Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ



Eπίσκεψη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, σήμερα το πρωί στη Μάνδρα Αττικής, την περιοχή που επλήγη από τις φονικές πλημμύρες και ο Ολυμπιακός την στηρίζει για 8 μέρες σερί.
 
Ο Μαρινάκης πήγε εκεί. Ο Τσίπρας με τον Καμμένο, αλλά και τη Ρένα Δούρου που κυβερνούν τη χώρα και την Περιφέρεια Αττικής, με την ψήφο των Ελλήνων ΚΩΘΩΝΙΩΝ, δεν περάσανε ούτε απ'έξω. Η δήμαρχος Mάνδρας-Ειδυλλίας, Γιάννα Κριεκούκη, σε συνέντευξή της στα σημερινά ''Παραπολιτικά'', ξεκαθαρίζει ότι ο Τσίπρας δεν την πήρε έστω ένα τηλέφωνο, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης επικοινώνησε μαζί της και ήταν μάλιστα από τους πρώτους που το κάνανε.
 
 
Μιλάμε για γυναίκα με διδακτορικό στη Φιλοσοφική και 2 μεταπτυχιακά, που την έβριζε ο σουρωμένος και στημένος τενεκές ξεγάνωτος (δεν μπορεί να μιλήσει, αποβλακωμένος τελείως) βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας, ο χαρτζιλικωμένος από Πατέρα και Μελισσανίδη (και πανελίστας στη ''ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΙ'' και ψευδομάρτυρας κωλοτούμπας, έλεγε ''δεν μου κάψανε το φούρνο Ολυμπιακοί'' και μετά τα γύρισε...), στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΙ με το Γιώργο Αυτιά την προηγούμενη Κυριακή.
 

 

 
Έτσι γίνεται σε αυτήν τη χώρα. Οι σοβαροί, προκομμένοι άνθρωποι, κυνηγιούνται από τους κατσαπλιάδες, αυτούς που ο ''αδούλωτος'', ''αγέρωχος'' ελληνικός λαός ΣΤΟΚΩΝ εξέλεξε ''για να μας σώσουν''. Μεταξύ αυτών που δέχονται πόλεμο είναι και ο Μαρινάκης, εφοπλιστής-ΚΟΣΜΗΜΑ για την ελληνική ναυτιλία και την Ελλάδα γενικότερα.
 
Σε μία εντυπωσιακή βραδιά στο κέντρο της Αθήνας η ελληνική ναυτιλιακή βιομηχανία, η παγκόσμια δύναμη του κλάδου γιόρτασε τους δικούς  της πρωταγωνιστές για το 2017 στο πλαίσιο των βραβείων «Lloyd’s List-Greek Shipping Awards»
Οι πρωταγωνιστές της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας, οι Έλληνες εφοπλιστές  και τα  στελέχη των εταιρειών τόσο στη στεριά, όσο και στη θάλασσα συναντήθηκαν στο ετήσιο rendez-vous τους, στέλνοντας μήνυμα ότι η Ελληνική Ναυτιλία είναι εδώ και συνεχίζει να πρωταγωνιστεί κρατώντας τα ηνία του κλάδου. Το  παρών έδωσαν όχι μόνο οι βραβευθέντες αλλά και πολλοί ακόμη επικεφαλής  μεγάλων ναυτιλιακών οίκων. Ανάμεσά τους διακρίναμε τον καπετάν Παναγιώτη Τσάκο, τον Νίκο Τσάκο, τον Θανάση Μαρτίνο, τον Πέτρο Παππά, τον Παναγιώτη και τα ον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Πόλυ Βάσου Χατζηιωάννου, τον Βίκτορα Ρέστη, τον Χάρη Βαφειά, τον δρ Ιωάννη Κούστα, τον Νικόλα Βενιάμη, την οικογένεια Τσαβλίρη.  
Τα βραβεία που δόθηκαν ήταν 17 συνολικά.
«Προσωπικότητα της Χρονιάς στην Ελληνική Ναυτιλία», ανακηρύχθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος μέσα στο 2017 έκανε στη ναυτιλία επενδύσεις που ξεπέρασαν το ένα δισεκατομμύριο δολάρια  τόσο σε ναυπηγήσεις πλοίων κυρίως υπερδεξαμενόπλοιων VLCC αλλά και σε αγορές πλοίων όπως τα πέντε μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων από την νοτιοκορεάτικη Hanjin Shipping. Ιδιαίτερη μνεία έγινε για το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο του Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος, συνοδευόμενος από τη μικρή του κόρη και  παραλαμβάνοντας το βραβείο τόνισε:
«Είμαι περήφανος για τη σύμπτωση να γεννηθώ Έλληνας και να ασχολούμαι με τη Ναυτιλία.
Στον ναυτιλιακό κόσμο, μαθαίνει κανείς από την αρχή πώς να αντιμετωπίζει και να ανταγωνίζεται ψηλά κύματα, τεράστιες εταιρείες και πολύ ταλαντούχους, έξυπνους και έμπειρους ανθρώπους.
Επομένως, για να επιτύχει κανείς πραγματικά σε υψηλό επίπεδο, πρέπει να εργαστεί σκληρά, να αποδίδει, να έχει πίστη και να είναι συνεπείς απέναντι στις απαιτήσεις της βιομηχανίας μας, οι οποίες αυξάνονται σχεδόν καθημερινά. Κατά τη διάρκεια αυτού του υπέροχου και δύσκολου ταξιδιού, μαθαίνει πώς να πολεμά και να είναι νικητής.
Για να τα κατορθώσει αυτά, πρέπει να έχει κανείς τους κατάλληλους συναδέλφους στο πλάι του, άριστα καταρτισμένα πληρώματα και μια οικογένεια που να τον στηρίζει και να στέκεται δίπλα του. Τους ευχαριστώ όλους πολύ για την πίστη και την εμπιστοσύνη τους προς εμένα» και προσέθεσε:
«Η επιτυχία μας στη ναυτιλία, μας επέτρεψε να συνεισφέρουμε σημαντικά και να είμαστε νικητές και σε άλλους τομείς δραστηριότητας: στον αθλητισμό, συμπεριλαμβανομένου του ποδοσφαίρου φυσικά, στην Ελλάδα και στην Αγγλία, στα Media και στον αγαπημένο μας Δήμο Πειραιά.
Τα επιτεύγματά μας στην Ναυτιλία μας δίνουν την δύναμη να συνεισφέρουμε ότι καλύτερο στην κοινωνία. Η ανεξαρτησία από οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση -ιδιαίτερα την ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) μας δίνει την ελευθερία να εκφράζουμε τη γνώμη μας και τις απόψεις μας για τη χώρα μας και τις προσδοκίες μας για ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα. Ο Θεός να ευλογεί τη χώρα μας και όλους μας.».
 
 
Σε αυτόν τον άνθρωπο, με τις επενδύσεις 1 δισ. δολαρίων στο χώρο της ναυτιλίας μέσα στο 2017 και την ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ κοινωνική προσφορά, εξαπολύει πόλεμο αυτό εδώ το παρεάκι,
 

 
με δημοσιογραφικά ενεργούμενα αυτούς εδώ,
 

 
επειδή τα παίρνουν από αυτούς εδώ.
 

Ήδη ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος πανηγυρίζει στο twitter για τη δίωξη που αναμένεται να φάει για το Noor1 ο Μαρινάκης.
 
 
Ο δε Κυριάκος Θωμαϊδης πανηγυρίζει για την παραίτηση του Συντυχάκη από την εταιρεία Capital του Βαγγέλη Μαρινάκη, προαναγγέλοντας δίωξη εναντίον του (άρα γι'αυτό παραιτήθηκε), για την γνωστή υπόθεση με τις 622.000 ευρώ μετρητά σε βαλίτσα στο αεροδρόμιο των Σπάτων, το Σεπτέμβριο του 2014, υπόθεση για την οποία απολογήθηκε τον Αύγουστο στην εισαγγελέα Ειρήνη Τζίβα, με τα ΜΜΕ που στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ, όπως η εφημερίδα Documento του Βαξεβάνη, να τον εμπλέκουν σε τηλεφωνικές συνομιλίες την ημέρα των συλλήψεων για το Noor 1, τον Ιούνιο του 2014, με τους Έλληνες που έφτασαν στο δικαστήριο σε αυτήν την ιστορία. Παλεύουν με νύχια και με δόντια να ''κολλήσουν'' κακουργήματα στο Μαρινάκη, ώστε να τον διώξουν από το χώρο των ΜΜΕ και ειδικά από το MEGA, κάτι που ''καίει'' ιδιαίτερα τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αν τους έδινε λεφτά; ο Μαρινάκης, όπως ο Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδης'', θα ήταν καλός. Τώρα θέλουν να τον κυνηγήσουν από ΜΜΕ και Ολυμπιακό, γιατί δεν μπορούν να τον ελέγξουν. Θέλουν να τον προφυλακίσουν ΕΣΤΩ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ, ώστε να του κάνουν ζημιά στις επιχειρήσεις του, με την εικόνα του στη φυλακή να κάνει το γύρο του κόσμου. Σε μία υπόθεση που η αμερικανική δίωξη ναρκωτικών, η DEA, σε έκθεση 24.000 σελίδων που αναφέρεται σε τουρκικά και όχι ελληνικά sites, καταγράφει με όλες τις λεπτομέρειες τον τρόπο που διακινήθηκαν οι 2,1 τόνοι ηρωίνης με το Noor1, ονοματίζοντας όλα τα μέλη του κυκλώματος και δίχως την παραμικρή αναφορά στο Μαρινάκη, την ώρα που τα λεφτά που υποτίθεται θα έβγαζε από τη μετακίνηση ναρκωτικών ο Μαρινάκης, τα βγάζει ως καθαρά κέρδη σε 1 εβδομάδα νόμιμα από την εταιρεία του και τα ''τζιράρει'' μέσα σε κάποιες...ώρες, κάποιοι θέλουν να μας πείσουν ότι ο Μαρινάκης εμπλέκεται στην υπόθεση, ρισκάροντας το όνομα, τη φήμη, τα έσοδα και τα κέρδη της επιχείρησής του, ακόμη και την ελευθερία του για το..τίποτα. Αν όμως έδινε κάνα ''ψιλό'' στους λιγούρηδες ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ή τους στήριζε από τα ΜΜΕ του, θα τον αγαπούσαν, όπως αγαπούν τον Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη''...
 
Στα αγωνιστικά μιλήσαμε χθες. Έχει ευθύνες ο Μαρινάκης, ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, για την καθοδική δυναμική της ΠΑΕ τα 2 τελευταία χρόνια και ειδικά για την πτώση μας στην Ευρώπη. Εκεί του κάνουμε την κριτική που πιστεύουμε ότι είναι προς το συμφέρον ΟΛΩΝ ΜΑΣ, και του δικού του, γιατί ο εφησυχασμός ποτέ δεν βοηθάει κάποιον να προοδεύσει, μόνον η εγρήγορση φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στα εξωαγωνιστικά όμως που είναι αθώος και πάνε να τον σπιλώσουν για να τον διώξουν από τον Ολυμπιακό, όχι απλώς τον στηρίζουμε, όχι απλώς βάζουμε το κεφάλι μας στον ντορβά γι'αυτόν ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, αλλά θα το πάμε μέχρι το τέρμα με όλους τους απέναντι. Όποιος έχει έστω και αμφιβολίες για την αθωότητα του προέδρου και για τα κίνητρα όσων τον πολεμούν, είναι ΕΧΘΡΟΣ μας. ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠ'ΑΥΤΟΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ, Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ.

Σχόλια

Εικόνα nichio 1971

Συνυπογράφω με τον Σάββα, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ (ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΣΗΣ), ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ.

Εικόνα Chevalier de Balibari

οπως παρα πολλοι συγγαυροι, εχω ταυτισει την παρουσα''κυβερνηση του πεους''
με την διαρκη προσπαθεια υπονομευσης της ομαδας σε ολα τα επιπεδα.. και με καθε μεσο πιθανο και απιθανο..

οταν πανε στο γεροδιαολο... ελπιζω πολυ συντομα και με ασυντακτο - πανικοβλητο στυλ
θα δουμε , πιστευω αλλο εργο...

Εικόνα Δαφνες 7

Ποσυ ντροπη να αντεξουμε αλλο ρε συγαυροι..

υγ.Η αμηχανη στιγμη που βλεποντας την συνομιλια δημαρχου-Μαρινακη αντιλαμβανεσαι οτι ΟΠΟΙΟΣ πολιτικος και να ηταν στην θεση του θα ελεγε τις γνωστες μπουρδες και τα γνωστα ευχολογια χωρις στο τελος να κανει το παραμικρο μεχρι που θα πεφτανε τα φωτα.Τετοιο μπουρδελο καταντησαμε να χρειαζονται πρωτοβουλιες ιδιωτων για να ανακουφιστουν οι πολιτες αυτης της μπουρδελοχωρας.
Καταλαβατε τωρα γιατι κυνηγανε τον Βαγγελα?Τους χαλαει την πιατσα και αν συνεχισει ετσι καλο ειναι να φοβαται και ο Κυριακος.

Εικόνα giorg7

Κάτω τα χέρια από το Βαγγέλη Μαρινάκη. Κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό.Αυτό είναι το μήνυμα το δικό μου.
Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που βοηθάει με πράξεις όχι λόγια του αέρα όπως άλλοι εκεί που υπάρχει πραγματικά ανάγκη.
Και στη Κεφαλλονιά με τους σεισμούς είχε δωθεί πολύ μεγάλη βοήθεια.

Εικόνα takis xwsiar

Οσο αφορα το πολιτικο κομματι της χωρας μας,αυτοι που πρεπει να παιξουν τον ρολο τους είναι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακου.Αυτοι είναι οι κυριως υπευθηνοι για τα δρωμενα της χωρας,αλλα και της ομαδας μας.Δευτερευον κατά τη γνωμη μου εαν και τι θα μπορουσε να κανει ο Μαρινακης.Εμενα,αν και θα τον στηριζα,το θεωρω ιδιαιτέρως επικινδυνο και για την ομαδα μας,και για τον ιδιο.Αυτο που εχει σημασια είναι να ξερουν ΟΛΟΙ ότι οποιος τα βαλει βρωμικα με την ομαδα μας,θα εχει απέναντι του ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ. (Μου είναι ποιο ευκολο να πιστεψω ότι μιλησα με εξωγηινο,παρα να πιστεψω ότι Ολυμπιακος εχει στηριξει Συριζανελ!ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! και όχι Ολυμπιακος. )

Εικόνα savvas gridlock

Ο Μαρινάκης θα κάνει ό,τι θέλει και δεν θα απολογηθεί σε εμένα ή στον οποιονδήποτε. Δικά του είναι τα λεφτά που βγάζει νόμιμα από τις δουλειές του, μπορεί να τα επενδύσει όπου αυτός κρίνει, ή να τα πετάξει κιόλας. Επίσης, έχει κάθε δικαίωμα να έχει πολιτκές φιλοδοξίες. Γνώμη μου είναι ότι από την εμπλοκή του με ελληνικά ΜΜΕ και από πιθανή ή απίθανη κάθοδό του στην πολιτική, μόνο να χάσει έχει. Αναφέρομαι στην κεντρική πολιτική σκηνή, η τοπική αυτοδιοίκηση είναι κάτι διαφορετικό. Αντίθετα, κορυφαία κίνηση ήταν η εξαγορά των μετοχών της Νότιγχαμ.

Εικόνα giorgos mastroyiannis

Ναι ρε Σάββα, είμαστε με τον πρόεδρο μας,είμαστε με τον Ολυμπιακό μας,μόνοι μας ενάντια σ΄όλους αυτούς που προσπαθούν να μας διαλύσουν.Δεν θα τους αφήσουμε τίποτα αγάμητο.ΘΡΥΛΟΣ ρε ξεφτιλισμένοι τσάτσοι.[σόρρυ για τα νεύρα μου].

Εικόνα REDHERAKLIO

www.youtube.com/watch?v=w9OMekyh8O4 Να υποβιβαστεί άμεσα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γιατί ο Μαρινάκης εμφανίστηκε στην Μάνδρα σαν πρόεδρος και ιδιοκτήτης του, ενώ έχει παραιτηθει και έχει μπαραδώσει τις μετοχές του.Τρέχα Βασιλειάδη
(μην γελάτε είναι ικανοί να το κάνουν-έχουν κάνει χειρότερα)

Εικόνα apostolos gaganis

Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλοί Έλληνες απογοητευμένοι, πικραμένοι και αγανακτησμένοι για όσα βιώνουν καθημερινά, οι οποίοι επιθυμούν να εκφραστούν πολιτικά μέσα από χώρο και άνδρα διαφορετικούς από αυτούς που κυβέρνησαν και κυβερνούν μέχρι τώρα την πολύπαθη τούτη γωνιά της γης. Κόμματα, βασικώς ΥΠΕΥΘΥΝΑ για το χάλι της πατρίδας. Πολύ μεγάλη μερίδα του λαού ΥΠΟΦΕΡΕΙ και βρίσκεται σε ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ. Ασφαλώς και τα γνωρίζει αυτά ό Ευάγγελος Μαρινάκης.

ΟΦΕΙΛΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙ.

Εικόνα savvas gridlock

Η υπάρχουσα νομοθεσία δεν του επιτρέπει να κατεβει στην πολιτική. Πρέπει να κλείσει ολες τις εταιρειες που εχει στο εξωτερικο, οφσορ και μη. Δεν γινονται αυτα βεβαιως. Το να βαλει καποιον αλλον, μπροστινο, ειναι ενα θεμα. Ο Καρατζαφερης παντως για μια οφσορ που δεν προλαβε να κλεισει το 2010, καταδικαστηκε σε φυλακιση με αναστολη. Ολυμπιακα το θεμα ειναι αδιαφορο, για'μενα γενικα ο,τιδηποτε σχετιζεται με πολιτικη ειναι καταδικαστεο και απορριπτεο. Μονο να χασει εχει σε ενδεχομενη εμπλοκη του, ασε που κι εμεις θα τα ακουμε, εμεις που κοροιδευαμε το αστειο ''Παναθηναικο Κινημα''.

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν τα ήξερα αυτά. Κρίμα πάντως.