ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 1963: ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝΈχουμε δει δύο άρθρα για την κατάκτηση του Βαλκανικού Κυπέλλου από τον Θρύλο το 1963.
 
Σήμερα θα δούμε την ιστορία μέσα από την ''Ηχώ''. Όχι από το ''ΦΩΣ''. Τα ατελείωτα πανηγύρια των γαύρων κι άλλα πολλά ενδιαφέροντα.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 19-9-1963
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 20-9-1963
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
2.000 γαύροι στην Κωνσταντινούπολη για να δουν το ματς, 30.000 γαύροι στο αεροδρόμιο του Ελληνικού για να υποδεχθούν τους Βαλκανιονίκες, σαν σήμερα, 19 Σεπτεμβρίου 1963. Αξίζει να διαβάσουν όλοι οι οπαδοί του Θρύλου το ρεπορτάζ της ''Ηχούς'' με τους πρωτοφανείς πανηγυρισμούς, την πομπή αυτοκινήτων-μοτοσυκλετών από το Ελληνικό μέχρι το Πασαλιμάνι, τους νέους και τους γέρους που είχαν πλημμυρίσει τους δρόμους της Αθήνας και του Πειραιά με σημαιάκια του Θρύλου, τη (βαζέλα, αλλά λόγω παρέας με το Μίμη Στεφανάκο εκείνη την περίοδο είχε αλλάξει...φρονήματα) Μελίνα Μερκούρη να πανηγυρίζει σαν τρελή και πολλά, πολλά άλλα. Μία από τις μεγαλύτερες στιγμές στην ιστορία του Ολυμπιακού και του κόσμου του. Και δεν ξεχνάμε και την παρουσία των βάζελων σε αυτούς τους πανηγυρισμούς...