ΑΛΛΑ 12 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΕ



Όπως είχαμε δει σε αυτό εδώ το άρθρο, όταν αναλύαμε τον ισολογισμό της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη σεζόν 2011-12, εφόσον τα ίδια κεφάλαια της εταιρείας ήταν αρνητικά, η νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ήταν υποχρεωτική. Πάλι έπρεπε να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να καλύψουν την τρύπα στα ταμεία της ΚΑΕ. Ας δούμε το τελευταίο σχετικό ΦΕΚ, από το site του Εθνικού Τυπογραφείου.
 

 

 

 

 
Άλλα 12 εκ. ευρώ λοιπόν από την τσέπη των μεγαλομετόχων της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Δεν μιλάμε για χρήμα που ΘΑ μπει. Μιλάμε για ζεστά μετρητά, που επιβεβαιώνονται από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές του κράτους. Φυσικά αυτά τα 12 μύρια προστίθενται στα 125 εκ. ευρώ που ήδη έχουν βάλει. Και βέβαια αντίστοιχα στοιχεία για την ΚΑΕ Καράμπαμπας aka ΠΑΟ ούτε είδαμε, ούτε και πρόκειται να δούμε. Κι αυτή με αρνητικά ίδια κεφάλαια ύψους 9,3 εκ. ευρώ είναι, αλλά και με ανέλεγκτες χρήσεις φορολογικά. Βλέπετε κανέναν να ενοχλείται? Με τον κύριο Μπαλτάκο γενικό γραμματέα στην Κυβέρνηση, πιστεύει κάποιος πως θα τρέξει το ΣΔΟΕ να κάνει φύλλο και φτερό τα οικονομικά της συγκεκριμένης ΚΑΕ? Μετρητά δεν πρόκειται να πέσουν στο μαγαζί, το έχουμε πάρει απόφαση. Όπως έχουμε πάρει απόφαση το ότι με τα ψέματα θα συντηρούνται στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο και φορτώνοντας όλη την μπασκετική αγορά με ένα κάρο φέσια, σε παίκτες, προπονητές, εφορίες, ΟΑΚΑ κτλπ..
 
Το να ξοδεύεις από την τσέπη σου σε 9 χρόνια περίπου 140 εκ. ευρώ, είναι το δύσκολο και ένα μπράβο από εμένα ή τον οποιονδήποτε, που το διαπιστώνει αυτό, είναι ελάχιστο. Το να ανέχεσαι όμως τον άμεσο ανταγωνιστή σου να σε κλέβει σε όλα τα επίπεδα και να βάζει λεφτά με το στόμα, ενώ εσύ σκορπάς ΚΑΡΑΒΙΑ ΜΕ ΛΕΦΤΑ για τον Θρύλο, εμένα με ξεπερνάει. Δεν έχω άλλα επιχειρήματα για να πείσω τον κάθε διαφωνούντα ότι πρέπει να προστατεύσουν την επένδυσή τους και πάνω από όλα τον Ολυμπιακό. Αφού οι ίδιοι δεν λυπούνται τα λεφτά τους, τι σημασία έχει το τι θα πούμε εμείς εδώ...