ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΕ ΚΑΡΑΜΠΑΜΠΑΣ



Οι μεγαλομέτοχοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι μεγάλοι μας προέδροι και ιστορικοί αναμορφωτές του τμήματος μπάσκετ του Θρύλου μας κύριοι ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ, κατά την χθεσινή παρουσίαση της φετινής ομάδος μας μπάσκετ ξεβράκωσαν κυριολεκτικά την ΚΑΕ Καράμπαμπας, αυτό το σουβλατζίδικο που λέγεται μπασκετικός βάζελος. Όλα όσα είπανε, μαζί με πολλά ακόμη που δεν είπανε (αφού το αντικείμενο της χθεσινής μέρας ήταν η παρουσίαση της ομάδος), βρίσκονται εδώ και πιο ολοκληρωμένα εδώ. Ας δούμε αναλυτικότερα τις χθεσινές δηλώσεις των προέδρων μας.
 

 
Αρχικά μίλησε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος: ''Δεν βλέπουμε αυτό που εξελίσσεται τις τελευταίες μέρες ως πόλεμο ανακοινώσεων. Ο κόσμος και η κοινή γνώμη πρέπει να μαθαίνουν την αλήθεια. Οι απόψεις μας είναι πάντα τεκμηριωμένες, με βάση τη λογική και την ηθική!
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο αδελφός του, Γιώργος: ''Αν θα σταματήσει ο Γιαννακόπουλος να βγάζει ανακοινώσεις; Δεν το ξέρουμε αυτό.
Εμείς μιλάμε για πράγματα που ενδιαφέρουν την ομάδα, ενδιαφέρουν εσάς τους δημοσιογράφους. Πρέπει να έχετε ενημέρωση. Πάμε στα πρόσφατα.
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είναι έκπτωτος και μένει στη θέση του. Δεν πρέπει να τοποθετηθούμε επίσημα; Τώρα αν αυτός αρχίσει και απαντάει και χτυπιέται και λέει διάφορα, είναι ένα άλο θέμα.
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είναι έκπτωτος με βάση την απόφαση της ΕΦΙΠ που δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα. Αυτή τη στιγμή παραμένει πρόεδρος και λέει: ''Εγώ θα μείνω!''. Πήγε στον πέμπτο τελικό ενώ δεν έπρεπε να πάει... Είναι έκπτωτος με απόφαση της ΕΦΙΠ και λέει: ''Εγώ θα μείνω εκεί γιατί είμαι ο Γιαννακόπουλος!''. Σε μερικούς αρέσει αυτό. Το ότι δεν υπάρχουν νόμοι στην Ελλάδα είναι άλλο θέμα.
 
Αποφάσισε η ΕΦΙΠ την τιμωρία του κυρίου Γιαννακόπουλου, ναι ή όχι; Μήπως είναι ψέμα πως στον πέμπτο τελικό του ΟΑΚΑ δεν έπρεπε να βρίσκεται στο γήπεδο και όταν ζήτησε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός κύριος Σκινδήλιας από τον εισαγγελέα Λακαφώση να απομακρυνθεί ο κύριος Δημήτριος Γιαννακόπουλος από το γήπεδο, ο εισαγγελέας δήλωσε...αναρμόδιος; Αν δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την τιμωρία της ΕΦΙΠ, για ποιο λόγο συνεκλήθη έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟ, με αντικείμενό της την εκλογή νέου Δ.Σ.; Ακόμη περιμένουμε να μάθουμε βέβαια το τι αποφασίστηκε σε αυτή τη Γ.Σ., αλλά αυτό είναι άλλο καπέλο...
 
Τώρα αυτά που λέει για την κλήρωση στο πρωτάθλημα... Κατάλαβε πέντε μέρες μετά τι έγινε και αντέδρασε επειδή είπαμε ότι θέλουμε ένα πρωτάθλημα χωρίς ντόπινγκ. Που είναι το κακό δηλαδή; Θέλει ο Γιαννακόπουλος πρωτάθλημα με ντόπινγκ; Γιατί παρεξηγήθηκε; Γιατί χτυπιέται; Ο κύριος Χάντζος τελείωσε από τη θέση που είχε και αυτό είναι καλό για τον Παναθηναϊκό. Για να μην υπάρχουν σκιές και αμφισβητήσεις. Δεν μπορεί να είναι ελεγκτής κι ελεχόμενος ο ίδιος!
Πηγαίνει κάποιος παίκτης του Παναθηναϊκού, να μην λέμε ονόματα και λέτε εσείς ότι κάτι εννοούμε, να κάνει ότι είναι να κάνει και το μπουκαλάκι να πηγαίνει στον κάθε Χάντζο; Δεν πρέπει να έχει καμία ανάμειξη ο κύριος Χάντζος, ο οποίος είναι εξαιρετικός επιστήμονας. Καλό είναι, ό,τι θέλει να μην πηγαίνει στις φυσούνες με μπράβους! Να έλθει εδώ στο φως της ημέρας, να μιλήσουμε σαν άντρες.
Μην κυνηγάει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού με μπράβους στις φυσούνες. Γιατί φωνάζουν για το ντόπινγκ; Οι ίδιο δεν φώναζαν για έλεγχο ντόπινγκ; Με αίμα κτλ σε όλους τους παίκτες; Το πρωτάθλημα πρέπει να είναι επί ίσοις όροις, σε όλα τα επίπεδα.
 
Σε πρώτη φάση, αυτό που κρατάμε είναι το
 
ΤΕΛΟΣ Ο ΧΑΝΤΖΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΕ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ.
 
Η καταπολέμηση του ντόπινγκ περνάει στο ΕΣΚΑΝ οριστικά και αμετάκλητα. Είναι μία πρώτη νίκη, αφού φαινόμενα σαν κι αυτά των τελικών του 2013, με τον Αντωνάκη Σαμαρά να τηλεφωνεί από τη Φινλανδία στο ΕΣΚΑΝ και την υφυπουργάρα μας, το ''Γιάνναρο'' Ιωαννίδη, να αδειάζει το ΕΣΚΑΝ δημοσίως, δεν θα επαναληφθούν. Από εκεί και πέρα, δεν καταλαβαίνουμε το τι θέλει η ΚΑΕ ΠΑΟ. Θέλει να ελέγχει ο γιατρός του μπασκετικού βάζελου το ντόπινγκ; Δεν υπάρχει ασυμβίβαστο; Δεν υπάρχουν άραγε ιστορίες στο παρελθόν του κυρίου Χάντζου που είναι τουλάχιστον περίεργες, όπως η δήλωση του Γιαννούλη για τα 13 χάπια που του έδινε την ημέρα ο κύριος Χάντζος, τότε που πιάστηκε ντοπέ; Τι θα έλεγε άραγε ο κύριος Δημήτριος Γιαννακόπουλος αν ο υπεύθυνος καταπολέμησης του ντόπινγκ για όλα τα σπορ πανελλαδικά έβγαινε φωτογραφίες με αθλητές του Ολυμπιακού, έπειτα από μεγάλες νίκες του Θρύλου, όπως αυτή εδώ του κυρίου Χάντζου με τον κύριο Διαμαντίδη στον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ στο Ελληνικό το 2013;
 

 
Μήπως δεν είναι αλήθεια το ότι ο κύριος Χάντζος έχει εμπλακεί σε επεισόδια με ανθρώπους του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ; Ποιος έβριζε τον ΤΟΜΙΤΣ πριν 4 μήνες; Αν όλα αυτά συνέβαιναν με τον Ολυμπιακό, τι θα έλεγε ο κύριος Δημήτριος Γιαννακόπουλος, ο οποιος είχε σηκώσει θόρυβο πριν τους τελικούς των play off του 2013 με τα ΜΜΕ που ελέγχει για το ντόπινγκ και τους αιματολογικούς ελέγχους που πρέπει να γίνονται σε όλους τους αθλητές;
 
Από κει και πέρα, η θέση μας είναι σαφής για τη φοροδιαφυγή. Όταν εξαγγέλονται μπάτζετ 30-40 εκατομμύρια και στον ισολογισμό φαίνονται 12, δημιουργεί ερωτηματικά αυτό. Τι να κάνουμε; Εμείς είπαμε ότι δεν θέλουμε πρωτάθλημα με φοροδιαφυγή. Τι πετάγεται και φωνάζει ο Γιαννακόπουλος; Θέλει πρωτάθλημα με φοροδιαφυγή; Δεν καταλαβαίνω.
 
Είναι ψέμα αυτό; Τι αναγράφεται στον ισολογισμό της χρήσης 2011-12 της ΚΑΕ ΠΑΟ; Πώς γίνεται το σύνολο των καθαρών αποδοχών στα συμβόλαια των αθλητών της ΚΑΕ ΠΑΟ εκείνη τη σεζόν να ήταν 9,5 εκ. ευρώ και το συνολικό κόστος λειτουργίας της ΚΑΕ ΠΑΟ να ήταν μόλις...13 εκ. ευρώ; Ο κύριος Δημήτριος Γιαννακόπουλος, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 το Σεπτέμβριο του 2012, δήλωσε τα παρακάτω.
 
Ο Ζέλικο ήξερε ότι η διάθεση της οικογένειας ήταν να αποχωρήσει, αρχικά δεν ήμουν ζεστός να συνεχίσω αυτή την προσπάθεια, έβλεπα ότι δεν μπορούσε να συνεχιστεί το μπάτζετ 30-35 εκ..
 
Πώς γίνεται να έχει μία ομάδα μπάτζετ 30-35 εκ. ευρώ, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της, αλλά στον ισολογισμό της για εκείνη την χρονιά να αναγράφεται μπάτζετ...13 εκ. ευρώ; Θα απαντήσει σε αυτό το απλό ερώτημα ο κύριος Δημήτριος Γιαννακόπουλος; Επίσης, θα μας εξηγήσει το σε τι αναφερόταν όταν δήλωνε πως τον πρόδωσε το ίδιο του το αίμα, ο θειος του ο Θανάσης, επειδή του παρέδωσε ψεύτικα οικονομικά στοιχεία για την ΚΑΕ ΠΑΟ, το Δεκέμβριο του 2012;
 
Ούτε πρωτάθλημα με αλητεία θέλουμε. Δηλαδή, θέλουν οι παίκτες και οι προπονητές πρωτάθλημα με αλητεία; Πιστεύετε δηλαδή ότι τα παιδιά εδώ θέλουν πρωτάθλημα με τρεις μπράβους να κυνηγάνε τον Σχινά μαζί με τον Γιαννακόπουλο; Θέλουμε τέτοιο πρωτάθλημα; Δηλαδή τι θα γίνει αν βγει ο Αγγελόπουλος και κυνηγήσει τους διαιτητές με τους μπράβους;
Τι θα γίνει αν βγάλω εγώ μια εφημερίδα, την ''Κόκκινη''; Κάθε μέρα να βρίζω, κάθε μέρα να κάνω αυτό που κάνει η ''Πράσινη''. Τι θα γίνει; Θα τελειώσει κανένας αγώνας; Θα λένε ότι κινδυνολογούμε μετά. Ότι φοβόμαστε να το αντιμετωπίσουμε.
Αν ο Αγγελόπουλος βγάλει την ''Κόκκινη'', φοβόμαστε να αντιμετωπίσουμε τι θα γίνει. Το θέμα με τις ανακοινώσεις δεν έχει να κάνει μόνο με τους τελευταίους δύο μήνες. Ο Γιαννακόπουλος απαντάει σε όλα λες και τον αφορούν όλα.

Δέχθηκε ο κύριος Σχινάς (που γυμναζόταν παλαιότερα με φόρμα του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ...) επίθεση από μπράβους στο ΟΑΚΑ μετά τον τρίτο τελικό των περυσινών play off, ναι ή όχι; Ποιοι είναι αυτοί οι ''άγνωστοι'' που του την πέφτουν και πώς μπήκανε στο ΟΑΚΑ;
 

 
Η ''Πράσινη'' άραγε δεν ανήκει στον κύριο Γιαννακόπουλο; Δεν απειλεί; Εδώ μέχρι και εμάς απειλεί...
 
Η μοναδική ανακοίνωση στην οποία δεν απάντησε ήταν η κλήρωση στην Ισπανία πέρσι, όπου έκανα μια δήλωση, ότι φαντάζομαι συμμερίζεται ότι οι πρόεδροι των ομάδων δεν πρέπει να παίζουν στοίχημα. Δεν απάντησε ποτέ. Δηλαδή τι; Θέλει να παίζει στοίχημα; Ο ίδιος ελέγχεται, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΒΗΜΑΤΟΣ για παράνομο στοιχηματισμό.
Έχει ξεκινήσει μια έρευνα. Τελικά τι έγινε; Δεν πρέπει να μας πει; Η υπόθεση μπήκε στο αρχείο; Να φύγουν οι σκιές από πάνω του. Να βγει να πει ότι δεν υπάρχει ζήτημα. Τώρα όσον αφορά το νόμιμο στοίχημα, του ΟΠΑΠ τότε. Αν υπάρχουν δημοσιεύματα και λένε ότι ο κύριος Γιαννακόπουλος στοιχημάτισε 500.000 ευρώ στον τελικό Κυπέλλου και ο ίδιος δεν αισθάνεται την ανάγκη να απαντήσει. Τελικά, έπαιξε ή δεν έπαιξε στοίχημα;
Θέλουμε όλοι εμείς στο μπάσκετ εδώ να παίζουν οι ιδιοκτήτες των ομάδων στοίχημα; Δηλαδή ο Αγγελόπουλος. Θέλουμε να παίζει στοίχημα στους αγώνες της ομάδας του, 500 χιλιάδες στο Κύπελλο, και μετά να διακοπεί ο αγώνας και να πάρει τα λεφτά του πίσω; Θέλουμε τέτοιες καταστάσεις; Πρέπει να αποφασίσουμε. Δεν είναι πόλεμος ανακοινώσεων. Είναι βασικές διαφωνίες σε στρατηγικά θέματα φιλοσοφίας και αρχών. Υπάρχει ουσία από πίσω''
 
Είναι ψέμα πως υπάρχει αυτό το δημοσίευμα του ''Βήματος''; Ερευνούνται οι τραπεζικοί λογαριασμοί των Κούγια-Γιαννακόπουλου από τον αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών κύριο Κορέα, ναι ή όχι; Διέταξε ''κατεπείγουσα'' έρευνα γι'αυτό το θέμα το Σεπτέμβριο του 2012 ο εισαγγελέας Κορέας, ναι ή όχι; Ποιο ήταν το πόρισμα αυτής της έρευνας; Έχουν περάσει 2 χρόνια. Τι απέγινε η έρευνα; Επίσης, υπάρχουν δημοσιεύματα για στοιχηματισμό 500.000 ευρώ του κυρίου Γιαννακόπουλου στον τελικό Κυπέλλου μπάσκετ του 2013, ναι ή όχι; Τα διέψευσε ποτέ ο κύριος Δημήτριος Γιαννακόπουλος ή γενικότερα η ΚΑΕ ΠΑΟ με κάποια ανακοίνωσή της; Αν όχι, γιατί;
 
Εν συνεχεία, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι ρωτήθηκαν για το ζήτημα των ασφαλιστηρίων των διεθνών. ''Οι παίκτες μας δεν ήταν πλήρως ασφαλισμένοι. Έχουμε τοποθετηθεί δημοσίως επί του θέματος. Οι διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού δεν είναι πλήρως ασφαλισμένοι. Διαπιστώθηκε αυτό, βγήκαν ανακοινώσεις. Είναι ξεκάθαρο αυτό. Υπήρχε μια συνάντηση με τον κόουτς, τον κύριο Κατσικάρη, πολύ πριν από την κλήρωση.
Έγιναν επαφές και συζητήσεις με την Πολιτεία. Ήταν σαφής η βούλησή της. Σε συνδυασμό με τις δικές μας κινήσεις, αποφασίσαμε να πάνε οι παίκτες μας στην Εθνική, για το καλό του Ολυμπιακού πάντοτε. Και των ίδιων των παικτών'' ήταν η σχετική τοποθέτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου.
 
Είναι ψέμα αυτό; Aν είναι, γιατί δεν απαντάει η ΕΟΚ του κυρίου Βαζελακόπουλου; Ήταν πλήρως ασφαλισμένοι οι διεθνείς στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας, ναι ή όχι; Αν δεν ήταν, δεν υπάρχει ευθύνη της Ομοσπονδίας; Δεν πρέπει να προστατεύσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία οι μεγαλομέτοχοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός; Επίσης, πώς χαρακτηρίζεται μια Ομοσπονδία που αρνείται τα χρήματα που της δίνει κάποιος τρίτος, για να ασφαλιστούν οι διεθνείς που αγωνίζονται στην ομάδα του; Προσέφεραν οι κύριοι ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ χρήματα στην ΕΟΚ για την ασφάλιση των διεθνών του Ολυμπιακού, ναι ή όχι; Τα αρνήθηκε η ΕΟΚ, ναι ή όχι; Πού είναι το ψέμα σε όσα λένε οι κύριοι ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ;
 
Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός ρωτήθηκαν για το ζήτημα των ισολογισμών. Πρώτος πήρε τον λόγο ο Γιώργος Αγγελόπουλος: ''Για τους ισολογισμούς, το μόνο που άλλαξε είναι ότι ο Παναθηναϊκός εμφάνισε κερδοφόρο ισολογισμό. Μια ιστορική εξέλιξη! Εντάξει, έχουν έναν ειδικό τρόπο και τα καταφέρνουν, εμείς δεν τα καταφέρνουμε. Δεν τον έχουμε βρει ακόμα...
Ο Παναθηναϊκός έχει έναν τρόπο κι έχει έναν κερδοφόρο ισολογισμό ενώ ο Ολυμπιακός έχει ζημιές μεγάλες. Ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος και κάνει αυξήσεις κεφαλαίου, ο Παναθηναϊκός δεν κάνει αυξήσεις κεφαλαίου. Δεν άλλαξε αυτό. Ο Ολυμπιακός κάνει αυξήσεις κεφαλαίου, πληρώνει τους αναλογούντες φόρους των αθλητών, των προπονητών, της ομάδας. Φόρος στην Επιτροπή Ανταγωνισμού και όλα αυτά. Ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι δεν το κάνει. Έχει μια άλλη πατέντα''.
Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος σχολίασε: ''Αυτό που μάλλον αναμένεται είναι ότι περιμένουμε δεύτερο συνεχόμενο κερδοφόρο ισολογισμό! Πως γίνονται κερδοφόροι ισολογισμοί στο ελληνικό μπάσκετ, μόνο ο Γιαννακόπουλος ξέρει και οι λογιστές του. Εμείς ακόμα δυσκολευόμαστε, δεν το έχουμε καταφέρει. Μάλλον εμείς κάνουμε κάτι λάθος''.

Ο τελευταίος ισολογισμός της ΚΑΕ ΠΑΟ, που αφορά την χρήση 2012-13, είναι αυτός. Μήπως είναι ψέμα ότι ήταν κερδοφόρος; Πώς γίνεται άραγε το συνολικό κόστος της ομάδος του ΠΑΟ για τη σεζόν 2012-13, με τα συμβόλαια αθλητών, τεχνικού team, διοικητικών στελεχών, την Εφορία, το νοίκι στο ΟΑΚΑ (λέμε και κάνα αστείο, ΟΚ...), τα έξοδα μετακινήσεων και όλα όσα πληρώνει μια Ανώνυμη Εταιρεία να ήταν μόνο 7,1 εκ. ευρώ; Είναι ψέμα πως το μετοχικό κεφάλαιο της ΚΑΕ ΠΑΟ ήταν μέχρι πριν λίγους μήνες 311.375 ευρώ και πλέον έχει ανεβεί στις 891.778 ευρώ; Μήπως είναι ψέμα πως με 311.375 ευρώ μετοχικό κεφάλαιο δεν διοικείς ανώνυμη εταιρεία-πρωταθλήτρια Ευρώπης στο μπάσκετ, αλλά σουβλατζίδικο (εξ ου και το ''ΚΑΕ Καράμπαμπας'', από το πολύ γνωστό σουβλατζίδικο του Πειραιά); Μήπως είναι ψέμα πως οι αδερφοί ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ έχουν βάλει από την τσέπη τους περίπου 140 εκ. ευρώ (εδώ κι εδώ τα πιο πρόσφατα), ενώ στην ΚΑΕ ΠΑΟ έχουν μπει κατά το ίδιο χρονικό διάστημα μόλις 7 εκ. ευρώ σε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου (συν άλλες 580.000 ευρώ που μπήκανε πριν λίγους μήνες, το σύνολο κάπου μεταξύ 7,5 και 8 εκ. ευρώ); Πώς γίνονται αυτά; Θα μας εξηγήσει η ΚΑΕ ΠΑΟ, πέρα από τις απειλές για μηνύσεις προς τους κυρίους ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ;
 
Παράλληλα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στο ζήτημα αλλαγής της ΚΕΔ. '''Για το θέμα της αλλαγής της ΚΕΔ... Δεν βλέπουμε να γίνεται στην υπάρχουσα μορφή. Σε αυτή τη ζωή δεν θα αλλάξει η ΚΕΔ!!! Εκτός αν ψηφιστεί το αθλητικό νομοσχέδιο και αλλάξει το σύστημα. Δεν έχει ψηφιστεί ακόμα. Αν ψηφιστεί κι έχει τις διατάξεις αυτές, ενδεχομένως να γίνουν αλλαγές και το πρωτάθλημα να γίνει καλύτερο ώστε να μην μιλάει κανείς''.
 
Ψέμα κι αυτό; Έχουν γίνει αλλαγές στην ΚΕΔ όλα αυτά τα χρόνια; Η ''κόκκινη'' ΕΠΟ στο ποδόσφαιρο σχεδόν κάθε χρόνο αλλάζει τα πρόσωπα της ΚΕΔ. Στο μπάσκετ τι γίνεται; Δεν κάνουν λάθη τα μέλη της ΚΕΔ; Έχουμε τις καλύτερες διαιτησίες που υπάρχουν στην Ευρώπη; Μήπως έχει κάποια πρόθεση να αλλάξει τα μέλη της ΚΕΔ ο κύριος Βαζελακόπουλος της ΕΟΚ; Μήπως ο μόνος τρόπος για να αλλάξει η ΚΕΔ είναι να ψηφιστεί το νομοσχέδιο Ανδριανού, με το οποίο θα επιτρέπεται στον ΕΣΑΚΕ και στους ίδιους τους διαιτητές να ορίζουν κάποια μέλη στην ΚΕΔ; Αλήθεια, αυτό το νομοσχέδιο γιατί καθυστερεί να ψηφιστεί;
 
Ας διαβάσει ο καθένας τα παραπάνω και ας μας πει το αν είπανε κάποιο ψέμα οι κύριοι ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ. ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΜΟΝΟ ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ. Και ξαναλέμε, δεν είπανε ούτε τα μισά για το τι εστί μπασκετικός βάζελος, αυτό το ΣΙΧΑΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Το πιο πρόσφατο κρούσμα της σαπίλας; Η στάση της ΚΑΕ ΠΑΟ στο θέμα της κεντρικής χορηγίας του ΟΠΑΠ, που είδαμε πρόσφατα. Η ΚΑΕ ΠΑΟ παρουσίασε την προηγούμενη Τρίτη τη συμφωνία της με την στοιχηματική εταιρεία stoiximan.gr. Αυτή η είδηση θεωρήθηκε σημαντική, αφού έσπασε το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ. Μία εβδομάδα μετά, η ΚΑΕ ΠΑΟ που πήγε κόντρα στον ΟΠΑΠ, ζήτησε λεφτά...από τον ΟΠΑΠ, απαιτώντας να μπει στο κεντρικό χορηγικό πρόγραμμα του Οργανισμού που αφορά όλες τις ομάδες της Α1.
 

 
Γελάει ο κόσμος με την ΚΑΕ Καράμπαμπας του κυρίου Δημητρίου Γιαννακόπουλου. Έλα πάμε όλοι μαζί.
 

 
Το μόνο που θα πούμε για όλα αυτά, είναι πως πλέον απαιτούμε από τους κυρίους ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ να προχωρήσουν όλες τις καταγγελίες τους. Είδαμε το πρώτο αποτέλεσμα στο θέμα του ΕΚΑΕ του κυρίου Χάντζου, που έχασε τον έλεγχο της καταπολέμησης του ντόπινγκ για όλα τα σπορ στην Ελλάδα. Περιμένουμε να γίνει το ίδιο με τη φοροδιαφυγή. Όχι απλώς καταγγελίες στο ΣΔΟΕ. ΠΙΕΣΗ ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. Με καταγγελίες στο ΣΔΟΕ δεν γίνεται τίποτε σε αυτήν τη χώρα. Τα στοιχεία υπάρχουν και φυσικά δεν περιμένουμε απαντήσεις από την ΚΑΕ ΠΑΟ. Το μόνο που θα παίρνουμε είναι απειλές και πρωτοσέλιδα, και καλά ειρωνικά, όπως το σημερινό.
 

 
H μπάλα στην εξέδρα, όπως κάνει αυτός που δεν έχει να πει τίποτε επί της ουσίας...
 
Υ.Γ. 1 Ανέφεραν κι άλλα οι κύριοι ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ, όπως το πού πήγαν οι προσκλήσεις στον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ στο Ελληνικό το 2013; Πού πήγαν άραγε; Μάθαμε; Ποιοι είχαν μείνει μέσα στο γήπεδο μετά την εκκένωση και ποιους έβριζαν; Αληθεύει πως την υπόθεση ανέλαβε να διερευνήσει ο εισαγγελέας; Αν ναι, πού κατέληξε η έρευνα;
 
Υ.Γ. 2 Η ''κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση'' του εισαγγελέα Λακαφώση για τις δηλώσεις του κυρίου Γιαννακόπουλου μετά τον περυσινό τρίτο τελικό των play off του ΟΑΚΑ, τι απέγινε; Θα περιμένουμε για πολλά χρόνια το πόρισμά της;
 
Υ.Γ. 3 Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζητάει επισήμως να δημοσιευτούν τα συμβόλαια των αθλητών στις ομάδες της Α1 στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ. Διαφωνεί η ΚΑΕ ΠΑΟ; Αν ναι, τι ακριβώς ήταν αυτό που κουνούσε επιδεικτικά ο κύριος Δημήτριος Γιαννακόπουλος στην περυσινή κλήρωση της Α1;

Σχόλια

Εικόνα Bad7

Οι βαζελοι μιλανε για συκοφαντια που την ειδαν την συκοφαντια;;;;;;Την αληθεια λενε οι Αγγελοπουλοι!!!!!!!

Εικόνα antifaathens

Κάτι σχετικό άσχετο......υπαρχει πουθενά αν έχετε ανεβασει η αν έχετε βρει βίντεο με μια απιστευτη κερκίδα μπάσκετ με το τρομερό σύνθημα ζαρκοβζουμε στο τάφο να σε δουμε.....νομιζω καταλαβαίνετε μερικοί παλιοί πιο ματς λέω

Εικόνα antifaathens

Eλπιζω να αλλαξει το πράγμα φέτος...να κοπεί το αποκούμπι αυτο...βεβαία το περσυνό πρωτάθλημα το έχασε πρώτα ο κόσμος μετά οι παίχτες και μετά ο προπονητής στο περσυνό δεν φταίει η διοίκηση....συνεχιστε δυνατα και βάλτε τα με όλους τους μασόνους του μπάσκετ

Εικόνα RED HELL

Πως ακριβως φταιει ο κοσμος και μαλιστα πιο πολυ απο ολους για το περυσινο καζο???

Εικόνα antifaathens

Μετά την νίκη στο ΟΑΚΑ το ματς τοβπερνει ο κόσμος ας παίξει και το εφηβικό.το περνει ο κόσμος μόνος του.....

Εικόνα Bad7

φιλέ με τετοιο ονομα μη σχολιαζεις εδω σχολιαζε στη αντιφα

Εικόνα antifaathens

Ε βεβαία που δεν θα ενοχλούσε το antifa........αυτο έλειπε επίσης απαγορεύονται ψευδώνυμα όπως bob Marley,tzamaika,bakounin,Marx,manifest,eam,opoundipote onoma pou na thimizei Άρης ακομοα και το Αριστείδη,όλα αυτα φέρνουν περίεργους συνειρμούς....απλως μπορείς να μ πεις τι ψευδώνυμά σ ειναι αρεστά;αν και νομίζω ότι μπορώ να μαντέψω...

Εικόνα savvas gridlock

Έλα Bad, εντάξει, ο καθένας διαλέγει όποιο όνομα γουστάρει, δεν τρέχει κάτι.

Εικόνα Bad7

Οκ συγγνωμη Σαββα συγγνωμη και σε'σενα αντιφα

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Καρπουζάδες Πορτογαλίας 2 - Λαγοί Αμπελοκήπων 0
Χωριό Γαλλίας 2 - Μπουγάτσες 0
Τρίπολη 2 - ΒαζελοΜΠαοκ Βελιγραδίου 0
Τυχαιό;

Εικόνα Bad7

που ειναι τα μπαοκια και οι βαζελοπουτανες οι υπερομαδες να ξελασπωσουν την Ελλαδα;;;;;;Απ'τα χωρια χασατε ρεεεεεεεεεεεε γελαω!!!!

Εικόνα Bad7

αμα δε μαλακιστουν οι παικτες εχουμε να τους κανουμε μεγαλα γαμησια

Εικόνα Bad7

το σιγουρο ειναι οτι θα σας νικησουμε γιατι η θυρα7 δε θα αφησει να γινουν τα περσινα με τον βαζελο που κοιμηθηκε ο Θεος και'σεις μπαοκια μονο με τραμπουκισμους στυλ Μαο-Μαο οπως λεει ο Τακης μπορει να μας νικησετε

Εικόνα Bad7

στη κωλοτουμπα βεβαια μονο γιατι στο Καραισκακη παιζεται μπαλα

Εικόνα Bad7

κωλοτουμπα εννοω το γηπεδο τους

Εικόνα Bad7

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΤΟΥΜΠΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΣ

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

τωρα ειδα που το σχολιασε και ο φιλος απο κατω

Εικόνα Spiros Legend

ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ.ΕΙΔΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΕΠΙ ΛΕΞΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ,ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ ΤΡΑΚΗ,ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΕ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΚΟΣ.ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΑΝ,ΔΕΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΝ,ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑΝ ΟΠΩΣ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ,ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΝΟΥΧΟΙ.ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΘΕΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΕΠΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΟΥ ΓΑΜΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΔΕΙΡΑΝ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΔ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ,ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΡΙΕΣ,Ο ΤΡΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ?ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΦΑΞΙΜΟ ΜΕ ΜΠΑΜΠΑΚΙ,ΓΙΑ ΓΑΜΗΣΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ,ΤΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΡΙΝΓΚ ΜΕ ΠΝΕΥΜ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΝΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ,ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΒΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΣ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ,ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΑΠΙΟΙ...

Εικόνα k1p

Βέβαια στον αστερισμό των ΑΡΔ,δεν υπάρχει κανένα απο τα ζητήματα αυτά παρα μόνο η επίθεση των Αγγελόπουλων προς τον τράκη.
Σαν να μην υπάρχει μια τιμωρία εν εξελίξει που δεν τηρείται.
Σαν να μην υπήρχε σκια τόσα χρόνια με τον διπλοθεσίτη χάντζο να ελέγχει όλα τα δείγματα στο αντιντόπινγκ
Σαν να μην υπάρχει καμία υποψία στο πως οι ισολογισμοί του καράμπαμπας bc βγαίνουν στο "+".Παράλληλα βέβαια εκθειάζουν πως η οικογένειά του βάζει λεφτά χωρίς να τα παίρνουν πίσω στο άθλημα.Με λίγα λόγια κωλόχαρτα οι ισολογισμοί

Τιποτα δεν συμβαίνει μάγκες.Απλά οι αγγελόπουλοι επιτέθηκαν για άλλη μια φορά.Αυτή είναι η είδηση.Όχι τα παραπάνω...

υ.γ.Ρε πελάτη του πέδουλα και του υπερπροπονητή φραγκίσκου αλβέρτη,αν βγάζεις φόβο και μιζέρια για μια κλήρωση,άστο κάνε στην μπάντα να πάει ο μίτσελ στο ΟΑΚΑ.Λίγε...
Πάλι καλά που τον έβαλε στη θέση του ο Π.Αγγελόπουλος.Λίγο μίλησε ο ελάχιστος και γέμισε μεμψιμοιρία η αίθουσα.

Εικόνα savvas gridlock

Αν μπορείς να μου βρεις προπονητή που δεν θα γινόταν πελάτης του Πεδουλάκη, εφόσον το ήθελαν ο Βαζελακόπουλος και οι εντολοδόχοι του στη συγκεκριμένη ΚΕΔ, ορίστε, υπόδειξέ τον κι εγώ μαζί σου. Ο Αλβέρτης πέρυσι κέρδισε και το Μεσίνα δυο φορές σε τρεις μέρες. Μήπως και ο Μεσίνα είναι πελάτης του Φραγκίσκου; Επίσης, η είδηση που βγήκε χθες ήταν το τέλος του Χάντζου και αυτό είναι ξεκάθαρα νίκη των Αγγελόπουλων, η οποία έρχεται να προστεθεί στο κάζο του ''σωλήνα'' στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ και στο νέο νομοσχέδιο για τον αθλητισμό, με το οποίο φεύγει από τον έλεγχο του ''σωλήνα'' η ΚΕΔ. Αυτά όλα γίνονται μόνα τους; Tι πιστεύεις, δεν προσπαθεί κανένας από την ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα παραπάνω;

Εικόνα thrylos

Eλα μωρε που δικαιολογεις τον Καιλα τον Μπαρτζωκα που καθε φορα που ακουει ΠΟΑ τα κανει πανω του.Πηγε να δωσει συνεντευξη και αμεσως..'Δεν πολυχαρηκα με αυτη την κληρωση'..Τι ειναι αυτη η κοτσανα που πεταξε?Δηλαδη αργα ή γρηγορα δεν θα επαιζε με τον βαζελο?Μηπως ηθελε να παιξει με τον βαζελο στον ημιτελικο με γεματο το ΟΑΚΑ και να χεζεται πανω του?Αντι να λεει και ευχαριστω που πετυχαινουμε τους βαζελους χωρις κοσμο και απροετοιμαστους και ελλιπεις..αυτος συνεχιζει την μιζερια σαν αυτη των περσινων τελικων..Απο τον Μποχου εχασε 500 φορες με τον ιδιο τροπο και ουτε πηρε χαμπαρι τι γινεται.

Εικόνα savvas gridlock

Δεν είπε αυτό ο Μπαρτζώκας. Είπε ότι μια ζωή η κλήρωση ευνοεί με ένα περίεργο τρόπο το βάζελο. Αντί να γίνει το ματς στο ΣΕΦ, έγινε στο ΟΑΚΑ. Ελπίζω να μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά.

Εικόνα Spiros Legend

Σάββα,γι αυτο έγραψα πριν ότι είδα το βίντεο,γιατί κάθε site έγραφε στο περίπου τι ειπώθηκε,κι εγώ στην αρχή είπα τι λέει ο Μπαρτζώκας τώρα?Και μάλιστα ο Π.Αγγελόπουλος είπε διαφωνώ με τον κόουτς,αλλά γελούσαν και οι δύο γιατί κατάλαβαν το πνεύμα που τα λέει ο καθένας.Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΑΛΙ,ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΑΚΑ,ΜΕ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΥΦΟΣ,ΟΧΙ ΜΙΖΕΡΟ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟ ΑΠΛΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΦΕΤΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Πολύ σημαντική νίκη αυτή απέναντι στον Χάντζο. Το έλεγα χθες στα φιλαράκια μου με περηφάνια! Απλώς νόμιζα ότι τη θέση του πήρε αυτη η γυναίκα, η Ελένη Αυλωνίτου, που τον είχε πλακώσει στο ξύλο και είχε στοχοποιηθεί από την Πράσινη. Σημασία έχει το αποτέλεσμα. Όπως μεγάλη νίκη είναι και ότι η Ε.Ο.Κ. δεν μπόρεσε να μαγειρέψει τον αγώνα κυπέλλου ώστε να γίνει παρουσία κόσμου. Σε άλλες εποχές θα κλαίγαμε τώρα... Σήμερα είδα και ότι απομακρύνθηκαν οι Κορέας, Λακαφώσης. Θεωρώ, χωρίς να ξέρω, ότι έχει πιο άμεση σχέση η χθεσινή συνέντευξη των Αγγελόπουλων, παρά όλα αυτά που ακούγονται περί Μαρινάκη. Ο κος Κορέας ανέλαβε την κατ' επείγουσα... Πού είναι οέο; Όλα φαίνεται να βαίνουν καλώς. Κι' αν ακόμα δεν ψηφίστηκε το νομοσχέδιο, είναι θέμα χρόνου, όπως διαφαίνεται. Ο Βαζελακόπουλος διάγει τις τελευταίες του μέρες. Κι' αν δεν παραιτηθεί ή τον καθαιρέσουν, θα είναι πλήρως αποδυναμομένος. Νικάμε στο κύπελλο και πάμε για ένα αλησμόνητο νταμπλ. ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΕ!!!

Εικόνα savvas gridlock

Δεν προσπάθησε η ΕΟΚ να μαγειρέψει μετάθεση της ημερομηνίας του ματς Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ. Αν προέκυπτε κάτι τέτοιο, θα κάναμε θέμα. Εδώ γράφουμε ό,τι μαθαίνουμε πως ισχύει, δεν πετάμε λάσπη στον ανεμιστήρα ούτε απέναντι στο ''Σωλήνα''. Ο Κορέας κρατάει την υπόθεση της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο, άρα τα βαζελο-παραμύθια ''τους ξηλώσανε για να μην μπει φυλακή ο Μαρινάκης'' πάνε περίπατο.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ναι, αυτό λέω κι' εγώ! Ότι τώρα οι αντιδράσεις της ΚΑΕ απέτρεψαν κάτι που υπό "φυσιολογικές" συνθήκες θα ήταν σίγουρο. Αυτό δεν σημαίνει ότι η Ε.Ο.Κ. προσπάθησε να μεταθέσει τις ημερομηνίες. Αλλά ήταν κοινή αίσθηση, όταν διέρρευσε η είδηση της αναβολής και του ερωτήματος "άδειο ή γεμάτο το Ο.Α.Κ.Α.", ότι ο αγώνας θα γίνει με κόσμο. Εγώ ήμουν σίγουρος. Γιατί έχουμε τραβήξει τόσα από το βρωμοσύστημα που φυσάμε και το γιαούρτι. Αλλά φάνηκε ότι ο Βαζελακόπουλος έχει χάσει την παντοδυναμία του ήδη. Ειδάλλως τώρα θα φωνάζαμε.

Κατά τ' άλλα, έτσι ακριβώς είναι. Ο Κορέας κρατάει την υπόθεση της διαφθοράς και ο Λακαφώσης κρατάει το φάκελο με τις πλαστές ενημερότητες. Δε μας ενημέρωσαν, όμως... Ο Κορέας θα κρατήσει και την κατ' επείγουσα;;; Και στην τελική, δε βλέπω κάτι καλό για τον Μαρινάκη μετά απ' αυτή την είδηση... Αν -κακώς- αποδοθεί στον πρόεδρό μας η υπαιτιότητα για την απομάκρυνση του Κορέα, τότε εκείνος θα εργαστεί με μεγαλύτερο ζήλο κατά του Μαρινάκη. Κάτι τέτοιο όμως δε νομίζω ότι υφίσταται. Όσο κι' αν σκούζουν οι βαζελόφρωνες.

Εικόνα savvas gridlock

Εγώ πάλι ήμουν σίγουρος πως το ματς του Κυπέλλου θα γίνει χωρίς κόσμο, όπως επίσης είμαι σίγουρος πως φέτος θα κάνουμε νταμπλ στην Ελλάδα και θα πάμε σίγουρα στο final 4 της Ευρωλίγκας στη Μαδρίτη (το τι θα γίνει εκεί, θα το δούμε). Κράτα το αν θέλεις, εσύ Θωμά ή όποιος άλλος διαβάζει και αν διαψευστώ, εδώ είμαστε.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Κάθε χρόνο λέω τα ίδια, ότι θα κάνουμε νταμπλ και θα πάμε final-4! Tώρα θα κωλώσουμε;;;!!! Φυσικά και θα κάνουμε το νταμπλ, φυσικά και θα πάμε final-4! Έχουμε φανερά καλύτερη ομάδα από τους βαζέλες.

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Και εγω παρομοια αποψη με εσενα εχω Σαββα. Καλα αγωνιστικα δεν το συζηταμε. 5 επιπεδα πανω ειμαστε. Παντως συμφωνω με Παναγιωτη Αγγελοπουλο (εστω και ετσι οπως το ειπε μετα απο Μπαρτζωκα). Καλο ειναι που γινεται το ματς νωρις για να δουμε πως θα παει η χρονια. Ουσιαστικα τους ειπε, θα κανετε τα ιδια η φετος αλλαξαν τα πραγματα... υ.γ: Σαββα το ειδες αυτο? http://news247.gr/eidiseis/koinonia/athwos_o_giwrgos_koskwtas_gia_thn_ap...

Εικόνα savvas gridlock

Ναι, το είδα. Ο Γιώργαρος ο Σιδέρης δυστυχώς έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα...

Εικόνα RED HELL

Ατελειωτο γελιο σε σπορ 24 στο αρθρο για κορεα.Βγηκαν οι αγνοι φιλαθλοι να διαμαρτυρηθουν για την καθαιρεση του επειδη και καλα πισω κρυβεται ο Βαγγελης.ΜΠΕΕ μαλακες.Απο οτι φαινεται κατι αλλαζει μετα απο τοσο καιρο.Μακαρι να μην διαψευστουν οι ελπιδες μας.Προσυπογραφω την προστακτικη σου στο τελος.ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΕ.
ΥΓ.Ασχετο αλλα το γραφω εδω.Πως το ελεγαν οι δικοι μας?Ευτυχως που εχουμε διακοπη και δεν θα παιξουμε συντομα με τον παοκ?Μαλλον αυτη η γκινγκαμπ ειναι καλυτερη και απο εμας και απο τον παοκ μαζι αφου εχωσε στους μακεδονομαχους 2 γκολακια συν αλλες 4-5 κλασσικες ευκαριες.Δεν θελω να επαναλαμβανομαι αλλα ΜΠΕΕ μαλακες που βγηκατε απο χθες παλι να λετε τις πιπες σας.Δεν πειραζει ομως.Εχει ο καιρος γυρισματα...
ΥΓ1.Μαγκες θα ανεβασετε αρθρο για αποπειρα δολοφονιας του Βαγγελα?Κατι παιζεται πισω απο τις κουρτινες και δεν μου αρεσει καθολου.Και αντι να συσπειρωθουμε βλεπεις τους περισσοτερους δικους μας να κανουν πλακα με το γεγονος.Οπως ειχες πει παλαιοτερα Θωμα(αν μου επιτρεπεις)πως γενηκαμεν ετσι γαμω την κοινωνια μου??

Εικόνα savvas gridlock

Ξέρεις τι παίζεται πίσω από τις κουρτίνες; Αυτό εδώ.

http://www.newmoney.gr/article/54674/protoporei-o-v-marinakis-kai-vazei-...

Από τον Ιούνιο και μετά που το ανακοίνωσε ο Βαγγέλας, έχει βγει το βούλευμα Κορέα, πήγανε να τον φάνε ''τρομοκράτες'' και ποιος ξέρει τι θα ακολουθήσει. Φυσικό αέριο συνεπάγεται ανάμειξη Αμερικής και Ρωσιάς, για να το πούμε απλά και λαϊκά. Δεν είναι η δημαρχία που λένε κάποιοι, ότι ενοχλήθηκαν με τις πολιτικές φιλοδοξίες του Βαγγέλαρου τα παραδοσιακά τζάκια της πολιτικής στην Ελλάδα. Αυτό έρχεται μετά το παραπάνω. Μετά σου λένε να μην ασχολείσαι με αυτά, επειδή είσαι οπαδική ιστοσελίδα. Έξω κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου οι περισσότεροι γαύροι, ενώ γίνεται πόλεμος...