ΜΗΛΙΩΡΙΔΗΣ, ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΙΓΚΝΑΤΙΕΒΙΤΣ



Είχαμε δει το θέμα αναλυτικά. Προέκυψαν όμως νεότερες εξελίξεις.
 
 
Ο διαιτητής Κύζας αδίκησε τον ΠΑΟ στον ημιτελικό Κυπέλλου της Τούμπας και ο ΣΚΑΙ του Αλαφούζου αποφάσισε ''ξαφνικά'' να ασχοληθεί με τον Ιγκνάτιεβιτς και το Μηλιωρίδη. Πλέον βέβαια υπάρχουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για τις βρομιές Μηλιωρίδη-Αρμένηδων, άρα αναμένουμε αν μη τι άλλο να κληθεί για έναν καφέ από κάποιον ανακριτή ο Ρωσοπόντιος μαφιόζος και λαθρέμπορος τσιγάρων ''Σαββίδης''. Όχι ως ύποπτος, που κανονικά ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ, αλλά μπας και ξέρει κάτι για τις πληρωμές της εταιρείας του, τους υπαλλήλους του και τους εγκληματίες που βάζανε βόμβες. Μόνο να γίνει γρήγορα αυτό, γιατί ο Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδης'' αποθρασύνθηκε τελείως.

Σε κάποια χώρα –δεν λέμε ήπειρο για να μην καρφωθούμε– τοποθετήθηκε από την ανώτατη υπερκείμενη αρχή του ποδοσφαίρου ένας ποδοσφαιρικός παράγοντας από άλλη βεβαίως χώρα για να επιβλέπει τα τεκταινόμενα σε ένα πρωτάθλημα όλο προβλήματα.
Αν και ο βίος και η πολιτεία του παράγοντα αυτού ήταν γνωστά, εν τούτοις επιλέχθηκε γιατί μιλούσε άριστα τη γλώσσα της χώρας στην οποία τοποθετήθηκε… Επαληθεύοντας την παροιμία «ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του», προσέγγισε με τη βοήθεια παλαιού συνεργάτη του, έναν πάμπλουτο ιδιοκτήτη ομάδας από τον οποίο πήρε ένα μεγάλο, μα πολύ μεγάλο πακέτο με ευρώπουλα. Το πακέτο δόθηκε μετά την υπόσχεση του παράγοντα ότι «οι διαιτησίες θα πηγαίνουν τρένο» την ομάδα του ιδιοκτήτη, τα διοικητικά όργανα του ποδοσφαίρου δεν θα του χαλάνε χατίρι, και διάφορες άλλες υποσχέσεις.
Έτσι ξεκίνησαν. Στην πορεία όμως ο αλλοδαπός παράγων δεν ήταν αρκετά συνεπής απέναντι στον ιδιοκτήτη. Ναι μεν οι διαιτησίες δεν τον αδικούσαν, πλην όμως δεν τον ευνοούσαν στον βαθμό που θα ήθελε. Επικοινώνησε λοιπόν με τον παράγοντα και απαίτησε την επιστροφή του πακέτου. Το αποτέλεσμα ήταν να σταματήσει ο παράγοντας επί σειρά μηνών να έρχεται στη χώρα που οι μεγάλες δυνάμεις του ποδοσφαίρου τον είχαν τοποθετήσει με σαφείς οδηγίες. Από εδώ και πέρα επαληθεύτηκε και το ισλαμικό γνωμικό που αναφέρει ότι «όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ».
Έτσι, ένα πρωινό μια ομάδα από 2-3 κυρίους –μάλλον από την Τσετσενία– επισκέφτηκε τον παράγοντα στη χώρα του, του χτύπησε την πόρτα και ζήτησε πίσω το πακέτο. Έντρομος ο παράγων εξήγησε ότι το πακέτο έχει ήδη φαγωθεί.
Πολύ ήρεμα οι «επισκέπτες» τού εξήγησαν ότι το πρόβλημα έχει τρεις μόνο λύσεις:
1] Να επιστρέψει άμεσα το πακέτο, ώστε να το πάρουν μαζί τους.
2] Αν δεν πάρουν το πακέτο, έχουν εντολή να πάρουν μαζί τους 3-4… δάκτυλα. Δάκτυλα, βεβαίως, του παράγοντα.
3] Να μεριμνήσει ώστε σε ένα πολύ σπουδαίο αγώνα της ομάδας του ιδιοκτήτη να τοποθετηθεί διαιτητής που θα βοηθούσε την ομάδα να κερδίσει.
Όπως ήταν φυσικό, ο παράγοντας διάλεξε την τρίτη λύση, αλλά τους ζήτησε να βρει ο ιδιοκτήτης τον διαιτητή και αυτός θα φρόντιζε για την τοποθέτησή του. Η συνέχεια για τους μυημένους είναι γνωστή. Ο ιδιοκτήτης τού είπε ποιον διαιτητή θέλει, ο παράγοντας τηλεφώνησε στον συνεργάτη του, ο οποίος με πολύ ψυχομανητό κατάφερε να τοποθετήσει τον «επιλεγμένο» από τον ιδιοκτήτη διαιτητή στο συγκεκριμένο παιγνίδι. Ο διαιτητής αποδείχτηκε λίρα 100, αφού με σπρώξιμο άνευ προηγουμένου η ομάδα του ιδιοκτήτη κέρδισε το παιγνίδι.
Τα γεγονότα όμως, όπως ήταν φυσικό, έγιναν γνωστά στους υπερκείμενους παράγοντες του ποδοσφαίρου, που πολύ απλά όχι μόνο τον έβαλαν στο ψυγείο, αλλά του απαγόρεψαν και να ξεχάσει ακόμη και ως… τουρίστας τη χώρα που τον είχαν τοποθετήσει. Μακάρι τα παραπάνω να ήταν προϊόν της φαντασίας μας.
Δυστυχώς, δεν είναι…
 
Για όσους δεν κατάλαβαν, πρωταγωνιστές στην παραπάνω ιστορία είναι ο Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδης'', ο Κωστάκης (με το μωράκι...) Κουτσοκούμνης και ο διαιτητής Κύζας του ημιτελικού Κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 4-0. Το κερασάκι στην τούρτα, η ΝΕΑ χαριστική διάταξη της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για τον Ιγκνάτιεβιτς.
 
 
Το θέμα λοιπόν δεν είναι το πότε θα πάει φυλακή ο εγκληματίας Ιγκνάτιεβιτς. Αυτό είναι το προφανές. Το θέμα είναι το πότε θα πάνε φυλακή οι αρχιαπατεώνες Τσιπροκαμμένοι, οι προστάτες του Ρωσοπόντιου μαφιόζου...

Σχόλια

Εικόνα PGK

Καλά ο κύριος εισαγγελέας που είναι;

Εικόνα CEN-TAURUS

Απαντώ με ερώτηση: Σε κανέναν δεν κάνει εντύπωση ότι έχουν βγει στη φόρα καταθέσεις και λογαριασμοί πολιτικών, δημοσιογράφων, εργολάβων, κυβερνητικών παραγόντων, εκδοτών, αλλά δεν έχει ακουστεί κιχ για λογαριασμούς δικαστικών; Ούτε από την παλιά αθώα εποχή, τότε που σου κατέθεταν τα δωράκια απευθείας στις τράπεζες; Όλοι κρατάνε όλους με μια φωτοτυπία λογαριασμού ή μια φωτογραφία σε βίλα οργίων με πεντέξι μελαψούς.

Εικόνα John Zolo

Πολλα χρεη σε χαρτια (σε λεσχες κλπ) οπως λεγεται

Εικόνα John Zolo

Ποσο υπομονη πρεπει να κανει ο Μαρινακης και ο κοσμος του Θρυλου οταν ακουμε αυτο το σκουληκι να λεει "να αποκλειστει ο Ολυμπιακος απο το πρωταθλημα","μπορω να στειλω τον διαιτητη στην συνταξη" και "να παρουμε τον νομο στα χερια μας"...
Θεωρει οτι τον προστατευει ο ΣΥΡΙΖΑ ή οτι κανει κουμαντο ο Πουτιν εδω ; Νομιζει οτι βρισκεται στην χωρα του ;

Εικόνα CEN-TAURUS

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ! Σε μια ρημαγμένη χώρα, όπου η μαφία μπορεί να ελέγχει όλη την πυραμίδα της εκτελεστικής και νομοθετικής εξουσίας, όπου αγοράζεις τα πάντα με σακούλες λεφτά, που φέρνεις αεροπορικώς από άγνωστους προορισμούς και σκοτεινές πηγές, όποιος έχει τις σακούλες αυθαδιάζει, ψωνίζεται και πιστεύει βάσιμα ότι αυτός είναι η ντε φάκτο πηγή κάθε εξουσίας. Πιστεύει βαθειά ότι του ανήκουν όλα. Επαναλαμβάνω το απόφθεγμα φίλου: "τί περιμένεις από χώρα, όπου είναι πιο εύκολο να αγοράσεις κυβερνητικό στέλεχος απ΄ ότι να πηδήξεις κώλο στη Φυλής".

Εικόνα John Zolo

Καλο...

Εικόνα John Zolo

Μπορειτε να μου πειτε - μετα τις σημερινες βραδινες προκλητικες εκφρασεις του Ρωσοποντιου - και με τις απειλες εναντιον παντων - τι θα πρεπει να κανει η Εισαγγελια ; Υπαρχει αυτεπαγγελτη κληση και καθισμα στο σκαμνι ; Εννοω κανονικος εισαγγελεας και οχι μαϊμου/αθλητικος της πλακας !!!

Εικόνα REDNYC

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΑ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ" ΜΕΣΑ ΕΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΚΟ (ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ), ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.

Εικόνα Γιάννης ο Red

Ξεβράκωμα.Πάνε οι αγάπες ανάμεσα στους "εξυγιαντές".Από τον ΣΠΟΡ FM του Αλαφούζου:
http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/katasxethikan-5-timologia-tis-...

"Ανακριτική έφοδος στο λογιστήριο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για υποθέσεις εμπρησμών!

Δικαστική έρευνα για εμπρησμούς αυτοκινήτων ενός προπονητή και ενός μάνατζερ βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τελευταία ενημέρωση 29/05/2017, 19:40

Πέντε τιμολόγια κατασχέθηκαν με ανακριτική διαδικασία από το λογιστήριο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς στις χρηματικές καταβολές φέρονται να εμφανίζονται ένα μέλος εγκληματικής οργάνωσης που κατηγορείται για εκβίαση κατ' επάγγελμα και διακίνηση ναρκωτικών και ένας πρώην σύμβουλος της συγκεκριμένης ΠΑΕ που κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε εκβιάσεις και εμπρησμούς αυτοκινήτων.

Όπως μεταδόθηκε από το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο πρώην σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ φέρεται να είναι ο Σπύρος Μηλιωρίδης και ο φερόμενος ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης είναι ο Εντέαρ Εριτζιάν, αρμενικής καταγωγής.

Σε «έκθεση έρευνας γραφείου-κατάσχεσης», που έγινε στις 7 Φεβρουαρίου 2017 από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών Θεσσαλονίκης, αποτυπώνεται η δικαστική έρευνα στο λογιστήριο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η εμπλοκή των δυο προσώπων.

Τόσο ο Μηλιωρίδης όσο και ο Εριτζιάν, κατηγορούμενος ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε προ διετίας, φέρονται να έχουν λάβει χρήματα βάσει αποδείξεων σε μία περίοδο που έγιναν δύο εμπρησμοί αυτοκινήτων: Tης συζύγου του ποδοσφαιρικού μάνατζερ Γιάννη Ευαγγελόπουλου και του ξαδέλφου του τότε προπονητή της Ξάνθης κ. Λουτσέσκου.

Την εγκληματική οργάνωση εμφανίζεται, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, να διηύθυνε μέσα από τις φυλακές Τρικάλων ένας κρατούμενος αρμενικής καταγωγής, ο Γκραντ Αγκατζανιάν. Συνελήφθησαν 19 μέλη και εκκρεμεί δικογραφία σε βάρος 34 συνεργών. Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν είναι εκβίαση, απειλή, χρήση βίας, εμπρηστικές επιθέσεις και διακίνηση ναρκωτικών.

Μάλιστα, ο υπερκοριός της ΕΥΠ φέρεται, όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, να κατέγραψε συνομιλίες ανάμεσα στον Αγκατζανιάν και στους δύο εμπλεκόμενους, τον Μηλιωριδη και τον Εριτζιάν, που φέρονται να έλαβαν χρήματα από την ΠΑΕ της Super League.

Στους νομίμως υποκλαπέντες διαλόγους φέρεται να αποτυπώνεται η διαδικασία για τους δύο εμπρησμούς αυτοκινήτων, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Η έρευνα διεξάγεται με παραγγελία του 5ου Ειδικού Ανακριτικού Τμήματος Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης."

Και προφανώς,η είδηση αυτή αγνοείται στο SDNA.