ΣΚΛΗΡΟ ΡΟΚ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ



Tι να σας πω ρε μάγκες, εγώ ύστερα από την επίσημη παρουσίαση της ομάδας για την νέα σεζόν ήμουν προετοιμασμένος να γράψω για μπάσκετ. Ξέρετε, για το αν πράγματι υστερεί σε μακρινό σουτ η περιφέρεια όπως διαμορφώθηκε ύστερα από την φυγή Σλούκα, για το κατά πόσον κερδίζει σε δύναμη και αμυντική προσήλωση. Για το αν ο Γιανγκ έχει πιθανότητες να βγει καλύτερος από τον περυσινό Ντάνστον και για το αν ορθώς αποκτήθηκε ο Μιλουτίνοφ. Για το αν ρισκάραμε ποντάροντας στους Παπαπέτρου-Αγραβάνη, για τις πιθανότητες που υπάρχουν μες στην σεζόν να βρούμε μπροστά μας τις επιλογές που κάναμε στις θέσεις των ξένων.  Για το κατά πόσον χωράει ο Παπανικολάου σε αυτήν την ομάδα, για το αν υπάρχουν στα αλήθεια πιθανότητες απόκτησης του Κωστάκη. 'Έλα όμως που ήρθαν οι Αγγελόπουλοι και με ένα άνευ προηγουμένου παραλήρημα επέλεξαν να σπιλώσουν ανθρώπους που με την διαδρομή  τους τόσο εντός όσο κι εκτός αθλητισμού, έχουν όλα αυτά τα χρόνια πείσει και τους πλέον δύσπιστους για το ήθος τους.  Η προχθεσινή media day δυστυχώς, έβγαλε "ειδήσεις" που δεν άπτονται αγωνιστικών ζητημάτων. Μόνο κάτι ασυνάρτητα ακούσαμε αναφορικά με την σκόπιμη κωλυσιεργία ορισμένων ιθυνόντων σε υπουργεία, ομοσπονδίες και δικαιοδοτικά όργανα αστικά και αθλητικά. Ειπώθηκαν και κάτι άλλα περίεργα για τα ...χόμπυ ορισμένων και τις επισκέψεις τους σε παιδικές χαρές.  Δηλώσεις που παρότι δεν υιοθετούμε είμαστε υποχρεωμένοι να τις αναπαράξουμε παρέα με τα όποια σχόλιά μας.

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ: AΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΓΙΑ KAΕ ΠΑΟ & ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ

Να θυμίσουμε πως προ μιας εβδομάδος η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟ, μέσω του κυρίου Τριαντόπουλου (κρατήστε το όνομα) μας κοινοποίησε την ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΤΗΣ για τα όσα ανυπόστατα τους έχει σούρει η ΚΑΕ Ολυμπιακός και οι κύκλοι της. ΖΗΤΗΣΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ αν παρ'ελπίδα μας έθιξαν, αν ειπώθηκε από μεριάς τους κάτι υπερβολικό την ώρα που τους έπνιγε το δίκιο τους.  Δε μπα να εκκρεμεί η απόφαση του δικαστηρίου για την εικονικότητα της μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Μάνο; Δε μπα να εκκρεμούν οι εξηγήσεις για το οικονομικό θαύμα που έχει συντελεστεί στην ΚΑΕ ΠΑΟ με τον μονοψήφιο αριθμό εκατομμυρίων στα έξοδα και το ενεργητικό στους ισολογισμούς;  Δεν μπα να εκτοξεύονται αιχμές για διαπλοκή της ΚΑΕ ΠΑΟ με ΚΕΔ, ΕΟΚ και τα ισόβια μέλη τους;; Δεν μπα να ρωτούν ορισμένοι αν η ΚΑΕ ΠΑΟ είναι εντάξει στα νοίκια της ή αν φιλοξενείται τσάμπα στο κρατικό ΟΑΚΑ; Μέσα σε αυτό τον ορυμαγδό ανυπόστατων κατηγοριών οι ΛΕΒΕΝΤΕΣ της πράσινης ΚΑΕ έδειξαν κιμπαριλίκι ...μας συγχώρησαν μας ζήτησαν και συγγνώμη προκαταβολικά.

Σε μια πρωτοφανή επίδειξη αχαριστίας οι ιδιοκτήτες του μπασκετικού Ολυμπιακού έκαναν λόγο για προσχηματική συγγνώμη και επέμειναν να συνδέουν τον αναγνωρίσιμο αλλά κατά τα άλλα απλό φίλαθλο Δημήτρη Γιαννακόπουλο με την ΚΑΕ ΠΑΟ. Είπαν πως με δεδομένες τις σκιές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Παναθηναϊκού τους είναι δύσκολο να καταλάβουν ποιος ακριβώς ζητάει συγγνώμη και για τι από όλα. Προσέθεσαν μάλιστα πως περί τα τέλη Ιουλίου είχαμε ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ την παραίτηση και αντικατάσταση δυο αθλητικών δικαστών του ΕΣΑΚΕ ενώ η θητεία τους έληγε το 2016. Στο καπάκι, ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥΣ, είχαμε την μείωση των ποινών του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από 82 σε 52 μήνες. Δεν δίστασαν μάλιστα να αποδώσουν την πρωτοφανή ελαστικότητα του δικαιοδοτικού οργάνου στις ευθείες απειλές Μπαλτάκου, δίνοντάς μας να καταλάβουμε τους λόγους για τους οποίους επαναπροσλήφθηκε στην ΚΑΕ ο Τάκης. "Τους απείλησε ο Μπαλτάκος και μπήκαν δυο καινούργιοι" μας λένε. Αφού λοιπόν αναρωτήθηκαν αν η υιοθέτηση τέτοιων μαφιόζικων πρακτικών είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η ΚΑΕ ΠΑΟ ζητά συγγνώμη, επικαλέστηκαν τα μέλη της γενικής συνέλευσης του ΕΣΑΚΕ αλλά και την οff-the record μαρτυρία του ΧΕΣΜΕΝΟΥ Χαλβατζάκη προκειμένου να στηρίξουν του λόγου τους το αληθές. Εύλογα αναρωτιόμαστε ...πρακτικά κρατήθηκαν στην Γενική Συνέλευση; Παρουσία κάποιου μέσου είχαμε; Πρόκειται να βγει επίσημα κάτι προς τα έξω, ώστε να διαπιστώσουμε ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο;; Έτσι για να μπει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Γιατί εγώ περιστατικά απειλών σε βάρος αθλητών, παραγόντων και διαιτητών από μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟ αλλά και από ...απλούς φιλάθλους της δεν έχω να θυμάμαι. Ούτε διαιτητές που  δέχθηκαν επίθεση στα σπίτια τους, ούτε απειλές σε άλλους διαιτητές ότι αν δεν σφυρίξουν καλά θα'χουν την ίδια κακή τύχη με αυτούς που δέχθηκαν τις ... κατ'οίκον επισκέψεις, ούτε ξαπλώματα σε κομισάριους, ούτε αλλαγές σε φύλλα αγώνων βδομάδες ύστερα από την λήξη τους. Θεός φυλάξοι..

Την ίδια στιγμή λοιπόν που το πράσινο στρατόπεδο σηκώνει λευκή σημαία ανακωχής και δίνει απλόχερα συγχώρεση οι Αγγελόπουλοι σήκωνουν το γάντι, εμπλέκοντας τον παλιό (;;;) ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΠΑΟ και ιστοσελίδες που φέρεται να ελέγχει, σε πόλεμο λάσπης εναντίον τους, με στοχευμένα δημοσιεύματα και καταγγελίες. Ως προς το σκέλος των δημοσιευμάτων οι ιδιοκτήτες του μπασκετικού Ολυμπιακού παρουσιάστηκαν φανερά ενοχλημένοι από ανάρτηση της ιστοσελίδας ΝEWSBOMB που χαρακτηρίζει τους ΑΦΟΥΣ στην καλύτερη περίπτωση τουρίστες και κάνει λόγο για δήθεν ύποπτες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου που προκαλούν και χρήζουν διερεύνησης στις επιχειρήσεις τους. Ως προς το σκέλος των καταγγελιών μας ενημέρωσαν πως την περίοδο που κυκλοφόρησε το δημοσίευμα ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΡΦΩΤΗ "υπεβλήθη ανώνυμη καταγγελία, προφανώς στο Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος  ή σε οικονομικό εισαγγελέα με αφορμή το παραπάνω δημοσίευμα". Η ΕΙΔΗΣΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΕΛΕΓΧΘΗΚΕ ΤΟΣΟ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ. Ολα αυτά αρχειοθετήθηκαν, η λάσπη επέστρεψε στον παραλήπτη της και τελικώς δεν έγινε τίποτα.

Αλήθεια πόσοι άλλοι εμπλεκόμενοι με το μπάσκετ παράγοντες ελέγχθηκαν είτε μέσα στα σωματεία τους είτε στις άλλες δραστηριότητές τους και μπορούν να πουν το ίδιο;;

"ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΘΙΓΗΚΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ;;" θα αναρωτηθεί κάποιος. Η απάντηση - σύμφωνα πάντα με τους Αφούς - έχει δυο σκέλη.

Πρώτον, υπήρξε παλαιότερη αναρτηση από την ίδια ακριβώς ιστοσελίδα σύμφωνα με την οποία μέλη της οικογένειας Αγγελόπουλου κατηγορούνται για πάσης φύσεως συναλλαγές με τους ναζί, για δοσιλογισμό και φιλοναζιστικό παρελθόν. Τι κι αν σχεδόν αμέσως η οικογένεια Αγγελόπουλου κινήθηκε νομικά σε βάρος της ιστοσελίδας NEWSBOMB, την όποια όπως ισχυρίζονται οι Αφοί έχει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ...Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ. Είναι να αναρωτιέται λοιπόν κανείς πως γίνεται ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΚΩΦΕΥΟΥΝ την ώρα που ΕΠΩΝΥΜΩΣ έχουμε μηνύσεις και αγωγές για άρθρα που είναι αποδεδειγμένα συκοφαντικά ...ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΙΤΣ ΦΥΤΙΛΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ.  Είναι φανερό λοιπόν πως οι αβάντες που έχουν ορισμένοι δεν εξαντλούνται στον αθλητισμό και σε ισόβιους/διορισμένους παράγοντες. Είναι φανερό πως η ασυλία που απολαμβάνουν ορισμένοι έχει μακριά ποδάρια. Έχει ρίζες σε ένα διαβρωμένο σύστημα που οργιάζει ανεξέλεγκτα εδώ και δεκαετίες και δεν γίνεται (όπως αφελώς φαντάζονται ή απαιτούν ορισμένοι) να γκρεμιστεί από την μια μέρα στην άλλη.

Δεύτερον, αυτό που ισχυρίστηκαν οι Αφοί είναι πως οποιαδήποτε νομική διαδικασία σε βάρος του ιδιοκτήτη της εν λόγω ιστοσελίδας ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΔΕΚΤΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΦΟΙ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ. Οι Αγγελόπουλοι (μαζί με την μισή Ελλάδα) μπορεί να εμφανίζονται βέβαιοι πως πίσω από την ιστοσελίδα ΝΕWSBOMB αλλά και πίσω από τις υπόλοιπες ιστοσελίδες του ομίλου DPG media κρύβεται ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΠΑΟ.  ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ -σύμφωνα πάντα με τους Αγγελόπουλους - ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΡΕΧΕΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΑΚΤΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΜΠΕΛΙΖ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ Η ΟΧΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΦΩΝ, ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ OFF-SHORE ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΙΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ...ΣΤΟ ΜΠΕΛΙΖ. Σύμφωνα με τους προέδρους της ερυθρόλευκης ΚΑΕ λοιπόν, υπάρχει κάποιος που ως φυσικό πρόσωπο μπορεί να μηνύει μπορεί να αποστέλλει εξώδικα σε βάρος ιστοσελίδων και γενικώς όποιου μέσου τον θίγει. Την ίδια στιγμή όντας ιδιοκτήτης ομίλου διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης μπορεί να καρπούται τα κέρδη του ομίλου, μπορεί να χρησιμοποιεί υπεράκτιες εταιρείες (με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την προέλευση του χρήματος) για να χρηματοδοτεί τα μέσα του ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΜΠΕΛΙΖ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΙΓΕΙ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΤΟΥ. Τι νόημα έχει λοιπόν να επιχειρώ να διεκδικήσω το δίκιο μου σηκώνοντας τους τόνους, την ώρα που οι αγωγές μου θα εκδικασθούν μετά από 5-6 χρόνια και "αν";; Την ώρα που οι πραγματικοί υπεύθυνοι με τις ευλογίες του Ελληνικού κράτους έχουν βρει τον τρόπο να κρύβονται;;

Στο σημείο αυτό να επαναλάβουμε πως όλα τα παραπάνω αποτελούν κομμάτι του "παραληρήματος" των Αφών, το περιεχόμενο του οποίου δεν υιοθετούμε. ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΙΑΣ ΑΠΛΗΣ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2015-2016 ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. Προς Θεού! Το μόνο που θα αναφέρουμε εμείς, θέλοντας να φωτίσουμε την υπόθεση, είναι πως ανατρέχοντας κανείς στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών διαπιστώνει πως τα περισσότερα αν όχι όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της DPG media έχουν υπάρξει συνεργάτες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σε άλλες επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Μάνι-μάνι μπορεί να εντοπίσει κανείς μεταξύ των μελών τον κύριο Τριαντόπουλο, ο οποίος προσφέρει τις υπηρεσίες του και στην ΚΑΕ ΠΑΟ! Ο τύπος που αναφέραμε στην αρχή ...αυτός που μας έδωσε άφεση αμαρτιών και μας ζήτησε συγγνώμη ντε! Σύμπτωση θα΄ναι το δίχως άλλο!

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ: ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΝΤΟΝΗ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Από τα βέλη των Αγγελόπουλων δεν γλύτωσε ούτε ο σημαιοφόρος της εξυγίανσης Σταύρος Κοντονής. Όλα ξεκίνησαν με ακροθιγή αναφορά σε δημοσίευμα της ιστοσελίδος NEWSBOMB σύμφωνα με το οποίο ο Σταύρος Κοντονής φέρεται να έχει στείλει τρεις φορές την μητέρα του στο νοσοκομείο, φέρεται να'χει συνάψει εικονικό γάμο για τα μάτια του κόσμου διάρκειας μόλις εικοσιτεσσάρων ωρών έχοντας μάλιστα ξυλοφορτώσει και την γυναίκα του, φέρεται να ψωνίζεται αραιά και που στην ευρύτερη περιοχή της Κουμουνδούρου ...και τέλος παρουσιάζεται ως υπερασπιστής τοκογλύφων. Και όλα αυτά την ώρα που ορισμένοι πονηροί ήθελαν τους ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. Από ότι φαίνεται πονηρίδηδες δεν είναι μόνο ο Μαρινάκης απέναντι...

Παρεμπιπτόντως αν ο κύριος Κοντονής αισθάνεται πως τα παραπάνω τον δυσφημούν, τον θίγουν και τον προσβάλλουν, μήπως θα'ταν καλύτερο να προσλάβει δικηγόρο ...Μπελιζιάνο για να βρει το δίκιο του;;

Αναφερόμενοι στην ως τώρα θητεία Κοντονή στο υπουργείο αθλητισμού οι Αφοί είπαν πως σύμφωνα με δικές τους πληροφορίες όλες οι παθογένειες που προσπαθούσε να θεραπεύσει το νομοσχέδιο έτσι όπως το ετοίμαζε ο Ανδριανός ...ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΝΟΜΙΜΗ ΒΟΥΛΑ ΣΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΚΟΝΤΟΝΗ. Να θυμίσουμε μήπως στο σημείο αυτό ποιο κόμμα υποστήριζε μετά πάθους πολύ πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου του '15 ο τέως διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ ΠΑΟ;; Τυχαίο θα'ναι κι αυτό.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες των Αγγελόπουλων, το νέο αθλητικό νομοσχέδιο που ετοιμάζεται δεν προβλέπει ούτε διάρκεια ούτε ανώτατο όριο θητείας των μελών που απαρτίζουν τόσο την ΚΕΔ όσο και την ΕΟΚ. Τίποτα δηλαδή δεν εμποδίζει την παρουσία ισόβιων προέδρων και ισόβιων Δ.Σ διορισμένων με αδιαφανείς διαδικασίες.  Επίσης δεν φαίνεται να περιορίζει  το ΟΜΟΓΑΛΑΚΤΟ, ΟΜΟΤΡΑΠΕΖΟ ΚΑΙ ΟΜΟΚΡΕΒΑΤΟ των δυο αυτών φορέων. Ο Κοντονής φέρεται να αποσύρει από το τραπέζι την πρόταση-πρόβλεψη Ανδριανού για συμμετοχή του ΕΣΑΚΕ στον διορισμό των μελών ΚΕΔ.   Τους επιτρέπει κοινώς να διαπλέκονται με τον ίδιο τρόπο που το έκαναν τόσα χρόνια βγάζοντας οι μεν τους δε λάδι χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν, ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΤΖΗ τον ΕΣΑΚΕ, που αποτελεί και τον ουσιαστικό υπεύθυνο για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Στο δε κομμάτι του νομοσχεδίου που αφορά την διαιτησία, τον ρόλο και την διάρθρωση της ΚΕΔ, συμβουλευτικό ρόλο φέρεται να έχει ο γνωστός και μη εξαιρετέος Χρυσόστομος - Τόμμυ - Σχινάς. Αυτό είναι που λέμε "κόρακας κοράκου μάτι...".

Μέχρι την στιγμή που σας γράφω δεν φαίνεται να έχει προβλεφθεί κανένας περιορισμός και καμιά κύρωση για ΤΟΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΑΘΛΗΤΩΝ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ. Τώρα όποιος έχει μυαλό μπορεί να καταλάβει και από ποιους ελέγχεται και διορίζεται η ΚΕΔ και τι ρόλο μπορεί να παίξει εφόσον κάποια σχετιζόμενα με ΚΑΕ πρόσωπα θελήσουν να πλουτίσουν απ'το στοίχημα . Για θυμηθείτε τον τελικό κυπέλλου του 2013.

Επιπλέον σύμφωνα με τα όσα λένε οι Αφοί καμιά από τις εισηγήσεις τους αναφορικά με την τήρηση της διαφάνειας τόσο στις ΚΑΕ όσο και στην ομοσπονδία και τα αρμόδια όργανα δεν έχει περάσει. Συγκεκριμένα ως τώρα δεν προβλέπεται κανένας φορολογικός έλεγχος στα οικονομικά στοιχεία που δηλώνουν οι ΚΑΕ. Κοινώς καμιά ΚΑΕ δεν θα υφίσταται ουσιαστικές συνέπειες άμα τη εκδόσει ισολογισμών που παραπέμπουν σε ταβέρνα, με συμβόλαια που ταιριάζουν περισσότερο σε λαντζιέρηδες και σερβιτόρους παρά σε μπασκετμπολίστες, γράφοντας την εφορία και πάσης φύσεως υποχρεώσεις απέναντι στο κράτος στα παπάρια τους. Το ίδιο όμως ισχύει και για τα φορολογικά τόσο της ΕΟΚ όσο και της ΚΕΔ καθώς επίσης και των μελών τους. Ως τώρα δεν φαίνεται να έχει προβλεφθεί κανένας έλεγχος ώστε να μάθουμε ποιοι και από πού τα παίρνουν. Ώστε να μάθουμε με τι αντίτιμο καταφέρνει ένας αρχιδιαιτητής να αγοράζει διαφήμιση του μαγαζιού του στα παρκέ της Α1. Ώστε να καταφέρουμε να μάθουμε πόσο αθώες ήταν οι "αβλεψίες" διαιτητών και αρχών σε βάρος μας όλα αυτά τα χρόνια.

Σε οποιοδήποτε ευνομούμενο κράτος, ΚΑΕ η οποία ειχε φορολογικές εκκρεμότητες ή δηλώνει ψευδή στοιχεία ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΚΑΕ της οποίας οι παράγοντες θα ενεπλέκοντο σε εικονική μεταβίβαση μετοχών ...θα έτρωγε στην καλύτερη περίπτωση υποβιβασμό.  Επιπλέον δεν γίνεται τα μέλη μιας Ομοσπονδιας Καλαθοσφαίρισης που ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ, που διαχειρίζεται ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ να μην λογοδοτούν πουθενά για την διαχείρισή τους και να μην φλερτάρουν με την μπουζού εφόσον προωθούν αδιαφανείς διαδικασίες.

Αλήθεια Κύριε Κοντονή, εσείς που ως αριστερός κόπτεσθε για τον ελληνικό λαό που δοκιμάζεται, εσείς που κόπτεσθε για το γεγονός ότι ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΕΑ προκειμένου να ανακεφαλαιοποιηθούν οι τράπεζες ...ΘΑ ΠΙΕΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΩΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ AΠΟ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ WILD CARD ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟΥ '14;;; ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΕΣΕΤΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΚΤΑΚΟΣΙΕΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ;; ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΕΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;; Γιατί σύμφωνα με το αθλητικό νομοσχέδιο που έχετε στα σκαριά ο κάθε ισόβιος ...φάρος του Ελληνικού μπάσκετ θα μπορεί να βάζει την χερούκλα του στον κρατικό κορβανά και να συναλλάσσεται με τις ανακεφαλαιοποιημένες με δικά μας χρήματα τράπεζες στην υγεία των κορόιδων ...προκειμένου να περιφέρουν την κατάντια τους οι ευνοούμενοι απ'την ομοσπονδία προπονητές και παίκτες. 

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειώσουμε ακόμα δυο πράγματα προκειμένου να καταλάβει καλύτερα ο κόσμος τι παίζει και να μην αποδίδει άκριτα ευθύνες, πυροβολώντας στην ουσία τα ίδια του τα πόδια.

1. Για τα περίσσότερα από τα κενά που παρατηρούν οι Αφοί στο νομοσχέδιο Κοντονή ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΤΑΝ ΛΥΣΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΕΤΩΝ (μιας και η Ρώμη δεν χτίσθηκε σε μια ημέρα) ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ. Αυτό ήταν που ανάγκασε τους διοικούντες των απέναντι να αβαντάρουν ΦΩΝΑΧΤΑ την τότε αξιωματική αντιπολίτευση. Αυτό είναι που ανάγκασε τον ισόβιο Σωλήνα να αυθαιρετήσει αρνούμενος να εφαρμόσει τις αποφάσεις των δικαστών του ΕΣΑΚΕ. Καταλάβαιναν ότι σχολάει ο γάμος και ότι το πανηγύρι τελειώνει. Δεν μπορεί να χρεώνουμε τους Αγγελόπουλους για το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι ενός συστήματος που οργίαζε πολύ πριν εμφανιστούν οι αφοί στο προσκήνιο επέλεξε να κεφαλαιοποιήσει την αναμενόμενη οργή του κόσμου για την τότε κυβέρνηση, συναλασσόμενο και παζαρεύοντας τις καρέκλες του με την κυβέρνηση που ερχόταν.

Αυτό που πρωτίστως καλείται να αποδείξει ο βάζελος Κοντονής λοιπόν είναι ότι δεν θα υποκύψει ούτε στους ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ που έδωσαν τις ευλογίες τους για να κάτσει στην καρέκλα που κάθεται ...ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΞΕΦΩΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ. Αν μπορεί καλώς ...αν δεν μπορεί ας παραιτηθεί.

2. Ο τρόπος για να πολεμήσεις την παρανομία ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ είναι ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. Ποιος θα μπορέσει να κατηγορήσει τους Αγγελόπουλους που δεν πιέζουν το ΣΔΟΕ να πάει μια βόλτα απ'την ΚΑΕ Καράμπαμπας;; Ποιος θα τους κατηγορήσει που δεν ζητούν μετ'επιτάσεως τα πόθεν έσχες των διαιτητών και των παραγόντων της ομοσπονδίας ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ;; Οι Αγγελόπουλοι οφείλουν να είναι ξεκάθαροι απέναντι στον κόσμο για το τι συμβαίνει ...για το πού βρισκόμαστε και για το τι καλούμαστε να πολεμήσουμε. Οφείλουν να κρατάνε στην ίδια πρέσσα και το τωρινό πολιτικό καθεστώς όπως ακριβώς κάνανε και με τους προηγούμενους ώσπου τελικώς ακούστηκε η φωνή τους. Επίσης οφείλουν να στηρίζουν οικονομικά την ομάδα στο μέτρο του δυνατού και να την κρατούν νοικοκυρεμένη, ώστε να διεκδικεί κάθε τρόπαιο που βρίσκεται μπροστά της. Αυτά είναι που πρέπει να απαιτούμε όλοι μας. ΟΣΟ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ...ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΑΙ ΣΕ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ. Για να μην αναγκάζεται και σε κωλοτούμπες στο τέλος.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό ακριβώς το καθεστώς  ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ-ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΕΣ κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε και πέρυσι άμα τη ελεύσει του ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΑΜΕ ...ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.

ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ: ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΔ 

Δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν οι Αφοί στην πρόσφατη ανακοίνωση της ΟΔΚΕ που επιβαιώνει τα λεγόμενά μας περί διαπλοκής ΕΟΚ και ΚΕΔ, που κάνει λόγο για καθεστωτική και παράνομη συμπεριφορά της ΚΕΔ σε σημείο που να μην επιτρέπεται στους διαιτητές να κάνουν σωστά την δουλειά τους. Σε σημείο που οι διαιτητές αναγκάζονται να υποκύψουν στα κέφια "ισόβιων" και "διορισμένων" προκειμένου να συνεχίσουν να σφυρίζουν και να μην τους φάει στην καλύτερη περίπτωση η ανεργία ...στην χειρότερη το μαύρο χώμα. Δεν διστάζουν να κάνουν ευθέως λόγο για ύπαρξη ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι τουλάχιστον τρία...

1. ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΤΩ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ;; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ. Ή ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΧΑΝΤΕΡ;; ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;;

2. ΘΑ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΔΚΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;; ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΗ ΒΑΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ;; ΟΤΑΝ ΤΑ'ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΛΑΒΟΙ, ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΝΑΝΕ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΛΕΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΟΓΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΚΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΘΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ;;

3. ΘΑ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΚΕΔ ΚΑΙ Η ΕΟΚ;; ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΔΚΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΨΕΥΔΗ ΕΙΚΟΝΑ ...ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;; ΕΠΩΝΥΜΑ, ΟΠΩΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΙ Η ΟΔΚΕ...

Ενδεικτική της αδιαφάνειας όσον αφορά την διάρθρωση της ΚΕΔ, σύμφωνα πάντα με τους Αγγελόπουλους, είναι η τοποθέτηση Η ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ του Παπαδημητρίου στην θέση του Ζαβλανού που απεχώρησε. Σε περίπτωση που δεν το έχετε μάθει ...Βασιλακόπουλος και Παπαδημητρίου είναι κουμπάροι. Και από ότι φαίνεται πέρα από τους γάμους που ο ένας παντρεύει τον άλλον ...ο Βασιλακόπουλος πέρασε δαχτυλίδι στον Παπαδημητρίου και για το κουμάντο της ΚΕΔ.

Ο Παπαδημητρίου παρότι δεν μας είχε απασχολήσει πολύ στο παρελθόν ως όνομα φάνηκε ότι μόνο άγνωστος δεν είναι στους Αγγελόπουλους. Σε τυχαία συνάντηση που είχε ο εν λόγω κύριος με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ φέρεται να έγινε αποδέκτης όλων των διαχρονικών παραπόνων της διοίκησης του Ολυμπιακού ...αναφορικά με την στάση της ομοσπονδίας, της διαιτησίας και των αρμόδιων δικαιοδοτικών οργάνων.  Έχοντας ενημερωθεί για τα διαφορετικά μέτρα και σταθμά που ισχύουν για τον Ολυμπιακό όσον αφορά τις κληρώσεις των διαιτητών αλλά και την αδιαφάνεια στα οικονομικά των ΚΑΕ ...Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. Αυτός ο άνθρωπος, με την αδύναμη μνήμη, θα κληθεί αύριο να διασφαλίσει την ισονομία στις κληρώσεις τον διαιτητών ...θα κληθεί να αποφασίσει για το αν ο Ολυμπιακός αδικείται και για το ποια μέτρα θα πρέπει να παρθούν εφόσον αδικείται. Θα κληθεί να διασφαλίσει στους συναδέλφους του συνθήκες που θα τους επιτρέπουν να κάνουν την δουλειά τους ανεπηρέαστοι ...μακριά από τις απειλές των ισοβιως διορισμένων στην ΚΕΔ, μακριά από τις απειλές (νυν και τέως) παραγόντων αντιπάλων ομάδων.

ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ. ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΠΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ-ΑΠΕΙΛΕΣ.  ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ. ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΑΝΑΤΟΜΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ.

Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ δυο πράγματα...

1. Ο αξιότιμος κύριος Παπαδημητρίου να πήγε στην παιδική χαρά για τον ίδιο ακριβώς λόγο που πήγε και ο Αγγελόπουλος, που είναι θείος και πατέρας.

2. Καλύπτοντας την media day που θα μας προκύψει ενόψει της σεζόν 2016-2017 να έχουμε πανηγυρίσει δυο κούπες παραπάνω σε σχέση με πέρυσι. Και να μας επιτρέψουν οι ...συνθήκες να αναφερθούμε και να εστιάσουμε στο αγωνιστικό σκέλος και όχι σε όλα τ'άλλα.

 
DRAZA

Σχόλια

Εικόνα thita

έστω και με καθυστέρηση, πραγματικά σου αξίζουν πολλά μπράβο, το άρθρο είναι εξαιρετικό

μια και είσαι (σχεδόν) ο μόνος που ασχολείται εδώ με το μπασκετάκι, μακάρι να γράφεις πιο συχνά

για την ουσία αυτών που λες δεν συμπληρώνω κάτι, επειδή θα είναι καθυστερημένο/ανεπίκαιρο

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ

Μπράβο στους Αγγελόπουλους

Υ.Γ. Ναι, ο παπ δεν χωράει στη φετινή ομάδα, τόσο μπασκετικά όσο και από πλευράς χρόνου και ισορροπιών, βεβαίως και επένδυσης σε δικά μας παιδιά, μακάρι να χώραγε αλλά δεν.....

Εικόνα DRAZA

Θέλω και εγώ να εμφανίζομαι συχνότερα ...δυστυχώς δεν είναι πάντα δυνατόν. Θα το προσπαθήσω ωστόσο.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά λόγια.

Γιατί θεωρείς πως δεν χωράει μπασκτικά ο Παπανικολάου στον Ολυμπιακό φέτος; Γιατί εκτιμάς πως δεν μπορεί να υποστηρίξει το μπάσκετ που θέλουμε να παίξουμε φέτος; Θα'χε ενδιαφέρον να δω την άποψή σου.

Ως προς το κομμάτι του χρόνου των ισορροπιών και των ευκαιριών σε δικά μας παιδιά ...με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο. Εαν ο Παπανικολάου έρθει φέτος τουλάχιστον ένας παίκτης του φετινού ρόστερ θα πρέπει να θυσιαστεί και να μπει για έναν χρόνο στην φορμόλη. Μια τέτοια απόφαση κατ'εμέ θα'χει και ευτυχή και ατυχή επακόλουθα.

Εικόνα thita

Όσο επιπόλαιη κι αν ακούγεται η άποψη μου,ως βασισμένη στον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής του παπ στην εθνική (σε μικρό δηλαδή δείγμα γραφής),δεν είδα ιδιαίτερη βελτίωση στους τομείς του παιχνιδιού που υστερούσε (τριπλα και πλάτη) και κυρίως είδα άλλη νοοτροπια,να ζητάει δηλαδή μπάλες και να έχει πρώτο μέλημα να εκτελέσει. Θα μου πεις μπορεί να ψάχνει ρυθμό,αλλά δεν βλέπω τον παίκτη που έφυγε από εμάς δυο χρόνια πριν.Η ομάδα έχει ρόλους και φέτος ειδικά έχει εκτός Σπανούλη και Πρίντεζη κι άλλους παίκτες που περιμένουν τη σειρά τους για μπάλες και πρωτοβουλίες,περιμένω π.χ. ρόλους σε χάκετ 1χ1 και μιλουτινοβ χαμηλά. Με βάση αυτά,σε συνδυασμό με το ότι είναι αρκετά τα νέα πρόσωπα στην ομάδα,πιστεύω πως είναι λίγο "σπατάλη" η ένταξη του παπ. Όχι πως θα με χάλαγαν οι πάσες του Σπανούλη σε κοψίματα του παπ μέσα η οι πάσες μιλουτινοβ σε παπ στην αδύναμη πλευρά για να εκτελέσει για τρίποντο,αλλά τα λεφτά που χρειάζονται και το αθλητικό μομεντουμ μου λέει παπαπετρου. Για 4 δεν τον συζητάω τον παπ,ούτε αυτός το θέλει.

Εικόνα DRAZA

Εγώ νόμιζα ότι θα αναφερόσουν στο σουτ να σου πω την αλήθεια. Περίμενα ότι θα έλεγες πως με τον Παπανικολάου που δεν είναι κανένας χεράς θα προκύψουν ενδεχομένως σχήματα που -όπως διαμορφώθηκε η περιφέρεια με την φυγή Σλούκα- από το 1 έως το 4 μπορεί να σουτάρει από ένας έως κανένας.

Oρισμένες ενστάσεις στα όσα διάβασα τώρα:

Ο Ολυμπιακός όλα τα χρόνια που πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη ...δεν είχε παίκτες που να παίζουν με πλάτη. Και αν τους είχε δεν τους αναλογούσε πολύς χρόνος συμμετοχής. Φέτος ο μοναδικός παίκτης σου που παίζει πλάτη είναι ο Μιλουτίνοφ και θα δούμε πόσος χρόνος θα του αναλογεί στην πράξη το ροτέισιον. Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί δεν παίζεις έτσι τα τελευταία χρόνια. Άρα αυτά που λες ότι δεν κάνει ο Παπανικολάου ...δεν μας πειράζουν γιατί δεν παίζουμε έτσι. Δεν θέλει απαραίτητα πλάτη το μπάσκετ που παίζουμε.

Πάμε να εξηγήσουμε και τι εννοούμε όταν λέμε πλάτη ...εγώ όταν λέω δεν παίζουμε έτσι εννοώ ότι δεν έχουμε παίκτες στο ρόστερ που να'χουν μάθει να χρησιμοποιούν με τον κλασικό τεχνικό τρόπο την πλάτη τους κινούμενοι κοντά στο καλάθι. Παίκτες που παίζουν με δύναμη κοντά στο καλάθι που μπορούν να ποστάρουν έχουμε και είχαμε πάντα ...ο Παπανικολάου θα μπορούσε να είναι ένας από αυτούς. Και τώρα ύστερα από έναν χρόνο στο ΝΒΑ σίγουρα θα έχει βελτιωθεί στον τομέα της δύναμης ...αυτό είναι στάνταρντ. Να σημειώσω ότι ο Παπ έχει παίξει τέσσερα σε κοντά σχήματα και το έχει κάνει αρκετά καλά όσο ήταν Ευρώπη και πως έχει μαρκάρει τεσσάρια με μεγάλη επιτυχία ...δεν του είναι τόσο ξένη όσο λες η θέση.

Να σου πω το εξής πάντως που το γνωρίζω και εξ'όσων καταλαβαίνω δεν αποτελεί και μυστικό. Αυτή την στιγμή εμείς έχουμε ήδη μιλήσει για/με τον Παπανικολάου με νούμερα.

Δεν θεωρώ ότι πρέπει να κρίνουμε τον Παπανικολάου από την παρουσία του στην Εθνική. Ήταν σπάσιμο νεύρων και για εμάς και για τον ίδιο.

Στο κομμάτι που αφορά τον χρόνο συμμετοχής και τους ρόλους ...συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Να σημειώσουμε όμως ότι από την αρχή ο Σφαιρόπουλος έδειξε ότι ήθελε σχετικά μεγάλο ρόστερ.

Ίδωμεν. Πάντως ως είδηση της τελευταίας στιγμής μεταφέρω ότι υπάρχει και άλλη μια πιθανότητα ο παίκτης να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Εικόνα thita

χεχεχε εννοείς ερυθρόλευκα του ερυθρού αστέρα ε?

ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ μπασκετική κουβέντα (περισσότερο από ποδοσφαιρική, γιατί κάτι ξέρω από μπασκετάκι, ο Θεός βλέπεις με είχε κάνει στα 15-16 μου το ....... χαρισματικότερο τεσσάρι στην Ελλάδα, στα ύψη όμως +/- 1,70 χαχαχα) και ειδικά μαζί σου που ό,τι δικό σου έχω διαβάσει είναι σοβαρό και τεκμηριωμένο (άσχετο το αν συμφωνεί κάποιος ή όχι, με ένα ή με πολλά)

δεν λέω πως αν έρθει ο παπ θα γκρινιάζω, απλά δεν πιστεύω πως έχει να μας προσφέρει τόσο πολλά, σε συνδυασμό με το συμβόλαιο που πρέπει να πάρει αλλά ΚΑΙ την διάθεσή του (δεν νομίζω πως ψάχνει ομάδα για να μείνει χρόνια, παρά ομάδα για να τον βοηθήσει να επιστρέψει nba)

το σουτ του δεν το λες και "άσ'τον μόνο του να σουτάρει", οπότε δεν έχω θέμα ανησυχίας, κλπ.

χειρισμός μπάλας δεν είδα να βελτιώθηκε, δηλαδή προσωπικές φάσεις δύσκολα θα κάνει (θυμάσαι μήπως τι έκανε ο πιτ μάικλ στην μπάρτσα? πόσες επιθέσεις χαμένες έσωζε με προσωπική ενέργεια/μπούκα?)

παιχνίδι με πλάτη δεν είδα να βελτιώθηκε, άρα δεν θα μας προσφέρει κάτι παραπάνω

στο 4 δεν θέλει ο ίδιος να παίζει (άλλο το ότι μπορεί να μαρκάρει αντίπαλο PF, που φυσικά μπορεί στην ευρώπη)

παιχνίδι με πλάτη φέτος = μία παραπάνω επιλογή στην ομάδα, που θα καταλήγει (τον μιλουτίνοφ τον είδα μια χαρά πασέρ για την ηλικία του) σε χώρο όχι για τον σπανούλη (αυτόν δεν θα τον αφήνουν λογικά ελεύθερο ποτέ) αλλά για τους άλλους παίκτες μας, π.χ. χάκετ, στρόμπερι, κλπ., που δεν τους λες και δολοφόνους σουτέρ, αλλά κανένας δεν είναι για να τον αφήνεις μόνο του

εγώ τουλάχιστον έτσι το έχω φανταστεί τώρα που μιλάμε το φετινό πλάνο

εκτιμώ το πάθος και την ενέργεια, του παπ αλλά περιμένω και το μπαμ του παπαπέτρου (πολύ καλύτερος σε χειρισμό και πλάτη και με τουλάχιστον ίδιο, αν όχι καλύτερο, σουτ, εμπειρία του λείπει μόνο και ψυχολογία/θράσος, αμφότερα θα τα βρει μέσα από την προπόνηση και τα πολλά παιχνίδια στην αρχή της χρονιάς, αρκεί μόνο να μην ξαναχτυπήσει)

εγώ θα είμαι σεφ πάντως την κυριακή ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ (δεν πιστεύω να έχουμε και δεύτερη αγωνιστική τιμωρία ε???)

Εικόνα DRAZA

Ναι του Ερυθρού Αστέρα εννοώ ...αλλά όταν το είπαμε δεν το'χε πει άλλος στην Ελλάδα.

Υπάρχουν μέσα της Σερβίας που έχουν οργιάσει ...και φωτογραφίζουν τον Ραζνάτοβιτς ως πηγή της ειδήσεως. Η πραγματικότητα είναι ότι τα ίδια μέσα έπεσαν μέσα μιλώντας για προηγούμενες μετεγγραφικές κινήσεις του Ερυθρού Αστέρα και τις ειδήσεις τις έδινε ο Ραζνάτοβιτς που έχει εκπροσωπήσει την πλευρά του Ερυθρού Αστέρα σε όλες τις προσθήκες/διαπραγματεύσεις που έχουν γίνει ως τώρα. Και το θέμα έχει πάρει διαστάσεις γιατί έχει δώσει τρεις παίκτες του στο Ντένβερ ο Ραζνάτοβιτς. Σαν να λένε δηλαδή πως υπήρξε χειραγώγηση της ομάδος του ΝΒΑ από τον μάνατζερ για το θέμα Παπανικολάου ...για το συμφέρον της ομάδος του που δεν έχει τριάρι. Λένε επίσης πως ο παίκτης θέλει το μάξιμουμ του χρόνου συμμετοχής και ότι τα χρήματα για αυτόν δεν είναι το σημαντικότερο και πως όποια ομάδα του δώσει την φανέλα σπίτι του αυτή θα τον υπογράψει. Διαδίδονται όμως και πολλές ανακρίβειες αναφορικά με την αποζημίωση του Παπανικολάου ...κάτι που με κάνει να σκέφτομαι τι από τα παραπάνω ευσταθεί. Αν δεν λέγανε μέχρι ότι τον έχουν δει στο Βελιγράδι και αν δεν φωτογράφιζαν επώνυμα τον Ραζνάτοβιτς ως κομιστή της είδησης θα το'χα προσπεράσει πολύ νωρίτερα φίλε.

Πιάνω το crash test που κάνεις ανάμεσα στον Ιωάννη(γαμώ το σπίτι μου γαμώ αυτός κι ο Μελισσανίδης) και τον Κωστάκη. Ναι καλύτερο χειρισμό της μπάλας ο γιος του Αργύρη, εννοείται καλύτερο σουτ ο γιος του Αργύρη. Δεν έχει όμως κακή ντρίμπλα ο Παπανικολάου και ούτε έχει εκτεθεί σε μαρκάρισμα στην ντρίμπλα στην Ευρώπη. Έχει τόση όση του χρειάζεται ...τίποτε παραπάνω. Και τώρα κρίνω τον Παπανικολάου όπως τον έχουμε δει στην Ευρώπη μέχρι να φύγει χωρίς να ξέρω σε τι κατάσταση είναι τώρα. Σαφώς δυνατότερος ο Κωστάκης, σαφώς καλύτερος αμυντικός ο Κωστάκης, σαφώς πιο εκρηκτικός ο Κωστάκης, σαφώς πιο αθλητικός, εξυπνότερος παίκτης ο Κωστάκης. Το ότι ο Κωστάκης είναι πιο ταχυδύναμος τον βοηθάει πάρα πολύ στα ντράιβ του παρότι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο στον χειρισμό της μπάλας όμως παρατηρείς. Όταν ο παίκτης τρέχει πρώτος στο επιθετικό τρανζίσιον και κινείται σωστά για να υποδεχθεί την μπάλα ...ακόμα και σε σετ καταστάσεις μετά το πικ τότε δεν σε νοιάζει που δεν έχει την τέλεια ντρίμπλα. Τεσσάρι που να παίζει με πλάτη όμως το εννοείς δεν είχες ποτέ ...ούτε είναι ο Κωστάκης αυτός εννοείται. Για αυτό και το καλοκαίρι του '12 υπογράψαμε τον Περπέρογλου για να συμπληρώνει τον Κωστάκη εκεί. Παρόλα αυτά ο παίκτης ποστάρει χρησιμοποιώντας την δύναμή, την έκρηξή του και το μυαλό του όποτε ξεπερνάς το ότι είναι άτεχνος στο συγκεκριμένο κομμάτι. Και το λέω αυτό γιατί ...γιατί εμένα η αίσθησή μου είναι ότι ο Σφαιρόπουλος ΑΝ θέλει τον Παπανικολάου τον θέλει βλέποντάς τον ως τεσσάρι σε ευέλικτα σχήματα. Σκέφτεται δηλαδή πως θα παίρνει από τον Κωστάκη ότι του έδινε ο Πέτγουεϊ εκτός από το σουτ ...τον οποίο Πέτγουεϊ τον ήθελε ο Σφαιρό απλά το ζήτημα χάλασε με την άρνηση του να βάλει νυστέρι. Η μοίρα κάθε φοργουορντ που γυρίζει στην Ευρώπη είναι να παίξει και στο τέσσερα ...αυτό πρέπει να το δεχθεί ο Κωστάκης μιας και δεν έχει περιθώριο επιλογής. Ακόμα και στον Ερυθρό Αστέρα που'ναι τρύπιος στο τρία αν καλύψει την θέση του Κάλινια θα παίξει και τέσσερα ...συν ότι πίσω από τον Μίτροβιτς δεν υπάρχει άλλος.

Εικόνα thita

Ασφαλώς σε πιστεύω για ερυθρό Αστέρα,απλά εγώ είδα λίγο αργά αυτό που έγραψες και το είχα διαβάσει πιο πριν κάπου άλλου,δεν έκανα τον έξυπνο εννοείται.

Έχεις δίκιο πως ένας γρήγορος και δυνατός παίκτης δεν θέλει πλέον και πολύ χειρισμό,με μια τριπλα περίπου στη γραμμή του τρίποντου αρχίζει το μπάσιμο.

Απλά δεν τον βλέπω να ψήνεται καθόλου στο 4 τον Παπ.

Και φυσικά επίσης έχεις δίκιο: Ευρώπη πρέπει όλοι οι φοργουορντς να παίζουν και στο τρία και στο τέσσερα

Το σουτ του φωτιά με φωτιά φέτος ελπίζω να το βρούμε από Αγραβάνη,δεν είναι κακός στο τρίποντο. Παιχνίδι με πλάτη στο 4 βλέπω όχι μόνο από Πρίντεζη φέτος αλλά και από τσαιρελη. Ναι,είχαμε κάμποσα χρόνια να δούμε τεσσάρι με πλάτη,αλλά πιο παλιά είχαμε,δεν μπορείς να πεις. Απλά από Σπανούλη και μετά μετραγαν πολύ τα κοψίματα μέσα,κι όχι η πλάτη.

Εγώ όταν ήμουν μικρός έλεγε ο κοουτς παίξε με μυαλό,όχι με δύναμη,κουνήσου μέσα έξω,ρολάρε και μην μασάς που ο άλλος είναι πιο ψηλός. Λίγα χρόνια μετά τα είδα αυτά στον Σάβιτς του ΠΑΟΚ. Τον θυμάσαι?

Άντε,να είσαι καλά και να γράφεις ε

Εικόνα DRAZA

Tα περί Ερυθρού Αστέρα και Παπ απεδείχθησαν αυτονοήτως πούτσες. Να δούμε σε ποια ομάδα θα καταλήξει.

Εικόνα thita

Έφες με χίλια θα έλεγα εγώ αν δεν σε είχα διαβάσει πως έχει θέμα με τις θέσεις των ξένων.

Εικόνα DRAZA

Ακριβώς φίλε. Πρέπει να κόψει ξένο η Έφες. Όχι ότι δεν τον έχω ικανό τον Ίβκοβιτς να το κάνει ...αλλά είναι δύσκολο να δούμε ποιος θα κοπεί. Δηλαδή ακόμα και ο Ντίμπλερ που'ναι λογικά από τους φθηνούς ...ο παίκτης είναι προσωπική επιλογή του Ντούντα τον έχει χρεωθεί αποκλειστικά. Συν ότι δεν ξέρω αν θέλει ο Κωστάκης να ξανασυνεργασθεί με τον παππού.

Όσον αφορά στα του "τέσσερα" και στις απαιτήσεις του σήμερα συμφωνώ απολύτως ...κίνηση και κόψιμο θες. Το ψηλό σχήμα του Ντούντα με Σάσα, Ντανίλοβιτς, Ζάρκο, Σάβιτς και Ντίβατς ήταν από τα αγαπημένα μου.

Εικόνα thita

τελικά (για να το λες) προφανώς ισχύει αυτό ακουγότανε, ότι ο παπ είχε θεματάκια με τον παππού, κλπ.....

ξαναλέω (το είχα γράψει και σχόλιο στο άρθρο του RATM για τον σλούκα), δεν πιστεύω ότι μεγάλες προσωπικότητες μπορούν να "προσυμφωνήσουν" τον χρόνο συμμετοχής, και εάν τέλος πάντων ένας παίκτης είναι (λόγω ΚΑΙ ηλικίας/ανωριμότητας) σε κατάσταση ψυχοσυναισθματικής αδυναμίας και ανασφάλειας για να το κάνει, θεωρώ πάντως αδιανόητο προπονητικές προσωπικότητες (ισχύει και για τον μελιτζάνα αυτό, είναι τέτοια όσο και αν τον αντιπαθώ) να έχουν δεσμευτεί προς οποιονδήποτε παίκτη πως βρέξει-χιονίσει αυτός θα παίζει π.χ. +25 λεπτά

υπό αυτή την έννοια, και ακόμη και αν προτεραιότητα του παπ είναι ο πολύς χρόνος συμμετοχής, νομίζω πιο εύκολα θα "πεισθεί" για εφές από την de facto ένδεια εκεί σε πλήρη τριάρια (αν και στον παππού αρέσουν ως γνωστόν τα 3 γκαρντ), παρά από τυχόν διαβεβαιώσεις του παππού (που σιγά μην κάτσει στα 75 του να "παζαρεύει" με κάθε παπ και χάσει τις ισορροπίες από οκτώβρη)

στο ίδιο πλαίσιο, όσο και εάν η εμφάνιση του σλούκα με τους νετς ενθουσίασε, θεωρώ πως τον περιμένει μεγάλη έκπληξη στο χρόνο συμμετοχής του φέτος, με τον μελιτζάνα που έμπλεξε, θα μετράει στο τέλος τα λεπτά και θα του βγουν λιγότερο από όσο θα έπαιζε φέτος στον Θρύλο (που η ομάδα δεν πήρε άσσο για να παίζει εκεί ο σλούκας πολύ χρόνο)

Υ.Γ. ωραία και πολύ αρχιδάτη η εθνική σέρβων που λες (την εκτίμησα βέβαια όταν μου πέρασε λίγο η εμπάθεια για τους σέρβους που μου είχε δημιουργήσει ο ιωαννίδης, οπότε και συνειδητοποίησα πόσο παλικάρια είναι οι τύποι σε ΟΛΑ τα σπορ, έτυχε και γνώρισα και κάποιους του Θρύλου), ντίβατς και σάβιτς είχαν λιώσει τους πάντες στο πίβοτ (και στις βολές βέβαια χεχεχε), πέρναγαν πολύ τη μπάλα μέσα τότε γενικά οι σέρβοι

Εικόνα DRAZA

Συμφωνώ σε όλα.

Να διευκρινίσω λίγο την θέση μου για Ιβκοβιτς και Παπανικολάου. Δεν λέω ότι θεωρεί κακό παίκτη τον Κωστάκη ο Ίβκοβιτς. Λέω απλά ότι στο τρία γουστάρει διαφορετικού στυλ παίκτη και όπως ορθότατα πρατηρείς τρία γκαρντ. Είχε κάνει μια δημοσια δήλωση που έλεγε ότι παρότι του μιλούν όλοι για τον Παπ, αυτός δεν τον ξέρει και ότι θα τον δουλέψει εφόσον είναι στο ρόστερ και θα δούμε τι καπνό φουμάρει όλοι μαζί συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου. Ύστερα τον είχε κόψει στους τελικούς για να βάλει το παιδί του Κέσελ. Ε όλα αυτά έχουν αφήσει μια ...ψύχρα ας το πούμε.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ στο ότι αυτοί είναι καλοί λόγοι για να ενταχθεί ο Κωστάκης στο ρόστερ της Έφες. Το αν τον θέλει παρόλα αυτά η ομάδα είναι που συζητείται κι αν προτίθεται να κόψει ξένο για πάρτη του γιατί δεν βγαίνει αλλιώς.

Εγώ ξέρεις τι βλέπω ότι επί της ουσίας έχει δυο επιλογές ο παίκτης ...η μία είμαστε εμείς κι αν δεν κάνει ΜΕΓΑΛΟ σκόντο είτε αναφορικά με τα χρήματα είτε με τον χρόνο συμμετοχής του ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ κινδυνεύει να κάτσει στον άξονα ο Κωστάκης.

Εικόνα thita

Ρωσια? π.χ. Μπαρτζωκας?

Btw ευχαριστώ πολύ για την ευχάριστη συζήτηση

Εικόνα DRAZA

Δεν θεωρώ απίθανο το να στραφεί σε μια τέτοια επιλογή ο παίκτης. Γενικά και άλλες ομάδες τις Ρωσίας έχουν αναφερθεί στο φιλολογικό και στο υποθετικό.

Εγώ αυτό που εννοούσα είναι πως 1. Ή θα πάει στον γαύρο που εκεί το πλεονέκτημά του είναι ότι δεν λογίζεται ως ξένος και δεν θα υπάρχει κανένα τυπικό κώλυμα(συμπληρωμένες θέσεις ξένων) προκειμένου να διεκδικήσει τον χρόνο που ο ίδιος νομίζει ότι του αναλογεί ...κάνοντας όμως ένα γενναίο σκόντο τις οικονομικές του απαιτήσεις και διαχειριζόμενος την πολυκοσμία. 2. Ή θα πάει σε μια ομάδα που μπορεί να του δώσει περισσότερα αλλά είτε δεν θα αγωνίζεται στο τοπ επίπεδο είτε έχοντας κλείσει με τους ξένους της είτε δεν θα μπορεί να τον χρησιμοποιεί παντού(με ό,τι αυτό συνεπάγεται αμέσως αμέσως για τον χρόνο του) είτε θα κόψει ξένο, τον οποίο εφόσον διατηρήσει στο ρόστερ της παίζει να τον αλλάξει πάλι με τον Κωστάκη(πάλι με ο,τι αυτό συνεπάγεται για τον χρόνο του).

Αν ο άλλος νομίζει ότι Οκτώβρη μήνα που έχουν στραγγίξει τα budgets και έχουν κλείσει οι σχεδιασμοί ενόψει της σεζόν που'ρχεται ότι θα βρει ομάδα όπως ακριβώς γουστάρει γελιέται ...κι όσο αργεί τόσο δημιουργεί πρόβλημα στον εαυτό του από την στιγμή που θέλει να ενταχθεί σε μια ομάδα άμεσα. Στην θέση του εγώ θα προτιμούσα το οικονομικό σκόντο.

Εγώ ευχαριστώ.

Εικόνα Themis

Καταπληκτικό το άρθρο σου Draza μπράβο!Παρακολούθησα και γω την media day και κατέληξα στο συμπέρασμα πως οι πρόεδροι έχουν φορτώσει άσχημα με το γιαννακοπουλαίικο...Με τον σταυρό στο χέρι όμως δεν πολεμάς το πράσινο κατεστημένο ούτε με δηλώσεις...στο παιχνίδι του τράκη πέφτουνε πάλι...Είναι ακόμα πολύ νωρίς αλλά με μια πρώτη ματιά η ομάδα μάλλον αρκετά ενισχυμένη μου φαίνεται φέτος.Για τον Παπ τώρα-και βέβαια χωράει στο ρόστερ στο 4 και 3 στη θέση του Τσαιρέλη καθώς είναι η μοναδική θέση με πολλά ερωτηματικά...Πολύ βαριά τα 5άρια του βάζελου για να αντιμετωπίσουν τα αθλητικά δικά μας 5άρια,δε νομίζω πως θα έχουμε πρόβλημα με δαύτους-χαλαρά δύο κλάσεις πάνω είμαστε και φέτος.

Εικόνα DRAZA

Αδερφέ για εμένα το αν χωράει στο ροτέισιον ο Παπανικολάου είναι αρκετά πιο πολύπλοκο.

Υπολογισθέντος και του Τσαϊρελη έχεις πέντε παίκτες για δυο θέσεις. Αν δεν πειράξεις τίποτε και έρθει ο Παπανικολάου γίνονται έξι. Αν δεχθούμε ότι ο Τσαϊρέλης θα'ναι "παρών-απών" δεν γίνεται με καμιά κυβέρνηση ο Παπανικολάου που θέλει χρόνο συμμετοχής για να γυρίσει στο ΝΒΑ να βολευτεί με τα λεπτά που θ'αναλογούσαν στον Τσαϊρέλη όσον αφορά το "τέσσερα" ...και με χρόσο στο ροτέισιον στην σειρά με τους άλλους δυο στο "τρια".

Το καλό είναι ότι τέτοια εποχή οι περισσότερες από τις βαρβάτες ομάδες έτσι είναι και ότι η μόνη πιο άδεια από τις "υποψήφιες" ομάδες αυτή την στιγμή στην πιάτσα είναι η Έφες η οποία για τον εντάξει πρέπει να κάνει αλλαγή στους ξένους της.

Εικόνα REDNYC

KATAPLHKTIKH ANARTHSH THWMA! TA EGRAPSES AKRIVWS OPWS PREPEI! VASIKA NA PW SYGXARHTIRIA STOUS AGGELOPOULOUS POU DEN FAGANE TO TYRAKI KAI EIPANE TA PRAGMATA ME TO ONOMA TOUS! MOLONOTI O PREZAKIAS EINAI DIKTYWMENOS ME DIAFOROUS PERIERGOUS EPAGELMATIES MAFIOZOUS, NOMIZW OTI OI AGGELOPOULOI XEROUN TI KANOUN KAI ENERGOUN ME SXEDIO - TOULAXISTON AUTH THN ENTYPWSH MOU DINOUN MIAS KAI EXOUN RIXEI AMETRHTES FAPES STON PREZAKIA OLA AYTA TA XRONIA! KAI MONO POU KATAFERAN ME OLOUS TA NOMIMA MESA NA TOU KOPSOUN TON TSAMPOUKA GIA TA EPOMENA 4.5 XRONIA (52 MHNES, POINH POU MEIWTHIKE APO 82 MHNES) EINAI POLY SHMANTIKO...TERMA OI VOLTES STO GHPEDO KAI TA AISXH NA VRIZEI EGYES GYNAIKES....EGW KANW MIA PROVLEPSH: POYTSA THA FAEI KAI FETOS KAI MALISTA MEGALH!

OSO GIA TON SWLHNA KAI TON KONTO NOU, EINAI KAI OI DYO PIONIA ME HMEROMHNIA LHXHS - O ENAS LOGIKA THA PSOFISEI SE ENA-DYO XRONIA (E POSO AKOMA????). O ALLOS EXEI 2-3 MHNES AKOMA MEXRI TON IANOUARIO / FEBROUARIO POU THA EXOUME PALI EKLOGES...

TELEIWNONTAS, NA PW OTI H PRWTH SOU EYXH STO TELOS GIA TON POUSTH PAPADHMHTRIOU EINAI OLA TA LEFTA... XEROUME POIOS EINAI KAI TON PERIMENOUME (NA DEIXEI TIS ARETES TOU, MHN PAEI O NOUS SAS STO KAKO)....

DIEUKRINISH: OTAN GRAFW GIA ENAN PREZAKIA DEN ANAFEROMAI STON DHMHTRH GIANNAKOPOULO! AYTO TO PALIKARI DEN EINAI PREZAKIAS! TO APLANES VLEMMA TOU EINAI TOSO KATHARO POU DEN NOMIZW NA EXEI KANEI POTE TETOIES OUSIES! TO KATALAVAINEIS VRE PAIDI MOU OTAN TON AKOUS NA MILAEI ME POSH KATAPLIKTIKH ASYNARTHTH EFRADEIA MILAEI...AYTOS DEN KANEI PREZA! ENESEIS LOGIKHS KANEI! :-)

Εικόνα DRAZA

Ευχαριστώ για όλα ...αλλά δεν είμαι ο Θωμάς ρε αδερφέ!

Διαβάζεις από κίνητο ή φαίνεται κάτι λάθος στα μπλογκς των συντακτών;;

Εικόνα REDNYC

WX, SYGNWMH, O THOMAS EINAI O GODAS...SORRY RE FILE! ANYWAY XAIRETISMOUS POLLOUS KAI SYNEXISE THN EXAIRETIKH DOULEIA SOU!
GIANNHS

Εικόνα DRAZA

Έλα ρε αδερφέ τώρα κατάλαβα, σε μπέρδεψε το άβαταρ που έχει αυτότ το μαυρογκρί.

Δεν υπάρχει πρόβλημα ...μπρος στον γαύρο δεν έχουν σημασία αυτές οι λεπτομέρειες.

Έχουμε ξαναμιλήσει άλλωστε. Γούβα του Βάβουλα ...Κεράνης κι έτσι!

Εσείς να συνεχίσετε την εξαιρετική δουλειά που κάνετε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

ΤΟ "ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ" ΚΑΙ ΤΟ "Η ΓΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ Σ'ΑΦΗΣΩ" ΕΣΕΙΣ ΤΟ'ΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ. RESPECT.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Έλα, πες την αλήθεια στον κόσμο για τα non paper που σου δίνω.

Εικόνα DRAZA

Tην αλήθεια στον κόσμο για τα non-paper που σου δίνω.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι μόνο από άλλους συντάκτες-χρήστες δεν έχω ακούσει ότι παίρνω non-paper.

Εικόνα REDNYC

SWSTOS! :-)

Εικόνα DRAZA

Aμ πώς!

Εικόνα apostolos gaganis

Πρώτα-πρώτα η ανάρτηση αυτή θέλει δουλειά, κόπο, ώρες, για να συνταχθεί. Ακόμα και να...διαβαστεί. Είναι σωστά δομημένη, αναλυτική, επεξηγηματική, ενημερωτική και με μια κουβέντα δεν τη βρίσκεις, ούτε ΜΠΟΡΕΙ να τη βρεις αλλού. Συγχαίρω επομένως, αφού τέτοια άρθρα μ΄αρέσουν, κυρίως επειδή δείχνουν ΣΕΒΑΣΜΟ. Ουσιώδες, εν απολύτω - ατυχώς - ανεπαρκεία. Προσωπικά, με φώτισε σε πολλά πράγματα, μιας και από την συνέντευξη των αφων είχα μείνει με αρκετά κενά και απορίες. Άσε που και η...ρητορική τους δεινότητα, στην πρόσφατη παρουσίαση τουλάχιστον, ήταν επιεικώς τραγική. Δεν ξέρω, αλλά όλ΄αυτά τα μισόλογα, οι σπόντες, τα υπονοούμενά τους με εκνεύρισαν. Με αγρίεψαν... Έστω κι αν το πασπάλισμά τους με ( μπλακ ) χιούμορ, είχε πρόθεση την ελάφρυνση ή την διακωμώδηση(;) του βάρους και της σοβαρότητας των καταγγελλομένων. Πολύ καλά τα λέει κι ο Ψηλός πιο κάτω... Τελικά, τί είχες Γιάννη τί είχα πάντα... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ ΣΤΟΝ...ΦΑΡΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ. Και μόνο εκεί θα μου πεις; ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ( εδώ του ΄΄πάει΄΄, το ζητάει το κείμενο). Τί άλλο να πεις λοιπόν; Άντε, άντε, να δούμε τί θα δούμε ΚΑΙ ΠΑΛΙ φέτος...

Εικόνα DRAZA

Mακάρι όσον αφορά τις επιτυχίες στις εγχώριες διοργανώσεις να δούμε τουλάχιστον ο,τι είδαμε και πέρυσι.

Όσον αφορά την Ευρώπη, θα επαναλάβω κάτι που ειπώθηκε προχθές. Εφόσον το φάιναλ φορ δεν γίνεται ούτε στην Ρωσία ούτε στην Ισπανία ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ, ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια.

Εικόνα Ψηλός

Αν όλα εκείνα τα οποία "απλώς ακούγονται ως φήμες" και για τα οποία "αναποδείκτως κατηγορείται" η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο. τά 'χε κάνει ο Ολυμπιακός, όλοι οι "αντικειμενικοί" θα λύσσαγαν όπως κάνουνε τώρα με το Μαρινάκη. Τώρα που όλα αυτά αφορούν το μπασκετικό βάζελο, Η ΜΟΝΗ ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΑΪΤ, ΤΥΠΟΥ RATM! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝΕ ΚΛΕΦΤΙΚΑ! Κι ύστερα σου λέει ότι υπάρχει αντικειμενική δημοσιογραφία! Δεν είναι τυχαίο που το 90% όσων διαβάζουν/ακούνε/βλέπουν/επισκέπτονται "αντικειμενικά" Μ.Μ.Ε. είναι φίλοι του Π.Α.Ο.!
Όποιος Ολυμπιακός πιστεύει ότι υπάρχουν αθλητικογράφοι που τα λένε αντικειμενικά και δεν καταλαβαίνει ότι είναι όλοι τους αβανταδόροι του βάζελου, είναι πιο αφελής κι από κουτάβι!
Αλλά, ξέχασα... Όταν πρόκειται να πούμε κακίες για το Θρύλο, γινόμαστε ανεξάρτητοι, αδέκαστοι, μάχιμοι, αδέσμευτοι, ασυμβίβαστοι, φτάνει το μαχαίρι στο κόκκαλο και λοιπές χαριτωμενιές... Όταν είναι να μιλήσουμε για τον επίσημο αγαπημένο όλων των ΜΜΕ, τότε μας σώνεται το μελάνι...
ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΡΥΦΟΒΑΖΕΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΦΛΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ Ο Λ Ω Ν ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΗΣ ΒΙΑΣ. Κι έχετε το θράσος να "καταδικάζετε τέτοιου είδους ενέργειες" και της γιαγιάς σας το μπουγαδοκόφινο... Σιχαμένοι βρωμιάρηδες, πουλάτε την ψυχή σας στον Εξαποδώ για τα λεφτά... https://www.youtube.com/watch?v=ppHbbgZXiQM
Αλλά καλύτερα έτσι, για 'μάς τους Ολυμπιακούς, γιατί όταν η ομάδα μπάσκετ τα βάζει με όλους και με όλα και τους κατατροπώνει, η νίκη κι η περηφάνεια μας είναι μεγαλύτερη.
Κάντε προπαγάνδες και αβάντες στο αιώνιο αθλητικό παρακράτος της Ελλάδας, γιουσουφάκια, δεν πειράζει. Το Θρύλο δε θα τον ερίξετε ποτέ.-

Εικόνα DRAZA

" Δεν είναι τυχαίο που το 90% όσων διαβάζουν/ακούνε/βλέπουν/επισκέπτονται "αντικειμενικά" Μ.Μ.Ε. είναι φίλοι του Π.Α.Ο.! "

Ψηλέ μου δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που το σύνολο των αντικειμενικών ΜΜΕ στοχεύσει σε μη Ολυμπιακό κοινό. Θα σου πω κάτι άλλο όμως που συμβαίνει ...όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται.

ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ;; ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΛΕΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο,ΤΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ. ΕΓΩ ΓΝΩΡΊΖΩ ΤΈΤΟΙΟΥΣ. ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ...ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΦΙΛΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.

Αν υπολογίσεις κι αυτούς που μολογάνε την αλήθεια μόνο όταν είναι με δικούς τους και στα μουλωχτά το ποσοστό αυξάνει.

Τι να πούμε λοιπόν για τους δικούς μας τους γαύρους που αναπαράγουν τα επιχειρήματα των αντικειμενικών;;

Εικόνα CVRED

Πούστη και πρεζάκια Γιαννακόπουλε.
Όσο για την Κοντονούλα, θα τα βρεί μπροστά της όλα η μπεκρού.

Εικόνα DRAZA

To κατά πόσον συμφωνώ με τους χαρακτηρισμούς αδερφέ το καταλαβαίνεις ...και το υποθέτεις είμαι σίγουρος.

Για να μπορούμε όμως από αυτό το βήμα να λέμε κάποια σημαντικά πράγματα ελεύθερα δεν θέλω να μου βρίζετε. Ειδικά το να'χουν οι ύβρεις αποδέκτες κόσμο που στοχεύει στην φίμωση ιστοσελίδων και μέσων δεν το θέλουμε και δεν μας συμφέρει ...για να μπορούμε να μιλάμε ελεύθερα και να διατηρούμε το βήμα μας. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ.

Γάτοι είστε ξέρετε πως να τα πείτε με τρόπο τέτοιο που δεν θα δημιουργεί πρόβλημα.

Μας έβρισκαν μας βρίσκουν και θα συνεχίσουν να μας βρίσκουν πάντοτε μπροστά τους.