ΑΛΛΑ 3 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΣΥΝΟΛΟ 76



Είχαμε μείνει εδώ, στα 73 εκ. ευρώ που είχε βάλει σε αυξήσεις κεφαλαίου ο Ιβαν Σαββίδης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λεφτά που έβαλε και δεν πήρε ποτέ πίσω, τα ''πέταξε''. Νέα καταχώρηση στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο=Γ.Ε.ΜΗ. για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πιστοποιήθηκε η καταβολή μετρητών 3,1 εκ. ευρώ από την αύξηση των 7,1 εκ. ευρώ που είχε εξαγγελθεί.
 

 
76 εκ. ευρώ λοιπόν έχει πετάξει ο Ιβάν Σαββίδης για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τώρα πόσα από αυτά πήγαν σε Ενώσεις εν όψει των εκλογών στην ΕΠΟ, στο sdna ή στα συμβόλαια παικτών-προπονητών στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν το ξέρουμε. Τον Αύγουστο του 2016 όπως είχαμε δει στο προηγούμενο σχετικό μας άρθρο είχε βάλει 8 εκ. ευρώ μέσω αύξησης κεφαλαίου, άρα με αυτά τα 3 που έβαλε τώρα, ξόδεψε συνολικά 11 εκ. ευρώ από την περιουσία του, τις καταθέσεις του στην τράπεζα και τα κέρδη των άλλων επιχειρήσεών του, για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη σεζόν 2016-17, δίχως να πάρει ούτε ένα ευρώ πίσω. Και όπως φαίνεται όχι τίτλο δεν θα πάρει, αλλά θα τον καβαλήσει και πάλι ο Μελισσανίδης, ίσως και ο Αλαφούζος. Πέρα από το καβάλημα του 5-15, για το οποίο ακόμη γελάει με την πάρτη του ο ''τίγρης'' της πλατείας Μέμου στον Κορυδαλλό...

Σχόλια

Εικόνα red apple

Με αγάπη για όλα τα παιδιά,

Καλή Ανάσταση

ΥΓ αγαπάμε ...Άιβαν!!!

Εικόνα REDNYC

ΑΔΕΛΦΕ, ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ...ΧΑ(ΙΒΑΝ)Ι ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΦΑΕΙ ΟΙ ΝΤΑΛΑΒΕΡΙΤΖΙΔΕΣ!

Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυρε Σάββα,
Κάνεις επίπονη,τεκμηριωμένη με μια λέξη καταπληκτική δουλειά στην υπηρεσία της Ερυθρόλευκης Θρησκείας.
Μακάρι να φθάσει εκεί που πρέπει και να αξιοποιηθεί ΔΕΟΝΤΩΣ!
Η καλή πληροφόρηση σε όλους τους πολέμους,και όχι μόνο,είναι ζωτικής σημασίας αλλά πρέπει να συνοδεύεται με τις κατάλληλες δράσεις!
Ευελπιστούμε όλοι στην δυναμική στην ΠΥΡΗΝΙΚΗ αντίδραση της Διοίκησης!
Ευελπιστώ οτι υπάρχουν πυρηνικά στο ερυθρόλευκο οπλοστάσιο, στρατηγικές συμμαχίες και Στρατηγικό Σχέδιο που θα ξεδιπλωθεί στον σωστό χρόνο!
Η παράγκα της βενεζουέλας και το γατάκι-χαμαιλέων δεν πέφτουν με ευχές και κατάρες!
Καλή Ανάσταση φίλε μου!

Εικόνα Romain

Σάββα ,

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ !!!

Σε ευχαριστώ για την εξαιρετική ενημέρωση αλλα και το ειδικό touch που νοιώθω όταν σε διαβάζω αναφορικά με τον Θρύλο.

Εικόνα savvas gridlock

Καλη Ανασταση και καλο Πασχα, φιλε.