ΤΑ 4 ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ



Συνεχίζουμε από το χθεσινό μας άρθρο, με τη βοήθεια του πολύ καλού blog. 4 περιπτώσεις ''δεδικασμένου'' υπάρχουν στη φετινή Superleague, σχετικές με την υπόθεση του Ολυμπιακού. Όπως είδαμε χθες, ο Ολυμπιακός κλήθηκε σε απολογία με βάση το άρθρο 15, παράγραφος 3, περ. Β' στοιχ. ε' του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.
 
- 11η αγωνιστική, Πανθρακικός-ΑΕΚ και Βέροια-Ηρακλής.
 

 

 
- 12η αγωνιστική, Ηρακλής-ΠΑΟ.
 

 

 
- 16η αγωνιστική, Πανιώνιος-Ολυμπιακός.
 

 

 
4 ΠΑΕ έχουν κληθεί για απολογία από τον αθλητικό δικαστή Σπύρο Καποδίστρια με το ίδιο άρθρο που κλήθηκε και ο Ολυμπιακός για τον αναπτήρα στον Κουλιμπαλί. Στις 3 δεν επεβλήθη ποινή τιμωρίας της έδρας από τον Καποδίστρια. Μόνον ο Ηρακλής έφαγε τέτοια ποινή, για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ματς με τη Βέροια. Αμέσως οι άνθρωποί του κατέθεσαν έφεση στην αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ και δικαιώθηκαν.
 
ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΠΑΕ ΠΟΥ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ΔΕΝ ΕΞΕΤΙΣΕ ΠΟΙΝΗ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ.
 
Ο,τιδήποτε άλλο, θα είναι τεράστιο σκάνδαλο.

Σχόλια

Εικόνα REDNYC

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ ΝΑ ΕΞΙΣΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΑΠΤΗΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Η ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΟΜΑΔΑ, ΟΧΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ, ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΛΑΓΟΦΟΡΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΔΑΚΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ(ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ).

ΕΛΠΙΖΩ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΩΣΤΟΣΟ, ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΒΑΘΜΟ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣΗ.

Η ΒΑΖΕΛΑ ΕΦΑΓΕ 4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΠΑΙΧΤΗ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΕΥΘΕΙΑΣ ΒΟΛΗΣ, ΜΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΑ. ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ, ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 2 ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΤΡΟΠΟΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ.

ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ...ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ - ΕΜΦΥΛΙΟ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ - ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.....

Εικόνα Antreas7

Πολύ φοβάμαι ότι δεν τη γλιτώνουμε. Βγήκε ο Κοντονής μετά το ματς με τον Πλατανιά και είπε εφεξής να τιμωρούνται. Τι θα κάνει ο υφιστάμενός του ο αθλητικός δικαστής; Θα πράξει το αυτονόητο ή θα φοβηθεί για τη θέση του; Υποθέτω ότι πληρώνεται εξτρά για να κάνει τον αθλητικό δικαστή, είναι να χάνουμε λεφτά τη σήμερον;

Εικόνα savvas gridlock

Υπομονη.