ΝΕΟ ΝΤΟΥ ΦΥΣΣΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ



Είχαμε δει παλαιότερα το θέμα, αλλά έχουμε και συνέχεια.
 
Αναλυτική συζήτηση, είχε σύμφωνα με πληροφορίες ο Μιχάλης Βοσκάκης (Ρεθύμνου) με τον Διευθυντή του Παναθηναϊκού Τάκη Φύσσα για την απόδοσή του στα Πηγάδια (Ξάνθη-Παναθηναϊκός 0-1). Βλέπετε οι παράγοντες συνηθίζουν να περνούν από τα αποδυτήρια των ρέφερι. Ο Κρητικός άκουσε τα παράπονα των «πρασίνων» και για το ότι το ματς είχε 11-7 φάουλ υπέρ της Ξάνθης αλλά και για το πέναλτι που δεν έδωσε σε βάρος του Μπεργκ. "Επαιξα 50-50", τόνισε ο Κρητικός ρέφερι.
Δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο ένας διαιτητής, ο οποίος έχει το χαμηλότερο μέσο όρο φάουλ από όλους τους συναδέλφους του, να βρίσκεται στο στόχαστρο της… προπαγάνδας επειδή έδωσε έξι λιγότερα φάουλ σε μια ομάδα που νίκησε. Μόνο και μόνο επειδή προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν είναι προπαγάνδα.
Αν ο Βοσκάκης ήθελε να  αδικήσει τον Παναθηναϊκό θα έδινε το πέναλτι στο 77’ (ανατροπή του Ερέα από τον Τελάντερ), το οποίο  ζήτησαν οι γηπεδούχοι.
Για αυτό και ο τιμ μάνατζερ της Ξάνθης, Γιώργος Κασναφέρης, παραπονέθηκε για τη διαιτησία λέγοντας, «αδικηθήκαμε εμείς και όχι ο Παναθηναϊκός».
Βοσκάκης: «Έπαιξα 50-50»
Το «καρπούζι» στη μέση, θεωρεί πως μοίρασε ο Μιχάλης Βοσκάκης, που μετά το τέλος της αναμέτρησης στα Πηγάδια, σχολίασε πως έπαιξε «50-50».
Μπορεί στον Παναθηναϊκό να έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Μιχάλη Βοσκάκη στο παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια, όμως για τον Ρεθυμνιώτη ρέφερι, το «καρπούζι» ανάμεσα στις δύο ομάδες χωρίστηκε στη μέση.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα Goal, μετά το τέλος του ματς στα Πηγάδια, ο διαιτητής της αναμέτρησης, σχολίασε πως έπαιξε «50-50», χωρίς να θεωρεί πως έκανε κάποιο λάθος.
Εκτός πάντως από το «τριφύλλι», παράπονα από τον Βοσκάκη, φαίνεται πως έχει και η ακριτική ομάδα.
Μάλιστα ο τιμ μάνατζερ της Ξάνθης, Γιώργος Κασναφέρης, παραπονέθηκε για τη διαιτησία λέγοντας, «αδικηθήκαμε εμείς και όχι ο Παναθηναϊκός».


 
Kι άλλο ντου λοιπόν του Τάκη Φύσσα στα αποδυτήρια διαιτητών. Όταν ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ μπήκε στα αποδυτήρια του Γιάχου, στον τελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ το 2013, ο εισαγγελέας Κορέας τον έστειλε στο δικαστήριο (μαζί με το Σάββα Θεοδωρίδη). Στα δύο ντου του κυρίου Φύσσα στα αποδυτήρια των διαιτητών, με το Λεβαδειακό πέρυσι στο ΟΑΚΑ και τωρα στην Ξάνθη, ουδείς εισαγγελέας ευαισθητοποιείται. Ίδια περιστατικά, διαφορετική αντιμετώπιση από τη Δικαιοσύνη. Και μιλάμε για τον κύριο Φύσσα, που είναι προνομιακός συνομιλητής ανθρώπων της Δικαιοσύνης και με καταθέσεις του μπλέκει κόσμος. Ο Φύσσας λέει ό,τι θέλει, για όποιον θέλει, δίχως την παραμικρή συνέπεια για τον ίδιο, ενώ σουλατσάρει και στα αποδυτήρια διαιτητών ατιμώρητος, την ώρα που άλλοι δικάζονται για τον ίδιο λόγο. Ισονομία βαζέλικη, προσφορά Αλαφούζου...

Σχόλια

Εικόνα Romain

Μετά τα "μου είπανε ότι του είπανε" και τις ρουφιανιες στον εισαγγελέα, έτσι βγάζει το ψωμί του ο Ρουφας.
Έφερε τον Εσιεν και τον Σαντσεζ, σκηνοθέτησε τα επεισόδια πέρσι στη Λαγοφλωρο, τώρα κύρια ασχολία του είναι η διαιτησία.
Μέχρι να το παρουνε χαμπάρι τα πράσινα κοπαδια, και να τον ξαποστειλει ο τζαμπας.

Εικόνα thita

Έλα ρε Σάββα,είναι η κόκκινη επο κλπ.

Εικόνα jdancer7

Εδώ πρέπει να γίνει ένα πείραμα: Να βάλουμε έναν άνθρωπο με μάσκα Μαρινάκη, αρκετά πιο ψηλό ή κοντό και αρκετά πιο αδύνατο από τον Βαγγέλα, να σουλατσάρει στα αποδυτήρια των διαιτητών σε ένα παιχνίδι και να δούμε εάν τα αρδάκια θα καταλάβουν την φάρσα

Και επίσης να βάλουμε έναν άνθρωπο με μάσκα Φύσσα, αρκετά πιο ψηλό ή κοντό και στα ίδια κυβικά τον Βαγγέλα, να σουλατσάρει στα αποδυτήρια των διαιτητών σε ένα παιχνίδι και να δούμε εάν τα αρδάκια θα καταλάβουν την φάρσα..

Έχω την βεβαιότητα ότι στην πρώτη περίπτωση θα πούνε ότι ΗΤΑΝ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, παραβλέποντας το ότι το φυζίκ είναι τελείως παράτερο και στην δεύτερη θα πουν ότι ΗΤΑΝ και πάλι ο Μαρινάκης αλλά προσπάθησε να τους κοροϊδέψει αλλά δεν τα κατάφερε!!!

Εικόνα Pipis

Επειδή το είδα το παιχνίδι, πραγματικά γελάω με αυτούς τους καραγκιόζηδες.

Δεύτερη κίτρινη στον Μπεργκ σε δύο περιπτώσεις που έπεσε μόνος του και ζήτησε πέναλτυ, γαργάρα.
Κόκκινη απ'ευθείας για μαρκάρισμα από πίσω του Καρέλη (βρήκε μόνο πόδια) σε αντεπίθεση της Ξάνθης, έγινε κίτρινη.
Πέναλτυ για σπρώξιμο του Τελάντερ (καθαρή κίνηση με τα χέρια), έδωσε παίζετε...

Και με όλα αυτά, διαμαρτύρονται κιόλας.

Εικόνα Chief Bromden

Δεν τα έμαθες τα νέα pipi;
Αποφάνθηκε χθες ο Βαρούχας! σε τραβήγματα με τα χέρια μέσα στην περιοχή δεν πρέπει να σφυρίζονται πέναλτι !!!
Δυο τέτοιες περιπτώσεις ειδαμε χθες, της Κουλας και του Βαζελου, όλος τυχαίως...

Εικόνα thita

Άσε Τσίφη,υπάρχουν και χειρότερα: ο κολλλλκας λέει ο γιαχος σφύριξε πενηνταρισια και σύμφωνα όχι με το γράμμα των κανονισμών,αλλά το πνεύμα του παιχνιδιού,και καλά λέει έκανε.

Εικόνα Chief Bromden

Πενηνταρησια σύμφωνα με τον άγραφο νόμο της ζούγκλας...
Έδωσε και παράδειγμα το εβερτον - Λίβερπουλ ο μπαγλαμάς...
Εάν το χθεσινό παιχνίδι παιζόταν στην πρεμιέρ λιγκ ακόμα και μετα το τέλος του αγώνα ,μόνο με την χρήση του βιντεο ο Τζαβέλας θα έτρωγε το λιγότερο τρεις αγωνιστικές ...
Ο δε βιτορ απο το πρώτο ημίχρονο θα είχε αποβληθεί με απευθείας κόκκινη...
Με μια τέτοια πενηνταρησια διαιτησία στον δεύτερο γύρο θα τραβάει τα βυζια του...

Εικόνα Pipis

Το είδα και εγω το μυθιστορημά του, που έβαλε τα πράγματα στην θέση τους... Τα κρατάω όμως για μελλοντικές χρήσεις, ώστε να ...υπενθυμίσω πως σφυρίζουν στο "πνεύμα" του παιχνιδιού...

Εικόνα el trick

OXI
Δεν είναι μόνο ισονομία βαζέλικη.
Θεωρώ ότι είναι και αδυναμία της διοίκησης της ομάδας μας να ΕΠΙΒΑΛΕΙ την πραγματική ισονομία.

Εικόνα REDNYC

ΕΔΩ ΒΑΖΕΙΣ ΘΕΜΑ ΑΔΕΛΦΕ - ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ - ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΕΔΩ.... Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ....