ΒΕΡΟΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2



Έπειτα από μία μέτρια έως κακή εμφάνιση, ο Ολυμπιακός μας κέρδισε με 2-0 στη Βέροια την τοπική ομάδα κι έκανε το 9/9 στο πρωτάθλημα. Τα στιγμιότυπα του παιχνιδιού είναι εδώ και τα στατιστικά του εδώ. Βάζουμε τη διάταξη με την οποία παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες στο γήπεδο, για να την έχουμε σχηματικά στο μυαλό μας,
 

 

 
όπως και τα στατιστικά του ημιχρόνου.
 

 
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν πολύ κακός και η Βέροια ήταν ανώτερή μας. Ουσιαστικά καθαρή ευκαιρία για γκολ δεν βγάλαμε σε αυτό το πρώτο 45λεπτο. Αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στην απόφαση του Σίλβα να χρησιμοποιήσει παίκτες που παίζουν στα περισσότερα ματς του Champions League. Ένας παίκτης που ξέρει ότι σε 4 μέρες έχει να δώσει ένα καθοριστικό για την πρόκριση παιχνίδι με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, στο οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιηθεί, είναι πολύ δύσκολο να βάλει τα πόδια του στη φωτιά, διακινδυνεύοντας τραυματισμό σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Ήταν το δεύτερο σερί ματς που η συγκρότηση της 11άδας του Ολυμπιακού έγινε με ''περίεργο'' τρόπο από το Σίλβα. Πρώτα ήταν το ματς της Τετάρτης για το Κύπελλο με τον Πλατανιά, όπου χρησιμοποιήθηκαν 11 νέοι παίκτες μαζί, οι θεωρούμενοι ''αναπληρωματικοί''. Βεβαίως τα ματς Κυπέλλου σε αυτήν τη φάση γίνονται κατά κύριο λόγο για να παίρνουν αγώνες στα πόδια τους παίκτες που δεν πολυχρησιμοποιούνται στα περισσότερα επίσημα ματς, όμως η ταυτόχρονη παρουσία στην 11άδα 11 παικτών δίχως αγωνιστικό ρυθμό, το πιο πιθανό είναι να ''κάψει'' και τους 11 μαζί, αφού δεν θα μπορέσουν να δείξουν το όποιο ταλέντο τους. Σήμερα είχαμε ένα έξτρα πρόβλημα με τους ακραίους μας παίκτες. Από τη μία οι Ομάρ-Μαζουάκου αντιμετώπιζαν προβλήματα με τις γρήγορες κινήσεις παικτών της Βέροιας στην πλάτη τους, από την άλλη ο Σεμπά με τον Πάρντο δεν μπορούσαν να ''τρυπήσουν'' τους Μαλόν-Γιαννούλη. Κίνηση ιδιαίτερη δεν υπήρχε από τους μέσους, η μπάλα δεν κυκλοφορούσε γρήγορα, ενώ ο Ιντέγιε δεν μπορούσε να τροφοδοτηθεί σωστά, μόνος απέναντι σε 4-5 αντιπάλους. Αποτέλεσμα αυτών ήταν το να βγει η Βέροια αρκετές φορές στην κόντρα και να μας δημιουργήσει προβλήματα. Έχασε 3 πολύ καλές ευκαιρίες, όπου θα μπορούσε να προηγηθεί στο σκορ.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο, η γρήγορη αλλαγή του Ερνάνι στη θέση του Πάρντο μας προσέφερε φρέσκα πόδια, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουμε περισσότερα ρήγματα από το πλάι. Η Βέροια είχε μία πολύ καλή ευκαιρία στο 0-0 με το Μαγιέφσκι, αλλά φαινόταν πλέον ότι ο Ολυμπιακός γυρίζει με μεγαλύτερη ευκολία την μπάλα και φτάνει ευκολότερα στα αντίπαλα καρέ. Μπορεί το πρώτο μας γκολ να ήταν τυχερό, σε κάθε περίπτωση όμως ήταν η επιβράβευση μιας ωραίας προσπάθειας από αριστερά, με καλή σέντρα του Ερνάνι και κίνηση στο χώρο του Ιντέγιε. Με την είσοδο του Ντουρμάζ, που δοκιμάστηκε μέχρι και στη θέση πίσω από το φορ, η ομάδα απέκτησε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα. Το τελικό σκορ είναι άδικο, η Βέροια εδικαιούτο σίγουρα ένα γκολ, αλλά η εικόνα των δύο ομάδων στο δεύτερο ημίχρονο και μετά τις αλλαγές του Σίλβα ήταν ''όσα γκολ κι αν χρειαζόταν ο Ολυμπιακός, θα τα έβαζε''. Ας περάσουμε στην ατομική κριτική των παικτών.
 
ΡΟΜΠΕΡΤΟ Σταθερότατος, επενέβη καίρια κι αποτελεσματικά όποτε χρειάστηκε, τελειώνοντας κάθε επικίνδυνη φάση που δημιουργήθηκε στα καρέ του.
 
ΟΜΑΡ Και πάλι λίγα πράγματα. Ελάχιστες σωστές προωθήσεις, δεν πέρασε καμία σέντρα της προκοπής, ενώ ''κατάφερε'' να του φύγει αρκετές φορές ο Ναζλίδης. Πρέπει να βάλει κάτω το κεφάλι του και να δουλέψει. Με 2 μήνες μπάλα (κι αυτούς πέρυσι) δεν δικαιολογείται να παίρνουν αέρα τα μυαλά του και να ονειρεύεται μεταγραφές σε top ομάδες Αγγλίας-Ισπανίας.
 
ΜΑΖΟΥΑΚΟΥ Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα με τον Αμπντούν. ''Τρυπήθηκε'' πιο πολύ από τα overlaps που στήνανε στην πλευρά του ο Μαλόν με το Νέτο αργότερα, στην πορεία του παιχνιδιού. Επιθετικά είχε κάποιες καλές κούρσες, ''τρύπησε'' την άμυνα της Βέροιας περισσότερες φορές από ότι ο Σεμπά που έπαιζε μπροστά του, αλλά κάτι ουσιαστικό δεν έκανε. Τουλάχιστον τη σέντρα του οφείλει να την δουλέψει περισσότερο, εφόσον ονειρεύεται κι αυτός καριέρα σε top πρωτάθλημα της Ευρώπης.
 
ΣΙΟΒΑΣ-ΜΠΟΤΙΑ Ταλαιπωρήθηκαν αρκετά σήμερα, ειδικά από τον Καϊκούτ, αλλά κι από τις κινήσεις των χαφ της Βέροιας που έβγαιναν στο χώρο ευθύνης τους. Σπανίως έβγαιναν πρώτοι στην μπάλα κι έδειξαν το πρόβλημα που έχουν όποτε προσπαθούμε να παίξουμε σε ανοιχτό γήπεδο, αφήνοντας χώρους πίσω. Βεβαίως, με την ποιότητα των περισσοτέρων επιθετικών που αγωνίζονται στα ελληνικά γήπεδα, είναι πολύ δύσκολο να μας στοιχίσει σε βαθμούς αυτή η αδυναμία των δύο βασικών στόπερ μας. Στα συν του Σιόβα, η αντίδρασή του στους ψευτοτσαμπουκάδες αυτής της πορδής που λέγεται Νέτο. Δεν ''τσίμπησε'' ρισκάροντας αποβολή, αλλά ούτε και ''μάσησε''...
 
ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ-ΚΑΣΑΜΙ Μέτριο ματς κι από τους δύο. Άσχημα τρεξίματα, μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους και με τις γραμμές πίσω και μπροστά τους και ''χαμένο κέντρο'' για τον Ολυμπιακό στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς εξ αιτίας τους. Αδυνατούσαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι των επιθετικών της Βέροιας, στηρίζοντας τους αμυντικούς μας, ενώ δεν προωθήθηκαν σωστά αρκετές φορές, ώστε να βγάλουμε έξτρα παίκτες στην επίθεση. Ειδικά ο Μιλιβόγεβιτς μπορεί να προσπάθησε και 10 φορές αποτυχημένα να κουβαλήσει την μπάλα κάθετα, ''τρυπώντας'' την αντίπαλη γραμμή άμυνας, με αποτέλεσμα να την χάσει και να φάμε ''κόντρα''. Είναι σίγουρο όμως ότι την Τετάρτη θα ειναι πολύ πιο συγκεντρωμένοι και θα τρέξουν περισσότερο. Άλλα τα φώτα του Champions League, άλλο το χωράφι της Βέροιας...
 
ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ Σήμερα είχε διάθεση και βρέθηκε σε καλούτσικη μέρα, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να κάνει κάτι ουσιαστικό. Στο πρώτο ημίχρονο πάλευε μόνος του. Γύριζε αρκετά πίσω να πάρει μπάλα, τραβιόταν αριστερά για να περιμένει κίνηση του Σεμπά στο χώρο και είχε κάποια καλά χτυπήματα φάουλ. Η σέντρα του στο 41' από δεξιά ήταν πάρε-βάλε, αλλά ο Ιντέγιε έκανε κακή εκτίμηση της πορείας της μπάλας και σπατάλησε την ευκαιρία. Η ικανότητά του να γυρίζει γρήγορα μέτωπο στο αντίπαλο τέρμα και να κουβαλάει καθετα την μπάλα, ειναι σημαντική, απλώς τώρα που είναι τραυματίας ο Τσόρι δεν είναι υποχρεωτικό να παίζει συνέχεια και δη σε γήπεδα-καρμανιόλες. Σήμερα είχε να αντιμετωπίσει το διαρκές κλοτσίδι αυτού του μπάσταρδου πρώην παίκτη μας, του Ιμπραϊμ. Από θαύμα γλύτωσε τον τραυματισμό.
 
ΠΑΡΝΤΟ Το χειρότερό του παιχνίδι απο τότε που ήρθε στον Ολυμπιακό. Δεν κάλυπτε τον Ομάρ που είχε προβλήματα στις προωθήσεις του Γιαννούλη ή στις κινήσεις του Ναζλίδη, δεν μπορούσε να ''τρυπήσει'' από δεξιά, ενώ δεν μπορούσε να συνεννοηθεί με τον Ομάρ όποτε αυτός αποφάσιζε να ανέβει. Αντί να κάνει κίνηση συγκλίνοντας προς τον Ιντέγιε, ανοίγοντας χώρο για το δεξί μας μπακ, κολλούσε πάνω στην γραμμή. Ο Σίλβα του μετέφερε συνεχώς αυτήν την εντολή για σύγκλιση, αλλά ο Πάρντο δεν ανταποκρινόταν. Δικαίως αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.
 
ΣΕΜΠΑ Τακτικά ήταν καλός και πάλι, αλλά σε αυτό το παιχνίδι αυτή του η ικανότητα είναι εκ του περισσού. Δεν μπορούσε να ''τρυπήσει'' το Μαλόν ή να στηρίξει με τις κινήσεις του τον Ιντέγιε. Μπροστά είναι πολύ δύσκολο να απειλήσει, είτε στο ''1 με 1'', είτε με καλές σέντρες, είτε με γκολ. Μοιάζει ένα καλό εργαλείο στα χέρια του Σίλβα για τα ματς που ο αντίπαλός μας στην Ευρώπη έχει πολύ επιθετικό μπακ, αλλά για τα παιχνίδια που εμείς πρέπει να δημιουργήσουμε επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ, δεν φαίνεται ικανός να κάνει τη διαφορά. Ως τώρα τουλαχιστον, γιατί η σωματοδομή του είναι ''στιβική'' τελείως, μοιάζει με σπρίντερ. Ίσως λυθεί στο μέλλον. 
 
ΙΝΤΕΓΙΕ Απομονωμένος στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, βρέθηκε 4 φορές σε θέση βολής. Την πρώτη στο 41' δεν έκανε μισό βήμα πίσω, ώστε να πιάσει ''γεμάτη'' κεφαλιά και σπατάλησε τη σέντρα του Φορτούνη. Τη δεύτερη έκανε το 0-1 με αρκετή δόση τύχης. Την τρίτη έχασε ένα κλασικό τετ α τετ με κίνηση όπως στο γκολ του στην Τούμπα, αλλά εκτέλεση με το δεξί αυτήν τη φορά και την τέταρτη σούταρε ψηλά άουτ από αριστερά, αν και θα μπορούσε να τροφοδοτήσει τον Ερνάνι. Το μόνο που του λείπει για να απογειωθεί, είναι τα τελειώματα και οι κινήσεις στην αντίπαλη περιοχή. Αν τα δουλέψει λίγο παραπάνω, θα φτάσει εύκολα τα 20 γκολ στο πρωτάθλημα.
 
ΕΡΝΑΝΙ Πολύ καλός και σήμερα, όσο περνάει ο καιρός ανεβαίνει. Καλή σέντρα στη φάση του 0-1, αρκετές ντρίμπλες είτε από δεξιά, είτε από αριστερά και προσπάθεια για μεγάλο διάστημα να παίξει και χωρίς την μπάλα στα πόδια (κυρίως αμυντικά βέβαια, αφού δεν τον είδαμε να κάνει διαγώνιες κινήσεις για να στηρίξει το φορ, ή κινήσεις για να βγει στην πλάτη του αντιπάλου ακραίου μπακ). Η διαρκής άνοδος που παρουσιάζει στην απόδοσή του μας επιτρέπει να λέμε ότι σε λίγο καιρό, αν συνεχίσει έτσι, δεν θα πιάνεται. Ταλέντο έχει άφθονο. Σωστή νοοτροπία δεν έχει. Ίσως έπρεπε να ξεκινήσει βασικός σήμερα.
 
ΝΤΟΥΡΜΑΖ Αν και προέρχεται απο τραυματισμό, έκανε τη διαφορά σε ένα ακόμη ματς της Superleague. Εξαιρετικό χτύπημα φάουλ στο 0-2, σε έναν τομέα του παιχνιδιού που υποφέρουμε ως ομάδα εδώ και χρόνια. Φαίνεται ότι προπονείται εκεί και μπράβο του. Πολύτιμη μονάδα για το rotation ο Σουηδός, ενώ η ικανότητά του στο χειρισμό της μπάλας μας βοηθάει στην κυκλοφορία όχι μόνο από τα άκρα, αλλά και στον άξονα όπου δοκιμάστηκε για κάποια λεπτά στο τέλος, μετά την είσοδο του Φινμπόγκασον στο ματς (ο Ισλανδός έπαιξε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί).
 
ΜΑΡΚΟ ΣΙΛΒΑ Κακή επιλογή να ξεκινήσει το ματς με 11 παίκτες που είναι πολύ πιθανόν να είναι οι 11 βασικοί την Τετάρτη κόντρα στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Ακόμη κι αν κάνει αλλαγές την Τετάρτη, οι 11 που ξεκίνησαν σήμερα έχουν πολλά ματς στα πόδια τους και θεωρούνται εν δυνάμει βασικοί και για το Champions League, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη διάθεση που θα δείχνουν σε ματς σαν κι αυτό της Βέροιας. Με αντιπάλους που αμύνονται μαζικά, είναι πολύ χρήσιμη η συμμετοχή στην 11άδα παικτών με τα χαρακτηριστικά του Γιαννιώτα, του Ντουρμάζ και του Ερνάνι, οι οποίοι έχουν το ''1 με 1'' και μπορούν να δημιουργήσουν ρήγματα από το πλάι. Επίσης, σε τέτοια ματς, θα μπορούσε να δοκιμαστεί σχήμα με 2 φορ μπροστά, δίχως να παίζει ο Φορτούνης. 2 από τους Ιντέγιε-Φινμπόγκασον-Πουλίδο δηλαδή, θα μπορούσαν να κάνουν δίδυμο. Στα υπέρ του Σίλβα η γρήγορη αλλαγή στο ημίχρονο του αρνητικού Πάρντο, όπως φυσικά και η γενικότερη εικόνα της ομάδος. Είναι ο προπονητής που απειλεί το ιστορικό ρεκόρ των 11 σερί νικών στα 11 πρώτα ματς πρωταθλήματος, το οποίο κρατάει από την περίοδο 1966-67 της ΟΜΑΔΑΡΑΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΟΒΙ. Δικαίως άκουσε ρυθμικά το όνομά του στο τέλος από τους γαύρους που βρέθηκαν στο γήπεδο.
 
ΒΕΡΟΙΑ Πολύ καλό στήσιμο σήμερα από το Γεωργιάδη. Σωστή η επιλογή του να μην βάλει κλασικό ακραίο από αριστερά, πάνω στον αδύναμο φέτος Ομάρ, αλλά να χτυπήσει εκεί με έξτρα φορ. Οι 3 κεντρικοί χαφ της ομάδος ήλεγξαν το παιχνίδι στο κέντρο για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, με μικρές αποστάσεις μεταξύ τους. Ο Μαγιέφσκι εδικαιούτο ένα γκολ σίγουρα. Αν έπαιζε έτσι η Βέροια και κόντρα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ στο ίδιο γήπεδο, σήμερα θα είχε περισσότερος βαθμούς, αλλά εκεί ''καθάρισε'' η διοίκησή της. Ειδική αναφορά θα κάνουμε στον ξεφτίλα Ιμπραϊμ, που πέρασε κι από του Ρέντη παλαιότερα (μέχρι το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν περιουσιακό στοιχειο της ΠΑΕ Ολυμπιακός), αλλά δεν σταμάτησε να κλοτσάει όποιον προλάβαινε, όπως και στον Ντάρσι Νέτο με την αφάνα, που ψαχνόταν συνεχώς να προκαλέσει και δημιούργησε και το επεισόδιο με το Σιόβα, στο οποίο έπρεπε να αποβληθεί. Ευθύνη φέρει ο τερματοφύλακας Λόπες στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού. Αν επέλεγε να πιάσει την μπάλα κι όχι να την διώξει με τα πόδια, δεν θα γινόταν καν φάση για τον Θρύλο.
 
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Πολλή κουβέντα ως συνήθως. Το πρώτο μας γκολ μπαίνει από τον Ιντέγιε με το χέρι.
 

 
Όπως φαίνεται όμως και στο βίντεο με τις φάσεις του αγώνα, από το 01:53 και μετά, εκτός του ότι οι Λόπες-Ιντέγιε απέχουν λιγότερο από 1 μέτρο, η μπάλα πάει από το γόνατο του Ιντέγιε στο χέρι του, πριν καταλήξει γκολ. Δεν υπάρχει πρόθεση να χρησιμοποιήσει το χέρι του. Όπως λέει και ο κανονισμός,
 

 
σε αυτές τις περιπτώσεις το χέρι είναι μέλος του σώματος. Είναι σαν να βρήκε δηλαδή η μπάλα στο κεφάλι ή στο στήθος του Ιντέγιε και να μπήκε γκολ, οπότε το γκολ είναι κανονικό. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού δεν απλώνει τα χέρια του για να αποκομίσει όφελος και να διευρύνει την περιφέρειά του, αλλά για να μην συγκρουστεί με τον αντίπαλο τερματοφύλακα προς τον οποίο κατευθύνεται. Το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού προέρχεται από φάουλ που δεν υπάρχει. Η μπάλα όπως βλέπουμε στο 02:43 του βίντεο βρίσκει στο στήθος του Πούγγουρα και όχι στο χέρι του. Ο διαιτητής Μήτσιος όμως έδωσε ανύπαρκτο ΦΑΟΥΛ υπέρ του Ολυμπιακού. Δεν έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι, ούτε κατακύρωσε αντικανονικό γκολ υπέρ του. Να συζητήσουμε για ''αλλοίωση αποτελέσματος'' επειδή δόθηκε ανύπαρκτο...φάουλ, το οποίο μάλιστα έγινε ΓΚΟΛΑΡΑ από τον Ντουρμάζ; Παρ'όλα αυτά, στο γνωστό τσοντο-site του πρώην ''Πρασινοφρουρού'' της ''ΠΡΑΣΙΝΗΣ'' βρήκαν την αφορμή που έψαχναν.
 
Τα καλύτερα είναι αυτά που βρίσκονται κάτω από τέτοιες ''αυθόρμητες'' αναρτήσεις. Είναι τα ''αυθόρμητα'' σχόλια όλων των αντιολυμπιακών μπουρδέλων, που μιλούν και πάλι για ''παράγκα, πέτσινα πρωταθλήματα, έτσι μόνο μπορεί να κερδίσει ο γαύρος''.
 

 

 

 

 

 
Φυσικά, τέτοια σχόλια περνάνε για πλάκα εκεί μέσα. Αν προσπαθήσει όμως κάποιος Ολυμπιακός να απαντήσει, τρώει ban ''δημοκρατικότατα'' από τους ''δημοκράτες πολέμιους του φασισμού'' ΑΡΔ του sdna, όπως έχουμε δει σε πάρα πολλές περιπτώσεις με φωτογραφίες στο προφίλ μας στο fb (φωτογραφίες που μας στέλνουν αναγνώστες του site). Τι έγινε δηλαδή σήμερα από το Μήτσιο που ήταν τόσο τρομερό; Να πούμε ότι έχασε και 2 οφσάιντ ο βοηθός Φραγκιαδάκης στο πρώτο ημίχρονο, κόβοντας αναίτια επιθέσεις της Βέροιας; ΟΚ, αλλά έκοψε λανθασμένα και τον Ντουρμάζ στο 75'. Στην Τούμπα δεν δόθηκαν 2 πέναλτι και 3 αποβολές υπέρ του Ολυμπιακού από το Γιάχο. Ξέσπασε θόρυβος εκεί; Προκλητικές αναρτήσεις όπως αυτή εδώ,
 
που συκοφαντούν και σπιλώνουν το διαιτητή Μήτσιο, κανονικά είναι λόγος μήνυσης στο συγκεκριμένο τσοντο-site. Ο Μήτσιος ρε προπαγανδιστές εκείνη την ώρα χαμογελούσε επειδή οι γαύροι φώναζαν σύνθημα για τη βοηθό Κουρομπίλια. Το γνωστό σύνθημα που ακούγεται για τις γυναικείες παρουσίες στα γήπεδα. Τα μοντάζ στα πλάνα είναι εύκολα, αλλά όταν σας ζητήσει το λόγο ο χ,ψ Μήτσιος στο τέλος, σέρνοντάς σας στα δικαστήρια, μην αρχίσετε πάλι τα ''μας φιμώνουν''. Όσο τώρα για τις φωτοβολίδες,
 
άσχετοι, ήταν ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ. Ο Μήτσιος στο δεύτερο καπνογόνο διέκοψε το παιχνίδι και μόλις κατάλαβε ότι δεν επρόκειτο για φωτοβολίδα, έδωσε εντολή να συνεχιστεί το ματς. Αλλά άντε, ας πούμε ότι κακώς δεν διέκοψε ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ το ματς ο Μήτσιος κι ότι θα έπρεπε να το κάνει. Τι θα γινόταν αν το έκανε; Θα καθυστερούσε απλώς για 1-2 λεπτά η εξέλιξη του ματς. Μήπως θέλατε να το διακόψει οριστικά εις βάρος του Ολυμπιακού; Αλήθεια, για το περυσινό ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακός στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, κάνατε αντίστοιχο θέμα ρε ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ της δημοσιογραφίας; Όχι βέβαια, ε; Εκεί δεν υπήρχαν φωτοβολίδες, ε; Σωστά, ''εμείς υπάρχουμε για να πετάμε λάσπη στο γαύρο, όχι για να δημιουργούμε θόρυβο εις βάρος του ΠΑΟ''. Στις επάλξεις και ο Τουίτης, με αντιγραφή των ''ρεπορτάζ'' του τσοντο-site, έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση.
 
Αλήθεια ρε μπανιστηρτζή καναλάρχη, γι'αυτά εδώ έχεις να μας πεις κάτι;
 
Mπανιστηρτζή καναλάρχη, που συνεχώς στοχοποιείς διαιτητές, πότε θα τιμωρηθεί η ομάδα σου με αφαίρεση βαθμών, όπως προβλέπεται στον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ; Απειλείς με μηνύσεις τους διαιτητές, αλλά την προηγούμενη φορά υποτίθεται πως μήνυσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου τους διαιτητές που του υπέδειξες, όταν στην πράξη μάθαμε πως ΚΑΜΙΑ μήνυση δεν υπεβλήθη. Μόνο για απειλές με το στόμα είσαι. Η ''κόκκινη'' ΕΠΟ γιατί κωφεύει; Γιατί δεν προστατεύει τους διαιτητές; Τους αφήνει έρμαια στις ορέξεις του γνωστού κυρίου Αλαφούζου;
 

 

 
Κάτι τέτοιες μέρες προσυπογράφουμε μέχρι κεραίας τις δηλώσεις Σάββα Θεοδωρίδη. Έτσι, ''κόντρα στην κόντρα''. Συνεχίζουμε με το ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ματς της Τετάρτης απέναντι στην Ντινάμο στο Καραϊσκάκη. Με νίκη σιγουρεύουμε την τρίτη θέση και γινόμαστε αδιαφιλονίκητο φαβορί για πρόκριση στους ''16'' του Champions League, μια πρόκριση που οφείλουμε να διεκδικήσουμε. Και για να μην ξεχνιόμαστε,
 

 
Συγχαρητήρια στον κόσμο μας που έβαψε ερυθρόλευκο το γήπεδο της Βέροιας. Η ανοησία ενός οπαδού που ίσως πάνω στη φούρια του πέταξε το καπνογόνο στο γήπεδο δεν μπορεί να αμαυρώσει την άψογη εικόνα του συνόλου της κερκίδας. Το μήνυμα των γαύρων, ειδικά εκεί στη Μακεδονία, είναι σαφές και μας εκφράζει όλους.
 

Σχόλια

Εικόνα Romain

Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για την 2η θέση.

Πειναθηνάικος
Αεκουλα
Πανιωναρα
Αστέρας
Σμπαουγκ

Μιλάμε για τρομερό ανταγωνισμό.

Πουλο Πουλο Αλαφουζο!

Εικόνα apostolos gaganis

Mακράν ο καλύτερος αθλητικογράφος στον χώρο.

Υ.Γ. Πάω τώρα να μου δώσει το 50ρικο, σαν πιστό παπαγαλάκι...

Εικόνα red7neck

Δεν αξίζει πλέον να ασχολούμαστε με ιστοσελίδες πορνό σαν το βοθροdna. Ακόμη και στο leoforos.gr δεν κλαίνε τόσο πολύ. Όλα θα λυθούν στο εξοχικό μας, το Δημοτικό Γήπεδο της Λεωφόρου. Εμφατική νίκη στα κωλομάγουλα του παιδόφιλου. 6/6 είναι ο φετινός στόχος στα ντέρμπι για να πέσουν στην κατάθλιψη άπαντες.

Συζήτηση σε μπαράκι χθες μεταξύ πονεμένων βάζελων.

- Αν θέλουμε να 'μαστε σωστοί, στο μπάσκετ τα πάντα είναι δικά μας. Ο Βασιλακόπουλος να ναι καλά.
- Ρε φίλε ναι εντάξει αλλά δεν γίνεται άλλο αυτό το πράγμα στο ποδόσφαιρο. Ο πούστης ο χοντρός μας έχει γαμήσει. Είδες πως την έσφαξαν τη Βέροια! Χέρι το πρώτο, ανύπαρκτο το δεύτερο.
- Δεν φταίει ο χοντρός. Ο άλλος ο καράφλας φταίει που δεν βάζει λεφτά. Θα δεις που είναι τσιράκι του στο τέλος. Καθόμαστε και ασχολούμαστε με το μαλάκα που έχει μικρύνει τον panothingaiko.

Κάποια στιγμή και τα τελευταία ζώα θα ξυπνήσουν, εκτός από τους επιδοτούμενους οπαδούς του 20ευρου.

Βαγγέλη συνέχισε να ασελγείς στα αντιολυμπιακά πουτανάκια.

Εικόνα pantzo

Σάββα οι αγωνιστικές αναλύσεις σου,είναι κοινώς αποδεκτό από όλους τους αναγνώστες του ratm, ότι είναι αντικειμενικότατες και πληρέστατες.

Εγώ θα ήθελα να προσθέσω 3 πράγματα.

1) Πετάχθηκαν 2 καπνογόνα μέσα στο γήπεδο. Μετά το άγριο κράξιμο όλων των φιλάθλων μας την 1η φορά, όταν πετάχτηκε το 2ο (χρονικά κοντά) υπήρξε άμεση αντίδραση από τους Καραπαπά, Κουντούρη που ήταν μέσα στο γήπεδο όπως επίσης και από Άκη (και άλλους παλιούς της 7) και το θέμα έληξε "κακήν κακώς"...

Ο κόσμος του Ολυμπιακού εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί την συντριπτική μειοψηφία στην Ελλάδα, που κάνει μετακινήσεις χιλιάδων φιλάθλων, πολλών χιλιομέτρων, σε όλη την Ελλάδα ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ.

2) Η ομάδα εμφανίστηκε όπως ακριβώς την περιέγραψες, δεν έχω να προσθέσω το παραμικρό. Εντύπωση μου έκανε η συνεργασία Ομάρ και Πάρντο, οι οποίοι παίζανε λες και βρέθηκαν 1η φορά μαζί στο γήπεδο...

3) Τα φαινόμενα εφησυχασμού και συντήρησης δυνάμεων από τη μεριά της ομάδας μας νομίζω είναι λίγο πολύ επαναλαμβανόμενα και αναμενόμενα.
Ως ένα βαθμό προκαλούνται και από την μεγάλη διαφορά που έχουμε με όλες τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος. Δικαιολογείται η συντήρηση για τα επερχόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Από την άλλη θα φτάσουμε στα ντέρμπι του 2ου γύρου και η ομάδα μας πάλι θα είναι με σβηστές μηχανές λόγω της τεράστιας διαφοράς από τον 2ο...

Εικόνα pantzo

Σάββα οι αγωνιστικές αναλύσεις σου,είναι κοινώς αποδεκτό από όλους τους αναγνώστες του ratm, ότι είναι αντικειμενικότατες και πληρέστατες.

Εγώ θα ήθελα να προσθέσω 3 πράγματα.

1) Πετάχθηκαν 2 καπνογόνα μέσα στο γήπεδο. Μετά το άγριο κράξιμο όλων των φιλάθλων μας την 1η φορά, όταν πετάχτηκε το 2ο (χρονικά κοντά) υπήρξε άμεση αντίδραση από τους Καραπαπά, Κουντούρη που ήταν μέσα στο γήπεδο όπως επίσης και από Άκη (και άλλους παλιούς της 7) και το θέμα έληξε "κακήν κακώς"...

Ο κόσμος του Ολυμπιακού εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί την συντριπτική μειοψηφία στην Ελλάδα, που κάνει μετακινήσεις χιλιάδων φιλάθλων, πολλών χιλιομέτρων, σε όλη την Ελλάδα ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ.

2) Η ομάδα εμφανίστηκε όπως ακριβώς την περιέγραψες, δεν έχω να προσθέσω το παραμικρό. Εντύπωση μου έκανε η συνεργασία Ομάρ και Πάρντο, οι οποίοι παίζανε λες και βρέθηκαν 1η φορά μαζί στο γήπεδο...

3) Τα φαινόμενα εφησυχασμού και συντήρησης δυνάμεων από τη μεριά της ομάδας μας νομίζω είναι λίγο πολύ επαναλαμβανόμενα και αναμενόμενα.
Ως ένα βαθμό προκαλούνται και από την μεγάλη διαφορά που έχουμε με όλες τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος. Δικαιολογείται η συντήρηση για τα επερχόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Από την άλλη θα φτάσουμε στα ντέρμπι του 2ου γύρου και η ομάδα μας πάλι θα είναι με σβηστές μηχανές λόγω της τεράστιας διαφοράς από τον 2ο...