ΚΟΣΚΩΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΟ 1988Σαν σήμερα το 1988, με αφορμή το σκάνδαλο Κοσκωτά που μόλις είχε ξεσπάσει με το πόρισμα του επιτρόπου που διόρισε η Τράπεζα της Ελλάδος και έλεγε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο Κοσκωτάς βούτηξε 32 δισ. δραχμές από την Τράπεζα Kρήτης για να κάνει τις δουλειές του, μεταξύ αυτών και στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, σηκώνεται αυτό το πανό από γαύρους. Τότε που ο κόσμος μας δεν έτρεμε μην τον πουν κάποιοι ανώμαλοι ''υπάλληλο'' και στήριζε λυσσαλέα μέχρι και τον απατεώνα βάζελο Κοσκωτά που μας φύτεψε το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα. Σήμερα θα ντρεπόμασταν ομαδικά όλοι μαζί...
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 13-10-1988
 

Σχόλια

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Χρήματα δεν έχουμε μα έχουμε μεράκι, απάντηση θα δώσουμε στο Καραισκάκη.Τάδε έφη ο Καιρός της Ελευθεροτυπίας λίγο πριν αναλάβει ο Σώκρατες.Μετά είπε το αμίμητο όταν ανέλαβε.Για να κοκαλώσουν οι εχθροί μας.Εγώ πάντως είμαι λάτρης των Μπανασάκηδων.

Εικόνα savvas gridlock

Οταν λες ''λατρης'', κυριολεκτεις, ε;

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Αν θυμάσαι και σε άλλη ανάρτηση δική σου έχω αναφερθεί στη λατρεμένη εποχή των Μπανασάκηδων όταν τα πράγματα ήταν αγνά,αθώα και άδολα.Μετά ήρθε ο πράκτορας της στάζι και κατόπιν ο χοντρός.

Εικόνα Κόκκινος Επιστήμονας
Εικόνα Κόκκινος Επιστήμονας

Ο ΚΟΣΚΩΤΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗ, Ο ΣΑΛΙΑΡΕΛΗΣ ΦΥΛΑΚΗ Κ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΘΑ ΣΑΣ Γ-Α-Μ-Α-Μ-Ε ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ.

Εικόνα savvas gridlock

Ποιος ποιος ποιος αυτος ο Κοσκωτας στο τελος αποδειχθηκε βαζελας και λεφτας.

Εικόνα Κόκκινος Επιστήμονας