ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ SDNA ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΑΜΑΔΙΑΝΟ



Το τσοντο-site που κατηγορούσε εμάς ότι ''στοχοποιούμε'' εισαγγελείς και δικαστικούς αρμοδίους, το γνωστό sdna που χρηματοδοτείται από τα ρούβλια του Golendri, κινούμενο στα χνάρια του φίλου και συνοδοιπόρου τους στη λάσπη κατά του Ολυμπιακού, Μάκη Τριανταφυλλόπουλου του zougla.gr, συνέχισε σήμερα την στοχοποίηση ενός Εφέτη, ανώτερου δικαστή δηλαδή.
 
 
Το SDNA αποκαλύπτει την ψήφο Σταμαδιάνου για το βούλευμα της «Συμμορίας» που προκαλεί αμείλικτα ερωτηματικά: Ζήτησε πλήρη απαλλαγή Μαρινάκη και να βγουν καθαρά τα παιχνίδια Ολυμπιακός-Βέροια και Ολυμπιακός-Ατρόμητος!
Εντύπωση και πολλά ερωτήματα προκαλεί η γνώμη του μειοψηφούντα προέδρου του Συμβουλίου Εφετών, που σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, βγάζει εκτός κάδρου μόνο τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τα δύο επίμαχα ματς!
Ο πρόεδρος του Συμβουλίου Εφετών, Κωνσταντίνος Σταμαδιάνος, που μειοψήφισε στην έκδοση του βουλεύματος, δεν πρότεινε από την πλευρά του την απαλλαγή όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση της «συμμορίας» του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει από διάφορες πλευρές.
Με το βούλευμα να καθαρογράφεται και να αναμένεται η έκδοσή του το αργότερα ως τη Δευτέρα, αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι ο κ. Σταμαδιάνος έχει προτείνει την απαλλαγή των 14 εκ των 28 προσώπων που παρέπεμψε τελικά σε δίκη το Συμβούλιο Εφετών.
Συγκεκριμένα, η άποψη του ήταν ότι πρέπει να απαλλαγούν όλων των κατηγοριών οι: Μαρινάκης, Σπανός, Αρβανιτίδης, Λαναρής, Αγγελόπουλος, Παυλίδης, Μπάρμπας, Ιωάννου, Αμαραντίδης, Μάνος, Σκαθαρούδης, Καλογέρης, Πέρεθ και Σα Πίντο.
Αντίθετα, έχει ψηφίσει την παραπομπή των: Κομπότη, Σαρρή, Κουρίδη, Σταθόπουλου, Παπακωνσταντίνου, Προύντζου, Δούρου, Μπριάκου, Ιωαννίδη, Αμπάρκιολη, Κάμπαξη, Δημητρόπουλου, Γιάχου και Σπάθα.
Όπως διαπιστώνει κανείς διαβάζοντας τα ονόματα, ο κ. Σταμαδιάνος είχε την άποψη ότι πρέπει να απαλλαγούν άπαντες όσοι εμπλέκονται στους αγώνες Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 και Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1. Δηλαδή οι πρόεδροι Ολυμπιακού, Βέροιας και Ατρομήτου, ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής του Ατρομήτου, ο γενικός αρχηγός και οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας.
Πρόκειται ασφαλώς για μια επιλογή που προκαλεί αμείλικτα ερωτήματα, τα οποία προφανώς θα απαντηθούν μέσω του σκεπτικού του βουλεύματος το οποίο καθαρογράφεται.
Και τα ερωτήματα δεν αφορούν μόνο το γιατί έκρινε ότι έπρεπε να μείνουν έξω τα δύο ματς και όσοι εμπλέκονται σε αυτά. Αφορούν και το γιατί ο κ. Σταμαδιάνος είχε την άποψη ότι όλοι οι υπόλοιποι έπρεπε να παραπεμφθούν σε δίκη!
Οι ενδείξεις ενοχής των πρώην συμβούλων της ΕΠΟ και της ΚΕΔ είναι άραγε πιο ισχυρές; Ήταν μια «συμμορία» από μόνοι τους, χωρίς να εμπλέκεται κάποια ΠΑΕ ή κάποιος παράγοντας από τις ομάδες; Οι ενδείξεις ενοχής των 6 διαιτητών ότι αλλοίωναν αποτελέσματα είναι επίσης πιο ισχυρές; Περισσότερο από τις καταθέσεις και τις ομολογίες π.χ. του Ολυμπιακός-Βέροια; Στα τηλέφωνα τι ακριβώς ακούγεται να συζητάνε, για τα ψώνια από τη λαϊκή ή επιχειρούσαν να κατευθύνουν και να επηρεάζουν δικαστές, δημοσιογράφους και διαιτητές;
Με την ψήφο του, ο κ. Σταμαδιάνος βγάζει «καθαρό» τον Βαγγέλη Μαρινάκη από τα δύο ματς, τα οποία –σημειωτέον- είναι εκείνα που μπορούν να ελεγχθούν από την αθλητική δικαιοσύνη. Και κυρίως το Ολυμπιακός-Ατρόμητος, ενώ για το Ολυμπιακός-Βέροια έχει αθωωθεί (στην αθλητική δικαιοσύνη) μόνο η Βέροια και όχι ο Ολυμπιακός. Είναι ξεκάθαρο ότι ο πρόεδρος του Συμβουλίου Εφετών, πιστεύει ότι όλες οι ευθύνες για τα όσα συνέβαιναν στο ποδόσφαιρο, πρέπει να πέσουν πάνω στους υπόλοιπους, δηλαδή στα πρώην μέλη της ΕΠΟ, της ΚΕΔ και στους διαιτητές.
Η γνώμη του, δεν πάει απλώς κόντρα στα άλλα δύο μέλη του Συμβουλίου Εφετών, τις κυρίες Ρουσσέα και Κανελλοπούλου που πλειοψήφησαν. Πάει και κόντρα στον εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα, πάει και κόντρα στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, πάει και κόντρα στον εισαγγελέα Εφετών, Σταμάτη Δασκαλόπουλο!
Ίσως, βέβαια, να έχει πάρα πολλούς, χιλιάδες  και καλούς λόγους που μειοψήφησε υπέρ της απαλλαγής Μαρινάκη και υπέρ του να βγουν «καθαρά» τα δύο επίμαχα ματς. Οι λόγοι πιθανότατα θα φανούν και μέσω του βουλεύματος το οποίο αναμένεται να βγει ως την Δευτέρα.
Θυμίζουμε ότι για το Συμβούλιο Εφετών που χειρίστηκε την εν λόγω υπόθεση, έχει διαταχθεί πειθαρχική και ποινική έρευνα, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει παράβαση καθήκοντος λόγω της καθυστερημένης έκδοσης του βουλεύματος.
Ίσως πολλά να διαλευκανθούν και από τις εξελίξεις που θα υπάρξουν στην έρευνα αυτή…
Το βέβαιο είναι ότι παρά την ψήφο Σταμαδιάνου που θέλησε να απαλλάξει από τα κακουργήματα τον Μαρινάκη, η αθώωση έπεσε στο κενό χάρη στις ψήφους των δυο δικαστίνων. Ο Μαρινάκης θα δικαστεί για σύσταση Συμμορίας και χειραγώγηση αγώνων όταν και αν δεν υπάρξει αναίρεση του βουλεύματος καθώς η ψηφοφορία έχει ήδη προκαλέσει προβληματισμό στα κλιμάκια της Δικαιοσύνης και του Αρείου Πάγου.
 
Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων υπάρχει άραγε; Αλλού έδειχνε ευαισθησίες και όχι μία φορά. Εισαγγελέας να κινηθεί αυτεπάγγελτα γι'αυτές τις αναρτήσεις υπάρχει; Πού θα πάει αυτή η δουλειά; Εφέτης που προορίζεται για Αρεοπαγίτης παρουσιάζεται ούτε λίγο ούτε πολύ ως ''τσάτσος του Μαρινάκη'' και δεν ασχολούνται οι συνάδελφοί του να τον προστατεύσουν;
 
Y.Γ. Πολύ κλάμα ο ''Ζούγκλας''. Στην αρχή διέρρεε πως είχε πληροφορίες (από ποιον;) ότι η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, θα ασκήσει αναίρεση κατά της απαλλαγής των κατηγορουμένων στην υπόθεση της ''εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου'', η οποία ''εγκληματική'' ΔΕΝ υπάρχει. Τώρα άλλαξε το έργο και κρίνει το ίδιο το βούλευμα, το οποίο δεν έχει καθαρογραφεί ακόμη. ΚΑΜΙΑ ενημέρωση δεν έχει, απλώς πιέζει και εκβιάζει, μπας και τσιμπήσει κάποιος και γίνουν τα κέφια αυτών που τον πληρώνουν, αλλά δεν νομίζουμε ότι θα χαρεί. Γενικά, από εδώ και πέρα θα πέσει πολύ κλάμα από το Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και τους εντολείς του, με την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης, ΝΟΜΙΜΑ πάντοτε...

Σχόλια

Εικόνα dimitrov7

http://www.protothema.gr/politics/article/732184/areios-pagos-ereuna-gia...

Περί Υ.Γ., Κλάματος και Ξένης Δημητρίου. Αν πάει σωστά η έρευνα ...... εδώ να δείτε μαύρο δάκρυ που θα πέσει.

Εικόνα savvas gridlock

Αυτό το σημείο είναι όλα τα λεφτά.

Εικόνα Eleni

http://karpetshow.gr/blog/apo-to-fiasko-sti-farsa

Δεν γαμιούνται τα μουνόπανα!Ένα διπλό στην Λισαβόνα κι άστους να σκούζουν.

Εικόνα takis xwsiar

Να ξερεις Ελενη ότι η μεγαλυτερη απωλεια γιαυτους,θα είναι να χασουν το φετινο πρωταθλημα.Ειναι όλα δικα τους.ΕΠΟ,ΚΕΔΕ,ΥΠΟΥΡΓΟΙ,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ,και ξερουν ότι αμα εξαφανιστεί αυτή η φασιστικη κυβερνηση δυσκολα θα ξανακανουν τοσα πολλα καραγκιοζηλικια σε μια σεζον.Χρονο με το χρονο ισως ακολουθησουν την πορεια του παναθηναικου (η αεκ για τριτη φορα).Αυτό είναι που θα τους πονεσει για τα καλα,να παρουμε το φετινο πρωταθλημα.

Εικόνα Eleni

Έχεις απόλυτο δίκιο.Αλλά η ευρωπαική κούπα είναι το μεγάλο μου όνειρο.Πως λέγαμε με την Μπαρτσελόνα..."Χωρίς μυαλό..το Ευρωπαικό"!

Εικόνα savvas gridlock

Το μεγάλο όνειρο όλων μας είναι.

Εικόνα savvas gridlock

Kαπετάνιε, εδώ θα ματώσουν...

Εικόνα Aprosarmostos17
Εικόνα savvas gridlock

Να το διαβάζετε όλοι αυτό το site.

Εικόνα Romain

Φαίντεται ότι η Βασιλικούλα άρχισε να καπνίζει τσιγάρα από το Colendri. Απο αυτά που ήτανε στο αμπάρι και ίσως να έχουν πιάσει υγρασία. Γιαυτό και της έχει επηρεάσει το μυαλό.

Εικόνα savvas gridlock

Το Golendri κυβερνάει την Ελλάδα.

Εικόνα matrasimca

Γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος.
Ο καπνολαθρεμπορος δεν μπορει να ειναι τοσο βλακας να πληρωνει εσαει τους λασπογραφους του shit do not adhere.
Παω στοιχημα, ειδικα αμα το βαλει ο ΟΠΑΠ για να ειμαι και νομιμος οτι του χρονου τετοια εποχη οταν θα εχουν καταπεσει στο δικαστηριο ολα τα παραμυθια που τους εβαλαν να λενε, θα εχουν απολυθει ολα τα μικρονοα κεφαλια του shit do not adhere ως βαθυτατα αποτυχημενοι στα ματια της εργοδοσιας τους.
Κατι τελειωμενοι τυποι ειναι που εχουν βαλει συγγενεις και φιλους να πατανε τικ για να δειχνουν οτι εχουν θεαματικοτητα μπλοκαροντας ταυτοχρονα τους λογαριασμους οσων εχουν αντιθετη με αυτους γνωμη.
Δεν αντιλαμβανονται οι αθλιοι οτι το εγχείρημα τους εχει ημερομηνια ληξης, την ημερομηνια τος απαλλαγης του μεγαλο-εφοπλιστη προεδρου μας Βαγγελη Μαρινακη απο ολες τις σαθρες κατηγοριες που του προσήψαν, ετσι ωστε μια μερα να αλλωσουν το Ελληνικο ποδοσφαιρο.
Δεν καταφεραν ομως να πεισουν και εμας οτι ετσι ειναι τα πραγματα, οπως δηλαδη θελουν να τα παρουσιασουν αυτοι, και επεσαν σε τοιχο, τον λαο του Ολυμπιακου δηλαδη.
Τους το λεω λοιπον οτι εχασαν, και αυτοι και η θλιβερη "Aριστερη" ρομπα η ξεκούμπωτη που τους στηριζει.
Καλπικες και ψευτικες κατηγοριες, καλπικη ψευτικη και φορομπηχτικη κυβερνηση, κατηγορει τον Μαρινακη για να δειξει πως ταχα τα βαζει με τους ισχυρους για να τσιμπήσει απο τους φουκαραδες που ζηλεύουν οσους ακομα αντεχουν.
Ευρωπαιοι και Αμερικανοι λατρευουν τον Αλεξη γιατι γονατισε ολη την Ελλαδα στην φορολογια για να τους τα στελνει.
Και το χειροτερο? Αγοραζει μονο- δεξια και αριστερα -χωρις να πουλαει τιποτα στους αλλους.
Θεσεις εργασιας στην Αμερικη απο την αναβαθμιση των F16 λεει ο Τραμπ και επιδομα εργασιας 400 Ευρω δινει ο Αλεξης σε κατι δουλους που τον χειροκροτανε κιολας.
Αυτα μαγκες μου και να τα επαναλαμβανετε καθε μερα για να μην τα ξεχασετε
Αυτοι δεν ειναι αριστερα ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ ειναι.

Εικόνα savvas gridlock

Εδώ παρέδωσαν την Ελλάδα στη ρωσική Μαφία.

Εικόνα thita

και που να δείτε τα σχόλια κάτω από το άρθρο, πιο σιχαμένα για τον δικαστή από όσο μπορούσαμε εμείς εδώ (σε ένα οπαδικό σάιτ και όχι σε ..... αντικειμενικό ειδησιογραφικό σάιτ με σλόγκαν "πόση αλήθεια αντέχεις") ποτέ να πούμε, να πως τα άρπαξε, να οι μίζες, κ.λπ.

αμ ο άλλος,ο κίτρινος τύπος... προανήγγειλε πειθαρχικές διώξεις δικαστών και ειδικά του σταμαδιάνου (το λένε και απειλή αυτό) χωρίς να έχει διαβάσει το βούλευμα, λέγοντας πως δεν μπορεί 28 κατηγορούμενους να τους βρίσκει αθώους όλους, και ούτε έναν για δίκη, κ.λπ. Σήμερα, που διαβάζουμε στο σδνα πως ο εν λόγω δικαστής πρότεινε απαλλαγή 14 από τους 28, και όχι όλων, είναι απλά Πέμπτη, ε ρε ζούγκλα?

απαξιώ να ασχοληθώ με το περιεχόμενο του άρθρου, που αναφέρει πως από την αθλητική δικαιοσύνη μόνο η βέροια απαλλάχθηκε, και όχι ο Ολυμπιακός (υπονοώντας πως θα κάτσουμε κατηγορούμενοι για στημένο ματς), δηλαδή αθώα η βέροια, αφού κρίθηκε πως δεν έστησε το ματς χάνοντας επίτηδες από τον Θρύλο 3-0, αλλά υπάρχει περίπτωση να κατηγορηθεί και να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός για ένα ματς που ..... δεν στήθηκε. Μάλιστα. Παράνοια λέμε.

Εικόνα savvas gridlock

Στο CAS πήγε ο ΠΑΟ το 2015 γι'αυτά κι έφαγε τα μούτρα του. Όχι στην ΕΠΟ μόνο, CAS.