ΤΟ ΒΑΖΕΛΙΣΤΑΝ...



Συνεχίζουμε από εδώ, αφού η κατάσταση έχει ξεφύγει προ πολλού. Οι επαγγελματίες οπαδοί της greenwin Μπύρας 13 έβγαλαν ανακοίνωση. Mπορεί ο καθένας να την διαβάσει και να βγάλει τα συμπεράσματά του, βλέποντας διάφορα πράγματα εκεί μέσα. Αυτά που ΔΕΝ θα δει εκεί μέσα, είναι:
 
α) Μία συγγνώμη για τον παρ'ολίγον νεκρό αστυνομικό, σε μια επίθεση που αντί να καταδικαστεί, μετατράπηκε σε αφορμή ''να βγούμε από πάνω'' για τους ''κακούς δημοσιογράφους'', οι οποίοι ''υπερέβαλαν και έκαναν την τρίχα τριχιά για να μας σπιλώσουν''.
 
β) Μία συγγνώμη προς τους ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟ που κινδύνευσαν από τις δεκάδες φωτοβολίδες που έπεφταν στο γήπεδο μετά την ανακοίνωση της ματαίωσης του παιχνιδιού, πολλές εκ των οποίων κατευθύνονταν (κατά λάθος) πάνω τους, όπως και για τις ζημιές που προκάλεσαν στο γήπεδό τους και για το ότι θα στερήσουν από εκατοντάδες κατόχους διαρκείας της ομάδος τους το δικαίωμα να πάνε στο γήπεδο τους επόμενους μήνες.
 
γ) Μία εξήγηση για το ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ''ΦΙΛΗΣΥΧΟΙ'' ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ, ΜΑΔΕΡΙΑ, ΚΑΔΡΟΝΙΑ, ΣΙΔΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ. Εξοργίστηκαν από την ''προκλητική στάση της Αστυνομίας'', γι'αυτό είχαν φροντίσει ΠΡΙΝ ΕΞΟΡΓΙΣΤΟΥΝ να εφοδιαστούν με καμιά 50αριά φωτοβολίδες, ε; Μήπως ήταν ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ φέτος στο γήπεδο να τους προκαλέσει;
 
Διαβάζουμε μύδρους εναντίον της ΕΛ.ΑΣ., την ώρα που κυκλοφορούν βιντεάκια όπως αυτό εδώ.
 
Η ''ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΓΑΥΡΟ, ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ'', ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ''ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΩΝ'', ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ...
 
Μιλάμε για την Ελληνική Αστυνομία που ΚΑ-ΤΑ-ΞΕ-ΦΤΙ-ΛΙ-ΖΕ-ΤΑΙ για δεύτερη φορά μέσα στο 2015, 50 μέτρα από τα κεντρικά της. 50 μέτρα από τη ΓΑΔΑ βάζελοι στήνουν σκηνικό πολέμου, συλλαμβάνονται ελάχιστοι εξ αυτών, οι εικόνες κάνουν το γύρο του κόσμου και δεν έχει την ευθιξία ο αρχηγός της να παραιτηθεί.
 

 
Συνάδελφός του κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του, όλος ο σχεδιασμός της επιχείρησης 4 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ απέτυχε παταγωδώς και ο παραπάνω κύριος παραμένει στη θέση του. Οι διαρροές εγγράφων της ΕΥΠ προς τους διαφόρους Παπαγεωργίου και Θωμαϊδηδες συνεχίζονται, άνθρωποι του Ολυμπιακού τραυματίζονται 50 μέτρα από τη ΓΑΔΑ, χαμηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. παίζουν τη ζωή τους κορώνα-γράμματα και ο κύριος Τσακνάκης συμπεριφέρεται ως ένα ακόμη τσιράκι του λαθρέμπορα Μελισσανίδη, αυτής της ντροπής της Κοκκινιάς.
 
Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω και το ότι 5 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ, εκεί που διαβάζαμε σε όλο το αντιολυμπιακό μπλοκ των skai.gr-sport-fm.gr-sdna.gr μύδρους εναντίον του υφυπουργού Κοντονή, εκεί που χθες 50 χαρτζιλικωμένοι επαγγελματίες οπαδοί της greenwin Μπύρας 13 ''τον έψαχναν'' με θράσος, και καλά για να του παραπονεθούν, σήμερα συναντήθηκε με τον Κοντονή ο Αλαφούζος. Αντί να στείλει δεμένο στον εισαγγελέα τον άνθρωπο που έστησε όλο αυτό το σκηνικό του Σαββάτου, από το οποίο κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές, ο Κοντονής έκατσε να ακούσει τις απειλές που εκτόξευε εις βάρος του ο Αλαφούζος και απολογήθηκε κιόλας. Τόλμησε αυτό το φυγόδικο σκουπίδι της επιχειρηματικής ζωής του τόπου να πει στον Κοντονή ''Για ποιο λόγο μίλησες με τον Μαρινάκη; Είχε καμία σχέση με το παιχνίδι; Ο Μαρινάκης είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει περιοριστικούς όρους για την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο, πώς μπορεί να έχει λόγο για ένα ματς;". Ο παιδόφιλος καναλάρχης, ο καταδικασμένος φοροφυγάς που έχει κάνει επιστήμη τα εικονικά τιμολόγια, ο λαθρέμπορας όπλων, ο πρώην καταζητούμενος από την INTERPOL και ο άνθρωπος που δεν τολμάει να μπει στη Ρουμανία για να μην τον μπουζουριάσουν για την καταλήστευση του στόλου της χώρας, ο κατ'επάγγελμα καταχραστής χρημάτων του ελληνικού λαού μέσα από το Χρηματιστήριο και κοινοτικών κονδυλίων για ''δενδροφυτεύσεις'' μέσω των οποίων ''ξεπλένεται'' το βρόμικο χρήμα, ο πλοιοκτήτης του οποίου τα σαπάκια έχουν μολύνει τις θάλασσες όλης της Γης, ο άνθρωπος που έχει κατακλέψει την Εφορία με τη μεγαλο-απάτη που λέγεται ''Παναθηναϊκή Συμμαχία'', τολμάει να μιλάει για ''περιοριστικούς όρους''. Και ο Κοντονής κάθεται και τον ακούει, παραδεχόμενος ''λάθη της ΕΛ.ΑΣ.'', αντί να βοηθήσει στην ΑΜΕΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ, ΩΣ ΗΘΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥ ΣΕ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21/11/2015 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ.
 
Η κατάσταση φτάνει σε απροχώρητα επίπεδα, διαβάζοντας άρθρα σε ''αντικειμενικές'' αθλητικές, αλλά και πολιτικές ιστοσελίδες. Συζητούν σοβαρά το ενδεχόμενο ''να ξαναγίνει το ματς, έστω κεκλεισμένων των θυρών και ας φάει ποινή τιμωρίας της έδρας του ο ΠΑΟ'', αντί να αναδείξουν τις ευθύνες του όλου συστήματος που λέγεται Παναθηναϊκός. 
 
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ''ΠΥΡΙΝΑ ΑΡΘΡΑ'' ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ, ΕΝΤΥΠΟ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ, ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ΕΙΧΑΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ, ΕΙΧΑΜΕ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ-ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ''Η ΑΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΕΔΩ''. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΟΤΑΝ ΓΙΑ ''ΤΙΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ'', ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.Α.Σ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΣΚΑΝΗΣ.
 
Λοιπόν, για να τελειώνουμε, βάλτε καλά τα παρακάτω στο μυαλό σας. Αφού δεν έχετε την στοιχειώδη νοημοσύνη να καταλάβετε ότι σε ενδεχόμενη μη τιμωρία του βάζελου, δεν πρόκειται να ξαναγίνει ντέρμπι στη χώρα, με τους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδος να ξέρουν ότι και να τα σπάσουν όλα, το πολύ πολύ να επαναληφθεί το ματς κεκλεισμένων των θυρών, χωνέψτε το με το στανιό.
 
ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΛΗ, ΨΑΞΤΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.

Σχόλια

Εικόνα thita

αν δεν πρόκειται για επικοινωνιακό τρικ (προς τόνωση/ενδυνάμωση του προφίλ του αλαφούζου) δηλώνω πραγματικά συγκλονισμένος από το θράσος ή την ισχύ (δεν μπορεί παρά να συμβαίνει ένα από τα δύο) του αλαφούζου και της πανάθας, να καταχεριάζει τον υπουργό ή να ζητάει (μέσω των οργανωμένων) άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του, απίστευτο

με την δε ενδοτικότητα και αδυναμία του υπουργού δηλώνω όχι συγκλονισμένος, αλλά σοκαρισμένος

πολύ καλά λέει εδώ ο σάββας πως σε οποιαδήποτε περίπτωση πλην παραδειγματικής τιμωρίας δεν πρόκειται να τελειώσει κανένα ντέρμπι στην ελλάδα (και ας μην ξεχνάνε κάποιοι πως δεύτερο γύρο η βαζέλα έρχεται φάληρο)

π.χ. στο μπάσκετ, μπορούμε όλοι να γράψουμε από 20 σελίδες διαιτητικές σφαγές και οργανωμένο σύστημα κατά του Θρύλου και προκλήσεις των παικτών και παραγόντων της πανάθας, κλπ., αν στα αρμόδια όργανα (ιδίως όσον αφορά τον νόμο κοντονή) μπορεί έτσι να δικαιολογηθεί τσο και λο (που λέγανε πριν οι βάζελοι) σε τράκη, διαμαντίδη, κλπ.

Υ.Γ. καλό θα ήταν να υπενθυμίσει κάποιος σε όλους τους ΑΡΔ (τα στημένα σχόλια κάτω από τα άρθρα τους με αφήνουν αδιάφορο) που αναρωτιούνται με ποια ιδιότητα πήρε τηλέφωνο ο μαρινάκης τον κοντονή, ότι ο βαγγέλης είναι, εκτός από μεγαλομέτοχος/ιδιοκτήτης της παε ολυμπιακός, ΚΑΙ Πρόεδρος του Δ.Σ., μια και φαίνεται το έχουν ξεχάσει (είτε έχει πιάσει η προπαγάνδα ότι ο ανακριτής ξήλωσε και καλά τον μαρινάκη από τον Θρύλο, κλπ., είτε πολύ απλά συνεχίζεται ακριβώς για να πιάσει), οπότε το να ζητήσει εφαρμογή του νόμου από τον υπουργό δεν στερείται ούτε νομιμοποίησης, ούτε βεβαίως ηθικής/νομικής/λογικής βάσης, και φυσικά δεν παραβιάζει τους περιοριστικούς όρους ανδρεάδη

Εικόνα ase_ree

Σαββα ειλικρινα δεν θελουμε να του επιβληθει καμια ποινη,ουτε τιμωρια εδρας,ουτε αφαιρεση,εντελωςκαμια.Το μονο που θελουμε ειναι.Τον δεκεμβριο που θα ολοκληρωθουν οι εγγραφες της Α.Μ.Κ να εχουν τα χρηματα στα ταμεια(10 εκ).Ο αλαφουζος ειναι φανερο τι κανει,το οικονομικο του προβλημα το αναγαγει σε προβλημα του ποδοσφαιρου και του βαζελου,δεν χρειαζεται κανενα οργανο να του δωσει κανενα πατημα με καμια τιμωρια.Σε περιπτωση που δεν ειναι ενταξει στην Α.Μ.Κ και στο πλανο του μαρτιου σχετικα με την ευρωπαικη αδειοδοτηση της επομενης σεζον,να κανουμε διαμαρτυρια κι εμεις στην ουεφα για να αποκλειστει βασει της προειδοποιησης με το προστιμο που του εχει επιβληθει περυσι.Με αυτο τελειωνει το παραμυθι,ολα τ αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε και του χρονου τα ιδια,στην ριζα πρεπει να γαμηθει η πουτανα.

Εικόνα Antreas7

Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά η ρήση ότι όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου, πέφτει αυτός μέσα. Κοντονή δε θέλατε; Λουστείτε τον. Και όχι μόνο ο βάζελος να τιμωρηθεί, αλλά κινδυνεύει και η αεκ με τιμωρία για τον ίδιο λόγο που τιμωρηθήκαμε εμείς στη Βέροια. Να δω θα τιμωρηθεί ή θα κάνουν την πάπια; Και αν τιμωρηθεί θα πανηγυρίζουν για τους τακτικούς δικαστές οι ΑΡΔ της ψ-ώρας ή θα είναι άνθρωποι του Μαρινάκη και στημένοι πια;
Όσο για την αστυνομία (οι επικεφαλείς και όχι οι απλοί αστυνομικοί) και τους υπαλλήλους της 13 έχουν το ίδιο αφεντκό, οπότε είναι λογικό να μην έχουμε συλλήψεις.
Και όσο για τον υπουργό, για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, πάλι άφησε υποννούμενα για χρέη στο ΣΕΦ. Ας κοιτάξει να μαζέψει τα λεφτά από τους τσαμπατζήδες και ας αφήσει τον Ολυμπιακό ήσυχο. Δε φτάνει που με δικιά του παρέμβαση φάγαμε κεκλεισμένων, πιάνει στο στόμα του το ΘΡΥΛΟ. Ως εδώ και μη παρέκει.

Εικόνα vagio

Μην εισαι σιγουρος πως θα τιμωρηθει οπως του αξιζει ο λαγος. Με κανα προστιμο θα την βγαλει, το πολυ κανα ματς κεκλεισμενων. Μονο συγγνωμη δεν του ζητησε η κοτα επειδη μιλησε με τον προεδρο του πρωταθλητη που ηθελε να προστατεψει την ομαδα του.

Εικόνα vagio

Παρολο που οι ορκισμενοι του αντιολυμπιακου μετωπου μειωνονται γιατι οσο μαλακας κι εμπαθης να ειναι καποιος η αληθεια κρυβεται μεσα του, οσο υπαρχει ο αλαφουζος και τα εμμισθα φερεφωνα του θα αιωρειται η εντυπωση πως ο βαζελος αδικειται. Δυστυχως οι νικολογιαννηδες με τα επιλεγμενα σχολια απο κατω θα θεωρουνται οι φωνες της λογικης, και ο γαβαθιωτης πχ που μιλαει με γεγονοτα θα ειναι ο γραφικος της παρεας.
Μετα την Υβρη ακολουθει η Νεμεσις λενε. Τη Νεμεση την περιμενω εδω και καιρο να φανει ειναι η αληθεια. Αισιοδοξω ακομα ομως.

Εικόνα Spiros Legend

Τι να πρωτοπεί κανείς για όλα αυτά που θίγει ο Σάββας,από που να αρχίσει και που να τελειώσει...Τελικά μόνο ο Παππάς φέρθηκε υπεύθυνα σε όλη αυτήν την ιστορία,παρότι μας έχει βγάλει τα μάτια όποτε μας έχει διαιτητεύσει,ο απόφοιτος της Μπουγαδοσχολής Πατέρα.Το φοβερό είναι ό,τι του εγγυήθηκε η Αστυνομία για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα,επειδή,λέει,είχε φέρει μεγάλη αστυνομική δύναμη μέσα.Και όταν τους ρώτησε ο Παππας,αν συνελήφθησαν αυτοί που πέταξαν τις φωτοβολίδες,είπαν όχι,ρώτησε αν του εγγυώνται ότι δεν θα ξαναπετάνε φωτοβολίδες,αυτοί ξαναείπαν όχι!Κατά τα άλλα έδωσαν το Οκ να γίνει αγώνας!Ρε τι ζούμε με τους άχρηστους(και ΤΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ)...Και τώρα λένε οι ρουφιάνοι του Ηθικού Αυτουργού της απόπειρας δολοφονίας του Μαρινάκη τον Φλεβάρη και όλων όσων έγιναν το Σάββατο,ότι ήταν λάθος απόφαση του Παππά,ότι κανείς άλλος δεν είχε πρόβλημα να γίνει ο αγώνας.Καμία ανάληψη ευθύνης από κανέναν,τους βρήκαμε τους υπαίτιους,ο Μαρινάκης που πήρε τηλέφωνο,ο κυρ-Σάββας και ο Παππάς φταίνε για όλα.Εγώ λέω να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά ο ΠΑΟ,γιατί αρνηθήκαμε να παίξουμε,και να μας επιβληθούν και οι προβλεπόμενες ποινές.Οι αντιδράσεις του κόσμου του Πάο είναι απολύτως δικαιολογημένες,όπως λένε και όλα τα φερέφωνα από την πρώτη στιγμή.Προτείνω να αποζημιωθούν κιόλας για την ταλαιπωρία που υπέστησαν από το Ελληνικό Κράτος,πλέον δεν μας κάνει εντύπωση τίποτα.Αφού απολογήθηκε κι ο Κοντονής στον Αλαφούζο,που τον έβριζε τόσες μέρες μέσω τσάτσων,επειδή σήκωσε το τηλέφωνο στον Μαρινάκη...Αντί να του πει ο Κοντονής ό,τι ο ιδιοκτήτης-μεγαλομέτοχος μιας εταιρίας έχει κάθε δικαίωμα να ενδιαφέρεται για τα περιουσιακά του στοιχεία(αποστολή της ομάδας)και αυτό δεν απαγορεύεται από πουθενά,καθόταν και έλεγε μαλακίες,την ώρα που συναντιούνται κρυφά και φανερά με Αλαφούζο κάθε τρεις και λίγο...Η ανακοίνωση της Μπύρας 13 πραγματικά ανεκδιήγητη,μνημείο πουστιάς,ψευτιάς,αμμορφωσιάς και προπαγάνδας.Ζητάνε να (κατα)δικάσει ο Κοντονής και η Κυβέρνηση τον Μαρινάκη,την ώρα που η δικαιοσύνη του ασκεί την μια ποινική δίωξη πίσω από την άλλη και αυτοί αλωνίζουν με ΕΥΠ,Αστυνομία,Εισαγγελείς-Ανακριτές και δεν θέλει να ασχοληθεί κανένας με τις βρωμιές τους.'Αντε να δούμε οι Αεροπαγίτες του Κοντονή τι θα αποφασίσουν(σε τελευταίο βαθμό),μέχρι τότε θα πουλάνε τρέλα οι μπάσταρδοι και τα γιουσουφάκια τους. Υ.Γ.Μήπως να έβγαζε και η Θύρα 7 μια ανακοίνωση-απάντηση σε όλα τα ψέμματα που γράφουν(αν δεν τους τα έγραψε άλλος)οι Ζυθο-υπάλληλοι?Είναι τόσο προκλητικά αυτά που γράφει η ανακοίνωση,που χρειάζονται έναν γερό εξευτελισμό,δεν μπορεί να λένε υπόδικο τον Μαρινάκη,χωρίς να είναι,δεν μπορεί να μην τους απαντήσουμε ότι δεν αισθάνονται απλά φιλοξενούμενοι στο κοτέτσι αυτό,αλλά ΕΙΝΑΙ εδώ και 90τόσα χρόνια,και μάλιστα στο τζάμπα,γαμώ τους βασιλιάδες,τους πρίγκηπες,τους δημάρχους και όλες τις κυβερνήσεις και τα καθεστώτα τους.Επίσης όταν ήταν ανάμικτα τα εισιτήρια ή έστω 70-30,πάλι φιλοξενούμενοι ήταν και στην ΦΑΠΑ,κάποιος πρέπει να τους βάλει στην θέση τους.Δεν υπάρχει ούτε μια λέξη που να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και την αλήθεια,γαμώ την κωλόφαρά τους...Βάζελοι,οι πιο θανάσιμοι εχθροί της αλήθειας!Την μισούν όσο τίποτα,δεν είναι απλά τσακωμένοι με αυτήν...

Εικόνα Antreas7

Τζάμπα θα πάει το μελάνι αφού για όλα φταίει ο Μαρινάκης. Αν μιλήσεις με βάζελο θα σου πει για τα λεφτά του Champions League γι' αυτό έχει ανοίξει η ψαλίδα. Και να του πεις ότι μέχρι το 2010 η ομαδούλα του έπαιζε σχεδόν ανελλιπώς εκεί, οπότε τόσα λεφτά τι έγιναν, θα το γυρίσει στη Ριζούπολη. Τώρα είναι τσακωμένοι με την αλήθεια ή με τη λογική, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Το σίγουρο όμως είναι ένα.
ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ, ΟΤΑΝ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΓΑΜΑΕΙ.