Ο ΣΥΡΙΖΑ, Ο ΟΛΘ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ''ΣΑΒΒΙΔΗ''-ΜΗΛΙΩΡΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ (VIDEO)



Η συγκυβέρνηση των ψεκασμένων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πανηγυρίζει από χθες για το ότι ο ΟΛΘ καταλήγει στην κοινοπραξία Deutsche Invest Equity Partners GmbH, Belterra Investments LTD και Terminal Link SAS. Τα πανηγύρια τα βλέπουμε στο site της εφημερίδας ''ΑΥΓΗ'', που είναι το κομματικό όργανο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.. Στο ίδιο site, 3 χρόνια πριν, διαβάζαμε τα παρακάτω.
 

 
Προφανώς εδώ δεν είμαστε πολιτικό site, ώστε να φροντίζουμε να καταδεικνύουμε την όποια ιδεολογική ασυνέπεια του όποιου πολιτικού κόμματος. Δεν θα μας αφορούσε κιόλας η ιστορία, αν δεν υπήρχε η εμπλοκή της Belterra, εταιρείας συμφερόντων Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη''. Προφανώς στην κοινοπραξία η συγκεκριμένη εταιρεία δεν είναι το ''βαρύ χαρτί'', όπως η γαλλική ναυτιλιακή-κολοσσός CMA με την Terminal, αλλά είναι εμφανής η πρόθεση της συγκεκριμένης συγκυβέρνησης να ''κάνει δουλειές'' με τον Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη''. Εμείς λοιπόν θυμόμαστε μία περυσινή υπόθεση, την οποία κάναμε και βίντεο.
 
Το Μάιο του 2016 η Αστυνομία της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε επισήμως την εμπλοκή ενός στελέχους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε κύκλωμα εμπρησμών, εκβιασμών και εγκληματικών ενεργειών. Αυτό το στέλεχος είναι ο Σπύρος Μηλιωρίδης, υπεύθυνος για την επικοινωνία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τους συνδέσμους οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ από τον Ιούνιο του 2015.
 

 
Τον Αύγουστο του 2015 κάηκε το αυτοκίνητο του ξαδέρφου του προπονητή της Ξάνθης Λουτσέσκου, στο προπονητικό κέντρο της ομάδος του. Όπως αποδεικνύεται από τις νομίμως υποκλαπείσες συνομιλίες, τις οποίες έχει στην κατοχή της η Αστυνομία, την εντολή γι'αυτήν την ενέργεια την έδωσε ο ''φαλακρός της Τούμπας'' Μηλιωρίδης.
 

 
Τον Οκτώβριο του 2015 κάηκε το αυτοκίνητο της γυναίκας του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Κάτσε του ΠΑΟΚ στο Διόνυσο Αττικής. Εντολέας πάλι ο Μηλιωρίδης, σύμφωνα με την Αστυνομία και το υλικό από τις νόμιμες υποκλοπές που βρίσκεται στην κατοχή της.
 

 
Ξαναλέμε ότι όταν έγιναν αυτές οι εγκληματικές ενέργειες που έχουν άμεση σχέση με το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο εντολέας τους (σύμφωνα με την Αστυνομία πάντοτε) Μηλιωρίδης ήταν εν ενεργεία στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ως παράγοντας του ΠΑΟΚ έδινε και συνεντεύξεις σε διάφορα ΜΜΕ.
 

 
Για τα παραπάνω λοιπόν, παρά τη δεδομένη (σύμφωνα με την Αστυνομία) εμπλοκή ενός εν ενεργεία στελέχους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε εγκληματικές ενέργειες, δεν κλήθηκε ποτέ να καταθέσει σε κάποιον ανακριτή ο Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδης''. Προφανώς για την ελληνική Δικαιοσύνη ο Μηλιωρίδης επέστρεψε στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον Ιούνιο του 2015 και άρχισε από μόνος του να βάζει βόμβες στο αυτοκίνητο του ξαδέρφου του Λουτσέσκου και στο αυτοκίνητο της γυναίκας του μάνατζερ του Κάτσε, την περιοδο των διαπραγματεύσεων του παίκτη με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το νέο του συμβόλαιο. Φυσικά, ο Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδης'' μπορεί να μην έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Είναι δυνατόν όμως να μην έχει κληθεί καν για ανάκριση; Η βαρύτητα των αδικημάτων ''σηκώνει'' μέχρι και ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ κατά την ανάκριση. Για μια άλλη ιστορία, την ανατίναξη ενός φούρνου του διαιτητή Κωνσταντινέα το Φεβρουάριο του 2012, για την οποία ποτέ δεν προέκυψε κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο από κάποιο μάρτυρα για τον οποιονδήποτε, αυθαίρετα θεωρήθηκε για χρόνια ηθικός αυτουργός ο Βαγγέλης Μαρινάκης κι έτρεχε σε εισαγγελείς-ανακριτές, δίχως να έχει ξεμπερδέψει ακόμη (σε λίγο έρχεται κι αυτό...), αν και ο εισαγγελέας Δασκαλόπουλος που πρότεινε στο Συμβούλιο Εφετών την παραπομπή του σε δίκη, αφαίρεσε αυτήν την κατηγορία και πλέον δεν υπάρχει πουθενά. 
 
Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΙΓΚΝΑΤΙΕΒΙΤΣ ''ΣΑΒΒΙΔΗ'' ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΙΓΚΝΑΤΙΕΒΙΤΣ, ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ''ΦΙΛΕΤΑ''.
 
Είναι η ίδια συγκυβέρνηση που ''παλεύει κατά της παράγκας του ποδοσφαίρου'', όπως φαίνεται στο βίντεο που ετοιμάσαμε.
 
Βλέπουμε λοιπόν μια σειρά τοποθετήσεων από στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κατά της ''παράγκας του ποδοσφαίρου'':
 
- από τον Αλέξη Τσίπρα στις 28 Σεπτεμβρίου 2016, από το βήμα της Βουλής, στη συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες
 
- από τον Αλέξη Τσίπρα στις 15 Οκτωβρίου 2016, στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στο twitter του πρωθυπουργού
 
- από τον Αντρέα Πετρόπουλο, δημοσιογράφο της εφημερίδας ''ΑΥΓΗΣ'' που είναι το κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού ''Έψιλον'' στις 7 Νοεμβρίου 2016. Μιλάει ανοιχτά για ''πόλεμο κατά της μαφίας του ποδοσφαίρου'' κι ότι ''αν είναι να χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα πέσει μαχόμενος''.
 
Πρωτοστατεί σε αυτήν τη ''μάχη'' φυσικά ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού και νυν υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, ο οποίος έχει συμμαχήσει με όλους τους αντιολυμπιακούς δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ και του sdna.gr, ΜΜΕ ιδιοκτησίας Αλαφούζου-Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'' και επιρροής Μελισσανίδη, με τους οποίους δημοσιογράφους ο υπουργός συναγελάζεται και συντρώγει.
 

Το μένος της συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κατά του Ολυμπιακού και προσωπικά εναντίον του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, εις βάρος του οποίου κάποιοι προσπαθούν αυτές τις μέρες απεγνωσμένα να ασκηθεί ποινική δίωξη για λαθρεμπόριο καυσίμων και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, πάλι επί των ημερών αυτής της συγκυβέρνησης, ΔΙΧΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, αλλά και οι πρωτοφανείς αβάντες σε ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, είτε άμεσα στις ομάδες, είτε έμμεσα στους προέδρους-''αφανείς ιδιοκτήτες'' των ΠΑΕ τους, έχει οδηγήσει πλέον στα όρια της υπομονής και της αντοχής τους ακόμη και τους πιο καλόπιστους με τα συγκεκριμένα δύο κόμματα φιλάθλους της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής (και όχι μόνο) ομάδας της χώρας, του Θρύλου. Καθημερινά, σε όλους τους χώρους που συχνάζουν Ολυμπιακοί, είτε στον ''πραγματικό'' έξω κόσμο, είτε στο Internet, οι κατάρες και τα αναθέματα κατά της συγκεκριμένης συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δίνουν και παίρνουν. Επειδή το πράγμα μπορεί να ξεφύγει, εμείς με την όποια, μικρή, ''δύναμη'' έχουμε από εδώ, καλούμε για πολλοστή φορα τον κόσμο μας να φερθεί ΕΞΥΠΝΑ. Όπλο δεν είναι οι απειλές, οι τραμπουκισμοί και η βία. Με αυτά θα γίνουν ''μάγκες'' οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Δεν χρειάζονται νεύρα, ούτε διάλογος. Τελείωσε ο διάλογος, που ούτως ή άλλως με τα στελέχη αυτών των 2 κομμάτων είναι μία πονεμένη ιστορία. Όπλο είναι η ψήφος. Τα ποσοστά των ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2015, ήταν αυτά σε πανελλαδικό επίπεδο.
 
 

Εμείς σας προτρέπουμε λοιπόν ανοιχτά από εδώ, ως site, να ΜΑΥΡΙΣΕΤΕ αυτά τα 2 κόμματα, σε όλη την Ελλάδα. Στείλτε το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στο 3% που ήταν μέχρι το 2009 και διαλύστε το ψεκασμένο κόμμα του Πάνου Καμμένου, με ποσοστά πολύ κάτω από το 1%. Ψηφίστε ό,τι άλλο θέλετε, ή μην ψηφίζετε τίποτε, ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, και το ξεκαθαρίζω (μιλώντας πολιτικά για πρώτη φορά στα 5 χρόνια ύπαρξης αυτού του site) γιατί είμαι σίγουρος πως θα δεχτώ απανωτές επιθέσεις περί ''no politica'' και τρίχες κατσαρές, ''θέλετε να μας στρέψετε προς κάποιο άλλο κόμμα'', ''παίζετε το παιχνίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ'' (μπρρρρ...) κτλπ.. Ψηφίστε ό,τι γουστάρετε πλην ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ.. Είναι το μεγαλύτερο κακό που μπορείτε να τους κάνετε. Με ο,τιδήποτε άλλο κι αν επιχειρήσετε, θα τους ''ηρωοποιήσετε'' στα μάτια αρκετών άσχετων με το χώρο του ποδοσφαίρου, των ουδέτερων και φυσικά των αντιολυμπιακών, άρα θα τους προσφέρετε αυτό που θέλουν. ΨΗΦΟΥΣ. Τίποτε άλλο δεν τους νοιάζει παρά οι ψήφοι, τίποτε άλλο δεν τους καίει παρά η απειλή πως θα χάσουν ψήφους=εξουσία=καρέκλα=μάσα, ΛΕΦΤΑ. Δεν χρειάζεται λοιπόν τίποτε άλλο παρά ΜΑΥΡΙΣΜΑ, αν και όποτε γίνουν εκλογές. Ειδικά στις περιφέρειες του Πειραιά όμως, αυτά τα ποσοστά του Ιανουαρίου 2015
 
 

και του Σεπτεμβρίου 2015,
 
 
 
τα 35άρια και τα 40άρια του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. πρέπει να ισοπεδωθούν. Ως Πειραιώτης το λέω, θα είναι ντροπή να πιάσει διψήφια ποσοστά ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και να πάρουν πάνω από 3% οι ΑΝ.ΕΛ. στην Α' (που ψηφίζω εγώ) και στη Β' Πειραιά, αν και όποτε προκηρυχθούν βουλευτικές εκλογές. Στείλτε τους στο σπίτι τους. Εκεί που είναι όσοι στήριξαν τον Αντώνη Σαμαρά και ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός, που τα έβαλε με τον Ολυμπιακό, αλλά και οι υποψήφιοι που στηρίχθηκαν από ΠΑΟ-ΑΕΚ στις τελευταίες δημοτικές-περιφερειακές εκλογές, ακόμη και σε υποτιθέμενες ''πρασινο-κίτρινες'' οπαδικά περιοχές, για να θυμηθούμε μια παλαιότερή μας ανάρτηση, με έναν τίτλο που έχει έρθει στην επικαιρότητα και μας ειρωνεύονται (και καλά...) οι ''απέναντι'' για το πανό με αυτό το περιεχόμενο που σηκώθηκε στο Καραϊσκάκη.
 
Τιμωρήστε τους εχθρούς του Ολυμπιακού ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ. Πουθενά αλλού. Και κάντε τους όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κακό γίνεται, πείθοντας άτομα στο φιλικό και συγγενικό σας περιβάλλον, που το σκέφτονται ακόμη να τους ψηφίσουν, να ρίξουν την ψήφο τους οπουδήποτε αλλού. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, πολιτικά πάντοτε, με τρόπο και έξυπνα. Όπως πήγε σπίτι του και δεν μπορεί να κυκλοφορήσει πια πουθενά ο ''Ολυμπιακάρας'' Σαμαράς, έτσι ας συμβεί και με την πιο αντιολυμπιακή κυβέρνηση στην ιστορία της Ελλάδος από την εποχή της Χούντας του Παπαδόπουλου και αργότερα του Ιωαννίδη. Αυτούς που νοιάζονται για τα γήπεδα της ΑΕΚ του Μελισσανίδη, κόπτονται για να κάνει γήπεδο στου Γουδή ο ΠΑΟ του Αλαφούζου και κάνουν δουλειές με τον Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'', αντί να τον στείλουν στη φυλακή, ή έστω στον ανακριτή, ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.
 
 

Σχόλια

Εικόνα Γιάννης ο Red

Ξεβράκωμα.Πάνε οι αγάπες ανάμεσα στους "εξυγιαντές".Από τον ΣΠΟΡ FM του Αλαφούζου:
http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/katasxethikan-5-timologia-tis-...

"Ανακριτική έφοδος στο λογιστήριο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για υποθέσεις εμπρησμών!

Δικαστική έρευνα για εμπρησμούς αυτοκινήτων ενός προπονητή και ενός μάνατζερ βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τελευταία ενημέρωση 29/05/2017, 19:40

Πέντε τιμολόγια κατασχέθηκαν με ανακριτική διαδικασία από το λογιστήριο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς στις χρηματικές καταβολές φέρονται να εμφανίζονται ένα μέλος εγκληματικής οργάνωσης που κατηγορείται για εκβίαση κατ' επάγγελμα και διακίνηση ναρκωτικών και ένας πρώην σύμβουλος της συγκεκριμένης ΠΑΕ που κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε εκβιάσεις και εμπρησμούς αυτοκινήτων.

Όπως μεταδόθηκε από το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο πρώην σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ φέρεται να είναι ο Σπύρος Μηλιωρίδης και ο φερόμενος ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης είναι ο Εντέαρ Εριτζιάν, αρμενικής καταγωγής.

Σε «έκθεση έρευνας γραφείου-κατάσχεσης», που έγινε στις 7 Φεβρουαρίου 2017 από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών Θεσσαλονίκης, αποτυπώνεται η δικαστική έρευνα στο λογιστήριο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η εμπλοκή των δυο προσώπων.

Τόσο ο Μηλιωρίδης όσο και ο Εριτζιάν, κατηγορούμενος ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε προ διετίας, φέρονται να έχουν λάβει χρήματα βάσει αποδείξεων σε μία περίοδο που έγιναν δύο εμπρησμοί αυτοκινήτων: Tης συζύγου του ποδοσφαιρικού μάνατζερ Γιάννη Ευαγγελόπουλου και του ξαδέλφου του τότε προπονητή της Ξάνθης κ. Λουτσέσκου.

Την εγκληματική οργάνωση εμφανίζεται, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, να διηύθυνε μέσα από τις φυλακές Τρικάλων ένας κρατούμενος αρμενικής καταγωγής, ο Γκραντ Αγκατζανιάν. Συνελήφθησαν 19 μέλη και εκκρεμεί δικογραφία σε βάρος 34 συνεργών. Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν είναι εκβίαση, απειλή, χρήση βίας, εμπρηστικές επιθέσεις και διακίνηση ναρκωτικών.

Μάλιστα, ο υπερκοριός της ΕΥΠ φέρεται, όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, να κατέγραψε συνομιλίες ανάμεσα στον Αγκατζανιάν και στους δύο εμπλεκόμενους, τον Μηλιωριδη και τον Εριτζιάν, που φέρονται να έλαβαν χρήματα από την ΠΑΕ της Super League.

Στους νομίμως υποκλαπέντες διαλόγους φέρεται να αποτυπώνεται η διαδικασία για τους δύο εμπρησμούς αυτοκινήτων, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Η έρευνα διεξάγεται με παραγγελία του 5ου Ειδικού Ανακριτικού Τμήματος Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης."

Και προφανώς,η είδηση αυτή αγνοείται στο SDNA.

Εικόνα Γιάννης ο Red

Και από την περασμένη Τετάρτη,ο Ιβάν πήρε 2 εφημερίδες(και τα sites τους)που άνηκν στον όμιλο του Μπόμπολα,"Πήγασο".Οι εφημερίδες αυτές είναι το "Έθνος" και η "Ημερησία".
http://www.sport24.gr/media/ston-savvidh-me-3-5-ekat-eyrw-ethnos-kai-hme...

"Στον Σαββίδη με 3,5 εκατ. ευρώ "Εθνος" και "Ημερησία"
Επιμέλεια: Νίκος ΜποζιονέλοςΔημοσίευση: 26 Ιουλ. 2017 17:34

Η εταιρία Dimera, συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη, κατέθεσε τις μοναδικές προσφορές για τις εφημερίδες του "Πήγασου", στον πλειστηριασμό που πραγματοποιήθηκε στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ προσέφερε 3.000.000 ευρώ για το "Έθνος" και το "Έθνος της Κυριακής" και 580.000 ευρώ για την "Ημερησία" και απέκτησε τα σήματα των εφημερίδων.

Σύμφωνα με τους όρους της διακήρυξης, ο πλειστηριασμός έγινε με πρώτη προσφορά το ποσό των 2.300.000 ευρώ για τις ομάδες σημάτων του "Εθνους" και του "Εθνους της Κυριακής" και για 476.000 ευρώ για τα σήματα "Ημερησία".

Ως εγγύηση έχει προβλεφθεί το 30% του παραπάνω τιμήματος. Εκτός από την Εθνική Τράπεζα που είναι η ανάδοχος τράπεζα, συμμετείχαν η Τράπεζα Πειραιώς και η Alpha Bank."

Για τις υπόλοιπες εφημερίδες,sites και περιοδικά του Πήγασου(εφημερίδα «GOAL NEWS»,«sentragoal.gr», «life.gr», «womenonly.gr», «elle.gr», «cinemag.gr»,«caranddriver.gr» κλπ.)θα γίνει πλειστηριασμός μάλλον τον Σεπτέμβριο.

http://www.pegasus.gr/

http://www.kathimerini.gr/920177/article/oikonomia/epixeirhseis/ston-iva...

"27.07.2017 : 09:15
Στον Ιβάν Σαββίδη τα σήματα «Eθνος» και «Ημερησία»
ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΝΙΦΑΒΑ

Μετά την είσοδο στο Mega, όπου τον περασμένο Μάιο εξαγόρασε εξωχρηματιστηριακά το 19,63% του μετοχικού κεφαλαίου από τον επιχειρηματία Φώτη Μπόμπολα, ο Ιβάν Σαββίδης από χθες είναι ιδιοκτήτης και εμπορικών σημάτων εφημερίδων και δη του «Εθνους» και της «Ημερησίας». Ο ομογενής επιχειρηματίας ήταν τελικά ο μοναδικός πλειοδότης για τα σήματα αυτά, τα οποία απέκτησε έναντι συνολικού τιμήματος 3,58 εκατ. ευρώ. Το εάν βεβαίως η εξέλιξη αυτή σημαίνει και το τέλος της περιπέτειας για τους εργαζομένους στα εν λόγω ΜΜΕ μένει να αποδειχθεί στη συνέχεια.

Ειδικότερα, κατά τον πλειστηριασμό που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην αίθουσα 7 του Ειρηνοδικείου Αθηνών, κατακυρώθηκε στην εταιρεία Dimera (συμφερόντων Σαββίδη) τα σήματα «Εθνος» και «Εθνος της Κυριακής» έναντι 3 εκατ. ευρώ και τρία σήματα «Ημερησία» («Ημερησία», «Ημερησία Σαββάτου» και imerisia.gr) έναντι 580.000 ευρώ. Τιμή πρώτης προσφοράς για τα σήματα του «Εθνους» είχε ορισθεί το ποσόν των 2,355 εκατ. ευρώ και για τα σήματα της «Ημερησίας» το ποσό των 476.000 ευρώ. Με άλλα λόγια, το τίμημα για τα σήματα του «Εθνους» είναι 27,38% πάνω από την τιμή πρώτης προσφοράς και για τα σήματα της «Ημερησίας» 21,84% πάνω από την τιμή πρώτης προσφοράς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά ο εκπρόσωπος της Dimera κατέθεσε προσφορά μόνο για τα σήματα της «Ημερησίας», και ένα λεπτό πριν από τις 5 μ.μ., οπότε και έληγε η προθεσμία κατάθεσης προσφορών, κατέθεσε προσφορά και για τα σήματα του «Εθνους». Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στο Ειρηνοδικείο βρίσκονταν και εκπρόσωποι άλλων επιχειρηματιών, οι οποίοι όμως τελικά δεν πλειοδότησαν.
Εξαιρετικά περιορισμένο ήταν το ενδιαφέρον και για τις συμμετοχές της «Πήγασος» σε θυγατρικές εταιρείες. Πλειοδότης εμφανίστηκε μόνο για τις 678.736 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρείας «Ανωση».

Πρόκειται για τον κ. Χρήστο Χαντζαρίδη του Δημητρίου, στον οποίο και κατακυρώθηκαν οι παραπάνω μετοχές έναντι 25.000 ευρώ, ενώ η τιμή πρώτης προσφοράς είχε ορισθεί σε 20.000 ευρώ.

Για τις υπόλοιπες συμμετοχές ο πλειστηριασμός κηρύχθηκε άγονος, καθώς δεν κατατέθηκε καμία προσφορά, και θα εκδοθούν νέα προγράμματα πλειστηριασμών, πιθανότατα πλέον για τον Σεπτέμβριο. Ειδικότερα, δεν υπήρξαν προσφορές για τις εξής συμμετοχές: α)17.729.893 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρείας «Εκδόσεις Εθνος Α.Ε.», 300.036 κοινές ονομαστικές μετοχές της «Pegasus Magazines Publications», 2.500.000 κοινές ονομαστικές μετοχές της «Μέλλον Group», 16.446 κοινές ονομαστικές μετοχές στο πρακτορείο διανομής Τύπου «Ευρώπη», 10.909.850 κοινές ονομαστικές μετοχές των εκτυπώσεων «Iris» και 3.199.000 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρείας «Πήγασος Interactive»."

Και προφανώς το SDNA πανηγύρισε και είχε πρώτο θέμα το ότι ο χρηματοδότης τους πήρε Έθνος και Ημερησία.Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν οι τσάτσοι.
https://twitter.com/redsagainst/status/890236406781620224

http://www.sdna.gr/monimes-stiles/media/article/356621/ston-ivan-savvidi...

"Στον Ιβάν Σαββίδη «Έθνος» και «Ημερησία»
26 Ιουλίου 2017, 17:12
Τελευταία ανανέωση: 26 Ιουλίου 2017, 17:24
SDNA Newsroom

Στην εταιρεία Dimera του Ιβάν Σαββίδη περνούν από σήμερα οι τίτλοι των εφημερίδων «Έθνος», «Έθνος της Κυριακής» και «Ημερησία».

Η εταιρεία του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, κατά τη διάρκεια του πλειστηριασμού των περιουσιακών στοιχείων της «Πήγασος», που πραγματοποιήθηκε στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας, κατέθεσε πρόταση 580.000 ευρώ για την «Ημερησία» και τριών εκατομμυρίων ευρώ για το «Έθνος».

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι η προσφορά για το «Έθνος» κατατέθηκε ένα λεπτό πριν από τη λήξη της σχετικής προθεσμίας και ενώ δεν είχε υπάρξει πρόταση από άλλο ενδιαφερόμενο.

Πρόκειται για τα πρώτα έντυπα που αποκτά ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος τον περασμένο Μάιο είχε αγοράσει από την οικογένεια Μπόμπολα και ποσοστό 19,63% του τηλεοπτικού σταθμού «Mega».

Υπενθυμίζεται ότι ως πρώτη προσφορά είχε οριστεί για την ομάδα με τα σήματα «Έθνος» και «Έθνος της Κυριακής το ποσό των 2.355.000 ευρώ και για την ομάδα τριών σημάτων «Ημερησία» το ποσό των 476.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι η πλειστηρίαση των παραπάνω σημάτων έγινε κατά ομάδα, δηλαδή δεν επετράπη η εκπλειστηρίαση σε ένα μόνο σήμα κάθε ομάδος αλλά σε όλα τα σήματα της ίδιας ομάδας.

Θυμίζεται, επίσης, ότι εκτός πλειστηριασμού ήταν η συμμετοχή της Πήγασος στην εταιρεία «Τηλέτυπος» (Mega Channel) στην οποία ελέγχει ποσοστό 13,0961%.

Η εταιρεία «Άνωση» κατέληξε στον Χρήστο Χατζαρίδη, δικηγόρο από τη Λαμία έναντι 25.000 ευρώ, ενώ οι υπόλοιποι διαγωνισμοί κηρύχθηκαν άγονοι."

http://www.sdna.gr/monimes-stiles/media/article/357259/ksigithike-spathi...

"«Ξηγήθηκε σπαθί» ο Σαββίδης
28 Ιουλίου 2017, 12:15
Τελευταία ανανέωση: 28 Ιουλίου 2017, 12:24
SDNA Newsroom

«Ξηγήθηκε σπαθί» έλεγαν οι εχθές εργαζόμενοι του MEGA για τον Ιβάν Σαββίδη, όχι μόνο επειδή συνέβαλε με μετρητά περίπου 110.000 ευρώ για να δοθεί το επίδομα άδειας… αλλά γιατί όπως έλεγαν από την ημέρα που εισήλθε στο μετοχικό σχήμα της εταιρίας εξαγοράζοντας το 19% και δηλώνοντας τότε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

«Κύριο καθήκον μας η αποπληρωμή των χρωστούμενων στους εργαζόμενους» τήρησε μέχρι κεραίας την υπόσχεση του… Αφού όσες πληρωμές έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα συνέβαλε κανονικά, χωρίς να «κρυφτεί» ή να το αποφύγει όπως θα μπορούσε, περιμένοντας τη γενική συνέλευση της 17ης Αυγούστου!

Ο ομογενής επιχειρηματίας πράγματι τίμησε το λόγο του και έχει μεγαλύτερη αξία όταν αυτό το λένε οι ίδιοι οι εργαζόμενοι!

Πηγή: enimerosi.24.gr
http://www.enimerosi24.gr/162093/%CE%BE%CE%B7%CE%B3%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%83%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%AF-%CE%BF-%CF%83%CE%B1%CE%B2%CE%B2%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82/"

Εικόνα Γιάννης ο Red

Κι επισήμως σήμερα ο Ιβάν Σαββίδης πήρε το κανάλι Έψιλον από τον Φίλιππο Βρυώνη. Α,και πουλάει τις μετοχές του στο τηλεοπτικό κανάλι MEGA.
http://www.sport24.gr/media/kai-epishma-ston-savvidh-to-epsilon-tv.48134...

"Και… επίσημα στον Σαββίδη το Epsilon TV
Επιμέλεια: Νίκος Μποζιονέλος Δημοσίευση: 22 Αυγ. 2017 16:54
O Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος αναλύει το deal. Από την 1η Ιανουαρίου του 2018 θα ξεκινήσει το νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Ο,τι είχε αναφέρει από τις 7 Αυγούστου η στήλη, έγινε, καθώς δόθηκε στη δημοσιότητα η ανακοίνωση μεταβίβασης του Epsilon TV από τον Φίλιππο Βρυώνη στον Ιβάν Σαββίδη. Όπως γνωστοποιείται, από την 1η Ιανουαρίου του 2018 θα ξεκινήσει το νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Παράλληλα, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η Dimera, συμφερόντων Σαββίδη, μεταβιβάζει τις μετοχές του στο Mega (Τηλέτυπος ΑΕ) σε άλλη εταιρεία, την οποία δεν κατονομάζει.

Αναλυτικά: «Από τη Δευτέρα 21η Αυγούστου 2017, τέθηκε σε πλήρη ισχύ η από την 11η Αυγούστου συμβολαιογραφική πράξη μεταβίβασης του συνόλου των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού EPSILON TV στην εταιρεία DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD.

Επιπροσθέτως, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 5 / του νόμου 3592 μεταβιβάζονται όλες οι μετοχές της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε, που έχει στη διάθεσή της η εταιρεία DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD, σε άλλη εταιρεία.

Παράλληλα, ανακοινώνεται πως, με τη καθοριστική συμβολή αναγνωρισμένων και εξειδικευμένων συμβούλων διεθνούς βεληνεκούς, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός του ανανεωμένου τηλεοπτικού προγράμματος το οποίο θα βγει στον αέρα την 1η Ιανουαρίου 2018»."

Οι χρηματοδοτούμενοι τσάτσοι του λένε:
http://www.sdna.gr/monimes-stiles/media/article/365625/tin-proti-imera-t...

"Την πρώτη ημέρα του 2018, το «νέο» ΕΨΙΛΟΝ
22 Αυγούστου 2017, 16:44
Τελευταία ανανέωση: 4 ώρες πριν
SDNA Newsroom

Την πρώτη ημέρα του 2018, το «νέο» ΕΨΙΛΟΝ
Σε πλήρη ισχύ τέθηκε από σήμερα, η συμβολαιογραφική πράξη μεταβίβασης του συνόλου των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού «Epsilon Tv» στην εταιρεία Dimera Media Investments LTD, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, «το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός του ανανεωμένου τηλεοπτικού προγράμματος το οποίο θα βγει στον αέρα την 1η Ιανουαρίου 2018».

Η Dimera, επιπροσθέτως ενημερώνει πως «κατ’ εφαρμογή του άρθρου 5 / του νόμου 3592 μεταβιβάζονται όλες οι μετοχές της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε (σ.σ. Mega), που έχει στη διάθεσή της η εταιρεία, σε άλλη εταιρεία».

Και μάλλον,ο Δημήτρης Μάρης της 24Media θα έχει το μάνατζμεντ του "Έθνους"και της "Ημερησίας",αμφότερων ιδιοκτησίας Σαββίδη.
http://www.typologies.gr/stin-24media-pernai-to-management-tou-ethnous-k...

Αυτό εξηγεί αρκετά τη στάση της 24Media προς τον Ιβάν,ειδικά μετά το ότι ο Stoiximan είναι ο μέγας χορηγός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα επόμενα 3 χρόνια.Έχει επίσης και τη χορηγία στη Σούπερ Λίγκα(με Μακεδονία Παλλάς και νερά Σουρωτή,αμφότερα ιδιοκτησίας Ιβάν).

Εικόνα Γιάννης ο Red

Δείτε ποια κόμματα είπαν το ναι στο γήπεδο του λαθρέμπορα.Από άρθρο του κιτρινόμαυρου ΑΡΔ Μάριου Τριβιζά:
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/317518/i-synedriasi-ti...

Ηχηρό «ναι» της βουλής στο γήπεδο της ΑΕΚ!
11 Απριλίου 2017, 18:53
Τελευταία ανανέωση: 11 Απριλίου 2017, 19:23

Μάριος Τριβιζάς

Ηχηρό «ναι» της βουλής στο γήπεδο της ΑΕΚ!

Με την στήριξη όλων των κομμάτων, πλην ΚΚΕ, ψηφίστηκε η ρύθμιση που ανοίγει τον δρόμο για την έκδοση της άδειας κατασκευής της «Αγιά Σοφιάς».
Με την... πανηγυρική ψήφιση της ρύθμισης για το γήπεδο της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση της ολομέλειας της βουλής. Η τροπολογία που παρακάμπτει τον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας και ανοίγει τον δρόμο για την έκδοση της άδειας για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς», υπερψηφίστηκε σχεδόν από το σύνολο του ελληνικού κοινοβουλίου, καθώς την στήριξαν τα επτά από τα οκτώ κόμματα της βουλής...

Συγκεκριμένα, η επίμαχη ρύθμιση υπερψηφίστηκε από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, από τη Νέα Δημοκρατία, από την Δημοκρατική Συμπαράταξη, από την Ένωση Κεντρώων, από το Ποτάμι και από τη Χρυσή Αυγή, ενώ την καταψήφισε το ΚΚΕ. Το νομοσχέδιο στο οποίο συμπεριλήφθηκε η ρύθμιση για το γήπεδο της Ένωσης, ψηφίστηκε επί της αρχής, επί των άρθρων και στο σύνολό του και πλέον στην ΑΕΚ θα περιμένουν την δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και αμέσως μετά θα καταθέσουν φάκελο στο Υπουργείο Υποδομών (στο οποίο μετατέθηκαν από τον δήμο όλες οι αρμοδιότητες), με στόχο μέχρι τον Ιούνιο να έχει βγει η άδεια οικοδομής.

Νωρίτερα αρκετοί βουλευτές είχαν τοποθετηθεί συγκεκριμένα για την εν λόγω ρύθμιση που αφορά την ΑΕΚ και το γήπεδό της, εκφράζοντας τις απόψεις τους και εξηγώντας την στάση των κομμάτων που εκπροσωπούν. Διαβάστε αναλυτικά όσα ειπώθηκαν...

«Είμαστε υπέρ όλων των γηπέδων»

Ο πρώτος χρονικά που τοποθετήθηκε για την τροπολογία που αφορά το γήπεδο της ΑΕΚ ήταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, που ανακοίνωσε την απόφαση του κόμματός του να την ψηφίσει: «Για την τροπολογία 1007/123 που επί της ουσίας αφορά το γήπεδο της ΑΕΚ. Η Χρυσή Αυγή είναι υπέρ και ήταν και στο προεκλογικό μας πρόγραμμα και στο αυτοδιοικητικό πρόγραμμα ότι είμαστε υπέρ της ανέγερσης και ανακατασκευής όλων των γηπέδων μεγάλων και ιστορικών ομάδων.

Θα έπρεπε να έχει γίνει χθες, αλλά βλέπουμε ότι είχατε αναγκαστεί στην αρχή να ψηφίζεται ναι, μετά βάλατε έναν δήμαρχο που πρόσκειται σε σας να δημιουργεί προβλήματα, ίσως να σας ενοχλεί και η ονομασία του γηπέδου που θα λέγεται «Αγία Σοφία», αλλά το γήπεδο θα γίνει».

«Πιο διάσημη Φιλαδελφιώτισσα η ΑΕΚ»

Η Ελένη Αυλωνίτου του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Θέλω να σταθώ σε αυτή την τροπολογία γιατί έχει ιδιαίτερη σημασία για τον χώρο του αθλητισμού και για την πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας. Από νομοτεχνική άποψη η τροπολογία επαναφέρει μερικώς στον γενικό οικοδομικό κανονισμό μια πρόβλεψη που υπήρχε στην προηγούμενη τροποποίηση του ΓΟΚ, η οποία όμως είχε απαλειφθεί το 2012. Συγκεκριμένα στην υψομετρική μελέτη της οδού υπήρχε παλιά πρόβλεψη ότι αν για οποιανδήποτε λόγο δεν μπορούσε να εκδοθεί από τον δήμο, η αρμοδιότητα της έκδοσης περνούσε στη Νομαρχία.

Καθώς αυτό δεν ήταν συμβατό με τη νέα διάρθρωση της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπου πλέον έχουμε Περιφέρεια, καταργήθηκε. Αφήνοντας σε νομικό κενό τις σπάνιες περιπτώσεις έργων όπου η κατασκευή του κυρίως έργου συνοδεύεται από βύθιση της οδού. Βρεθήκαμε έτσι σε μια κατάσταση που κανένα από τα εμπλεκόμενα μέρη δεν μπορούσε να κάνει τίποτε χωρίς να διαθέτει τον κίνδυνο να κριθεί παράνομο.

Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να προχωρήσει χωρίς την υπογραφή του δήμου, ο δήμος δεν μπορούσε να υπογράψει, η Περιφέρεια δεν μπορούσε να υπογράψει αντί του δήμου και ο αρμόδιος υπουργός ήταν κατ' ουσίαν αναρμόδιος.

Η τροπολογία ήρθε να καλύψει αυτό το νομικό κενό. Θα πρέπει να πούμε όμως ότι στην Νέα Φιλαδέλφεια έχει δημιουργηθεί μαι έκρυθμη κατάσταση, με την προσπάθεια να δράσουν κάποια ακροδεξιά στοιχεία, τη δράση των οποίων έχω διαπιστώσει κι εγώ η ίδια. Και φυσικά δεν αναφέρομαι στους χιλιάδες φίλους της ΑΕΚ που έχουν διαδηλώσει ειρηνικά στην περιοχή.

Ταυτόχρονα, υπάρχουν κάποια κάτοικοι που μένουν γύρω από το οικόπεδο, που επειδή ενοχλούνται από την κίνηση στην περιοχή κάθε δεύτερη Κυριακή, πίστεψαν ότι μπορούν να διώξουν την ΑΕΚ από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Εδώ θα συμφωνήσω με τους οπαδούς της ΑΕΚ ότι την βρήκαν την ΑΕΚ εκεί, δε τους βρήκε. Η πιο διάσημη Φιλαδελφιώτισσα είναι η ΑΕΚ! Ψηφίζω την σωτήρια τροπολογία και αδημονώ να βρεθώ στην Αγιά Σοφιά».

«Στηρίζουμε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό»

H Άννα Καραμανλή, βουλευτής της ΝΔ τόνισε: «Η τροπολογία που κατατέθηκε και με την οποία παρακάμπτονται τα προσκόμματα που βάσει ο Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας βάζει ένα τέλος στον παραλογισμό και επιτρέπει στην ΑΕΚ να αποκτήσει το δικό της σπίτι και να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Δεν θα μπορούσε να είναι αντίθετη η ΝΔ. Εκεί πρέπει να είναι το γήπεδό της. Εκεί που έχτισαν οι πρόσφυγες την ιστορική της έδρα. Το γήπεδο θα δώσει πνοή στην πόλη, θα τονώσει οικονομικά την περιοχή και θα δώσει θέσεις εργασίας.

Και ο Παναθηναϊκός δικαιούται να έχει δικό του γήπεδο αντάξιο της ιστορίας του και να φιλοξενεί όλα τα τμήματα του, αρκεί να έχει ένα γήπεδο ρεαλιστικό με σεβασμό στους φιλάθλους του και να μην αποτελεί φτηνό σόου για πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη. Θα μπορούσε αυτή η τροπολογία κύριοι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ να είναι μια ένδειξη πολιτικής ωριμότητας από την πλευρά σας και να σηματοδοτεί την αλλαγή της εχθρικής και ιδεοληπτικής στάσης σας απέναντι σε κάθε επενδυτική πρωτοβουλία. Γιατί κανείς δεν ξεχνά ότι υιοθετούσατε απόψεις του πρώην συντρόφου σας, του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας.

Χέρι – χέρι πηγαίνατε με τον κ. Βασιλόπουλο μέχρι να φύγει από το κόμμα σας και να σας καταγγείλει ως μνημονιακούς. Και ακόμη και σήμερα οι κομματικές σας οργανώσεις δηλώνουν την συμπαράστασή τους στο πρόσωπό του. Ακόμη κανείς δεν ξεχνά ότι πρωτοστατούσατε στο μπλοκάρισμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό με τους περίφημους κορμοράνους. Θα μπορέσει κανείς να πιστέψει ότι έχετε αλλάξει γραμμή; Τώρα που είστε στριμωγμένοι στα σχοινιά και είστε έτοιμοι να φέρετε νέα μέτρα...

Οι φίλαθλοι δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου, ούτε αφελείς είναι. Η βούληση για το γήπεδο της ΑΕΚ υπάρχει εδώ και 3,5 χρόνια. Τόσα χρόνια πώς το προωθήσατε; Από το Μάιο του 2015 το ΣτΕ έχει απορρίψει την προσφυγή που έγινε. Πόσους μήνες ο φάκελος του γηπέδου της ΑΕΚ παρέμενε στα υπουργικά σας συρτάρια; Η ΝΔ ψηφίζει την τροπολογία για να αποκτήσει η ΑΕΚ το δικό της γήπεδο, με σεβασμό».

«Θα αναβαθμίσει την πόλη η ΑΕΚ»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Πάντζας, τόνισε: «Θέλω να μιλήσω για την υπουργική τροπολογία που αφορά στην κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων. Θέλω να γνωρίζουν όλοι ότι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για το γήπεδο της ΑΕΚ, όπως και για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, όπως και για όλα τα γήπεδα που αφορούν μεγάλη ή μικρά σωματεία είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν στέκεται απέναντι σε αυτά τα κατασκευαστικά σχέδια. Αντίθετα, τα υποστηρίζει και τα ενισχύει, φτάνει να είναι ανταποδοτικά προς τις τοπικές κοινωνίες, με ανάπτυξη και αναβάθμιση της περιοχής και με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, όπως συμβαίνει με το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κυρίες και κύριοι βουλευτές, γήπεδα ποδοσφαίρου στη χώρα μας που να πληρούν τις ευρωπαϊκές και διεθνείς προδιαγραφές είναι δύο ή τρία το πολύ. Με τη δημιουργία μεγάλων γηπέδων μόνο οφέλη μπορεί να έχει ο αθλητισμός, οι τοπικές κοινωνίες και το άθλημα το ίδιο. Στην προκειμένη περίπτωση, η ΑΕΚ που θέλει να κατασκευάσει το γήπεδό της σε ιδιόκτητο οικόπεδο, πέρα από τα φίλαθλα αισθήματα και τους ιστορικούς της λόγους, είναι βέβαιο ότι θα ενισχύσει τον αθλητισμό και την ίδια την οικονομία. Πρέπει λοιπόν να ενισχύσουμε την τοπική οικονομία της περιοχής και να αποκαταστήσουμε μια αδικία πολλών ετών.

Αδικία, που τότε κατεδαφίστηκε το παλιό γήπεδο της ΑΕΚ, με κάποιους από το τότε ΠΑΣΟΚ να μοιράζουν υποσχέσεις στους φιλάθλους της ΑΕΚ για καινούργιο γήπεδο εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Από τότε έχουν περάσει 14 χρόνια και όπως γνωρίζετε καλά γήπεδο δεν έχει γίνει. Τώρα έχουν ωριμάσει πολύ οι συνθήκες, με την Περιφέρεια, το Υφυπουργείο Αθλητισμού, την Κυβέρνηση, τα συναρμόδια υπουργεία, να λύνουν με αυτή τη νομοθετική παρέμβαση σοβαρά τεχνικά ζητήματα για τη συνέχιση της διαδικασίας.

Αυτή η ρύθμιση, λοιπόν, αφορά όλα τα αθλητικά σωματεία. Είναι μια ρύθμιση που απλοποιεί όλα τα στάδια για την κατασκευή ενός αθλητικού έργου. Όπως όλοι θα γνωρίζετε, η ΑΕΚ σε μεγάλο ποσοστό εκπροσωπεί την προσφυγιά, τη φτωχολογιά, τις χαμένες πατρίδες. Είμαι βέβαιος ότι θα προχωρήσουν οι διαδικασίες, θα εκδοθεί η άδεια, θα αρχίσουν τα έργα και στο τέλος αυτός που θα εγκαινιάσει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ να είστε βέβαιοι ότι θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ».

«Η ΑΕΚ έχει ιστορικές ρίζες»

Ο Ιωάννης Σαρίδης από την Ένωση Κεντρώων είπε: «Κάνετε μία τροποποίηση που είναι περισσότερο για να δείξετε στην δημοτική αρχή ποιος κάνει τελικά κουμάντο. Αυτά είναι προβλήματα που όταν λύνονται με τέτοιο τρόπο, μπορεί να φέρουν νέα προβλήματα. Συμφωνούμε με το χτίσιμο του γηπέδου. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα.

Μία μεγάλη ομάδα της Αθήνας με ζωντανή ιστορία. Όπως και ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκης. Η ΑΕΚ έχει ιστορία και ρίζες. Και οι ρίζες της είναι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θέλουμε να χτιστεί το γήπεδο της ΑΕΚ, αλλά θα θέλαμε να βρείτε έναν τρόπο ώστε να στηριχθεί και από την τοπική αυτοδιοίκηση».

ΚΚΕ: «Δε θα το ψηφίσουμε»

Η Διαμάντω Μανωλάκου από το ΚΚΕ τόνισε: «Είναι σαφές ότι με αυτή την τροπολογία ανοίγεται ο δρόμος εξυπηρέτησης επιχειρηματικών συμφερόντων, παρακάμπτοντας την τοπική αυτοδιοίκηση. Δεν σκοπεύουμε να την ψηφίσουμε». Από την πλευρά του ο Γιώργος Λαζαρίδης από τους ΑΝΕΛ επεσήμανε ότι: «Είμαστε θετικοί στο νομοσχέδιο και θα το ψηφίσουμε».

Αποχή.Τελεία και παύλα.ΡΕ ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ

Εικόνα DoctorRED

Άλλη μια απόδειξη για την αβάντα της κυβέρνησης Συριζανελ στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ.

http://www.protothema.gr/politics/article/674910/sugrousi-tsipra-kuriako...

Μια φωτογραφική διάταξη για να ωφεληθεί ο Σαββίδης που αν αυτό δεν αποδεικνύει τα λεγόμενα του άρθρου τότε πόσες άλλες αποδείξεις χρειάζονται?

Είναι κοινό μυστικό ότι ο Ιβάν Ιγνατιεβιτς "Σαββιδης" είναι περαστικός απο τον ΠΑΟΚ και τον χρησιμοποιεί για να κάνει τις δουλειές του στην Βόρεια Ελλάδα (Μακεδονία Παλλάς, ΣΕΚΑΠ, ΟΛΘ κλπ κλπ). Θα έρθει όμως η στιγμή που θα τον εγκαταλείψει (λέγοντας ως συνήθως τις συνηθισμένες αρλούμπες περί Νοτίου Ελλάδας και κατεστημένου) και τότε να δω τι θα λένε τα ΠΑΟΚια.

Εικόνα Romain

Εξαιρετικό άρθρο όπως πάντα από τον Σάββα.

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΧΤΙΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛ

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΝΤΟΝΗΔΕΣ

ΚΑΙ ΖΟΥΡΑΡΗΔΕΣ

Εικόνα elias

να προσθεσω οτι οσοι ειστε απο πειραια,εγω ειμαι απο μακρια,να κανετε αυτο που πρεπει με τον πλεον γελοιο παραγοντα της εξισωσης,τους βουλευτες πειραια.αυτα τα αρχιδια πρεπει να την ακουσουν απο ολα τα πειραιωτακια πολυ πριν φτασουμε στην καλπη

Εικόνα elias

συγχαρητηρια για το κειμενο.ο βοθρος των συριζανελ ειναι οτι χειροτερο περασε απο τη χωρα.ειναι φασιστες.εχουνε γαμησει τα παντα,ολα ειναι τωρα πολυ χειροτερα απο οτι πριν.ειναι ξεκαθαρα εχθροι του ολυμπιακου.οποιος δεν το καταλαβαινει αυτο,γαμιεται.εγω βεβαια θα τους μαυρισω και για χιλιαδες αλλους λογους περαν των αθλητικων.και τα χω πολυ καλα με τον εαυτο μου που απο την αρχη καταλαβα τι πουστηδες ειναι και ποτε δεν εχαψα τα ψεματα και τις συκοφαντιες τους.συριζανελ,σκατα στον λακο σας.υπερανω ολων ο ολυμπιακος.υ.γ. παιδια,αναμενουμε τη δημοσιοποιηση του ονοματος του μπασταρδου που πηγε να σκοτωσει τον τακη.

Εικόνα el trick

Θα έχει πλάκα το εκλογικό ποσοστό του συχτιριζα στο χωριό του τσιπρα.

Εικόνα NovoCeLats

ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕ (ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ..).

ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΕΣ (ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ)
ΕΔΕΙΞΕ Η ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΩΝ "ΕΠΙΣΗΜΩΝ" ΤΟΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ...
ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ..
ΤΟΝ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ" ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ
ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΟΤΑΝ ΕΚΕΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟΣ...

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΑΝ "ΠΥΡΙΝΟ ΚΟΣΜΟ" ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ?

Εικόνα thita

Το άρθρο (στοιχεία, παρουσίαση, τοποθέτηση, κλπ.) είναι Σ-Υ-Γ-Κ-Λ-Ο-Ν-Ι-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο, όπως πάντα ρε Σάββα….

Ίσως το ευτελίζω τοποθετούμενος προεχόντως για τα πολιτικά, δεν μπορώ όμως να μην πω το εξής: πιστεύω η συγκυβέρνηση εξυπηρετεί το ενιαίο αντι-ολυμπιακό μέτωπο προς άγραν ψήφων, είναι βλέπετε περισσότεροι οι αντι-ολυμπιακοί συνασπισμένοι, παρά εμείς. Σε αυτή δε την επιλογή κατέληξε πιθανότατα με βάση το αντι-ολυμπιακό υπόβαθρο των κυβερνώντων (υπάρχει άραγε έστω ένας οπαδός του Θρύλου ανάμεσά τους?) αλλά και την σχέση τους με τους αντι-ολυμπιακούς «ηγέτες», για διαφορετικούς λόγους βεβαίως με τον καθένα (ιβάν για δουλειές/θέσεις εργασίες, αλαφούζος για media, μελισσανίδης για δουλειές, κλπ.). Βούτυρο μάλιστα στο ψωμί τους ήταν και είναι ο συγκρουσιακός χαρακτήρας του Μαρινάκη που δεν ενδίδει ούτε υποκύπτει σε εκβιασμούς και πιέσεις και τους γράφει όλους αυτούς στα αρχίδια του και παίρνει για πλάκα τον Δήμο Πειραιά με ό,τι αυτό συνεπάγεται (είναι πάρα πολλά αυτά που «στερήθηκαν» οι απέναντι, π.χ. θέσεις εργασίας, κοινωνικές πολιτικές, ευρωπαϊκά κεφάλαια και πάνω από όλα ΜΠΙΖΝΕΣ με μελισσανίδηδες, κλπ.). Για αυτό τον κρατάνε σε δικαστική ομηρία με υπόθεση (την δήθεν εγκληματική οργάνωση) που έπρεπε να έχει λήξει από καιρό (η συγκυβέρνηση έπιασε την υπόθεση από εκεί που την άφησαν οι σαμαράδες με τους ψηλούς παναθηναϊκάκηδες εισαγγελείς) και προσπαθούν μάλιστα να τον μπλέξουν και σε άλλη, όπως λέει το άρθρο.

Έτσι, συντάσσομαι απόλυτα με την περί ΜΑΥΡΟΥ σε αυτούς τους άθλιους τοποθέτηση και ακόμη περισσότερο μακάρι και σε δημόσια αποδοκιμασία, να ντρέπονται να κυκλοφορήσουν εκτός Βουλής, Κολωνακίου, κλπ.

Κατά τα λοιπά, σεβόμενος την συγκρουσιακή ιστορικά φύση του Θρύλου, με την οποία σκοπίμως ή τυχαία (για εμένα, ΜΟΙΡΑΙΑ) ταυτίζεται ο πρόεδρος του Θρύλου, αποδέχομαι και στηρίζω πόλεμο σε όλα τα μέτωπα, ότι ο Μαρινάκης θα κάνει το καθήκον του το καλοκαίρι όσον αφορά τα αγωνιστικά είμαι σίγουρος (θα ενισχύσει σοβαρά την ομάδα πιστεύω, και ελπίζω να είναι αποτελεσματικές οι επιλογές), μακάρι να μεταφέρει την μάχη και εκεί που πονάνε οι απέναντι, π.χ. να θέσει προς όχι μόνο την Ε.Ε.Α αλλά και την uefa θέμα για τα απίστευτα χρέη της πανάθας, για την αφανή και απαγορευμένη ιδιοκτησία της κούλας που με τις χορηγίες του οπαπ νοθεύει τον ανταγωνισμό και ΚΥΡΙΩΣ για την εμπλοκή στελέχους των βούλγαρων σε εκβιασμούς, ανατινάξεις, κλπ., παικτών και προπονητών όπως λέει το άρθρο, ακόμη και εάν οι αρμόδιες αρχές εδώ κάνουν πως δεν ακούνε (μην πω να καταγγείλει το θέμα αυτό ΕΠΙΣΗΜΑ όχι μόνο στα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου, αλλά ακόμη και π.χ. σε Άρειο Πάγο, για έλεγχο του γιατί εισαγγελέας, κλπ., δεν έχει καλέσει καν τον ιδιοκτήτη του παοκ για κατάθεση, έστω ως μάρτυρα ρε παιδάκι μου, καλώς ή κακώς το "έννομο συμφέρον" του Ολυμπιακού να κυνηγήσει όλες αυτές τις υποθέσεις μας το παρείχε, όχι μόνο ηθικά αλλά και νομικά, η χθεσινή απόφαση της απίστευτης τιμωρίας μας που δέχτηκε την παρέμβαση του παοκ.

Είμαι βέβαιος πως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα βγει δυνατότερος, γι’ αυτό και ελπίζω σε συσπείρωση του κόσμου μας, μην τσιμπάμε σε πεμπτοφαλαγγίτες ρεεεεε…..

Εικόνα Harry red logic

Συσπείρωση και κράξιμο!
Μεγαλύτερο κράξιμο στους ψοφοδεείς βουλευτές και ολυμπιακάρες παράγοντες!
Αυτός ο γλείφταρος Χατζη-παπάρας δίνει βήμα στον Real Fm στον πιο ύπουλο αντιολυμπιακό Γεωργίου που το παίζει αντικειμενικός και θάβει χωρίς έλεος τον Θρύλο!Γιατί κύριε Χατζηγλύφτη? έχεις δεδομένους τους Ολυμπιακούς και ψαρεύεις παντού στα θολά? βρε ουστ!

Εικόνα REDNYC

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΘΗΤΑ! ΣΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ!

Εικόνα red apple

Σάββα, αν μου επιτρέπεις, να κάνω δυό σχόλια:

Α) Νομίζω πως ο αποκλειστικός στόχος τους ΔΕΝ είναι ο Μαρινάκης, αλλά ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καθαυτός. Ο Βαγγέλης είναι το παρελκόμενο σαμάρι στην όλη ιστορία. Τα πρωταθλήματα και τα Κύπελλα που θέλουν διακαώς, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τα παίρνει. Την ομάδα, το σύλλογο στοχοποιούν που τους έχει ξεφτυλίσει σε όλα τα επίπεδα.

Β) Νομίζω, επίσης, πως είναι άδικος κόπος για όλους μας να συγκρίνουμε πράγματα και καταστάσεις -δίχως τούτο να σημαίνει πως δεν θα πρέπει να τα θίγουμε. Είναι σαφέστερο του σαφούς πως τα εγκλήματά τους δεν αφορούν ποσώς στη δικαιοσύνη και στις αρχαί του τόπου. Μόνο ο Ολυμπιακός και τα όποια πεπραγμένα του. Θυμήσου μόνο τό τί έγινε με τον υποβιβασμό της Γιούβε και την αφαίρεση πρωταθλημάτων της, στην υπόθεση Κοριόπολις. Ενώ υπάρχουν περισσότερες και βαρύτερες ενδείξεις σε βάρος της Ίντερ, οι εισαγγελείς ξεκαθάρισαν στους νομικούς της Γιούβε πως ο στόχος είναι η ομάδα τους και ουδείς άλλος.

Εικόνα holland74

Φίλε σιχαινόμουν τη Γιούβε και στην Ιταλία υποστηρίζω Τορίνο, αλλά από τότε βλέπω τη Γιούβε με συμπάθεια...

Εικόνα red apple

Oύτε Γιούβε, ούτε Μίλαν ούτε τίποτα. Εγώ δεν υποστηρίζω και δεν θαυμάζω καμιά ομάδα του εξωτερικού. Είμαστε Ολυμπιακός. Αλλά βλέπεις κι εσύ το τί συνέβη τότε...

Εικόνα holland74

Έβλεπα πολύ Καμπιονάτο και συμπαθούσα πολύ την Τόρο λόγω Ζούνιορ...
Έχω ζήσει και Αγγλία και συμπαθώ τη Γουέστ Χαμ, επειδή έπαιζε ο Τρέβορ Μπρούκινγκ..
Μεγάλωσα με Άγιαξ τη δεκαετία του 70 και τον αγαπώ...
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αν υπάρχει κάτι μεμπτό σε αυτό ή είναι κάποια επίπληξη, εκτός και αν η συμπάθεια σε κάποιες ομάδες του εξωτερικού έχουν σχέση με το πόσο Ολυμπιακός είναι κάποιος...Μπορεί να κατάλαβα λάθος βέβαια..
Τέλος πάντων η διαφορά είναι πως ναι μεν τότε υπήρχαν και στοιχεία για Ίντερ κλπ, αλλά η Γιούβε δεν ήταν αθώα, το αντίθετο, απλά αυτή ήταν όπως είπες ο στόχος...Αλλά ήταν ένοχη, σε αντίθεση με αυτά που καταλογίζονται στην ομάδα μας..

Εικόνα red apple

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ (για την ιδιαιτερότητα της υπόθεσης Γιούβε)

Εικόνα Ποσειδωνία

Μόνο την ψήφο μας φοβούνται.
Θέλω να γίνω αριστερός. Να γδέρνω, να μαδάω.
Να τρέφομαι απ’ το καθεστώς, αυτό που …
πολεμάω!
Θέλω να γίνω αριστερός. Να παίρνω χορηγίες,
επιδοτήσεις, αρπαχτές, κονδύλια, αργομισθίες.
Θέλω να γίνω αριστερός, χρυσά να ‘χω κουτάλια
κι όταν μαζί μου διαφωνούν να σπάω και κεφάλια.
Θέλω να γίνω αριστερός. Μονά-ζυγά δικά μου.
Ο πιο στυγνός δικτάτορας να ωχριά μπροστά μου.

Εικόνα NovoCeLats

Τέλειο...

Αλλά δυστυχώς την ψήφο ΔΕΝ φοβούνται.
Εχουν διορίσει και συνταξιοδοτήσει ΔΥ
και δώσει τρελά εφάπαξ σε ακριβώς όσους χρειάζονται...

Εικόνα ThomasK

χα χα χα

Εικόνα holland74

Το ζήτημα με τον κάθε λαό γενικότερα είναι οι ταμπέλες...
Αριστερός είμαι σου λέει ο άλλος... Και εγώ ρε φίλε, αλλά οι πράξεις μιλάνε περισσότερο από τις ταμπέλες..

Κουίζ:
Ποιος υπήρξε ο πιο αριστερός πρωθυπουργός της χώρας;;;;
Αυτός που είχε 40% φορολογία στις ΑΕ..
Αυτός που είχε αφορολόγητο στους μισθωτούς...
Αυτός που είχε τα πάντα κρατικά..
Αυτός που κρατικοποίησε σε μία νύχτα την Εμπορική..
Αυτός που έφυγε χωρίς προειδοποίηση από το ΝΑΤΟ..

Δεν λέω αν ήταν ο καλύτερος ή ο χειρότερος, αλλά ο πιο...αριστερός...

Εικόνα ThomasK

Θεωρούσα τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αδίστακτους δημαγωγούς
και καιροσκόπους. Τελικά απέδειξαν οτι είναι και μια
αδίστακτη πολιτική συμμορία.

Εικόνα NovoCeLats

SAVVAS ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ...

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑ / ΚΙΝΗΜΑ...
ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ.

ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ

Εικόνα ΔΙΑΣ

Επισης
Απο τα κομματα που επιλεγουμε να ψηφισουμε , φηφιζουμε ΜΟΝΟ οσους μας υποσχεθουν οτι θα ειναι ΤΑΛΙΜΠΑΝ του ΘΡΥΛΟΥ στη Βουλή. τιποτα λιγοτερο.. ουτε μου σου ξου, ουτε ναι μεν αλλα, ουτε κομματικη πειθαρχια. ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εικόνα NovoCeLats

ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΝΕΝΑ ? ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΒΛΕΠΩ...

ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εικόνα NovoCeLats

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.

ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΕΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

1. ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ / ΕΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΝΔΔΕΣ)
2. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΥΚΟΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΙΣΜΟΥ ΠΡΟΘΗΜΑ Η ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ?
ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ (ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΑΡΜΑ)

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Σύγγαυρε Σάββα συμφωνώ και επαυξάνω με τα λεγόμενα σου.Κοντά σε αυτά που λες θα ήθελα να προσθέσω και ορισμένα διευκρινιστικά.Ο συρφετός που μας κυβερνά έχει έναν και μοναδικό στόχο.Την παραμονή στην εξουσία με ότι κέρδη συνεπάγεται αυτό και με τον όποιο τρόπο.Ο Τσίπρας και οι κολλητοί του (βασικά μόνο ο Παππάς) ΔΕΝ εμφορούνται από καμία απολύτως ιδεολογία.ΔΕΝ είναι αριστεροί.Το παίζουν έτσι ώστε να εκμεταλεύονται τα ζώα του στενού κομματικού πυρήνα του 3% που τους κάνουν την βρώμικη δουλειά.Ο μοναδικός στόχος είναι ΤΑ ΛΕΦΤΑ κύριοι και πως θα εξασφαλίσουν μια καλή ζωή ΧΩΡΙΣ διώξεις.Οι επαφές με Βενεζουέλα για πιθανή οικονομική ενίσχυση του κόμματος όπως και με διάφορους περίεργους δικηγόρους για offshore αυτά δείχνουν.Οπότε όταν εξασφαλιστούν τα προς το ζην και το ακαταδίωκτο (για την τρέχουσα βουλή αν δεν κάνω λάθος σε 1 χρόνο περίπου) τότε θα κάνουν εκλογές και μην τους είδατε.Μέχρι τότε όμως, όποιος επιχειρηματίας θέλει να κάνει δουλειές πρέπει να καταθέσει τα διαπιστευτήρια του.Προφανώς και ο Βαγγέλας αρνείται.Δεν τυχαίο κύριοι ότι έχει πάει στο Μαξίμου μόνος στα φανερά 2 φορές και έχει συναντηθεί και τις δύο με τον Παππά αλλά οι εισαγγελικές έρευνες συνεχίζουν να σέρνονται ή να επαπειλούνται.Εν αντιθέσει, ο Αφραγκούζος συναντάται στα κρυφά και παρακαλάει και αρχίζει σιγά σιγά να αλλάζει τακτική ο ΣΚΑΙ.Κατά τα άλλα ελέγχεται οικονομικά εδώ και κάτι μήνες.Αλλού η δικαιοσύνη τρέχει με ταχύτητα φωτός.Για Σαββίδη και Νιάου τα πράγματα είναι απλά.Άνθρωποι του υποκόσμου σε κατάλληλες για αυτούς δουλειές.Προφανώς Βαγγέλας και Πειραιάς δεν ελέγχονται οπότε βαράτε τον Ολυμπιακό.Με άλλα λόγια ο πόλεμος στον Θρύλο είναι εξ αντιδράσεως και γιατί δεν καταθέτει ο Βαγγέλας αλλά και για να πουληθεί εκδούλευση στους ήδη καταθέτες.Αυτό είναι και το μεγάλο λάθος τους καθώς δεν του δίνουν και ιδιαίτερη βαρύτητα (πόσο δηλαδή θα αντιδράσει ο κόσμος).Εγώ δεν είμαι δημοσκόπος αλλά αν κάποιος είναι Γαύρος και αναποφάσιστος μάλλον θα τους μαυρίσει.Διευκολύνουν πολύ κόσμο έτσι (50% του 22% των αναποφάσιστων τουλάχιστον).Όπως βλέπετε σε ΑΝΕΛ δεν αναφέρομαι καθώς τους θεωρώ αποξηραμένα φλόκια.ΥΓ Βαγγέλα πάρε Εμποκού και Αραούχο και πέθανε τους.

Εικόνα giorgos mastroyiannis

Φίλε Σάββα,και ΄γώ Β΄Πειραιά ψηφίζω,να ΄σαι σίγουρος για το μαύρισμά τους.Τους σιχάθηκα τους ελεεινούς,όχι μόνο για την κατάντια της χώρας,αλλά και τον ανελέητο πόλεμο που ΄χουν κυρήξει στον θρύλο μας.REDS against all.

Εικόνα REDNYC

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΑΒΒΑ. ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΛΕΩ - ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ 7 ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 10-20 ΑΤΟΜΑ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ.

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΟΜΩΣ, ΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΖΕΡΑ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΤΥΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.

Εικόνα gavrina

REDNYC,πραγματικα με συγκινεις με τα ποσταρισματα σου.Εισαι τοσο μακρια και παρολα αυτα η καρδια σου χτυπαει για την ομαδα.Σκεψου πως σε πολλους "ολυμπιακους" εδω δινουμε τσαμπα εισιτηρια αλλα προτιμουν την καφετερια.Ακριβως ετσι με φανταζομαι αν αναγκαστικα καποια στιγμη μεινω εξωτερικο.Περυσι εμεινα 3 βδομαδες στη Γερμανια και επαθα στερητικο γηπεδου.Να'σαι καλα!

Εικόνα REDNYC

ΑΡΡΩΣΤΙΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΓΑΒΡΙΝΑ! ΑΡΡΩΣΤΙΑ! ΟΝΤΩΣ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ, ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ, Η 7! ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΑΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ - ΣΥΝΔΡΑΜΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΖΩ 2 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΩ ΣΕ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ.

ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ!