Ο ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ, Ο ΗΛΙΑΣ ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΑΕΚ



Tην αρχή έκανε ο Ηλίας Ατματζίδης, που είναι πάνω στο ρολόι του ΟΑΚΑ ακόμη και μετράει τα γκολ που έτρωγε από τον Θρύλο.
 
Ο Μποροβήλος απάντησε όπως έπρεπε στον παλαίμαχο τροχονόμο της ΑΕΚ,
 
αλλά οι διάφοροι Τσακίρηδες και τα sdna.gr ανακάλυψαν μία φάση του παρελθόντος, στην οποία ο Μποροβήλος ''αδίκησε'' την ΑΕΚ και ''έσπρωξε'' τον Ολυμπιακό.
 
Κατ'αρχάς η φάση που βάζουν για'μένα είναι πέναλτι. Ο Ατματζίδης ΔΕΝ πάει προς την μπάλα, συγκρούεται με τον Καραπιάλη και τον σωριάζει κάτω. Ναι, πέφτει θεαματικά ο Καραπιάλης, αλλά σύγκρουση υπάρχει και δεν υπάρχει καμία επαφή του Ηλία με την μπάλα.
 
 
Στο ίδιο παιχνίδι, στο 32ο λεπτό, με το σκορ 2-0, ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της ΑΕΚ (είχε μπει στη θέση του αποβληθέντος Ατματζίδη) Βασίλης Καραγιάννης τραβάει από τη φανέλα, αρχικά εκτός και στη συνέχεια εντός της περιοχής του, το Σίνισα Γκόγκιτς του Ολυμπιακού, ο οποίος ήταν έτοιμος να σκοράρει. Ήταν πέναλτι και κόκκινη κάρτα, αλλά ο Μποροβήλος δεν έδωσε τίποτε.
 
 
Επειδή όμως η κίτρινη προπαγάνδα αναφέρθηκε σε μία περίπτωση από το διαιτητικό παρελθόν του Μποροβήλου στα ματς της ΑΕΚ (βασικά δεν μιλάμε για προπαγάνδα, μιλάμε για ΚΑΘΑΡΑ ΨΕΜΑΤΑ), ας δούμε εμείς δύο περιπτώσεις από το παρελθόν του ίδιου διαιτητή. Μία αυτοί, δύο εμείς, με εικόνα και με αλήθειες, γιατί εμείς ΔΕΝ είμαστε δημοσιογράφοι.
 
- 29η αγωνιστική της Α' Εθνικής της σεζόν 1993-94, Δόξα Δράμας-ΑΕΚ 1-3. Στο 33' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, ο Λέκοβιτς της Δόξας κάνει μια βαθιά μπαλιά προς το συμπαίκτη του Θωμαϊδη, ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Ατματζίδης βγαίνει από την περιοχή του για να κόψει και βρίσκει καθαρά την μπάλα με το χέρι. Ο διαιτητής Μποροβήλος του συνδέσμου Αρκαδίας δεν τολμά να δώσει έστω φάουλ υπέρ της Δόξας, πόσω μάλλον να βγάλει κόκκινη κάρτα στον Ατματζίδη, απόφαση που θα άλλαζε όλο το ματς...
- 8η αγωνιστική της Α' Εθνικής της σεζόν 1999-00, ΑΕΚ-Άρης 2-0 στα Φιλαδέλφεια. Στο 14' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, ο Καψής της ΑΕΚ παίρνει κεφαλιά στην αντίπαλη περιοχή, ο τερματοφύλακας του Άρη Κατεργιαννάκης μπλοκάρει την μπάλα εμφανώς πριν περάσει την γραμμή, αλλά ο επόπτης Σουλιμάς και ο διαιτητής Μποροβήλος του συνδέσμου Αρκαδίας κατακυρώνουν το γκολ, για να ανοίξει το σκορ η ΑΕΚ.
Και στα δύο αυτά παιχνίδια έκανε κουμάντο στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ τερματοφύλακας της ΑΕΚ ήταν ο Ηλίας Ατματζίδης, όπως βλέπουμε στα αποκόμματα των εφημερίδων με τις συνθέσεις των ομάδων που παραθέσαμε. Αν θέλετε, έχουμε κι άλλα ματς με τον ''Μποροβήλο που αδικούσε την ΑΕΚ''. Αρκετά, όχι 1-2 ακόμη. Θέλετε να συνεχίσουμε το παιχνίδι, εσείς προπαγάνδα ''μας έσφαξε εδώ ο Μποροβήλος'' κι εμείς αλήθειες, με βίντεο και στοιχεία;

Σχόλια

Εικόνα MIKE.A

Την μια ο ξεφτυλας παιχτης του μπασκετ οπαδος του ποα (ξεχνω το ονομα του), τωρα ο ρουφηχτρας Ατματζιδης, πριν ο πουστο Κροατης Σιντενφελντ, πιο πριν το αρχιδι ο γεωργεας να βγαζει αυτα που βγαζει, που ηταν φως φαναρι οτι αυτος που τον εβαλε ηταν ο λαθρεμπορας, και βεβαια μην ξεχναμε τον Φυσσα με τις μαλακιες που ελεγε για το ΟΣΦΠ-Ατρομητος! Χθες ειχαμε τον Κωνσταντινεα και μια καριολα Αυλωνιτου την λενε; να την πεφτουν στον Κοντωνη γιατι απαντησε στο τηλεφωνο του Μαρινακη! Εχωμε τους κοριους της ΕΥΠ αλλα να παρακολουθουν μονο τον Μαρινακη και με οποιον νομιζουν οτι τα εχει καλα, και βεβαια να μην κινειτε φυλλο για το ξυλο στον Ζωγραφο! Οπως και το αλλο με το αν διοικει ο Μαρινακης χωρις να βγαζουν το σκεπτικο που τι να πουνε, οτι εχωμε τον αορατο ντεντεκτιβ διπλα του και μας πληροφορει οτι ασκει διοικηση; Παιδια ΕΧΟΥΝΕ ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ! Οσο παιρνει τα πρωταθληματα ο ΟΣΦΠ και παει εστω καλουτσικα στην Ευρωπη, οσο ειναι υγιης οικονομικα και που παιρνει λεφτα απο ΤΛ και οι αλλοι δεν εχουν στον ηλιο μοιρα τοσο πιο πολυ θα ζουρλενωντε και θα βλεπωμε αυτα τα παραπανω! Μην ξεχναμε επισις και τα αντιολυμπιακα ΜΜΕ και τον πολεμο που μας κανουν, και βεβαια υπαρχουν πολιτικοι, επιστημονες, μεγαλοδημοσιογραφοι, καλιτεχνες, και αλλοι πολλοι που εχουν καποια δυναμη και που δεν ειναι Γαυροι, και δεν αντεχουν να βλεπουν τις ομαδες τους στην αφανεια και θα κανουν το παν να αντιστραφει αυτο!
Πρεπει η διοικηση του ΟΣΦΠ να λαβει τα μετρα της και δεν ξερω πως!
Η αφορμη που το εγραψα αυτο ηταν ο Ατματζιδης και που εχουν φτασει πια οι "αλλοι"! Και βεβαια πολυ γρηγορα θα ακουστουν και αλλοι Ατματζιδηδες οπως και αλλοι σαν τον μπασκεμπολιστα οπαδο του ποα!

Εικόνα thita

ο τεράστιος ηλίας άρχισε από το πουθενά (από το κόμπλεξ) την καφρίλα, αναφερόμενος ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ στον μποροβήλο

ο μποροβήλος φυσικά απάντησε (και λίγα είπε), αναφερόμενος όχι ονομαστικά στον ηλία της καρδιάς μας

ο δημάτος (?!) απάντησε στον μποροβήλο

και οι αντικειμενικοί ΑΡΔ είδαν φάουλ του μποροβήλου

πόσο machine πια.....

Εικόνα Νίκος Γόδας

Διάβαζα τον Τσακίρη να λέει "υπάρχει και βίντεο" και έψαχνα να το βρω στο άρθρο... Κατά τ' άλλα, άμα πεις σε κανέναν φίλαθλο "διάβασε reds against the machine", θα σου πει "δε διαβάζω εγώ οπαδούς"...

Εικόνα john

Που είσαι ρε Θωμά! Ολα καλα? Θα γράψεις κανένα σεντονάκι για το χτεσινό πατατράκ?

Εικόνα Νίκος Γόδας

Δεν πρόλαβα να το διαβάσω το άρθρο, αλλά έγραψε ο Σάββας, απ' ό,τι είδα. Και ως γνωστόν, Σάββα παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω. Φαντάζομαι, θα αναλύθηκαν όλα εκεί. Να βρώ λίγο χρόνο να το διαβάσω κι εγώ, γιατί η δουλειά μας πάει κωλοφεράτζα.

Εικόνα Loukas

Μπραβο Σαββα για το αρχειο σου... Φοβερη δουλεια! Πραγματικα απορω που τα βρισκεις; Θα ηθελα να σχολιασετε κ να ξεφτιλισετε στο αρθρο του χανουμακι "δημοσιογραφου" ,του υποτιθεμενου αντικειμενικου Gazzetta!

Εικόνα savvas gridlock

Λουκά, κάποιοι δεν είμαστε πρόθυμοι να χορεύουμε στο ρυθμό που βαράνε οι περισσότεροι. Όποιος οργανώνεται και ψάχνει, βρίσκει πολύ πράγμα. Και έχουμε ακόμη πολύ δρόμο, εκκρεμούν πάρα πολλές αναρτήσεις σε θέματα που έχουμε σχεδόν έτοιμα, αλλά μας καβαλάει η επικαιρότητα. Για τον Τσακίρη τώρα, εκεί που λέει ''Στον ΠΑΟΚ υπάρχει ο Τεβεκέλης και ήθελαν και τον Κάκο... Η Ξάνθη έχει τον Καζναφέρη που πριν ήταν στον Λεβαδειακό, ο Μποροβήλος στον Αστέρα και στην προεδρία της Σούπερ Λίγκας, παλαιότερα η ανύπαρκτη διοικητικά ΑΕΚ είχε φέρει (για λίγα φεγγάρια) τον Παπασταμάτη και πολλές άλλες περιπτώσεις'', ξέχασε το Γιάννη Παπαγεωργίου, που τον έβαλε στην ΠΑΕ ΑΕΚ ο Μελισσανίδης, για να τον ανταμείψει για την καθοριστική συμβολή του στα 3 ''υπερτίμια'' πρωταθλήματα της ''μάνας ΑΕΚ'' τη δεκαετία του '90. Για τα έσοδα και το ποιος έχει κάνει πορείες στην Ευρώπη, εμείς τέτοιο πράγμα δεν είχαμε ποτέ.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=39435&subid=2&pubid=94050662

''Με συγκομιδή μόλις δύο βαθμών στον όμιλο ο Παναθηναϊκός γύρισε το ελληνικό ποδόσφαιρο επτά χρόνια πίσω! Από την περίοδο 2003-04 είχε να κάνει ελληνική ομάδα δύο βαθμούς στον όμιλό της και ήταν η ΑΕΚ. Πρόκειται συνολικά για την τρίτη μόλις φορά σε 25 ελληνικές συμμετοχές που μία ομάδα μας τερματίζει στον όμιλό της με το μίνιμουμ της ελληνικής συγκομιδής, που είναι οι δύο πόντοι. Kαι οι δύο προηγούμενες ανήκουν στην ΑΕΚ (1994-95, 2003-04)...''

Ούτε αυτό.

http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/ta-arnhtika-rekor-to...

''Μάλιστα η κατάκτηση μόλις δυο βαθμών σε ομίλους της δεύτερης τη τάξη διοργάνωσης της UEFA αποτελεί και χειρότερο ρεκόρ για κάθε ελληνική ομάδα. Το προηγούμενο το είχε η ΑΕΚ από τη σεζόν 2011-12 με τους "κιτρινόμαυρους" να έχουν τρεις βαθμούς σε έναν όμιλο όπου είχαν μηδέν πόντους μέχρι το τελευταίο ματς των ομίλων όταν και κέρδισαν εκτός έδρας την Στουρμ Γκράτς.''

Ούτε αυτό.

http://www.redsagainsthemachine.gr/sites/default/files/article_images/20...

Το αεκάκι είναι κανονικά και με το νόμο Α-ΝΥ-ΠΑΡ-ΚΤΟ. Περίγελως...

Εικόνα Loukas

Φυσικα κ δεν εννοω να απαντατε στον καθε κομπλεξικο δημοσιογραφο, ουτε να ανοιγετε διαλογο! Θα μου πεις γιατι δεν το κανεις εσυ; Το εχω σκεφτει πολλες φορες αλλα στο τελος λεω απο μεσα μου 'ποιος τον γ... τον ανυπαρκτο που θα ασχοληθω κιολας' κ στο τελος μενουν αναπαντητα τα ψεμματα τους. Μια στο τοσο θα επρεπε ομως να απανταμε με δυο τρια επιχειρηματα κ να ξεφτιλιζουμε τον καθε πικραμενο!

Εικόνα DRAZA

Το κάνουμε ...και έχουμε στοχεύσει και κόσμο προσωπικά όταν θεωρούμε ότι κάτι που γράφεται επώνυμα διαστρεβλώνει την αλήθεια και προσβάλει το σήμα μας.

Εικόνα john

Σάββα σε βρίσκω ανακόλουθο με το παρελθόν. Σε παλαιότερη κουβέντα μας μου είχες πει πως θεωρείς το πεναλντι ανύπαρκτο. Τωρα πως σου φαίνεται πεναλντι? Πέρα απο αυτο δεν χρειάζεται να σταθούμε ιδιαίτερα σε εκείνο το ματς. Τιποτα δεν καθόρισε στην πορεία του πρωταθλήματος. Το είχαμε ηδη κατακτήσει.μΑυτο το πεναλντι εκανε απλα το 1-0,2-0. Και υπάρχει οπως έχουμε ξαναπεί και η φάση με τον Καράγιαννη στην οποία ο Μποροβήλος κανει κο-κο-κο. Τωρα για το πεναλντι δεν ξερω.. Πολύ αυστηρό. Εάν το έπαιρνε η ΑΕΚ σε ματς με τον Ολυμπιακο μπορει και να το θεωρούσα ανύπαρκτο. Τελος πάντων δεν εχει και μεγαλη σημασία. Ειδικά αν σκεφτώ τη ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΗ διαιτησία που είχαμε στο ματς του πρώτου γύρου στα Φιλαδέλφεια.

Μπράβο για τα βιντεο με τα παλιότερα ματς. Ξεβρακωθούν ακομα πιο πολύ τον Λιακο.

Εικόνα savvas gridlock

''Σάββα σε βρίσκω ανακόλουθο με το παρελθόν. Σε παλαιότερη κουβέντα μας μου είχες πει πως θεωρείς το πεναλντι ανύπαρκτο. Τωρα πως σου φαίνεται πεναλντι?''

Πότε έγινε αυτό; Για δες αυτήν τη συζήτηση με φίλο της ΑΕΚ εδώ μέσα.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/150112/san-simera-131

Εδώ τα είχα γράψει, λες να είμαι τόσο διχασμένη προσωπικότητα;

Εικόνα john

Τον ειχα πρόσεξε παλαιότερα αυτόν τον Αεκτζή. Ξεπετάγονται κατι τύποι σε άκυρες στιγμές πάντως... Μονο Παοκτζης δεν εχει μπει ακομα.. Νταξει εγω τα ειδα ολα οταν μπήκε πέρυσι τέτοιο καιρο ο ντροπιασμένος batizisos

Εικόνα john

Εχω ενα μεγάλο κόλλημα να διαβάζω παλιότερες συζητήσεις μου με τους αρθρογράφους του σάιτ. Με φτιάχνει αυτο. Γι αυτο το θυμήθηκα τοσο εύκολα. Τελος πάντων δεν εχει μεγαλη σημασία μιλάμε για μια φάση σε αδιαφορο ματς. Τελικά τι λες ειναι πεναλντι η δεν ειναι? Ποιον Σαββα να πίστεψω αυτόν του σήμερα η αυτόν του Αυγούστου του 2014?

Εικόνα savvas gridlock

''Σε αυτά που αναφέρεις, θα σου πω ότι στην Καβάλα το 1997 υπάρχει ανύπαρκτο πέναλτυ του Αλεξανδρή, με το οποίο κερδίσαμε, αλλά το γκολ με το οποίο μας ισοφάρισε η Καβάλα είναι άκυρο, αφού υπάρχει επιθετικό φάουλ στον Νταμπίζα. Στο ματς με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, όλα είχαν κριθεί και ήμασταν ήδη πρωταθλητές. Η φάση με το ανύπαρκτο πέναλτυ που σφυρίχθηκε υπέρ του Καραπιάλη, η οποία έφερε και την αποβολή του Ηλία Ατματσίδη, έκανε το 1-0 2-0. Δεν έκρινε τίποτε στο πρωτάθλημα και για'μένα δεν έκρινε τίποτε και στο ματς, που θα το παίρναμε ούτως ή άλλως, αφού η ΑΕΚ ήταν ανύπαρκτη.''

Γιάννη, ειρωνεύομαι ρε φίλε. Είναι εμφανές από το πώς επιλέγω να απαντήσω, αλλά προφανώς πάνω στην πληκτρολόγηση ξέχασα τα αυτάκια '' στην αρχή και στο τέλος της λέξης ''ανύπαρκτο'', εκεί που γράφω ''Η φάση με το ανύπαρκτο πέναλτυ που σφυρίχθηκε υπέρ του Καραπιάλη''. Δεν στέκομαι στην ουσία του αν υπάρχει πέναλτι, αλλά στο ότι έχει γίνει σημαία ένα πέναλτι που δεν έκρινε τίποτε, ούτε στο ματς εκείνο, ούτε σε ολόκληρο το πρωτάθλημα.

Εικόνα john

Οκ κατανοητός. Δεν τα ξεχνάμε τα αυτάκια.. Αλλάζουν όλο το νήμα της φράσης