προσπαθούσε να ωραιοποιήσει τις καταστάσεις και μου έκανε τεράστια εντύπωση...

Εικόνα Aprosarmostos17

Μην τσιμπάτε. Η απόλυση είναι στημένη για να κερδίσει συνδρομητές ο βρωμοΟΤΕ. Ο ΟΤΕ είναι και υπήρξε εδώ και 15 χρόνια, μεγάλος χορηγός της ΠΑΕ και ΚΑΕ παναθηναϊκός. Ο Σπυρόπουλος ήδη έχει βρει στέγη στο βρωμοκάναλο του Αλαφούζου (σκαι και σπορfm). Όλα λοιπόν είναι στημένα για να γίνει ο ντόρος και να φανεί ο Μαρινάκης ότι ελέγχει τα μέσα, ηρωοποιώντας οποιοδήποτε λαμογιο φτυνει δηλητήριο κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας.

Εικόνα Νίκος Γόδας

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ άρθρο!

Εικόνα john

Θωμά σιγα σιγα να ζεσταίνεσαι περιμένω και δικά σου άρθρα

Εικόνα Νίκος Γόδας

Πού χρόνος, ρε Γιάννη; Είμαι πολύ πιεσμένος τον τελευταίο καιρό. Σιγά σιγά...

Εικόνα Κωστας 7

https://www.mixcloud.com/NovaSPORFM946/%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CF%8E%CF%81%C...
Ο Πραγματικος λογος που αναγκαστηκε ο ΟΤΕ Τν του παιδοφιλου και το λαθρεμπορα να διωξουν το Νο1 ΑΡΔακη του καναλιου τους.Και επειδη πολλοι γραφουν οτι ο Μαρινακης ειναι πισω απο την απολυση(γενικα ο Βαγγελας ειναι ''πισω'' τους παντα αλλα τελος παντων)να τους πω οτι δεν ισχυει,ο κοσμος του Ολυμπιακου και την πρωτη αγωνιστικη στο Καραισκακης με το πανο που αναρτησε στην 7 αλλα και με τις ''συντησεις'' που ειχαμε με ανθρωπους του ΟΤΕ Τν στον αγωνα της Εθνικης μας περασε το μυνημα και δεν μπορουσαν να κανουν αλλιως.
Καλο ΟΑΕΔ πουστη Σπυροπουλο και τραβα τωρα να αρθρογραφεις στο σκατοdna που σου αξιζει.Τα τσιμεντα του Καραισκακης που καποτε φιλοξενουσαν την κωλαρα σου ξερνανε απανω σου.

υγ.Θα ακολουθησουν και αλλες απολυσεις σε λιγο καιρο,πλεον η 7 εχει παρει το θεμα επανω της και για οσους γνωριζουν την αποτελεσματικοτητα μας καλο ειναι να αρχιζουν να λαδωνουν το κωλαντερακι τους.

Εικόνα apostolos gaganis

Και μόνο που έχουν ξεσηκωθεί όλα τα βαζελάκια ( τα αεκάκια και οι μπουγάτσες απλώς...υποτονθορύζουν ) για να στηρίξουν τον απολυμένο, αυτό αποτελεί ΤΗΝ ΠΙΟ ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ του πόσο...αντικειμενικός ήτανε, όπως ΟΛΟΙ τους ισχυρίζονται. Περιμένω απ΄την 7, τον οπαδικό πολιορκητικό μας κριό, ΔΡΑΣΗ πάνω στο θέμα...

Εικόνα Red Dragon

Ποιος θα ξεχασει το εμετικο αρθρο της Αλεξιας οταν μετα την μερα που ο Βαγγελης τους τον τιναξε στο γραφειο του ανακριτη και βγηκε πιο ενισχυμενος απο ποτε (και που φυσικα τους ξεμπροστιασε στο μεταγραφικο παζαρι) εσκουζε και εγραφε για τον ποιο θα μπορουσε να συστησει στην κορη του.

Σιγουρα οχι εσενα υπαλληλακο του φοροφυγα.Καταντησες οντας υπαλληλος του κοντοστουπου λαθρεμπορα να περνας την γραμμη σου μεσω του συνδρομητικου και μιας και τα αμνοεριφικα σε αποκαλουν και ¨αντικειμενικο¨ μετα απο συντονισμενο αγωνα της στρατιας των αρδ.Αντικειμενικος στις μερες μας ειναι οποιο υπαλληλακι βγαινει στον αερα και πεταει ατακες για τον Μπερμπατοφ και το λιμανι.Αντικειμενικος ειναι οποιος βγαζει χολη στα ματς του Ολυμπιακου οταν μεταδιδει αγωνες του.Τι και αν ειναι υπαλληλος του τυπου που εχει κατακλεψει το Ελληνικο δημοσιο.Λεπτομερειες...

Να δουμε που θα περιγραψεις ξανα παιχνιδια.Στον Σκαι αραγε?

Εσκουζε η πρασινοφρουριτσα που εδειχνε συμπονεια καθως ξερει πως ειναι να στον ακουμπανε και να στον χτυπανε στην μαπα.Οταν βεβαια εκλεισε το olympiacos24 και ο Μανωλης δεν αρθρογραφουσε καπου αφιερωναν πανηγυρικα αρθρα τα σιχαματα.Πως τα φερνει ομως η μοιρα.

Κουβεντα φυσικα για τους 16 υπαλληλους του sport fm και δεν αναφερω ποσους απληρωτους εχει στον αλλο βρωμερο τηλεοπτικο σταθμο του.Αυτοι δεν εχουν οικογενειες.

Το συνδρομητικο καταλαβε οταν ειδε οτι δεν επιανε και τον στοχο που λογικα ειχε θεσει να κανει αυτο που επρεπε να κανει καιρο τωρα μιας και οπως ξερουμε εχουν και το Champions League και καταλαβαν την δυναμικη του κοσμου του Θρυλου.

Φυσικο ειναι αν σκεφτει κανεις οτι το σαπιο dna ειναι εκτος 10δας αθλητικων σαιτ,το sport fm βουλιαζει ολο και περισσοτερο κλπ

Αυτη ηταν η αρχη.Σειρα να παρουν και οι υπολοιποι.Την πολιτικη που ακολουθησαν θα την μετανιωσουν.

Εικόνα REDNYC

ΚΑΛΟ ΟΑΕΔ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗ ΤΟΝ ΑΡΟΥΛΗ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ....ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ (ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ, ΜΗΝ ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ ΑΛΛΟΥ)....

Εικόνα CVRED

Εγώ χάρηκα και εύχομαι καλό ΟΑΕΔ και στους υπόλοιπους της παρέας.

Εικόνα vagio

Πολυ μεγαλοψυχο σε βρισκω. Κακο ψοφο ευχομαι εγω.

Εικόνα red7neck

Δίπλα απ' την λέξη πουτάνες στο λέξικό έχει εσάς ως παράδειγματα [Παπαθεοδώρου, Ασβεστάς, Βασιλαράς, Σπυρόπουλος, Θωμαϊδης, Αυλακιώτης (Μανωλία + Βασιλικούλα remix), Κεφαλογιάνης, Κόλκας, Κετσετζόγλου, Καραγιανίδης "Αποδυτηριάκιας"]

Ολος ο δημοσιογραφικός βόθρος μαζεμένος σε μία πορνοιστοσελίδα όπου τα σχόλια των Ολυμπιακών κόβονται, εκτός από τα σχόλια της νέας κοπής γαύρων! Αναρωτιέμαι για πόσο καιρό θα ανεχόμαστε αυτή την κατάσταση.

Στους γιατρούς να φάτε όλα τα λεφτά σας ρουφιάνοι αληταράδες!

Εικόνα Chief Bromden

Οι Αρδομεμέδες που έγραψε και ο Κος Απόστολος τύπου Σπυρόπουλου, Παπαθεοδώρου, Κόλκα , Ασβεστά κλπ κλπ είναι καλό να συμβιβαστούν με το είδος της δημοσιογραφίας που επέλεξαν να ασχοληθούν. Αφήστε την κλάψα κουφάλες, διαλέξατε να γίνεται το όπλο των μεγάλων αφεντικών σας για να χτυπηθεί ο Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός. Πιο ανοιχτά και εξόφθαλμα δεν θα μπορούσατε να προσφέρετε τις υπηρεσίας σας. Ξεβρακωθήκατε και ξεφτιλιστήκατε αμέτρητες φορές αλλά την αποστολή σας συνεχίζεται πιστά να την εκτελείται αδιαφορώντας για την αξιοπρέπεια σας. Την θέση σας την κερδίσατε πανάξια στα μέσα που δουλεύετε, στα μέσα των αφεντικών σας, σας αξίζει και με το παραπάνω, αλλά μέχρι εκεί!
Δεν ανέχομαι να πληρώνω κανέναν Αρδομεμέ από δαύτους ούτε μέσω των συνδρομητικών ούτε μέσω της δημόσιας τηλεόρασης. To κοινό τους από εδώ και πέρα θα είναι μόνο οι λοβοτομημένοι που θεωρούν πως τα μέσα τύπου SDNA σφύζουν από υγεία και ελευθεροτυπία.
Ευτυχώς για αυτούς, τα αφεντικά τους έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους σε πολλά «αντικειμενικά» μέσα και δεν πρόκειται να πεινάσουν, οι περισσότεροι από αυτούς είναι διπλοθεσίτες και τριπλοθεσίτες...
Ας μείνουν εκεί, το κέρδισαν με το σπαθί τους, μέχρι φυσικά να βρεθούν και αυτοί στο δρόμο αφού το μεγάλο αφεντικό έχει την σπάνια ικανότητα να δημιουργεί μαύρες τρύπες με ότι καταπιάνεται...

Αλέξη Σπυρόπουλε όταν μαζέψεις τα πράγματα σου από το γραφείο σου στον ΟΤΕ TV ρίξε και μία ματιά μήπως βρεθεί το μισό ρεπορτάζ της Handelsblatt που «εξαφανίστηκε», ίσως παράπεσε κάτω από κανένα ντοσιέ...

Θα σε βολέψει το αφεντικό, μην στεναχωριέσαι!
Γλάστρα στον Μπογδάνο ή μακιγιέρ της Αυλωνίτου...

Εικόνα apostolos gaganis

Άντε παιδί μου! Άλλαξε και λίγο θέση από΄κει που είσαι τώρα! Θα πιαστείς... Ή είσαι πολύ απασχολημενος με τα...καθήκοντα; Μπαααα...

Εικόνα vagio

Ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου, η απολυση του σπυροπουλου να ηταν μονο η αρχη και να τους δω ολους αυτους στο δρομο να ψοφανε απο την πεινα. Αντε, καλο σαββατοκυριακο ρε παιδες.

Εικόνα Son of Hoof

Ο ανθρωπος ήταν τόσο γελοίος, που αναρωτιόμουν επί πολλά έτη πως είχε δουλειά. Ακόμα περισσότερο γελοίο και άξιο απορίας μου ήταν το πως η αηδιαστική, εντελώς ανούσια επιτηδευμένη γλώσσα που χρησιμοποιεί αρέσει στον πανύβλακα έλληνα, σε σημείο που να τον θεωρεί και από τους "κορυφαίους". Σιγά σιγά βέβαια και αυτό έπαψε να μου προκαλεί απορία. Και τώρα, εν μέσω της ουσιαστικής διάλυσης που βρισκόμαστε σαν χώρα, απολύθηκε ο εν λόγω βλάξ? Πάρτονα ρε μπανιστιρτζάκο. Α ξέχασα δεν έχεις λεφτά. Δε πειράζει κάπου θα υπάρχει κάποιος Ολυμπιακός σε κάποιο πόστο, στείλτονα και πάρε Σπυρό...

Για το sdna και το κάθε αρδάκι προσωπικά θέλω:

Οι αντιολυμπιακοί να είναι πάντα αντιολυμπιακοί με αυτή την... "ελληνική" νοοτροπία δημοσιογραφίσκου της πεντάρας->
να δηλητηριάζουν τους δικούς τους (γιατί πρώτα αυτό κάνουν...)->
να μην μένει υγιώς σκεπτόμενος βάζελος,αεκτζής,παοκτζής ούτε για δείγμα->
να μένουν μόνο άμπαλες παραμυθιασμένες αντιολυμπιακές πουτάνες->
να δηλητηριάζονται παράπλευρα δικοί μας (νεόγαυροι)->
να μένουμε ΜΟΝΟ όσοι είμαστε ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΓΑΥΡΟΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΓΡΟΘΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ (άρα καλό μας κάνουν...)->
και να παίρνουμε ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, χωρίς ουσιαστικά αντίπαλο.
Όταν το καταλάβουν, θα ανησυχήσω. Μέχρι τότε, απλά θα γελάω όταν μια φορά το 6μηνο κλικάρω σε κάποιο από αυτά τα site...

Το γήπεδο να είναι γεμάτο, να μαχόμαστε παντού για την νίκη και μόνο, η ομάδα μας να παίζει ωραία μπάλα,μπάσκετ,βόλευ,πόλο κλπ
και όλοι οι άλλοι σ τ α ρ χ ι δ ι α μ α ς
https://www.youtube.com/watch?v=NgK-S98QNC8

ΥΓ.Μπράβο για τη δουλειά σε όλους τους αρθρογράφους του ratm