Ο ΜΠΟΥΜΑΛ ΑΠΟ ΤΟ ''ΓΑΥΡΟΠΑΡΑΡΤΗΜΑ'' ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ



Εδώ και δύο μέρες, οι φήμες έχουν ενταθεί.
 
Κατά κύριο λόγο, οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος δραστηριοποιούνται στις αγορές του εξωτερικού, ωστόσο δεν παραλείπουν να ελέγχουν το πρωτάθλημα της Superleague. Ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο έχουν ξεχωρίσει και εκτιμούν ότι μπορεί να βοηθήσει, σε σχετικά χαμηλό κόστος, είναι ο Ολιβιέ Μπουμάλ του Πανιωνίου.
Ο 26χρονος Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου του 2016 και από την 1 Ιανουαρίου, έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του. Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με την ηλικία, τις ικανότητες, τις εμφανίσεις του και τις λογικές απαιτήσεις του, τον καθιστούν ελκυστική περίπτωση.
Επιπροσθέτως, είναι λογικό ο ίδιος ο Μπουμάλ να επιθυμεί να εξαργυρώσει την απόδοση του με τον Πανιώνιο με ένα συμβόλαιο με πιο συμφέροντες όρους, καθώς και να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο, μία ευκαιρία που του παρέχει ο Παναθηναϊκός. Μέχρι στιγμής, στον Πανιώνιο που πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού, έχει 14 συμμετοχές με 4 γκολ και 7 ασίστ!
Η παράμετρος του Πανιωνίου
Οι διοικούντες τον Πανιώνιο πιέζουν τον Μπουμάλ, προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Ο Καμερουνέζος αποτελεί ότι ποιοτικότερο έχει να επιδείξει το ρόστερ της ομάδας της Νέας Σμύρνης και δεν θα προτίθενται να τον χάσουν χωρίς το παραμικρό όφελος. Γεγονός απόλυτα φυσιολογικό, λόγω και των οξύτατων οικονομικών προβλημάτων που διαχειρίζονται.
Αυτό που έχουν αφήσει να εννοηθεί είναι πως εάν ο Μπουμάλ δεν υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου, θα πουλήσουν τα δικαιώματα του σε άλλη ομάδα. Αυτό θα συμβεί προκειμένου να αποκομίσουν ένα μικρό κέρδος, έστω και αν πρόκειται για τον καλύτερο παίκτη τους.
Η μέση λύση
Στο χρονικό διάστημα που ο Γιάννης Αλαφούζος ηγείται του Παναθηναϊκού, ο Πανιώνιος αντιμετωπιζόταν ως άμεσα προσκείμενος στον Ολυμπιακό. Από την αρχή του 2015, οι σχέσεις έχουν ομαλοποιηθεί, με αποκορύφωμα την παραχώρηση του Ρισβάνη και την αγορά του 17χρονου στόπερ Ευαγγέλου.
Σύμφωνα με μία φημολογία που έχει αναπτυχθεί, έχει επιτευχθεί «συμφωνία κυρίων» και ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να αγοράσει τον Μπουμάλ έναντι ενός συμβολικού ποσού τον Ιανουάριο, ώστε να έχει ο Πανιώνιος ένα μικρό όφελος.
Πάντως, άλλες πηγές από τη Νέα Σμύρνη υποστηρίζουν ότι ο Μπουμάλ έχει δεχτεί μία δελεαστική πρόταση από τον Αστέρα Τρίπολης και απλώς περιμένει την είσοδο του νέου έτους για να υπογράψει και να ανακοινώσει τη συμφωνία.
 
Η ομάδα του Πανιωνίου μάλιστα αποφάσισε να εκτίσει ο Μπουμάλ την ποινή της μίας αγωνιστικής που έχει από κίτρινες κάρτες στη Λεωφόρο.
 
Στην όλη παραφιλολογία των ημερών με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ολιβιέ Μπουμάλ, ήρθε να προστεθεί μία μικρή λεπτομέρεια, που ίσως να δείχνει κάτι, ίσως να αποτελεί απλή σύμπτωση...
Στο σαββατιάτικο (12/12) ματς της Νέας Σμύρνης, όπου ο Πανιώνιος και η ΑΕΚ αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1, ο Μπουμάλ δέχτηκε κίτρινη κάρτα, την τέταρτη στο πρωτάθλημα και υποχρεούται να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής. Η απόφαση της τεχνικής ηγεσίας είναι να την εκτίσει εναντίον του Παναθηναϊκού, στο ματς της 18ης αγωνιστικής, το τριήμερο 16-17-18 Ιανουαρίου.
Ενδεχομένως, αυτή η απόφαση να μην σχετίζεται με το μέλλον του Καμερουνέζου επιθετικού και η επιλογή να έγινε με κριτήριο τα υπόλοιπα ματς που έχει να δώσει ο Πανιώνιος. Νωρίτερα αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και υποδέχεται κατά σειρά τον Ολυμπιακό και τον Ηρακλή.
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μπάμπη Τσιμπίδα στο sport24.gr, σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα.
 
Δεν αποτελεί μυστικό ότι ο Ολιβιέ Μπουμάλ έχει τοποθετηθεί στην πρώτη θέση της εγχώριας μεταγραφικής λίστας των Τάκη Φύσσα - λεωνίδα Βόκολου. Ο Καμερουνέζος επιθετικός από την 1η Ιανουαρίου του 2016 θα αποκτήσει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του, αφού το συμβόλαιο του με τον Πανιώνιο ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου του ίδιου έτους.
Θεωρητικά, αυτή η λεπτομέρεια έπρεπε να λειτουργήσει προς όφελος των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού, όμως δεν προτίθενται να κινηθούν μέσω της συγκεκριμένης οδού. Αντίθετα, επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα οι δύο διοικήσεις έχουν δημιουργήσει καλή σχέση, υπάρχει η διάθεση ο ποδοσφαιριστής να φορέσει τη φανέλα με το Τριφύλλι κατόπιν συνεννόησης.
Άλλωστε, η επιδίωξη των διοικούντων των Νεοσμυρνιωτών αφορά την αποκόμιση - έστω και μικρού - κέρδους από τον Μπουμάλ, ο οποίος εκτιμάται ως το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο του ρόστερ. Για αυτό του έχουν διαμηνύσει πως εάν δεν ανανεώσει μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου, τότε θα προσπαθήσουν να πουλήσουν τα δικαιώματα του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, μεταξύ του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή και των εκπροσώπων των δύο ομάδων, διατηρείται δίαυλος επικοινωνίας και επικρατεί η βούληση να καταλήξουν σε αμοιβαία αποδεκτή λύση. Οι τρεις πλευρές συμφωνούν ότι η υπόθεση δεν χρειάζεται να διαρκέσει σε μάκρος και προσδοκούν ότι θα συμφωνήσουν στα επόμενα δύο με τρία 24ωρα.
 
Θυμίζουμε ότι τον Ιανουάριο του 2015 ο ΠΑΟ παραχώρησε δανεικό το Ρισβάνη στο ''γαυροπαράρτημα'' του Πανιωνίου, τον Ιούλιο του 2015 η ΠΑΕ ΠΑΟ έδωσε 300.000 ευρώ και απέκτησε το 17άχρονο στόπερ Ευαγγέλου του Πανιωνίου και 5 μέρες αργότερα ο ΠΑΟ απέκτησε και τον τερματοφύλακα Γιαννακόπουλο, ο οποίος ''όλως τυχαίως'' είχε μείνει ελεύθερος 2 μέρες πριν υπογράψει στο βάζελο από τον Πανιώνιο. Κι έχεις κατά τα άλλα το Θωμαϊδη να σου λέει ''κάποιος έταξε πριμ στους παίκτες του Πανιωνίου για να κερδίσουν την ΑΕΚ'', εννοώντας φυσικά το Μαρινάκη.
 

 
Φανταστείτε το ενδεχόμενο να ήθελε να αγοράσει με ''συμβολικό'' ποσό ο Ολυμπιακός τον Μπουμάλ, ρεπόρτερ του Ολυμπιακού να μιλούσαν ανοιχτά για ''καλές σχέσεις'' των διοικήσεων Ολυμπιακού-Πανιωνίου και τον Μπουμάλ να εξέτιε την ποινή 1 αγωνιστικής λόγω καρτών στο Καραϊσκάκη. Τι θα γραφόταν στα διάφορα sites για το ''γαυροπαράρτημα'' της Νέας Σμύρνης;

Σχόλια

Εικόνα john

Και κατι ακομα. Επειδή εχει δημιουργηθεί ενας ντόρος και ενας χαμός απο το τιποτα σε πολλές αρδοφυλλαδες και αρδοσαιτ,καλο θα ειναι να φτιάξετε ενα βιντεάκι για τη "σφαγή του Απόλλωνα " ,ανάλογο με το βιντεάκι που κάνατε μετα την "σφαγή της παναχαικης το 2012". Να δουμε ρε παιδι μου ποιος ευνοήθηκε τελικά.. Να δουμε το δολοφονικό χτύπημα εκτος φάσης του μουλου βαλεριανου στον Ντουρμαζ ,να δουμε το κράτημα στον φούστερ στην γραμμή της μεγάλης περιοχής,να δουμε κατα ποσο ηταν πεναλντι το χερι του μποτια..

Εικόνα savvas gridlock

Εννοειται θα φτιαξουμε, μολις φορτωθει το ματς.

Εικόνα john

Ετσι μπράβο γιατι κοντεύουμε να τρελαθούμε απο εχτές. Η κατάσταση εχει ξεφύγει επικίνδυνα

Εικόνα Antreas7

Πες τα ρε φίλε γιατί θα τρελαθούμε. Κλωτσιά στο κεφάλι τρώει ο Ντουρμάζ και στην ίδια φάση που πάει ο Σαλίνο να πάρει τη μπάλα τρώει στην ψύχρα γονατιά. Γαργάρα η αποβολή, από μια κίτρινη έδειξε ο διαιτητής. Όσο για το χέρι του Μποτια η μπάλα βρήκε στον ώμο του. Πού είδαν το χέρι οι ΑΡΔ κανείς δεν ξέρει.

Εικόνα red apple

Τζάμπα χαλάς το πληκτρολόγιο, Σάββα. Οι "υγιείς" Γαύροι -αυτοί με χαμηλή πίεση και τριγλυκερίδια, όπως έχουμε ξαναπεί- δεν μασάνε. Πάλι για τα παραρτήματα του Νιόνιου και των άλλων ομάδων, θα λένε...

Εικόνα john

Αδάμ οταν κάποιος αρχίζει τη φράση του με το "εμεις οι υγιεως σκεπτόμενοι Ολυμπιακοί " μου ερχεται να σαλτάρω και να τους κοπανάω ρε φίλε... Παντα μετα απο αυτην τη φράση ακολουθεί νεογαυριστικη μαλακια του στυλ "δεν γούσταρω εύνοια,αλλιώς έμαθα τον θρύλο εγω..." .Εκεινη την στιγμή μιλάμε για γιαούρτι αυθεντικό πρόβειο να του το κοπανάς μεσα στη μούρη του

Εικόνα red apple

άσε φίλε μου λεχω πικράν πείρα