Η ΚΕΔ, Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΛΒΑΤΖΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ...ΑΝΟΙΞΕ Η ΟΡΕΞΗ!



Αντιγράφουμε από το ιστολόγιο "ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ"


" 04/11/2015

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος δεν ήθελε να πει δημοσίως τα παράπονά του για τη διαιτησία του αγώνα της περασμένης Δευτέρας με τον ΠΑΟΚ. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης απλά ανέφερε ότι θέλει να πει κάτι στα μέλη της ΚΕΔ και όπως μάθαμε, τα παράπονα εστιάζονται στους Πέτρο Παπαπέτρου και Αλέκο Ψαριανό. Ο γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού νοιώθει δικαιωμένος από αυτά που είχε πει την περασμένη εβδομάδα στους παράγοντες της διαιτησίας και ξαναείπε ότι δεν είναι δυνατό να ορίζονται νεαροί διαιτητές στα ματς που δίνει η ομάδα. "Έχουμε επενδύσει εκατομμύρια γι' αυτό και δεν μπορεί να μας βάζετε ...παιδάκια" τόνισε και τους ζήτησε να υπάρχει μια διαιτητική ποιότητα στα παιχνίδια του ΟΣΦΠ.

Εμείς αρχικά θα αναφέρουμε ότι είναι θετικό το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι της ΚΑΕ είναι σε επαγρύπνηση, τα βλέπουν και τα επισημαίνουν όλα και δεν αφήνουν τίποτε να πέσει κάτω. Άλλωστε την ώρα που μια ομάδα ψάχνει τα πατήματα και την χημεία της, την ώρα που οι μέτριες εμφανίσεις στην αρχή της σεζόν (αναμενόμενα)δίνουν και παίρνουν ...είναι απολύτως λογικό οι γκρι να επιχειρήσουν να βάλουν το χέρι τους και να ...γίνει η φτιάξη. Βλέπετε το αποτέλεσμα του ΟΑΚΑ παρά την κακή εμφάνιση είναι σίγουρα εύθραυστο και δεν αρκεί για να δώσει το πλεονέκτημα στον βάζελο. Καλύτερη ασυλία λοιπόν και καλύτερο πάτημα για τυχόν στοχευμένα διαιτητικά λάθη δεν θα μπορούσαν να΄χουν ορισμένοι τέτοια εποχή. "Δεν βλέπετε τα χάλια σας ...η διαιτησία σας φταίει" θα μπορούσαν να πουν οι συνήθεις ύποπτοι μετά την ήττα απ'το χειρουργείο.

Δυο παρατηρήσεις μόνο ώστε αφενός οι παρεμβάσεις της ΚΑΕ να οδηγούν σε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, αφετέρου να μπορεί ο κόσμος να καταλάβει τι παίζει ακριβώς.

1. Έχει έρθει ο καιρός που αυτές οι αβλεψίες από πλευράς ΚΕΔ πρέπει να παρατηρούνται και να αναφέρονται ΔΗΜΟΣΙΩΣ. Πρέπει οι υπεύθυνοι αυτών των "παραλείψεων" να κατονομάζονται και να βγαίνουν σέντρα σε κάθε ευκαιρία. ΠΡΩΤΑ ΑΠ΄ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΕ ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. Είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως κανένα αντικειμενικό μέσο δεν πρόκειται να τα πει αυτά. Οπότε οι μόνοι πιθανοί συμπαραστάτες μας είναι τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΜΕΣΑ και ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΓΑΥΡΟΙ. Πρέπει ΟΛΟΙ να αναλαμβάνουν το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί την ώρα που μας πολεμάνε από παντού. Αν δεν βάζουν ΟΛΟΙ πλάτη, αν δεν μιλούν και δεν λένε όσα ξέρουν αυτοί που δουλειά τους είναι να ενημερώνουν τον κόσμο ...τότε κανείς δεν πρόκειται να ξυπνήσει. 

2. Είναι πλέον δεδομένο πως δεν υπάρχει κανένας ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ στον οποίο να μπορεί να αποταθεί ο επίσημος Ολυμπιακός βρίσκοντας είτε ευήκοα ώτα είτε διάθεση απόδοσης δικαιοσύνης. Αντιγράφουμε και πάλι από το ιστολόγιο "ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ"...

"06/11/2015

Ο Γιώργος Χαλβατζάκης είναι ένα ανήσυχο πνεύμα και ως τώρα τα έχει καταφέρει περίφημα. Αυτός και ο Λιανός βρέθηκαν πριν την πρώτη εκλογή του στο γραφείο του Βασιλακόπουλου, προσκομίζοντας έγγραφο εναντίον του Οικονομίδη. Πέρσι έπαιξε μπάλα γερά λόγω του Ολυμπιακού, που του "καθάρισε όλη τη μπουγάδα" και  έκανε τον Χαλβατζάκη το απόλυτο αφεντικό της λίγκας. Οι φιλοδοξίες του όμως φθάνουν στον ...ουρανό και τώρα ο Θεσσαλονικιός επιδιώκει ...να παραμείνει στην προεδρία του ΕΣΑΚΕ για ένα ακόμα χρόνο!

Επειδή γνωρίζετε ότι εμείς τα γράφουμε όλα να σας πούμε ότι κατάφερε να πείσει τον Κοντονή να συμπεριλάβει στη νομοπαρασκευαστική επιτροπή της ΓΓΑ και το "δεξί του χέρι" και πρώην συνεργάτη του στον Πανιώνιο Νίκο Κακκαβά. Γιατί όμως; Εκτός των άλλων θέλει να περάσει στο νομοσχέδιο για τριετή παραμονή του προέδρου στον ΕΣΑΚΕ, άρα οι εκλογές δεν θα γίνουν τον επόμενο Μάιο αλλά τον μεθεπόμενο! Το πιάσατε; Κρατήστε το καλά. Ο Χαλβατζάκης δεν θέλει να πάει σε εκλογές το καλοκαίρι του 2016 αλλά αυτό του 2017. Και η αποστολή του Κακκαβά θα είναι κι αυτή, πέρα από το κομμάτι της διαιτησίας."

Πριν την έναρξη της σεζόν 2014-2015 είχαμε εκλογές για τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ. Από την μια πλευρά είχαμε τον Μαμαλάκη ο οποίος ήταν ο εκλεκτός του Σωλήνα και των ομάδων που ο τελευταίος είχε "πιασμένες". Αντίπαλο δέος του Μαμαλάκη ήταν ο Χαλβατζάκης τον οποίο ο Σωλήνας δεν ήθελε. Με τους Αγγελόπουλους να στέκονται ΑΠΕΝΑΝΤΙ στον Σωλήνα και να μετρούν τις δυνάμεις τους, είχαμε νέο ...αφεντικό της λίγκας τον Χαλβατζάκη. 

Πάμε τώρα να θυμίσουμε μερικά πράγματα που είχαμε πει σε προηγούμενη ανάρτηση, με αφορμή την φετινή μας media day:

"Οι ιδιοκτήτες του μπασκετικού Ολυμπιακού έκαναν λόγο για προσχηματική συγγνώμη και επέμειναν να συνδέουν τον αναγνωρίσιμο αλλά κατά τα άλλα απλό φίλαθλο Δημήτρη Γιαννακόπουλο με την ΚΑΕ ΠΑΟ. Είπαν πως με δεδομένες τις σκιές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Παναθηναϊκού τους είναι δύσκολο να καταλάβουν ποιος ακριβώς ζητάει συγγνώμη και για τι από όλα. Προσέθεσαν μάλιστα πως περί τα τέλη Ιουλίου είχαμε ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ την παραίτηση και αντικατάσταση δυο αθλητικών δικαστών του ΕΣΑΚΕ ενώ η θητεία τους έληγε το 2016. Στο καπάκι, ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥΣ, είχαμε την μείωση των ποινών του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από 82 σε 52 μήνες. Δεν δίστασαν μάλιστα να αποδώσουν την πρωτοφανή ελαστικότητα του δικαιοδοτικού οργάνου στις ευθείες απειλές Μπαλτάκου, δίνοντάς μας να καταλάβουμε τους λόγους για τους οποίους επαναπροσλήφθηκε στην ΚΑΕ ο Τάκης. "Τους απείλησε ο Μπαλτάκος και μπήκαν δυο καινούργιοι" μας λένε. Αφού λοιπόν αναρωτήθηκαν αν η υιοθέτηση τέτοιων μαφιόζικων πρακτικών είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η ΚΑΕ ΠΑΟ ζητά συγγνώμη, επικαλέστηκαν τα μέλη της γενικής συνέλευσης του ΕΣΑΚΕ αλλά και την οff-the record μαρτυρία του ΧΕΣΜΕΝΟΥ Χαλβατζάκη προκειμένου να στηρίξουν του λόγου τους το αληθές."

01/10/2015  http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/151001/skliro-rok-aggelopoylon-stin-paroysiasi-gia-tin-nea-sezon

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: "Λες δημοσίως γιατί ζητάς συγγνώμη αλλά το λες και κατά πρόσωπο. Τα είπα αυτά και στον κύριο Παπαδόπουλο. Όπως είπα και στη δήλωση μου εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις που πρέπει να εφαρμοστούν. Η συγγνώμη δεν έγινε συγκεκριμένη. Δεν γνώριζα ότι την ημέρα της κλήρωσης έχουν παραιτηθεί και οι δύο αθλητικοί δικαστές του ΕΣΑΚΕ όπου είχαν μειώσει την ποινή του κύριο Γιαννακόπουλου από 82 μήνες σε 52. Εμείς γι αυτό δεν είχαμε ενημερωθεί. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΑΚΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ. "

Γιώργος Αγγελόπουλος: "Όλοι μιλάμε για ισονομία, όμως ξεκίνησε μία προσπάθεια αποδόμησης με πρωτοσέλιδο της "Πράσινης" που στοχοποίησε δικαστές του ΕΣΑΚΕ. Ακολούθησε η Γενική Συνέλευση όπου ο κ. Μπαλτάκος έκανε επίθεση στους δικαστές. Δεν νομίζω ότι αυτά δείχνουν σεβασμό ή κάποια μεταμέλεια. Λίγες ημέρες μετά παραιτήθηκαν, ενώ η θητεία τους έληγε σε ένα χρόνο. Όποιος αθλητικός δικαστής έρθει έχει να πάρει σημαντικές αποφάσεις όπως το που θα αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός. Έχουμε θέματα παλιότερα που εκκρεμούν. Εγώ δεν έχω καταλάβει από ποιους και γιατί από όλα ζητάει συγγνώμη. Αυτή η συγγνώμη νομίζω ότι δεν είναι ειλικρινής. Είναι σαν να μην έγινε. Δεν υπάρχει καμία συγνώμη."

Τι μας λένε λοιπόν εδώ οι Αγγελόπουλοι; Ότι παρότι είχαμε ξεκάθαρη στοχοποίηση συγκεκριμένων αθλητικών δικαστών η οποία στοχοποίηση συνδέεται ξεκάθαρα με τον απομείωση της ποινής του Γιαννακόπουλου και εν συνεχεία την παραίτησή των εν λόγω δικαστών - για προφανείς λόγους - Ο ΧΑΛΒΑΤΖΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. Και από ότι φαίνεται ο λόγος δεν είναι μόνο ότι δεν αντέχει τις πιέσεις ...αλλά ότι δεν αντέχει και δεν θέλει να πάει κόντρα στα συμφέροντα. 

Πάμε να δούμε ένα άλλο απόσπασμα του κειμένου που αναρτήθηκε με αφορμή την φετινή media day:

01/10/2015  http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/151001/skliro-rok-aggelopoylon-stin-paroysiasi-gia-tin-nea-sezon 

"Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες των Αγγελόπουλων, το νέο αθλητικό νομοσχέδιο που ετοιμάζεται δεν προβλέπει ούτε διάρκεια ούτε ανώτατο όριο θητείας των μελών που απαρτίζουν τόσο την ΚΕΔ όσο και την ΕΟΚ. Τίποτα δηλαδή δεν εμποδίζει την παρουσία ισόβιων προέδρων και ισόβιων Δ.Σ διορισμένων με αδιαφανείς διαδικασίες.  Επίσης δεν φαίνεται να περιορίζει  το ΟΜΟΓΑΛΑΚΤΟ, ΟΜΟΤΡΑΠΕΖΟ ΚΑΙ ΟΜΟΚΡΕΒΑΤΟ των δυο αυτών φορέων. Ο Κοντονής φέρεται να αποσύρει από το τραπέζι την πρόταση-πρόβλεψη Ανδριανού για συμμετοχή του ΕΣΑΚΕ στον διορισμό των μελών ΚΕΔ.   Τους επιτρέπει κοινώς να διαπλέκονται με τον ίδιο τρόπο που το έκαναν τόσα χρόνια βγάζοντας οι μεν τους δε λάδι χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν, ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΤΖΗ τον ΕΣΑΚΕ, που αποτελεί και τον ουσιαστικό υπεύθυνο για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος."

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΑΚΗΣ ΟΥΔΟΛΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ - ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ - ΘΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΥΝΟΥΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΜΠΑΡΣΟ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΔ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑ, ΑΡΚΕΙ NA ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΣΑΚΕ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΟΝΤΟΝΗ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ. ΔΕ ΜΠΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ;; ΔΕΝ ΜΠΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΠΟΙΝΕΣ (ΠΡΩΗΝ)ΠΡΟΕΔΡΩΝ;; Ο ΧΑΛΒΑΤΖΑΚΗΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΙΔΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΕ ...ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΒΟΥΛΑ. 

Επαναλαμβάνω λοιπόν το δεύτερο σκέλος της διαπίστωσης. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΑΠ'ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΜΕ. Οι ΑΦΟΙ στήριξαν τον Χαλβατζάκη κόντρα στον Σωλήνα και αυτός τώρα που έχουμε καταγγελίες για ΣΚΑΝΔΑΛΑ σφυρίζει αδιάφορα. Ο Χαλβατζάκης ζορίζεται όταν έρχεται η ώρα να επιβάλλει το δίκαιο και να προστατεύσει τους αθλητικούς δικαστές. Όταν όμως έρχεται η ώρα να ζητήσει ανταλλάγματα από τον υπουργό, όταν έρχεται η ώρα να φυλάξει τον κώλο του και να διατηρήσει την καρέκλα στην οποία κάθισε με πλάτες άλλων ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ.

Ο επίσημος Ολυμπιακός πρέπει να βρίσκεται σε διαρκή επαγρύπνηση και να ξεφωνίζει ΟΛΟΥΣ όσους θέλουν να μας πλήξουν. Κάτι που έπραξαν και στην media day όπου και έβγαλαν τον Χαλβατζάκη σέντρα. Ο μόνος τρόπος για να βγουν αυτά προς τα έξω από άλλα στόματα εκτός των ανθρώπων της ΚΑΕ είναι να ...μοιρασθούν μεροκάματα. Εφόσον οι Αγγελόπουλοι δεν θέλουν να το κάνουν αυτό, και καλώς δεν θέλουν, τότε θα πρέπει να μην αφήνουν κουβέντα να πέφτει κάτω ...είτε με ανοικτά είτε με κλειστά μικρόφωνα.

Οι δημοσιογράφοι μας, εφόσον ζουν και πληρώνονται χάρη στον μπασκετικό Ολυμπιακό και στις επενδύσεις που έχουν γίνει μέσα σε αυτόν ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ. ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. Στην δύσκολη αυτή συγκυρία, ΟΛΟΙ όσοι κάνουν ρεπορτάζ Ολυμπιακού και δηλώνουν γαύροι πρέπει να καταλάβουν ότι αν ο κόσμος πληρώνει από το υστέρημά του για να τους διαβάσει, το κάνει πρώτα για να πάρει πληροφορίες σαν κι αυτές ...κι όχι για να μάθει πότε έκλασε ο Στρόμπερι. Mόνο έτσι θα καταλάβουν οι γαύροι από που αρχίζει και που τελειώνει το πρόβλημα. Μόνο έτσι θα σταματήσουν οι άναρθρες κραυγές και θα περάσουμε στην ίδια πλευρά όλοι την ώρα που η ομάδα μας έχει ανάγκη.

ΧΑΙΡΕΤΕ...

DRAZA

Σχόλια

Εικόνα thita

οπορτουνισμός του κάθε αχάριστου χαλβατζάκη, που δεν τηρεί ούτε τα προσχήματα

και να πεις πως είχαν τίποτα περίεργες απαιτήσεις τα αδέλφια, πάει στο διάολο

αλλά τα αυτονόητα ζητάνε

φαίνεται πως στον φάρο πρέπει, για να βρεις το δίκιο σου, είτε να γλύφεις είτε να απειλείς

και τα αδέλφια δεν είναι ούτε για το ένα ούτε για το άλλο

κατά τα λοιπά, ναι, μακάρι οι μπασκετικοί δημοσιογράφοι που δηλώνουν ολυμπιακοί να τολμούσαν να ενημερώνουν τον κόσμο για αυτά που επισημαίνει ο draza, διότι από αυτά γράφεται τελικά η ιστορία του πρωταθλήματος

γιατί έτσι όπως πάμε μέχρι τώρα, 46 βολές η βαζέλα στο δικό μας ματς και 60 σε 4 παιχνίδια ευρωλίγκας, αλλά εντάξει, αφού δεν παίξαμε καλά να μην μιλάμε, κλπ. (στη μπάλα βέβαια ένα ανάποδο πλάγιο δίνει πρωτάθλημα αν διαβάζεις sdna αλλά ΟΚ, υπεράνω όλοι)

Εικόνα DRAZA

Όπως τα λες φίλε.

Για να βρεις το δίκιο σου στον φάρο θα πρέπει να γίνεις η γλείφτης ή εκβιαστής ...ή και τραμπούκος!

Τώρα για να γράφουν αυτά που πρέπει όπως πρέπει οι δημοσιογράφοι πρέπει μάλλον να αρχίσουν να μοιράζονται μεροκάματα.

Την κλαψομουνίαση του Ντάνστον την έμαθε όλη η Ελλάδα ...αυτά, που είναι η ΑΒ δεν τα ξέρουν πάνω από τους μισούς γαύρους δυστυχώς.

Δεν μπορεί και για αυτό να φταίει μόνο η διοίκηση.

Εικόνα Duntimo

Φυσικά για όλα αυτά υπήρξαν και πρόδρομα σήματα (που λέει και η ομάδα ΒΑΝ για τη μέθοδο της σχετική με την πρόβλεψη σεισμών)... Αναφέρω ενδεικτκά κάποια περιστατικά από τα μυριάδες περιστατικά που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια:

(α) Βλέπαμε τον Κο Χαλβατζάκη να βρίσκεται στο ίδιο φωτογραφικό καρέ καθήμενος 2 στασίδια παραπέρα από Γιαννακόπουλο, Μπαλτάκο, στον τελικό πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ... Εκεί που ο πρώτος επιδεικτικά αγνοώντας τις ποινές (των δικαστών του ΕΣΑΚΕ που όπως λες αργότερα πήραν πόδι) προσερχόταν στο γήπεδο να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας του...

(β) Ουδέποτε καταδικάστηκε από τον ΕΣΑΚΕ ή τον πρόεδρό του η λεκτικά ιταμή, προκλητική, φαστιτική και εν τέλει τραμπούκικη συμπεριφορά του γόνου απέναντι στα γυναικόπαιδα και τη μάνα της οικογένειας Σπανούλη...

(γ) Ουδεμία παρέμβαση ΕΣΑΚΕ σε κάποια από τα φλέγοντα ζητήματα του Ελληνικού μπάσκετ (για παράδειγμα ακόμα και στο θέμα της πηγής των χρημάτων για τη wild card της Εθνικής που άφησε σκιές διαπλοκής για όλο το χώρο)...

(δ) Καμία αντίδραση για τις αλήστου μνήμης συνεδριάσεις τις ΚΕΔ τα τελευταία χρόνια... Και μιλάω για αυτές που για κάποιο χρονικό διάστημα γίνονταν με τη συμμετοχή παραγόντων και δημοσιογράφων και στις οποίες πρόσφεραν άφθονο γέλιο τα ισόβια μέλη της ΚΕΔ... Ενδεικτικά αναφέρω την επιθεωρησιακή συνεδρίαση που οι οι Κορομηλάς - Συμεωνίδης "κυνηγούσαν" το Μπαρτζώκα ότι αποκάλεσε μέθυσο τον κομισάριο Μούστο!

Αυτά και άλλα πολλά που ο Κος Χαλβατζάκης δε χαλβάδιαζε με τίποτα...

Εικόνα DRAZA

Kαλησπέρα μεγάλε. Πάμε να τα πιάσουμε όλα ένα-ένα

α. Το καλύψαμε άλλωστε και σε άρθρο με τίτλο "Ο Χαλβατζάκης του ΕΣΑΚΕ". Μιλάμε για στιγμές απείρου κάλλους. Να συνεχίζει να παρανομεί ο παράνομος μπροστά στα μάτια του προϊσταμένου αυτών που τον τιμώρησαν.

β. ΑΛΗΘΕΣΤΑΤΟ

γ. ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΟ. Και θα'χε έννομο συμφέρον να το κάνει. Δεν γίνεται να μπαίνει η χερούκλα του πολιτικού προσωπικού μας στον κρατικό κορβανά μόνο για λογαριασμό της Ομοσπονδίας και των ευνοημένων της ...και όχι για λογαριασμό της Λίγκας. Ούτε αυτόν τον ένοιαξε.

δ. Εδώ φίλε έχεις ένα άδικο. Δεν εξετάζουμε το τι άλλαξε στην πράξη ...εξετάζουμε αν υπήρξε αντίδραση. Θα βρεις μπόλικα άρθρα στο διαδίκτυο με τον Χαλβατζάκη να δηλώνει ότι ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΕΣΑΚΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ Η ΚΕΔ. Να κάνουμε μια διευκρίνιση όμως στο σημείο αυτό. Τότε που τα έλεγε αυτά, κουμάντο ήταν ο Ανδριανός και αυτά για τα οποία σκιζόταν ο Χαλβατζάκης είχαν περάσει στο τότε αθλητικό νομοσχέδιο. Τώρα που έχουμε Κοντονή και ο Κοντονής θέλει να το πάει αλλιώς ...το πάει και ο Χαλβατζάκης αλλιώς. Ό,τι θέλει ο πολιτικός προϊστάμενος.

Σκέψου όμως αδερφέ, μεταξύ των δυο τότε ...αυτός ήταν η καλύτερη επιλογή. Και λέμε τώρα "δεν κάνει η διοίκηση το ένα, δεν κάνει το άλλο". Βεβαίως και έχουν γίνει λάθη και τα έχουμε επισημάνει σκληρά ...δεν είναι όμως η ώρα να τρωγόμαστε μεταξύ μας για τα λάθη που έγιναν. Στην ίδια πλευρά πρέπει να'μαστε.