ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΚΑΙ Ο ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑΣ



Πριν 10 μέρες, ο Ιβάν Σαββίδης παρακολούθησε παρέα με το Δημήτρη Μελισσανίδη το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, μέσα από ένα μπουθ στο ΟΑΚΑ.
 

 
Με το που τελείωσε το ματς και οι δύο δήλωναν ότι έχουν φιλικές σχέσεις, ενώ χαιρετιόντουσαν και φιλιόντουσαν μπροστά στις κάμερες. Ας δούμε τώρα την προσφορά καθενός εκ των δύο αυτών παραγόντων στις ομάδες τους.
 
Είχαμε μείνει εδώ για τον Ιβάν Σαββίδη. 59 εκ. ευρώ από την τσέπη του, από την προσωπική του περιουσία, είχαν μπει μέχρι το Σεπτέμβριο του 2015 στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και δεν είχε πάρει τίποτε από αυτά πίσω. Το Δεκέμβριο του 2015 δημοσιεύτηκε ο ισολογισμός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2014-15, ο οποίος έκλεισε με έλλειμμα ύψους 15,7 εκ. ευρώ.
 

 
Τα ίδια κεφάλαια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (η καθαρή θέση της εταιρείας, αν αφαιρέσουμε τις ζημίες κάθε σεζόν από τα χρήματα που είχαν βάλει οι μέτοχοι από τις τσέπες τους) ήταν αρνητικά, 3,6 εκ. ευρώ.
 

 
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήθελε άμεσα χρήματα για να συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά κι απρόσκοπτα κι έτσι αποφασίστηκε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 6 εκ. ευρώ, όπως διαβάζουμε στο ΓΕΜΗ.
 

 
59 τα προηγούμενα και 6 αυτά, το σύνολο 65 εκ. ευρώ έχει ξοδέψει ως τώρα από την περιουσία του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης, χρήματα που ουσιαστικά τα έχει πετάξει, αφού δεν πήρε τίποτε πίσω. Κι έτσι όπως ''τρέχει'' το μαγαζί που λέγεται ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα συνεχίσει να βάζει κι άλλα λεφτά στο άμεσο μέλλον, για να καλύψει τις τρύπες που δημιουργούνται στα ταμεία της εταιρείας. Πλέον έχει ξεπεράσει και το Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος πιστοποιημένα έχει βάλει από την περιουσία του 54 εκ. ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, δίχως να πάρει ούτε ένα ευρώ πίσω.
 
Ας δούμε και το φίλο του Σαββίδη, το Μελισσανίδη. Είχαμε μείνει στα 1,5 εκ. ευρώ που είχαν μπει με αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ ΑΕΚ από το 2014 που επανιδρύθηκε (άλλο σκάνδαλο αυτό, με το χαρτόσημο κτλπ...) και στην εξαγγελία για άλλα 1,8 εκ. ευρώ. Όπως διαβάζουμε στο ΓΕΜΗ, μπήκαν αυτά τα χρήματα.
 

 
3,3 εκ. ευρώ έχει βάλει από την τσέπη του ο Μελισσανίδης στην ΠΑΕ ΑΕΚ, 65 εκ. ευρώ ο Σαββίδης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Και η ΑΕΚ είναι δεύτερη, πάνω από τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία, με τον Ιβάν Σαββίδη να θεωρεί φίλο του το Μελισσανίδη. Αν ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ που πληρώνει για τα πάντα (ακόμη και για τα sites της τρόικας...) δεν είναι κορόιδο, δεν ξέρουμε ποιος άνθρωπος μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι.

Σχόλια

Εικόνα REDNYC

ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΑΔΕΛΦΕ ΣΑΒΒΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ, ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ:

http://www.parapolitika.gr/article/342845/i-thanoy-stelnei-sto-edolio-to...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ....

Εικόνα MIKE.A

Δεν νομιζω να εβαλε τοσα λεφτα το κοροιδο γιατι ειναι 3 χρονια στο μπαουγκ και αν δουμε τα δυο τελευταια χρονια οι ζημιες ειναι 11-12 εκ. σε μεσο ορο! Αν βαλωμε εκει περιπου (11-12 εκ.)και το 2012 -13 που ανελαβε του βγαινουν ζημιες περιπου σε συνολο γυρω στα 35 εκ. Αν βαλωμε και τα 10 εκ. για τα παγωμενα χρεη μας κανουνε γυρω στα 45 εκ! Τωρα θα μου πειτε ολα αυτα προ φορων οπως βλεπωμε εδω! Απο την αλλη ομως τα ετησια εσοδα μου φαινωντε λιγα οταν παιρνουνε 5-6 εκ. απο προκριματικα και Γιουροπα, εσοδα απο τηλεοπτικα, απο εισητιρια, και χορηγους! Δεν ξερω τι να πω! Απλα εμενα δεν μου βγαινουν οτι εβαλε τοσα λεφτα απο την τσεπη του!
Οσο για τον λαθρεμπορα γατουλη, ρε παιδια πρεπει να ξερετε οτι βαση νομου και μαλιστα της ΦΙΦΑ δεν μπορει να βαλει ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ λογω ΟΠΑΠ! Αν το κανει κατευθειαν η Κουλα ξαναπεφτει Β εθνικη! Απλα το παιζει τζαμπα μαγκας και ξοδευει τα λεφτα που τους περισεψανε οσο ηταν στην Γ και την Β που πραγματι ηταν πολλα τα εσοδα για ομαδα που επαιζε σε αυτες τις δυο κατηγοριες για 2 χρονιες, ενω τα μπατζετ και τα εξοδα τους τοτε ηταν πολυ λιγα! Τα προβληματα τους θα αρχισουν παλι, οταν για να κανουν πρωταθλητισμο, δηλαδη κανονικες μεταγραφες και πολυ μεγαλυτερο μπατζετ γυρω στα 15 -20 εκ. θα αρχισουν τοτε ξαναλεω για να μην τους παρουνε στο κυνηγι οι οπαδοι τους να βαζουν λεφτα! Αλλα το θεμα ειναι ποιος θα τα βαλει εστω και με αυξησεις του μετοχικου κεφαλαιου αφου λεφτας δεν υπαρχει και ο "σωτηρας" απαγορευετε να βαλει τιποτα! Αν μαλιστα οπως λεει ο Γαβαθιωτης δεν παιξουν και για 3 χρονια στην Ευρωπη τοτε για την Κουλα θα ταιριαζει το ρητο "χεσε μεσα Πολυχρονη που δεν γιναμε Ευζωνοι"! Η γνωμη μου ειναι οτι στα επομενα 2-3 χρονια τουλαχιστον θα την βγαζουν με τα ψεματα (δεν θα ανοιγωντε), θα εχουν απλα ομαδα για τα πλευοφ και βεβαια θα κλαιγωντε οτι το παρασκηνιο δεν τους αφηνει να παρουν το πρωταθλημα!
Επισις αυτο για την Ευρωπη οτι δεν μπορει να παιξει για 3 χρονια το ειχα διαβασει και καπου αλλου εκτος του Γαβαθιωτη! Τοτε βεβαια οι κιτρινιαριδες λεγανε οτι τα ειχανε βρει με την ΟΥΕΦΑ! Τωρα τι να βρουνε αν πραγματι αυτο απαγορευετε δια νομου μονο αυτοι ξερουνε! Ισως τοτε (αν δεν μπορουν να παιξουν) να κανουνε τους εκπληκτους και να τα βαζουν με την ΟΥΕΦΑ (οτι τους "πουλησε") τον Θεοδωριδη και την ΕΠΟ! Απο αυτους ολα να τα περιμενεις! Για να δουμε! Κοντος ψαλμος...

Εικόνα savvas gridlock

Mαικ, όλα οσα βαζουμε εδω ως ''ποσα που μπηκαν'', ειναι επισημες ανακοινωσεις και καταχωρησεις στο Εμπορικο Μητρωο επειτα απο ελεγχο ορκωτων. Δεν μιλαμε ποτε για λεφτα ''με το στομα''. 65 εκ. ευρω εχει βαλει ηδη ο Σαββιδης.

Εικόνα MIKE.A

Για αυτο επεσα εξω Σαββα γιατι μιλαγα με το στομα χα χα χα! Οταν ομως ειπα για 45 εκ. αφησα και μια πισινη για τους φορους που με αυτους πραγματι ξεπερνανε τα 60 εως 65 εκ. Για να δουμε ομως ποσο θα αντεξει γιατι εκει πανω.. Βεβαια αυτον που θα παρουνε πρωτον πρωτον στο κυνηγι νομιζω οτι θα ειναι ο γατουλης! Αν αργησει μαλιστα η δεν γινει το γηπεδο βλεπω απο τιγρης να γινετε τσιτα στο τρεξιμο!

Εικόνα Aprosarmostos17

Εγώ πάντως αν ήμουν ο Σαββίδης, θα ψαχνόμουν φεύγοντας από το ΟΑΚΑ μη μου λείπει κανένα πορτοφόλι.

Εικόνα red apple

Σπασίμπα κοροϊδάρα... Έχουμε να δούμε τρέλες και φέτος, όταν θα κυνηγιούνται για τις καλές θεσούλες της εουρόπα... Τότε τα γλωσσόφιλα θα γίνουν κοφτερά αγκάθια

Εικόνα Pavlos

Οπως έχει επανειλημμένα πεί ο Γαβαθιώταρος, η κούλα δεν έχει δικαίωμα ν᾽αγωνιστεί φἐτος στην Ευρώπη. Πρέπει πρώτα να κερδίσει τρείς φορές το δικαίωμα συμμετοχής σε ευρωπαικές διοργανώσεις, ώστε να εκτίσει τον αποκλεισμό που της έχει επιβληθεί αυτοδικαίως λὀγῳ του εθελούσιου υποβιβασμού της για τη διαγραφή των χρεών. Αυτὀ βέβαια δεν θα τ᾽ακούσουμε από κανέναν άλλο αντικειμενικό... Αυτό που δεν έχω καταλάβει βέβαια -- κι όποιος ξέρει, ας με διαφωτίσει -- είναι αν θα παίξει η Μάρθα Βούρτση στα play-offs και θ᾽αποκλειστεί μετά, ή αν δεν θα παίξει στα play-offs καθόλου. Πάντως, τη θέση της λογικά θα πρέπει να πάρει κάποιος άλλος... Ούτως ή άλλως,θα γελάσουμε πολύ όταν το καταλάβουν οι «ερχόμαστε».

Εικόνα Pavlos

«η κούλα δεν έχει δικαίωμα ν᾽αγωνιστεί φἐτος στην Ευρώπη»

Προφανώς εννοώ «του χρὀνου».