ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΚ ΝΕΟΥ Ο ''ΘΑΜΝΑΚΙΑΣ''



Αφού θυμηθούμε το παλαιότερο σχετικό άρθρο μας, ας δούμε και τα καινούρια.
 
Στη σύλληψη ενός 45χρονου που θεωρείται αρχηγικό μέλος μαφίας εκβιαστών προχώρησε η αστυνομία.
Ο άνδρας που ήταν γνωστός στον κόσμο της νύχτας ως «θαμνάκιας» που έχει κατηγορηθεί για σωρεία εκβιάσεων μαζί με άλλα 217 άτομα, είναι ύποπτος και για την επίθεση στον Κύρο Βασσάρα τον Οκτώβριο του 2010.
 

 
Tώρα που τον πιάσατε, δεν τον ξαναρωτάτε το ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ''ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ'' ΣΤΟΝ ΚΥΡΟ ΒΑΣΣΑΡΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010; Πέντε χρόνια μας έχει φάει η αγωνία...

Σχόλια

Εικόνα thita

Είναι πολλές οι δωρεές στην αστυνομία Σάββα,και στο εφετείο ο Ντογιάκος

Εικόνα savvas gridlock

Ο Ντογιάκος ό,τι ήταν να κάνει το έκανε. Που περισσότερο τα πιστόλια της τρόικας Αλαφούζου-Σαββίδη-Μελισσανίδη τον εμφανίζανε να τους παρέχει κάλυψη, παρά έκανε ο ίδιος κάτι για να δικαιώσει τους ψιθύρους. Εν πάση περιπτώσει, έκανε δεν έκανε, τώρα τελείωσε.

Εικόνα thita

Έχω άλλη άποψη.

Εικόνα savvas gridlock

Ως προς τι; Ως προς τη βούληση Ντογιάκου ή ως προς το αν τον παίρνει πλέον να κάνει κάτι υπέρ της ποδοσφαιρικής τρόικας, πάντοτε στο ενδεχόμενο να θέλει να το κάνει;

Εικόνα thita

Το παραδικαστικό του παναθηναικακια καταρχάς υπάρχει και λειτουργεί ακόμη,φυσικά δεν το διέλυσε η νέα κυβέρνηση. Αντιθέτως,επιχειρεί εδώ και καιρό να το θέσει στην υπηρεσία της. Όταν λοιπόν κάποιος εξακολουθεί να έχει δύναμη,συνεχίζει (business as usual) αυτό που έχει αναλάβει η τέλος πάντων θέλει να κάνει.

Ασφαλώς δεν μπορώ να αποδείξω π.χ. ότι εκτελούνται από δικαστές και εισαγγελείς εντολές Σαμαρα,μπαλτακου η Αλαφούζου η νιαου,έναντι χρημάτων η άλλων ανταλλαγμάτων.

Γνωρίζω όμως πως δίδονται από τους προϊσταμένους τους η και τους μέντορες τους (το λέω κομψά) "κατευθύνσεις" σε δικαστές και εισαγγελείς,σε πολλές υποθέσεις και διαδικασίες και κυρίως γνωρίζω πως επιλέγονται συγκεκριμένα πρόσωπα στα οποία ανατίθενται κάποιες συγκεκριμένες υποθέσεις. Έτσι γίνονται οι καθαρές δουλειές και έτσι καθορίζεται η τέλος πάντων προδιαγράφεται ένα αποτέλεσμα. Π.χ., εάν σε μια διαφορά εκκλησίας με πολίτες,βάλω να την δικάσει δικαστή έναν βαθύτατα θρησκευόμενο (μην πω θρησκόληπτο,που γυρνάει στα μοναστήρια κάθε Σαββατοκύριακο),δεν πιθανολογείς ποιο θα είναι το αποτέλεσμα?

Έτσι γίνεται με τον Μαρινάκη μέχρι τώρα. Απίστευτο π.χ. ο ανακριτής να μην καλεί για κατάθεση μάρτυρες υπεράσπισης. Άμα δω στο συμβούλιο που θα αποφανθεί για την παραπομπή του π.χ. Δικαστή τον Ερωτοκριτου (τον θυμάσαι? ήταν χρόνια αθλητικός δικαστής) που είναι ΑΡΡΩΣΤΟΣ βαζελος, ε τι να λέμε.....