ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ: ''300.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ ΛΙΒΑ''Αντιγράφουμε από εδώ.

Για αρκετά θέματα μίλησε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, στον Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή  "Οι τρεις μπαλαδέρος". Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην δολοφονική επίθεση στον Αργύρη Λίβα και τόνισε πως οι Πειραιώτες προσφέρουν 300.000 ευρώ σε όποιον δώσει κρίσιμες πληροφορίες που θα οδηγήσουν τις αρχές στην σύλληψη των δραστών, μίλησε για τα μετεγγραφικά και όχι μόνο.
Αρχικά, ανέφερε για την δολοφονική επίθεση στον γνωστό δικηγόρο, Αργύρη Λίβα: "Βλέπουμε με ιδιαίτερη απογοήτευση ότι επικρατεί η σιωπή σε μια πολύ σοβαρή υπόθεση που έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο και αναφέρομαι στη δολοφονική επίθεση κατά του δικηγόρου Αργύρη Λίβα. Μια υπόθεση που πέρασε  στα «ψιλά» των ΜΜΕ και κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό, την στιγμή που διάφορες ανούσιες περιπτώσεις διογκώνονται και γίνονται πρώτα θέματα στα μέσα.
Και δεν είναι μόνον η υπόθεση του κ Λίβα. Είναι μια συνέχεια σε τέτοιες ιστορίες. Θυμίζω ότι πριν από λίγο καιρό ήταν ο κύριος Ζωγράφος που είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση. Και στις δυο περιπτώσεις θα μπορούσαμε να έχουμε νεκρό άνθρωπο. Για χιλιοστά γλίτωσε ο κύριος Ζωγράφος, για χιλιοστά δε βρήκε η σφαίρα την αρτηρία στο πόδι του κ Λίβα. Μιλάμε δηλαδή για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Να θυμηθούμε τις επιθέσεις κατά του κυρίου Τσαχειλίδη; Κατά του κυρίου Κουρίδη; Ποιός διέταξε αυτά τα χτυπήματα και ποιός πλήρωσε για αυτά;
Για να μη γελιόμαστε όλοι ξέρουμε ότι αυτά τα χτυπήματα έρχονται από την πραγματική εγκληματική οργάνωση που δρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Που έχει καθημερινή τριβή με τον υπόκοσμο, με τις μυστικές υπηρεσίες, που απειλεί χωρίς φόβο από εταιρικά τηλέφωνα λες και δεν είμαστε σε ευρωπαϊκή χώρα με νόμους. Πόσοι παράγοντες και άνθρωποι του ποδοσφαίρου έχουν απειληθεί ξέρετε; Και αυτά δεν τα λέω εγώ, τα έχουν καταθέσει στην Αστυνομία. Όχι σε τηλεδίκες και σε στημένα πάνελ.
Για αυτούς λοιπόν τους λόγους και για να βοηθήσουμε κι εμείς στην διαλεύκανση και της δολοφονικής επίθεσης κατά του κ. Λίβα αλλά και όλων των προηγούμενων η ΠΑΕ Ολυμπιακός προσφέρει 300.000 ευρώ σε όποιον δώσει κρίσιμες πληροφορίες που θα οδηγήσουν τις αρχές στην σύλληψη των δραστών της τελευταίας δολοφονικής επίθεσης αλλά και σε αυτές που προηγήθηκαν".
Για τις νομικές ενέργειες της ΠΑΕ Ολυμπιακός απέναντι σε όσους θεωρεί ότι την συκοφαντούν, είπε: "Κοιτάξτε, θα σας το πω ανθρώπινα. Εγώ για παράδειγμα αντί να ασχολούμαι μόνο με το αντικείμενο της Επικοινωνίας και του Τύπου, είμαι καθημερινά στα δικαστήρια. Για να το ξέρει και ο κόσμος μας, είναι αμέτρητες οι καταδικαστικές αποφάσεις, οι τελεσίδικες αποφάσεις, τα ασφαλιστικά μέτρα, που έχουμε νικήσει. Όποτε πάμε στο δικαστήριο με τους συκοφάντες τους συντρίβουμε αλλά αυτοί συνεχίζουν! Είναι αδίστακτοι. Δε φαντάζομαι ότι σε άλλη χώρα θα έγραφαν στα παλιά τους τα παπούτσια τη Δικαιοσύνη. Αυτοί το κάνουν γιατί αυτό είναι.
Εμείς είμαστε ποδοσφαιρική ομάδα. Ο κ Μαρινάκης έχει επενδύσει ένα τεράστιο ποσό για να κάνει τον Ολυμπιακό μια από τις είκοσι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Άλλοι, όπως ο κ. Αλαφούζος για παράδειγμα, αγοράζουν σταθμούς, σάιτ, στήνουν τηλεδίκες και παραπλανούν τον κόσμο χύνοντας τόνους λάσπη. Γιατί το κάνουν; Γιατί αυτό μπορούν.
Προσπαθούν μέσω της πιο χυδαίας προπαγάνδας να επηρεάσουν δικαστήρια, θεσμικά όργανα, την κυβέρνηση. Δε βλέπετε τι κάνουν; Βάζουν φυτευτούς στην τηλεόραση ανθρώπους της νύχτας να λασπώνουν και να υβρίζουν. Σε ποια άλλη χώρα θα συνέβαινε αυτό χωρίς συνέπειες;
Φτάσαμε να είναι ο κύριος Αλαφούζος τιμητής των πάντων. Λες και ο κύριος Αλαφούζος έφτασε στην Ελλάδα το 2011. Δεν ξέρουμε το παρελθόν; Ρουμανικοί στόλοι, οικολογικές καταστροφές, καταδίκες για λαθρεμπόριο, χρέη στο δημόσιο, δίκες που ξεχνιούνται στα συρτάρια για 7 χρόνια! Και βγαίνουν αυτοί οι άνθρωποι και κάνουν τους τιμητές και κουνάνε το δάχτυλο στη Δικαιοσύνη. Τέτοιο θράσος. Σιγά λοιπόν μη σταματήσουν την συκοφαντική τους εκστρατεία για μια καταδίκη για συκοφαντική δυσφήμιση! Εδώ στέλνουν επιστολές στον Πρωθυπουργό, στον κύριο Τσίπρα και στους Υπουργούς, λες και δεν ξέρουν αυτοί ποιός είναι ο κ. Αλαφούζος και ποιοί οι συνεργάτες του".
Για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, σχολίασε: "Ο κύριος Μαρινάκης είναι μαχητής και Ολυμπιακός. Ο κύριος Μαρινάκης από παιδί είναι στο Καραϊσκάκη και τώρα που είναι οικονομικός κολοσσός έχει τη δυνατότητα να κυβερνήσει το πιο δύσκολο καράβι, τον Ολυμπιακό και να τον πάει όπως τον έχει πάει σε καλά νερά. Είναι ευλογία που μετά τον τεράστιο Σωκράτη Κόκκαλη βρέθηκε και ο κύριος Μαρινάκης και ηγείται. Και είναι και ευλογία η μετάβαση. Εννοώ όπως έγινε. Το είπε και ο κύριος Μαρινάκης για τη γιορτή των 90 χρόνων. Ότι είναι ευλογία ο τρόπος που ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ άλλαξε εποχή αλλά και η σχέση Κόκκαλη-Μαρινάκη που είναι σχέση παραπάνω από φιλική και σχέση αλληλοσεβασμού".
Για τις μετεγγραφές, ανέφερε: "Δε θα γίνουν μεταγραφές, το έχουμε πει. Θα γίνει ένα ξεκαθάρισμα του ρόστερ όπως έχει ζητήσει ο κ. Σίλβα".
Για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί και την φερόμενη πρόταση της Γουέστ Χαμ, απάντησε: "Επίσημη πρόταση δεν υπάρχει αλλά σας λέω ότι τα δέκα εκατομμύρια είναι λίγα".
 
Από την πρώτη στιγμή είπαμε το ποιοι είναι από πίσω. Είναι αυτοί που την έπεσαν στο Ζωγράφο, στον Τσαχειλίδη, στον Κουρίδη, στον Καλύβα, αυτοί που απειλούσαν τον Μπουτζιώλη, το Χιου Ντάλας και το Σαρρή, αυτοί που την έπεσαν στον Αιμίλιο Κοτσώνη και μετά τον έμπλεξαν ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ στο Noor 1, αυτοί που έγραφαν συνθήματα στο σπίτι του Εφέτη Τζιμπλάκη και αυτοί που επιτέθηκαν στο σπίτι του μέλους της ΚΕΔ Σωμαρακάκη, την παραμονή του παιχνιδιού Ολυμπιακός-ΑΕΚ.
 
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ.
 
Και όλα αυτά έχουν γίνει από την ίδια ομάδα μπράβων, με ΠΑΤΕΡ-ική ενίσχυση. ''Τυχαία'' όλα αυτά, έτσι;

Σχόλια

Εικόνα Raul 7

Να σας ευχηθώ και γω με την σειρά μου, χρόνια πολλα σε όλους. Εύχομαι το καινούργιο έτος να φέρει ένα καλύτερο αυριο για όλους και πάντα με υγεία. Διαβαζω RATM πολύ καιρό και καθημερινά. Η χαρα που παίρνουν οι αναγνώστες αυτού του σάιτ, όχι μόνο διαβάζοντας τις αναρτήσεις αλλα και να επαληθεύονται (αν όχι όλες) πολλές απο αυτές, ειναι απερίγραπτη. Τι θελω να πω π.χ.:κατηγορούσαν τον Μαρινάκη για εμπλοκή με την πρεζα, όχι μόνο πρόβλημα ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ, αλλα ούτε καν κλήθηκε για ΑΠΟΛΟΓΙΑ-προσπαθεια εμπλοκής της ΟΜΑΔΑΣ μας σε στημενο(ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ), ΜΗΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ-προσπάθεια εμπλοκής σε στημένο με τον ατρόμητο, ΜΗΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. προσπαθεια εμπλοκής του Μαρινάκη σε στημένα, ΑΠΑΛΛΑΓΗ απο κατηγορίες κ.α. Και όλα αυτά μεσα απο αυτό το σάιτ με τεκμηριωμένες αναρτήσεις-απαντήσεις, στοιχεία και όχι αερολογίες που μου είπε ο Γεωργέας που του είπε ο Φύσσας κτλ. Οτι και να πεις για αυτό το σάιτ ειναι λιγο, ΟΑΣΗ-ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ-ΚΑΥΛΑ. Ένα πράγμα μόνο:συνεχίστε την πολυ καλη δουλεια που κάνετε.

Εικόνα Aprosarmostos17

Στο σκατοντιενέι το έχουν κάνει γαργάρα. Ένα ερώτημα ρε παιδιά: σε μια πρόσφατη ανακοίνωση του βάζελου αναφέρθηκε ένας αθλητικός μιντιακός όμιλος που τον θεωρούν ότι είναι εχθρικός. Ποιους εννοούν;

Εικόνα savvas gridlock

Αυτους εδω.

http://www.contra.gr/Columns/contra-epithesi/media/aneksarthtos-omilos-m...

Ομιλος 24=contra.gr, sport24.gr, redplanet.gr, prasinanea.gr, olapaok.gr. Aνήκει στο Δημήτρη Μάρη, που έχει μαζί με τον Μπόμπολα του ΕΘΝΟΥΣ την στοιχηματική εταιρεια stoiximan.gr, χορηγο της ΚΑΕ ΠΑΟ και της ΠΑΕ Ολυμπιαος. Τυχαια λες να βγηκε σημερα στον Sport 24 Radio ο Κωστας;

Εικόνα thita

μπράβο σάββα

μια απορία, αν ξέρεις: πολλά άρθρα και θέσεις των filathlos και sport-fm σχεδόν ταυτίζονται, να υποθέσω πως υπάρχουν δημοσιογράφοι που απασχολούνται και στα δύο μέσα? υπάρχει και ιδιοκτησιακός συσχετισμός?

Εικόνα red7neck

Ευχή για το 2016 είναι να κλείσουν οι βόθροι του έντυπου(Sportday, Goalnews, Live Sport) και διαδικτυακού (sdna, gazzetta, contra) Τύπου και ανεργία στον Μr Jaws Kυριακούλη. Καλή επιτυχία στο έργο της ΠΑΕ και εμείς θα είμαστε πάντα κοντά της.

Καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους σύγγαυρους και πολλά πρωταθλήματα σε όλα τα σπορ για την ομάδα μας.

Εικόνα apostolos gaganis

Το πράγμα είναι ΣΟΒΑΡΟ. Και δεν είναι το μόνο. Κι έχουν αθροιστεί ΠΟΛΛΑ. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, δηλώνει στον 103,3 ότι είναι ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ οι δικαστικές αποφάσεις, οι ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ αποφάσεις, τα ασφαλιστικά μέτρα, που έχουμε νικήσει καθώς και ότι όποτε πάμε στο δικαστήριο με τους συκοφάντες, τους ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΜΕ. Δεν έχω λόγο - και πώς θα μπορούσα άλλωστε - ν΄αμφισβητήσω ούτε στο ελάχιστο τα όσα δηλώνει. Ένα μόνο. Δώστε μας απλώς μερικά παραδείγματα απ΄αυτά τα αμέτρητα "χαστούκια" κατά των ΥΒΡΙΣΤΩΝ μας. Να μάθουμε. Να ξέρουμε. Επιμένω στο επίθετο, ΑΜΕΤΡΗΤΑ. Έτσι, όταν προτάσσουμε τα στήθια μας, όταν υπερασπιζόμαστε, να το κάνουμε όχι μόνο πατώντας πάνω στον αθλητικό έρωτα της ζωής μας, ΤΗΝ ΙΔΕΑ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ", άλλα στηριγμένοι ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. Θεωρώ απόλυτα δικαιολογημένο το αίτημα μου, πιστεύοντας ότι αποτελεί αίτημα και πολλών άλλων οπαδών του Ολυμπιακού και μάλιστα απορώ πώς δεν ερωτήθηκε ο κ. Καραπαπάς επί τούτου από τον άνθρωπο που του πήρε τις δηλώσεις. "Δημοσιογραφικό δαιμόνιο", μηδέν.

Εικόνα savvas gridlock

Αποστολε, ακου το ηχητικο αποσπασμα της παρεμβασης Καραπαπα, μετα το 03:30. Λεει καθαρα οτι σε λιγο καιρο θα δημοσιευτει λιστα με τις αγωγες που εχει κερδισει η ΠΑΕ.

http://www.redking.gr/content/football/2070-300-000-euro-gia-na-brethoyn...

Εικόνα apostolos gaganis

Η επικηρυξη, πρωτοφανής στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, ΛΕΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ... Όσο για τη λίστα, ασφαλώς και την περιμένω. ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. Πεποίθησή μου είναι ότι έχει αρχίσει μεθοδικά, επιμελημένα, τεκμηριωμένα, υπομονετικά και με βάση καλό σχεδιασμό, να "γυρίζει τον τροχό" η ΠΑΕ... Έτσι πρέπει, γιατί έτσι χρειάζεται στους ΑΘΛΙΟΥΣ. Διαισθάνομαι έντονα πώς θα γίνουν και θα ζήσουμε πολλά. ΚΑΚΑ ΓΙΑΥΤΟΥΣ...

Εικόνα savvas gridlock

Δεν διαφωνουμε Αποστολε, αλλα σε καθε περιπτωση, τωρα που μιλαμε, αυτο ειναι δευτερευον. Το πρωτο και σημαντικοτερο ειναι το οτι η ΠΑΕ Ολυμπιακος βγαινει καθαρα, ανοιχτα και δημοσια και ζητα να αποκαλυφθει το ποιος πηγε να σκοτωσει τον Αργυρη Λιβα, επικηρυσσοντας μαλιστα τους δραστες με 300 χιλιαρικα, ποσό τεραστιο για την οικονομικη κατασταση του μεσου Ελληνα. Δεν μπορει να περασει στο ντουκου αλλη μια βρωμοδουλεια του πουστη λαθρεμπορα της Κοκκινιας, με ΠΑΤΕΡικη συνδρομη. Τωρα πρεπει ολοι να εστιασουμε εκει. Τα αλλα, τα δικα μας, θα τα βρουμε. Στο κατω κατω της γραφης το σημαντικοτερο ειναι η προσφυγη στα δικαστηρια και οι καταδικες των συκοφαντων που επιτυγχανονται εκει, οχι το αν και ποτε θα μαθουμε εμεις κατι για ολα αυτα.

Εικόνα thita

μπράβο στον καραπαπά, επιτέλους είπε πέντε πράγματα

βέβαια στα "αντικειμενικά" sites της υγείας η είδηση που έπαιξε είναι τα 300.000€, όχι τα υπόλοιπα, αλλά δεν πειράζει, ας είναι, έστω και έτσι, μόνο αυτό

μακάρι ένας έστω από το κύκλωμα να γλυκαθεί από τα φράγκα και να τραγουδήσει, γέλια που θα κάνουμε

άσχετα από αυτό όμως, εγώ είμαι ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ τι είπε ο Λίβας στην κατάθεσή του στην αστυνομία, τι του είπαν αυτοί που τον χτύπησαν (το ρεπορτάζ είπε πως μιλούσαν πριν τους πυροβολισμούς)

δεν θα μας το βγάλει άραγε ο σαγόνιας με τον ασβεστά, που έχουν τόσο καλή ενημέρωση στα δικαστικά???

Εικόνα savvas gridlock

Δεν νομιζω οτι ο Λιβας εδωσε καταθεση στην Αστυνομια. Μαλλον ο Κωστας αναφεροταν στις καταθεσεις που εχουν δωσει στην Αστυνομια ο Τσαχειλιδης με το Ζωγραφο. Την καταθεση του Ζωγραφου την εθαψε ο καραγκιοζης εισαγγελεας Σιμιτζογλου, αυτο το τσιρακι του λαθρεμπορα.

Εικόνα thita

Αν δεν έχει ήδη δώσει κατάθεση,θα δώσει αμέσως μόλις αυτό καταστεί,στο πλαίσιο της κατάστασης της υγείας του,δυνατό. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να μη δώσει κατάθεση ή να θαφτεί ό,τι πει. Το μόνο ερώτημα είναι αν θα μιλήσει ανοιχτά ή θα φοβηθεί.

Εικόνα savvas gridlock

Για να πουμε την αληθεια και να ειμαστε ρεαλιστες, μετα το θαψιμο της υποθεσης Ζωγραφου ειναι πολυ δυσκολο να κατονομασει φυσικους και ηθικους αυτουργους ο Λιβας. Σου λεει ''αντε και τους ειπα, μετα; Δεν θα γινει τιποτε απο πλευρας Αστυνομιας και θα μου την ξανακανουν''. Γι'αυτο ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ κινηση η επικηρυξη. Με το μπαγιοκο ολονων τα στοματα ανοιγουν. Απο μπραβιλικια και πεσιματα 300 χιλιαρικα δεν βγαζεις ΠΟΤΕ κι αυτο το ξερουν ολοι. Ευκαιρια να κονομησουν. Για να δουμε ποιος θα λυγισει να δωσει τους αλλους.

Εικόνα thita

αμήν (να λυγίσει κάποιος)

παρά ταύτα, ο λίβας δεν είναι παιδάκι (σαν τον ζωγράφο) και ελπίζω είτε να μην μασήσει και να μιλήσει, είτε να στείλει και αυτός μήνυμα στα παλικάρια απέναντι με άλλο τρόπο (ξέρει πολλά για πολλούς)

διότι αν μιλήσουν 1-2-3 και πουν τα ίδια πράγματα (αυτό στήνουν σε βάρος του Θρύλου νιάου, κλπ.), δύσκολα μαζεύεται μετά το πράγμα χωρίς να ξεβρακωθούν κορέες και σιμιτζόγλου και που ξέρεις, μπορεί να ανοίξουν και τίποτα τηλέφωνα

αν δεν γίνει τίποτα, φαντάσου τι έχει να συμβεί όσο πλησιάζουν οι εκλογές της επο, έχει πει ο μανώλαρος ότι έχουμε να δούμε φοβερά πράγματα