Η ΑΘΩΩΣΗ ΤΗΣ ΦΕΝΕΡ



Ως γνωστόν, πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος της Φενέρ αθωώθηκε πανηγυρικά από το ανώτατο δικαστήριο της Τουρκίας για τις κατηγορίες που τον βάραιναν.
 
Έπειτα από την 13η εκδίκαση το ανώτατο δικαστήριο της Τουρκίας έκρινε αθώους όλους τους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο με τα στημένα ματς του 2011.
Απόλυτη δικαίωση και λύτρωση για την Φενέρμπαχτσε και τον πρόεδρό της, Αζίζ Γιλντιμίρ, όπως και για την Μπεσίκτας, αλλά και την Σίβασπορ.
Θυμίζουμε πως η UEFA είχε τιμωρήσει με ευρωπαϊκό αποκλεισμό την Φενέρμπαχτσε για δύο χρόνια και την Μπεσίκτας με ένα. Η οικονομική ζημιά ήταν τεράστια, έτσι οι σύλλογοι αναμένεται να κινηθούν νομικά για αποζημιώσεις.
Το δικαστήριο αποφάσισε πως ο Αζίζ Γιλντιμίρ έπεσε θύμα πλεκτάνης, αθωώθηκαν όλοι οι εμπλεκόμενοι, με τις συλλήψεις πριν 4 χρόνια να είναι τουλάχιστον 40, ενώ χιλιάδες οπαδοί της Φενέρμπαχτσε ήταν έξω από τον δικαστήριο περιμένοντας την απόφαση και εν συνεχεία ξέσπασαν σε εορτασμούς.
 
Θυμίζουμε τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε ο πρόεδρος της Φενέρ, μετά την καταδίκη του σε πρώτο βαθμό (εδώ το παλιό μας άρθρο).
 
Η τουρκική αστυνομία έχει στην κατοχή της και παρουσίασε στο δικαστήριο 1.028 μαγνητοφωνημένες συνομιλίες σχετικές με το στήσιμο 13 αγωνων. Οι 103 από αυτές αφορούν τον 60χρονο Γιλντιρίμ και αποκαλύπτουν πώς στήνονταν κάποιοι «δύσκολοι» αγώνες, πώς και πόσο πληρωνόταν ο διαιτητής κλπ.
Στο δικαστήριο ο Γίλντιμιρ, ο οποίος είναι πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε από το 1998, δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει γιατί «έκανε δώρο 100.000 δολάρια» στον ποδοσφαιριστη Γκέγκντενιζ Καραντενίζ, ο οποίος κατόπιν τουτού δεν επαιξε. Μια μαγνητοφωνημένη συνομιλία αφορούσε τις προσπάθειες για να μην αγωνιστεί ο νιγηριανός Εμανουελ Εμενίκε σε αγώνα εναντίον της Φενέρμπαχτσε. Το πόσο που πληρώθηκε δεν αναφερόταν παρά μόνο η υπόσχεση ότι η τουρκική «σπείρα» θα φρόντιζε να τον στείλει στη Ρωσια.
Με 129.300 δολάρια πληρώθηκε ο Ιμπραήμ Ακίμ, για «να κάνει τον τρελό» σε ένα ματς της Φενέρτμπαχτσε. Ο Ακίμ καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση για στήσιμο αγωνων. Ενας «συνεργάτης της ομάδας» ονόματι Αμπντουλάχ Μπασάκ καταδικάστηκε σε δυόμισι χρόνια φυλάκιση για στήσιμο δυο αγωνων. Σε κάποιον άλλον δόθηκε ως «δώρο για την συνεργασία του»  ένα σπορ αυτοκίνητο.
ADVERTISEMENT
Απόλυτη δικαίωση και λύτρωση για την Φενέρμπαχτσε και τον πρόεδρό της, Αζίζ Γιλντιμίρ, όπως και για την Μπεσίκτας, αλλά και την Σίβασπορ.

 
Στα κανονικά δικαστήρια (όχι στα προσχηματικά, τηλεοπτικών εκπομπών) μετρούν οι αποδείξεις. Όχι οι εικασίες, ούτε τα γελάκια, οι σπόντες και οι υπόνοιες. Ο,τιδήποτε λες, πρέπει να μπορείς να το αποδείξεις. Είτε σε πρώτο, είτε σε δεύτερο, είτε σε...13ο βαθμό, αν δεν έχεις αποδείξεις για όσα προσάπτεις εναντίον κάποιου, αυτός ο ''κάποιος'' θα δικαιωθεί. Κανονικά δεν θα κάναμε ανάρτηση, αλλά αφενός κάποιοι ''δύσκολοι'' Ολυμπιακοί, που μας γράφανε στο fb ''τι πανηγυρίζετε ρε για τα στημένα της Φενέρ; Τι μας νοιάζει εμάς; Αν έχει μπλέξει ο Μαρινάκης, να καθαρίσει το όνομά του'' κι αφετέρου η προπαγάνδα κάποιων ακόμη και σήμερα (μεταξύ αυτών και κύκλοι στον Πειραιά...) ότι ''ο Μαρινάκης ετοιμάζεται για Κορυδαλλό'', έχουν δημιουργήσει τέτοια σύγχυση σε αρκετούς Ολυμπιακούς, που πρέπει να λέμε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια.
 
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ-ΣΑΒΒΙΔΗ-ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΗΤΑΝ ''ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΘΥΜΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΑΥΤΟΣ ΑΣΚΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΔΙΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΕΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΕ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ''. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΦΕΝΕΡ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ. ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΘΩΩΘΗΚΕ, ΑΦΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ. Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΤΥΠΟΥ ''ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΕΙ, ΕΣΤΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ'' Κ.Ο.Κ., ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ;
 
Από την πρώτη στιγμή που διέρρευσε το βούλευμα Κορέα, τον Ιούλιο του 2014, πήραμε ξεκάθαρη θέση. Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝ ΣΕ ΔΙΚΗ. ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ''ΣΤΗΜΕΝΩΝ'' ΤΟΥ 2011. Όλα όσα αναγράφονται στο βούλευμα, είναι ΑΣΤΕΙΑ και δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να σταθούν σε δικαστήριο. Ελπίζουμε οι ''δύσκολοι'' Ολυμπιακάρες, που ''δεν είναι πρόβατα'', να καταλάβουν έστω και τώρα τη διαφορά του ''μιλάω στο Internet'' από το ''βρίσκω στοιχεία που μπορούν να σταθούν σε δικαστήριο'', μπας και καταλάβουν το ''στήσιμο'' που επιχειρεί η τρόικα Αλαφούζου-Σαββίδη-Μελισσανίδη εις βάρος του ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Όχι τίποτε άλλο, αλλά όπως γράφει και ο Σωκράτης Κομινάκης στο facebook,
 

 
η ιστορία μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ στους εισαγγελείς και στους ανακριτές που την έστησαν. Πόσω μάλλον όταν στην περίπτωση της ''εγκληματικής οργάνωσης'' μιλάμε για ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ επιόρκους δικαστικούς...

Σχόλια

Εικόνα KYTHNOS 7

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον το άρθρο του Σερεβετα στο sportit περί διαιτησίας...
Ο γατουλης και ο παιδοφιλος σε δράση!

Εικόνα Aprosarmostos17

Έχουν πλάκα όμως όλοι αυτοί οι συκοφάντες που μέχρι πριν λίγο καιρό είχαν ως πρότυπο τους Τούρκους, που έχουν λουφάξει τώρα και έχουνε κάνει την είδηση των αθωώσεων γαργάρα. Μιλάμε για ρόμπες ξεκούμπωτες.

Εικόνα Romain

Αυτοί που θα πρέπει να ανησυχούν είναι...

Το τρίο Αλαφουζου -Μελισσανιδη -Σαββιδη...

Ο Κορέας

Ο ανακριτής Ανδρεαδης,

Και ο ψηλός Παναθηναϊκάκιας.

Μαζί βέβαια με τα παρελκόμενα: Θωμαιδη, Γεωργεα και Φυσσα-Ρούφα

Υ. Γ. Με την προϋπόθεση η δικαιοσύνη να είναι σοβαρή.

Εικόνα thita

δυστυχώς οι μόνες κυρώσεις που θα έχουν (και αν) οι τρεις πρώτοι είναι να χάσουν τη δύναμή τους και να κοντύνουν στο εφετείο

Εικόνα Red Dragon

Εξαιρετικο αρθρο Σαββα.

Τι εγινε,γιατι κρυβονται οι αρδοπ@υσταραδες που ειχαν κανει πριν το καλοκαιρι ¨σημαια¨ την υποθεση της Φενερ χωρις να εχει καμια σχεση με αυτη του Ολυμπιακου?Που ειναι αυτα τα πατσαβουρια που για ενα 20ρικακι γραφαν οτι π@παρια τους πλασαραν ωστε να πλασαρουν σανο στα εαροτροφα τους?
Γιατι δεν βγαζουν τσιμουδια?Αρχικα πιστευα οτι οι τυποι το μονο που θελανε ηταν να δημιουργησουν αλλο ενα παραμυθακι ωστε να υπαρχει αλλοθι για τις φαπες που ερχονται και θα ακολουθησουν ολα τα επομενα χρονια ομως πραγματικα πιστευω οτι μιλαμε για διανοητικα αναπηρους.
Ο κοντοστουπος φοροφυγας την στιγμη που χρωσταει κυριολεκτικα παντου απο παιχτες μεχρι και το Οακα ¨ξοδεψε¨ 200 και βαλε χιλιαρικα για να προσφυγει στο Cas οπου και φυσικα ξεφτιλιστηκε.
Μιλαμε τωρα για τυπους που δινανε εντολες σε ανηλικα λοβοτομημενα να σπαμαρουν την σελιδα της Uefa.

Μετα τα οσα γραφονται για τον Ψηλο Παναθηναικακια βλεπουμε οτι ο Ανδρεαδης στην υποθεση με την καρτα υγειας που αποδεικνυεται αλλη μια μεγαλη φουσκα αρχιζει και αξιολογει διαφορετικα υποθεσεις χωρις το παραμικρο στοιχειο.Για δικο του καλο οπως λεει και ο Σαββας ας ειναι απλα παραπλανημενος.

Ο Σαββας εξηγησε αναλυτικα τι ειχε γινει στην περιπτωση της Φενερ που ειχαν πιασει και ανθρωπους στα πρασα και ειχαν κατηγορηθει για περισσοτερα απο 13 χειραγωγημενα ματς και παρολαυτα τιποτα δεν ηταν αρκετο και αποδειχτηκε οτι ηταν αθωοι.

Και τα τυπακια αυτα θελανε με μια υποθεση που προκαλει γελιο οπου η πιο σοβαρη υποθεση ειναι οτι αγνωστα ατομα καψανε ενα φουρνο ομως δεν ξερουμε με ποιου εντολη αλλα υποθετουμε τον προεδρο του Ολυμπιακου,μια υποθεση οπου παντου αναγραφει μη εξακριβωμενη ημερομηνια,ποσους δανεικους εχει η Τσελσι και η Σιτυ,ο προεδρος του Ολυμπιακου ηταν να συναντησει καποιους οποτε ελεγχει την Επο,ο προεδρος του Ολυμπιακου ελεγχει τα ΜΜΕ(απ τα επικοτερα που διαβασαμε) συν τις παπαρολογιες του παιδιου του Τζολε,Γεωργεα(δεν αναφερω καν τα καραγκιοζιλικια του Τακη του Φυσσα που εχει το ελευθερο να μπουκαρει σε αποδυτηρια διαιτητων_.

Και με αυτο το πατσαβουρι περιμεναν να εμπλεξουν ενα ματσο κατασικασμενοι,πανελιστες που πηγαινουν πιο συχνα φυλακη απ οτι στο σπιτι τους κλπ τον μοναδικο ανθρωπο που χωνει τοσο χρημα στο Ελληνικο ποδοσφαιρο.

Οσον αφορα την αναρτηση του Σωκρατη τα λεει ολα για τα οσα θα ακολουθησουν και αυτο το γνωριζουν πολυ καλα.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Βλέποντας την υπόθεση της Φενερμπαχτσέ και του Γιλντιμίρ, διαβλέπω και την επιχειρηματολογία της επόμενης ημέρας από τους λασπολόγους. "Παρ' όλη την πασιφανή ενοχή του Γιλντιμίρ, αθωώθηκε στα δικαστήρια. Εδώ στην Ελλάδα, που το παραδικαστικό ζει και βασιλεύει, ο Μαρινάκης θα δικαιωθεί ακόμα και φόνο να έχει κάνει". Ο Ανδρεάδης θα ανακηρυχτεί σε αδέκαστο, ενώ αυτοί που θα απαλλάξουν τον Μαρινάκη θα είναι οι βρώμικοι. Κι εδώ επανερχόμαστε στην ουσία των δύο υποθέσεων, σ' αυτό που έγραψες, Σάββα, στο κείμενο. Ο ένας καταγράφηκε στις συνομιλίες να δωροδοκεί, να απειλεί συγκεκριμένα πρόσωπα και με συγκεκριμένα ποσά και ο άλλος δεν εμπλέκεται σε τίποτα συγκεκριμένο. Απλώς συντηρείται ένα καθεστώς που προσπαθεί να θεσπίσει στις συνειδήσεις του κόσμου ότι ο Μαρινάκης είναι αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης και ντίλερ ναρκωτικών και ο Ολυμπιακός, ως εκ τούτου, παίρνει τα πρωταθλήματά του άδικα. Πλέον, με τις δικαστικές εξελίξεις να δικαιώνουν σιγά σιγά τον πρόεδρο, πρέπει να επικεντρώσουμε πιο βαθιά στην ουσία. ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ. Όχι μόνο ως προς το γεγονός ότι δεν μπορούν να στηριχθούν στα δικαστήρια, αλλά ως προς την αλήθεια των γεγονότων. Όποιος Ολυμπιακός πιστεύει, μετά από όλα αυτά, ότι ο Μαρινάκης κάνει "λαδιές" για να πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα, γαμιέται από τον κώλο.

Εικόνα Red Dragon

Ρισπεκτ,τιποτα αλλο.

Εικόνα RED HELL

Φιλε θελω να επισημανω κατι για την τελευταια σου προταση.Μην θεωρησεις οτι θελω να στην πω η κατι τετοιο.Υπαρχουν πολλοι Ολυμπιακοι για τους οποιους ισχυει αυτο που λεει ο Σαββας.Με τοση προπαγανδα σκεφτονται μετα απο ενα σημειο"ρε μηπως ολα αυτα εχουν καποια βαση?".Απλα οταν η ΠΑΕ απανταει με κατι ηλιθιες ανακοινωσεις και μονο το RATM μαζι με το Γαβαθιωτη απαντουν στα στημενα κωλοδημοσιευματα δεν γινεται ολοι οι Ολυμπιακοι να ξερουν για τις υποθεσεις αυτες οσα ξερουμε εμεις μεσα απο αυτο το εκπληκτικο σαιτ.Θα μου πεις σαν Ολυμπιακοι πρεπει να υπερασπιζομαστε τον προεδρο οπως και να χει.Συμφωνοι αλλα οι αλλοι εδω και χρονια μας γαμανε το μυαλο.Τα λεω ολα αυτα γιατι θεωρω οτι ειναι καλυτερο να αποφευγονται τετοιοι χαρακτηρισμοι.Φιλικα παντα.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Φίλε, καμία παρεξήγηση, ούτως ή άλλως.

"Θα μου πεις σαν Ολυμπιακοι πρεπει να υπερασπιζομαστε τον προεδρο οπως και να χει". Εμένα αυτό δε με βρίσκει σύμφωνο. Κι εκεί εστιάζω. Δεν υπερασπιζόμαστε τον Μαρινάκη όπως και να 'χει. Κρίνουμε από τα έργα του και αναλόγως πράττουμε. Όταν βλέπουμε ότι σε καιρούς σήψης του ελληνικού ποδοσφαίρου βάζει τα λεφτά του γι' αυτό που εμείς αγαπάμε, όταν βλέπουμε ότι βάλλεται από όλο τον αντιολυμπιακό συρφετό αδίκως, όταν βλέπουμε την ομάδα μας να γιγαντώνει στα χέρια του, όταν, όταν, όταν... πώς να μην τασσόμαστε υπέρ του;

Και ναι, συμφωνώ μαζί σου ότι προκαλείται μία σύγχυση στον κόσμο. Τη δικαιολογώ αυτή τη σύγχυση στα άτομα που ασχολούνται ελάχιστα. Στον πατέρα μου, για παράδειγμα. Όσοι είναι άσχετοι, επηρεάζονται. Όσοι όμως ασχολούνται ενεργά και κρατούν επιφυλάξεις, τότε θα τα ακούσουν τα γαλλικά και το πιάνο τους... Έλα μωρέ τώρα, πόσο μυαλό θέλει να καταλάβεις το παιχνίδι που παίζεται. Βλέπεις τον Γεωργέα, τον Φύσσα, τον Θωμαΐδη, τον Αλαφούζο, τον Μελισσανίδη, κάτι παιχτάκια χειραγωγημένα από τον Μελισσανίδη και τον Αλ Αφούζ, δημοσιογράφους εντεταλμένους και πόσους άλλους, να είναι αιχμή του δόρατος απέναντι στον Ολυμπιακό, έχοντας τη δικαστική ασυλία και αβάντα. Βλέπεις ότι όλες οι δικογραφίες στηρίζονται σε ΑΝΟΗΣΙΕΣ. Τέλος πάντων...

Σε κάνα χρόνο θα βλέπουμε τον Θωμαΐδη να διαβάζει την 1.098ή συνομιλία του Μαρινάκη με τη γυναίκα του "πάρε και απορρυπαντικό που μας τέλειωσε" και θα αφήνουν υπόνοιες. Αυτό είναι το επίπεδο. Την ώρα που μιλάμε, ο Μπέος γαμιέται στον ΣΚΑΪ. Συνεχίζει τις γελοιότητες που ξεκίνησε εδώ και καιρό. Πάντως, αν κριθεί έκπτωτος του δημαρχικού αξιώματος, θα κάνει καλή καριέρα ως τροχονόμος. Όποιος είναι από Βόλο, καταλαβαίνει τι λέω...

Εικόνα savvas gridlock

Eγώ πάντως χθες, σε έναν που μου την έπεσε στο fb και μου άρχισε ''γιατι πανηγυρίζετε για την αθώωση της Φενέρ ρε, δεν καταλαβαίνετε ότι είναι σαν να λέτε πως είναι ένοχος ο Μαρινάκης; Δεν μας ενδιαφέρει ο Μαρινάκης, Ολυμπιακός είμαστε, δεν είμαστε με το κάθε λαμόγιο που μπορεί να έχουμε πρόεδρο'', αναγκάστηκα και του έδωσα οδηγίες, πώς να πάει στο ξενοδοχείο Captain στο Σχιστό, που ήταν η αδερφή του.

Εικόνα RED HELL

Στον συγκεκριμενο πολυ καλα εκανες.Γενικα οσοι ειναι σαν αυτον δεν φτιαχνουν με επιχειρηματα.Εννοειται δεν αναφερομαι σε τετοιους "φωστηρες".

Εικόνα REDNYC

HAHAHAHA! EGRAPSES!

Εικόνα REDNYC

THOMA, DEN THA EPREPE NA YPARXEI GAVROS POU NA NOMIZEI TO ANTITHETO - EKTOS VEVAIA APO KAPOIOUS VAZELOGAVROUS H TOUS GNWSTOUS "ANTIKEIMENIKOUS" OLYMPIAKOUS...PAPARIES...TELOSPANTWN...OPOIOS EXEI MATIA VLEPEI TI GINETAI...EXOUNE LYSSAXEI OI APENANTI ALLA DEN THA TOUS PERASEI...

SAS GAMAEI O VAGELAROS RE!

Εικόνα KYTHNOS 7

Περιμένω την άποψη του thita ο οποίος στα νομικά σκίζει!!! Όχι φυσικά για να μας πει για την υπόθεση, η οποία όπως λέτε παίδες θα γυρίσει μπούμερανγκ σε ΟΛΟΥΣ αυτούς που έστησαν την υπόθεση, αλλά για να μας πει ποια μπορεί να είναι η συνέχεια που πρέπει να δώσει η διοίκηση!!!

Δηλαδή... Να συνεχίσει να ΤΟΥ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ή να ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΠΟΥΤΣΟ στο ενδιάμεσο???

Άσχετο με το θέμα αλλά εχθές μετά το παιχνίδι με την εθνική στην εκπομπή της ερτ ήταν καλεσμένος ο Καρουλιας, ο οποίος εξέφραζε προκλητικά τις απόψεις του παιδοφιλου αφεντικού του...
Φροντίστε εκεί στην ερτ μην αρχίζουμε να ανεβαίνουμε προς τα πάνω...

Εικόνα thita

χαίρε αδελφέ (ως γαύρο σε προσφωνώ αδελφό, όχι επειδή με παινεύεις, κάτι για το οποίο φυσικά με πολλύ συστολή σε ευχαριστώ)

δυστυχώς από ό,τι διαβάζω κάποιες δικαστικές ενέργειες με αφορμή απαξιωτικές για τον πρόεδρο κρίσεις και δηλώσεις δεν μας πήγαν καλά, δηλαδή αθωώθηκαν οι εμπλεκόμενοι. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως είχαν δίκιο μιλώντας κατά του προέδρου (έτσι υποθέτω θέλουν να το παρουσιάσουν οι ΑΡΔ), αλλά ότι έχουν δικαίωμα να έχουν μια συγκεκριμένη γνώμη

επίσης δυστυχώς, ό,τι κι αν γίνει με δικαστές και εισαγγελείς ο πρόεδρος δεν μπορεί να κάνει τίποτε εναντίον τους, αφού δεν ευθύνονται για τη γνώμη/κρίση τους (π.χ. δεν ευθύνονται/ελέγχονται εάν "επιλέξουν" να πιστέψουν την κατάθεση ενός γεωργέα αντί της κατάθεσης ενός καλτσά και αποφασίσουν παραπομπή)

μπορεί μόνο να τους τραβήξει εάν διαπιστωθούν ποινικά αδικήματα στο στάδιο της προδικασίες, π.χ. ο κούγιας είπε στον σαγώνια (το έχει άρθρο ο σάββας) πως κάποια ηχογραφημένη συνομιλία απομαγνητοφωνήθηκε λάθος, έτσι ώστε να δίδεται η εντύπωση πως ο πρόεδρος έδωσε εντολή να πλακώσουν στο ξύλο τον κούγια (ενώ το αληθές ήταν πως μίλαγαν για τα sites), αν αναδειχθούν και άλλα τέτοια ή παρόμοια περιστατικά, μπορεί πιστεύω να γίνει κάτι για να "πληρώσουν" (δεν εννοώ χρήματα, αλλά ευθύνη), έστω και άτυπα (δυσμένεια, κλπ.) οι εμπλεκόμενοι "παναθηναϊκάκηδες"

και βεβαίως μπορεί να τους τραβήξει εάν υπάρχουν οποιαδήποτε στοιχεία για σύνδεση δικαστών και εισαγγελέων με πατέρες, νιάου, αλαφούζους, κλπ., αλλά βλέπεις τα τηλέφωνα ανοίγουν από την ευπ μόνο για κάποιους και όχι για όλους

Εικόνα REDNYC

Να συνεχίσει να ΤΟΥ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ή να ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΠΟΥΤΣΟ στο ενδιάμεσο???

HAHAHA! NOMIZW ENAS POUTSOS META APO OSA EXOUNE GINEI PROVLEPETAI! HAHAHA! EGRAPSES ADELFE!

Εικόνα john

Κατ αρχήν να πω πως δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τα δικαστικά και τους εισαγγελείς ούτε με την εκπομπή της δίκης απο την οποία κατα κύριο μερος προέρχονται ολα αυτα . Δεν εχω παγιωμένη άποψη πάνω σε αυτα τα θέματα γι αυτο Σάββα θελω μια μικρή βοήθεια.

Παρατηρώ πως το κατηγορητήριο δεν μπορει να σταθεί σοβαρά μεσα στο δικαστήριο και να καταδικάσει τον Μαρινάκη. Ειναι φτιαγμένο με τροπο πρόχειρο με τροπο καφενειακο και μεσα δεν αναφέρονται συγκεκριμένα και αδιάψευστα γεγονότα που να μπορούν να στείλουν τον πρόεδρο φυλακή. Για να μη μιλήσω για τις γελοίες κατηγορίες περί πρέζας όπου ο "Κοτσώνης μιλάει για σαπούνια,αρα εννοεί ηρωινη και αλλα τέτοια γελοία που ακούγονται.

Έρχομαι στο ζουμί. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΟΥ ΣΕΡΝΟΥΝ. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΞΑΣΤΕΡΟ ΟΥΡΑΝΟ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΝΟΧΟΣ.ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΕΜΑΝΤΙ ΣΕ ΟΣΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΠΤΟΥΝ.

Αν μπορείς Σάββα να μου εγγυηθεις για το παραπάνω (οχι μιλώντας σαν ολυμπιακος σε αυτα τα θέματα που αφορούν εγκληματικές οργανώσεις δεν χωράνε χρώματα φανέλας αλλα σαν άνθρωπος που εχεις εμβαθύνει σε αυτήν την υπόθεση) δεν θα χρειάζομαι τιποτα αλλο. Θα μου φτιάξεις το βράδυ..

Εικόνα REDNYC

FILE NOMIZW OTI H ANARTHSH PARAPANW TOU NIKOU GODA EINAI XEKATHARH KAI APANTAEI SE AUTO POU RWTAS TON SAVVA.

KATI ALLO OMWS NA GRAPSW: ZHTAS APO TON SAVVA (ENA TRITO PROSWPO POU DEN EXEI SXESH ME TON MARINAKH) NA SOU EGGYITHEI OTI O PROEDROS MAS EINAI KATHAROS...PROFANWS KAI PISTEUOUME OTI EINAI ALLA PWS ZHTAS APO KAPOION NA SOU EGGYITHEI KATI OTAN DEN EXEI AMESH GNWSH? OLOI MAS KRINOUME APO AYTA POU DIAVAZOUME KAI MATHAINOUME GIA THN YPOTHESH...TI EGGIISEIS THELEIS DILADH?????

EISAI YPERVOLIKOS FILE MOU. KAI GIA NA SOU ANTISTREPSW TO ERWTHMA, ESY MPOREIS NA EGGYITHEIS OTI O PROEDROS EINAI ENOXOS?

FILIKA PANTA KAI SORRY GIA TA LATINIKA ALLA DEN EXW PANTA ACCESS SE ELLINIKO PLIKTROLOGIO....

Εικόνα john

Θα σου εξηγήσω αναλυτικά τι εννοω.

Ζητάω απ τον Σάββα εγγυήσεις διότι αυτός ασχολείται ολοκληρωτικά με αυτήν την ιστορια την μελετάει σε βάθος και απαντάει και στην παραμικρή κατηγορία εναντίον του ολυμπιακού. Δεν βλεπω κάποιον να ειναι πιο αρμόδιος για να μου απαντήσει σε αυτο το θέμα. Και το πιο σημαντικό . Ειναι αντικειμενικός.

Αν ειναι δυνατόν. Φυσικά και δεν μπορώ να εγγυηθώ οτι ο πρόεδρος ειναι ένοχος. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ. Αν φτάσουμε στο σημείο να λέμε τέτοια πράγματα και να απαντάμε στους άλλους "ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας περίμενετε να βγουν τα επίσημα στοιχεία" ζήτω που καήκαμε. Η σωστή απαντηση ειναι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΥΠΟΨΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ.

Υπερβολικός δεν νομιζω οτι ειμαι. Εχει παρατραβήξει αυτη η ιστορια κοντεύει 1.5 χρόνο τωρα. Η ΠΑΕ δεν απαντάει στο παραμικρό και περιμένουμε μονο απο το Ratm να μας ανοίξει τα μάτια. Ειναι απόλυτα φυσικολογικο να κανω οτι μπορώ και να ζητάω εγγυήσεις για την αθωότητα του προέδρου που εχει μεγαλώσει απίστευτα τον ολυμπιακο σε μόλις 5 χρονια παρουσίας του στην ομάδα.

Εικόνα thita

φίλε μου, επίτρεψέ μου, "εγγυήσεις" σε νομικές υποθέσεις δεν υπάρχουν, ούτε υπήρχαν ποτέ

ο άνθρωπος για τον οποίο δουλεύω (γύρω στα 80, με πάνω από 55 χρόνια εμπειρίας σε δικαστήρια) λέει "ο Θεός να σε φυλάει από του καλόγερου τα μπροστινά, από του γαϊδάρου τα πισινά, και από του δικαστή το κεφάλι"

με πιθανολόγηση και εκτίμηση συζητάμε, και λέμε (λέω) ότι η αθώωση του προέδρου είναι 100% σίγουρη με αυτά τα στοιχεία, το αν θα φτάσει σε δίκη ή όχι είναι άλλο θέμα, που δεν εξαρτάται (μόνο) από την σοβαρότητα των στοιχείων, παρά και από πολλά άλλα πράγματα και τυχόν παραπομπή δεν σημαίνει φυσικά πως "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά", κλπ.

Εικόνα savvas gridlock

Γιαννη, εγω εγγυωμαι και για το οτι δεν εχει ιδεα για την ιστορια του Noor 1 ο Μαρινακης. Όχι εμπλοκη, ιδεα δεν εχει. Οχι απλως δεν κατηγορειται, ουτε προκειται να κατηγορηθει για το Noor 1 ο Μαρινακης, αλλα ουτε καν θα φτασει σε δικαστηριο η υποθεση της ''εγκληματικης οργανωσης''. Για πολλοστή φορα το λεμε και το γραφουμε. Ειτε αναλυοντας τα στοιχεια των βουλευματων, ειτε ρωτωντας δεξια κι αριστερα (δεν ειναι δυσκολο, δεν ζουμε σε χωρα 300 εκ. κατοικων...), στο ιδιο συμπερασμα καταληγεις. Γι'αυτο κι εκτιθεμαι απο την πρωτη στιγμη και για τα 2 θεματα.

Εικόνα REDNYC

SYMFWNW, APLA DEN NOMIZW OTI THA EPREPE KAPOIOS FILOS OLYMPIAKOS NA ZHTAEI "EGGYISEIS" GIA TON PROEDRO TOU OLYMPIAKOU...MATIA EXOUME KAI VLEPOUME TI GINETAI...TI NA PW, ISWS GIA KAPOIOUS NA MHN EINAI TA PRAGMATA TOSO XEKATHARA OSO SE EMAS....

Εικόνα savvas gridlock

Σου το εγγυωμαι, Γιαννη.

Εικόνα john

Απλός απέριττος και ουσιαστικός. Εύχομαι με ολη μου την καρδια να δικαιωθείς και σε 2-3 χρονια να γελάμε με αυτο το θέμα .. Εχει παρατραβήξει αυτη η ιστορια

Εικόνα REDNYC

TO TRAVAEI LIGO O FILOS ADELFE SAVA, DEN NOMIZEIS? TI EGGIYSEIS THELEI DHLADH? EKTOS KAI AN EGW TO VLEPW LATHOS KAI MOU FAINETAI AUTO POU ZITAEI YPERVOLIKO...EMEIS DEN MPOROUME NA EGGIITHOUME TIPOTA - TO GNWRIZOUME OTI EINAI ATHOOS, DEN MPAINOUME KAN STIN DIADIKASIA NA SKEFTOUME OTI YPARXEI IXNOS ENOXHS...

DHLADH TI EGGIISH THELEI KAPOIOS AN EINAI OLYMPIAKOS??????

Εικόνα savvas gridlock

Νομιζω οτι ο γραπτος λογος παιζει το ρολο του εδω. Επειδη και οι δύο Γιαννηδες ειστε, ο john εννοει ''δεν αντεχω αλλο ρε φιλε τοση προπαγανδα, μηπως τελικα οι αλλοι εχουν καπου μια βαση, ενα δικιο, εστω ελαχιστο, σε οσα μας καταλογιζουν;''. Ε λεω κατηγορηματικα, ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.

Εικόνα REDNYC

MPRAVO SAVA - SWSTH KAI EMPERISTATWMENH H ANARTHSH. OLOI OSOI EXOUME GNWSH TOU ANTIKEIMENOU (KAI EIDIKA O FILOS THITA POU TO EXASKEI TO EPAGGELMA KIOLAS) EXOUME GRAPSEI EX ARXHS OTI OLES AUTES OI AHDIES DEN STEKONTAI OXI SE DIKASTHRIO, ALLA OUTE STHN LAIKH THS GEITONIAS....

XREIAZONTAI SOVARA STOIXEIA, ALLILOUXIA GEGONOTWN, PRAGMATIKOI MARTYRES, ANOIGMA LOGARIASMWN, EURESH TWN XRHMATWN POU LEGETAI OTI STALTHIKAN STOUS LOGARIASMOUS KAI KYRIWS, TAUTOPOIHSH TOU LOGARIASMOU AP' OPOU ESTALHSAN TA MAYRA XRHMATA ME TON KATHGOROUMENO (OTI DHLADH O KATHGOROUMENOS EINAI O DIKAIOUXOS TOU TRAPEZIKOU LOGARIASMOU AP OPOU ESTALHSAN TA XRHMATA). SE PERIPTWSH METRHTWN, TA XRHMATA THA EPREPE NA EXOUN PARADOTHEI AMESA SAN PEISTIRIA EGLHMATOS.

POU EINAI OLA AYTA STHN PERIPTWSH TOU VAGELAROU? AKOMA KAI AN EIPE O PROEDROS THS FENER SE ENAN PAIXTH -OPWS GRAFEIS PARAPANW- "THA SOU DWSW EKATO XILIARIKA NA MHN PAIXEIS", PALI EINAI ADYNATO NA STOIXEIOTHETITHEI KATHGORIA XWRIS TA XRHMATA...ME TA LOGIA KANEIS DEN PAEI FYLAKH....KAI TWRA O PROEDROS THS FENER THA GAMISEI KWLOUS....

GIA NA TO XEKATHARISW, DEN ME APASXOLEI O PROEDROS THS FENER: TON FERNOUME SAN PARADEIGMA OMWS GIATI TA MALAKISMENA TA ARDAKIA MAS PRIXANE OTI OI YPOTHESEIS FENER KAI OLYMPIAKOU EINAI IDIES!

OXI MONO DEN EINAI IDIES, ALLA STHN PERIPTWSH TOU VAGELAROU DEN YPARXOUN SYNOMILIES POU NA ANAFERONTAI SE XRHMATA OPWS STHN PERIPTWSH TOU PROEDROU THS FENER! KAPOIOI PROEDROI POU MILANE METAXY TOUS, KAPOIOI PAIXTES KAI KAPOIOI PARAGONTES...AN EINAI DYNATON NA NOMIZEI KANEIS OTI O SYNETERISMOS THS SYPER LIGAS APOTELEITAI APO PROEDROUS POU DEN MILANE METAXY TOUS H DEN MILANE ME TOUS PARAGONTES THS EPO... ISA ISA POU AYTO EINAI KAI THEMITO MESA STA PLAISIA THS ANAVATHMISHS TOU PROIONTOS...TI NA PROSAPSOUN STON VAGELARO LOIPON? MONO KATI AEROLOGIES "SOU EIPA, OTI TOU EIPA, OTI THA PEI"...TRIXES KATSARES...

KOREA KAI ANDREADH, ETOIMASTE VALITSES GIA ARGENTINH - KALYTERA NA FYGETE APO THN XWRA NA GLITWSETE TO HUMILIATION.....OSO GIA TA SYNETAIRAKIA POU EINAI APO PISW, HDH O MPOUGATSOMAXOS EXEI ARXISEI NA PERNEI APOSTASEIS...OXI TYXAIA VEVAIA...

Εικόνα thita

αδερφέ καλημέρα (7 ώρες διαφορά, σωστά?), έτσι ακριβώς είναι, όπως τα λες, δεν νοείται δωροδοκία χωρίς αντάλλαγμα.

Συμφωνώ και με την εκτίμηση πως ο ρωσσοπόντιος ψιλο-παίρνει αποστάσεις από νιάου και παιδόφιλο τώρα τελευταία, είτε επειδή κατάλαβε τι τζαμπατζήδες είναι (ή και πως τον γαμάει κάθε άνοιξη στα play-offs ο φίλος της τζένης για να του παίρνει τη θέση στο ch.l.) είτε επειδή το "σύστημα μαρινάκη" ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ εδώ και 1-2 χρόνια, και πάντως ΦΕΤΟΣ, με διαιτησίες που ούτε η Μπάγερν δεν έχει.

Εικόνα savvas gridlock

Ρε Γιαννη, τι ''αν μιλανε μεταξυ τους οι προεδροι'' λες; Εδω κατηγορειται ο Μαρινακης επειδη απο την ΠΑΕ Ολυμπιακος εσβηναν κλησεις στην Τροχαια. Ολη η Ελλαδα σβηνει κλησεις κι εβαλαν στο κατηγορητηριο ''επαφες με διοικητη Τροχαιας''. Τετοιο σκατοχαρτο σαν το βουλευμα Κορεα πρεπει να το τυπωνουμε και να το πουλαμε στα σουπερ μαρκετ. Θα χεστουμε στο ταλιρο, καβαλωντας Diana και ολες τις χαρτοβιομηχανιες, ελληνικες και ξενες. Για το τελευταιο, επιμενω. Ο Ανδρεαδης δεν ειναι στημενος. Παραπλανημενος ίσως ειναι. Ο Κορεας ειναι στημενος.