ΦΥΣΣΑΣ-ΒΟΣΚΑΚΗΣ PART 2



Είδαμε χθες το πρώτο μέρος. Σήμερα βγήκαν αναλυτικά οι διάλογοι.
 
Πολλές φορές οι διαιτητές καλούνται να αποδείξουν ότι δεν είναι… ελέφαντες. Τούτο συνέβη με τον Μιχάλη Βοσκάκη (Ρεθύμνου), ο οποίος ήταν αναγκασμένος να δεχθεί τις διαμαρτυρίες του Φύσσα για το ματς Ξάνθη-Παναθηναϊκός 0-1, παρότι ο Κρητικός έχει στατιστικά υπέρ του ΠΑΟ και παρότι οι «πράσινοι» νίκησαν. Όμως, είχαν παράπονα, υποστηρίζοντας ότι δεν τους δόθηκε πέναλτι στον Μπεργκ και επειδή τα φάουλ ήταν 11-5 υπέρ της Ξάνθης.
Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε ο εξής διάλογος:
ΦΥΣΣΑΣ: «Εχουμε πολλά παράπονα. Δεν μας έδωσες πέναλτι στον Μπεργκ στο 32’. Αν όμως, ήταν ο Ολυμπιακός θα το έδινες αμέσως».
ΒΟΣΚΑΚΗΣ: «Μην μπερδεύετε παιχνίδια και ομάδες. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Δεν μου φάνηκε για πέναλτι. Αν ήμουν σίγουρος, φυσικά και θα το έδινα. Δεν θέλω να αδικώ κανέναν. Ο Μπεργκ έκανε προς τα πίσω. Έπρεπε να είμαι απόλυτα σίγουρος για να σφυρίξω μια τέτοια παράβαση».
ΦΥΣΣΑΣ: «Όμως στον Ολυμπιακό θα το έδινες».    
ΒΟΣΚΑΚΗΣ: «Όποια ομάδα και κάνει φάουλ, καταλογίζω».
 ΦΥΣΣΑΣ: «Εμείς πρέπει να ματώσουμε για να πάρουμε πέναλτι. Όλοι οι διαιτητές μας κυνηγάνε».
ΒΟΣΚΑΚΗΣ: «Εσείς μας κυνηγάτε και μάλιστα με τρόπο που δεν πρέπει. Όλες οι ομάδες μπορούν να αδικηθούν ή να ευνοηθούν, όμως δεν αντιδρούν όπως εσείς που ξεκινάτε πριν τον αγώνα».
 ΦΥΣΣΑΣ: «Στο πρώτο ημίχρονο έδωσες 3 φάουλ υπέρ μας και επτά υπέρ της Ξάνθης».
ΒΟΣΚΑΚΗΣ: «Έδωσα αυτά που είδα. Υπάρχει διαφορά; Φωνάζετε για τέσσερα φάουλ λιγότερα; Ήμουν κοντά σε όλες τις φάσεις και κανονικά θα έπρεπε να με χειροκροτήσετε που δίνω λίγα φάουλ και αφήνω το παιχνίδι να εξελιχθεί».
ΦΥΣΣΑΣ: «Δες ξανά το παιχνίδι».
ΒΟΣΚΑΚΗΣ: «Να είστε σίγουρος ότι θα το κάνω. Και αν μας δοθεί η ευκαιρία εδώ είμαι να το συζητήσουμε. Όμως δεν είναι σωστό να μας απαξιώνετε, κρυπτόμενοι πίσω από δημοσιεύματα. Προσπαθείτε να διαβάλλετε όλη την αθλητική Ελλάδα. Οι διαιτητές είμαστε άνθρωποι και όλοι θέλουμε να πάμε καλά. Όλες οι ομάδες είναι ίδιες για εμάς και προσπαθούμε να εφαρμόζουμε τους κανονισμούς».

Από τον Παναθηναϊκό διαψεύδουν το περιεχόμενο της παραπάνω συνομιλίας, δεν διαψεύδουν όμως το ότι υπήρξε διάλογος Φύσσα-Βοσκάκη. Είπαμε, ο Φύσσας μπορεί να μπαινοβγαίνει στα αποδυτήρια των διαιτητών και να καταθέτει ό,τι θέλει, για όποιον θέλει στον ανακριτή, δίχως συνέπειες. Αν κάνει όμως κάτι από αυτά ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ή κάποιος παράγοντας του Ολυμπιακού, ''αηδιάζει όλη η Ελλάδα'' σύμφωνα με τα sites της ''εξυγίανσης'' και οδηγείται στο δικαστήριο...

Σχόλια

Εικόνα Romain

Θα είχε άλλη δυναμική η κίνηση Ρούφα-Φυσσα αν...

Ο Θρύλος έφερνε μια ισοπαλία στην Τούμπα με κάτι αμφησβητουμενο,

Αν έχανε, ή

Αν κέρδιζε στο γκολ με φάση αμφησβητουμενη.

Τότε θα έμπαιναν στο κόλπο και οι μπουγατσομαχοι, και τα κίτρινα μέσα και θα είχε απυχηση και στα πράσινα πρόβατα η ενέργεια του ρουφιανου.

Με το ΔΙΜΠΑΛΟ όμως και κυρίως με τον τρόπο που επετευχθη, όχι μόνο δεν έχει αξία η διαμαρτυρία αλλά έχει γίνει μπούμερανγκ.

Όλοι λένε ότι ακόμη και πιο φανατικοί βαζελος γνωρίζουν ότι δεν διαθέτουν ομάδα. Πόσο μάλλον να απειλησουν την πρωτοκαθεδρια του Θρύλου.

Βασικά ΌΛΟΙ (πλην Σάββα Θεοδωρίδη) λένε ότι έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Πριν τους αγώνες με την κουλλαρα και τον Πρέσβη της ΦΑΠΑΣ (την Julia της Ευρώπης) στη Λαγοφλωρο.

Εικόνα apostolos gaganis

Το ανακάτεμα του Ολυμπιακού απ΄τον Φύσσα γίνεται σκόπιμα βέβαια και αποτελεί "γραμμή" ... Υπάρχει και η ιδεοληπτική νεύρωση. Τί να κάνουμε; Βγάζε, βγάζε πάντως εσύ προς τα έξω... Οπωσδήποτε, εντυπωσιάζει η εκλεκτική κώφωση και τύφλωση όλων των λιγοπολύ υπεύθυνων. Κι αυτό δεν είναι καλό για δαύτους. Μαζεύεται κι άλλη λάβα στο ηφαίστειο. Καλάαααα....

Εικόνα giorgos mastroyiannis

Τι να μας πει ο ρεζιλης, ο αταλαντος κολοφυσσας, παντα τον ετσουζε, αλλα μετα απο τοσα χρονια πιστευα οτι θα το χει συνηθισει. Να δειτε που τελικα θα αρχισουν τα κορακια να σφυρανε υπερ μας υστερα απ αυτο το ζαλισμα των ορχεων που τους εχουν κανει οι ζελες και ο αρχιρεζιλης κολοπουστας καραφλουζος.Εμεις ομως, δεν παιρνουμε χαμπαρι, ετσι κοντρα σε ολους και ολα, παντα θα σας πηδαμε.REDS againt ALL.