Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΚΑΙ ΤΣΟΝΤΟ-SITES



Προχθεσινή ''είδηση-βόμβα'', πρώτο θέμα στο blog του Κυριάκου Θωμαϊδη και στο τσοντο-site sdna.gr.
 

 
Στο τεύχος 87, το HOT DOC αποκαλύπτει ποια είναι η εταιρία το πρόστιμο της οποίας - ύψους 78 εκατομμυρίων ευρώ - «πάγωσε» με απόφασή της η πρώην γ.γ Δημοσίων Εσόδων.
Η Κατερίνα Σαββαΐδου που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος με την κατηγορία της απιστίας στην υπηρεσία φαίνεται πως δεν «εξυπηρέτησε» μια απλή εταιρία που εμπλέκεται σε σκάνδαλο τοκογλυφίας, αλλά μια εταιρία πίσω από την οποία «κρύβεται» ο Σωκράτης Κόκκαλης.
Η εταιρία, στην οποία ο γνωστός επιχειρηματίας ήταν κύριος μέτοχος, έδινε τοκογλυφικά δάνεια σε άλλη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα του μεγέθους της διαπλοκής στην υπόθεση είναι πως το ρόλο του μεσάζοντα «έπαιξε» πρώην υπουργός Οικονομικών. Η εταιρία μέσω εικονικών τιμολογίων προσπάθησε να εμφανίσει ως νόμιμες συναλλαγές την τοκογλυφία, κάτι το οποίο όμως αποκαλύφτηκε, με τις αρμόδιες Αρχές να επιβάλλουν πρόστιμο 78 εκατομμυρίων ευρώ.
Η ρύθμιση λοιπόν της Σαββαΐδου να «παγώσει» το πρόστιμο δεν είναι παρά μια ρύθμιση υπέρ του Κόκκαλη και των ανθρώπων του και όχι μιας άγνωστης εταιρίας.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί η αποσιώπηση και στο εισαγγελικό πόρισμα της συμμετοχής του ευπρόσωπου κύκλου του Κόκκαλη.
 
Tο τσοντο-site sdna.gr προχώρησε παρακάτω, αναδημοσιεύοντας τα κυριότερα σημεία του ρεπορτάζ Βαξεβάνη στο HOT-DOC. Πρώτο θέμα κι αυτό στο slider, πάνω-πάνω στο τσοντο-site, για να δημιουργούνται εντυπώσεις και να περνάνε σχόλια από κάτω τύπου ''όποιο σκάνδαλο κι αν βγει στη χώρα, ο γαύρος θα είναι μπλεγμένος''.
 
Από τη δικογραφία προκύπτει πως η εταιρία «ΟΔΔΕΤΗ ΝΙΚΟΥ ΠΕΤΡΙΔΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΠΝΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» παρουσίαζε αδυναμία πληρωμής των δανείων της αλλά και χρηματοδότησης από τις τράπεζες με αποτέλεσμα να στραφεί στον Γιάννη Ανθόπουλο ώστε να μεσολαβήσει για χρηματοδότηση από την ΑΤΕ.
Ο πρώην υπουργός πρότεινε να υπάρξει μια εικονική συναλλαγή της «ΟΔΔΕΤΗ ΝΙΚΟΥ ΠΕΤΡΙΔΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΠΝΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» με την εταιρία GENNET που θα έδινε τα χρήματα με υψηλούς τόκους.
Επίσης, το εναλλακτικό σχέδιο είχε και την δημιουργία τρίτης εταιρίας που δημιουργήθηκε στο όνομα της 18χρονης κόρης του ζεύγους, Γιώργου Τσακαλίδη – Οδδέτη Πετρίδη με την επωνυμία: «ΚΑΠΝΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.»!
Πως γινόταν η τοκογλυφία;
Η GENNET φερόταν να αγοράζει καπνά από την «ΟΔΔΕΤΗ ΝΙΚΟΥ ΠΕΤΡΙΔΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΠΝΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» και στη συνέχεια η εταιρία με την οποία έχει σχέση ο Σωκράτης Κόκκαλης τα πουλούσε στις «ΚΑΠΝΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» με μεγάλα καπέλα που φαινόταν ως κέρδη μεταπώλησης.
Σε διάστημα τριών χρόνων (2002 ως 2005) η GENNET υπέγραψε 7 συμβάσεις αγοράς καπνών με την παραπάνω διαδικασία και δάνειζε 17,7 εκατομμύρια ευρώ με τόκους από 20-38% μηνιαίως.
Στις 8 Αυγούστου 2005 η GENNET αγόρασε από την «ΟΔΔΕΤΗ ΠΕΤΡΙΔΗ» καπνά με 2 εκατομμύρια ευρώ και στις 10 Αυγούστου τα πούλησε στις «ΚΑΠΝΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.»! με 2,4 εκατομμύρια ευρώ. Στην ουσία τα πούλησε η μάνα στην κόρη με τον ενδιάμεσο να βγάζει κέρδος μεταπώλησης 400.000 ευρώ!
Η αυτοκαταγγελία
Ολα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα, η οικογένεια να μην μπορεί να πληρώσει τους τόκους και έκανε αυτοκαταγγελία αποκαλύπτοντας στην εισαγγελία το ρόλο της GENNET και του Ανθόπουλου.
Η έρευνα έδειξε πως στους λογαριασμούς της οικογένειας Ανθόπουλου είχαν κατατεθεί 1.758.884 ευρώ από την Οδδέτη Πετρίδη.Ο πρώην υπουργός στην απολογία του είπε πως η Οδδέτη του πρόσφερε τα χρήματα για να χτίσει τριώροφη κατοικία στη Βούλα με σκοπό να την φιλοξενεί όταν αυτή θα βρίσκεται στην Αθήνα.
Μετά από ελέγχους, οι φορολογικές αρχές επέβαλαν πρόστιμα 78 εκατομμυρίων ευρώ, αφού πιστοποίησαν όσα κατέθεσε η Πετρίδη, όμως, η πρώην γενική γραμματέας δημόσιων εσόδων  Κατερίνα  Σαββαΐδου είχε άλλη άποψη ζητώντας επανέλεγχο. 
Η εταιρία που ο Κόκκαλης είναι κάτοχος του 54%
Η έρευνα έδειξε πως η GENNET (μετονομάστηκε στις 10 Μαΐου 2014) ήταν η ΝΑΜΑΚΟ Α.Ε. Η εταιρία το 2004 είχε υπογράψει 5 ψευτοσυμβάσεις με την οικογένεια Πετρίδη και σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο της εταιρίας ΙΝΤΡΑΜΕΤ ο Σωκράτης Κόκκαλης είναι κάτοχος του 54% της ΝΑΜΑΚΟ. Οι άλλοι μέτοχοι ήταν οι Κωνσταντίνος Δημητριάδης (15%, συνιδρυτής με τον Κόκκαλη στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ), Κωνσταντίνος Τσουκαλίδης (15%), Αλέξανδρος Μαρτίνης (8%) και Ιλεάνα Μακρή (8%).
​Δικαστικά η υπόθεση αντιμετωπίζεται ως μεμονωμένο περιστατικό μιας και η εισαγγελική έρευνα για την εταιρία δεν επεκτάθηκε σε έλεγχο των λογαριασμών της για να διαπιστωθεί αν υπήρχε συνεχής τοκογλυφία.
Δεδομένη σχέση εταιρίας Σαββαΐδου με Κόκκαλη
Η ρύθμιση που έκανε η Σαββαΐδου ήταν υπέρ του Κόκκαλη με την πρώην γενική γραμματέα Εσόδων να είναι senior manager στην εταιρία λογισμικού ελέγχου και συμβούλων Price Waterhouse Cooper (PWC), η οποία είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο Luxleaks (βοήθησε τους Ελληνες ολιγάρχες να βγάλουν χρήματα στο Λουξεμβούργο με μεθόδους φοροαποφυγής). Επίσης, η PWC είχε διενεργήσει λογιστικό έλεγχο με εντολή του ΟΤΕ για τις αμαρτωλές συμβάσεις στις οποίες εμπλεκόταν ο Σωκράτης Κόκκαλης.
Στον έλεγχο, η εταιρία δεν βρήκε καμία ζημιά για το ελληνικό δημόσιο παρότι η SIEMENS είχε παραδεχθεί πως είχε υπερκοστολογίσει τις συμβάσεις. Ετσι είναι δεδομένη η σχέση της εταιρίας που δούλευε η Σαββαΐδου με τον πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού.
 
Ας δουμε πρώτα την απάντηση της GENNET.
 
Η GΕΝΝΕΤ Α.Ε., σε συνέχεια των πρόσφατων δημοσιευμάτων από τον Τύπο αναφορικά με τη δήθεν συμμετοχή της σε τοκογλυφία και έκδοση εικονικών τιμολογίων, διαψεύδει κατηγορηματικά το περιεχόμενο αυτών ως ανυπόστατο, απολύτως αναληθές και συκοφαντικό και δηλώνει τα εξής, προς αποκατάσταση της αλήθειας:
Τα δημοσιεύματα υιοθετούν τις θέσεις της μιας πλευράς μεταξύ δύο αντιδίκων που έχουν πολύχρονη, σκληρή και πολυεπίπεδη δικαστική διαμάχη.
Αποσιωπούνται αυτά που βαρύνουν τη δεύτερη πλευρά, για τα οποία, εκτός από όσα καταγγέλλονται εναντίον της, έχει πολλαπλές καταδίκες για παραβίαση νόμων που αφορούν το δημόσιο συμφέρον.
H τρίτη εμπλεκόμενη εταιρεία, δεν έχει ελεγχθεί ποτέ μέχρι σήμερα, καθώς κάποιοι έβαζαν διαρκώς προσκόμματα στη διερεύνησή της. Για τη συγκεκριμένη εταιρεία, επέκειτο παραγραφή των πεπραγμένων της στις 31-12-2015 και ακόμη και σήμερα, αφού επιτέλους αποφασίστηκε να ελεγχθούν όλες οι εμπλεκόμενες εταιρείες, συνεχίζουν απροκάλυπτα την προσπάθεια συγκάλυψης των πραγματικών ενόχων της υπόθεσης. H εταιρεία μας, σε αντίθεση με τις άλλες δύο εταιρείες, οποτεδήποτε κλήθηκε από τις αρμόδιες Αρχές να προσκομίσει στοιχεία, παρουσιάστηκε εμπρόθεσμα και κατέθεσε ό,τι της ζητήθηκε.
Συγκεκριμένα, αν και συνοπτικά, τα στοιχεία έχουν ως εξής:
Η συνεργασία της GENNET A.E. με τις εταιρείες «Οδέττη Ν. Πετρίδη Α.Κ.Ε.» και «Καπνεμπορικές Επιχειρήσεις Μ.Ε.Π.Ε.», διήρκησε από το 2002 έως το 2005. Η εταιρεία μας, η οποία δραστηριοποιήθηκε στην αγορά καπνού και συνεργάσθηκε με μεγάλες καπνεμπορικές επιχειρήσεις τις χώρας μας ήδη από το 1995, διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που αφορούν στην αγορά, στη μεταπώληση και στη διακίνηση των εμπορευμάτων καθώς και τα τραπεζικά και ασφαλιστικά έγγραφα που υποστηρίζουν απόλυτα, και δεν αφήνουν καμία αμφιβολία, για την πραγματοποίηση όλων ανεξαιρέτως των αγοραπωλησιών με τις εν λόγω εταιρείες.
Προκειμένου να υποστηριχθεί το φανταστικό σενάριο περί τοκογλυφίας, κεντρικός πυλώνας της επιχειρηματολογίας τους ήταν η εξαφάνιση της εμπορικής δραστηριότητας της «ΚΑΠΝΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ».
Σε αυτή, δεν έχει γίνει ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ από το 2008 μέχρι και σήμερα, ενώ συγκεκριμένος Εφοριακός είχε αναλάβει το σύνολο των ελέγχων. Έτσι αυτή "βαφτίστηκε" εταιρεία-αχυράνθρωπος, η οποία ιδρύθηκε τάχα αποκλειστικά για να εξυπηρετήσει τους φερόμενους ως άνομους σκοπούς της GΕΝΝΕΤ.
Όμως ένα πλήθος στοιχείων, πολλά από τα οποία συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της ανακριτικής διαδικασίας, καταρρίπτουν κάθε τέτοιο ισχυρισμό. Αναφέρουμε ενδεικτικά κάποια εξ αυτών, που είναι προφανές, ότι μία εταιρεία «αχυράνθρωπος», χωρίς πραγματική δραστηριότητα, δεν θα μπορούσε να είχε:
  • Τα αδιαμφισβήτητα εκδοθέντα και εξοφληθέντα τιμολόγια της δήθεν εταιρείας «αχυρανθρώπου» ΜΕΠΕ προς πολυεθνικές εταιρείες του εξωτερικού.
  • Τα δικαιολογητικά πλήθους άλλων συναλλαγών της ΜΕΠΕ, με άλλες εταιρείες πέραν της δικής μας, για την εξασφάλιση απαλλακτικού ΦΠΑ, ήδη από την πρώτη χρήση του 2001 (σε χρόνο πριν ακόμη την έναρξη συνεργασίας μας).
  • Οι φορολογικές δηλώσεις της ΜΕΠΕ για τα έτη 2002-2005 οι οποίες απεικόνιζαν όλες τις μεταξύ μας δοσοληψίες, ανακλήθηκαν μετά από 4 χρόνια, ενώ η Ελληνική Δικαιοσύνη και οι φορολογικές αρχές απεφάνθησαν ότι ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ η ανάκλησή τους.
  • Ο διαταχθείς από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων επανέλεγχος δρομολογήθηκε νομιμότατα, εξαιτίας του πλήθους των αδιάσειστων ΝΕΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ στοιχείων που προσκομίστηκαν σε ανακριτές και εισαγγελείς. Η εταιρεία ΚΑΠΝΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕΠΕ δεν έχει ελεγχθεί ποτέ μέχρι σήμερα γιατί κάποιοι ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ να ελεγχθεί. Γι’ αυτήν και τα πεπραγμένα της, επέκειτο παραγραφή στις 31-12-2015.
Σύμφωνα και με την ανακοίνωση που εξέδωσε η πρώην Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων, «ο επανέλεγχος δεν συνιστά ευνοϊκή μεταχείριση της εταιρείας, πολύ περισσότερο δε όταν επεκτάθηκε και στις υπόλοιπες εμπλεκόμενες επιχειρήσεις. Ο αρχικός έλεγχος αφορούσε μία επιχείρηση, ο επανέλεγχος αφορά τρεις.» 
Κάποιοι, για ευνόητους λόγους, δεν επιθυμούν και προσπαθούν με κάθε τρόπο να εμποδίσουν τη διενέργεια επανελέγχου, χωρίς να εξηγούν φυσικά -διότι δεν υπάρχει κανένα λογικό επιχείρημα- το γιατί δεν πρέπει να διεξαχθεί έλεγχος και στις υπόλοιπες επιχειρήσεις, ώστε να αποκαλυφθεί αν επρόκειτο ή όχι για πραγματικές συναλλαγές.
Ειδικά τώρα, που πλέον υπάρχει και επίσημη, δημόσια παραδοχή λειτουργών του κράτους, ότι δεν έχουν ελεγχθεί οι άμεσα εμπλεκόμενες επιχειρήσεις και ότι οι εταιρείες δεν είναι δύο αλλά τρεις. Οι μέχρι σήμερα Εκθέσεις και τα πορίσματά τους, ήταν αποκλειστικά βασισμένα στη δήθεν αυτοκαταγγελία μιας εταιρείας, και όλο αυτό το διάστημα, δεν λαμβάνονταν υπόψη τα αποδεικτικά στοιχεία που προσκομίζονταν, αλλά αγνοούνταν προκλητικά.
Ο ελληνικός λαός δικαιούται επίσης να γνωρίζει για τις ημέρες και τα έργα μιας εταιρείας, στην οποία έχουν βασιστεί μέχρι σήμερα κάποιοι αρμόδιοι υπάλληλοι του δημοσίου, ώστε να βγάλουν τα πορίσματά τους. Η εταιρεία η οποία «αυτοκαταγγέλλεται», παριστάνει το θύμα και αποτελεί την «πηγή» διαφόρων δημοσιευμάτων, είναι παλιά «γνώριμη» του Δημοσίου καθώς βρίσκεται ανάμεσα στη λίστα των μεγαλόοφειλετών του, με τεράστια ποσά οφειλής εδώ και χρόνια.
Παράλληλα εμφανίζεται στη λίστα των μεγαλο-οφειλετών του ΙΚΑ ενώ οι καταγγελίες έχουν πέσει βροχή και από εργαζομένους της επιχείρησής της για τα δεδουλευμένα αλλά και την ασφάλισή τους. Επίσης, οφείλει και σε Τράπεζες τεράστια χρηματικά ποσά που αφορούν σε κόκκινα δάνεια ύψους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. Η λίστα δεν έχει τέλος, καθώς η εν λόγω εταιρεία έχει καταγγελθεί και για την κατ’ εξακολούθηση χορήγηση παρανόμως θεωρημένων εγγράφων από τη Δ.Ο.Υ. Καβάλας για απαλλαγές από την υποχρέωση ΦΠΑ, με αποτέλεσμα να προκληθεί σημαντική οικονομική ζημιά στο Ελληνικό Δημόσιο.
Πρόκειται για μια ιδιαίτερα πολύπλοκη υπόθεση, που εμπλέκει πολλούς και πολλές, με βαριές καταγγελίες, οι οποίες στοιχειοθετούν ακόμα και κρατική διαφθορά. Οι αρχές, όσο και αν κάποιοι δεν το επιθυμούν γιατί τους συμφέρει, διερευνούν σε βάθος με τη βοήθεια της Ελληνικής Δικαιοσύνης και με γνώμονα το Δημόσιο συμφέρον, αυτή την υπόθεση ώστε αποδώσουν άμεσα τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ευθύνες.
Η εταιρεία μας έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, και στις Αρχές οι οποίες εδώ και 2,5 χρόνια προσπαθούν να ελέγξουν την υπόθεση με ευσυνείδητους εκπροσώπους που ενεργούν για το καλό του Ελληνικού δημοσίου καθώς και σε όλους όσους πασχίζουν για την αλήθεια, παρά το γεγονός ότι συντονισμένα, φοροφυγάδες και αργυρώνητοι, συνασπίζονται προκειμένου να επιβάλλουν τον νόμο του ψεύδους, της αδιαφάνειας και της αποφυγής ελέγχου των πεπραγμένων τους.
Θεωρούμε επίσης δεδομένο, ότι όσοι επιθυμούν μια Δικαιοσύνη και μια Δημόσια Διοίκηση που ασκείται χωρίς να στοχοποιούνται οι αθώοι και χωρίς να μένουν στο απυρόβλητο οι πραγματικοί ένοχοι, θα πρέπει να ενεργούν πιο προσεκτικά και να συμβάλουν υπεύθυνα στην αποκάλυψη της αλήθειας, διασταυρώνοντας τις πληροφορίες που λαμβάνουν και εκτιμώντας με ουσιαστικά κριτήρια την αξιοπιστία των πηγών τους.
Δηλώνουμε ότι η εταιρεία μας προβαίνει σε επίσημη ενημέρωση και, διαψεύδει κατηγορηματικά το περιεχόμενο των σχετικών δημοσιευμάτων και προφανώς, εκ των προτέρων, κάθε μελλοντική αναφορά που δεν προέρχεται ή/και δεν επιβεβαιώνεται από την εταιρεία μας. Σε κάθε δε περίπτωση, επιφυλασσόμαστε για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός μας.
 
Ας δούμε και την απάντηση του μεγάλου μας προέδρου, ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ.
 
Με μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση, ο Σωκράτης Κόκκαλης διέψευσε δημοσίευμα περιοδικού το οποίο τον φέρει αναμεμιγμένο στην υπόθεση με το πρόστιμο της Gennet και την ΓΓΔΕ Κατερίνα Σαββαϊδου.
 
Ο κ. Κόκκαλης ανακοινώνει ότι θα προβεί στις δέουσες δικαστικές ενέργειες κατά του εκδότη του περιοδικού και του συντάκτη του άρθρου.
 
 
 
Οπως αναφέρει ο κ. Κόκκαλης: «Το περιεχόμενο του δημοσιεύματος του περιοδικού HOTDOC της 29/10/2015 με τίτλο «Σαββαΐδου και στο βάθος Κόκκαλης και σιωπή....», καθ' ο μέρος με εμφανίζει προσωπικά αναμεμειγμένο στην «υπόθεση Gennet» και επιχειρεί να τη συσχετίζει και με σημερινά στελέχη του Ομίλου Intracom συνιστά κακόπιστη, ανήθικη και καθ' όλα ανάρμοστη επίθεση στο πρόσωπό μου με καταφανή προσβλητικό και συκοφαντικό χαρακτήρα, καθόσον δεν έχω καμία απολύτως σχέση με την ως άνω υπόθεση.
 
Κατόπιν των ανωτέρω, θα προβώ στις δέουσες δικαστικές ενέργειες, τόσο εναντίον του εκδότη του παραπάνω περιοδικού που, περιέργως, ασχολείται μαζί μου κατ' επανάληψη όσο και κατά του συντάκτη του ως άνω δημοσιεύματος αλλά και εναντίον οιουδήποτε άλλου αναδημοσιεύσει το ως άνω κείμενο».
Intracom: Δεν έχουμε καμία σχέση με την Gennet
Την ίδια ώρα ανακοίνωση διάψευσης εξέδωσε και η εταιρεία Intracom μετά από δημοσιεύματα ότι έχουν ή είχαν σχέση με την εταιρεία GENNET.
Σε ανακοίνωσή της η Intracom Holdings τονίζει ότι τόσο η Εταιρεία, όσο και ο κ. Δημήτρης Κλώνης, νυν Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, ουδέποτε υπήρξαν μέτοχοι της εταιρείας GENNET Α.Ε.
Επιπλέον, η εταιρία γνωστοποιεί ότι με αμετάκλητο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών ο κ. Δημήτρης Κλώνης απηλλάγη ομόφωνα από κάθε ποινική ευθύνη σε σχέση με την εν λόγω υπόθεση.
Ως εκ τούτου, τονίζει η Intracom, ουδεμία εμπλοκή υπάρχει σε σχέση με την σε εξέλιξη ποινική διαδικασία.
 
Φυσικά, το τσοντο-site sdna.gr, δίπλα στα γυμνά πορνίδια-βιζιτούδες (για να πάρουμε κλικ από τους λιγούρηδες), προβάλλει την απάντηση ΚΟΚΚΑΛΗ. Σε λίγη ώρα όμως, θα έχει εξαφανιστεί από την πρώτη σελίδα. Πλάκα κάνουμε τώρα; Αυτά δεν πρέπει να τα βλέπουν όλα τα σκουπίδια που σχολιάζουν από κάτω. Πώς θα δημιουργήσουμε εντυπώσεις για ''άλλο ένα σκάνδαλο στο οποίο έχει ανάμειξη ο γαύρος''; Σε ιστοσελίδες που ασχολούνται με τα αθλητικά, διαβάζουμε για τη δίκη του Noor 1 (επειδή μας συμφέρει να περνάμε προς τα αντιολυμπιακά πρόβατα ''έχει ανάμειξη ο Μαρινάκης'') και για την σχέση Σαββαϊδου-Κόκκαλη (επειδή ''ο εθνικός μας προμηθευτής Κόκκαλης ακόμη και τώρα εμπλεκεται σε σκάνδαλα'', όπως λένε τα αντιολυμπιακά καθυστερημένα πρόβατα). Ο,τιδήποτε μπορεί να σπιλώσει τον Ολυμπιακό, μπαίνει πρώτο-πρώτο σε αθλητικό site, να το βλέπουν όλοι, ακόμη κι αν δεν έχει την παραμικρή σχέση με ποδόσφαιρο-μπάσκετ. Οι απαντήσεις στις συκοφαντίες περνάνε σε δεύτερη μοίρα, γιατί δεν μας συμφέρουν. Κι αν τολμήσει κάποιος θιγόμενος να μας μηνύσει, ξεκινάμε τα ''πύρινα άρθρα'' για ''απόπειρες φίμωσης'' και για ''τους ισχυρούς που θίγονται από τη μαχόμενη δημοσιογραφία''. Αυτοί εδώ σας έχουν βιάσει τα όνειρα, σκουπίδια της αντιολυμπιακής παραπληροφόρησης.
 

 
Σας ευχόμαστε να σαπίσετε στις ουρές του ΟΑΕΔ και να μην ξαναβγάλετε ούτε ένα ευρώ από τη δημοσιογραφία, απατεώνες,
 
Υ.Γ. 1 Κρατικοδίαιτε υποτακτικέ του ΣΥΡΙΖΑ Βαξεβάνη, που παντελόνιαζες χιλιάδες ευρώ από την ΕΡΤ, να δούμε το πότε θα σε εγκαλέσει η Δικαιοσύνη για τις αναρίθμητες συκοφαντίες σου.
 
Υ.Γ. 2 Επειδή επιμένουν κάποιοι βραδυκίνητοι Ολυμπιακοί τα ''να καθαρίσει το όνομά του ο Μαρινάκης για όλα όσα του προσάπτουν'' και ψιλο-τρώνε τον παπά που τους σερβίρουν τα διάφορα αντιολυμπιακά τσοντο-sites, ελπίζουμε τώρα που συκοφαντείται εκ νέου ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ από τους ίδιους, να καταλάβουν πως το πρόβλημα των ΑΡΔ είναι ο Ολυμπιακός και όχι ο Μαρινάκης.
 
Υ.Γ. 3 Με κάτι τέτοιες βρομιές δημιουργήθηκε το θέμα ''Κόκκαλης=πράκτορας της ΣΤΑΖΙ'', ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ τους πήγε στα δικαστήρια και τους ξεφτίλισε κι εκεί. Φυσικά οι ενέργειες ΚΟΚΚΑΛΗ σήμερα δεν είναι γνωστές, αλλά οι βρομιές των κατηγόρων του είναι. Είπαμε, σκουπίδια της δημοσιογραφίας...

Σχόλια

Εικόνα Γιάννης ο Red

Για το 1ο υστερόγραφο,ο Κώστας Βαξεβάνης είναι σήμερα διευθυντής μιας εβδομαδιαίας φυλλάδας που λέγεται "Documento",όπου εκδότης είναι ο Ιωάννης Καλογρίτσας,γιος του Χρήστου Καλογρίτσα

Εικόνα Romain

Πολύ σωστός ο thita.

Όλα βέβαια που γράφει το σκατοdna και αναμεταδηδουν τα άλλα... σκατοσαιτς είναι wishful thinking όλων των στερημενων. Όχι όλων των άτιτλων διότι δεν είναι όλοι στερημενοι.

Απλά προσπαθούν να δείξουν στα αφεντικά τους, Αλαφουζο κυρίως αλλά και Νιαου, ότι κάνουν και αυτοί ότι μπορούν... Για να απαλυνουν τον πόνο του πονεμενου, άτιτλου, στερημένου βαζελου οπαδού. Του βαζελου που γλεντάνε στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Όπου έχει καταντήσει με τις απανωτες ΦΑΠΕΣ, από "Πρέσβης" να είναι τώρα (που έχει και σημασία) η... Julia της Ευρώπης.

Έχουν και τα βαζελακια αρχίσει να κραζουν τον Τζάμπα και αν χάσει από την κουλαρα βλέπω ότι ούτε με ανακοινώσεις ούτε με Δίκες δεν θα μπορεί να δικαιολογηθει ο... προεδρας.

Εικόνα thita

Παιδιά μην ασχολείστε,άλλη μια πουστια των ΑΡΔ,ο Άρειος πάγος ασελγεί λέει με την προαγωγή του συγκεκριμένου εφέτη,όχι το τι έκανε στην υπόθεση αυτή. Καμμία σχέση λοιπόν,δεν ανοίγει τίποτα ξανά,αλλά δεν θα το διαβάσετε αυτό στο sdna.

Επίσης,όλοι δηλώνουν σοκαρισμένοι που ο τζιμπλακης είχε διαρκείας στον Θρύλο και δεν αυτό-εξαιρέθηκε...... Ο Πούλιος που είχε διαρκείας στην πάναθα και παρά ταύτα ανέλαβε υπόθεση με εμπλεκόμενο τον Θρύλο και τον Μαρινάκη,δεν έπρεπε προφανώς να αυτό-εξαιρεθεί ε? ο Ντογιάκος?? να σας πω κι αλλά 3-4 ονόματα ανώτατων δικαστικών με διαρκείας στην πάναθα (ο ένας πήγαινε και εκδρομές στα κοντινά εκτός έδρας) και με τα παιδιά τους στην 13?

Εικόνα Antreas7

Τώρα ψάχνουν να βρουν άλλα. Ξανανοίγει λέει η υπόθεση KORIOPOLIS του 2011. Κάποιος να τους πει ότι αφορά την περίοδο 2008-2011. Σε αυτή την περίοδο υπάρχει το Ξάνθη - παο 3-2 όπου ο γιος του προέδρου του μπασκετικού παο (ποιος να 'ναι άραγε;) έπαιξε και κέρδισε στη Μαλαισία πολλά λεφτά για το συγκεκριμένο ματς. Α, και ο Μαρινάκης ήρθε το 2010. Οπότε ας πει κάποιος στα λοβοτομημένα πρασινοκιτρινόμαυρα αμνοερίφια ότι μιλάμε για την εποχή του αγαπούλα, του Τσακογιάννη και του Μπέου της β εθνικής καθώς και της ...μπουγάδας.

Εικόνα red7neck

Σιχαμένη προπαγάνδα από τα αντιολυμπιακά παπαγαλάκια!! Ρε ταλαίπωρε βλάχο Μπαξεβάνη τι πιάνεις στο στόμα σου τον Σωκράτη? Ρεπορτάζ που έμαθες να κάνεις? Στον υπόνομο? Τώρα θα πληρώσεις και τις αγωγές σου και θα κλείσει και το HOT DOC και θα το βαφτίσεις ΗΟΤ DICK (για να το ευχαριστιέσαι κιόλας).

Και μετά βγήκαν όλες οι υπόλοιπες αντιολυμπιακές πουτάνες (Θωμαϊδης, Φαπαθεοδώρου, Ασβεστάς) για να χαρούν σαν τις αγάμητες που έχουν καιρό να συνουσιαστούν. Σαν να μην έφτανε αυτό το άρθρο, στην εκπομπή "Brokeback Mountain" του green fm έλεγαν ότι περιμένουν με ανυπομονησία τις ενέργειες του Αρείου Πάγου για τους Τζιμπλάκη-Κοτσώνη. Γεμάτη ειρωνεία δε (προφανώς από τις απανωτές φάπες που έχουν φάει από τα αποκλειστικά τους ρεπορτάζ) έλεγαν την φράση "Θα σε γνωρίσω στον πρόεδρο τον δικό μας".

Κάποια στιγμή η κατάσταση θα ξεφύγει Βασιλικούλα, Κούλα και Αρούλα, και όχι από άποψη ξύλου! Ούτε για φτύσιμο δεν είστε! Από τις απανωτές μηνύσεις και αγωγές θα πήξετε, μέχρι να πάρετε ουρά στον ΟΑΕΔ, γιατί είστε ένα μάτσο αλήτες που ρίχνετε λάσπη από τον παιδόφιλο εργοδότη σας. Έχετε πάρει 3 πόστα ο καθένας σε εφημερίδες, τηλεόραση, ραδιόφωνο και ούτε ένα άρθρο ρε καριόληδες για τις απολύσεις άλλων δημοσιογράφων. Κάνετε ήρωα τον Σπυρόπουλο τον αντιολυμπιακό μπινέ και βγάλατε του κόσμου τα δακρύβρεχτα άρθρα μέχρι που βρήκε ψωμί στον Αλαφούζο-fm και στο μπουρδελοκάναλο. Αυτά νομίζετε ότι δεν τα βλέπουμε? Νομίζετε ότι δεν βλέπουμε πόσο κομπλεξικοί είστε με τον Ολυμπιακό? Το πόσο σας πηδάει η εγκληματική οργάνωση? Το πόσο εμμονικοί είστε με τον Ολυμπιακό? Ακόμη και φίλοι μου Παναθηναϊκοί δεν σας διαβάζουν γιατί ξέρουν ότι είστε του Αφραγκούζου και ότι δεν αναφέρετε τα πραγματικά προβλήματα. Ντροπή της δημοσιογραφίας και σκουλήκια που έρπονται.

Μέχρι τότε ο Σωκράτης και ο Βαγγέλης θα ασκούν κυριαρχικά δικαιώματα στο λαρύγγι σας.

Εικόνα red7neck

Σιχαμένη προπαγάνδα από τα αντιολυμπιακά παπαγαλάκια!! Ρε ταλαίπωρε βλάχο Μπαξεβάνη τι πιάνεις στο στόμα σου τον Σωκράτη? Ρεπορτάζ που έμαθες να κάνεις? Στον υπόνομο? Τώρα θα πληρώσεις και τις αγωγές σου και θα κλείσει και το HOT DOC και θα το βαφτίσεις ΗΟΤ DICK (για να το ευχαριστιέσαι κιόλας).

Και μετά βγήκαν όλες οι υπόλοιπες αντιολυμπιακές πουτάνες (Θωμαϊδης, Φαπαθεοδώρου, Ασβεστάς) για να χαρούν σαν τις αγάμητες που έχουν καιρό να συνουσιαστούν. Σαν να μην έφτανε αυτό το άρθρο, στην εκπομπή "Brokeback Mountain" του green fm έλεγαν ότι περιμένουν με ανυπομονησία τις ενέργειες του Αρείου Πάγου για τους Τζιμπλάκη-Κοτσώνη. Γεμάτη ειρωνεία δε (προφανώς από τις απανωτές φάπες που έχουν φάει από τα αποκλειστικά τους ρεπορτάζ) έλεγαν την φράση "Θα σε γνωρίσω στον πρόεδρο τον δικό μας".

Κάποια στιγμή η κατάσταση θα ξεφύγει Βασιλικούλα, Κούλα και Αρούλα, και όχι από άποψη ξύλου! Ούτε για φτύσιμο δεν είστε! Από τις απανωτές μηνύσεις και αγωγές θα πήξετε, μέχρι να πάρετε ουρά στον ΟΑΕΔ, γιατί είστε ένα μάτσο αλήτες που ρίχνετε λάσπη από τον παιδόφιλο εργοδότη σας. Έχετε πάρει 3 πόστα ο καθένας σε εφημερίδες, τηλεόραση, ραδιόφωνο και ούτε ένα άρθρο ρε καριόληδες για τις απολύσεις άλλων δημοσιογράφων. Κάνετε ήρωα τον Σπυρόπουλο τον αντιολυμπιακό μπινέ και βγάλατε του κόσμου τα δακρύβρεχτα άρθρα μέχρι που βρήκε ψωμί στον Αλαφούζο-fm και στο μπουρδελοκάναλο. Αυτά νομίζετε ότι δεν τα βλέπουμε? Νομίζετε ότι δεν βλέπουμε πόσο κομπλεξικοί είστε με τον Ολυμπιακό? Το πόσο σας πηδάει η εγκληματική οργάνωση? Το πόσο εμμονικοί είστε με τον Ολυμπιακό? Ακόμη και φίλοι μου Παναθηναϊκοί δεν σας διαβάζουν γιατί ξέρουν ότι είστε του Αφραγκούζου και ότι δεν αναφέρετε τα πραγματικά προβλήματα. Ντροπή της δημοσιογραφίας και σκουλήκια που έρπονται.

Μέχρι τότε ο Σωκράτης και ο Βαγγέλης θα ασκούν κυριαρχικά δικαιώματα στο λαρύγγι σας.

Εικόνα Romain

Γλεντα τους Προεδραρα.

Ανάγκασε τους να πληρώσουν. Μόνο έτσι καταλαβαίνουν.

Εικόνα tsalouxidis

Με τον Μπεχλιβάνη το διανοητικά καθυστερημένο ασχολείσαι; Το καλοκαίρι είχε γράψει άρθρο καταγγέλλοντας Τροχαία, Αστυνομία, Προεδρία της Δημοκρατίας και ΟΗΕ γιατί όταν πιάσανε το γιο του να οδηγεί το ανασφάλιστο όχημα του Μπεχλιβάνη κόψανε ένα πρόστιμο στο γιο του κι ένα στον ίδιο. Σου λέει "γιατί δύο πρόστιμα, αφού το αμάξι είναι ένα;". Πρόκειται για ηλίθιο.

Εικόνα ze ηλιας

Προσπερνώντας τα αρχιδοδημοσιογραφικά απόβλητα γιατί θα ξεράσω,θα πω για πολλοστή φορά οτι ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ είναι ο μεγαλύτερος πρόεδρος στην ιστορία του ΘΡΥΛΟΥ για τους ακόλουθους και αναμφισβήτητους λόγους:

1.Βγήκε μπροστά και ανέλαβε παραλαμβάνοντας χάος και χρέη.
2.Σάρωσε τους τίτλους.
3.Έφερε τεράστιους παίκτες που τους βλέπαμε μόνο στα χαρτάκια της panini.
4.Κατεδάφισε την παράγκα της γαμοοικογένειας και των τίγρεων που μας γαμούσε επί 10 συναπτά έτη.
5.Μας έκανε γήπεδο και προπονητικό σε χρόνο DT
6.(και πιθανά σημαντικότερος) Αποχώρησε με συνοπτικές διαδικασίες όταν κατάλαβε οτι δεν... και παρέδωσε τη σκυτάλη με τον καλύτερο τρόπο στα σίγουρα χέρια αυτού που μπορεί ακόμα και να τον ξεπεράσει.

Υ.Γ.
να με συγχωρέσει ο ΤΙΤΑΝΑΣ Ν.ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ εκεί ψηλά που βρίσκεται.

Εικόνα Spiros Legend

Kάποια αμετανόητα νούμερα,που έχουν το ιερόσυλο θράσσος να δηλώνουν Ολυμπιακοί,αυτά όλα δεν μπορούν να τα κατανοήσουν.Αυτό που καταλαβαίνουν είναι ότι υπερασπίζεστε,στο RATM,συμφέροντα επιχειρηματιών και πετάγεται ο κάθε ψαγμένος αντιστασιακός του facebook να σας την πει και από πάνω,αντί να πει κι ευχαριστώ που του ανοίγετε τα γκαβά του,που δεν ξέρει τι του γίνεται και τι δολοπλοκίες παίζονται εις βάρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ...ΒΡΕ ΖΩΑ ΣΥΡΙΖΟΜΑΛΑΚΕΣ,λόγω Βαξεβάνη εδώ(ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΜΑΛΑΚΕΣ,ΜΠΛΕ,ΠΡΑΣΙΝΟΙ,ΚΟΚΚΙΝΟΙ,ΜΑΥΡΟΙ,ΚΙΤΡΙΝΟΙ,ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ)ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΘΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ Ή ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ-ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ-ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ?Τι σκατά έχετε στο μυαλό σας και τι δεν καταλαβαίνετε?Κάνουνε λαικό ήρωα τον Βαξεβάνη,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ,αυτό είναι το πιο εξοργιστικό,θέλουν να λέγονται Ολυμπιακοί και ό,τι λένε οι βόθροι είναι Ευαγγέλιο και όποιος πάει να πει τι λέει η άλλη πλευρά είναι υπάλληλος συμφερόντων του Μαρινάκη και του Κόκκαλη!Ε ρε πούστη μου άτομα που κυκλοφορούν!Για τα σκουπίδια της δημοσιογραφίας δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι,έχουν βρει και τα ανάλογα σκουπίδια που τους πιστεύουν,ανεξαρτήτως χρώματος,και αυτό είναι το λυπηρό...Υ.Γ.Ήθελα να ήξερα τι ηλικία έχουν τα καθυστερημένα-λοβοτομημένα που λένε τι μας νοιάζει ο Κόκκαλης,εμείς με τον Ολυμπιακό ασχολούμαστε.Βρε ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ,από τα 90 χρόνια του Ολυμπιακού ο Κόκκαλης,εκτός ότι από παλιά ήταν μέλος του Ερασιτέχνη,δεν κατέβηκε με αλεξίπτωτο στον Ολυμπιακό,ασχολήθηκε ενεργά με όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού,από το 1991 που ανέλαβε το μπάσκετ,μέχρι το 2010 που αποχώρησε από το ποδόσφαιρο...Δηλαδή αντιπροσωπεύει το 1/5 περίπου ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της ιστορίας του Συλλόγου-Συνδέσμου μας,είναι ο άνθρωπος που γιγάντωσε σε Ελλάδα και Ευρώπη τον Ολυμπιακό,ως Σύλλογο,με πολλές δεκάδες τρόπαια,δημιουργία υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων σε Ρέντη,νέα γραφεία,Καραισκάκη,Μέλη Ερασιτέχνη και πολλά άλλα.Κατά τα άλλα,δεν τους νοιάζουν οι συκοφαντίες για την ζωντανή ιστορία του Ολυμπιακού,που ΑΜΕΣΟ στόχο έχουν την ομάδα και την ΑΜΑΥΡΩΣΗ της σύγχρονης ιστορίας της,αλλά,αντίθετα,θέλουν να διαβάζουν μόνο για Ολυμπιακό και όχι για επιχειρηματίες...Μιλάμε για ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ,έτσι;Πεταλώνουν ψύλλους οι ιντερνετικοί επαναστάτες...

Εικόνα savvas gridlock

Xαχαχαχα Σπυράκλα, για αυτά που γράφονται στο fb λες, ε; Τι να γίνει, έχουμε αρκετούς πολιτικοποιημένους. Και βαρεμένους...

Εικόνα Spiros Legend

Ακριβώς,για τις μαλακίες του fb λέω,απορώ με την υπομονή σας,να ξεστραβώνετε τον κόσμο και να σας κάνουν και παρατήρηση να μην γράφετε για επιχειρηματίες...<<Έλα μωρέ τώρα,ποιος είναι ο κάθε Κόκκαλης για να ασχολείστε μαζί του και να τον υπερασπίζεστε?Μόνο Ολυμπιακός λέμε ρε!>>.Ρε που πάμε,που πάμε ρε?!