ΤΑ 73 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ



Συνεχίζουμε από εδώ. Είχαμε μείνει στα 59 εκ. ευρώ που είχε βάλει ο Ιβάν Σαββίδης από την περιουσία του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δίχως να πάρει ούτε ένα ευρώ πίσω ποτέ, μέσω αυξήσεων κεφαλαίου. Είχε εξαγγελθεί τότε άλλη μία αύξηση κεφαλαίου, ύψους 6 εκ. ευρώ. Αυτή καλύφθηκε.
 

 
Μέσα στο 2016, καλύφθηκε άλλη μία αύξηση ύψους 8 εκ. ευρώ.
 

 
59+6+8=73 εκ. ευρώ. Τόσα χρήματα φαίνεται ως τώρα ότι έχει ''πετάξει'' ο Ιβάν Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ. Ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες κι άλλη μία αύξηση ύψους 7 εκ. ευρώ, η οποία αν καλυφθεί, θα φτάσουμε στα 80 εκ. ευρώ. Με δεδομένο ότι ως τώρα το αντίστοιχο νούμερο για το ΜΑΡΙΝΑΚΗ είναι 54 εκ. ευρώ κι εκκρεμεί αύξηση ύψους 10 εκ. ευρώ, ο Ιβάν Σαββίδης είναι σίγουρα ο μεγαλομέτοχος που έχει σπαταλήσει τα περισσότερα χρήματα από την περιουσία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, από αυτούς που σήμερα δραστηριοποιούνται στις διάφορες ΠΑΕ. Σε αυτά τα 73+7=80 εκ. ευρώ βέβαια δεν ξέρουμε αν συμπεριλαμβάνονται τα χρήματα για τις Ενώσεις Ποδοσφαίρου ή για το sdna.gr, σίγουρα πάντως το ποσό είναι τεράστιο, όχι μόνο για τα τωρινά, αλλά και γενικότερα για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου σε ολόκληρη την ιστορία του. Από διάφορες ειδήσεις που φτάνουν στα αυτιά μας και κυρίως από τη συμπεριφορά που του επιφυλάσσουν οι δύο πρώην συνέταιροί του στην ''τρόικα της εξυγίανσης'', Μελισσανίδης-Αλαφούζος, φαίνεται πως ο πραγματικός επενδυτής Ιβάν Σαββίδης ''ξυπνάει'' σιγά σιγά και καταλαβαίνει το τι γίνεται. Επειδή όμως έχει και μια έφεση στα....πάθη και μπορεί να ξανακυλήσει, ας δει τα πραγματικά οικονομικά στοιχεία ΟΛΩΝ κι ας διαλέξει το πώς θα πορευθεί από εδώ και πέρα...

Σχόλια

Εικόνα koropi48

Κι εκατό και διακόσα άμα λάχει βάνωμενε. Το αντίδωρο είναι μεγάλο, τεράστιο για την πολική αρκούδα, που αφίχθη επί σκοπώ στα "πάτρια" εδάφη. Και εταιρείες και ξενοδοχεία και κανάλια και προξενειό το συγκρότημα Λαμπροψυχάρη, σιγά σιγά θα του πουλήσωμεν και το κοινοβούλιο. Άλλωστε στις φιέστες του διαγκωνίζονται οι πολιτικοί αστέρες, ποιος θα φανεί πιο κοντά του.

Εικόνα Antreas7

Τα λεφτά αυτά είναι μόνο για αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ή περιλαμβάνονται οι αγορές μετοχών, γηπέδων, εμπορικών εταιριών κλπ;

Εικόνα savvas gridlock

Με την αυξηση κεφαλαιου καλυπτονται και αυτα που λες, μετοχες δεν αγορασε αφου τις πηρε τζαμπα, αλλα εργα σε γηπεδα-προπονητικα και αγορα-συντηρηση εταιρειων πληρωνονται απο τις παραπανω αυξησεις κεφαλαιου.